O mes papuolėm į ketvirtą grupę
O manasis i trecia grupe. Mums rekomendavo mokytoja Vesta, bet as visiskai nepergyvensiu, jei vaikas ir pas kita mokytoja paklius, siemet kaip niekada aplamai visas mokytojas giria
Mes i antra
QUOTE Turetu buti testas su psihologais(iv.uzduociu darymas).Piesimas,muzika ir dar kazkokie tai zaidybiniai pratimai. Paskutinis, tai vaiko brandos mokyklai tyrimas pagal Valdorfo metodiką, žiūri kiek vaikas išsivystęs fiziškai, pagal tai sprędžiama ir apie protinę brandą, pvz. ar priešinga ranka vaikas sugeba pasiekti savo ausį it t.t Dabar jau visų pratimų nebeatsimenu, bet paskui per susirinkimą viską papasakos ir paaiškins, salėje bus iškabinti vaikų piešiniai, suskirstys į klases. Sėkmės pirmokėliams
Nagi, merginos, gal turit kokios naujos info apie Masioto pirmoku mokytojas?
Ką tik buvau mokykloje susitikti su pirmokų mokytojomis
As ryt eisiu pasikalbeti.Su Gitana jau kalbejau anksciau.Patiko labai,bet sake 90%,kad nebus.
QUOTE(Sonatina @ 2007 06 05, 11:48) Ką tik buvau mokykloje susitikti su pirmokų mokytojomis SVEIKOS MAMOS, As turbut jau pavelavau, bet gal galite pasidalinti api atsiliepimais apie priesmokyklines klases Masioto ar Ryto mokyklose. Labai labai aciu
I priesmokykline P.Masioto-ejome mes
Tai kaip vaikuciams sekasi egzaminai,kaip nuotaikos
Labas
As tai kazkaip neakcentuoju vaikui, kad cia egzaminai ar konkursas, tai ir nestresuoja. Man atrodo, kad as daugiau jaudinaus negu jis. O kas del uzduociu, sake jau darzelyje tokias yra dares, tai lengva buvo.
Mokytojos labai graziai su vaikais bendrauja
Labas, gal kuri zinot, ka vaikai dare per Valdorfo uzsiemimus? Sunus sake nepavyko padaryti uzduoties su siulu
QUOTE(Jugne @ 2007 06 13, 10:31) Labas, gal kuri zinot, ka vaikai dare per Valdorfo uzsiemimus? Sunus sake nepavyko padaryti uzduoties su siulu Kalbejau siandien su mokytoja Vesta, kuri dalyvavo Valdorfo uzsiemime, tai sake, kad su ta virve beveik visi vaikai nesugebejo mazgo uzrist, taip kad nieko baisaus. Dar kiek zinau, reikejo eiti tiesia linija, suskaiciuot iki 10 ir mazejimo tvarka, daugiau is saviskio nieko nesuzinojau
Aha, mano merginai irgi nesigavo... Iš pradžių sakė, kad viskas gavosi
Na ka, laukiam rezultatu
Gal klasiokai busim
Maniskis irgi neuzriso
Jau yra rezultatai
Aš tik pasiskambinau paklausti, ar rezultatai bus anksčiau, tai direktorė pasakė, kad jau yra ir kad maniškė yra tarp tų 60 laimingųjų, kurie iškart pateko į mokyklą... O likusius kviesis pokalbio... Dėl klasių nieko nepaklausiau, tik žinau, kad rytoj 17 val. reikia būti susirinkime...
Sveikos mamytes, ydomu kas nepateko i ta 60- tuka, tai ka primoket reikes
Nu mes irgi buvom uzeje apie puse 12,bet jokiu rezultatu nebuvo.Tik skelbimas ,kad rezultatai -19diena.Lauksim rytojaus.
O Sonatina,kaip jums sekesi psichologinis testas?Kelinti pagal ju vertinima?
Na, kiek aš suprantu, tai kokiems 24 gal ir reikės primokėti
Net nežinau kelinti mes... Direktorė tik pasakė, kad patekom tarp tų 60... Rytoj važiuosiu apžiūrėsiu detalesnius rezultatus
Tai sveikinam istojusius
Patekom
Sveikinam visus istojusius
Mes irgi istojom
Kažin, ar mokytoja Rasa sugrįžo?
Ne.Dirbs mokytoja Gitana.
Smalsu i kokias klases patekot?
Mes berods į A, pas Gitaną
Vieno susirinkimo neuzteko, renkames dar karteli antradieni su konkreciais siulymais ir telefonais- kas, uz kiek ir t.t. Nusprendem tik, kad darysim dabar viska is karto, o ne kasmet po truputi, tad renkam po 500. San. mazga sutvarke praeita laida, o mes tvarkysim rubinele ir lubas visur perdazyt reikia. O kaip kitose klasese?
O mas mus šiek tiek chaosas... Buvo nusprendę atidėti viską iki rugsėjo, bet šiandien lyg ir vėl rinkisimės 11 val. O jūsų kuri mokytoja? Vesta ar Rima?
Rima
Tai ka, kaip ir nutare pas mokytoja Gitana-1500
Pas mokytoja Rima girdejau,kad 500.Pas Vesta-lyg tais irgi 1500 Yra zmoniu,kurie sokiruoti.Ir tikrai ne del pinigu,bet poziurio.
