QUOTE(xernesta @ 2010 04 01, 13:39) Gal pasirodysiu nemandagi, bet labai smalsu  Ant ko Jus darote dekupaza (sagems, auskarams) Is kur gaunate tas medines plokstekles  As galvoju gal is medzio fanieros issipjaustyti forma ir nusisveisti  Aš tai perku ruošinukus
xernesta
2010 04 01, 13:47
Jo maciau yra  silvery tik vieneto kaina 4lt
Angelina 2007
2010 04 01, 14:43
QUOTE(xernesta @ 2010 04 01, 14:47) Jo maciau yra  silvery tik vieneto kaina 4lt  Paziurekite Pylimo 38, vakar ten buvau, tai maciau. Veiksmas Vilniuje.
agotele1111
2010 04 01, 15:53
Labukas Labai grazu pas Jus temukeje. Ar galima prisijungti prie Jusu? Esu naujoke sagiu gamyboje. Visada norejau ismokti jas gaminti. Kaip ir visus kitus papuosaliukus. Del saves ir del draugiu  Visada mane zavejo kamejos tai drauge labai pigiai ju pripirko ir atsiunte tai dabar pagal Jusu pamokeles bandysiu padaryti sage su kameja. Tiesa viena sage jau turiu is uztrauktuko padariau, visai orginaliai isejo, tik praktikos reikia labai daug ir kruopstumo
xernesta
2010 04 01, 16:05
As irgi meginsiu jungtis  namau esu pakankamai meniska  budama 13m gamindavau puokstes, namams ar seip dekoracijas  bet aptingau su tuo reikaliuku, o siuo metu darbe labai neturiu ka veikti  tai gal uzsiimti kokiu sagiu gamyba  Reikes kuria diena atsitysti priemoniu ir pabandyti, kazka susiregsti
agotele1111
2010 04 01, 16:19
QUOTE(xernesta @ 2010 04 01, 17:05) As irgi meginsiu jungtis  namau esu pakankamai meniska  budama 13m gamindavau puokstes, namams ar seip dekoracijas  bet aptingau su tuo reikaliuku, o siuo metu darbe labai neturiu ka veikti  tai gal uzsiimti kokiu sagiu gamyba  Reikes kuria diena atsitysti priemoniu ir pabandyti, kazka susiregsti  manau tai visai neblogas uzsiemimas, mane visoki rankdarbiai labai atpalaiduoja, smegenus prasivalo po darbo  tik dar labai sunku susigaudyti kokiu priemoniu reikia. kokio storio juosteles ir pan. apsiuvineju kameja karoliukais ir pati neatsistebiu  nes mano akimis ziurint visai graziai gaunasi Papildyta:turiu klausimeli Jus karoliukus siuvinejat su zilka ar tiesiog siulu?
As tai tik su zilka,nueinu i zveju parduotuve ir nusiperku
agotele1111
2010 04 01, 16:27
QUOTE(yyla @ 2010 04 01, 17:23) As tai tik su zilka,nueinu i zveju parduotuve ir nusiperku  na reikes ir man jos isigyti, nes dabar tai su siulu bandau, bet tik pirmas bandymas, tai.................. bet tavo sages grozis super
rubinuolė
2010 04 01, 16:38
agotele1111
2010 04 01, 17:11
Merginos gal gali patarti kaip apdirbti uzpakaline puse sages? ar jus tik priklijuojat odos gabaliuka ir viskas? ir ka dedat ziogelius ar specialius uzsegimus?
agotele1111
2010 04 01, 17:38
dalruka
2010 04 01, 18:42
karosimi
2010 04 01, 19:05
 uztrauktukine sage
dalitavit
2010 04 01, 21:01
Agotele111 -labai grazi sege:) kaip "is pieno plaukusi" grazu, pavasariska.. Zivivi- vis labiau stebini, tobulyn tobulyn...grazus paskutiniai darbeliai:)) SAUNUOLIKES
agotele1111
2010 04 01, 21:12
dar pora mano darbeliu siandieniniu nauju................... jusu teismui  Papildyta:QUOTE(dalitavit @ 2010 04 01, 22:01) Agotele111 -labai grazi sege:) kaip "is pieno plaukusi" grazu, pavasariska.. Zivivi- vis labiau stebini, tobulyn tobulyn...grazus paskutiniai darbeliai:)) SAUNUOLIKES  aciukas, tai pirmieji mano bandymai
agotele1111
2010 04 01, 21:37
o sita sage mano dukrytei. gavosi tokia kukli ir maza  labanaktis
Rubinuole, Karosimi, Dailitavit karosimi, medziai atspausdinti Yla, tavo sage labai grazi. Man tai mistika, kaip graziai padaryti gele is organzos. Kazkaip labai gabalais apsidegina tie krastai  Ar vis tik tu kitokia technika naudojai? Neisyra krasteliai, jei ju nepridegini?
