Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ortopediniai batai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Agnele
Nežinau tiksliai ar buvo tokia tema, bet norėčiau mamyčių paklausti, gal kuriai nors teko susidurti su tokiais batukais. Kiek aš mačiau, tai jų būna ortopedijos parduotuvėse, bet kaina lietuviškų gaminių svuruoja apie 115 lt. (basutės). Kaip jūs sprendėt šią problemą ir kur pirkote tokius batukus.
dzeka
Kiek as zinau, jeigu vaikas kazkokiu problemu turi ir jam tikrai ortopediniai batai reikalingi, tai lyg ligoniu kasos kompensuoja, g.gif tik siuntimo reikia
remka
...mes irgi biski turim sita bedele,gavom siuntima pas ortopeda,bet taip ir nenueinam,as nuperku pati vaikui ortopedinius batus,nes ten sako reikia laukti po 2-3 menesius!
Linetė
Aš jau kažkur rašiau, kad gydytojai pataria vaikams iki 3 metų nešioti tik ortopedinius batukus, tuomet 99,9 % kad vaikas nebus plokščiapadis. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tokie batukai tikrai labai patogūs vaikams, o ir kainuoja ne taip jau ir brangiai na mes basutes pirkome jau net dvejas ir mokėjome 55 Lt už porą.Šių batelių yra parduotuvėje Kaune savanorių pr. 192 (аtrodo toks namo nr.) na vienu žodžiu prie aklųjų sankryžos. Labai kokybiški batukai, odiniai, su supinatoriais gana didelis pasirinkimas. Užeikite ir pamatysite. Dar girdėjau yra tokių batukų parduotuvė partizanų gatvėje, bet ten nebuvau.
Na jei vaikutis turi kokių kitokių problemėlių tai tikriausiai batukus teks užsakyti ortopedijos klinikoje.
remka
..........mano vaikas kaip pradejo vaikscioti,as visus batukus ir basutes pirkau ortopedines,su sapinatoriais,spec.islankstytu paduku,bet vistiek yra tos pilnapadystes ir manksteles darom,nu jau dabar geriau zymiai,jau matosi tas islenkimas pedutej didesnis,nu jau trys metai,dar palauksiu biski,jei nesitvarkys kojytes-eisim pas ortopeda g.gif
Agnele
Na mums tai jau reikia specialių ortopedinių batų. Mums siuntimą davė poliklinikoj, tada mes nuėjome į sodų gatvę, ten pažiūrėjo, sakė daryti mankštas ir ortopedinė avalynė. Nupirkom ir supinatorius, bet į basutes dėti gal nelabai patogu. Bet mums nei supinatorių, nei avalynės nekompensuoja. Nežinau, gal reikia pasidomėti, gal aš ko nežinau, o basučių kaina (specialių, ortpedinių) jau minėjau kokia sad.gif
ainax
Vat ir man labai idomu kaip cia su tuo kompensavimu. Pastaruoju metu pastebejau, kad moku baisius pinigus uz beveik viska, kas is tikruju turetu buti kompensuojama. Nieko nesuprantu! Kodel tos gydytojos nepasako, kad kazkoks vaistas, ar daiktas gali buti kompensuojamas? Joms juk nereikia is savo kisenes moketi!
Gal kuri mamyte detaliau galetu parasyti kaip gauti tuos kompensuojamus ortopedinius batukus.
Agnė
Mes buvom susidure su ortopediniais batukais. Pagaminimas po uzsakymo uztrunka apie 1 men., bet gali pats issirinkti modeli bei spalva. Moketi reikia 30 Lt., kaip aiskino tai kazkoks skirtumo padengimas, bet kadangi skubejom, tai labai nesigilinau smile.gif Butinai reikia siuntimo is gydytojo! Cia as rasau apie Sodu g. Vilniuje, bet kiek teko girdeti is gyd. Zitkausko (Centro poliklinika), Vytauto g. irgi galima uzsisakyti ir ten kokybiskiau padaro.
Agnele
Oi, na dabar paskambinau ir pasakė, kad kompensuoti ar ne sprendžia pats gydytojas. Nežinau pagal ką jie nustato, bet mes negavom nei nuolaidos supinatoriams, nei batams. Paskambinau į Vytauto g. esančią parduotuvę, tai ten kainuoja 180 lt. basutės. OHO g.gif
tulpe
Mano mazgei israse ortopedinius batus gal yra mamyciu su tuom susidurusiu kur geriau juos darytis kalba eina apie Kauna ar PIrmam zingsnyje ar Ortopedijos technikoje kaip tu batu kokybe labai buciau dekinga uz informacija per kiek laiko juos padaro .dekiui mamos
Venta
Matau, kad musiskiai panasaus amziaus. Gal gali pasakyt, kodel jums israse tokius batus?
Klausiu, nes man atrodo, kad kojytės šiek tiek o formos, bet kai klausinėju kitų, man aiškina, kad taip kol kas turi būti, kol silpni raumenukai. Ir mano pediatre kol kas nesiuncia, sako per anksti, o berniukams taip buna, tipo issities da.
Nu gal but, kiek pamenu, vyresniam sunui irgi lyg buvo taip, taciau vistiek pergyvenu smile.gif
pokemonas
QUOTE(tulpe @ 2005 01 21, 14:30)
Mano mazgei israse ortopedinius batus gal yra mamyciu su tuom susidurusiu kur geriau juos darytis kalba eina apie Kauna ar PIrmam zingsnyje ar Ortopedijos technikoje kaip tu batu kokybe labai buciau dekinga uz informacija per kiek laiko juos padaro .dekiui mamos
*

