CaraMela
2009 09 29, 17:57
aureluze, labai graži tavo istorija Ją reiktų rašyti ne čia  , nes čia tik registruojasi autorės istorijų ir nuorodą parašo. Nuėjusi į "gimdymo istorijos", po dešine viršuj pamatysi mygtuką "nauja tema". Tada antraštėj rašai temos pavadinimą, apraše įrašai, kurioj ligoninėj gimdei, ir komentaro vietoj nukopijuok šia parašytą istoriją. Tada vėl ateik čia, parašyk, kad nori dalyvaut konkurse, ir nukopijuok nuorodą. Tikiuosi aiškiai parašiau Tiesa, paskubėk, nes liko tik viena diena, nebent spalio mėnėsio istorijų konkurse norėtum dalyvaut.
aureluze
2009 09 29, 19:44
QUOTE(CaraMela @ 2009 09 29, 18:57) aureluze, labai graži tavo istorija Ją reiktų rašyti ne čia  , nes čia tik registruojasi autorės istorijų ir nuorodą parašo. Nuėjusi į "gimdymo istorijos", po dešine viršuj pamatysi mygtuką "nauja tema". Tada antraštėj rašai temos pavadinimą, apraše įrašai, kurioj ligoninėj gimdei, ir komentaro vietoj nukopijuok šia parašytą istoriją. Tada vėl ateik čia, parašyk, kad nori dalyvaut konkurse, ir nukopijuok nuorodą. Tikiuosi aiškiai parašiau Tiesa, paskubėk, nes liko tik viena diena, nebent spalio mėnėsio istorijų konkurse norėtum dalyvaut. labai dekui už paaiškinimą.Tiesiog man labai malonu viską prisimint,ne del konkurso rašiau,bet jei įvertins tai beabejo bus smagu
ir mes norime užsiregistruoti į rugsėjo konkursą, istoriją savo parašiau, tik nemoku čia nuoruodos įmesti  gimdžiau Trakų gimdymo namuose  , istorija vadinasi greitas Amelytės gimimas
RUGSĖJO mėn. konkurso dalyvės: 1. rug Mano Aivaras istoriją rasite čia:2. Raudona1983 Gimdymas kaip "ER" istoriją rasite čia:3. Ryški Mūsų antrasis stebuklas .. istoriją rasite čia:4. CaraMela Niekada istoriją rasite čia:5. ausriukas ka Gimdymas- negimdymas (Karolio gimimo istorija) istoriją rasite čia:6. benigna Sunelio parkeliavimo diena istoriją rasite čia:7. linada Spalio nakties pasaka... istoriją rasite čia:8. geleta Greitas Amelytės gimimas istoriją rasite čia:Konkurso nugalėtojos bus paskelbtos spalio 10 dieną! ********** Kviečiame dalyvauti SPALIO mėn. gimdymo istorijų konkurse! Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. spalio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą! Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės: - Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan. - Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą). - Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte. - Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
QUOTE(Rasma @ 2009 10 04, 22:11) ********** Kviečiame dalyvauti SPALIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. spalio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą! Tikriausiai spalio mėn. čia turėtų būti...
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 10 04, 22:20) Tikriausiai spalio mėn. čia turėtų būti...  Tiksliai  Ačiū už pastabą, pataisysiu
Mielai sudalyvaučiau spalio mėnesio konkurse, o gimdžiau Kauno Krikščioniškuose gimdymo namuose. Mano paskelbta istorija čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=497174ačiū
jolitamaria
2009 10 06, 14:00
[quote=aureluze,2009 09 28, 15:47] mano istorija,man pačiai labai įdomi,gal patiks ir jums.
<STRAZDANELE>
2009 10 10, 23:29
Noreciau ir as dalyvauti sitame konkurse VA MANO ISTORIJA
Ačiū visoms dalyvavusioms konkurse mamytėms Vieną dieną vėluojam skelbti konkurso rezultatus, tad turiu asmeniškai už tai atsiprašyti - moderatorė 'pramiegojo' tokį gražų įvykį... Sveikiname RUGSĖJO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! Pirmosios vietos laimėtojos CaraMela laukia firminis supermama.lt prizas ( kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute) Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose Linkiu Jūsų šeimynoms laimės ir sveikatos! Tegu dienos būna visada tokios gražios kaip tądien...kai pirmąkart susitikote  Iki susitikimo kituose konkursuose!
CaraMela
2009 10 11, 15:28
oho, ačiū už įvertinimą Labai džiaugiuosi
QUOTE(Rasma @ 2009 10 11, 13:42) Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose Linkiu Jūsų šeimynoms laimės ir sveikatos! Tegu dienos būna visada tokios gražios kaip tądien...kai pirmąkart susitikote  Iki susitikimo kituose konkursuose!
