QUOTE(**sea** @ 2011 04 19, 00:14) Sunenas tokiu vardu , siuo metu pirmokas vienoje anglijos mokyklu , bet kazkodel nei vienas vaikas taip neisvercia vardo kaip lietuviai . Grazus vardas !!! Britai nei šio vardo, nei vardo Armandas, neverčia taip, kaip čia ne kurios šitų vardų temose bando mus ir kitas mamas tuo įtikinti.  Moku anglų kalbą, mano sūnelio vardas - Arminas. Nes jis man tikrai patiko. Tarptautinis variantas Armin (tiksliau tai vardas šis nelietuviškas  ) http://en.wikipedia.org/wiki/ArminPapildyta:QUOTE(Jazira @ 2011 04 14, 22:27) be visu situ geriu, dar isivaizduoju mekenanti Lydeka  )))) O jūs įsivaizduokit Narbekovą arba van Buuren'ą  Negi man turi nepatikt vardai visų žmonių, kurie man nepatinka arba elgiasi nepriimtinai?
Black_white
2011 06 17, 08:06
Nepatinka. Labai nepatinka.
biti atskrend
2011 06 19, 00:00
Labai nepatinka, nei uz ka niekas nepriverstu taip sunaus pavadint  Armin ar Arminas yra du skirtingi vardai...
QUOTE(biti atskrend @ 2011 06 19, 00:00) Labai nepatinka, nei uz ka niekas nepriverstu taip sunaus pavadint  Armin ar Arminas yra du skirtingi vardai... Arminas yra sulietuvintas vardo Armin variantas, bent jau aš rinkausi tik pagal tai, o tai iš kur tada jūsų nuomone atsirado vardas Arminas?  Gal aš ko nežinau  O dėl to, kad sūnui jo neduotumėt- kiek žmonių, tiek nuomonių. Šiaip jau kiekvienai mamai jos sūnaus vardas pats gražiausias Ir dar - yra daug vardų, kurie man nepatinka arba yra paprasčiausiai man negražūs, bet kitoms jie gali būti patys pačiausi  Man tai dzin, aš šaltų nervų  , bet kai kurios komentatorės vardų temose tikrai įskaudinti jautresnės natūros mamas gali (čia taikau ne jums  ). Nelabai suprantu, kam to reikia...
kiekvienas juk vardus renkames pagal save nieko nuostabaus kad visu musu nuomones skirtingos
Mano vyro giminėj yra Arminas.Man gražus vardas
drieziukasss
2011 09 08, 17:02
Mano sunelis irgi Arminas, man sis vardas grazus, normalus  Tik ziuriu jau populiarus darosi  Aisku ne tiek kiek Pijus Nojus Kajus ir t.t. Arminas lietuviškas vardas ( trumpinys Arys). Arminai linksmi, spontaniški, mėgstantys keliauti. Jie apdovanoti daugybe talentų, artistiški, grakštūs, romantiški, komunikabilūs.
FaTaFeE
2011 09 09, 23:22
bet tai suaugusios moterys prigalvoja tokiu nesamoniu apie varda .. tai cia ne vaikai paskui pravardziuoja, o isgirde tevus atkartoja, gal jus kartais pagalvokite pries issiziodamos, kad neprismirdint  o kita kart kai JUSU vaikas gris apsiverkes, nes gavo pravarde padekokite tokioms pacioms mamytems kurios su teveliais namie aptarineja vaiku vardus ...  ir kodel anglu kalba ???? gal lietuvos nebera, o kazin ka turkiskai ar sloveniskai tas vardas reiskia ... ???
