Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujiena! Pirmieji vaiko metai
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Aurėja
Ar jau matėte naujieną tituliniame www.supermama.lt puslapyje? spauskite čia ir išbandykite ten patalpintą liniuotę-kalendorių , kuriame nėštukės ir kūdikius nuo 0 iki 12 mėn. auginančios mamos bei tėčiai ras daugybę naudingos informacijos!

Pavartykite kalendorių, spausdami liniuotės padalas (kvadratėlius) nuo "naujagimis" iki pat "12 mėnuo" ir sužinosite daugiau apie savo mažylio fizinį bei psichinį ir socialinį vystymasi, kalbos raidą; ar jis vystosi normaliai, o gal vis žengia vienu žingsniu į priekį ar kiek atsilieka.

Kiekvieną mažylio gyvenimo mėnesį iliustruoja www.supermama.lt forumo dalyvių vaikučių nuotraukos! Jei turite kokybiškų šiam kalendoriui iliustruoti tinkamų nuotraukų, siųskite jas SuperMamai adresu forumas@supermama.lt, nepamirškite užrašyti vaikučio vardą ir tikslų amžių nuotraukoje.

Sužinokite daugiau apie pirmuosius savo vaiko gyvenimo metus!

[attachmentid=39903]
Milana
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 22, 16:04)
Ar jau matėte naujieną tituliniame www.supermama.lt puslapyje?

Faina liniuotyte thumbup.gif
O gal kada bus ir pratesimas apie vyresnelius blush2.gif
O nuotraukytes jums dar siust?
Aurėja
QUOTE(Milana @ 2005 12 01, 00:50)
Faina liniuotyte thumbup.gif
O gal kada bus ir pratesimas apie vyresnelius blush2.gif
O nuotraukytes jums dar siust?
*

siųskit bigsmile.gif
ilonux
Labai puikūs ir aiškūs aprašymai, sudaryti pagal gerą vokiečių pediatro knygą (turiu ją ir visoms pažįstamoms rekomenduoju paskaityti). Kūdikių vystymasis čia arašytas labai aiškiai ir man patinka labiau negu pvz. prof. A. Vingro, kurio aprašymai taip pat yra kažkur forume.
Tik pvz. man asmeniškai, sunku pagauti tą liniuotę, kad pažiūrėčiau norimą mėnesį - ji vis nuo manęs pasprunka tongue.gif Bet gal nemoku gerai su pele elgtis???? blush2.gif
PaMeL
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 08:37)
siųskit  bigsmile.gif
*

nu net nustebau pamacius si kalendoriu grazu ziureti kur jum siusiti nuotraukytes atsiusim butinai mirksiukas.gif
Čili
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 01, 12:23)
nu net nustebau pamacius si kalendoriu grazu ziureti kur jum siusiti nuotraukytes atsiusim butinai mirksiukas.gif
*

taigi nurodytas adresas pirmoj žinutėj doh.gif
PaMeL
QUOTE(Čili @ 2005 12 01, 12:30)
taigi nurodytas adresas pirmoj žinutėj doh.gif
*

ai gis tiksliai nugis ačiu a tai ne visi akli diena mato lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jkrista
labai naudinga ir reikalinga liniuotė. ačiū labai thumbup.gif
Fen-berry
Išsiuntėm nuotraukytę, o jos vis dar nesimato, gal kažkas negerai?...
PaMeL
QUOTE(Mega @ 2005 12 07, 16:20)
Išsiuntėm nuotraukytę, o jos vis dar nesimato, gal kažkas negerai?...
*

o kur tu ja nori matyti biggrin.gif g.gif
Fen-berry
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 10, 20:08)
o kur tu ja nori matyti biggrin.gif  g.gif
*

Kiekvieną mažylio gyvenimo mėnesį iliustruoja www.supermama.lt forumo dalyvių vaikučių nuotraukos! Jei turite kokybiškų šiam kalendoriui iliustruoti tinkamų nuotraukų, siųskite jas SuperMamai adresu forumas@supermama.lt, nepamirškite užrašyti vaikučio vardą ir tikslų amžių nuotraukoje.
mirksiukas.gif
PaMeL
QUOTE(Mega @ 2005 12 12, 12:22)
mirksiukas.gif
*

na manau kad nuotraukytes des jau tik i auja kalendoriu ar kazka naujo ka sugalvos sis jau sukurtas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
lauk ir tikrai pamatysi savo mazylius wub.gif wub.gif
SuperMama
Tikrai įdėsime iki Kalėdų. Kalendorių ruošiames papildyti kas mėn. vis naujomis nuotraukytėmis.
PaMeL
QUOTE(SuperMama @ 2005 12 12, 17:58)
Tikrai įdėsime iki Kalėdų. Kalendorių ruošiames papildyti kas mėn. vis naujomis nuotraukytėmis.
*

kaip saunu bus tikrai labai idomu mazyliai juk tokie grazus
reik siusti nuotraukyciu thumbup.gif thumbup.gif
swko
Mes irgi atsiusim nuotraukite!Butu labai faina jai patektumem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ra$a
spaudziu kur parasyta "spausti cia" bet liniuotes kalendoriaus nerandu g.gif
swko
Ta liniuote pagrindinem supermama puslapyj,virsui pries [COLOR=red] NAUJIENOS ir ji rudos spalvos kvadratukais smile.gif
Ra$a
QUOTE(swko @ 2005 12 15, 14:51)
Ta liniuote pagrindinem supermama puslapyj,virsui pries [COLOR=red] NAUJIENOS ir ji rudos spalvos kvadratukais smile.gif
*

