Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per didelis kūdikio svoris
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
remagne21
Sweikos mamytes 4u.gif mano mazyle gime 2.900g ugis 52 cm. Dabar mums 8men ir sveriam 10 kg, o ugis 77cm, gydytoja sake kad nedaug truksta iki antsvorio ir ugis per didelis pagal amziu.Gal maziau duoti valgyti? g.gif Apetitu nesiskundzia mazyle....o del ugio ar gali buti kokiu problemu jei ir toliau taip sparciai augs? Is vyro puses seimoje visi auksti smile.gif Tai gal but viskas normalu? mirksiukas.gif Mergaite zvali, judri jauciasi puikiai 4u.gif wub.gif
aura0404
QUOTE(remagne21 @ 2011 12 01, 13:57)
Sweikos mamytes 4u.gif  mano mazyle gime 2.900g ugis 52 cm. Dabar mums 8men ir sveriam 10 kg, o ugis 77cm, gydytoja sake kad nedaug truksta iki antsvorio ir ugis per didelis pagal amziu.Gal maziau duoti valgyti? g.gif  Apetitu nesiskundzia mazyle....o del ugio ar gali buti kokiu problemu jei ir toliau taip sparciai augs? Is vyro puses seimoje visi auksti smile.gif  Tai gal but viskas normalu? mirksiukas.gif  Mergaite zvali, judri jauciasi puikiai 4u.gif  wub.gif
*

nera ko nerimauti,viskas yra gerai,nei ugis per didelis,nei antsvorio yra smile.gif tuo labiau,kad is vyro puses visi auksti smile.gif svarbu vaikas gerai jauciasi smile.gif mano 4 men 69cm ir 8,2 kg smile.gif
Giveta
mano mažylė dabar 8mėn sveria 10kg, manau pats tas biggrin.gif
silva@3
QUOTE(silva@3 @ 2011 05 10, 12:13)
Sveikos, mamytės. Labai ačiū, kad pasidalinate savo patirtimi. Auginu jau trečią berniuką, bet neaiškumų ir neramumų vis tiek iškyla  ax.gif
Mano trečias "mažylis" dabar jau 4 mėnesių, o yra 9900g svorio ir 70cm. Gimė būdamas 4020g ir 57cm. Pirmieji du sėkmingai tilpo į visas "lenteles". Na, o šis brėžia savo ūgio ir svorio kreivę. Maitinu pati ir kol kas nieko papildomo jis negauna. Kas mėnesį priauga po 1,5 kg.
Smagu buvo sužinoti, kad yra daugiau mamyčių, turinčių didelius lelius smile.gif .
*

Sveikutės ir vėl smile.gif Štai mes ir sulaukėm metukų, o ta proga pasisvėrėm ir pasimatavom. Turim 11 kg 800 g ir 84 cm. Esame vidutinio svorio ir labai aukšto ūgio. Tai gi, ne visada reikia bijoti didelio svorio pirmaisiais mėnesiais. Ačiū dievui, mūsų gydytoja protinga ir visąlaik sakė, kad augimo dinamika yra labai individualus dalykas ir be reikalo negąsdino.
Beje, vaikščioti pradėjo 10 mėnesių.

Visoms linkiu kantrybės ir stiprybės auginant savo džiaugsmelius 4u.gif
·..•SunShine•..·
Gimė sūnutis 3,7kg. 53cm
5 mėn 10.1kg, 71cm
Vakar suėjo 7mėn, manau bus jau apie 11kg.
Kol kas valgo tik MP biggrin.gif Stiprus drūtas vyrukas, jau ir paropoja. Gydytoja sakė, kad MP maitinamas sveikas kūdikis pats žino kiek jam priaugti.
Dukrytė irgi beveik panaši burbuliukė buvo, o dabar 2,5m, tai šakaliukas grynas, išstypo ir ištirpo kilogramai biggrin.gif
Pattricijosmama
Oho blink.gif
mano dukrytei sekmadieni bus 8men, o sveriam kazkur 8 -8.5kg smile.gif
maumė
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2012 01 08, 01:28)
Gimė sūnutis 3,7kg. 53cm
5 mėn 10.1kg, 71cm
Vakar suėjo 7mėn, manau bus jau apie 11kg.
Kol kas valgo tik MP biggrin.gif Stiprus drūtas vyrukas, jau ir paropoja. Gydytoja sakė, kad MP maitinamas sveikas kūdikis pats žino kiek jam priaugti.
Dukrytė irgi beveik panaši burbuliukė buvo, o dabar 2,5m, tai šakaliukas grynas, išstypo ir ištirpo kilogramai biggrin.gif
*

pas mus panasiai 4,5 men 71cm ir 8,5kg.ir su dukra taip pat kaip jums:)ir mes irgi tik piena kol kas valgom, gimem labai panasus:)manau nera ko čia stebetis, vaikai visokie buna drinks_cheers.gif
zhiu
Mano mazius sveria 11.1kg budamas 9 menesiu (ugis turbut 80cm). Probloemu tikrai neieskau ir nesijaudinu, jis yra sveikas ir judrus vaikas, turi gera apetita, sirges yra vos karteli smile.gif Visi vaikai skirtingi, vieni didesni, kiti mazesni ir nereikia problemu ieskoti kur ju nera 4u.gif (Na nebent net daktarai sunerime butu) smile.gif
As pati gimiau beveik 5-iu kilogramu, mama sake netilpau i jokius remus, nei ugiu, nei svoriu, o dabar tikrai stora saves nepavadinciau blush2.gif Prades lakstyti tuomet ir issivaikscios visas svoris smile.gif
electrica
mano mažius 6 mėn svėrė 14 kg. Oij kaip gydytojos barė mane.... Dabar 1 metai ir 4 mėn, o sveria 16 kg. Tai vat išaugom ir sukūdom rolleyes.gif
DeilijoSa
gimem 4050g,beveik 8 menesiu svoris buvo 9550g
Auskarija
Mano saulyte gime 3kg o dabar trys menesiai ir svoris dvigubas - lygiai 6 kg 4u.gif paugejom nuo gimimo 9cm, dabar 58 siekiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif valgom MP, mano uogyte pati nuostabiausia thumbup.gif
GieNa
Dukrytė gimė 4300gr ir 55cm, neužilgo švesim 7mėnesių sukaktį ir sveria pupa 8kg, o ūgio virš 70cm mirksiukas.gif
Ariana&D
Sunelis gime 3300gr ir 52cm, 7men. - 9520 gr ir 70,5 cm biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.