Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rytų psichologija gyvenimui. Nemokamas seminaras.
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
d.janickis
Sveiki, visus, besidominčius Rytų psichologija, kviečiu į nemokamą seminarą:

Rytų psichologija gyvenimui:
Trijų dienų paskaitų ciklas Kovo 1, 2, 3 dienomis.

Anotacija:

Kasdieninė psichologinių konsultacijų praktika rodo, jog pasitenkinimas gyvenimu nėra toks didelis, koks potencialiai galėtų būti. Pastebima, jog neretai daromos klaidos, neleidžiančios patirti sėkmės ir laimės pagrindiniuose gyvenimo aspektuose.
Trijų paskaitų cikle lektorius, remdamasis ilgamete jogos ir psichologinių konsultacijų praktika, dalinsis esminiais momentais, padedančiais pagerinti penkias gyvenimo sferas: santykius šeimoje, profesinę realizaciją, fizinę-psichinę sveikatą, bendravimą su draugais ir dvasinį tobulėjimą.
Užsiėmimų metu bus skiriama laiko ir klausytojų pateiktų konkrečių atvejų analizei, jų sprendimui.

Seminaro vieta:
Kauno Vedų kultūros centras, II aukštas, I auditorija. Centro adresas : Panerių g. 187, Kaunas.
Laikas:
Kovo 1, 2, 3 dienos, nuo 18.30 val.

Atsilyginimas už seminarą savanoriškas. Klausytojai galės atsilyginti tiek, kiek manys esą reikalinga. Nenorintys atsilyginti, galės to nedaryti. Pinigai nėra leidimas ar draudimas išklausyti šį paskaitų ciklą.

Būtina išankstinė registracija:
El.paštas: donatas.janickis@gmail.com
Tel: 8 600 77910;
www.donatas-janickis.lt

Paskaitų cikle glaustai bus aptariamos šios temos:

1. Savęs tobulinimas
*Šių dienų problema: nenoriu tobulinti savęs, bet noriu gerų santykių šeimoje, sveikatos, normalių vaikų ir kitų džiaugsmų...
*Efektyviausi dvasinės praktikos metodai, leidžiantys keisti klaidingą mąstymą bei dirbti su neigiamomis emocijomis, nepasotinamais norais, blogais įpročiais, sunkiom charakterio savybėm.

2. Šeima
* Savo psichologinių ypatumų pažinimas, įsisąmoninimas. Savęs priėmimas toks, koks esi.
*Gebėjimas kitą suprasti, priimti, koks jis yra. Pakantumas, atlaidumas, laisvė nuo nuoskaudų.
* Problemų sprendimas nuo savęs, o ne kito keitimo.
* Pozityvus dėmesys. Įvertinimas, dėkingumas už smulkmenas.
* Baimės atsikratymas būti atviram, išsakyti trūkumus. Laisvė nuo apkalbinėjimo už akių.
* Savikritiškumas. Gebėjimas pozityviai reaguoti į kito pretenzijas ir priekaištus.
* Nebijojimas eiti į kompromisus.
* Apie vyrų ir moterų pareigas, kurios dažniausiai pamirštamos.
* Apie tėvų pareigas vaikams, kurios praignoruojamos.
* Ko trūksta mūsų švietimo sistemoje? Ar galime ką nors pakeisti?

3. Sveikata:
*Koks dienos režimas ir mityba suteiks daugiausia džiaugsmo ir jėgų?
*Kodėl negaliu be svaigalų, televizoriaus, kompiuterinių ir azartinių žaidimų, filmų ?
*Neleiskime žiniasklaidai programuoti mūsų ir mūsų vaikų mąstymo bei elgesio.
*Mankšta - apsaugokime savo kūną ir protą nuo sąstingio.
*Švaros, tvarkingumo teigiama įtaka psichinei sveikatai.
*Ar tikrai prietaisai, skleidžiantys elektromagnetines bangas tokie nekalti?

