Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pencinykių swapas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
AušraTa
Swap'o taisyklės:

*Naujos dalyvės parodo savo darbų albumą, ir atsiskleidžia bendraudamos tam tikrą laiką swapo kolektyve;
*Skelbiamas swap'as, iki tam tikros datos registruojasi norinčios, tuo pačiu paskelbiama iki kada turės visos gauti dovanas;
*Surandama moderatorė (ji paprastai nedalyvauja swap'e);
*Moderatorė kokiu nors būdu sumaišo ir kiekvienai paskiria porą, kuriai turi daryti dovaną (kiekviena gauna nick'ą);
*Visos suka galvas, ieško idėjų, skaito porininkės anketą, bando pastebėti, kas jai patinka.
*Išsiunčia adresus moderatorei, o ji išsiuntinėja juos toms, kurios daro dovanas.
*Baigiantis terminui, išsiunčiamos dovanos.
*Gavusioji nufotografuoja dovaną, parodo čia visoms, įkelia nuotraukas į swap'o albumą ir bando atspėti nuo ko atėjo dovana (t.y. atspėti nick'ą, jo nebūna nurodžiusi siuntėja)

Swap'o albumas

user posted imagePAVASARINIS PENCINYKIŲ SWAPAS user posted image

Pencinykes gano - Ašarėlė smile.gif

Dovanėles gaminam iki balandžio 15 d, turim gauti visos iki balandžio 30 d.

1. irmulia
2. blansyte
3. jura-jurate
4. roka
5. smalsi_
6. juratela
7. _ agnute_
8. Matelyk
9. Sirenute
10. dzūkė

Visos gavote poras, tad siunčiu gerų ir darbingų minčių šūsnį 4u.gif . Kadangi keliom dienom anksčiau sumakaluotos, tad dovanėles darot iki balandžio 15 d. ir dvi savaičikes paliekam dovanėlių išsiuntimui 4u.gif

SMAGAUS SWAPO 4u.gif
fancycolor
Siulau pervadinti swapas SUKNELIU swapu, bo labai norim cia visos sukniu.Ar veltos ar megzos, ar siutos nepyksim. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dzūkė
Labadiena ax.gif
Sakot suknių swapas rolleyes.gif
smalsi_
QUOTE(dzūkė @ 2010 02 11, 20:41)
Labadiena ax.gif
Sakot suknių swapas rolleyes.gif
*

lotuliukas.gif man gali padaryti pustą karkasą iš vytelių, o jau ant jo surasiu ką užsidėti.
Gerai, mergaitės, surimtėjam, aš pati sau dar sarafano nepabaigiau ax.gif
Nors.... g.gif viršutinės dalies dydžius galit surašyti tongue.gif
AušraTa
Labas rytas user posted image

Nu mergos dafai dar šitą nesuknelinį swapą darykit lotuliukas.gif . Tai ir aš jos labai noriu rolleyes.gif . Palikim gal kitam specialiam SUKNELIŲ wub.gif .
AušraTa
help.gif VISOS surašo prie anketų komentaruose: kokio dydžio drabužius dėvite, batų dydį ir būtų gerai visus kitus kūniškus išmatavimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
fancycolor
O ba rimtai kazkam suknia nuskils lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar prie jos ir tapkes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kerpena
prie suknios kaip ir reikėtų batelių ax.gif
fancycolor
As geriausiu atveju tik tapkes galeciau nuvelt lotuliukas.gif itariu is vilnos dailiu bateliu nepadarysi. Nors va nunerti galima, tik pada tada reiktu dzukei ispinti kazkaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smalsi_
verysad.gif verysad.gif verysad.gif nusipirkau džinsus nesimatavus ir ...dideli doh.gif Vasarą gi tokius pat pirkausi. Einu bandyti pasikeisti, o sugryžus su metru apsičiupinėsiu tongue.gif
fancycolor
Nu motera visai subludus,...ale pasirodo dar yra tokiu kurios nesimatuoja blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif nu cia tai naujiena blink.gif
Beja smalsi, daugiau valgyt reik, da pasilik 4 laisvos dienos nusimato, gal da priiaugsi iki nauju dzinsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smalsi_
jura_jurate, tai, kad vasarą pirkau lygiai tokius pat džinsus iš ten pat unsure.gif Dabar tai visos kelnės tik kelius dengia, o džinsai ilgi. Ir svoris nepakitęs g.gif Ai, svarbu pasikeičiau, pasimatavau thumbup.gif
O per šventes man darbas nusimato unsure.gif Tik Valentiną būtų neblogai kokį pasigauti lotuliukas.gif
Žinokit buvau siūlų parduotuvėj, tai sakė tuos mano jums rodytus siūlus masiškai perka. Net ir aš stovėdama vienai moterytei parekomendavau ir ji visą maišą išsinešė bigsmile.gif Visai atsitiktinai turėjau išsimezgus gabaliuką, pasižiūrėjo, akytės sublizgėjo.