Susidūrėme. Ortopediniai batai - batai su supinatoriais. Taip kad, jeigu perkate kokybiškus batus, tai jums nebūtina specialiai užsisakinėti. Yra dar viena išeitis - užsisakyti tik vidpadžius, kuriuos galite įkišti į batukus be supinatorių.
Monet
Ortopediniai batai, tai nera TIK batai su supinatoriais. Tiems, kam reikia tik supinatoriu niekas neskuba siulyti darytis ortopediniu batu Tokiu atveju duoda tik vitpadzius.

Mano dukrai dabar jau 6,5 metu ir nuo 1 metu nesiojam ortopedinius batus.
Mes nesiojam basutes, kur aukstesnis auliukas, nes pas dukrai labai laisvi raisciai ir krypsta kojyte. Beto mums gaminami batai kreipia ir didyji kojos pirsta.

Pirmam zingsnyje mes niekaip neprisitaikom pagaminti. Bent jau anksciau tai ten gamindavo 2 kartus per metus ir tik po 100 poru. Ta simtuka surinkdavo per 4 d. Taigi, mes ten nepatekdavom. Paprastai mes gaminam ortopedijos technikoj. Siaip gana neblogai ten gamina, tik labai ilgai visas procesas truksta.... Paskutini karta, kad uzsiregistruoti pas ortopeda as paskambinau geguzes men, tai mus uzrase tik rugpjucio pradziai. Po paskyre batu primatavima rugsejo 20 d. Batus atsiemem lapkricio pradzioje...Vitpadzius atsiemem po 20 d., kaip kad nuejom pas ortopeda....
Šmigija
Siaip man regis, kas israso ortopedinius batukus, tas juos ir daro. Mes gavome siuntima pas ortopeda, ir su tuo siuntimu ejom i Pirma zingsni, ten apziurejes ortopedas israse batukus, juos aisku ilgokai gamino, bet dabar jau juos turime ir jais dziaugemes. Mano bendradarbes vaikuti apziurejo ortopedai darzelyje, ir rekomendavo ortopedinius batukus, bet kai uvyko i Pirma zingsni, ten jiems pasake kad batuku gaminti negali, nes jie atsiet uzsisake kitoj firmoj (toj kurios atstovas rekomendavo batukus) Taip kad atsargiai su tais batuku israsymais. Bent jei jau ne Pirmo zingsnio ortopedas juos skyre, tai cia batuku ir negausit.
toto
Sveikos,
Sunui irgi israse ortopedinius batus, kuriuos gaminomes ortopedijos klinikoj ir uz poros dienu turim atsiimti. Jam laisvi koju raisciai, todel viena kojyte krypsta ir darosi pilnapadyste. Batukus isbandysim, bet ka jums dar siule daryt, tokiu atveju, jei kam panasiai buvo. Ar vien batu nesiojimas istaisys sia problema?
kasiopeja
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 01 31, 11:52)
Siaip man regis, kas israso ortopedinius batukus, tas juos ir daro.

