sekancia diena nebuvo, o dar sekancia, t.y.siandien, vakarop pamatavau ir buvo 34.4 labai zema! issigandau, bet nieko negaliu padaryti nes miega dabar maziukas
o ka reiskia kai sokineja temperatura? ar kuriai nors taip buvo? 11 men kudikiui, na nezinau, gal kas kokias 15 min tai pakyla tai nukrenta. auksciausia buvo 37.7
sekancia diena nebuvo, o dar sekancia, t.y.siandien, vakarop pamatavau ir buvo 34.4 labai zema! issigandau, bet nieko negaliu padaryti nes miega dabar maziukas
Ketvirta savaitė laikosi temp.37,2-4, buvom pas gydytoja nieko neranda, tyrimai geri, gal kas turėjote tokią bėdą
Mano tėvai, augindami mane su sese labai domėjosi liaudies medicina ir visokiais sveikuoliškais receptais. Būdama dar nedidele moksleivė l. dažnai sirgdavau pūlinga angina, karščiuodavau. Mama su tėčiu buvo lankę kažkokios rusės sveikuolės Andres paskaitų ciklą, prisirašę daugybę receptų, vienas iš jų buvo, kaip mušti temperatūrą be vaistų. Ant abiejų rankų riešų pulso vietoje reikia su bintu pribintuoti po žalio agurko skiltelę ir palaikyti kokią valandėlę. Tą kart temperatūra man tikrai nukrito
sveikos,mamytes.turim ir mes beda.pries savaite,einant gult,pastebejau,kad maniske kazkokia keista,pamatavau tempe tai 38,2,nemusiau niekuo,ryte buvo viskas geria,bet vakare situacija pasikartojo,bet tempe buvo tik 37,5,ryte vel viskas gerai...ir taip iki sio vakaro kol ejom gult,vel pamatavau tempe tai net 39,5
beje,mano dukryte 4metukai QUOTE(makaroniukas @ 2009 10 12, 01:40) o ka reiskia kai sokineja temperatura? ar kuriai nors taip buvo? 11 men kudikiui, na nezinau, gal kas kokias 15 min tai pakyla tai nukrenta. auksciausia buvo 37.7 sekancia diena nebuvo, o dar sekancia, t.y.siandien, vakarop pamatavau ir buvo 34.4 labai zema! issigandau, bet nieko negaliu padaryti nes miega dabar maziukas tai gali reikšti, kad naudojate blogą elektroninį termometrą
Sveikos mamytes
QUOTE(veziukas @ 2009 10 15, 11:21) Ketvirta savaitė laikosi temp.37,2-4, buvom pas gydytoja nieko neranda, tyrimai geri, gal kas turėjote tokią bėdą Sveikos mergaites, Noriu pasidalinti zinia, kaip mes saugojames su seima nuo visokiu virusu ir gripu. Yra toks preparatas Kordicepsas, kuri vartojame profilaktiskai visa seima, noredami pastiprinti imunine sistema. Juk visos ligos ir prasideda buten tada kai ji nusilpsta. Preparatas yra absoliuciai naturalus, neturintis JOKIU salutiniu poveikiu, kaip vaistai. Ji galima vartoti ir kaip papildoma priemone salia kitu vaistu, jeigu jie yra jau geriami rimtai issisirgus. Esu pazinusi viena moteri, kuri augina 9 vaikus ir juos visus uzaugino be vaistu.. Kaip ji pasakojo: mano vaikas sloguoja - lasinu, vaikui temperatura - girdau ir t.t. sako: gydytojai vaikui priraso antibiotiku - as ju neduodu, o gydau naturaliu produktu Kordicepsu... Zinote, apie stebuklus, kuriuos daro sis preparatas butu galima rasyti knygas. Ne tik juos vartojant savo seimoje, bet ir artimuju, biciuliu tarpe bei pasveikusiuju nuo tikrai rimtu ligu teko matyti, kuriems padejo kordicepsas: tokios