Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nekalbu - kalbinamas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Rudeninuke
sveiki

Mano dukrytei 2.5m. Ji visada buvo labai komunikabili, linksma ir draugiska mergaite. Rugsejy parsivezem broliuka. Nors atrodo ji gana lengvai prieme, bet dabar tapo irzlesne, aikstingesne, atsirado daugiau agresijos, blogiau miega. Bandau demesi dalinti kiek imanoma vienodai (aisku veda i beviltiskuma tokia situacija, kai ji nori zaisti, o tu laikai broli, kad jis atsirugtu ar verkia, tada ji praso, kad ji padetum iki asaru). Stengiuosi tik suradus minute kuo nors su ja uzsiimti. aisku neisvengiam oziu, nevalgymo, nors pries tai prase valgyti ir jau kokios kelios sav ji nekalba, jeigu ja kalbina aplinkiniai suauge zmones(maziau pazystami pvz.kaimynai, nors anksciau ji su jais kalbedavo). jiems nuejus ji pareiskia patenkinta mina, o as nekalbejau. aisku ir suaugusiu reakcija buna ivairi (tai tu pasiputus, tai kiti nekreipia demesio, ir t.t. Paaiskinimai, kad taip negrazu, nemandagu ar kad gal draugaujam su teta jai visiskai neveikia.Patarkit ar kreipti i tai demesi ar ne, kaip su ja susitarti, kad as ne visada galiu net fiziskai duoti demesi kada ji nori.
Coca - cola
mano vaikas tokio pat amziaus, tik jokio broliuko mes neparsivezem ir net neplnuojam tongue.gif tai va elgiasi tai pat. kai ji kalbines zmogus nueina, jis man pasako " as nekalbejau" mirksiukas.gif man net nekilo mintis, kad cia kazkas nenormalaus ar blogo, nenori - nekalbek 4u.gif
Cole
Galėčiau parašyti žodis žodin tai, ką parašė zdurela.com mirksiukas.gif . Manau čia tiesiog naujas smagus patyrimas, savojo aš suvokimas, kad aš pats valdau situaciją, noriu kalbu, noriu nekalbu. Panašiai kaip noriu - valgau, nenoriu - nevalgau. Juk labai smagu, kai situacija pavaldi tik tau pačiam.
Jei neisi - nusineš verysad.gif , jei paimsi - atims verysad.gif , jei įlįsi - ištrauks verysad.gif , bet jei nevalgysi - tai ir neįkiš thumbup.gif , jei nekalbėsi - neprivers thumbup.gif .

Nekreipk dėmesio, o geriausiai ir pati pasidžiauk : "oi tu išdykėle". Jai ir taip dabar sunku mirksiukas.gif.
Rudeninuke
aciu nuraminot mane smile.gif . Nes is tikruju ne tame problema, kad ji nekalba, bet pasidare neramu, kad gal ji cia del to streso susijusio su broliuko atsiradimu. Nes ji is tokios linksmuoles ir taip pasidare tylesne ir liudnesne sad.gif . Kazkaip nesinori praziuret kokios nuoskaudos jos sirdeleje, kad po to ta nuoskauda neiskiltu didesne problema. Bet jeigu cia tokiu zmogiuku ir daugiau yra kurie su "bet kuo "nekalba, tai ir mes tada i ta kompanija rolleyes.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.