Ne visai teisybe. batukus israsyti gali ir poliklinika. Beje, jei vakui nustatyta pilnapadyste, tai vieni batukai ir vieni supinatoriai per metus jam priklauso nemokamai. Tereikia siuntimo is poliklinikos. mes gaminamos ortopdijos technikoj. Kadangi esame vilniuje, o ortopedijos tehnika batus gamina kaune, tai mums ju teko palaukti ilgiau nei menesi. Siuo atzvilgiu kaunieciams patogiau, jiems laukti tenka tik pora savaiciu. O mums atvezimas iki vilniaus labai ilgai uztrunka...
Šmigija
Gal ir nevisai teisybe nezinau, tik taip nutiko mano bendradarbei
Ele
QUOTE(Monet @ 2005 01 21, 17:29)
Mano dukrai dabar jau 6,5 metu ir nuo 1 metu nesiojam ortopedinius  batus.
Mes nesiojam basutes, kur aukstesnis auliukas, nes pas dukrai labai laisvi raisciai ir krypsta kojyte. Beto mums gaminami batai kreipia ir didyji kojos pirsta.

*

Mano dukra nesioja ortopedine avalyne, tik jos problema ne pilnapadiskumas, o sleivapadiskumas., labai panasus atvejas i Monet aprasyta, t.y kojyte deda i vidu, o kojos didysis pirstas stipriai pakrypes i vidu.
Vaikstome pas g.Zitkauska (cia Vilniuje) ir valdiskai, ir privaciai, bet jis nieko net neuzsimine apie ortopedines avalynes kompensavima g.gif, todel pirkom savo lesomis jau "gatavus", t.y. Zitkauskas nesake ju gaminti pagal dukters koja. Ir isvis, nepastebiu as jokio pagerejimo, nors tokius spec. batus nesiojame daugiau nei metus. sad.gif
Tai idomu, kompensuojama musu atveju avalyne, ar ne ?? g.gif
iga
Kaune Savanoriuose, ortopedijos klinikoje jau issirasem trecius batus. thumbup.gif I metus priklauso 2 poros. Daro apie pora menesiu, bet tikrai gerai ir jokiu kalbu nekompensuoja nebuvo. Nesiojam nuo 1.9metu. Leidzia pasirinkt modeli, pada. Ir modeliai visai grazus. Beje ju kaina priklausomai nuo modelio nuo 120 iki 200 Lt. Ir juos kompensuoja 100 proc. iki 3 metu. Mes is seimos gydytojos pasiemem siuntima pas ortopeda, nuejom ten, apziurejo gydytoja, parase, kad reikalingi ortopediniai batukai ir viskas labai paprastai vyksta.
Dar viena pastaba. Musu seimos gydytoja vis delse su siuntimu, motyvavo ,kad isaugs O formos kojas ir sleivuma, bet as pareikalavau siuntimo, o ortopede pasake , kad delsti nereikia, tik pradejus vaikui vaiksciot, jei yra problema, reikia koreguoti kojeles, todel neklausykis savo gydytoju, kurios teigia, kad savaime viskas susitvarkys.
Sekmes smile.gif
nerkaaa
aš savo pupos be ortopediniu visai nelaikau
smilka
[quote=iga,2005 02 02, 19:53]
Kaune Savanoriuose, ortopedijos klinikoje jau issirasem trecius batus. thumbup.gif I metus priklauso 2 poros. Daro apie pora menesiu, bet tikrai gerai ir jokiu kalbu nekompensuoja nebuvo. Nesiojam nuo 1.9metu. Leidzia pasirinkt modeli, pada. Ir modeliai visai grazus. Beje ju kaina priklausomai nuo modelio nuo 120 iki 200 Lt. Ir juos kompensuoja 100 proc. iki 3 metu. Mes is seimos gydytojos pasiemem siuntima pas ortopeda, nuejom ten, apziurejo gydytoja, parase, kad reikalingi ortopediniai batukai ir viskas labai paprastai vyksta.

