Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Gimdymo istorijų" konkursas!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
Sveiki,

Sakoma, kad vyrai galėtų visą gyvenimą pasakoti apie karinę tarnybą, o moterys - apie savo gimdymą... tongue.gif Iš tiesų, kai tik kalba pasisuka apie tai, mamyčių kompanija iškart pagyvėja! O skaitydamos kitų gimdymo istorijas, ne viena susigraudinusi braukia ašarą... Jūs taip pat galite papasakoti čia savo gimdymo istoriją!

Nuo 2005 12 01 kas mėnesį rengsime pasakojimo konkursą ir apdovanosime vieną tikrą, nuoširdžią, gražiai papasakotą, įsimintiną gimdymo istoriją. Jos autorei padovanosime puikų firminį supermama.lt puodelį!!!

Taisyklės:

- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Kas mėnesį konkurse dalyvaus istorijos, papasakotos nuo 1 iki 30/31 mėnesio dienos.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje į sąrašiuką, pvz.: "Gruodžio mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:"
1. xxxxxxx
2. yyyyyyy
3. zzzzzzzz ir t.t.

- Konkursuose dalyvaus tik naujos gimdymo istorijos, anksčiau šiame skyrelyje nebuvę skelbtos iki 2005 12 01.
- Apie laimėjimą pranešime šioje temoje bei informuosime laimėtoją asmeniškai.

Kaip renkami laimėtojai?
Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius). Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!

Laukiame Jūsų gimdymo istorijos!

www.supermama.lt administracija
Lexana
O tai galima bus perpasakoti naujai savo jau buvusias paskelbtomis gimdymo istorijas? Jei taip - šaunu!!!
Aurėja
QUOTE(Lexana @ 2005 11 27, 11:56)
O tai galima bus perpasakoti naujai savo jau buvusias paskelbtomis gimdymo istorijas? Jei taip - šaunu!!!

ne perpasakoti tikrai nereikia, konkurso taisyklėse yra nurodyta:
Konkursuose dalyvaus tik naujos gimdymo istorijos, anksčiau šiame skyrelyje nebuvę skelbtos iki 2005 12 01.

Aurėja

i 
Visos nuo šiandien iki 2005 gruodžio 31 d. paskelbtos gimdymo istorijos, atitinkančios aukščiau nurodytas taisykles, gali dalyvauti konkurse!
Kviečiame konkurso dalyves čia rašytis į sąrašiuką (taip mums bus lengviau mėnesio pabaigoje surasti ir vertinti visas konkurso istorijas).

Daisy
bigsmile.gif būtinai aprašysiu
tik......
jei turiu tidarytą temą su pirmagimės istorija
ar man antrą gimdymą aprašyt toje temoje ar naują atidaryt
Juk gimdymai tai skirtingi, tik gimdyvė ta pati bigsmile.gif
Aurėja
QUOTE(DAISY @ 2005 12 01, 15:32)
ar man antrą gimdymą aprašyt toje temoje ar naują atidaryt

naują atidaryt
Lexana
Tuomet šiek tiek apmaudu, kad aprašiusių savo gimdymus istorijos niekur nedalyvauja... unsure.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
O gal neskriauskite mamyciu, kurios jau pasidalijo savo ispudziais ir leiskite visoms, kurios jau skelbusios savo istorijas pataisyti su liet. raidemis, kas dar to nepadare ir isreiskus nora dalyvauti ne atskiro menesio konkurse, o atskirame, pvz. papsakotu istoriju. Jos galetu irgi susiregistruoti ir koki menesi atskirame konkurse sudalyvauti.
inguzas
Laba diena pasklabiau šiandien savo gimdymo istoriją, nepaskaičius konkurso sąlygų ir parašiau tik tai kad gimdžiau klinikose. Tai yra Vilniuje, tai ar atitinka konkurso sąlygas ar ne ?
edi*
Siaip ir as rasiau savo istorija, bet nesitikedama sudalyvaut siame konkurse. blush2.gif Viena mamyte komentaruose parase, kad galeciau pretenduot su savo istorija, bet ir as nenurodziau po antraste, kad tai buvo Vilniaus gimdymo namai ax.gif
Agotukas
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 02, 10:21)
O gal neskriauskite mamyciu, kurios jau pasidalijo savo ispudziais ir leiskite visoms, kurios jau skelbusios savo istorijas pataisyti su liet. raidemis, kas dar to nepadare ir isreiskus nora dalyvauti ne atskiro menesio konkurse, o atskirame, pvz. papsakotu istoriju. Jos galetu irgi susiregistruoti ir koki menesi atskirame konkurse sudalyvauti.
*

