Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gretusiu
Bussinkka, as manau - per anksti NT...
valiusiuke
Sveikutės 4u.gif na va aš ir vėl grįžtu ax.gif
Bitute1977
QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 22, 09:24)
Daug prisipirkau e parduotuvej tai laukiu siandien atvezt turi biggrin.gif
*

Na,tai ir pagadink,jei daug turi,tik nenusivilk,jei dar bus tik I,gali buti per anksti ax.gif
Papildyta:
[quote=Hip,2010 02 22, 07:26]
Nesitiki, kad buvo,,,mano ciklai ilgi,,,virs 30d,,,
Del to, kad as skirtingu laiku i darba keliuosi, bet velai miegoti einu ax.gif bet pati temperatura per daug nesvyruoja nuo matuoto laiko,,,na o del iskyru - sunku jas tikslingai ivardinti,,,buvo skaidrios, bet per daug as ju netyrinejau,,Tik va siandien rusvos spalvos g.gif
O kaip taviskes buvo pries KT?
oi,kiek pamenu,tai ivairiai buvo doh.gif ,kas keisciausia,kad as niekada nejauciu,kada mmm turi buti,nes man nieko neskauda kaip kitom ir buna negausios ax.gif
ich
Sveikos 4u.gif
As su tokiu kvailu klausimuku blush2.gif Kur FF pazymeti MM? niekur nerandu blush2.gif
ksise
labas rytas,siand.pries atsikelima prabudau valanda anksciau,niekur nesikeliau,bet nebemiegojau,kaip manot tikslia bt man parode?
Tahoe
QUOTE(valiusiuke @ 2010 02 22, 09:28)
Sveikutės  4u.gif  na va aš ir vėl grįžtu  ax.gif
*

Kaip idomiai, tau pries mmm net BT nebuvo pakritusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2010 02 22, 10:03)
Sveikos 4u.gif
As su tokiu kvailu klausimuku blush2.gif Kur FF pazymeti MM? niekur nerandu blush2.gif
*

ten, toje skiltyje, kur zymi BT, yra toks "Menses/spotting", tai vat ten ir zymiai pagal gausuma wink.gif

QUOTE(ksise @ 2010 02 22, 10:04)
labas rytas,siand.pries atsikelima prabudau valanda anksciau,niekur nesikeliau,bet nebemiegojau,kaip manot tikslia bt man parode?
*

As tai jeigu anksciau ant pusvalandzio pasimautoju, pridedu 0,5 padalos, o jeigu valanda anksciau, pridedu viena padala smile.gif Kazkur skaiciau, kad anskciau atsikelus reikia prideti, o jeigu veliau atsikeli - atimti smile.gif
Chenelle
user posted image Labas rytelis planuotojos

As VIP gavau, nors neturiu ka su juo veikt, ale vis tiek dziaugiuosi biggrin.gif

Kazkaip anksti man si karta E isskyros prasidejo, gal rimtai D patrumpino cikla user posted image

P.S. as nieko nei atimu, nei pridedu, nes as galiu ,kad ir 4 val veliau pasimatuoti man max buna pakile 0.1. Tai su tais prideliojimais atsargiai mirksiukas.gif aisku, jeigu iki O ar po O gerokai dienu tai nelabai svarbu, bet jei ant +- pacios O dieneles uztaikysit, tai gali buti sioks toks netikslumas ax.gif
ich
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 11:13)
ten, toje skiltyje, kur zymi BT, yra toks "Menses/spotting", tai vat ten ir zymiai pagal gausuma wink.gif
*

Labai aciu 4u.gif
ksise
kaip manot verta gadint nt ar dar rytojaus palaukt? http://www.babyplan.ru/profile/65639 doh.gif
Chenelle
QUOTE(ksise @ 2010 02 22, 11:32)
kaip manot verta gadint nt ar dar rytojaus palaukt?