Tikra tiesa, viskas taip ir yra. Mes irgi nesiojame ortopedinius batukus nuo gruodzio men. Dar viena spatikslinimas, jeigu vaikutis dar neturi metuku viskas vyksta daug greiciau t.y. uzregistruoja is karto o ne po mėn (nereikia laukti eiles). Pagamina irgi gan greitai (apie mėn). Ir tai jau individualūs pagal išmatuota Jūsų vaiko kojytę pagaminti batukai (vienetiniai). Kokybe mes tikrai labai patenkinti. Be to šiuos batukus gamina pusei metų, vėliau vėl reikia siuntimo pas ortopede ji apžiures kaip keičiasi vaiko kojytės ir skirs arba ne naujus batukus.

Šiuos batukus turėti verta, jeigu jusu vaikucio kajitės iš pažiūros ir sveikai atrodo, jie puikūs, sveiki ir svarbiausia nieko nekainuoja smile.gif

Sėkmės.
agnute
Mes penktadieni su dukra buvom pas ortopeda Pasilaiciuose " Pirmasis zingsnis'' Laisves pr. 77. Mum pasake, kad kompensuojama 1 pora batu per metus Pagamina per 2 sav
Agnė
Ele, o jums tikroji, t.y. igimta sleivapedyste? Cia juokauti nereiketu, tuo labiau laukti kol issivaikscios g.gif Na mes irgi pora batu turejom pasigamine nemokamai, o Žitkauskas turbut siuncia i Vytauto gatvej esancia Ortopedijos technika? smile.gif Matyt jis kazka gauna uz kiekviena siuntima 4u.gif Mus beje, irgi buvo nusiuntes, nusipirkom uz 160Lt, bet laimei nenesiojom dar menesi, o per ta laika cia forume radau info, kad butent sleivapedystei nereikia tokiu batu, kokius pirkom, tai sekmingai juos pridavem ir kol kas nesiojam paprastus, bet jauciu pavasariui reiks prasyt vel ortopediniu, tik kad tas pats Žitkauskas labai jau juos ispeike- sake lietuviai dar neismoko tokiu gaminti cool.gif
Ingaaa
Mes irgi laukiam ortopediniu batuku jau tris men sad.gif
Israse gydytoja , kompensuoja 100 proc, gali pasirinkt spalva , modeliuka ismatuoja kojyte ir pagamina.Visi batukai ir basutes is naturalios odos ir visai dailios. Eilej reikia laukt net tris menesius.

Pamirsau parasyt kad mes batukus uzsisakem Kaune Ortopedijos technikoj, labai geri gydytojai ir technikai ten dirba thumbup.gif
ramus vaikas
gal kas gali rekomenduoti Vilniuje koki gera ortopeda. galima ir privaciai schmoll.gif
nomb
Sveikos mamytes,
Gal kuri susidurisi su tuo ir zino kur geriau gaminti ortopedinius batukus. Mes visada batukus gaminome ortopedijos technikoje, si karta gydytoja primygtinai siule uzsiregistruoti vytauto gatveje (Vilniuje). Gal kuri zinote kur geriau? Kokie privalumai ir trukumai? Buciau dekinga uz patarimus.
Daiva73
Sveikutes, mes ortopebinius batukus nesiojam beveik nuo pirmo zingsnio,deja neturiu jokios informacijos sia tema lietuvoje, mes is uzsienio.Mano dukruze nesioja Antivaru -batukus, jie sukirpti taip kad virsutine pedutes dalis-didysis pirstas butu sukamas y lauko puse,panasus efektas jei apnautum batus sukeitus kojas.
Beje turiu dar dvejus rudeniniu-zieminius nesiltinti ir basutes, Dydziai nuo 19-22 ,gaila ismesti gerai uzlaikyti,nes turejom keisti batukus kas ca.3 men.Jei kam reikia galiu atsiusti,kainuotu tik pasto islaidos, smulkesne info ir nuotraukas galiu irgi pasiusti.Svarbu kad butu ta pati kojyciu problemele
Ele
QUOTE(Agnė @ 2005 02 13, 22:37)
Ele, o jums tikroji, t.y. igimta sleivapedyste? Cia juokauti nereiketu, tuo labiau laukti kol issivaikscios g.gif Na mes irgi pora batu turejom pasigamine nemokamai, o Žitkauskas turbut siuncia i Vytauto gatvej esancia Ortopedijos technika? smile.gif Matyt jis kazka gauna uz kiekviena siuntima 4u.gif Mus beje, irgi buvo nusiuntes, nusipirkom uz 160Lt, bet laimei nenesiojom dar menesi, o per ta laika cia forume radau info, kad butent sleivapedystei nereikia tokiu batu, kokius pirkom, tai sekmingai juos pridavem ir kol kas nesiojam paprastus, bet jauciu pavasariui reiks prasyt vel ortopediniu, tik kad tas pats Žitkauskas labai jau juos ispeike- sake lietuviai dar neismoko tokiu gaminti cool.gif
*

