Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas naudojat autokedutę BABY SCIELD
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Šatrija66
Ruošiuosi savo praaugusei dukrelei pirkti antrą kėdutę. Nusižiūrėjau autokėdutę "BABY SCIELD", nes labai didelės sumos skirti negaliu. Gal kas jau pirkote šią kėdutę? Prašau pasidalinti patirtimi, ar patartumėte pirkti?
Ačiū mamytės. tongue.gif
in'kriistall
as ir galvoju pirkti sias kedutes bigsmile.gif tik bijau, kad joje gali labai prakaituoti vasara g.gif juk medziaga - veliuras. negi niekas nenaudoja siu keduciu?
Šatrija66
QUOTE(in'kriistall @ 2010 04 07, 22:51)
as ir galvoju pirkti sias kedutes bigsmile.gif  tik bijau, kad joje gali labai prakaituoti vasara g.gif juk medziaga - veliuras. negi niekas nenaudoja siu keduciu?
*

O aš jau savo mažei tą kėdutę nupirkau. Kėdutė gana didelė-sėdi kaip soste karalaitė. Vasara dar neatėjo, tad nelabai žinau, kaip bus su prakaitavimu. Šiaip kėdutė simpatiška. Žiūrėsim, kaip bus toliau. smile.gif
Vintazh
QUOTE(Šatrija66 @ 2010 04 07, 23:20)
O aš jau savo mažei tą kėdutę nupirkau. Kėdutė gana didelė-sėdi kaip soste karalaitė. Vasara dar neatėjo, tad nelabai žinau, kaip bus su prakaitavimu. Šiaip kėdutė simpatiška. Žiūrėsim, kaip bus toliau. smile.gif
*

Taip ir mes pirkome ta kedute ziema,del prakaitavimo bus matyt vasara.O siaip nemaza,minksta.
Eski
Kėdutė tikrai puiki, mano vyriokas nemažas, bet puikiai joje jaučiasi. O dėl prakaitavimo tai galiu pasakyti, kad daugiau ar mažiau vasarą vis tiek prakaituoja bet kokioje kėdutėje.
antanina22
QUOTE(Šatrija66 @ 2010 02 13, 13:02)
Ruošiuosi savo praaugusei dukrelei pirkti antrą kėdutę. Nusižiūrėjau autokėdutę "BABY SCIELD", nes labai didelės sumos skirti negaliu. Gal kas jau pirkote šią kėdutę? Prašau pasidalinti patirtimi, ar patartumėte pirkti?
Ačiū mamytės. tongue.gif
*

mes tokia naudojam jau virs metu. man truputi pasitryne veliuro medziaga. siaip daugiau priekaistu neturiu. jei reiktu antra karta pirkti manau pirkciau tokia pat unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.