Arminas .. Labai gražus vardas ..
Man buvo labai gražus šitas vardas
Labai gražus vardas, jei pamirštume anglų kalbą
normalus ir gražus vardas.
Man nepatinka šis vardas, kažkodėl neskambus.
Man irgi nepatinka
Nepatinka.
Man visai nieko, neutralus toks...
Šis vardas manau yra retas. Bet man kažko tik vidutiniškai ...
labai grazus
visai neblogas
labai gražus vardas
Gražus šis vardas ir svarbiausia man asmniškai jokių blogų asociacijų nesukelia. Prieš kelis metus draugė sūneliui šį vardą davė
ai ir dar kadaise turėjau žavų kursioką tokiu vardu
labai grazus vardas
nepatinka dėl arm-in-ass ir kad skambesiu panašu į kirminą
visai fainas
Aciu, mielosios, uz nuomones
QUOTE(evers @ 2010 02 18, 14:08) Mano sunus Arminas,vyras isrinko.Gyvenome ir zadame vel sugrysti i Anglija gyventi,tai labai su sypsena skaiciau jusu pasisakymus apie angliska vertima sio vardo.Pirmiausia tai tie anglai ligoniai,kaip juos vadina,ne nesugalvotu taip iskraipyti to vardo.Pasakysi aiskiai,lietuviskai ir vsio.Na nebent uzrasysi ant lapuko ir pats pirstu parodysi. Beto juk yra pasaulyje garsus didzejus Armin Van Buren Tik lietuviai nesugalvojantys nieko orginalesnio iesko prie ko prikibti Papildyta: QUOTE(evers @ 2010 02 18, 14:08) Mano sunus Arminas,vyras isrinko.Gyvenome ir zadame vel sugrysti i Anglija gyventi,tai labai su sypsena skaiciau jusu pasisakymus apie angliska vertima sio vardo.Pirmiausia tai tie anglai ligoniai,kaip juos vadina,ne nesugalvotu taip iskraipyti to vardo.Pasakysi aiskiai,lietuviskai ir vsio.Na nebent uzrasysi ant lapuko ir pats pirstu parodysi. Beto juk yra pasaulyje garsus didzejus Armin Van Buren Tik lietuviai nesugalvojantys nieko orginalesnio iesko prie ko prikibti
lbai grazus vardas
Arminas labai gražus vardas
grazus vardas
Arminas man labai gražus vardas.Savo sūnelį norėjome Arminu pavadinti,bet pavardė sunki tai trumpesniu vardu pavadinome Arnu
labai gražus vardas
nelabai
gražus vardas, bet savo vaikui ar ji duociau dar gerai pagalvociau. Aš už lietuviškumą, o šis nelabai toks lietuviškas atrodo. Bet tik dėl to.
grazus
Grazus paprastas (bet tikarai neprastas) vardas
Labai gražus vardukas
Turejau bendradarbi Armina, jam apie 25 metus. Dirbom Lietuvoj, bet seimininkai buvo uzsieniecia, ir kai pasake jis savo varda atejes i pokalbi, zmones pagalvojo kad saiposi vyras...
Nezinau, bet jeigu anglas ar bet koks uzsienietis kalbantis angliskai nesupranta sio vardo paraidziui tai ne anglas turbut... nes darzelyje grupej vienintelis toki varda turi
Labai gražus vardas
Labai vyriškas ir gražus vardas
Mano pusbrolis Arminas, labai grazus vardas, o maziukas buvo Arminiukas...labai miela
Na mano pažįstamas yra vardu Arminas. Studijų laikais buvome grupiokais. Jo vardas man niekada neatrodė keistas.
O dėl tų visokių užsieniečių, kurie neištaria vardų, tai man asmeniškai, yra visiškai nusispjauti
Labai gražus vardas
Tobulas vardas.
Gražus vardas. Pažinojau vieną Arminą, šįmet jam turėtų būti 55 metai
be visu situ geriu, dar isivaizduoju mekenanti Lydeka
Sunenas tokiu vardu , siuo metu pirmokas vienoje anglijos mokyklu , bet kazkodel nei vienas vaikas taip neisvercia vardo kaip lietuviai .
Grazus vardas !!!
Man ir labai gražus varda Arminas.Dar svarstėm su vyru kokį vardą duoti vaikučiui Arminas ar Arnas.Likom prie Arno nes pavardė ilga
Labai negražus vardas.
Nepažįstu žmogaus tokiu vardu. Bet angliškai skamba negražiai, vokiškai - irgi, lietuviškai - taip pat
Man kažkaip irgi nelabai
grazus vardas
|