As dar pora dieneliu palaukciau ax.gif 10 dpo dar labai mazai rolleyes.gif
Sigeita
labas rytelis,
as taip pat palaukciau... ax.gif
sian as biski parkritau...
http://www.babyplan.ru/profile/13592
gretusiu
QUOTE(ksise @ 2010 02 22, 10:32)
kaip manot verta gadint nt ar dar rytojaus palaukt? http://www.babyplan.ru/profile/65639 doh.gif
*

Kalbant apie BT ir NT "palaukti rytojaus" visada verta - daug klausimu atsakoma tongue.gif
Tahoe
Ksise, as manau, kaip nori taip ir daryk, nes buna, kad ir 10DPO parodo, buna, kad net ir 15DPO neparodo.Bet jau siandien nebebutu su rytiniu slapimu, tai net jeigu ir butum nestuke.gif , maza tikimybe, kad parodytu mastau.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 02 22, 10:25)
P.S. as nieko nei atimu, nei pridedu, nes as galiu ,kad ir 4 val veliau pasimatuoti man max buna pakile 0.1. Tai su tais prideliojimais atsargiai  mirksiukas.gif  aisku, jeigu iki O ar po O gerokai dienu tai nelabai svarbu, bet jei ant +- pacios O dieneles uztaikysit, tai gali buti sioks toks netikslumas  ax.gif
*

Na taip, tikrai taip. Tokiu atveju urbut geriausia tiesiog pazymeti "sleep deprived" arba pazymeti ta laika, kuriuo matuota, ir tegu FF deda sau tuos permatomus burbuliukus smile.gif
Chenelle
QUOTE(Sigeita @ 2010 02 22, 11:41)
labas rytelis,
as taip pat palaukciau... ax.gif
sian as biski parkritau...

Nieko, ryt pakilsi mirksiukas.gif 4u.gif
auxxe
Bussinka as siaip gadinejuos sau, nes irgi turiu kruva tu NT is ebay prisipirkusi.. tai jei turi daug, tada gali sau gaditi, bet tikrai tai dar tik bus sugadinimas.. o del ksise, tai mano draugei 9 dpo jau vaiduokli rode, tai irgi jei NT turi pakankamai, gali visai gadinti ir tada ziureti ar ryskeja kitomis dienomis. jei daug ju neturi, tai tada bent 12 cd palauk wink.gif
na o cia mano groziai hihihi.gif
user posted image
valiusiuke
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 10:13)
Kaip idomiai, tau pries mmm net BT nebuvo pakritusi  g.gif

Tai kad prieš šias mm ne tik kad nepakrito bet dar ir kilstelėjo g.gif , nu bet yra kaip yra doh.gif
auxxe
bet as gadineju tam, jog irodyti, kad ten aprasymuose ebay raso visiskus vejus, kad ale 10 stiprumo testukai jau 6 dpo parodo doh.gif tai patvirtinti aisku galesiu tik veliau, jei bus kam patvirtinti biggrin.gif
*DJD*
laba diena pasirodau.gryzau ka tik kraujo gera doze nuleidus tai kazkaip silpnai jauciuos blink.gif
auxxe
jolantida o kam ta krauja leidai??
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 02 22, 10:42)
jolantida o kam ta krauja leidai??
*

dariausi hormonu tyrimus ax.gif
auxxe
na ziurek gal dar ir geru naujienu sulauksi.. bigsmile.gif musu draugai vieni negalejo susilaukti kleckiuko 10 metu, ko tik nebande - ir burtus, ir pozas, ir vaistus, dar daug visko, kol galiausiai atsirado galimybe aptureti nemokama dirbtini apvaisinima. na ir liepe jai kraujo tyrimus pasidaryti, kad viskas ok, paskambino rezultatu suzinoti, kad galetu jau del to apvaisinimo viska derinti, o jai ir pasake - kad jums nebereikia jokio apvaisinimo.. pasirode, kad ji jau 4 men nestuke.gif buvo.. tai va kaip buna gyvenime..
ksise
Jatus mergynos nezinau dziaugtis ar dar ne,pasidariau nt nerytiniu slapimu,apsitvarkiau namus ir sakau reikia gi zvilktelt,o ten plonute,blyski antras bruksnelis,dar pora dienu palauksiu ir kartosiu su rytiniu
gretusiu
QUOTE(ksise @ 2010 02 22, 13:27)
Jatus mergynos nezinau dziaugtis ar dar ne,pasidariau nt nerytiniu slapimu,apsitvarkiau namus ir sakau reikia gi zvilktelt,o ten plonute,blyski antras bruksnelis,dar pora dienu palauksiu ir kartosiu su rytiniu
*