kaip ginekologines bedos, zvynelines, ivairus augliai ir vezys, problemos su sanariais ir kraujagyslemis..zodziu neprivardinsiu cia visu. Pavyzdziui galite paziureti video: http://video.mail.ru/bk/jago-65/wellness/101.html arba del ginekologiniu ligu gydymo efektyvumo: http://video.mail.ru/mail/www.fohow.org/op/14.html http://video.mail.ru/mail/www.fohow.org/op/15.html http://video.mail.ru/mail/www.fohow.org/op/16.html Visoms nuosirdziai patariu: kol ligos dar neparklupde rimtai ir ypac vaikams Kordicepsa panaudoti bent jau profilantiskai yra netgi butina. Jeigu domina placiau galiu pasidalinti informacija asmeniskai, kadangi pati esu sio produkto atstove. Atsiprasau, jeigu kam nors si informacija neaktuali. Tiesiog jauciu pareiga perduoti gera zinia jums QUOTE(veziukas @ 2009 10 15, 10:21) Ketvirta savaitė laikosi temp.37,2-4, buvom pas gydytoja nieko neranda, tyrimai geri, gal kas turėjote tokią bėdą pas mus lygiai ta pati situacija. tik tris savaites sokineja nuo 37 iki 37,6. kraujas ir slapimas geri.buvau net pradejus galvot, kad nemoku pamatuot. daktare sako uztenka 3-5min matuot pazasty, bet jei taip trumpai matuoju-tai nespeja pakilt.... kai 10min matuoju-rodo ,kad yra. cia daugelis skaiciau rase, kad nieko baisaus jei pakyla iki 37,5-tipo normalu.. nu bet nuo tokios temperaturos paskui ir kitos ligos labai lengvai uzpuola. QUOTE(laikine @ 2010 01 13, 22:26) pas mus lygiai ta pati situacija. tik tris savaites sokineja nuo 37 iki 37,6. kraujas ir slapimas geri.buvau net pradejus galvot, kad nemoku pamatuot. daktare sako uztenka 3-5min matuot pazasty, bet jei taip trumpai matuoju-tai nespeja pakilt.... kai 10min matuoju-rodo ,kad yra. cia daugelis skaiciau rase, kad nieko baisaus jei pakyla iki 37,5-tipo normalu.. nu bet nuo tokios temperaturos paskui ir kitos ligos labai lengvai uzpuola. mums jau 4 mėnesiau o ta temp. vis laikosi, buvom pas lor, pas neurologą, pulmonologą, hematologą niekas nieko neranda sako nustok matuoti, tai vis laukiam gal kada nukris QUOTE(veziukas @ 2010 01 17, 18:07) mums jau 4 mėnesiau o ta temp. vis laikosi, buvom pas lor, pas neurologą, pulmonologą, hematologą niekas nieko neranda sako nustok matuoti, tai vis laukiam gal kada nukris Jau tuoj trys metai kaip laukiu kol nukris QUOTE(veziukas @ 2010 01 17, 18:07) mums jau 4 mėnesiau o ta temp. vis laikosi, buvom pas lor, pas neurologą, pulmonologą, hematologą niekas nieko neranda sako nustok matuoti, tai vis laukiam gal kada nukris mums taip pat paske: "nustok matuoti". mus tik pas LOR siunte ir krauja bei slapima tyre, daugiau niekuo nedare...
laba diena,mano dukrytei 8 men,jau 4 diena temperatura laikosi virs 38 nei tryuputi nenukrenta,bandom numust paracetamolio zvakutem ir ibufenu,gydytoja skyre antibiotiku bet dukryte nei sloguoja nei kosti,tik gerklye raudona.vakar vezem i priimamaji bet gydytojai sako kad pas ja viskas tvarkoj,beto vakar pradejo berti raudonom demelem pilvuka ir kojytes,bet temp nekrenta.gal zinot kas jai galetu buti?gal kada susiduret su tuo?
