Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sagių pasaulis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aprily
QUOTE(Giagute @ 2010 02 13, 14:29)
Grįžtu..  ax.gif

[i]"Rožių gilumas"

"Blue butterfly"

"Karnavalinė kaukė"

*

Giagute, tavo sages kaip visada zavi wub.gif
Fifux'e
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 02 12, 13:57)

labai grazi sage is perliuku thumbup.gif

QUOTE(taniuta @ 2010 02 13, 19:39)
Cia paprastu paprasciausia saga  smile.gif

bet simpatuke thumbup.gif

QUOTE(Swan @ 2010 02 14, 15:08)

blink.gif kokios idomios ir simparikos thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labukas
Giagute
ice-tee, Eve-line, jurga...a, Dove*, ačiū, merginos 4u.gif
Moniqy
Seniai uzsiregistravau, bet tik dabar radau laiko geriau pasmirineti tai nusprendziau ir as naujausia parodyti:
user posted image

jurga...a
va dar vienukė: ax.gif
user posted image
Moniqy
LAbai svyti tavo nuotrauka aki reze sunku detales iziureti, bet atrodo tikrai idumiai ir graziai
grite
Kokia turtinga tavo sagė jurga...a thumbup.gif
jolitag
sveikos.Darbavausi keleta dienu,padariau foto,o nieko su blicu nesigavo prie tokio apsvietimo...Ale vis tiek rupi pasirodyt...
user posted image
julitass
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Sveikos sagiu meistres.pradejau ir as uzsiimti nauja veikla - sagiu darymu.ir butu idomi Jusu nuomone,kaip man sekasi?
Liule
Sakyciau labai tvarkingi ir grazus darbeliai. Ner prie ko prikibti thumbup.gif saunuole thumbup.gif

man ypac antroji labai patinka wub.gif tobula ax.gif
*Capri*
QUOTE(julitass @ 2010 02 17, 08:48)

Sveikos sagiu meistres.pradejau ir as uzsiimti nauja veikla - sagiu darymu.ir butu idomi Jusu nuomone,kaip man sekasi?
*

Visai liuks sagės mirksiukas.gif
Kai kur gal biseriukas nelygus, siūliukas (vielutė) matosi...bet tai smulkmė, su praktika viskas ateis mirksiukas.gif
jurga...a
Moniqy, na aš tikrai niekam tikusi forogtafė doh.gif
grite, ačiū labai 4u.gif
julitass, man labai patinka tavo sagės, šaunuolė! thumbup.gif
Erikos skrynelė
julitass - labai dailios sagės, mano akimis žiūrint wub.gif kaip pradedančioji, tikrai šauniai jas gamini thumbup.gif iš aš kelias idėjas nusižiūrėjau blush2.gif
Mamukas Indriukas
swan,eina sau kaip grazu ypac tos juodosios bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
julitass
Labai aciu uz ivertinimus ir pastabas.dar norejau paklausti kur Jus jas realizuojat?
*Capri*
QUOTE(julitass @ 2010 02 17, 18:50)
Labai aciu uz ivertinimus ir pastabas.dar norejau paklausti kur Jus jas realizuojat?
*

aš dovanoms darau, draugei, mamai, tetai, pusseserei...ir kelias pardavimui teko-nes paprašė mirksiukas.gif
jurga...a
QUOTE(Capricorn @ 2010 02 17, 21:53)
aš dovanoms darau, draugei, mamai, tetai, pusseserei...ir kelias pardavimui teko-nes paprašė mirksiukas.gif
*

Aš irgi taip pačiai drinks_cheers.gif
markse
Sveikos 4u.gif aš irgi senokai stebiu jūsų temą ax.gif po truputį irgi dėlioju sagytes. Norėčiau keletą darbelių parodyti, bet ne pagyroms, i patarimų gauti 4u.gif (kol kas man juostelių naudojimas yra užduotis nr vienas blink.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ne per daug čia aš g.gif smile.gif 4u.gif
Avijacija
Markse karoliukus siūti sunkiau ir ilgiau užtrunka nei kaspiniukus biggrin.gif todėl vargo neturėtum turėt. Man gražios visai tavosios. Gal tik va tokį pastebėjimą turiu - penktoji sagiukė tokia juodai marga. Ir pagrindinis akmenukas ir apdaila praktiškai identiški. Man norėtųs gal didesnio kontrasto..... tada išryškėtų pats akmuo. Nu bet čia aišku nuo sumanymo priklauso 4u.gif
markse
Aviacija, o man pačiai kaip tik ta sagytė labai graži smile.gif gyvai ji visai ne per marga, tokia tvarkinga ax.gif (aš pati nelabai mėgstu sagių biggrin.gif man jos turi būt tokios kaip čia pasakius - "nematomos" biggrin.gif ) tai pasakykit man, tas juosteles siūti, kuriuo sagės gamybos etapu? g.gif nes jos man vis šleivai kreivai vis gaunasi unsure.gif
Eve-line
markse, 2 ir 3 sage tai wub.gif nu kaip jus taip sugebat.. man tai nesuvokiama...
bagyra666
nu ir grozis mergaites 4u.gif
Taniuta
Markse, saunuole 4u.gif
Maciu tavo sagytes gyvai wub.gif man 2, 3, 4 labai labai thumbup.gif wub.gif
o paskutinioji su juostele kaip pirmas blynas, tai tikrai neprisviles mirksiukas.gif
taip ir toliau 4u.gif
Jutare
atkeliauju ir aš su viena savo šviežiausių sagių ax.gif