Tai ja tikrai unsure.gif Gal jau gimdyt daugiau neteks blush2.gif
Aurėja
QUOTE(skruzdelyte @ 2005 12 08, 12:55)
laba diena
Noreciau ir as parasyt savo istorija,bet nelabai gaudausi kur ja rasyti,gal galite man patarti
*

Tiesiog šiame skyrelyje, "Gimdymo istorijos" spauskite viršuje, dešinėje esantį mygtuką "nauja tema" Įrašykite pavadinimą, apačioje apraše gimdymo namus, ir komentaro vietoje papasakokite apie savo gimdymą. Sėkmės!
Aurėja
QUOTE(indruzele @ 2006 01 01, 15:38)
nors ir atrodo viską perskaičiau, vis tiek nesuprantu, kur reikia tą istorija rašyti,  šiame lange " nauja tema" nėra.

spauskite šią nuorodą Gimdymo istorijos o ten ir rasit mygtuką viršuje dešiniau "Nauja tema" smile.gif
Aurėja
Smagu pagaliau pasveikinti gruodžio mėnesio pasakojimų konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojus!

Sveikiname edi* , laimėjus firminę supermama.lt kuprinę! Jos gimdymo istoriją “Vienintelis skausmas, kurį malonu prisiminti” rasite štai čia

user posted image

Turime siurprizų ir kitoms/-iems gimdymo istorijų konkurso dalyviams, kurių istorijos surinko taip pat nemažai balsų:

Acne “Gimdžiau 13-ą dieną“

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...topic=58448&hl=

BusGerai „Labas, Varškyte“

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=59100

Slapta “BENO gimimas “tėvelio akimis”

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...topic=57156&hl=

Acne, BusGerai, Slapta - Jums atitenka firminiai supermama.lt raktų pakabukai!

Ačiū visiems gruodžio mėn. konkurso dalyviams!

P.s. dėl prizų atsiėmimo parašysiu Jums asmenines žinutes.
Ašne
Sveikinu Edi* 4u.gif
Aš taip ir maniau: arba ji arba aš blush2.gif biggrin.gif
Aišku gaila, kad ne aš verysad.gif blush2.gif Nors kuprinę tai turiu ax.gif Bet labai norėjau medaliuko paraše rolleyes.gif
edi*
Kaip smagu! Ačiū! yahoo.gif assa.gif bis.gif
Kai pati buvau dar nėščia, tiesiog rijau bet kokią informaciją apie gimdymus. Deja niekur neaparašo iki tokių smulkių išgyvenimų kaip čia - gimdymo istorijose. Skaitydavau ir tiesiog žliumbdavau. cray.gif Dar ir vyrui liepdavau paskaityti, kad nors kiek mane suprastų, nevadintų verksne ir bent kiek įsivaizduotų kas mūsų laukia. Po gimdymo labai norėjosi išsipasakoti, nes tikiu, kad ir dabar yra nėštukių, kurios jaučiasi panašiai kaip aš tada. Noriu joms palinkėti, kad lauktų gimdymo dienos be baimės ir be nerimo. Kad ir ką teks tą dieną patirti ar iškęsti, ji visada liks prisiminimuose labai maloni ir ypatinga - susitikimo su savo mažu stebuklėliu diena 4u.gif
Aurėja
QUOTE(Acne @ 2006 02 01, 00:32)
Laukiu laukiu  angel_sadangel.gif
*

Kai tik bus organizuojamas artimiausias supermamų renginys (pvz. artėja portalo gimtadienis ir pan.), pranešiu kada ir kur jis vyks, ir jo metu galima bus atsiimti laimėtus prizus. Iki.
Papildyta:
QUOTE(editukas09 @ 2006 01 30, 18:53)
Sausio mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvės:
1. ketti
2.  soliux
3. JOGA
4. juratike13
5. juske
6. jazzmine7
7. najaa
8. gritte
9. b Isila
10 laurin
11.ALMUX
12.gretulis
13.ramaska
14. lepute
15.Renatulis
16. editukas09
*

Kol bus skaitomos šios 16 gimdymo istorijų ir už jas balsuojama, kviečiame vasario mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyves/-ius registruotis čia:

Vasario mėn. gimdymo istorijų konkurso dalyviai:
1.
2.
...
Aurėja
Skelbiame sausio mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso laimėtojus! clap.gif

first.gif Pirmąją vietą užėmė ir firminę supermama.lt kuprinę laimėjo šauni ketti gimdymo istorija, kurią rasite čia:

Punktualusis Igniukas... (vadovėlinis gimdymas)

second.gif Antrąją vietą užėmė ir firminį supermama.lt raktų pakabuką laimėjo editukas09 papasakota gimdymo istorija clap_1.gif Ją rasite čia:

Gimti anksčiau ne taip ir baisu smile.gif

third.gif Trečiąją vietą užėmė ir firminį supermama.lt raktų pakabuką laimėjo Isila gimdymo istorija, kurią perskaityti galite čia:

Viskas vyko taip greitai... clap_1.gif

p.s. dėl firminių supermama.lt raktų pakabukų atsiėmimo: šiuos laimėtus prizus galima bus atsiimti artimiausiame supermamų susitikime, kurį organizuos supermama.lt
ketti
Va čia tai puiki naujiena user posted image
Gera nuotaika garantuota visai dienai user posted image

Labai noriu padėkoti:
4u.gif visiems nepatingėjusiems paspausti nuorodą ant punktualiojo Igniuko istorijos;
4u.gif visiems, kurie kartu braukė ašarą beskaitydami apie mano zuikio atėjimą į šį pasaulį. Dabar noriu pasidalinti su jumis savo džiaugsmu ir dovanoju jums po šypsenėlę už kiekvieną išriedėjusią ašarėlę user posted image ;
4u.gif visai SM moderatorių komandai, kurį mano istorijai skyrė didžiausią įvertinimą;
4u.gif ir aišku SuperMamai už išsvajotą SM firminę kuprinę;
Matelyk
clap.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yahoo.gif
esu labai pamaloninta tokio įvertinimo. Ačiū aciuks.gif

Aurėja
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 19, 22:36)
blink.gif kazkaip nsupratau,bet mano istorijos net i konkursa nepakliuvo doh.gif
bent elvinos istorija buvo idomesnė negu helvijaus.sarasiuke neradau savo ,kaip dalyvės ,duomenų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tai ar dalyvė aš ar ne g.gif<br/>Papildyta:<br/>ir kaip čia registruotis ,kad siulot vasario men.dalyves registruotis čia ...bet niekas nenusispaudžia
*

Taisyklės ir dalyvavimo konkurse tvarka yra nurodyta pačiame pirmame šios temos komentare (jį rasite va čia :

o jei visai trumpai apie tvarką:

- parašote istoriją paskelbdami naują temą
- ateinate į šią temą ir užsirašote į sąrašiuką - tiesiog paskelbiate komentarą "įrašykite ir mane į sąrašiuką" ar pan. kaip jau padarė šios dalyvės:

Vasario mėn. "Gimdymo istorijų" konkurso dalyviai:

1. Baltike
2. ad23
3. menade
4. .........

Konkurso komisija skaito tik tas istorijas, kurios yra sąraše. Dalyvis užsirašydamas patvirtina, kad jis nori dalyvauti konkurse.
Skyrelyje jūs matote daug gimdymo istorijų, tačiau ne visi tų istorijų autoriai pareiškė norą dalyvauti konkurse, gali būti kad jūs radote jums labai patinkančių pasakojimų, tačiau jie nedalyvavo konkurse. Dalyvaujančių sąrašus matote šios temos komentaruose, pvz: sausio mėn. konkurse dalyvavo 16 istorijų, gruodžio mėn. .... ir t.t.
Aurėja
Vasario mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:

1. Baltike "Pro šerkšno rūbą" istorija štai čia:

2. ad23 "Kaip skausmas būna džiaugsmas" istorija čia:

3. menade "Sunkus pirmas žingsnis..." istorija čia:

4. kristina mikalauskienė "Desertas. gimdymas su pasimėgavimu" istorija va čia:

5. KMU studente "Mano Gustuko gimimas" istorija va čia:

6. +333+ "Linksmas Jorio gimimas" istorija čia:

7. inesa82 "Tėvelis nespėjo į gimdymą" istorija čia:

8. auste "Mano mažylės atėjimas į pasaulį" istorija štai čia:
Aurėja
Kol skaitomi ir vertinami VASARIO mėn. "Gimdymo istorijų" konkurso pasakojimai, jau pradedame pildyti KOVO mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašą:

1. Andžela
2. meduoliukas
3. Jolitele
4.
...
mylu-mylu
LAUKSIU GIMDYMO IR PO TO PAPASAKOSIU! smile.gif
Aurėja
kas prie pavadinimo apraše neįrašėte gimdymo namų pavadinimo, galite parašyti šioje temoje, o aš įterpsiu kur reikia. Lauksiu. smile.gif
Aurėja
Sveikiname vasario mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso laimėtojas:

first.gif1. Baltike "Pro šerkšno rūbą" istorija štai čia:

Sveikiname laimėjus firminę supermama.lt kuprinę!!!

second.gif 2. kristina mikalauskienė "Desertas. gimdymas su pasimėgavimu" istorija va čia:

third.gif 3. inesa82 "Tėvelis nespėjo į gimdymą" istorija čia:

II-III vietos laimėtojos gauna firminius supermama.lt medalius, kurie prisegami virtualiai - į asmeninį dalyvio profilį, skiltį "Apdovanojimai" bigsmile.gif

Sėkmės!
SUPER HERA
doh.gif oho ,ačiū už apdovanojima.ačiū skaičiusioms mano istorija.laaaaabai smagu ,
nesitikėjau ir labai nustebau. blush-anim-cl.gif wub.gif aciu
inesa82
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 10, 14:31)

Kaip smagu savo vardą matyti tarp nugalėtojų, o ypač tada kai nesitiki  biggrin.gif
Ačiu už įvertinimą ir norėčiau visoms palinkėti lengvų, greitų ir laimingų gimdymų  mirksiukas.gif

Baltike
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 10, 13:31)

first.gif1. Baltike "Pro šerkšno rūbą" istorija štai čia:

Sveikiname laimėjus firminę supermama.lt kuprinę!!!

Ačiū labai už įvertinimą! clap.gif Malonu buvo istoriją rašyti, smagu I vietą laimėti, o dar smagiau tokį man reikalingą prizą gauti. thumbup.gif Nuoširdžiai dėkoju visiems skaičiusiems ir balsavusiems. 4u.gif
Aurėja
KOVO mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašas:

1. Andžela "Gustuko gimimo istorija" istorija čia
2. meduoliukas "Ilga meduoliuko gimdymo istorija" skaitykit čia:
3. Jolitele "O vis dar tokia dieviška žiema..." štai čia:
4. inkunai "Į kalnus kopti lengviau, bet..." va čia:
5. Anchelika "Mano coliukas" va čia
6. Rituxx "Mano didžiausias stebuklas" va čia
7. Upsiukas "O štai kaip gimė Vytukas" va čia
8. kristina s. "sunkiausios mano gyvenimo valandos" va čia
9. mamytee "Gabrieliuko gimimas" štai čia
10. JaunaDvynukuMamyte "Ilgiausia nėštumo gimdymo ir augimo istorija" va čia
11. JAZZ "Staigmena" va čia:
Aurėja

i 
Kol konkurso administratorių komisija skaito ir balsuoja už kovo mėn. gimdymo istorijas, jau kviečiame pradėti registruotis BALANDŽIO mėn. konkurse!

Chanson
Balandžio mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašas:

1. Smiling "Garsaus verksmo tylus laukimas" skaitykite čia:
2. Bitė_MAJA "AUGUSTINO atėjimas"
3. Indre_G. "Blondinukės ilgoji kelionė" va čia
4. lolima "Ilgai lauktas dičkis"
Aurėja
Sveikiname KOVO mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso laimėtojas!

first.gif I vieta - Upsiukas "O štai kaip gimė Vytukas" va čia clap_1.gif
Ši istorija apdovanojama supermama.lt aukso medaliu, o autorė dovanų gaus firminę supermama.lt kuprinę!

second.gif II vieta - JAZZ "Staigmena" va čia: clap_1.gif Pasakojimas apdovanojamas firminiu supermama.lt sidabro medaliu!

third.gif III vieta - Jolitele "O vis dar tokia dieviška žiema..." štai čia: clap_1.gif Pasakojimas apdovanojamas firminiu supermama.lt bronzos medaliu!

Sveikiname laimėtojus!
Upsiukas
QUOTE(Aurėja @ 2006 04 05, 10:52)
Sveikiname KOVO mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso laimėtojas!
*

Esu maloniai nustebinta bigsmile.gif
Ačiu už įvertinimą ir dėkui visiems skaičiusiems 4u.gif
lauricinaa
labai smagu skaityti istorijas su laiminga pabaiga.Aukit sveiki ir grazus
HULDRA
ačiū už įvertinimą, labai džiaugiuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Nesitikėjau prizinės vietos ax.gif.
Chanson
Upsiuk, sveikinu - grazi istorija! wub.gif 4u.gif
Jolitele
Labai labai aciu uz ivertinima!!! clap.gif Esu labai laiminga biggrin.gif
J.U.D.I.T.A
oi kaip gaila,kad pas mane nera lietuvisku raidziu kompiuteri,butinai ir as sudalyvauciau verysad.gif
Aurėja
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 04 25, 10:01)
oi kaip gaila,kad pas mane nera lietuvisku raidziu kompiuteri,butinai ir as sudalyvauciau verysad.gif
*

i 
Trumpos instrukcijos neturintiems "lietuvybės":

1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus.