Ačiū
kaip smagu  valio valio
Kviečiame dalyvauti SPALIO mėn. gimdymo istorijų konkurse! Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. spalio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą! Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės: - Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan. - Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą). - Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte. - Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje. ********** SPALIO mėn. konkurso dalyvės: 1. kycia "Aš gimsiu 11 dieną"-kaip "neįmanoma" tapo Žmogumi istoriją rasite čia:2. <STRAZDANELE> Sūnelio gimimo istorija istoriją rasite čia:********** QUOTE(aureluze @ 2009 09 29, 20:44) labai dekui už paaiškinimą.Tiesiog man labai malonu viską prisimint,ne del konkurso rašiau,bet jei įvertins tai beabejo bus smagu Negalime įvertinti tol, kol jūs to neparašėte atskiroje temoje, kol nėra nuorodos ir prašymo užregistruoti į konkursą. Tai padaryti niekad anevėlu - lauksime
Registruojuosi į konkursą. Istorija čia
andziukas
2009 10 13, 17:28
Chanson
2009 10 15, 18:40
Sveikinu rugsėjo mėnesio nugalėtojas. Šaunuolės
evelina
2009 11 06, 15:20
elendrike
2009 11 16, 11:11
Na, kai jau as isgyvensiu ta dideli stebukla, butinai ir as parasysiu, kaip man sekesi
Sandulia83
2009 11 17, 22:42
Ir mes bandom laime sudalyvauti zaidime:)
QUOTE(Sandulia83 @ 2009 11 17, 22:42) Ir mes bandom laime sudalyvauti zaidime:) Nuorodą į savo istoriją dar įdėti reikia...
Sandulia83
2009 11 21, 19:33
Gintarė:)
2009 11 25, 00:26
Dalyvaujam http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=521482PS.: neatitinku paskutinės sąlygos, nes istorijos dvi ir skirtingose vietose, tad būtų nelabai gražus ir ilgas pavadinimas, tikiuosi suprasit
juniore
2009 11 25, 15:20
Šardonė
2009 11 30, 19:45
Norėčiau dar ir aš suspėtį į traukinį, su savo gimdymo istorija
dangiuk
2009 12 02, 10:16
Laba, kreipiuos norėdama paprašyt - pražioplinau, kad galima registruotis, gal būtų galima dar spėt į šitą traukinį? Čia.
Konkurso rezultatai bus paskelbti gruodžio 10 dieną! SPALIO-LAPKRIČIO mėn. konkurso dalyvės: 1. kycia "Aš gimsiu 11 dieną"-kaip "neįmanoma" tapo Žmogumi istoriją rasite čia:2. <STRAZDANELE> Sūnelio gimimo istorija istoriją rasite čia:3. ausriukas_ka Kaip angeliukas atkeliavo į žemę istoriją rasite čia:4. andziukas Didelis džiaugsmas ir labai liūdna pabaiga...... istoriją rasite čia:5. ennga Didelis noras - Gimti istoriją rasite čia:6. evelina Su gimimo diena, Erikuti! istoriją rasite čia:7. Ramce Kodėl paskubėjai, coliuke... istoriją rasite čia:8. Sandulia83 Mūsų zuikučio gimimas istoriją rasite čia:9. Gintarė Broliai šaunuoliai, viskas normaliai  istoriją rasite čia:10. juniore Taip gimė Liutauras istoriją rasite čia:11. Šardonė Kalėdinis stebuklas istoriją rasite čia:12. dangiuk Gimdymas pro langą istoriją rasite čia:Papildyta:Kviečiame dalyvauti GRUODŽIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. gruodžio 1 - gruodžio 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą! Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės: - Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan. - Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą). - Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte. - Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje. ********** GRUODŽIO mėn. konkurso dalyvės: 1. ...
soonaataa
2009 12 04, 15:36
~Narnija~
2009 12 09, 11:39
spygly1
2009 12 11, 16:55
norėčiau dalyvauti ir aš
Idomu kada paskelbs nugaletojas.
QUOTE(Ramce @ 2009 12 11, 19:43) Idomu kada paskelbs nugaletojas.  Stengsis kuo greičiau Rezultatai jau yra, bet dvi istorijos surinko vienodą balsų skaičių ir kol kas neaiški III vieta.  Moderatoriai paraginti nuspręsti, tad kai tik paaiškės III vieta, iškart ir paskelbsiu rezultatus. Atsiprašau už vėlavimą!