mamuliukas1
2011 09 24, 22:39
oho kiek cia diskusiju  jungiuosi i gretas su savo mazyliu Arminu  mums sis vardas renkant atrode toks nenuvalkiotas,negirdetas,bet pasirodo reikejo cia anksciau uzsukt,kiek cia bendravardziu... visdelto mano nuomones neigiami atsiliepimai nekeicia - kadangi mano sunus tokiu vardu, tai man sis vardas laabai patinka
labai negražus, ypač dėl reikšmės, nors iš vertalų ne pats blogiausias variantas
inga323
2011 09 28, 20:25
nepatinka
Jurguras
2011 10 24, 16:23
man grazus
iriska83
2011 10 27, 21:00
man lb patinka! jei antras bus berniukas,tai visai noreciau tokio vardo
Mano irgi sunus Arminas  as tuo metu zinojau tik Armina Narbekova  Kaip ir daugelis norejom nenuvalkioto vardo, net negalvojau, kad jis toks populiarus  nekreipiu demesio i jokius angliskus, prancuziskus vertimus
QUOTE(Milera @ 2011 12 04, 20:22) Mano irgi sunus Arminas  as tuo metu zinojau tik Armina Narbekova  Kaip ir daugelis norejom nenuvalkioto vardo, net negalvojau, kad jis toks populiarus  nekreipiu demesio i jokius angliskus, prancuziskus vertimus  Tai visi ir žino tik Narbekovą ir Lydeką
Man grazus
teledema
2011 12 11, 22:24
kokia to vardo kilme ir reiksme? man jis asocijuodavosi su Armenija. Na kaip armenas.. bet ziuriu kazkas rase kad cia lietuviskas vardas
Daiva R.
2011 12 12, 12:36
Patinka mums vardas Arminas. Pirmaji sunu pavadinom Armandu, tai kaip jums atrodo ar ne per daug panasus vardai butu ARMANDAS ir ARMINAS
ESLAUDA
2011 12 12, 14:48
QUOTE(Daiva R. @ 2011 12 12, 13:36) Patinka mums vardas Arminas. Pirmaji sunu pavadinom Armandu, tai kaip jums atrodo ar ne per daug panasus vardai butu ARMANDAS ir ARMINAS  Man asmeniskai, derinys per daug panasus. Nepatinka. O vardas Arminas man nieko, bet vyrui tai labai nepatiko, kai rinkom savajam sunui.
iriska83
2012 01 02, 23:40
Grazus,jei butu sunelis,tai su vyru galvojom ir apie si varda,kai rinkomes
ernestute
2012 01 05, 17:11
QUOTE(jegele @ 2010 03 28, 16:34) gražus vardas, bet savo vaikui ar ji duociau dar gerai pagalvociau. Aš už lietuviškumą, o šis nelabai toks lietuviškas atrodo. Bet tik dėl to. Arminas (01.04), Arminė (01.04) lietuvių: ar- (ar taip pat, irgi) + min- (minėti) irgi minimas, -aQUOTE(Daiva R. @ 2011 12 12, 12:36) Patinka mums vardas Arminas. Pirmaji sunu pavadinom Armandu, tai kaip jums atrodo ar ne per daug panasus vardai butu ARMANDAS ir ARMINAS  pas mus taip tap buvo sie vardai ir dar kitu buvo, bet galvoju jei kada nors turetumem antra vaika ir butu berniukas, turbut isrinkciau Armandas, nes pirmasis Arminas  tikrai nesitikejau, kad sis vardas taip ispopuliarejo, kol cia neuzsukau
QUOTE(Karikima @ 2012 01 06, 17:45) Realistiskai nemaza tikimybe kad kazkuriuo gyvenimo metu vaikas pabuvos anglakalbeje salyje, o angliskai tai labai jau komiskai skaitosi ARM IN AS(S), reiskia ranka siknoje  . Geriau gal nereik... Tada nereikėtų buvoti nei Armandams, nei Justinams, nei Danams ir t.t.  Jūs gal juokaujat, moterys... Ar bent vieną kartą girdėjot anglakalbį šaipantis iš šių vardų, ar tik forumuose skaitėt, kad "galima" taip perskaityti? Šiaip jie netapatina žodžių as ir ass, juolab kad as nėra žodis, tai prieveiksmis, o visa kita - plepalai forumuose arba reti vienkartiniai atvejai ir perskaityti taip gali ne tikrieji anglakalbiai, o tie kurių anglų kalba nėra gimtoji. Daugeliui vardų galima juokingų reikšmių užsienio kalbose surasti, nu bet tai prisikabino moterys prie šitų vardų kelių, kaip Armandas, Arminas, Justinas ir nors tu ką  Beje, vardas sparčiai išpopuliarėjo, be to čia nurodytos ir abi šio vardo kilmės teorijos: http://www.tevu-darzelis.lt/vaiku-vardai/arminas/Papildyta:QUOTE(Daiva R. @ 2011 12 12, 13:36) Patinka mums vardas Arminas. Pirmaji sunu pavadinom Armandu, tai kaip jums atrodo ar ne per daug panasus vardai butu ARMANDAS ir ARMINAS  Man asmeniškai ne per daug panašūs, gražiai skamba kartu
***LuLu***
2012 01 07, 13:24
Man asmeniskai ir sisvardas patinka.