RODYK rolleyes.gif
auxxe
ksise siaip dabar reikia stebeti, ar juostele ryskes.. o del to rytinio slapimo, tai labai daug kur skaiciau, kad jis nera butinas.. nes jei jau yra to nestumo hormono, tai ji ir rodys wink.gif
Bitute1977
QUOTE(ksise @ 2010 02 22, 14:27)
*

dziaukis tyliai,po poros dieneliu pakartok NT,o tada ir mes pasveikinsim mirksiukas.gif
Tahoe
*

Vajei bigsmile.gif Kiek DPO? na, bet is tikruju, be reikaoo niekas nevaiduokliauja, tai butina dar palauk ir pakartok, kad zinoti ar p avyko zirniukui gerai isitvirtinti ir saugok save labai, nes labai atsakingos dienos dabar jeigu zinriukas bando kabintis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2010 02 22, 13:31)
RODYK  rolleyes.gif
*

turbut neparodys verysad.gif nes is telefono raso... unsure.gif
ksise
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 14:36)
Vajei  bigsmile.gif Kiek DPO? na, bet is tikruju, be reikaoo niekas nevaiduokliauja, tai butina dar palauk ir pakartok, kad zinoti ar p avyko zirniukui gerai isitvirtinti ir saugok save labai, nes labai atsakingos dienos dabar jeigu zinriukas bando kabintis 4u.gif
Papildyta:
turbut neparodys  verysad.gif  nes is telefono raso...  unsure.gif
*

Taip mergynos neparodysiu,nes per tel rasau,10DPO
Chenelle
QUOTE(ksise @ 2010 02 22, 14:53)
10DPO

tylus sveikinimai user posted image
auxxe
Chenele o tu kaip aukstai, o dar tik I faze g.gif
Chenelle
QUOTE(auxxe @ 2010 02 22, 15:46)
Chenele o tu kaip aukstai, o dar tik I faze g.gif
*

Aga tokia jau ta mano temp. Beje jau minejau, kad su kitu termometru buna 0,1-0,2 laipsnio mazesne temp, bet proporcijos tos pacios. Su siuo termometru ipratus matuotis, tai ir matuojuosi, koks gi skirtumas, esme skirtumas tarp faziu ax.gif
Bussinkka
*

tyliai tyliai sveikinu 4u.gif
Papildyta:
suradau toki grafikeli kada jau NT galima mazdauk daryti ax.gif
user posted image
auxxe
pasisakysiu gi del temp matavimo laiko ir to kazkurios merginos naudojamo metodo, kad -1 val, tai pridedi 0.1 padalos. tai del to reiketu labai jau patyrineti pirma, nes va pagal mano siandienini pvz: matuojuos BT 6 val ryte. nakti didysis apsirgo, tai 5 val nubudes paprase gerti, as pramerkus akis zvilgt - 5:00, na tai galvoju pamatuosiu ir tada pridesiu 0.1.. nagi pamatuoju - 36.9. atnesiau vaikui gerti, tada vel uzmigau ir 5:40 buvo vyrui keltis i darba, bet kadangi didysis atejo pas mus i lova, tai jis nuejo i jo kambari miegoti, taigi keliausi as jo kelti, dar i wc nulekiau, grizusi ziuriu 5:50.. galvoju ai pagulesiu 10 min iki 6 val ir paziuresiu kaip BT pakitusi. kagi 6:00 ir temp 36.9 smile.gif
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 02 22, 11:59)
na ziurek gal dar ir geru naujienu sulauksi..  bigsmile.gif
*