QUOTE(viikii @ 2010 02 07, 14:59) laba diena,mano dukrytei 8 men,jau 4 diena temperatura laikosi virs 38 nei tryuputi nenukrenta,bandom numust paracetamolio zvakutem ir ibufenu,gydytoja skyre antibiotiku bet dukryte nei sloguoja nei kosti,tik gerklye raudona.vakar vezem i priimamaji bet gydytojai sako kad pas ja viskas tvarkoj,beto vakar pradejo berti raudonom demelem pilvuka ir kojytes,bet temp nekrenta.gal zinot kas jai galetu buti?gal kada susiduret su tuo? gal tridienė karštinė , jei pradėjus berti nukris temperatūra
tai kad beria bet temp laikosi
Sveikos mamytes,
Mano sūnui 11 metu ir jau 5 menesiai kaip laikosi pakilusi temperatura, bet niekaip nepavyksta rasti priezasties del ko. Temperatura neauksta apie 37,5, bet niekad nenukrenta iki normalios
Negi niekaip taip dar nera buve ir niekas neturi jokiu minciu?
buvo mano mazajam taip. laikesi temperatura 3 savaites 37.5-37.8, tai gydytoja israse klacid'a 14d. ir kai pabaigem gerti viskas praejo
itariu, kad galejo buti mikroplazmos infekcija
vienam pazystamui,ir nuo mazens prasidejo taip ir liko pastowi kuno temperatura37.5, buna isimciu, kai zmogaus temperatura normali nebutinai36.6
pas sunu jau pora metu (jam 12 metu), dabar pastebejau ir pas dukra (jai 4 metai).
siaip diskutuota tema va cia (tema tiek apie suaugusius, tiek apie vaikus) http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry34385208 bent mes tiek metu nerandam nieko
Labas rytas, mano sunui 3 metai ir nuo lapkricio men jam beveik pastoviai 37,2, buna maziau bet si temp beveik pastoviai. Ieskau priezasciu, pradzioje kraujo tyrimas buvo idealus, tabar jau rodo ENG padidejima ir limfocitu padidejima, sirdis labau nerami, nors gyd sako tai tik virusas. Tikiuosi ji teisi. Siandien dar gausiu atsakyma dek Ebstein baro viruso ir gerkles paselio rezultatus, tikiuosi issaiskes temperaturos pakilimas..
QUOTE(Lejute @ 2010 02 24, 23:37) vienam pazystamui,ir nuo mazens prasidejo taip ir liko pastowi kuno temperatura37.5, buna isimciu, kai zmogaus temperatura normali nebutinai36.6 Mano nuo mažytės temperatūra 37,2-37,3. Mamytė jau buvo pavargusi visur vedžiot. O vedžiot ir nereikėjo. Ji tokia ir dabar ir nieko man neatsitiko. QUOTE(mama4XL @ 2010 02 26, 12:52) Mano nuo mažytės temperatūra 37,2-37,3. Mamytė jau buvo pavargusi visur vedžiot. O vedžiot ir nereikėjo. Ji tokia ir dabar ir nieko man neatsitiko. Na kai buna nuo pat gimimo, tai gal ir ramiau
mes ir nerandam priezasties, nors limfocitu skaicius 71 procentas, dar su alergija bei atopiniu dermatitu kankinames, tai ir nusprende gydytojai, kad nezino, kas vaikui, ir kad neva tai nuo alergijos taip...temperatura nuo 3 menesiu maziukei laikosi 37,2- 37,5 ir nekrenta. Dabar jai puse metu...
Mes ir turime šią "bėdą", suminėm kelius pas gydytojus, darėm tyrimus, viskas ok. Vienas gydytojas pasakė, kad šiais laikais jau laikoma norma ir jei yra kelios dalys
Mūsų mažiukui vakar per pietus užkilo temperatūra nuo 39 iki 39,5 (per 10 min.), įdėjus Eferalgan žvakutę po pusvalandžio buvo 39, po valandos 38. Nakčiai vėl dėjome žvakutę, taip pat gyd. patarė gert Oscilococinum žirniukus prieš gripą. Šiandien ryte buvo 38, po valandos 38,5 (ir laikėsi iki pietų, žvakutė nenumušė), tai gydytoja buvo, sakė ko gero bus tridienė karštinė, kai staiga pakyla temperatūra, ir daugiau nieko, nei slogos, nei kosulio, vaikas gerai valgo, tai tempera laikosi 3 d. ir tada paberia veidelį, smakriuką, biškį kūnelį, temperatūra krenta ir praeina viskas. Bet aišku gali būti ir kažkas kitas. Sakė stebėt ar anksčiau nepradės berti, ar nevems ir pan.