Vėl ruošiamės apsilankyti pas Žitkauską, tai užsukau ir čia smile.gif . Agne, mūsų šleivapėdytė ne tikroji (nors nelabai suprantu šio termino prasmės), tačiau matyt įgimta, nes tikrai ne įgyta. Ji išryškėjo dukrai pradėjus vaikščioti. O lietuviškus ort. batus šleivukams Žitk. ir mums išpeikė. Aš pati jų nemačiau, įdomu būtų pamatyti ir palyginti su užsienietiškais, kuo jau ten skiriasi g.gif Šį kartą vėl bandysiu su Žitkausku aiškintis kompensuojama mūsų atveju avalynė, ar ne. g.gif
babouziuke
Sveikos mamytės 4u.gif .
Aš noriu jūsų paklausti: tai jeigu aš noriu patikrinti ar mano vaikui viskas tvarkoje su kojytėmis, tai pas kokį gydytoją aš turiu eiti: pas neurologą ar ortopedą?
Ačiū ax.gif .
Betse
Musu mazutė laiko kojytes kaip "balerina".
Paprasėm savo šeimos gydytojos, kad parašytų siuntimą pas ortopedą.
Nuvažiavom į "pirmą žingsį" ir pasitikrinom.
Viskas OK
Profilaktiskai pas ortopeda apsilankysim kai sueis metukai.
babouziuke
QUOTE(Betse @ 2005 12 02, 21:46)
Musu mazutė laiko kojytes kaip  "balerina".
Paprasėm savo šeimos gydytojos, kad parašytų siuntimą pas ortopedą.
Nuvažiavom į "pirmą žingsį" ir pasitikrinom.
Viskas OK
Profilaktiskai pas ortopeda apsilankysim kai sueis metukai.
*

jums reikėjo prašyti siuntimo ne pas ortopedą, o pas neurologą, nei jei vaikas vaikšto kaip balerina, tai reiškia, kad yra padidėję kojyčių raumenų tonusas. Taip, kad patarčiau jums apsilankyti pas neurologą, kad nustatytų ar taip yra ar ne, kaip aš sakiau. Todėl, kad labai svarbu iš karto pastebėtį šitą dalyką, nes jis vėliau galima būti labai sunkiai išgydomas. Jeigu nustatomas padidėjęs raumenų tonusas, neurologas skirs masažus.
O ortopedas, kiek žinau, tokių dalykų netiria.
Bekasė
QUOTE(babouziuke @ 2005 12 06, 18:52)

O ortopedas, kiek žinau, tokių dalykų netiria.
*

ortopedas gali skirti ortopedine avalyne tokiems atvejams - jinai yra aukstesne nei iprastai ir fiksuoja kojyte, neleisdama jos statyti ant pirstu galu.
Avalyne tokia reikalinga ir jinai yra kompensuojama, nes neurologines problemas ( ypac jei jos didesnes ar senesnes) ne visad pavyksta pasalinti iskart - o vaikui vaikscioti tai reikia
Kosta
Sveikos mamos,
Čia jau buvo prašyta, bet aš pasikartosiu - gal kas galite rrekomenduoti gerą ortopedą? Dažnai minimas Žitkauskas, o kiti? Pašilaičiuose yra ortopedas, kaip jis jums?
Ledas
QUOTE(dzeka @ 2004 04 28, 22:21)
Kiek as zinau, jeigu vaikas kazkokiu problemu turi ir jam tikrai ortopediniai batai reikalingi, tai lyg ligoniu kasos kompensuoja,  g.gif  tik siuntimo reikia
*

