kaip jums sis vardas? ar grazus? turesim mergyte ir vyras pasiule si varduka,kadangi musu seima turi daug maisyto kraujo tai ieskom tarptautinio vardo
Nepatinka. Net nežinau, kodėl
Mano krikšto dukra Melisa. Labai gražus ir retas vardas
man gražus, švelnus.
Savo vaikui neduociau, bet ausies tikrai nerezia, graziai skamba ir siaip svelnus vardas, mergaiciukei kaip tik
Gražus vardas, nors ir asocijuojasi su vaistažole
nieko visai
Jau visai nieko pasidarė, priprato ausis, mat pažįstami, beje abu lietuviai, prieš kelis metus taip pavadino savo mažylę, o dabar vis dažniau tenka išgirst apie šį vardelį, vadinas populiarėja
Gražus
Neblogas
Normalus vardas kaip ir Rūta, Ramunė, Rasa...
grazus
ir vaistazuole gera
Man gražus, aš kieme augau su Melisa, tai man normalus vardas... Pamenu visos mergaitės labai pavydėjome tokio gražaus vardo
Tikrai grazus, svelnus
Draugai Anglijoje dave savo mergytei, tinka ir ten, ir cia.
Gražus vardas
Mano dukra Melisa. Man labai gražus vardas
gal geriau Melita
o šiaip, jei iš vaistažolių , tai Mėta. man gražus
Skamba švelniai,gražus
skamba tikrai labai svelniai, bet man kaip vardas nelabai
Man Melisa gražiau, nei Melita ar Mėta
Mano drauge savo dukrytei dave varda Melisa. Kai pasake kuo vardu truputi keistai pasirode, nes nebuvau girdejusi tokio vardo tik augala tokiu pavadinimu zinojau, bet greit pripratau ir dabar vardas Melisa man labai grazus ir originalus.
Labai gražus vardas , šiuo metu nėra dažnas bet populiarėjantis
Labai grazus vardas
Savo vaiko augalo vardu ko gero nevadinčiau (toks jau įsitikinimas, kad žmogus vertas reikšmingesnio vardo), bet skamba neblogai - kur kas geriau nei Mėta, kas bent man tai tik su vaistažole ir siejasi.
Labai grazus, svelnus
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 02 17, 18:17) Savo vaiko augalo vardu ko gero nevadinčiau (toks jau įsitikinimas, kad žmogus vertas reikšmingesnio vardo), bet skamba neblogai - kur kas geriau nei Mėta, kas bent man tai tik su vaistažole ir siejasi. Na Azuolas pvz labai jau garbingai beskambantis vardas, nors ir augalas O Melisa tikrai labai svelnus ir grazus vardas
man gražus
Melisa gal tokio neduočiau, bet man l gražus Mėta
Man Melisos vardas jau seniai patiko, kai išgirdau jį anglų kalboje ir vis apie jį pagalvoju, kad norėčiau pavadinti, jei turėčiau mergaitę. Bet vis galvoju, kaip ją vaikai sutrumpintai vadintų, o tai būtų Melia ar pan. ir man tai nelabai patinka. Be to, kažkaip nesinori augalo pavadinimo, nors yra daug populiarių ir gražių vardų, kurie kartu reiškia ir augalą. Tai vat nežinau ir galvoju. Dar gražus Mėta, bet draugė norėjo savo vaikui tokį duoti, bet jai gimė berniukas. Tai manau, jei pavadinčiau Mėta, tai būtų kaip vardo "vagystė".
Labai grazus ir svelnus vardas, bet man kiek neiprastas Lietuvoje.
Grazus vardas, kaip ir kitos jau sake, svelnus, mielas.
Primena melisų arbatą
Kaip vardas skamba švelniai,bet savo mergaitei tokio neduočiau:)
Svarstem apie si varduka kai dar nezinojom pilvinuko lyties.
Siaip man labai grazus vardas, bet savo dukrytei jo nebuciau davus.
toks lyg ir nieko
Man asocijuojasi su žolelėmis
kai laukiausi pirma karta nezinojom kas gims, mergyte ar berniukas tad galvoje sukosi nemazai ivairiausiu vardu
Man gražus Melisa. Jeigu būtų Melita-tai dar gražiau,bet čia jau kitas vardas,kita reikšmė.
Pirma mintis, kaip ir daugumai, melisų arbata.....
Jei pačiai reiktų rinktis, tokio mano pasirinktų vardų sąraše tikrai nebūtų.
Gal kiek neįprastas
Man ne
|