erikuliaa
2012 01 15, 14:11
super
biti atskrend
2012 01 15, 14:58
Temos pirma zinute klausia, kokia komentatoriu nuomone del sio vardo. Tai kam jautriai reaguot, jei kas pasako, kad labai negrazus vardas? Na negrazus man ir psio, kad ir simtas berniuku tokiu vardu lakstytu, kuriu mamoms sis vardas nuostabus butu. Ir tas mano "negrazus" tokia pat verte turi, kaip kitos komentatores "grazus"
Ruby Tuesday
2012 01 15, 20:31
QUOTE(Adrij@ @ 2012 01 07, 03:25) Tada nereikėtų buvoti nei Armandams, nei Justinams, nei Danams ir t.t.  Jūs gal juokaujat, moterys... Ar bent vieną kartą girdėjot anglakalbį šaipantis iš šių vardų, ar tik forumuose skaitėt, kad "galima" taip perskaityti? Šiaip jie netapatina žodžių as ir ass, juolab kad as nėra žodis, tai prieveiksmis, o visa kita - plepalai forumuose arba reti vienkartiniai atvejai ir perskaityti taip gali ne tikrieji anglakalbiai, o tie kurių anglų kalba nėra gimtoji. Daugeliui vardų galima juokingų reikšmių užsienio kalbose surasti, nu bet tai prisikabino moterys prie šitų vardų kelių, kaip Armandas, Arminas, Justinas ir nors tu ką   Be to anglakalbiai irgi naudoja vardus su galune -as, pvz Lucas.
QUOTE(biti atskrend @ 2012 01 15, 15:58) Temos pirma zinute klausia, kokia komentatoriu nuomone del sio vardo. Tai kam jautriai reaguot, jei kas pasako, kad labai negrazus vardas? Na negrazus man ir psio, kad ir simtas berniuku tokiu vardu lakstytu, kuriu mamoms sis vardas nuostabus butu. Ir tas mano "negrazus" tokia pat verte turi, kaip kitos komentatores "grazus"  Jei čia taikyta man, tai aš išvis niekaip nereaguoju į pasakymus gražus ar negražus, nes tai yra normalu, visų skonis ir supratimas skirtingi  Tik mane užkabino kai kurie komentarai, kur parašyti kažkieno kažkur girdėti nusišnekėjimai, o ir rašyta vien tam, kad jautresnes mamas sunervint  O kadangi su anglų kalba, šalimi, kurioje ja kalbama, ir anglakalbiais nesipykstu, o draugauju, tai ir parašiau, kaip iš tikrųjų yra Papildyta:QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 15, 21:31)  Be to anglakalbiai irgi naudoja vardus su galune -as, pvz Lucas. Tikrai taip
amariuke
2012 01 17, 18:32
Labai grazus vardas, kai laukiausi galvoju jeigu bus berniukas pavadinsiu Arminu  bet gime mergyte vardu Emilija
|
|