Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pencinykių swapas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
AušraTa
Du adresus jau turiu nail.gif

g.gif Vat tik man įdomu, kai taip tylit, man visai neaišku kaip ten dovanėlės juda mastau.gif ? Nu aš tai už jus nedarysiu schmoll.gif

SKELBIU PAIEŠKĄ triniti.gif

Prisistatot visos kur dingusios ir man išsamią ataskaitą ant stalo klojat dirol.gif , nes žiūriu tvarkos visai nėr unsure.gif . Baisuma doh.gif
smalsi_
Ašarėlės albumą kaip tik žiūrinėjau biggrin.gif
Ai, paplepėjau už visą swapo laiką, einu atostogų smile.gif
irmulia
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:24)
Ramuma???? blink.gif
Alio alio  doh.gif balsą praradau, o esu nepastebėta  doh.gif
*

pastebėta pastebėta mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif dabar tai tikrai tongue.gif lekiu adreso rašyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:36)
Ašarėlės albumą kaip tik žiūrinėjau  biggrin.gif
Ai, paplepėjau už visą swapo laiką, einu atostogų smile.gif
*

kokių dar atostogų ??? blink.gif blink.gif blink.gif nė negalvok mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 18, 21:29)

SKELBIU PAIEŠKĄ  triniti.gif

Prisistatot visos kur dingusios ir man išsamią ataskaitą ant stalo klojat  dirol.gif , nes žiūriu tvarkos visai nėr  unsure.gif . Baisuma  doh.gif
*

trumpai : kažkuris laikotarpis nekalbadienių tongue.gif o po to dingau iš LT eterio, dabar vėl pasiekiama biggrin.gif
Matelyk
pas mane kadangi netas tik darbe, tai namuose net dulka nuo rankdarbiavimo biggrin.gif
juratela
Labas 4u.gif

O pas mane nėra kada ir rankdarbiauti verysad.gif Simas sirguliuoja, trečiadieniui reikia paruošti pristatymą (temą gavau tik šį trečiadienį), o ruošti net nerandu iš ko doh.gif
Ech tos vizijos, misijos - teks iš galvos rašyti.
Dar užuolaidas siuva siuva ir niekaip neužbaigia pas mane. Kaip ten išmatavo sieną, tai per trumpos tai per ilgos užuolaidos aggressive.gif
Tik nervuojuosi ir tiek, tai tokiai nesinori nei sėsti prie darbelio, kad blogos energijos neįkraučiau į jį unsure.gif
Tikiuosi juodas debesis nuplauks ir užbaigsiu dovanėlę. Jau nedaug beliko daryti, tai dar sulauksiu geros nuotaikos ax.gif
blansyte
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 18, 21:21)
jura_jurate kaip drugelis skraido  bigsmile.gif
Papildyta:
Šita gi  bigsmile.gif  Kaunas man gali siūsti užpildą miegmaišiui...būsiu labai labai apsipatenkinusi. Niekur nerandu, tik Kaune  verysad.gif
Papildyta:
blansytė tinklus žvejybai ruošia  bigsmile.gif
Beje, kokio apykakliuko mažo noriu, reiks laisvus darbelius pasižiūrėt  bigsmile.gif
*

jo, panese mane ant tinklu. lotuliukas.gif Nors zvejoti tai ne schmoll.gif
Smalsi nelabai ka mazo turiu,juolab viskas dabar mugeje,bet visada galima padaryti.

Ale kalbos ,kad pagyvejo bigsmile.gif
smalsi_
Merginos, bet gi, kad nuskilo man lotuliukas.gif lotuliukas.gif Per savo plepumą pakviesta į mugę mano mieste, ... parduotuvėj. Vyks savaitę. Vieta 400litų. Jei suvyliosiu ką nors, bus nemokamai bigsmile.gif Ašarėle, nenori pabūti manimi? Šiandiena su organizatoriumi kalbėjau užkimusiu balsu, tiksliau vos prakalbu, tai atkimsiu nesupras su kuom kalbėjo lotuliukas.gif
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų g.gif Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą unsure.gif
Papildyta:
ax.gif oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...