Tai kaip man dabar tuos matmenis rašyti g.gif Minkštoji gal kokio 38 dydžio. O viršutinė dalis tai problematiška. Sakyčiau kartais net S tiktų, bet pusrutuliai išlenda ir pilvą apnuogina, Tai gal M kokia g.gif Dar esu maža 159,5. Letena 38,5.
Ko dar norit? Gal galvą išsimatuoti? bigsmile.gif
Privertėt pasižiūrėti į veidrodį, vaizdelis nekoks lotuliukas.gif

dzūkė
QUOTE(smalsi_ @ 2010 02 12, 18:23)
Privertėt pasižiūrėti į veidrodį, vaizdelis nekoks  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
swapas gal pataisys vaizdelį lotuliukas.gif

Aš tai tokia graži, tokia graži wub.gif lotuliukas.gif

Mano išmatavimai 92cm x čiut mažiau lotuliukas.gif x 92cm
Ūgis netoli 160cm, bet svarbiau smūgis lotuliukas.gif
Batai 37, bet kartais tinka ir 36 lotuliukas.gif
Galva 56cm

Šiame swape vyrauja raudono molio spalva rolleyes.gif
AušraTa

user posted imageMeilėsuser posted image
smalsi_
Toks jausmas, kad jus visas Valentinai nukamavo g.gif g.gif g.gif
AušraTa
Nu aš gyva lotuliukas.gif , nenukamuota flirt.gif
Atitempiu jums „Ateivio širdį“ Valentino dienos konkurso vieną iš nugalėtojų first.gif

user posted image

bigsmile.gif blansyte tai joje įžvelgė moters biustą brunette.gif
smalsi_
Kas?Kur? Prašom plačiau bigsmile.gif
smalsi_
Einam nerti mirksiukas.gif http://picasaweb.google.com/jola373.6
AušraTa
unsure.gif nu mergiotės, gi prainformuokit kaip dovanėles sekasi meistrauti rolleyes.gif bigsmile.gif . Nors pasilabinkit, kad žinoč, kad visos sveikos gyvos flirt.gif
Matelyk
gyvos gyvos biggrin.gif
nuo vienos idėjos peršokau prie kitos... galutinis variantas visdar neaiškus biggrin.gif
dzūkė
Prisistatau 4u.gif biggrin.gif

Kokios dovanėlės blink.gif , nesuku galvos, dar daug laiko irnesakyk.gif

Reikėtų žmoniškai apsimatuot g.gif , gal tikrai kokį parėdą gausiu rolleyes.gif

smalsi, iš ten tipo modelį galim išsirikt rolleyes.gif
AušraTa
QUOTE(Matelyk @ 2010 02 18, 12:17)
gyvos gyvos  biggrin.gif
nuo vienos idėjos peršokau prie kitos... galutinis variantas visdar neaiškus  biggrin.gif
*

unsure.gif nu tu žiūrėk, apsispręsk nešokinėjus, tai nepastebėsi kai laikas prieis siųsti lotuliukas.gif , o tu dar kažkurioj šokinėjimo stadijoj hihihi.gif

QUOTE(dzūkė @ 2010 02 18, 14:08)
Prisistatau 4u.gif  biggrin.gif
Kokios dovanėlės blink.gif , nesuku galvos, dar daug laiko irnesakyk.gif
Reikėtų žmoniškai apsimatuot g.gif  , gal tikrai kokį parėdą gausiu rolleyes.gif
smalsi,  iš ten tipo modelį galim išsirikt rolleyes.gif
*

