Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Arminas :)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
secret_lover_
Arminas .. Labai gražus vardas .. wub.gif Bene, pats gražiausias MB skoniu wub.gif blush2.gif Ką Jūs manote apie šį vardą mamytės, tėveliai, ir kiti super žmogeliukai ? ax.gif 4u.gif Ačiū už nuomonę mirksiukas.gif
Ende
Man buvo labai gražus šitas vardas 4u.gif Sakau buvo nes, kažkada SM buvo kilus diskusija dėl šito vardo, kad išvažiavus į užsienį vardas skambės kaip arm-in-ass, tai dabar vis prisimenu šitą ir kažkodėl vardas jau keistai skamba blush2.gif
Cikas
Labai gražus vardas, jei pamirštume anglų kalbą doh.gif Čia panašiai, kaip ir Just-in-ass doh.gif doh.gif doh.gif
muminukas
normalus ir gražus vardas.
***Žaltvykslė
Man nepatinka šis vardas, kažkodėl neskambus. g.gif
Arvena
Man irgi nepatinka unsure.gif
Ūla
Nepatinka.
evers
biggrin.gif man labai grazus vardas...mano mazasis zmogeliukas butent toky varda gaves... biggrin.gif ..nesutikau nei vieno kuris butu pasakes kad negrazus...netgi kunigas paklause o cia i narbekovo garbe.... blush2.gif sakau ka jus..., man uztektu ir kad butu lietuvos cempionas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rugiagėlėM
QUOTE(Penktadienis @ 2010 02 16, 10:43)
Labai gražus vardas, jei pamirštume anglų kalbą  doh.gif Čia panašiai, kaip ir Just-in-ass  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

drinks_cheers.gif Nu neiseina man anglu kalbos ignoruoti, nors tu ka biggrin.gif O jei rimtai, tai man Justinas labai grazus, bet Arminas kazkodel ne ax.gif
*Liepa18*
Man visai nieko, neutralus toks...
Suhi
Šis vardas manau yra retas. Bet man kažko tik vidutiniškai ...
areida
labai grazus thumbup.gif yra ir musu saraselyje ax.gif
saulė_virė
smile.gif negražus, kaip kirminas
žydrynė
visai neblogas wub.gif
mergina05
labai gražus vardas 4u.gif
Muskatinne
Gražus šis vardas ir svarbiausia man asmniškai jokių blogų asociacijų nesukelia. Prieš kelis metus draugė sūneliui šį vardą davė wub.gif
ai ir dar kadaise turėjau žavų kursioką tokiu vardu cool.gif
alexsana_80
labai grazus vardas thumbup.gif
Erszebeth
QUOTE(Delete @ 2010 02 16, 16:59)
Šis vardas manau yra retas. Bet man kažko tik vidutiniškai ...
*

Juokaujate? Vienas populiaresnių vardų biggrin.gif
l'eau
nepatinka dėl arm-in-ass ir kad skambesiu panašu į kirminą
evers
QUOTE(l'eau @ 2010 02 17, 19:41)
nepatinka dėl arm-in-ass ir kad skambesiu panašu į kirminą
*

nereik prisigalvot visokiu veju... doh.gif
o pro pravarde galima visokiem vardam prigalvot...
indrutee
visai fainas smile.gif gal todel kad pazystu faina zmogu tokiu vardu biggrin.gif
secret_lover_
Aciu, mielosios, uz nuomones 4u.gif ax.gif
asertyt
QUOTE(evers @ 2010 02 18, 14:08)
*

drinks_cheers.gif

Mano sunus Arminas,vyras isrinko.Gyvenome ir zadame vel sugrysti i Anglija gyventi,tai labai su sypsena skaiciau jusu pasisakymus apie angliska vertima sio vardo.Pirmiausia tai tie anglai ligoniai,kaip juos vadina,ne nesugalvotu taip iskraipyti to vardo.Pasakysi aiskiai,lietuviskai ir vsio.Na nebent uzrasysi ant lapuko ir pats pirstu parodysi.
Beto juk yra pasaulyje garsus didzejus Armin Van Buren mirksiukas.gif Bet kazkodel nieks nieko nekraipo,aisku truksta keliu raidziu iki tu grazumu.
Tik lietuviai nesugalvojantys nieko orginalesnio iesko prie ko prikibti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 02 18, 14:08)
*