Supratau kur turi buti, bet deja nera. Ten tik pilkos spalvos langas, o kampe kryziukas.
SuperMama
jis yra padarytas kaip Falsh paveiksliukas, gali būti kad pas tave arba flasho nera instaliuota arba jis kažkodėl napsikrauna dėl tam tikrų naršyklės nustatymų.
PaMeL
cia biskiu ne i tema ale as wub.gif mirksiukas.gif supermama gal cia pagausiu tave mirksiukas.gif
as cia del prizo kaip man ji atsiimti kada ir kur ir ar kas nors gaklli is namo gimines tai padaryti vietoj manes nes as esu svedijoje wub.gif
kristulia
Nuostabus, tiesiog liksiškas kalendorius. Aš jį visada pasiskaitinėju. Juk taip smagu žinoti kas naujo mūsų pilveliuose, kaip galime mes pačios jaustis.
Na tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Čili
QUOTE(kristulia @ 2005 12 19, 13:57)
Nuostabus, tiesiog liksiškas kalendorius. Aš jį visada pasiskaitinėju. Juk taip smagu žinoti kas naujo mūsų pilveliuose, kaip galime mes pačios jaustis.
Na tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

nepainiok su nėštumo kalendorium nono.gif čia kalba eina apie naujai sukurtą vaikiukų iki 1 m. vystymosi kalndorių 4u.gif biggrin.gif
Aurėja
bet ir toliau bus smagu skaitinėti, nes šios liniuotės sujungtos į vieną. Kai gims kūdikėlis, galima bus ir toliau kas mėnesį vartyti kalendorių ir sužinoti daugybę naudingų dalykų bigsmile.gif
vytule
Labai faina liniuote. Aciu labai biggrin.gif
Ramunis
Labai fainas dalykelis,tik dar galetu buti aprasyta ka duoti valgyti. 2.gif .Man stinga fantazijos kaip paivairinti vaiko raciona ir ka naujo galima pradeti maitinti.
regbit
Tikrai, vaikui atrodo viskas atsibodę. Nors labai stengiuosi gaminti skaniai unsure.gif
Žmona
thumbup.gif Atspausdinau auklei thumbup.gif bus lengviau suprast 2.gif
Elzyte
QUOTE(jkrista @ 2005 12 04, 18:59)
labai naudinga ir reikalinga liniuotė. ačiū labai thumbup.gif
*

Sutinku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
juta
[B] 4u.gif Sauni liniuote
mikepodukofke
kazkada ta liniuotele buvau radus, kai abejojau ar ne nestuke.gif:, tai ziurinejau, koks mano kudikiukas butu tuo metu smile.gif bet pasirodo ne... taciau tik sios liniuoteles deka foruma atradau. aciu labai smile.gif 4u.gif
PaMeL
labai laukiam papildymo o kada jis bus blush2.gif g.gif g.gif
Grazvi
Labai gera liniuote:) Radau ankciau nei forume apie ja paskaiciau.smile.gif Greitai ir lengvai pasitikrinti galima. smile.gif Ne paslaptis, dziugu, kai vaikutis gudresnis nei turetu buti:)
mylu-mylu
labai sauni liniuote! Aciu! aS DAR LAUKIUOSI nestuke.gif , bet labai smagu ir idomu pasiskaityt kas su mano maziuku vyksta sia savaite! 4u.gif
waidoolka_
tikrai labai faina liniuote. nemazai galima suzinoti, nors jau gana daug ir taip skaiciusi esu. smile.gif
nerkasa
QUOTE(regbit @ 2006 01 11, 01:54)
Tikrai, vaikui atrodo viskas atsibodę. Nors labai stengiuosi gaminti skaniai  unsure.gif
*

Ir aš norėčiau dar papildymo valgiaraščiu. Manukas jau ir valgyti to pačio nelabai nori. O liniuotė nuostabi
SuperMama
Papildymai tikrai bus, visas nuotraukytes kruopščiai išsaugau, tik reikia laiko atrasti jas sutvarkyti. 4u.gif
Papildymai valgiaraščiu irgi pasistengsime įdėti prie tų mėn, prie kurių įmanoma.
Kalendorius dar nėra visiškai pabaigtas, jį galima dar tobulinti ir tobulinti ir pirmiausiai norisi orientuotis į jūsų poreikius, nes mano 3 metų Kleopatra jau į tą liniuotę netelpą ir kažkodėl taip greitai pasimiršta ką ji ten valgė ar darė, kas man buvo svarbiau tą ar aną mėnesį.
Taigi, pasiūlymai patobulinimui tikrai laukiami. bigsmile.gif
Čili
Miela SuperMama, biggrin.gif savo pagalbą jau siūliau rašydama AŽ, tačiau atsakymo negavau, tai galvojau jos nereikia blush2.gif
Galėčiau iš prancūzų internetinių puslapių išversti daug naudingos informacijos apie vaikučius ax.gif Jei tik norite mirksiukas.gif
lindamm
Verta dėmesio liniotė. Ačiū už nuorodą. Nors jau ir antras vaikas auga, tačiau viską atrandu iš naujo. smile.gif
Bleira
Galetu buti ne tik iki metuku,bet ir vyresniukams,bet siaip faina smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.