Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nestle mišinėliuose rado tipografinius dažus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Rituska
http://www.vz.ru/society/2005/11/23/13471.html (Rusu k.)
Vike
įdomu ar Nidina 1 ir Nidina2 ne tas pats pieno mišinys kur pas mus yra Nan 1 ir Nan2 g.gif
žemuogienė
QUOTE(Vike @ 2005 11 24, 08:06)
įdomu ar Nidina 1 ir Nidina2 ne tas pats pieno mišinys kur pas mus yra Nan 1 ir Nan2  g.gif
*

pakuotes tai tokios pat blink.gif
Nihile
Gerai, kad nors retkarciais kazkas isdrista paviesinti informacija apie didziasias kompanijas. Juk turime teise zinoti, ka duodame savo vaikams, ar ne? O kiek informacijos apskritai nedaeina iki musu... doh.gif
ellia
Nu cia tai virsune , turiu beveik 2 men sunu ,damaitindavau NIDINA 1 , vaikas klyke diena nakti ,pradejo kietet viduriai ,atpylinejo ,mums su vyru jau stogas vaziuot buvo pradejas,man galutinai nuo tokio beprotnamio pienas dingo ir ka... daejo kad kaltas misinys,pakeitem ji ,dabar jau dvi dienos kaip vaikas i angeliuka pavirto ,ismiega po 3,5 val.yra ramus ir linksmas ,po 2 savaiciu namie vel ramu ,pagaliau prisedau prie pc ir ka randu ... Rituska aciu tau uz tokia nuoroda ,gyvenu Ispanijoj ir gydytojai cia ta Nidina rekomenduoja kaip tipo geriausia ,truksta zodziu... dabar valgom Hero firmos misinuka ir dziaugiames ramybe
svetima
QUOTE(Rasma @ 2005 11 24, 12:17)

Ačiū už vertingą info mirksiukas.gif
Jau beveik supanikavau unsure.gif
Rasma
QUOTE(ellia @ 2005 11 24, 12:45)
Nu cia tai virsune , turiu beveik 2 men sunu ,damaitindavau NIDINA 1  , vaikas klyke diena nakti ,pradejo kietet viduriai ,atpylinejo ,mums su vyru jau stogas vaziuot buvo pradejas,man galutinai nuo tokio beprotnamio pienas dingo ir ka... daejo kad kaltas misinys,pakeitem ji ,dabar jau dvi dienos kaip vaikas i angeliuka pavirto ,ismiega po 3,5 val.yra  ramus ir linksmas ,po 2 savaiciu namie vel ramu ,pagaliau prisedau prie pc ir ka randu ... Rituska aciu tau uz tokia nuoroda ,gyvenu Ispanijoj ir gydytojai cia ta Nidina rekomenduoja kaip tipo geriausia ,truksta zodziu... dabar valgom Hero firmos misinuka ir dziaugiames ramybe
*

Dar neaišku ar tos partijos NIDINA1 mišinuką turėjot..juk kaip žinia, viskas priklauso nuo partijos. Galit atsekti pagal tinkamumo suvartoti datą. Ar jūsų turėtas mišinukas irgi buvo tinkamas vartoti iki 2006 m. rugsėjo mėn.?
Šioje informacijoje nieko nesakoma apie išvis visus mišinukus, čia kalbama tik apie vieną partiją..
ellia
Tikiuosi kad musu nebuvo is sitos partijos ,nes galiojimas musiskio baigiasi 2007 spalio men ,bet mums jis netiko ,o kad neastle firma panaudojo vandeni is krano,cloruota kaip raso ,tai jau virsune ,kaip nors apseisim be ju produkcijos.
Vike
aš įtariai žiūriu į tai, kad į lietuvą tokios produkcijos neįvežė g.gif tuo pavadinimu tai ne, bet Nan yra, o kur garantija kad ten ITX nerasta???
žodžiu, man neramu dėl Nan, kuo ir maitinau savo vaiką verysad.gif
kai paskaičiau apie nestle, tai nepatikima jos produkcija pasirodė, pastoviai po teismus, bet apyvarta nemaža.....
Rasma
O kodėl jūt tokios tikros dėl kitų firmų ax.gif rolleyes.gif Tą patį isopropilo tioksantoną buvo radusios ir kitos..Turbūt jums bus įdomiausia, mano Laura tuos mišinėlius (turiu galvoje ne Nestle mišinėlius) nuo kūdikystės ir dar dabar geria doh.gif Kvaila aš mama kaip bato aulas biggrin.gif
O tarp kitko izopropilo tioksantono galima rasti ir paprastuose tetra pakuose į kuriuos išpilstomos įvairios sultys, nektarai (taipogi ir skirti vaikams). Man visuomet labai įdomus toks reiškinys kaip panika ax.gif Kas ją tokia sąlygoja? Absoliutus nepasitikėjimas niekuo??
svetima
QUOTE(Rasma @ 2005 11 25, 08:12)
O kodėl jūt tokios tikros dėl kitų firmų ax.gif  rolleyes.gif  Tą patį isopropilo tioksantoną buvo radusios ir kitos..Turbūt jums bus įdomiausia, mano Laura tuos mišinėlius (turiu galvoje ne Nestle mišinėlius) nuo kūdikystės ir dar dabar geria doh.gif Kvaila aš mama kaip bato aulas biggrin.gif
O tarp kitko izopropilo tioksantono galima rasti ir paprastuose tetra pakuose į kuriuos išpilstomos įvairios sultys, nektarai (taipogi ir skirti vaikams). Man visuomet labai įdomus toks reiškinys kaip panika ax.gif Kas ją tokia sąlygoja? Absoliutus nepasitikėjimas niekuo??
*

