Ir dar, ar niekam neteko girdeti, kad si mokykla issikels i kita rajona? Gal dabar ienanciu vaikuciu mamos kazka zino?
Man irgi butu suzinoti apie busimu pirmoku pedagogus?
Ir dar, ar niekam neteko girdeti, kad si mokykla issikels i kita rajona? Gal dabar ienanciu vaikuciu mamos kazka zino?
Kalbėjau su direktore, tai ji minėjo apie plėtrą iki 8, berods, klasės, jei taip nutiktų tuomet keltųsi tikriausiai į centrą, nes šios patalpos taptų per mažos
QUOTE(ely @ 2010 02 27, 10:36) Kalbėjau su direktore, tai ji minėjo apie plėtrą iki 8, berods, klasės, jei taip nutiktų tuomet keltųsi tikriausiai į centrą, nes šios patalpos taptų per mažos Aciu labai
Čia dar tik ateities perspektyva. Mes buvom pas direktorę, sakė, be problemų priims visus vaikus, prašymus priiminės nuo gegužės 1 iki 15, berods. Prašymus užpildyti vietoje, o atsinešt jau visus reikiamus dokumentus iškart. tie dokumentai jų tinklalapy surašyti
Taigi, kai buvom pas direktorę, klausiau dėl ateities perspektyvų, na, ar turi kokias sutartis sudarę su mokyklomis, kuriose mokysis po 4 klasių. Sakė, kad tų susitarimų yra, bet dabar vėl ant bangos reformos, tad dar neaišku, kaip per tuos 4 metus viskas pasikeis, kad ir jie planuoja plėstis ir galbūt mes kaip tik pateksim į tą plėtrą Taip kad viskas dar neaišku. Bet direktorė man patiko, jos pažiūros taip pat, tad kaip bus - taip. Apsisprendėm, eisim į šią mokyklą. Vat dėl mokytojos dar nežinau, tikiuos, gal parašys kokio dabartinio ketvirtokėlio mamytė ir patars ką Mano dukters darželio draugės sesutė baigė pernai šią mokyklą, tad kalbėjau su jos mama, bet ji irgi nežino Na, tikiuos, nepainiai čia aš
[quote=ely,2010 02 27, 15:17]
Taip kad viskas dar neaišku. Bet direktorė man patiko, jos pažiūros taip pat, tad kaip bus - taip. Apsisprendėm, eisim į šią mokyklą. Ir kaip gali pirmokelis eiti i parengiamaja klase. Jei vaikas atejo i pirma klase vadinasi priesmokyklinukas jis jau buvo. Ne direktore vaikucius mokys.
Ne, stavkės nepasakė, galgi sakau ir nereiks
Tipo, jei nebrandus, siūlo kartot paruošiamukų kursą, aš taip supratau na, kolkas nieko blogo pasakyt negaliu, o žiūrėsim kaip bus toliau
[quote=kpkc,2010 02 28, 00:56]
[quote=ely,2010 02 27, 15:17] Taip kad viskas dar neaišku. Bet direktorė man patiko, jos pažiūros taip pat, tad kaip bus - taip. Apsisprendėm, eisim į šią mokyklą. Ir kaip gali pirmokelis eiti i parengiamaja klase. Jei vaikas atejo i pirma klase vadinasi priesmokyklinukas jis jau buvo. Ne direktore vaikucius mokys. [/quote] KPKC aš asmeniškai šia mokykla tikrai patenkinta O dėl stavkių, ar jūs šnekėjote asmeniškai su direktore? ar čia iš nuogirdų?
Paskaičius pagalvojau , kad turbut didžioji dalis remiasi posakiu " viena boba sakė". Nes per pora metu tikrai girdėjau daug netiesos apie šia mokykla ir buvo visokiu abejoniu.
Sūnus mokosi Mašioto mokykloje, dabar pirmokas, pernai buvo paruošiamukas ( labai džiaugiuosi , kad vaikas pateko visai netikėtai ir be jokiu piniginiu intervenciju i paruošiamaja, nes tikrai išmoko ir skaityt per tuos metus, ir rašyt kuo puikiausiai ). Taip vaikus testuoja ta savaitėle ir tikrai kai kuriuos vaikučius siulo pirmiausia palikti paruošiamukuose, bet nesiūlo primygtinai , tiesiog rekomenduoja. Galiu pasakyti , kad mokymosi krūvis tikrai didelis , vaikai sparčiai mokosi ir daug . Dėl "stavkiu" nieko nažinau, taip mes tvarkėm vaiku klase, darėm remonta , keitėm spinteles, netgi reikėjo stoga tvarkyt, kad vaikams nelašėtu ant galvu, bet tai juk musu pačiu vaikai sėdės šviesioj klasėj, naudosis baldeliais, kurie nekrenta ant vaiko vos pajudinus, nešals žiema per šalčius.
