Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Melisa
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
plunksneliuke
kaip jums sis vardas? ar grazus? turesim mergyte ir vyras pasiule si varduka,kadangi musu seima turi daug maisyto kraujo tai ieskom tarptautinio vardo blush2.gif O Melisa mums atrodo svelnus ir skambus smile.gif laukiu nuosirdziu atsakymu,tiems kuriems lb negrazus tai ir uztenka zodelio nepatinka,negrazus o ne slykstus ir kvailas,aciu mirksiukas.gif
GiedrėM
Nepatinka. Net nežinau, kodėl 4u.gif
Erszebeth
Mano krikšto dukra Melisa. Labai gražus ir retas vardas thumbup.gif
muminukas
man gražus, švelnus.
Sorceress
Savo vaikui neduociau, bet ausies tikrai nerezia, graziai skamba ir siaip svelnus vardas, mergaiciukei kaip tik smile.gif
Muskatinne
Gražus vardas, nors ir asocijuojasi su vaistažole biggrin.gif
Arvena
nieko visai 4u.gif , nors man kažkaip neskamba kaip vardas........... blink.gif
Sidabrėlė
Jau visai nieko pasidarė, priprato ausis, mat pažįstami, beje abu lietuviai, prieš kelis metus taip pavadino savo mažylę, o dabar vis dažniau tenka išgirst apie šį vardelį, vadinas populiarėja bigsmile.gif Visai nieko vardas 4u.gif
Ende
Gražus 4u.gif
***Žaltvykslė
Neblogas 4u.gif
klopedija
Normalus vardas kaip ir Rūta, Ramunė, Rasa... mirksiukas.gif
alincikita
grazus wub.gif
ir vaistazuole gera thumbup.gif
*Liepa18*
Man gražus, aš kieme augau su Melisa, tai man normalus vardas... Pamenu visos mergaitės labai pavydėjome tokio gražaus vardo biggrin.gif
ciuke
Tikrai grazus, svelnus wub.gif
Draugai Anglijoje dave savo mergytei, tinka ir ten, ir cia.
Black_white
Gražus vardas thumbup.gif asocijuosi su melisų arbata ... smile.gif
Kaira
Mano dukra Melisa. Man labai gražus vardas wub.gif
ryyd
gal geriau Melita g.gif
o šiaip, jei iš vaistažolių , tai Mėta. man gražus ax.gif
Paslaptingoji
Skamba švelniai,gražus smile.gif
širlė
skamba tikrai labai svelniai, bet man kaip vardas nelabai schmoll.gif
Genute5
Man Melisa gražiau, nei Melita ar Mėta rolleyes.gif
simbarela
Mano drauge savo dukrytei dave varda Melisa. Kai pasake kuo vardu truputi keistai pasirode, nes nebuvau girdejusi tokio vardo tik augala tokiu pavadinimu zinojau, bet greit pripratau ir dabar vardas Melisa man labai grazus ir originalus.
Ūla
QUOTE(wilioke_ @ 2010 02 15, 09:41)
skamba tikrai labai svelniai, bet man kaip vardas  nelabai schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
Suhi
Labai gražus vardas , šiuo metu nėra dažnas bet populiarėjantis thumbup.gif
lenusia
Labai grazus vardas thumbup.gif
_Smalsutė_
Savo vaiko augalo vardu ko gero nevadinčiau (toks jau įsitikinimas, kad žmogus vertas reikšmingesnio vardo), bet skamba neblogai - kur kas geriau nei Mėta, kas bent man tai tik su vaistažole ir siejasi.
emigrante
Labai grazus, svelnus wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
September_Lady
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 02 17, 18:17)
Savo vaiko augalo vardu ko gero nevadinčiau (toks jau įsitikinimas, kad žmogus vertas reikšmingesnio vardo), bet skamba neblogai - kur kas geriau nei Mėta, kas bent man tai tik su vaistažole ir siejasi.
*

Na Azuolas pvz labai jau garbingai beskambantis vardas, nors ir augalas ax.gif

O Melisa tikrai labai svelnus ir grazus vardas 4u.gif
žydrynė
man gražus mirksiukas.gif
_Smalsutė_
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 18, 14:03)
Na Azuolas pvz labai jau garbingai beskambantis vardas, nors ir augalas  ax.gif
*

Na jei tas Ąžuoliukas netyčia bus pvz. mažiausias klasėje, tai kažin kiek čia tos garbės iš tokio vardo...
Neatrastoji
Melisa gal tokio neduočiau, bet man l gražus Mėta
ingoo
Man Melisos vardas jau seniai patiko, kai išgirdau jį anglų kalboje ir vis apie jį pagalvoju, kad norėčiau pavadinti, jei turėčiau mergaitę. Bet vis galvoju, kaip ją vaikai sutrumpintai vadintų, o tai būtų Melia ar pan. ir man tai nelabai patinka. Be to, kažkaip nesinori augalo pavadinimo, nors yra daug populiarių ir gražių vardų, kurie kartu reiškia ir augalą. Tai vat nežinau ir galvoju. Dar gražus Mėta, bet draugė norėjo savo vaikui tokį duoti, bet jai gimė berniukas. Tai manau, jei pavadinčiau Mėta, tai būtų kaip vardo "vagystė". smile.gif Net nežinau...
Ruby Tuesday
Labai grazus ir svelnus vardas, bet man kiek neiprastas Lietuvoje.
ColdAngel
Grazus vardas, kaip ir kitos jau sake, svelnus, mielas. smile.gif
Nalivaika85
Primena melisų arbatąwink.gif
Kaip vardas skamba švelniai,bet savo mergaitei tokio neduočiau:)
Esha
Svarstem apie si varduka kai dar nezinojom pilvinuko lyties.
Siaip man labai grazus vardas, bet savo dukrytei jo nebuciau davus.
egllute
toks lyg ir nieko g.gif priprasti reiketu smile.gif
Edysia
Man asocijuojasi su žolelėmis smile.gif bet šiaip skamba neblogai,švelniai smile.gif
inetukea
kai laukiausi pirma karta nezinojom kas gims, mergyte ar berniukas tad galvoje sukosi nemazai ivairiausiu vardu g.gif vyras pasiule varda Melisa, nezinau kodel bet man jis nepatiko schmoll.gif iskart jis man su vaistazoliu arbata asocijuojasi doh.gif
Tiūtė
Man gražus Melisa. Jeigu būtų Melita-tai dar gražiau,bet čia jau kitas vardas,kita reikšmė.smile.gif
Martynos mama
Pirma mintis, kaip ir daugumai, melisų arbata..... ax.gif
Jei pačiai reiktų rinktis, tokio mano pasirinktų vardų sąraše tikrai nebūtų.
pumpuška
Gal kiek neįprastas g.gif
kregždutė
Man ne schmoll.gif Labai jau mediciniškas. Į meilės pusę eičiau - Milita, Milisa, Melina. Nebūtinai taip, bet pakeisčiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.