Oi, Rasma, tu mūsų ramintoja mirksiukas.gif
Nors aš kažkaip jau užsiauginau turbūt odą ir perdaug nereaguoju į tokias naujienas...Čia aišku tema kur kas platesnei diskusijai, bet per eilę panašių įvykių pradėjo kilt įtarimas ar tik nebus vat tokios sensacijos tiesiog brutualus ginklas konkurencinėj kovoj g.gif
Pamenu, kai auginau pirmąją kaip tik, kai ją reikėjo pradėt maitint mėsa, pasaulyje kilo kempinligės vajus doh.gif Aišku nebedavėm leliukas veršienos, o kišom kiaulieną..Po kiek laiko žiūrėk jau nagų-ragų ir kanopų liga doh.gif Dabar paukščių gripas doh.gif
Na ir kiek pe tą laiką numirė nuo kempinligės g.gif Jau seniai pamiršta viskas ir toliau sau lapnojam steikus, bet užtat įtariai žiūrim į vištos krūtinėlę unsure.gif
Sorry, kad gavosi nukrypimas mirksiukas.gif
Rasma
Tu smarkiai teisi Svetima, kaip visada smile.gif Neturiu ką pridurt.
Gal ir norėčiau, bet... mirksiukas.gif
Vike
QUOTE(Rasma @ 2005 11 25, 10:12)
O kodėl jūt tokios tikros dėl kitų firmų ax.gif  rolleyes.gif  Tą patį isopropilo tioksantoną buvo radusios ir kitos..Turbūt jums bus įdomiausia, mano Laura tuos mišinėlius (turiu galvoje ne Nestle mišinėlius) nuo kūdikystės ir dar dabar geria doh.gif Kvaila aš mama kaip bato aulas biggrin.gif
*

Rasti galima, bet būtų pageidautina ne kūdikių mišinėliuose, nes tai yra nuodinga medžiaga.... Reikalinga griežtesnė kontrolė- kodėl viena partija būna gera, o kitos....
*ele*
blink.gif
Oksis
Eikit sau, negasdinkit, mes geriame aptamil AR, tikiuosi juose jokių brudų nėra? doh.gif
Siracusa
maniske irgi Nan visa laika gere, bet kai pradejo berti neaisku nuo ko, pakeiciau i NAN HA. o sitas toks kartokas blink.gif cia taip turi but? unsure.gif gal kas zinot..? g.gif
dange
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 10, 17:55)
maniske irgi Nan visa laika gere, bet kai pradejo berti neaisku nuo ko, pakeiciau i NAN HA. o sitas toks kartokas blink.gif cia taip turi but? unsure.gif gal kas zinot..? g.gif
*

Kiek žinau, visi hipoalerginiai mišiniai (HA), yra kartoko skonio.
Siracusa
g.gif geras, sito nezinojau.. g.gif aciu 4u.gif
xteen
mes ir nuo 1 men. naudojam nan nieko blogo nebuvo o dabar kazkaip siek tiek veida beria bet nezinau nuo ko o nan pries elerginio neeme net i burna.naudojam nestle ryziu kosytes.ar tikrai jos blogos?
Beautiful Life
QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 20:07)
mes ir nuo 1 men. naudojam nan nieko blogo nebuvo o dabar kazkaip siek tiek veida beria bet nezinau nuo ko o nan pries elerginio neeme net i burna.naudojam nestle ryziu kosytes.ar tikrai jos blogos?
*

Tai gal jus nuo ryziu koses beria? g.gif
xteen
ispradziu nebere tik neseniai pradejo verysad.gif
gusia23
Nuo Nano mano didzki irgi bere,smulkiai ir gausiai aplink lupas. Daktare liepe tos pacios firmos antialergini duot. Nepaklausiau pakeiciau i Aptamili. Tai ir veidukas svarutis ir viduriukai susitvarke thumbup.gif
Beautiful Life
QUOTE(xteen @ 2008 09 25, 10:42)
ispradziu nebere tik neseniai pradejo verysad.gif
*