juratela, imk baliončiką 4u.gif
Kerpena
Man atrodo q00te kažkur prie Molėtų gyvena..
smalsi_
Radau ją biggrin.gif biggrin.gif
AušraTa
Na va, jau man ramiau kiek darosi, bet dar .....rolleyes.gif Po truputį atkuntat bigsmile.gif
Jau keturios mergikės nori gaut dovanėles thumbup.gif , o kitos tai nežinau net unsure.gif . Turbūt nei meistrauja, nei gaut nori g.gif . Na man regisreikia eit bizūno ieškot, ar dzūkės prašyt, kad vytelių man atsiųstų, bet tų su kuriomis gerai per minkštąją užduot galėčiau lotuliukas.gif

smalsi_ neturiu kuom prekiauja mugėj mirksiukas.gif , tad nepavyks niekaip pabūt tavim lotuliukas.gif .

smalsi_
Tai gi laisvų darbelių turi blink.gif Mėlinytės darbelius pričiupti gali ax.gif goote už pakarpos tongue.gif
AušraTa
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 13:00)
Tai gi laisvų darbelių turi  blink.gif Mėlinytės darbelius pričiupti gali  ax.gif goote už pakarpos tongue.gif
*

Nu negaliu į mugę keliaut niekaip negaliu schmoll.gif mirksiukas.gif
juratela
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 11:52)
Merginos, bet gi, kad nuskilo man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Per savo plepumą pakviesta į mugę mano mieste, ... parduotuvėj. Vyks savaitę. Vieta 400litų. Jei suvyliosiu ką nors, bus nemokamai  bigsmile.gif Ašarėle, nenori pabūti manimi? Šiandiena su organizatoriumi kalbėjau užkimusiu balsu, tiksliau vos prakalbu, tai atkimsiu nesupras su kuom kalbėjo  lotuliukas.gif
Kažkas iš veliančių mergaičių į mano rajoną atsikraustė, kažkur netoli Molėtų g.gif Reikia vylioti, o paskui tik po200 susimokėt už vietą unsure.gif
Papildyta:
ax.gif oi, išsidaviau savo plepumo priežąstį...

juratela, imk baliončiką  4u.gif
*

Sėkmės mugėje mirksiukas.gif
Dėkui už balionėlį wink.gif
AušraTa
smalsi_, Matelyk, irmulia, blansyte, juratela adresus turiu thumbup.gif

jura-jurate ir dzūke karts nuo karto pasirodo, tai žinau, kad gyvos ir adresus regis turiu 4u.gif

O va sirenute, roka ir _agnute_ tai šimtas metų negirdėtos, neregėtos g.gif . Ką daryt g.gif ? Ar čia jau bart ar palaukt ir tikėtis, kad pasitaisys tongue.gif ?

Siaubas koks kosulys wacko.gif wacko.gif wacko.gif . Gal kas receptuką efektyvų bigsmile.gif ?
fancycolor
Pasirodau, po atostogu siltu, taigi pilna ideju ir noro vilnele myluoti. Taigi tiketina dovanele gims greit., nes as dar jos net nepradejau blush2.gif blush2.gif taip sakant tinkamo momento laukiau. ax.gif ax.gif
blansyte
Pas mu si savaitgali 4 dienas muge akropolyje.vietos nemokamos.bet jauciu,kad prekyba schmoll.gif schmoll.gif .As tai darbus atidaviau vienai mergaitei .
dzūkė
Paspaudžiau mygtuką "atsakyti". g.gif

smalsi_
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 21:44)
Paspaudžiau mygtuką "atsakyti". g.gif
*

O neturi ką pasakyti? biggrin.gif
dzūkė
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 19, 20:56)
O neturi ką pasakyti?  biggrin.gif
*

Galvą skauda wacko.gif , mintys galvoj makaluojasi ir nieko protingo nesudedu pasakyt g.gif unsure.gif , kažkokia silpnaprotystė unsure.gif

smalsi, aš dar ir veliu rolleyes.gif , ne tik siuvinėju lotuliukas.gif
Kerpena
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 21:01)

*

Tikrai, tikrai, labai gražias šlepetes nuvėlė thumbup.gif
smalsi_
tongue.gif viską mačiau, bet gi reik kažkaip jus prakalbinti biggrin.gif
Aš tai dar balso neturiu, o ryt į darbą doh.gif
AušraTa
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 19, 22:01)
Galvą skauda wacko.gif , mintys galvoj makaluojasi ir nieko protingo nesudedu pasakyt g.gif  unsure.gif , kažkokia silpnaprotystė unsure.gif
*