Pamažu jau suk gal galvelę biggrin.gif
Apsimatuok didis.gif . Visoms rašiau, kad šitą darbą padarytų mirksiukas.gif
Manau, kad gali ir savo pageidaujamus sukelt flirt.gif
fancycolor
Sveikutes, kai Smalsi pakele kartele del dovamu, tai as lengvai pasimetus ka daryt. Palto dar nemoku velt., Mazu koks vailokinis maudymukas gausis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smalsi_
QUOTE(jura_jurate @ 2010 02 20, 11:05)
Sveikutes, kai Smalsi pakele kartele del dovamu, tai as lengvai pasimetus ka daryt. Palto dar nemoku velt., Mazu koks vailokinis maudymukas gausis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O kodėl pusrutulių neliepi išsimatuot? bigsmile.gif
AušraTa
QUOTE(smalsi_ @ 2010 02 20, 13:47)
O kodėl pusrutulių neliepi išsimatuot? bigsmile.gif
*

karsta.gif aš jau užkimau berėkaudama, kad visa ką išsimatuotumėt flirt.gif
smalsi_
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 02 20, 14:11)
karsta.gif aš jau užkimau berėkaudama, kad visa ką išsimatuotumėt  flirt.gif
*

Ai ir tegu. Šiandiena gumos nusipirkau, tai ką nors ant jos ir nunersiu lotuliukas.gif
Šiaip visokių gėrių rankdarbiams prisipirkau šiandiena wub.gif einu meistrauti thumbup.gif
_agnute_
Sveikos smile.gif
dovanos idėją pagaliau turiu smile.gif
tai jau šis tas manau ax.gif
blansyte
o kaip tylu cia g.gif
Kerpena
Matyt pencinykės tylos įžadus davė ax.gif
fancycolor
Visos dirba susikaupe ko gero, ner kada kalbas varinet smile.gif
blansyte
Kaip visos stropiai dirbat bigsmile.gif g.gif
Matelyk
aš su savo darbo tempais galiu paskutinė likt doh.gif
juratela
Sveikos 4u.gif

O aš savo darbelį šią savaitėlę padėjusi į šalį, nes visai nėra laiko prie jo prisėsti doh.gif
Vakar buvo mano sūnelio gimtadienis, tai senelis ekskursiją padarė oro uoste skrydžių vadovų treniruoklius aprodė, lėktuvus pavaldyti davė, tai toks patenkintas buvo, kad kur realiai valdo oro erdvę net neįdomu jam buvo, nes ten jau dirba su tikrais lėktuvais, tai jau ten jau buvo aišku, kad valdyti negalės lotuliukas.gif Aišku dar bokšte įdomu buvo pasižvalgyti iš taip aukštai po oro uostą.

Rytoj vat pusbroliai, draugai atvažiuos, tai darbelio pas mane, kad nesuspėju, o dar į paskaitas šią savaitę būtina nueiti, nes keitėsi dėstytojas doh.gif
Na, bet smagu kad mažiui patiko papuoštas kambarys, o rytoj bus staigmena, važiuos šaudyti lazeriais su draugais biggrin.gif

Tai va, šventės, mokslai ir nėra laiko kuom nors daugiau užsiimti. Gerai nors kad nuo vakar pasiėmiau mėnesį atostogų ir į darbą nereikia thumbup.gif , o tai nežinia kaip būtų buvę, jeigu dar ir darbe sėdėti reikėtų, tai išvis nieko nepasidaryčiau doh.gif

Ale žiūriu ko aš negaunu iš swapo laiškų e-mailu, ogi kažko neužsiprenumeruota ji pas mane, nors anksčiau gaudavau g.gif
AušraTa
Dovanėlėm gaminti turite tik 38 dieneles nail.gif nail.gif nail.gif nail.gif nail.gif
dzūkė
Aha, jau reika pradėt nagus galast nail.gif unsure.gif
smalsi_
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 08, 14:18)
Aha, jau reika pradėt  nagus galast nail.gif  unsure.gif
*

O gal pelėsius nuo vytelių valyti? bigsmile.gif
dzūkė
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 08, 22:56)
O gal pelėsius nuo vytelių valyti?  bigsmile.gif
*