Tai gal jus nuo kieto maisto pradejo bert, o ne nuo misinuko, nes musiskei nuo bulvytes spuogiukai atsirado
xteen
dabar jau siek tiek ir ant rankyciu atsiranda spuogelei bet cia galvoju gal nuo prakaito nors siltai nerengiu
adiavvv
mes vis dar iekom tinkamo misinuko, maitinu savo pienu ir damaitinu misinuku. tai is triju bandytu:similac advance, aptamil ir nan ha, pastarasis mums labiausiai patiko, nors pastebejau kad jo maziausiai suvalgo dukryte. aptamil valgo daug, paskui nuo jo berods pilva pucia ir sunku dujas isleist, su verksmais. similac'as tai labai putoja, kas man nepatiko, nes paskui tu putu priryja ir pilva pucia, na padedavo lai espumisan lasindavau i misinuka iskart vsii burbuliukai dingdavo.
o nan ha, kazkaip mums tiko, tik vat kad mazai jo suvartoja, matyt tas kartumas neskanu, nes vyras visus tris isbandes pasake kad aptamil skaniausias, o sio mazoji musu ir daugiausia suvalgo
agute07
Mums tiko Similac. Duodu tik prieš naktį vieną kartą smile.gif
dexnyte
o dabar Nestle irgi ngeri? mes tik tokius valgom blink.gif
agnytyte
baisu blink.gif
žydrynė
Aš skaičiau straipsnį,kad visokio š yra tuose mišinėliuose-ir pesticidų,ir kancerogenų ir dar biesas žino ko,jau nepamenu blink.gif g.gif Gerai,kad aš MP maitinu,bet nuo metų,pusantrų(jei tiek išmaitinsiu) reiks mišinuko kažkiek duoti,vyresnėlei nuo metukų nakčiai duodavau.Nes iki 2-3 metų karvės pieno nežadu duot
Giorgita
kosmaras blink.gif
regutis
Laimingos tos mamytės , kurios turi savo pienelio biggrin.gif
Ursule21
Sudas ta Nestle...
.. jie importuoja grudus,piena nezinia is kur...Greenpeace dare ju produkcijos tyrimus -buvo net skandalas- rado kad Nestle pardavinejo Kinijoj produkcija kudikiams kurioje buvo rasta genetiskai modifikuotu organizmu. Nu Nestle bent jau garantuoja kad atseit Europoje jie nepardavineja produktu su GMO. Bet netgi savo oficialiame internetiniame puslapyje Nestle isreiskia savo tikejima Genetiskai modifikuotu organizmu ateitim. :

http://www.nestle.com/CmsTemplates/FaqList...54180F7AB83E752

"Gene technology in food production
With this vast experience, Nestlé recognizes the potential gene technology has in the longer term to improve the quality, availability and nutritional value of food. Gene technology has the potential to increase food production and to support sustainable agricultural practices. In some instances, positive health effects have been confirmed. For those reasons, Nestlé supports a responsible application of gene technology for food production based on sound scientific research.

Safety
The safety of our products and the integrity of the ingredients from which they are manufactured are paramount to Nestlé. Genetically modified crops, as all raw materials used by Nestlé, comply to strict regulatory and safety evaluations. WHO, FAO, OECD and numerous independent scientific bodies have concluded that genetically modified crops, including ingredients derived from them, that have passed food safety evaluation procedures, can be registered as safe for use in food production. Nestlé concurs with their shared opinion that such crops are as safe as their traditional counterparts."

Tai va, kaip zinot is ko tos kosytes vaikams yra pagamintos, ir is kur tie grudai importuoti? As visada pasidomiu produkto kilme....bet kartais tos informacijos nera....o ir pienelis vaikams- is kur zinot kad karves nebuvo sertos Genetiskai modifikuotais grudais, importuotais is JAV, kas dabar yra labai labai populiaru, ar augintos ant hormonu? Kiek skaiciau Europa leidzia GMO vartojima be uzrasymo ant pakuotes kad ten yra GMO, bet tai neturi buti daugiau nei 0.9% viso produkto...Bet vis delto leidzia!!!
Cia galima tikrai paranoike pasidaryt (matyt as jau tokia pasidariau ), nes daugumai gamintoju nusispjaut apie produkto tyruma, bapkes viska valdo....

Gitara
verysad.gif liūdna ir pikta ka iš žmogaus daro pinigai, nebežiūri kūdykis ar nekūdykis svarbu pelnas geras g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.