Na ten kazkiek kompensuoja. Bet jei tik del kokios pilnapadystes, tai neapsimoka darytis tuose ortopedijos centruose. Mano mergaitei pilnapadyste, tai gavom siuntima i ortopedijos centra, nuvaziavom pas gydytoja, po dvieju menesiu turejom vaziuot issimatuot kojytes, dar po 1.5men. turejom vaziuot atsiimt batukus, ir dar uz kazka sumoket 30Lt. Visalaika vazinejom is alytaus i Kauna, tai trys kartai vaziavimo tai kiek bendzino isdeginom, tai paskaiciavom, kad tie batai mums kainavo 120Lt. O po to kita kart vel tas pats, bet kai buvom pas gydytoja, ir po to nuejom uzsiregistruot primatavimam, tai jau sake, kad 70Lt reikes moket. Tai nusprendem niekur nevazinet, o parduotuvese nusipirkt ortopedinius batukus, ir daug grazesnius. Nes tuos kur mum padare, tai man labai nedailus, o ir pasirinkimas tik 3variantai
MyWay
Naturino firmos bateliai yra sukurti pagal visus ortopedinius reikalavimus 4u.gif
Antanas
Man 29 ir iki siol koju pedos truputi kreivos. Atrodo buciau tikrai laimingas, kad taip nebutu. Siek tiek tai trugdo ir begioti bei vaikscioti, (nors is principo net nesimato labai). Todel labai siulau teveliams kreitpti demesi i tai, daryti masazus, ir ortopediniams batams negaileti pinigu. Tikrai geriau negu uzleisti..
brytva
mes pirmaja vaiko ziema (kai nevaiksciojo pati normaliai) pirkom pigius batus apie 30 lt., taciau jau antrajai ziemai pirkom zieminukus uz 130 lt. pirkom ortopedinius, nors su kojytem viskas gerai. as pati sau dar niekaip neprisiruosiu batu nusipirk...nors ziema jau baigias biggrin.gif
taciau vaiko batai, rubai ar dar kas nors nesvarbu kiek bekainuotu vistiek pirksiu. juk jie musu ateitis thumbup.gif
o tas 20lt. ar 50 lt. na ka jie duos ar atims... rolleyes.gif

vienu zodziu - geriems batams netaupykim
Maku
Kur Kaune perkate ortopedinius batukus?
grazina37
QUOTE(Maku @ 2007 01 30, 18:15)
Kur Kaune perkate ortopedinius batukus?
*

geriausia tai vaziuoti ortopedini ,ten yra parduotuve ,jei jums reikalinga spec avaline tai geriausia išsirasyti recepta ir jums pagamins pagal jusu poreikius 4u.gif
Maku
Mums profilaktiškai parekomendavo įsigyti. Reikia basučiu, po namus vaikšioti. Buvau "Mada vaikams", Vaikų miestas" bet ten tokių mažų nėra. schmoll.gif
Gal žinote kur dar paieškoti?
Urartu
Vilniuje jų yra Viršuliškėse, Ortopedijos centre, taip pat Žvėryno ortopedijos pardėj.
xlady
QUOTE(Maku @ 2007 01 31, 15:06)
Mums profilaktiškai parekomendavo įsigyti. Reikia basučiu, po namus vaikšioti. Buvau "Mada vaikams", Vaikų miestas" bet ten tokių mažų nėra.  schmoll.gif
Gal žinote kur dar paieškoti?
*

Mums irgi teko Kaune ieškot ortopedinių basučių po namus vaikščiot.Buvom keliose ortopedinės avalynės parduotuvėse.Labiausiai patiko Savanorių 284,ten ir nusipirkom. Kitose tai pora batų stovi,o norint užsisakyti ,kad pagamintų reikia ilgai laukt kol į eilę pastato. Pagamina tai sako gana greit.4u.gif
-niekas-
Kaune didelis pasirinkimas parduotuvėj RIKI2 Savanorių pr.375 ,,Kalniečių PC,, arba Laisvės al. 60,,Merkurijus,,
Vilniuje Verkių 29 ,,Ogminos centras,, 15 korpusas
Ukmergės 282,,Maxima,,
Konctitucijos pr.16
jei kam reikia parašysiu ir tel . nr.
ten labai geri batukai tik labaaaaaai brangūs.
kreipkitės :www.riki.lt
jei nėra didelių problemų mes perkam Kauno bazėj ar turguj su iškilimu padukį ir tokius, kad laikytų čiurną 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maku
Labai ačiu už informacija, savaitgalį važiuosime ieškoti.
Bekasė
QUOTE(-niekas- @ 2007 01 31, 21:30)
Kaune didelis pasirinkimas parduotuvėj RIKI2 Savanorių pr.375 ,,Kalniečių PC,, arba Laisvės al. 60,,Merkurijus,,     
Vilniuje Verkių 29 ,,Ogminos centras,, 15 korpusas
Ukmergės 282,,Maxima,,
Konctitucijos pr.16
jei kam reikia parašysiu ir tel . nr.
ten labai geri batukai tik labaaaaaai brangūs.
kreipkitės :www.riki.lt
jei nėra didelių problemų mes perkam Kauno bazėj ar turguj su iškilimu padukį ir tokius, kad laikytų čiurną  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