4. Darbas
*Ar aš savo lėkštėje?
*Darbdavys mane išnaudoja. Kaip teisingiausia elgtis?
*Nebūkime paliesti pavydo, konkurencijos ir apkalbų darbe.
*Kaip išlaikyti stabilų kūrybingumą, optimizmą, kai niekas nesiseka?

5. Draugystė
*Kaip susirasti patikimų draugų? Kaip atsikratyti egoizmo, apkalbų ir pavydo santykiuose?
*Teisingo bendravimo principai, leidžiantys išlaikyti gilią ilgametę draugystę.

Trumpai apie save:
*baigęs psichologijos magistrantūrą Vytauto Didžiojo Universitete;
*12 metų konsultuoju psichologiniais ir asmeninės transformacijos klausimais;
*skaitau paskaitas Rytų psichologijos tematika Vilniaus pedagoginiame universitete, Kauno Vedų kultūros centre, valstybinėse bei privačiose švietimo įstaigose;
*vienas iš Kauno Vedų kultūros centro įkūrėjų;
*13 metų praktikuoja bhakti jogą.
dekor
Perspėjimas

)) Šiuo seminaru maskuojama TKSO -tarptautinė Krišnos sąmonės organizacija, tai tokia pseudo-induistinė totalitarinio pobudžio sekta.
Amellie
QUOTE(dekor @ 2010 02 16, 22:47)
Perspėjimas
)) Šiuo seminaru maskuojama TKSO -tarptautinė Krišnos sąmonės organizacija, tai tokia pseudo-induistinė totalitarinio pobudžio sekta.
*

buvau sio zmogaus seminare, blogu dalyku jis nemokina, savo gyvenimo tiesu nekisa, i "sekta" stoti irgi nesiulo 4u.gif
dekor
QUOTE(Amellie @ 2010 02 17, 01:53)
buvau sio zmogaus seminare, blogu dalyku jis nemokina, savo gyvenimo tiesu nekisa, i "sekta" stoti irgi nesiulo 4u.gif
*

Savaime suprantama- to nei vienoj sektoj nėra- Verbavimo mechanizmas daug subtilesnis))- aš tik pranešu nuslėpta informacija
d.janickis
Gerb. Dekor,
jus turbut zinote, kad uz savo zodzius reikia nesti atsakomybe. Savo zinutemis, kurias labai rupestingai rasote prie kiekvieno paskelbimo, jus nusizengiate forumo bendruju taisykliu treciajam punktui. Jis draudzia rasyti informacija, šmeižiancia, įžeidžiancia žmogų, žeminancia jo garbę ir orumą; Kreipiausi del jusu elgesio i administracija .

Labai apmaudu, jog tokiame forume atsiranda zmogus, kuris uzsiima viesu kritikavimu stengdamasis manipuliuoti kitu zmoniu samone.

Jei jus galvojate, kad mano seminaras skirtas itraukti i baisia sekta, kodel gi jums paciam nesudalyvauti siame seminare ir parasyti kazka argumentuotai?

Rengiu siuos seminarus ivairiuose Lietuvos miestuose. Kauno Vedu kulturos centras tera viena is vietu. Bet jei jus domina Vedu kulturos centrai Kaune, tuomet susisiekite su Indijos konsulatu ar Indijos ambasadoriumi Lenkijai ir Lietuvai Čandra Mohan Bhandari, ar pries tai buvusiu ambasadoriumi Anilu Wadhwa, kurio priemime man asmeniskai teko dalyvauti Kauno Vedu kulturos centre. Jie atstovauja Indijos kultura Lietuvoje ir gerai zino, kas yra kas.

Cia yra Anil Wadhwos, buvusio ambasadoriaus Lenkijai ir Baltijos salyse, vienas is atsiliepimu: "Man buvo malonu apsilankyti Vedų kultūros centre šiandieną. Man padarė įspūdį veikla, pašvęsta skleisti Indijos kultūrą, o taip pat ir Vedų kultūros centro darbuotojų susidomėjimas Indijos gilumu bei ateities planais.”

Linkiu jums sekmes !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.