Selena, tai kaip suprantu, mes vienoj klasėj?
Ar pinigai svarbiausia, jei vaikas nenores mokytis tai ir geriausiai ruosenti mokytoja bejege. Kazi kur ziuri svietimo skyrius kai sitaip savivaliauja direktore.
Idomu kodel tokia populiari mokykla projektuose nedalyvauja kad savu finansu neturi. QUOTE(Selena @ 2007 06 20, 23:10) Tai ka, kaip ir nutare pas mokytoja Gitana-1500 Pas mokytoja Rima girdejau,kad 500.Pas Vesta-lyg tais irgi 1500 Yra zmoniu,kurie sokiruoti.Ir tikrai ne del pinigu,bet poziurio. Ir tai tik pradžia, kitais metais vėl rinks, o mokymosi lygis tai kaip ir rašiau nuo mokytojos priklausys. O paskui kaip gaila kai tokius pinigus "padėjus" ketvirtokui reiks papildomai mokytoją samdyti. Pas mus yra tėvų kurie nuo pirmos klasės jau samdo. Tai kitoj mokykloj jeigu mokymosi lygis prastas samdydamas papildomą mokytoją nesumokėsi 1500 lt. O kitas dalykas tai ne pinigų gaila, bet tas požiūris direktorės
Taigi, keičiasi laikai... Ir sumos keičiasi...
Sorry, bet netikiu, kad pirmokui reiktu mokytoja samdyti. Ka jau ten tokio mokintis, ko tevai negali pirmokui paaiskinti? Tai gal jis per anksti i m-kla atejo, tada jam nepades ir samdyta mokytoja. O kas del direktores, tai nieko ji neslepe, kai atejom pasiklausinet apie mokykla, i konkrecius klausimus atsakinejo konkreciai, be jokiu uzuolanku, tad puikiai zinojom kur einam.
Papildyta: QUOTE(Verba @ 2007 06 21, 20:51) na taip, pernai prailginta kainavo, atrodo, 50lt, o siemet jau 100 QUOTE(Jugne @ 2007 06 21, 20:59) Sorry, bet netikiu, kad pirmokui reiktu mokytoja samdyti. Ka jau ten tokio mokintis, ko tevai negali pirmokui paaiskinti? Tai gal jis per anksti i m-kla atejo, tada jam nepades ir samdyta mokytoja. O kas del direktores, tai nieko ji neslepe, kai atejom pasiklausinet apie mokykla, i konkrecius klausimus atsakinejo konkreciai, be jokiu uzuolanku, tad puikiai zinojom kur einam. Papildyta: na taip, pernai prailginta kainavo, atrodo, 50lt, o siemet jau 100 Sorry, bet neturiu dėl ko meluoti. Tikit ar ne, tai jau jūsų reikalas. O pirmokui ar ketvirtokui tėvai visada gali paaiškinti, bet kiekvienas aiškinimo problemas sprendžia savaip. Aš nežinau gal jie laiko neturi, o man ir neįdomu, tik konstatuoju faktą, kad ne vienas vaikas eina pas mokytoją papildomai. O dar kitas dalykas gal jie darželio nelankė ir atėjo nemokėdami skaityti ar raidžių nepažinodami. Mums direktorė taip pat iškart pasakė kad tai "ale" privati mokykla ir reiks pinigų viskam. Bet kai vyksta susirinkimas jos kalbėjimo manieros kai kalba eina apie pinigus labai pasikeičia. Ir kitas dalykas ji puikiai žino kurios mokytojos mokykloj neatitinka tėvų mokamų pinigų ir lūkesčių, bet anot jos negali nieko padaryti. Ir šiaip nemėgstu veltis į kažkokias diskusijas be konkretumų. Mokinsitės Jums tiks ir patiks, tai valio. To tik ir palinkėsiu. Mes greičiau išeisim į penktas klases, tada ir pasirodys tas geras ar negeras paruošimas. QUOTE(Sonatina @ 2007 06 21, 07:46) Selena, tai kaip suprantu, mes vienoj klasėj? Tai ko gero Papildyta: Mes kol kas giliuose pamastymuose.Tai sakau gal tu pinigeliu jau uzteks 4metams
Tai ka teveliai darote,ar jau nesat pinigelius
Gal kam bus įdomus straispnis "Kauno dienoje"
Acha.Nors skaitom Lietuvos ryta,bet jau girdejom.
O man buvo bjauru skaityti tą straipsnį... Ir kuriam galui reikėjo bėgti skųstis korespondentams? Kodėl buvo tylėta per susirinkimą? Gi klausė visi, ar yra prieštaraujančių ir kokie jų motyvai...
O dar šlykščiau buvo minėti, kad Daktarienė renka pinigus... Beje, aš jau sumokėjau
Mes irgi sumokejom.
QUOTE(Sonatina @ 2007 06 29, 13:13) O man buvo bjauru skaityti tą straipsnį... Ir kuriam galui reikėjo bėgti skųstis korespondentams? Kodėl buvo tylėta per susirinkimą? Gi klausė visi, ar yra prieštaraujančių ir kokie jų motyvai... O dar šlykščiau buvo minėti, kad Daktarienė renka pinigus... Beje, aš jau sumokėjau O kas cia bjauraus Juk ne apie privacia mokykla kalbama |