kiek perziurejau ju siulomu batuku nuotraukas, tai daug ju neatitinka elementariausiu ortopediniu reikalvimu
1 Tvirtas uzkulnis, kad fiksuotu kojyte - o tenais siulomos basutes be uzkulnio, tik virvute gale koja palaiko.
Tapkes isispiriamos, arba guminiu vidumi....... daugelis batuku yra be kulniuko. Vaikams rekomenduojamas apie 05 -1 cm kulniukas.
Nors yra ir geru
Is esmes, tai tikrai geriausia butu nuvaziuoti iki ortopedijos prekiu kaune ( savanoriu prospekte), tenais jie turi firmine savo parduotuve. Ir kainos palyginti tikrai nesikandzioja. Mes tenais pirmuosius batukus buvome uzsisake - pasiuvo. O vln tai daryti atsisake.
O siaip, bent jau vln vasara galima rasti kokybisku basuciu gariunuose. Nera jos super duper isvaizdzios, bet uz tat patogios. Rodem vaiku ortopedui, tai pagyre ir nusistebejo, kad tokias kokybiskas turguje suradome.
P.S tapkiu mano vaikai nenesioja - darzelyje vaiksto su basutemis. Vasaros pabaigoje nuperku po viena pora kiek laisvesniu, tai per rudeni/ziema jas ir suvaro darzely.
lauke
mes irgi isvazinejo visas vilniuje vaiku parduotuves, ne vienos basutes neatitinka ortopediniu reikalavimu, o kainos tai didzules.O kur yra Virsuliskese ortopedine parduotuve?
kristuciukas
Mes basutes pirkome Vilniuje, Viršuliškėse. Brangios, bet tikrai geros. thumbup.gif
Jei tiksliau, tai šalia pašto, o pašto adresas Viršuliškių 34. Neseniai dar buvo nuolaida 30%, bet dabar, turbūt jau baigėsi unsure.gif
lauke
kiek tos brangios, ar yra su paaukstintu uzsegimu, nu kad nutu iki kauliuko
kristuciukas
QUOTE(lauke @ 2007 02 08, 13:13)
kiek tos brangios, ar yra su paaukstintu uzsegimu, nu kad nutu iki kauliuko
*

šiandien buvau užėjusi biggrin.gif tai didžiausias pasirinkimas 29dydžio. Yra visai nieko spalvų mergaitėms. Kaina 225lt.
Jos paaukstintos su aulu. Manau net dengia kauliuką. Trys užsegimai. Su kulniuku. Tokios tikrai sunkios. Jie dabar išparduoda kas liko, tai dydžių pasirinkimas nekoks. Mums, kai reikia 31 - 32, tai tokio schmoll.gif Vasarai sakė bus nauja partija, bet ir kainos bus g.gif Mes praeitai vasarai dukrai pirkome, tai mokėjome kažkur apie 250lt, gal kiek brangiau. Jos sunkios, tai kol pripranta, greitai pavargsta mirksiukas.gif
NEINE
Mano vaikinui ir reikia ortopedinius batus nešioti.Bet net nežinau ir kartais kur geriau juos įsigyti.Ortopedinėj įmonėj labai ilgai daro,ir tie batai ištiesu yra sunkus,nepatogūs.Dabar pasiėmėm vienus užsakytus batus tai jau taip negraziai ant kojos atrodo,vaikas į klouną panašus.Vasarai basutes sakėm pirksim kokioj nors parduotuvej.O šiaip ortopedas sakė,kad svarbiausia būtų užkulnis ir kietas padas.Ir jei su vaiku mankštos pėdutėm nedarot tai tas iškylimas pade tik atrofuoja raumenį.O taip sunku su ta mankšta,vaikas visai nenori daryti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.