Nu va visą žiemą pratraukėm, o pavasarį pasigavom kažką Papildyta: QUOTE(viikii @ 2010 02 07, 18:52) Svarbu atskirti tridienę karštinę nuo kitų ligų, ypač tymų: *Tymai prasideda į peršalimą panašiais simptomais, o tridienei karštligei jie būdingi ne visuomet, o jei ir yra, tai nežymūs. Sergant tridiene karštine, pirmiausia pakyla temperatūra; *Jei vaikas serga tymais, atsiradus bėrimui temperatūra vėl pakyla, o jei tridiene karštine nukrenta. *Sergant tymais, pirmiausia beria veidą, o jei mažylis užsikrėtė tridiene karštine, jam beria kūną, veidas išberiamas retai.
mano dukrytei jau trecia diena laikosi temperatura
Maziui temperatura pakilo. O sakykit kada sunerimti, kokia per didele temperatura turi buti, kad vau vezti i ligonine? Pas gydytoja buvome, paraudo ausytes skauda ir nosyte uzgule, israse antibiotiku, siaip geria vaikas pas mane ir pavalge truputi, bet temperatura uzkilo 39,9. Neramu . Jau dvi zvakutes paracetamolio sunaudojau
Musu dukrytei viena karta temperatura irgi buvo uzkilusi iki 39.5, bet mes davem vaistuku nuo temperaturos, istrynem visa kuneli resorban tepalu, o kita diena nuvezem pas daktare. Buvo bronchitas prasidejes...
O dabar vel sergam... labai smarkiai kosti be temperaturos. Viena nakti temperatura buvo 38.1, bet nukrito per kelias valandas nors vaistu negerem jokiu. Tada atsikelusi ryte puse dienos veme, o vakare vel viskas gerai. Is virtuves neislindo, nes alkana labai buvo. Dabar vel smarkiai kosti be temperaturos. Rytoj prasysiu daktares, kad plauciukus persviestu. Bus ramiau man... Nes is panasiu ligu visa ziema neissikapstom
sveikos, mamytes. Gal ta tema jau buvo, bet dukra, serga, gydytojas savitgali nepasiekiamas. Ji karsciuoja, apie 38, bet yra gana guvi, piesia, zaidzia.
Tik dabar pastebejau, kad isbertos slaunys ir pilvas keistai raudonas.Mazi taskeliai, neslapiuojantys.Gal kas buvot susidure?
gali buti tridienė karštinė arba kokia infekcinė liga,o be t' dar yra kokių požymių
QUOTE(margaritav @ 2010 05 09, 15:57) sveikos, mamytes. Gal ta tema jau buvo, bet dukra, serga, gydytojas savitgali nepasiekiamas. Ji karsciuoja, apie 38, bet yra gana guvi, piesia, zaidzia. Tik dabar pastebejau, kad isbertos slaunys ir pilvas keistai raudonas.Mazi taskeliai, neslapiuojantys.Gal kas buvot susidure? Tikriausiai tridiene karstine, jeigu be jokiu kitu poziumu, dazniausiai karsciuojama trejeta dienu, po to paberia ir viskas
Sunus turejo skarlatina. Auksta temperatura, isberti pilvas ir nugara, dar gerkle raudona buvo ir ant liezuvio apnasos
Jei išbėrė trečią karščiavimo dieną, gali būti ir tridienė karštinė. Išberia ir sergant meningitu, bet pagal aprašytus požymius nemanau, kad tavo mergytei jis yra.