4u.gif
bigsmile.gif dafai parodyk šlepetes 4u.gif
roka
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 19, 15:17)
O va sirenute, roka ir _agnute_ tai šimtas metų negirdėtos, neregėtos  g.gif . Ką daryt g.gif ? Ar čia jau bart ar palaukt ir tikėtis, kad pasitaisys  tongue.gif ?
*

Oj, nebark 4u.gif visada įlendu, paskaitau (ar dar ne terminas biggrin.gif ) Tik neparašau nieko ax.gif .
Sakot, jau adresiukus reikia siųst?
Gerai, tuoj parašysiu..
dzūkė
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 19, 22:26)
4u.gif
bigsmile.gif dafai parodyk šlepetes  4u.gif
*

Ieškok ten kur paukšteliai gieda lotuliukas.gif
AušraTa
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 20, 19:24)
Ieškok ten kur paukšteliai gieda  lotuliukas.gif
*

bebe.gif ten tai aš radau. O galėtum ir čia visoms parodyti mirksiukas.gif 4u.gif .

Na beliko viena mergikė, kuri kažkur pogrindyje tupi ir dienos šviesos nemato
dirol.gif . _agnute_ adreso neturiu aggressive.gif , nežinau ar sveika gyva esi g.gif . AŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ unsure.gif
Kerpena
Šiaip aš turiu jos, bet vis tiek gal pati turi apsireikšti...
AušraTa
QUOTE(Kerpena @ 2010 03 20, 20:02)
Šiaip aš turiu jos, bet vis tiek gal  pati turi apsireikšti...
*

Gerai, žinosiu 4u.gif . Na bet norisi, kad bent kartuką pasirodytų g.gif .

Na kiek ramiau, kai pasisako kaip sekasi dovanėles gaminti. Nesinori visai, kad kuri nors negautų ar dovanėlė stipriai vėluotų rolleyes.gif
irmulia
sveikutės mažapleputės biggrin.gif na kaip ten su gamyba visoms sekasi, a? aš štai dalį beveik padariau , dar kita dalis liko... biggrin.gif manau, spėsiu iki termino bigsmile.gif
blansyte
as dar nepradejau blush2.gif
AušraTa
QUOTE(blansyte @ 2010 03 22, 20:32)
as dar nepradejau  blush2.gif
*

umn.gif nono.gif

mega_shok.gif tuoj atsistatydinsiu cool.gif
dzūkė
QUOTE(blansyte @ 2010 03 22, 19:32)
as dar nepradejau  blush2.gif
*

friends.gif lotuliukas.gif

Ašarėle, gal tikrai atstatydink mus iš swapo unsure.gif
blansyte
nepergyvenk,tu juk zinai mane,as visada padarau viena pirmuju wub.gif .

tik biski atsikvepsiu nuo darbu,nes labai daug buvo uzgriuve doh.gif doh.gif ,pailsesiu pora dieneliu ir pasisemsiu ikvepimo kurybai biggrin.gif

Kaip tik pas Rututu uzsisakiau vilneles swapo dovanelei biggrin.gif bigsmile.gif
smalsi_
Aš dabar darau cool.gif
fancycolor
Nu as tai labai laukiu smalsios sukneles bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
smalsi_
QUOTE(jura_jurate @ 2010 03 23, 14:05)
Nu as tai labai laukiu smalsios sukneles bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Visos išsimatavot ir man pateikėt dydžius? mad.gif
Bus gražus beformis maišas tongue.gif
Matelyk
mano namai jau kvepia velykom biggrin.gif dažai... vaškas... kiaušiniai...
šiemet turiu ir pagalbininką tai darbai lėčiau einas lotuliukas.gif

beja, jei kas norėtumėt pamokėlių ar šiaip pasidomauti, prašom į svečius mirksiukas.gif
fancycolor
Va va tai gal kokius kursiukus Matelyk paorganizuok, bo man su vasku niekaip nesigauna dazyt smile.gif
O a atsitempiu savo meski cia, nes namu savo nebeturiu...
user posted image
Matelyk
QUOTE(jura_jurate @ 2010 03 24, 11:51)
Va va tai gal kokius kursiukus Matelyk paorganizuok, bo man su vasku niekaip nesigauna dazyt smile.gif
*

kursų tai tikrai neužsiimsiu organizuot, bet kas susidomėjot tikrai prašom.
Jurate savaitgalį aš vienas namuose, užsuk ir pamokinsiu mirksiukas.gif
AušraTa
Na va, kartais ir neblogai, kai nėr namų tongue.gif , tai bent čia vaizdų atsiranda. Žavus meškutis wub.gif . Na o liūdnas gal dėl to, kad bešeimininkis g.gif ?