dekui visoms  zivivi-nenaudoju jokios kitos technikos,cia paprasciausia nuo medziageles priklauso,vienos labai graziai rieciasi,kitos ne.tai tos kurios negraziai dega,tai tu nenaudoju
QUOTE(yyla @ 2010 04 02, 08:07) dekui visoms  zivivi-nenaudoju jokios kitos technikos,cia paprasciausia nuo medziageles priklauso,vienos labai graziai rieciasi,kitos ne.tai tos kurios negraziai dega,tai tu nenaudoju  Yla, o kuri medziaga graziai dega?  gal as tikrai ne tokia bandziau Kaip gaila, kad siandien saulutes nera... Nesigaus graziai nufotkinti naujo savo darbelio
mur`miaw
2010 04 02, 09:50
mochaPapuosalai
2010 04 02, 14:00
Laba diena panelės, matau, jog gaminate labai gražius papuošaliukus. Noriu Jums pasiūlyti apsilankyti online kataloge ir peržiūrėti mano siūlomas prekes papuošaliukų gamybai, taip pat turiu natūralių akmenų, bei įvairių karoliukų: http://public.fotki.com/mochaPapuosalai/Vilniuje ar Panevėžyje susitinku su panelėmis ir paduodu prekes, o į kitus miestus siunčiu, šį mėnesį už siuntimą mokate tik pusę kainos, - kitą pusę sumoku aš!  Jei turite klausimu rašykite: mochapapuosalai@gmail.com
mur`miaw
2010 04 02, 14:25
Laba diena pasirodysiu ir as
QUOTE(mur`miaw @ 2010 04 02, 15:25) Laba diena pasirodysiu ir as Vaivorykstes spalvu  Is tikro idomus sprendimas, netradicine, kitokia sage
dalitavit
2010 04 03, 13:03
Graziu Velyku Visom:) "Dancing"
dalitavit kokia GRAŽI sagė "Dancing"
dalitavit
2010 04 03, 13:33
QUOTE(grite @ 2010 04 03, 14:18) dalitavit kokia GRAŽI sagė "Dancing"  Aciu Grite.. pavasarinis ikvepimas
Mildusia :>
2010 04 03, 22:50
Kadangi dekupažo temoj niekas nepadėjo, tai noriu paprašyti pagalbos čia..:> Sveikos visos, Labai reikia Jūsų pagalbos. Bandau daryti sages dekupažo technika. Naudoju Antik I ir Antik II priemones. Suskilinėja... O kad matytųsi įskilimai, rašo, kad reikia įtrinti patina. Kol dar jos neturėjau pabandžiau įtrinti paprastu baltu akrilu, greitai nuvalius įskilimai paryškėja, tačiau paveikslėlis tampa ne toks ryškus, ten kur skilimo nėra, galvojau vadinasi tinka tik patina. Šiandien nusipirkau patinos SilverCity... Tačiau jos užtepus ir greitai nuvalius sugadinau darbą, įskilimai aišku išryškėjo, bet pats paveisliukas susidrumstė... Tapo nebešvarus... Ką kaip išryškinti įtrukimus nesugadinus pačio paveiksliuko? Vat toj sagej "dancing" paryškintas skilinėjimas, bet spalvos liko ryškios ir nesumurzintos... Nesuprantu kaip taip padaryti.. Čia patina  O taip atrodo sugadintas darbas:  O čia įtrinta akrilu, tik įtrukimai maži...:  Sorry už prasta foto kokybę...