Nieko nieko, kad kiek bus ir papeliję irnesakyk.gif , negi aš čia iš kokybiškų pinsiu rolleyes.gif
blansyte
dzuke,taip net originaliau hihihi.gif

parsiveziau vaiki is ligonines,kojas operavo,tai itampa buvo visa savaite doh.gif

Dabar jau gerai.nagiukai jam vis puliuodavo doh.gif verysad.gif
smalsi_
Dzūke, jei tą pelėsį užlakuosi, kad niekur nepabėgtų - jamu biggrin.gif
blansyte, nuskambėjo labai nesmagiai blink.gif Čia po kokios traumos ar CD? unsure.gif
Man tai merginos, jau uodega dega. Ko imuos, vis rezultatai nepatinka verysad.gif verysad.gif Pas kito swapo mergaites jau dovanos yra padarytos, o aš doh.gif

juratela, smalsu apie šaudynes lazeriu, pasakok mirksiukas.gif
juratela
QUOTE(smalsi_ @ 2010 03 12, 16:28)
juratela, smalsu apie šaudynes lazeriu, pasakok  mirksiukas.gif
*

Dalyvius apvelka liemenėm, kuriose yra keturios lemputės raudonos arba mėlynos (būna dvi komandos: raudonieji ir mėlynieji), su lazeriais bėgioji labirintais visiškoje tamsoje, kurioje negali atpažinti kas iš dalyvių bėga, o tik matai šviečiančias lemputes ir turi pataikyti į bėgančio priešo lemputę, tada trumpai priešas negali šaudyti. Žaidžiama iki tol, kol pasibaigia raundas. Raundų yra 3.
Vaikams labai patiko, poto jau vienas kitą (nors ir pirmą kartą kai kurie vienas kitą matė) kvietė į savo gimtadienius, kuriuos darys tik čia lotuliukas.gif
Tikrai buvo smagu.
Jeigu ką domintų tai tiesiogiai kreipiantis į organizatorius - pigiau (nes mes per google suradome per kitą įmonę), www.lazeriai.lt mirksiukas.gif atidaro dažasvydį, bet pradiniame puslapyje yra kita nuoroda, tada atidaro lazerius mirksiukas.gif
blansyte
smalsi_, ne trauma,o tiesiog koju nagiukai vis iaugdavo .siandien perrisime buvom,tai atrodo viskas tvarkoje. wub.gif
blansyte
visai apleidom tema blink.gif Ei, kur jus visos prapuolet blink.gif blink.gif g.gif
AušraTa
Liko 29 dienelės nail.gif

Na visus svarbius darbelius baigiau, tai daba tėmelę prižiūrėsiu pioneer.gif

Manau, kad jau adresiukus galite siųsti g.gif
Matelyk
mano apskaičiavimais, man tiek dar ir reikia lotuliukas.gif

adresą naują priduodu ir laukiu svečių bigsmile.gif
smalsi_
Jūs man labai įtartinai tylios g.gif Einu pro albumus prasinešti cool.gif cool.gif
smalsi_
Taaaaaaip cool.gif dzūkė metė pinimą ir dabar siuvinėja tongue.gif
Einu toliau šnipinėt bigsmile.gif
smalsi_
jura_jurate kaip drugelis skraido bigsmile.gif
Papildyta:
Šita gi bigsmile.gif Kaunas man gali siūsti užpildą miegmaišiui...būsiu labai labai apsipatenkinusi. Niekur nerandu, tik Kaune verysad.gif
Papildyta:
blansytė tinklus žvejybai ruošia bigsmile.gif
Beje, kokio apykakliuko mažo noriu, reiks laisvus darbelius pasižiūrėt bigsmile.gif
smalsi_
Bešnipinėdama kažkur nugrybavau lotuliukas.gif Vėl suknelės iš kelio išvedė doh.gif
irmulia
Na va pagaliau pasirodau kaip jaunas mėnulis biggrin.gif o čia tokia ramuma unsure.gif biggrin.gif matyt visos darbais užsivertusios bigsmile.gif
smalsi_
Ramuma???? blink.gif
Alio alio doh.gif balsą praradau, o esu nepastebėta doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.