O gal tas bėrimas nuo prakaitavimo?
sveikos mergaitės, gal kam buvo panašus atvejis kaip mums-dygsta daug dantukų, ir antroj dienos pusėj pakyla temperatūra 37,5,pamatavus po valandos 37,dar po valandos normali, įdomu ar dėl tokios šokčiojančios temperatūrytės gali būti kalti dantukai
QUOTE(geleta @ 2010 05 12, 18:25) sveikos mergaitės, gal kam buvo panašus atvejis kaip mums-dygsta daug dantukų, ir antroj dienos pusėj pakyla temperatūra 37,5,pamatavus po valandos 37,dar po valandos normali, įdomu ar dėl tokios šokčiojančios temperatūrytės gali būti kalti dantukai Gali buti del dantuku, mums irgi taip buvo QUOTE(margaritav @ 2010 05 09, 15:57) sveikos, mamytes. Gal ta tema jau buvo, bet dukra, serga, gydytojas savitgali nepasiekiamas. Ji karsciuoja, apie 38, bet yra gana guvi, piesia, zaidzia. Tik dabar pastebejau, kad isbertos slaunys ir pilvas keistai raudonas.Mazi taskeliai, neslapiuojantys.Gal kas buvot susidure? Labukas O kaip dabar dukrele? QUOTE(margaritav @ 2010 05 09, 15:57) sveikos, mamytes. Gal ta tema jau buvo, bet dukra, serga, gydytojas savitgali nepasiekiamas. Ji karsciuoja, apie 38, bet yra gana guvi, piesia, zaidzia. Tik dabar pastebejau, kad isbertos slaunys ir pilvas keistai raudonas.Mazi taskeliai, neslapiuojantys.Gal kas buvot susidure? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...9962&st=240 radau tema apie mūsų ligą QUOTE(Tėtsi @ 2010 05 12, 22:02) Mes jau sirgom,kaip vaikui metuko nebūvo,bet šiandien mūsų pediatrė pasakė,kad tikrai liga gali pasikartotis Taip, tridienė gali kartotis. Mano mažasis ja dukart sirgo. Tarpas tarp sirgimų buvo nedidelis. QUOTE(apolonas @ 2010 05 13, 14:29) Labukas apolonas Lig nemačiau kraujosruvų,tik dėmelės kartu su mažais spogeliais QUOTE(Tėtsi @ 2010 05 13, 18:56) Labukas apolonas Lig nemačiau kraujosruvų,tik dėmelės kartu su mažais spogeliais Kepenų padidėjimas dažniau būna kokios nors ligos pasekmė, o ne priežastis. Labai panašūs mononukleozės viruso išoriniai požymiai į trijų dienų karštinę, tik bėrimas būna kiek netipinis, taip pat padidėja kepenys, kardinaliai sumažėja baltųjų kraujo kūneliu kiekis,... Vaikai juo gana retai suserga, ir jei neatsiduria ligoninėje, tai jo dažnai net ir nenustato. Labai bjaurus virusas. Persergama juo gan greitai, bet po to organizmo atsistatymas labai ilgai tęsiasi. Apie mėnesį saugot vaiką reikia, kad dūkstant neduok Dieve kepenys netrūktų, o ir pats imunitetas pilnai atsistato tik po pusmečio. QUOTE(apolonas @ 2010 05 14, 11:25) Kepenų padidėjimas dažniau būna kokios nors ligos pasekmė, o ne priežastis. Labai panašūs mononukleozės viruso išoriniai požymiai į trijų dienų karštinę, tik bėrimas būna kiek netipinis, taip pat padidėja kepenys, kardinaliai sumažėja baltųjų kraujo kūneliu kiekis,... Vaikai juo gana retai suserga, ir jei neatsiduria ligoninėje, tai jo dažnai net ir nenustato. Labai bjaurus virusas. Persergama juo gan greitai, bet po to organizmo atsistatymas labai ilgai tęsiasi. Apie mėnesį saugot vaiką reikia, kad dūkstant neduok Dieve kepenys netrūktų, o ir pats imunitetas pilnai atsistato tik po pusmečio. O Jezau,jus mane dar labiau išgasdinot |