Ačiū mamytės.
Ruošiuosi savo praaugusei dukrelei pirkti antrą kėdutę. Nusižiūrėjau autokėdutę "BABY SCIELD", nes labai didelės sumos skirti negaliu. Gal kas jau pirkote šią kėdutę? Prašau pasidalinti patirtimi, ar patartumėte pirkti?
Ačiū mamytės.
as ir galvoju pirkti sias kedutes
QUOTE(in'kriistall @ 2010 04 07, 22:51) as ir galvoju pirkti sias kedutes O aš jau savo mažei tą kėdutę nupirkau. Kėdutė gana didelė-sėdi kaip soste karalaitė. Vasara dar neatėjo, tad nelabai žinau, kaip bus su prakaitavimu. Šiaip kėdutė simpatiška. Žiūrėsim, kaip bus toliau. QUOTE(Šatrija66 @ 2010 04 07, 23:20) O aš jau savo mažei tą kėdutę nupirkau. Kėdutė gana didelė-sėdi kaip soste karalaitė. Vasara dar neatėjo, tad nelabai žinau, kaip bus su prakaitavimu. Šiaip kėdutė simpatiška. Žiūrėsim, kaip bus toliau. Taip ir mes pirkome ta kedute ziema,del prakaitavimo bus matyt vasara.O siaip nemaza,minksta.
Kėdutė tikrai puiki, mano vyriokas nemažas, bet puikiai joje jaučiasi. O dėl prakaitavimo tai galiu pasakyti, kad daugiau ar mažiau vasarą vis tiek prakaituoja bet kokioje kėdutėje.
QUOTE(Šatrija66 @ 2010 02 13, 13:02) Ruošiuosi savo praaugusei dukrelei pirkti antrą kėdutę. Nusižiūrėjau autokėdutę "BABY SCIELD", nes labai didelės sumos skirti negaliu. Gal kas jau pirkote šią kėdutę? Prašau pasidalinti patirtimi, ar patartumėte pirkti? Ačiū mamytės. mes tokia naudojam jau virs metu. man truputi pasitryne veliuro medziaga. siaip daugiau priekaistu neturiu. jei reiktu antra karta pirkti manau pirkciau tokia pat |