j kartaisbunastebuklu.noreciau kad ir man jis ivyktu ax.gif

QUOTE(ksise @ 2010 02 22, 12:27)
*

bigsmile.gif tyliai sveikinu po keli dienu kartok NT
bum
QUOTE(auxxe @ 2010 02 22, 16:21)
pasisakysiu gi del temp matavimo laiko ir to kazkurios  merginos naudojamo metodo, kad -1 val, tai pridedi 0.1 padalos. tai del to reiketu labai jau patyrineti pirma, nes va pagal mano siandienini pvz: matuojuos BT 6 val ryte. nakti didysis apsirgo, tai 5 val nubudes paprase gerti, as pramerkus akis zvilgt - 5:00, na tai galvoju pamatuosiu ir tada pridesiu 0.1.. nagi pamatuoju - 36.9. atnesiau vaikui gerti, tada vel uzmigau ir 5:40 buvo vyrui keltis i darba, bet kadangi didysis atejo pas mus i lova, tai jis nuejo i jo kambari miegoti, taigi keliausi as jo kelti, dar i wc nulekiau, grizusi ziuriu 5:50.. galvoju ai pagulesiu 10 min iki 6 val ir paziuresiu kaip BT pakitusi. kagi 6:00 ir temp 36.9 smile.gif
*

Kad jau palakstei tai nereikėtų vertinti. Turbūt atšalo dubciukas tai ir nepakilo mirksiukas.gif
Tahoe
QUOTE(auxxe @ 2010 02 22, 16:21)
pasisakysiu gi del temp matavimo laiko ir to kazkurios  merginos naudojamo metodo, kad -1 val, tai pridedi 0.1 padalos. tai del to reiketu labai jau patyrineti pirma, nes va pagal mano siandienini pvz: matuojuos BT 6 val ryte. nakti didysis apsirgo, tai 5 val nubudes paprase gerti, as pramerkus akis zvilgt - 5:00, na tai galvoju pamatuosiu ir tada pridesiu 0.1.. nagi pamatuoju - 36.9. atnesiau vaikui gerti, tada vel uzmigau ir 5:40 buvo vyrui keltis i darba, bet kadangi didysis atejo pas mus i lova, tai jis nuejo i jo kambari miegoti, taigi keliausi as jo kelti, dar i wc nulekiau, grizusi ziuriu 5:50.. galvoju ai pagulesiu 10 min iki 6 val ir paziuresiu kaip BT pakitusi. kagi 6:00 ir temp 36.9 smile.gif
*

Cia kaip kam, as pora kartu esu matavusi anskciau valanda, nes atsibudau, ir pasimatavau po to, iprastu laiku, tai viena karta 0,1 padidejo, kita karta 0,2 unsure.gif Emiau abieju BT vidurki, kaip kazkas rekomendavo. Cia man taip buvo praeita cikla.

auxxe
nors va paskui aju 8 val atsikelus ir nuejus iki virtuves, tada siaip vel smalsumo delei sugalvojau pamatuot, ir jau buvo 37.3.. na nzn, tik siaip sakau kad ne 1 kartas esu pastebejusi, kad man 5 ir 6 val temp nesiskiria, jei sakykim ir ta 1 val as miegu.
OOrchideja
UUU gal sulauksim si menesi nauju nestuke.gif lotuliukas.gif
Selva
QUOTE(jolantida @ 2010 02 22, 10:34)
laba diena pasirodau.gryzau ka tik kraujo gera doze nuleidus tai kazkaip silpnai jauciuos blink.gif
*

As irgi siandien nuleidau. Buvome su vyru pas GP, tai kadangi man 3CD, tai staigiai nusiunte i ligonine kruva tyrimu padaryti: prolaktinas, testosteronas, LH, FSH, skydliaukes ir net inkstu bei kepenu kazkodel. 7DPO laukia progesteronas, o kt sav vyrui spermograma. Jamam jauti uz ragu! bigsmile.gif
daivutyte
QUOTE(Selva @ 2010 02 22, 18:10)
As irgi siandien nuleidau. Buvome su vyru pas GP, tai kadangi man 3CD, tai staigiai nusiunte i ligonine kruva tyrimu padaryti: prolaktinas, testosteronas, LH, FSH, skydliaukes ir net inkstu bei kepenu kazkodel. 7DPO laukia progesteronas, o kt sav vyrui spermograma. Jamam jauti uz ragu!  bigsmile.gif
*

saunuoliai, o as tai ziuresiu ka sis ciklas pateiks. pataikem su ND pries pat O. mergichkos gales komentuoti.
Hip

Sveikutes 4u.gif
Pakilau....