Jergutėliau bigsmile.gif , būč arčiau, tai tikrai pas Matelyk į svečius įsiprašyčiau. Na bet gi gal kad nutaikysim mirksiukas.gif . Daba dar stipriai sirguliuojanti, tai bijau nuvežt kokią zarazą unsure.gif

Pamažu prabilot bigsmile.gif , tai gal jau nebeatsistatydinsiu irnesakyk.gif hihihi.gif . Tiek to dar čia jus pamuštravosiu liezuvis.gif nail.gif .
Matelyk
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 03 24, 16:20)
Jergutėliau bigsmile.gif , būč arčiau, tai tikrai pas Matelyk į svečius įsiprašyčiau. Na bet gi gal kad nutaikysim  mirksiukas.gif . Daba dar stipriai sirguliuojanti, tai bijau nuvežt kokią zarazą  unsure.gif
*

Ašarėle, kiaušus galima margint dar visą sav po Velykų (sekantis sekmadienis Atvelykis arba vaikų velykėlės) bigsmile.gif tai manau dar pasveiksi ir sugalvosi kokių reikalų Kaune bigsmile.gif
irmulia
Na, o mes nežinau jau kiek metų nedažom kiaušinių tongue.gif ( jei per Velykas abu po pusė kiaušio suvalgom tai būna labai gerai...) o šokoladinius gaminam biggrin.gif šiemet žiūrėsim kaip gausis, turiu minčių kaip ten juos kitais pagaminti g.gif
Matelyk
aš senųjų tautiškųjų tradicijų puoselėtoja biggrin.gif
fancycolor
Na sokoladiniai labai faina, bet norisi ir tikru smile.gif
roka
Kol turėjom dujinę viryklę, dažydavau su vašku. Bet dabar kai turim elektrinę, neatrandu būdo tolygiai šildyti vašką... Dabar su vaikais paišom paprastomis kreidelėmis ir dedam į dažus smile.gif
Matelyk, būtų įdomu tavo margintų kiaušaičių pamatyti ax.gif Kokius dažus naudoji? Gal pati gamini natūralius bigsmile.gif
smalsi_
laba, einu swapinį darbelį pakankinti smile.gif
Matelyk
QUOTE(roka @ 2010 03 25, 21:07)
Kol turėjom dujinę viryklę, dažydavau su vašku. Bet dabar kai turim elektrinę, neatrandu būdo tolygiai šildyti vašką... Dabar su vaikais paišom paprastomis kreidelėmis ir dedam į dažus smile.gif
Matelyk, būtų įdomu tavo margintų kiaušaičių pamatyti ax.gif Kokius dažus naudoji? Gal pati gamini natūralius  bigsmile.gif
*

kaip įdomiai g.gif aš visą savo gyvenimą lotuliukas.gif tik ant elektrinės viryklės šildau vašką, su dujine nežinočiau kaip elgtis biggrin.gif
aš vašką dedu į skardinę dėžutę nuo kokių konservų ir tada ant mažiausio disko ir pastoviai ant 1 kaitinu thumbup.gif

margučiai rolleyes.gif

dažus aš perku skirtus medvilnei... kažkaip vis neprisiruošiu pati pasigaminti.. nes tuos gaminamus reik gerokai išanksto pasiruoš, o aš juos prisimenu kai jau kiaušus marginu biggrin.gif
roka
QUOTE(Matelyk @ 2010 03 26, 09:47)
margučiai  rolleyes.gif

dažus aš perku skirtus medvilnei...

Kokie gražūs margučiai bigsmile.gif Ir kaip tu netingi keliomis spalvomis dažyt 4u.gif
O dažai, kodėl būtent medvilnei? Kuo jie geresni, nei kiaušininiai?
AušraTa
Dovanėlėms meistrauti liko T I K 20 dienų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar neturiu visų adresiukų g.gif
blansyte
gal jau ir pradesiu si savaitgali dovanele gaminti g.gif doh.gif
smalsi_
o man kažko nebepatinka ką aš darau blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.