Ačiū "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvėms, mūsų kantrioms mamytėms Sveikiname SPALIO-LAPKRIČIO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! Pirmosios vietos laimėtojos Gintarė laukia firminis supermama.lt prizas ( kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute) Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose Labai ačiū visoms už jūsų gražius gimdymo istorijų pasakojimus  Visi jūsų pasakojimai praturtina šį skyrelį 'gyvais' įspūdžiais, kuriuos mėgsta mūsų būsimosios mamos, o taip pat ir tos mamytės, kurios jau sūpuoja, glaudžia savo mažylius
spygly1
2009 12 13, 14:17
QUOTE(Rasma @ 2009 12 12, 21:28) Ačiū "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvėms, mūsų kantrioms mamytėms Sveikiname SPALIO-LAPKRIČIO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! Pirmosios vietos laimėtojos Gintarė laukia firminis supermama.lt prizas ( kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute) Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose Labai ačiū visoms už jūsų gražius gimdymo istorijų pasakojimus  Visi jūsų pasakojimai praturtina šį skyrelį 'gyvais' įspūdžiais, kuriuos mėgsta mūsų būsimosios mamos, o taip pat ir tos mamytės, kurios jau sūpuoja, glaudžia savo mažylius
no rėčiau dalyvauti ir aš,mano istorija štai čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=527446
Kviečiame dalyvauti GRUODŽIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. gruodžio 1 - gruodžio 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą! Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės: - Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan. - Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą). - Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte. - Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje. ********** GRUODŽIO mėn. konkurso dalyvės: 1. soonaataa Laiškas dukrai istoriją rasite čia:2. Sarkele_87 Mano stebuklo atėjimas istoriją rasite čia:3. spygly1 Gimdymo istorija istoriją rasite čia:
Gintarė:)
2009 12 14, 19:40
Labai labai dėkoju už įvertinimą, tikrai nesitikėjau pirmos vietos, nes turėjau favoričių kitų  O šiąnakt sapnavau kad gavau 3-ią vietą, o kai atsiverčiau paštą tikrai nepatikėjau tuo ką matau Sveikinu kitas nugalėtojas ir dalyves- linkiu susirungt dar ne viename gimdymo istorijų konkurse  Ačiū moderatorėms
stripulis
2009 12 17, 03:43
Į geriausią gimdymo istoriją nepretenduoju, tai papretenduosiu į ilgiausią, nesvarbu, kad nėra tokios "rungties" http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=531284
Milda_Milda
2009 12 17, 12:38
vaivos juosta
2009 12 18, 23:35
samadeva
2009 12 20, 10:38
hefaiste
2009 12 20, 17:39
 ech kaip aš nesugalvojau dalyvauti konkurse nu  turbūt dabar jau nebegalima
Rusmenė
2009 12 24, 14:27
kapitale
2009 12 27, 21:43
aš irgi parašiau savo gimd. istoriją neplanuodama dalyvaut konkurse ir neparašiau antraštėje, jog gimžiau Kauno KGM... Turbūt negaliu taikyt į konkursą?
Prancuzyte
2010 01 08, 19:22
GRUODŽIO mėn. gimdymo istorijų konkurso rezultatai bus paskelbti sausio 15 dieną  GRUODŽIO mėn. konkurso dalyvės: 1. soonaataa Laiškas dukrai istoriją rasite čia:2. Sarkele_87 Mano stebuklo atėjimas istoriją rasite čia:3. spygly1 Gimdymo istorija istoriją rasite čia:4. gresa "Greitai ir lengvai" Ainutės gimimas istoriją rasite čia:5. stripulis Vieną kartą... dviejų sportininkių susitikimas istoriją rasite čia:6. Milda_Milda Negaliu užmigti, juk rytoj turėsiu vaiką. istoriją rasite čia:7. vaivos juosta ..gal parskrisi voratinkliu baltu - angelui Vaivai istoriją rasite čia:8. flamencita Kaip mes kepėm Kalėdinius pyragus istoriją rasite čia:9. Rusmenė Užrūdiję vartai arba Rusmenės istorija istoriją rasite čia:10. kapitale Ir tada gimė Tomas istoriją rasite čia:**************** QUOTE(minne @ 2010 01 08, 17:59) aš irgi parašiau savo gimd. istoriją neplanuodama dalyvaut konkurse ir neparašiau antraštėje, jog gimžiau Kauno KGM... Turbūt negaliu taikyt į konkursą?  Galit. Įdėkit nuorodą. O pavadinime aš galiu pataisyti, kad būtų matoma vaikučio gimimo vieta
SAUSIO mėn. konkurso dalyvės: 1. Prancuzyte Mano stebukliukės gimimas istoriją rasite čia:2. .... 3. .... ********** Kviečiame ir kitas mamytes (o ir tėvelius )dalyvauti SAUSIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2010 m. sausio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą! Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės: - Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan. - Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą). - Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte. - Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje. **********
|
|