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 22, 03:43)
oi,kiek pamenu,tai ivairiai buvo doh.gif ,kas keisciausia,kad as niekada nejauciu,kada mmm turi buti,nes man nieko neskauda kaip kitom ir buna negausios ax.gif
*

O pas tave su hormonais viskas OK? Mano iki KT buo kosmaras, o po KT kai nustojau visai pasitvarke palyginus,,Man tai noras tustintis atsiranda, o is vakaro - valgyti bile ka ir neaisku ka blush2.gif

QUOTE(Selva @ 2010 02 22, 19:10)
As irgi siandien nuleidau. Buvome su vyru pas GP, tai kadangi man 3CD, tai staigiai nusiunte i ligonine kruva tyrimu padaryti: prolaktinas, testosteronas, LH, FSH, skydliaukes ir net inkstu bei kepenu kazkodel. 7DPO laukia progesteronas, o kt sav vyrui spermograma. Jamam jauti uz ragu!  bigsmile.gif
*

Saunuole 4u.gif 4u.gif

QUOTE(daivutyte @ 2010 02 22, 19:53)
saunuoliai, o as tai ziuresiu ka sis ciklas pateiks. pataikem su ND pries pat O. mergichkos gales komentuoti.
*

Nu savaitele kokia ir galesi testuka gadinti 4u.gif
Bussinkka
http://www.babyplan.ru/profile/67518
Sveikos, pasirodom 4u.gif
Tahoe
Labas rytas,

As arba gryna saltakrauje, arba nieko nebesuprantu - praeita cikla BT soktelejo iki 36.8, si karta tik 36.6 unsure.gif Bet gal svarbu yra ne kokia BT, o per kiek pakilo? Abu kartu tas BT shift'as per 0,3 padalas. Labai jau man neaisku su ta O si karta unsure.gif Na, reiks ziureti, kada FF nubres linija, ar butent per ta pakilima.
Zemaiciuke
labas rytas, prisistatau ir as su sokinejanciu grafikeliu doh.gif 4u.gif
ksise
labas rytas,nu va baiges mano dziaugsmai,nukritau http://www.babyplan.ru/profile/65639
Bussinkka
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 23, 07:57)
Labas rytas,

As arba gryna saltakrauje, arba nieko nebesuprantu - praeita cikla BT soktelejo iki 36.8, si karta tik 36.6  unsure.gif Bet gal svarbu yra ne kokia BT, o per kiek pakilo? Abu kartu tas BT shift'as per 0,3 padalas. Labai jau man neaisku su ta O si karta  unsure.gif  Na, reiks ziureti, kada FF nubres linija, ar butent per ta pakilima.
*

gal tau rytoj dal soktels, nes man atrodo kad O 13 d smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2010 02 23, 08:04)
labas rytas,nu va baiges mano dziaugsmai,nukritau http://www.babyplan.ru/profile/65639
*

gal dar pakilsi g.gif
Papildyta:
Kas nauja temute sukurs? g.gif
Tahoe
QUOTE(ksise @ 2010 02 23, 08:04)
*

Nepergyvenk, dar tik 11DPO, normalu, kad sokineja, nieko cia dar nereiskia wink.gif

QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 23, 08:08)
gal tau rytoj dal soktels, nes man atrodo kad O 13 d smile.gif
Papildyta:

*

O as manau, kad 12DPO, t.y. vakar. Turetu pakilti...
Džerimi
Labas rytas,
prisiduodu 4u.gif
Zemaiciuke
QUOTE(Džerimi @ 2010 02 23, 09:12)
Labas rytas,
prisiduodu 4u.gif
*

grazus grafikelis.laikykis 4u.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.