drinks_cheers.gif

Mano sunus Arminas,vyras isrinko.Gyvenome ir zadame vel sugrysti i Anglija gyventi,tai labai su sypsena skaiciau jusu pasisakymus apie angliska vertima sio vardo.Pirmiausia tai tie anglai ligoniai,kaip juos vadina,ne nesugalvotu taip iskraipyti to vardo.Pasakysi aiskiai,lietuviskai ir vsio.Na nebent uzrasysi ant lapuko ir pats pirstu parodysi.
Beto juk yra pasaulyje garsus didzejus Armin Van Buren mirksiukas.gif Bet kazkodel nieks nieko nekraipo,aisku truksta keliu raidziu iki tu grazumu.
Tik lietuviai nesugalvojantys nieko orginalesnio iesko prie ko prikibti 4u.gif
escada*
lbai grazus vardas thumbup.gif mes norejome juo pavadinti savo suneli smile.gif tik jam gimus jis visai jam netiko tai pavadinome Matu smile.gif tik neklausyk tokiu nesamoniu kaip raso arm in ass,.nesamonesmes gyvenam lietuvoje.o beto,daugeliui vardu galima pritaikyti visokiu nesamooniu doh.gif svarbiausia kad vardas patiktu jum ir tiktu suneliui thumbup.gif sekmes 4u.gif
svikute
Arminas labai gražus vardas wub.gif
kristalcik25
grazus vardas thumbup.gif
Arnytė
Arminas man labai gražus vardas.Savo sūnelį norėjome Arminu pavadinti,bet pavardė sunki tai trumpesniu vardu pavadinome Arnu
MeiLLi
labai gražus vardas wub.gif
tikroji meile
nelabai rolleyes.gif
jegele
gražus vardas, bet savo vaikui ar ji duociau dar gerai pagalvociau. Aš už lietuviškumą, o šis nelabai toks lietuviškas atrodo. Bet tik dėl to.
areida
grazus 4u.gif jis ir musu sarase yra biggrin.gif
Glen
Grazus paprastas (bet tikarai neprastas) vardas 4u.gif
dincek2006
Labai gražus vardukas thumbup.gif
Gandre*
Turejau bendradarbi Armina, jam apie 25 metus. Dirbom Lietuvoj, bet seimininkai buvo uzsieniecia, ir kai pasake jis savo varda atejes i pokalbi, zmones pagalvojo kad saiposi vyras... lotuliukas.gif
Nezinau, bet jeigu anglas ar bet koks uzsienietis kalbantis angliskai nesupranta sio vardo paraidziui tai ne anglas turbut... schmoll.gif
lalaila3
thumbup.gif mano sunelis nesioja si varda smile.gif tai pradzioj buvo sunku mociutei, promociutei ji istarti, vadindavo Aurimu, arba Arnu lotuliukas.gif dabar tai viskas thumbup.gif thumbup.gif
nes darzelyje grupej vienintelis toki varda turi ax.gif
Adrij@
Labai gražus vardas thumbup.gif Šiaip man susidarė toks vaizdas, kad pastaruoju metu vis dažniau mamos jį sūneliams duoda. smile.gif
Sarmite
Labai vyriškas ir gražus vardas ax.gif Man labai svarbu, kad vardas tiktų ir mažam ir senam, o šis manau toks ir yra 4u.gif
Gija*
Mano pusbrolis Arminas, labai grazus vardas, o maziukas buvo Arminiukas...labai miela smile.gif
Alice in wonderland
Na mano pažįstamas yra vardu Arminas. Studijų laikais buvome grupiokais. Jo vardas man niekada neatrodė keistas.
O dėl tų visokių užsieniečių, kurie neištaria vardų, tai man asmeniškai, yra visiškai nusispjauti biggrin.gif
suntea7
Labai gražus vardas thumbup.gif
MeiLLi
Tobulas vardas. wub.gif
nutė
Gražus vardas. Pažinojau vieną Arminą, šįmet jam turėtų būti 55 metai mirksiukas.gif
Jazira
be visu situ geriu, dar isivaizduoju mekenanti Lydeka smile.gif))))
**sea**
Sunenas tokiu vardu , siuo metu pirmokas vienoje anglijos mokyklu , bet kazkodel nei vienas vaikas taip neisvercia vardo kaip lietuviai .
Grazus vardas !!!
Arnytė
Man ir labai gražus varda Arminas.Dar svarstėm su vyru kokį vardą duoti vaikučiui Arminas ar Arnas.Likom prie Arno nes pavardė ilga ax.gif
Agakira
Labai negražus vardas.
**sea**
QUOTE(Agakira @ 2011 04 23, 10:25)
Labai negražus vardas.
*

doh.gif doh.gif cia tavo nuomone doh.gif doh.gif .
Dazniausiai vardai nepatinka , jei turejei problemu su zmogum su to vardu g.gif
Agakira
Nepažįstu žmogaus tokiu vardu. Bet angliškai skamba negražiai, vokiškai - irgi, lietuviškai - taip pat ax.gif
Pro
Man kažkaip irgi nelabai
nraminta
grazus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.