user posted image

markse
Ačiū merginos 4u.gif

Jutare, super bigsmile.gif tokios spalvos wub.gif
Taniuta
QUOTE(Jutare @ 2010 02 18, 12:06)
atkeliauju ir aš su viena savo šviežiausių sagių  ax.gif
*

wub.gif Eik sau! Fantastika wub.gif
*Capri*
Jutare, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper wub.gif
Sinderela
QUOTE(Jutare @ 2010 02 18, 13:06)
atkeliauju ir aš su viena savo šviežiausių sagių  ax.gif

user posted image
*

Nu labai grazu o galiu paklaust kas cia per technika?
Zivivi
Po ilgos pertraukos naujas mano darbas blush2.gif Su Jutares palyginus visiškai mėgėjiškas...

"Kamilė"
user posted image
ice-tee
Jutare, labai wub.gif
Erikos skrynelė
markse - 2, 4 ir 6 dailios wub.gif

Jutare - o čia tai grožis thumbup.gif tikrai įdomu, kaip ją padarei, ar visą savo rankom, bigsmile.gif
rubinuolė
Jutare, nerealus grožis tavo drbelis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tesulka
Jutare: labai graži sagė, sakyčiau turi gražių tautiškų motyvų. Iš darbo suprantu, kad juvelyrika užsiimi? Turiu omenyje visus tuos puikius akmenėlių įstatymus (rėmukus) pati darai?
Jolanna
Zivivi, o ant veltinio kabošoną kaip pritvirtini? priklijuoji? Kokiais klijais? Ar ten gal sagytė?
grite
Oho Jurate, tavo sagė dieviška wub.gif wub.gif Spalva man tai turkio labai patinka thumbup.gif
rinarita
Jutare, itariu, modelinas cia "istrekstas" per azurini remeli. O tie kabantys a la turkiai, irgi tas pats modelinas. Labai grazu, mintis labai idomi 4u.gif
Jutare
oi, mergaitės, kiek pagyrų blush2.gif ačiū visoms aciuks.gif
čia po žalvarine detale fimo, o ant grandinėlės turkio akmenukai ax.gif Atrodė, darbo bus mažiau, bet kol "apėjau" visus šonus, kad atitiktų detalės išraitymus... wacko.gif
markse
QUOTE(Jutare @ 2010 02 18, 19:11)
oi, mergaitės, kiek pagyrų  blush2.gif  ačiū visoms aciuks.gif
čia po žalvarine detale fimo, o ant grandinėlės turkio akmenukai ax.gif Atrodė, darbo bus mažiau, bet kol "apėjau" visus šonus, kad atitiktų detalės išraitymus... wacko.gif
*

bet rezultatas wub.gif super thumbup.gif
tesulka
O žalvarinę detalę ar pati raitei? Jei pati , tai labai gražiai gavosi.
Mamukas Indriukas
mano paskutines ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
yyla
ir as noriu pasirodyt 4u.gif

user posted imageuser posted image

user posted image
aliete
yyla,
įdomuolė sagė
wub.gif atrodo lyg būtų iš kokio gipso,ar kalkmenio,dar ir pačios nuotraukos koloritas tą ispūdį sustiprina
na išduok paslaptį iš ko ji biggrin.gif
aurelija_ma
nu jutares kokis grozis wub.gif
yyla niu is vis tyliu tokia meniska, sena sena wub.gif
Mamuk Indriuk lankelis superinis wub.gif
jolitag
sveikos.O cia mano paskutiniai pabandymai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Mamukas Indriukas
aurelija ma dekui 4u.gif
jolitaq faina raudonoji su plunksnom 4u.gif
Erikos skrynelė
jolitag - pritariu drinks_cheers.gif ta raudona tikrai labai daili mirksiukas.gif
*Capri*
Jolitag, raudonoji su plunksna wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
jolitag
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 02 19, 21:35)
aurelija ma dekui 4u.gif
jolitaq faina raudonoji su plunksnom 4u.gif
*

QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 02 20, 11:26)
jolitag -  pritariu drinks_cheers.gif ta raudona tikrai labai daili  mirksiukas.gif
*

QUOTE(Capricorn @ 2010 02 20, 13:00)
Jolitag, raudonoji su plunksna wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

dekui 4u.gif
Sinderela
QUOTE(Jutare @ 2010 02 18, 20:11)
oi, mergaitės, kiek pagyrų  blush2.gif  ačiū visoms aciuks.gif
*

thumbup.gif nu niekad nebuciau atspejusi doh.gif galutinis variantas gavosi nuostabiai
QUOTE(yyla @ 2010 02 19, 09:17)
ir as noriu pasirodyt 4u.gif

Prasau dazniau tokiu groziu wub.gif wub.gif wub.gif pradziuginti
Erikos skrynelė
Na ir čia pasirodau blush2.gif

Nr. 28
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.