Vika 12
2010 04 04, 16:26
Laba diena Labai noriu visų mamyčių ir ne mamyčių paprašyti pagalbos  ax.gif blush2.gif  Esu prisipirkusi tiek dauug visokių visokiausių karoliukų, tiek veltinio, ir pagrindų papuošalams daryti bigsmile.gif Ir kaip naujokė šioje įdomioje rankdarbių srityje pasigaminau pirmąjį darbelį, tai yra sagė, velta (badytas iš veltinio pagrindas, ir apsiuvinėtas spalvotais mažais karoliukais), na ir kaip pirmas darbas - išėjo gražiai, bet nieko ypatingo. ax.gif blush2.gif Norėčiau sužinoti, kaip pasigaminti kokią gražią sagę ar auskarus smile.gif Bet dar nieko nemoku blush2.gif Šiaip man labai patinka kažką gaminti, kurti, o ypatingai kai gali pats tuo savo "kūriniu" pasipuošti mirksiukas.gif ax.gif O ir pinigėlių gaila, nes labai daug išleidau karoliams, dėžutėms, veltiniui ir tt. doh.gif Aš galėčiau padaryti nuotrauką savo dėžutės, kokių karoliukų turiu, veltinių, gal jus galėtumėte patarti kaip ir ką pasigaminti blush2.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif ax.gif 4u.gif Tik yra viena bėda, esu naujokė supermamų klube, tai nemoku įsidėti nuotraukos. ax.gif BŪSIU LABAI DĖKINGA, JAI PATARSITE, KAIP MAN PRADĖTI TOBŪLĖTI SU TAIS RANKDARBIAIS. : thumbup.gif
dalruka
2010 04 04, 20:55
QUOTE(Dollzz @ 2010 04 01, 22:34) Labai puiki sage
QUOTE(Zivivi @ 2010 04 02, 11:31) Yla, o kuri medziaga graziai dega?  gal as tikrai ne tokia bandziau reikia eksperimentuoti  ir atrasi savo medziagyte nauja sagyte   o cia i palukus
Vika 12
2010 04 05, 11:30
Sveiki, tai niekas man nepatars kai daryti sagę?  Turiu daug veltinio ir dekuažo priemonių, o jau šį penktadienį sesers gimtadienis, noriu pagaminti kažkokį papuošalą, ir mamos va gimtadienis ant nosies  O aš nemoku dar nieko gaminti, nes tiek mamų klube ir dekupažo, papuošalų pasaulyje esu visai žalia, naujokė. Turiu mažų karoliukų, kuriais būtų galima apsiuvinėti sagę, daug turiu, jeigu čia galima įkelti foto, galėsiu parodyti savo priemonęs. Gal jums kils kokių minčių  Man labai patinka dekupažas ir gaminti papuošalus, bet pačiai dar neišeina
Kalpana
2010 04 05, 12:04
Vika 12, paskaityk ankstesnes temas. Rasi daug patarimų, pamokymų, idėjų. Reikia tiesiog šiek tiek teorijos žinoti ir pradėti dirbti  Patirtis ateis su praktika.
nukritau
2010 04 05, 16:32
Ar čia toks neaiškus motyvas viduriuke ar aš jo neįžiūriu?
nukritau
2010 04 05, 18:18
orchidėjos žiedo dalis
Mano naujoji... "Pernykštis lapas"
Avijacija
2010 04 05, 20:14
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 05, 12:30) Sveiki, tai niekas man nepatars kai daryti sagę?  Turiu daug veltinio ir dekuažo priemonių, o jau šį penktadienį sesers gimtadienis, noriu pagaminti kažkokį papuošalą, ir mamos va gimtadienis ant nosies  O aš nemoku dar nieko gaminti, nes tiek mamų klube ir dekupažo, papuošalų pasaulyje esu visai žalia, naujokė. Turiu mažų karoliukų, kuriais būtų galima apsiuvinėti sagę, daug turiu, jeigu čia galima įkelti foto, galėsiu parodyti savo priemonęs. Gal jums kils kokių minčių  Man labai patinka dekupažas ir gaminti papuošalus, bet pačiai dar neišeina  jo.......svarbiausia prisipirkt priemonių, nors dar nė nežino ką saryt  tiesiog į tokius klausimus niekad nebus atsakymų. Kas geriau gali žinot tavo mamos ar sesers skonį. bet šiaip pasakysiu - labai drąsu pradėt gamint iš kart kažkam dovanų. Nežinau kaip kitom, bet kokios 5-7 pirmosios sagės ėjo šiukšlių dėžėn. Turiu porą pasilikus...... tai pažiūriu ir juokas jama  nors visad būna išimčių. Gal iš kart sukursi kokį šedevrą. Šiaip tai pirmam sagių puslapyje yra kiek zinau nuorodos, pasižiūrėk. O jei visai neišmanai dekupažo tai pirmam jų puslapyje taip pat daug info. reikia bandyt. žiūrėt, skaityt. O kai bus kažkoks konkretesnis klausimas, tada ir išgirsi atsakymą konkretų ir aiškų
