Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užsienio gydymo įstaigos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Kudlius
Sakau labutis visoms likimo draugems 4u.gif Sis skyrelis jau senokai uzbaigtas ir niekas neatnaujina,taigi dalinkimes toliau savo patirtimi!!!Ipatingai kreipiuosi ir laukiu merginu komentaru gyvenanciu Airijoje!Pati gyvenu Dubline ir nusprendem su vyru kreiptis i nevaisingumo klinika cia.Is senos temos radau info apie Dubline klinika Sims,dar perskaiciau kad viena mergina vazineja i Galway,labai prasau merginos gal galetumete papasakoti,patarti kanors daugiau!!!
kristiana1
QUOTE(Kudlius @ 2010 02 13, 18:12)
Sakau labutis visoms likimo draugems  4u.gif Sis skyrelis jau senokai uzbaigtas ir niekas neatnaujina,taigi dalinkimes toliau savo patirtimi!!!Ipatingai kreipiuosi ir laukiu merginu komentaru gyvenanciu Airijoje!Pati gyvenu Dubline ir nusprendem su vyru kreiptis i nevaisingumo klinika cia.Is senos temos radau info apie Dubline klinika Sims,dar perskaiciau kad viena mergina vazineja i Galway,labai prasau merginos gal galetumete papasakoti,patarti kanors daugiau!!!
*

sveikute.kaip tik as ta mergina,kuri vazineja i Galway.esu pasibaisejusi labai pikta ir be galo sugniuzdyta.anksciau negalejau nieko blogo pasakyti apie ta galway ligonine,isskyrus tai kad priimdavo gerokai veliau negu paskirtas laikas,bet dabar esu baisiai pikta.balandzio 21d buvo paskirta laparaskopijos operacija 8.30ryto.ligoninej buvom jau gerokai pries 8.kol viska patikrino,krauja paeme,slapima,tai palatoj buvau tik 11val.o operuot turejo 8.30!taip nuo 11 pragulejau iki 6,30val vakaro,kol daktare neatejo ir nepasake sorry,bet viena moteris nepragimdo,o kita kraujuoja ir jusu operacijos diena nukeliama.galvojau kad iskrisiu is lovos,asaros pradejo riedet upelias.visa diena islaukem su vyru,buvau 24val negerus nevalgius,stresavau ir man ateina pasako sorry.sitos operacijos islaukiau 3menesius!kiek dabar lauksiu nezinau.esu pikta ziauriai,kad neziuri pacientu pagal eile.suprantu butu palike ligononej ir isoperave ryt ryte,bet.....nebeturiu zodziu.man tereikia tos vienos operacijos ir apvaisinimas po jos.taip buvau tikslo arti,ir sia tau.kita karta kelsiu veja,nes taip stumdoma nebesileisiu
ralija
Paskaitinėjau archyvo temą apie Latvijos klinikas ir kilo keletas klausimų:
1. mums reiketu IVF ir ISCI, kaip ten su kainom nelabai suprantu 590 +790lv, ar tik 790?

2. mes nesame dare kariotipo tyrimo, ar jis privalomas?

3. pas kokius gyd lanketes, kokias pavardes galite pamineti?

archyve tema baigiasi 2009 pb, gal kas turite šių metų naujienų? 4u.gif
asmon
As dariausi embrionse, Lv. Daugiausiai lietuvaicius ten priima gyd. Treisa. ISCI 790 latu
Magnoli@
QUOTE(asmon @ 2010 07 08, 11:32)
As dariausi embrionse, Lv. Daugiausiai lietuvaicius ten priima gyd. Treisa. ISCI 790 latu
*

IVF 590+ ISCI 200 . Viso 790 latu. Man taip uzrase smile.gif .

Asmon, kaip tavo leliukas auga? Dar vazineji i Ryga? Jau kokie dideli jus, o atrodo taip neseniai laukei II. 4u.gif
ralija
QUOTE(Magnoli@ @ 2010 07 08, 12:36)
IVF 590+ ISCI 200 . Viso 790 latu. Man taip uzrase  smile.gif .

Asmon, kaip tavo leliukas auga? Dar vazineji i Ryga? Jau kokie dideli jus, o atrodo taip neseniai laukei II.  4u.gif
*

o kiek konsultacijos kainuoja? 4u.gif

P.s. gal žinote kur Lenkijoje Gonali perka? g.gif
asmon
Visa info yra embrions.lv
jurgele77
gal yra mergaiciu is ispanijos?

dziolyyy
QUOTE(jurgele77 @ 2010 08 20, 16:32)
gal yra mergaiciu is ispanijos?
*

ar yra merginu is airijos
kava su bruknem
Girdejau apie tokia klinika Estijoje, "Elite" vadinasi, jei kam reikia. Ar gera - nezinau, nesusiduriau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.