2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate
"Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98),
"LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT),
"LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME),
"LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba
"LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP).

3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip.

4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes :)

5) Pakartoti 1 punktą.  
Aurėja
Sveikiname balandžio mėnesio gimdymo istorijų konkurso laimėtojas!!!

first.gif I vieta - "Kai su gimtadieniu pasveikina Dievai" Sveikiname Skraiduolę , ji laimi firminę supermama.lt kuprinę, o jos asmeniniame profilyje nuo šiol bus prisegtas pasakojimų konkursų aukso medalis user posted image

second.gif II vieta - "Garsaus verksmo tylus laukimas" Sveikiname Smiling ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu user posted image

third.gif III vieta - "Kaip mes laukėm mažosios lelytės" Atra , sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu! user posted image

Ačiū visoms, papasakojusioms savo gimdymo istorijas, sėkmės auginant mažylius wub.gif
Skraiduole
Labai didelis dėkui visoms, kurios skaitė mano gimdymo istoriją, ir kuriose ta istorija paliko nors mažytį pėdsaką 4u.gif .
Buvau labai maloniai nustebinta prizine vieta. Dar kartą didelis Jums AČIŪ.

Smiling
labai didelis visoms dekui, kad skaites, kad kazka atsiminet ir kad apdovanojot bigsmile.gif
Atra
ačiū visoms už įvertinimą wub.gif pamačiau ir net susigraudenau wub.gif
Aurėja
QUOTE(aija @ 2006 05 10, 09:06)
Sveikutės visos,
Norėčiau ir aš papasakoti savo istoriją - gal kam paprasčiausiai praverstų tas patyrimas arba būtų čiaip įdomu  mirksiukas.gif

Žinoma papasakokit, labai lauksim. Tiesiog užveskite atskirą naują temą šiame skyrelyje. smile.gif
Aurėja
GEGUŽĖS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso dalyvių sąrašas:

1. Melisiukas "Važiuoja stogas arba... GIMDAU" va čia:
2. Netta "Nojaus istorija" va čia:
3. RenataA "Amūriuko gimimas" va čia
4. Akvilė "Kelionė į kosmosą" va čia:
5. Deivika "Punktualiojo pumpurėlio gimimas:)" va čia:
6. ausand "Netikėtas gimdymas" va čia:
7. kurita "Aš parinkau savo dukrytei gimimo dieną" va čia:
8. Soni "Ir vėl berniukas..." va čia:
9. Sraigyte "Kaip Smiltė gimė" va čia:
10. svvvvajonele "Aušrytės gimimas" va čia:
11. Norima "Nojuko gimimo stebuklas" va čia:

KOL BUS SKAITOMOS IR VERTINAMOS ŠIOS GEGUŽĖS MĖN KONKURSO ISTORIJOS, KVIEČIAME REGISTRUOTIS Į BIRŽELIO MĖN. KONKURSĄ!
Zuikiosaulute
Aurėja, o kaip galima balsuoti už gegužės mėnesio istorijas?
Aurėja
QUOTE(Jusma @ 2006 06 01, 15:49)
Aurėja, o kaip galima balsuoti už gegužės mėnesio istorijas?
*

QUOTE(Aurėja @ 2005 11 23, 16:57)
Kaip renkami laimėtojai?
Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius).  Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!

www.supermama.lt administracija
*

SilRa
Rašau jums pirmą kartą, nes ir gimdžiau pirmą kartą ax.gif savo istoriją jau parašiau ir paskelbiau, norėčiau sužinoti, kaip ir kur užsiregistruoti konkursui BIRŽELIO mėnesiui g.gif

iš anksto dėkoju.
Aurėja

Sveikiname GEGUŽĖS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso laimėtojas:

I vieta Soni "Ir vėl berniukas..." va čia:
Jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį!

user posted image

II vieta Akvilė "Kelionė į kosmosą" va čia:

user posted image

III vieta Sraigyte "Kaip Smiltė gimė" va čia:

user posted image

Ačiū visoms dalyvėms, atsiuntusioms tiek šiltų ir jaudinančių pasakojimų apie savo gimdymą!

Laukiame naujų pasakojimų birželio mėnesio konkurse!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.