*Mirabella*
2010 04 05, 20:55
Mildusia :>
2010 04 05, 21:20
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 05, 12:30) Sveiki, tai niekas man nepatars kai daryti sagę?  Turiu daug veltinio ir dekuažo priemonių, o jau šį penktadienį sesers gimtadienis, noriu pagaminti kažkokį papuošalą, ir mamos va gimtadienis ant nosies  O aš nemoku dar nieko gaminti, nes tiek mamų klube ir dekupažo, papuošalų pasaulyje esu visai žalia, naujokė. Turiu mažų karoliukų, kuriais būtų galima apsiuvinėti sagę, daug turiu, jeigu čia galima įkelti foto, galėsiu parodyti savo priemonęs. Gal jums kils kokių minčių  Man labai patinka dekupažas ir gaminti papuošalus, bet pačiai dar neišeina  Apie dvikomp. laka gali pasižiūrėti čia.. :> Čia yra retro: http://www.artmanija.lt/goods/gid,7357/Dvi...-2-x-100ml.htmlO čia antik (aš jį naudoju) http://www.artmanija.lt/goods/cat,235/sub,...2-x-100ml-.htmlO čia apie vienkomp. ir šiaip naudinga info: http://www.decoartele.lt/?id=4Aš irgi nenumaniau kaip daryti sages, tik maždaug įsivaizdavau... Sėdėjau internete visą dieną, rinkausi informaciją, suvokinėjau nuo ko pradėti... Galiausiai nuspirkau ko reikia ir pradėjaudaryti... Kiek kartų ardžiau... Kiek sugadinau... Bet galų gale vieną padriau.. Tuoj bus antra baigta... Tik man vis neišeina paryškint skilinėjimų, vėl reiks sėdėt ir visą dieną bandyti.. ;>
Erikos skrynelė
2010 04 06, 09:18
Keletas mano ilgojo savaitgalio darbų Nr. 46 Nr. 47 Nr. 48 P. S. Patiko Zivivi "Pernykštis lapas", dalitavit "Dancing" ir yyla dvi paskutiniosios sagės
Zivivi labai grazi sage "Pernykštis lapas"
JuodaKatytė, man tavo Nr. 47 tai  , atrodo lyg rasota tokia. Ten akmenukai priklijuoti, ar ten kas, neįžiebiu?
Erikos skrynelė
2010 04 06, 10:00
nojura - ačiū  ten yra saga su tokiais įdubimais blizgančiais  visi pradžioje pagalvoja, kad ten akmenukai
Vika 12
2010 04 06, 15:20
QUOTE(Mildusia :> @ 2010 04 05, 22:20) Apie dvikomp. laka gali pasižiūrėti čia.. :> Čia yra retro: http://www.artmanija.lt/goods/gid,7357/Dvi...-2-x-100ml.htmlO čia antik (aš jį naudoju) http://www.artmanija.lt/goods/cat,235/sub,...2-x-100ml-.htmlO čia apie vienkomp. ir šiaip naudinga info: http://www.decoartele.lt/?id=4Aš irgi nenumaniau kaip daryti sages, tik maždaug įsivaizdavau... Sėdėjau internete visą dieną, rinkausi informaciją, suvokinėjau nuo ko pradėti... Galiausiai nuspirkau ko reikia ir pradėjaudaryti... Kiek kartų ardžiau... Kiek sugadinau... Bet galų gale vieną padriau.. Tuoj bus antra baigta... Tik man vis neišeina paryškint skilinėjimų, vėl reiks sėdėt ir visą dieną bandyti.. ;> Ačiū labai
Patiko man su tais užtrauktukais "žaisti"  Šitą dar vąšeliu apnėriau ir karoliukais pasiuvinėjau:
Vika 12
2010 04 06, 18:24
QUOTE(nojura @ 2010 04 06, 18:50) Patiko man su tais užtrauktukais "žaisti"  Šitą dar vąšeliu apnėriau ir karoliukais pasiuvinėjau:  Koks gražus jūsų darbas Aš dar mokinukė, bandau žaisti su veltiniu  Kad man pavyktų kada tokią pasigaminti kaip jūsų
JuodaKatytė patiko visos trys paskutinės tavo sagės  Pasirodau ir aš savo paskutiniąją:
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 06, 19:24) Koks gražus jūsų darbas Aš dar mokinukė, bandau žaisti su veltiniu  Kad man pavyktų kada tokią pasigaminti kaip jūsų  Dėkui už įvertinimus, bet kad aš irgi mokinukė  Čia mano trečia sagė. Taip kad dar yra kur tobulėti
|
|