Mano dukra siemet baigs ketvirta klase pas mokytoja Dalia Sutkaitiene
Butu labai suzinot 4 - oku mamyciu nuomones apie Ryto mokytojas Gražina Dinsmoniene, Daiva Jodkauskiene ir Dalia Sutkaitiene?
Asmenine patirtis dazniausiai ir parodo tikra tiesa..
Sveikos mamytes,
gal kas duosit geru patarimu del Masioto m-klos busimu pirmoku mokytoju. Kuria pasirinkti ASTA ar JOLITA?
Viena pati su savimi pasikalbejau
Nejaugi si tema tokia neaktuali..... QUOTE(Panele+ @ 2010 03 23, 12:53) Butu labai suzinot 4 - oku mamyciu nuomones apie Ryto mokytojas Gražina Dinsmoniene, Daiva Jodkauskiene ir Dalia Sutkaitiene? Asmenine patirtis dazniausiai ir parodo tikra tiesa.. Gal jau ir per vėlai atsakau, bet iš visų išvardintų pedagogių rinkčiausi tik Daivą Jodkauskienę. Mano dukra pas ją mokėsi-nuostabus žmogus ir mokytojas. Kadangi teko dalyvauti mokyklos veikloje, bei bendrauti su kitais mokytojais, tai savo vaiką vėl nedvejodama leisčiau tik pas Daivą. QUOTE(erikapra @ 2010 05 06, 19:46) Dėl mokytojos: Asta griežta, bet manau teisinga labai priklauso nuo vaiko, šiaip ne pas ją mokėsi mano vaikas , ji tik mokė muzikos, šiaip manau kad ten visos mokytojos labai atsakingos, nes direktorė labai kreipia dėmesį į kokybę ir kartais toks pyktis paima kai šmeižia kad direktorė kyšininkė ir t.t. nieko panašaus- aš asmeniškai esu prieš tokius dalykus ir niekada nieko nedaviau nei direktorei, nei dar kam nors. Tiesiog įsitikinau kelintą kartą kad šią mokyklą šmeižia tie kurių vaikai joje nesimoko (gal iš pavydo ar šiaip). Direktorė turi būti valdinga nebijoti pasakyti savo nuomonės aš labai žaviuosi jos tiek energija tiek atsakomybe tiek pačiu požiūriu į vaiką ir labai gaila kad tenka eiti į kitą mokyklą QUOTE(Katinytis @ 2010 03 22, 00:39) Paskaičius pagalvojau , kad turbut didžioji dalis remiasi posakiu " viena boba sakė". Nes per pora metu tikrai girdėjau daug netiesos apie šia mokykla ir buvo visokiu abejoniu. Sūnus mokosi Mašioto mokykloje, dabar pirmokas, pernai buvo paruošiamukas ( labai džiaugiuosi , kad vaikas pateko visai netikėtai ir be jokiu piniginiu intervenciju i paruošiamaja, nes tikrai išmoko ir skaityt per tuos metus, ir rašyt kuo puikiausiai ). Taip vaikus testuoja ta savaitėle ir tikrai kai kuriuos vaikučius siulo pirmiausia palikti paruošiamukuose, bet nesiūlo primygtinai , tiesiog rekomenduoja. Galiu pasakyti , kad mokymosi krūvis tikrai didelis , vaikai sparčiai mokosi ir daug . Dėl "stavkiu" nieko nažinau, taip mes tvarkėm vaiku klase, darėm remonta , keitėm spinteles, netgi reikėjo stoga tvarkyt, kad vaikams nelašėtu ant galvu, bet tai juk musu pačiu vaikai sėdės šviesioj klasėj, naudosis baldeliais, kurie nekrenta ant vaiko vos pajudinus, nešals žiema per šalčius. O kaip galima rekomenduoti palikti paruosiamukuose, jei vaikas atejo is darzelio ir ten lanke paruosiamaja grupe..? Taip galima? Ir... kazkas minejo, kad mokykla zada keltis i centra? Gal jau tiksliau kas zinoma?
Labas vakarėlis.
Domimės Mašioto mokykla,tačiau paskaičius "senus" atsiliepimus apie pirmokėlių keliones į užsienius,bei vienkartines 1500lt rinkliavas truputį baugina Gal galėtų pasisakyti dabartinių pirmokėlių(busimų antrokėlių) mamytės kas ir kaip ir žinoma kiek na apie mokamus pietus,pavakarius,bei prailgintą grupę viskas aišku,o kaip su bureliais?Lyg ir į bendrą ugdymą įeina keramika,choreografija,kas dar? Būčiau dėkinga už atsakymus
Būreliu buvo pateiktas visas sarašas ir vaikai galėjo pasirinkti kartu su tėvais, kokie buvo dabar tikrai nepasakysiu , nepamenu.
QUOTE O kaip galima rekomenduoti palikti paruosiamukuose, jei vaikas atejo is darzelio ir ten lanke paruosiamaja grupe..? Taip galima? Jeigu vaikas surenka labai mažai testo balu , tai manau tai galima.
Mamytes, atsiliepkit, kuriu vaikuciai ka tik baige trecia klase, kaip mokytojos? Zadam eiti i pirma klase 2011... Labai jau idomu.
Sveiki! Gal galite parasyti apie busimu ketvirtoku mokytojas. Jei nenorite i foruma, tai i a. z. Busiu labai dekinga. Niekaip neapsisprendziu i kokia m-kla leisiu kitais m. pirmokeli.
Gal kas galit apibudinti mokytoja A.Paukstiene?
Sklinda pletkai ar ne pletkai, kad Masioto pradine ar tai uzsidaro, ar tai persikelia i kitas patalpas, ar tai jungiasi su kazkuo... Gal kas zinote tiksliau?
QUOTE(Almera @ 2011 03 07, 09:57) Sklinda pletkai ar ne pletkai, kad Masioto pradine ar tai uzsidaro, ar tai persikelia i kitas patalpas, ar tai jungiasi su kazkuo... Gal kas zinote tiksliau? Nežinau, ar tiksliau, bet irgi kažkur girdėjau, kad nori ne tik pradinę padaryti, bet kartu ir vyresnes klases.
Gal kokiu atsiliepimu apie Ryto mokykla??? Nes cia matau daugiau klausianciu nei komentuojanciu. Idomu butu suzinoti apie priesmokykinuku klase ir siaip apie mokykla, ar gera?Kaip mokytojos? Mokymosi lygis?
QUOTE(Lady-G* @ 2011 04 02, 12:04) Gal kokiu atsiliepimu apie Ryto mokykla??? Nes cia matau daugiau klausianciu nei komentuojanciu. Idomu butu suzinoti apie priesmokykinuku klase ir siaip apie mokykla, ar gera?Kaip mokytojos? Mokymosi lygis? Mokykla puiki. Ir aciu dievui pasirinkom ne Masioto, nors pradzioj ejom ten. Jokiu super rinkliavu.. paruosimas auksto lygio- pradinukai istisai olimpiadu mieste laimetojai, daug demesio skiriama ugdymui- netgi per daug manau , bet tas atsiperka. daug ivairiu svenciu, ne komerciniu- uz jas moket nereikia, ugdomi vaiku sugebejimai pasidaryt svente be dideliu pinigu. Tiesiog patys geriausi atsiliepimai. beje kiek zinau kitamet formuos tik dvi kalses, o norinciu jau dabar nemazai:) QUOTE(Itukas @ 2011 05 05, 16:11) Mokykla puiki. Ir aciu dievui pasirinkom ne Masioto, nors pradzioj ejom ten. Jokiu super rinkliavu.. paruosimas auksto lygio- pradinukai istisai olimpiadu mieste laimetojai, daug demesio skiriama ugdymui- netgi per daug manau , bet tas atsiperka. daug ivairiu svenciu, ne komerciniu- uz jas moket nereikia, ugdomi vaiku sugebejimai pasidaryt svente be dideliu pinigu. Tiesiog patys geriausi atsiliepimai. beje kiek zinau kitamet formuos tik dvi kalses, o norinciu jau dabar nemazai:) Pritariu viskam. Tarp kitko mes rinkomes "Ryta", nors gyvenam salia Masioto.
Sveiki! Labai reikia skubios informacijos apie mokytoją AUŠRĄ JUŠKIENĘ, dirbančią Ryto mokykloje. Ji šiuo metu dekrete. Labai prašau atsiliepimų apie ją.
Žinau, kad į Ivanausko mokykla ateina superine mokytoja. Dabar mokys pirmokus. Ji anksciau dirbo Animoje, mokė mano sūnų. Moko be baimės. sūnus tikrai l. jautrus, bet eidavo i mokykla be jokio streso. Dabar mokosi Jėzuituose, tai vienas iš pirmūnų. tiesa, jos vardas Beata
|