dėkui dėkui už apdovanojimus, už garbingą antrą vietą
ir sveikinu pirmos ir trečios vietos nugalėtojas
dėkui dėkui už apdovanojimus, už garbingą antrą vietą ir sveikinu pirmos ir trečios vietos nugalėtojas
Dėkui už įvertinimą
[FONT=Arial]
ar nieko tokio jei parasysiu savo gimdymo istorija be lietuvisku nosiniu,ir raidziu su varnelemis?pas mane nera lietuviskos abeceles? QUOTE(lalka @ 2006 06 14, 13:56) ar nieko tokio jei parasysiu savo gimdymo istorija be lietuvisku nosiniu,ir raidziu su varnelemis?pas mane nera lietuviskos abeceles? pirmiau pamėginkite "lietuvybę" susirasti pagal šias instrukcijas: QUOTE(Aurėja @ 2006 04 26, 09:28)
Birželio mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:
1. SilRa "Kaip "gimdos kamštis" virto "vandenimis" skaitykit čia: 2. zydruteM "Kaip Dovydas išvydo šį paaulį" va čia: 3. conviva "Trumpa pasakėlė, kaip gimė mūsų stebuklėliai" va čia: 4. skorpiukas "Aš - mama, ir tai mano sūnus" va čia: 5. vilke "Dvi Igno gimimo istorijos" va čia: 6. Latia "Audrė gimė per audrą" va čia: 7. Samta0204 "Kaip pajūryje gimė angeliukiukas" va čia:
Sveikiname Birželio mėn. "Gimdymo istorijų" konkurso laimėtojas!!!
Jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį! (apie prizo atisėmimą parašysiu asmeninę žinutę). Ir jūsų asmeniniame profilyje forume nuo šiol puikuosis aukso medalis! Ši istorija apdovanota supermama.lt sidabro medaliu! va čia: Ši istorija apdovanota firminiu supermama.lt bronzos medaliu!
LIEPOS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso dalyvių sąrašas:
1. elevin - Stebuklų būna, Arba skausmo ir džiaugsmo ašaros, skatykite čia 2. Gentle - Tiesiog mano istorija, MGN, Kaunas, skatykite čia 3. Uogienė - Susapnuotas gimdymas, VMUL, skatykite čia 4. Cikadelė - Mažo Lašelio didelė kelionė pasaulin , skatykite čia 5. Banni "Nejuokaukit su gandrais" va čia: 6. wwwTania "Gana ilgai lauktas Maksimas" va čia: 7. Saulyte060420 "Kaip patekėjo mūsų Saulyte" va čia: 8. mamagordon "Dvi istorijos" va čia: 9. sleeta "Du mano angelai" va čia: 10. ...
Sveikinu Vilke su pergale
nuosirdziai dekoju uz linkiu sekmes kitoms dalyvems,
noreciau sudalyvaut ir uzsiregistruot,tik va nesuprantu kaip ta padaryti
QUOTE(sleeta @ 2006 07 26, 19:06) noreciau sudalyvaut ir uzsiregistruot,tik va nesuprantu kaip ta padaryti pasakojimą reikia rašyti ne šioje temoje, o skyrelyje "Gimdymo istorijos" atidaryti naują temą. Naujos temos atidarymo mygtuką rasite dešinėje, viršuje. O kai aprašysite savo gimdymo istoriją, užeikite vėl į šią temą ir tiesiog parašykite, kad norite dalyvauti konkurse. O aš įtrauksiu į sąrašą. Lauksim!
parasiau savo istorija,taigi noreciau kad itrauktumet i dalyvaujanciuju konkurse sarasiuka
LIEPOS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso dalyvių sąrašas:
1. elevin - Stebuklų būna, Arba skausmo ir džiaugsmo ašaros, skatykite čia 2. Gentle - Tiesiog mano istorija, MGN, Kaunas, skatykite čia 3. Uogienė - Susapnuotas gimdymas, VMUL, skatykite čia 4. Cikadelė - Mažo Lašelio didelė kelionė pasaulin , skatykite čia 5. Banni "Nejuokaukit su gandrais" va čia: 6. wwwTania "Gana ilgai lauktas Maksimas" va čia: 7. Saulyte060420 "Kaip patekėjo mūsų Saulyte" va čia: 8. mamagordon "Dvi istorijos" va čia: 9. sleeta "Du mano angelai" va čia: 10. doovilijaa "Siurprizas" va čia: as vakar parasiau savo istorija, bet manes sarasiuke nera QUOTE(doovilijaa @ 2006 07 31, 17:04) sveiki, nebuvo, nes į sąrašą įrašoma ne automatiškai visos mėnesio gimdymo istorijas, o tik tos dalyvės, kurios pareiškia norą dalyvauti konkurse, šioje temoje paprašę įrašyti į sąrašą. Dabar ir jūsų istorija dalyvauja konkurse.
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 01, 09:17) sveiki, Kviečiame registruotis! Tai aš tada norečiau užsiregistruoti į rugpjūčio mėnesio sąrašą. Kiek suprantu būsiu pirmoji.
SVEIKINAME LIEPOS MĖN. PASAKOJIMŲ KONKURSO "MANO GIMDYMO ISTORIJA" LAIMĖTOJAS!!!
Nugalėtoja apdovanojama firminiu supermama.lt puodeliu ir aukso medaliu (prisegtas asmeniniame profilyje) ![]() laimėtoja apdovanojama supermama.lt sidabro medaliu! ![]() Laimėtoja apdovanojama supermama.lt bronzos medaliu! ![]() Ačiū, kad padovanojote mums daugybę jaudinančių akimirkų, kurias patyrėme skaitydami jūsų gimdymo istorijas. Jos nepaprastos! Laukiame naujų pasakojimų rugpjūčio mėn. konkurse "Mano gimdymo istorija"! Dalyves kviečiame pasisakyti šioje temoje - tiesiog parašykite, jog norite dalyvauti konkurse ir mes įrašysime jus į sąrašą. Iki
na vat ir susivelinau
Sveiki,
Ir aš norėčiau dalyvauti, įtraukite į sąrašiuką Istorija jau paskelbta
Labutis. Ar aš esu įtraukta į gimdimų istorijų sąrašą?
QUOTE(~KsenijA~ @ 2006 08 12, 12:58) jūsų istorija skelbta liepos pabaigoje, kai vyko liepos mėn. konkursas. Jei tada būtumėte pareiškusi norą dalyvauti konkurse (šioje temoje tereikia pasakyti kad norite dalyvauti), jūsų istorija būtų dalyvavus liepos mėn. konkurse, o dabar jau vyksta rugpjūčio 1-31 d. skelbiamų istorijų konkursas.
ar mes dar galim dalyvaut
Labutis.Norime užsiregistruoti rugpjūčio mėnesio konkursui
RUGPJŪČIO mėn. Gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:
1. lina31m "Kaip aš gimdžiau 4400 g sūnų" va čia: 2. IAK "Alisa. Nuo pat pradžių" va čia: 3. iliuminati "Futbolisto gimimas" va čia: 4. ambre "Apie Kipriuko atėjimą" va čia: 5. maxi "Dukružės gimimas va čia: 6. SVAJA32 "Netikėtas mažylio gimimas" va čia: 7. Giedruthele "Mano zuikio atėjimas" va čia: 8. mamukas2 "Pavėlavom į tėčio gimtadienį" va čia: 9. Laukiam daugiau dalyvių!!!
ačiū
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 23, 17:57) Laukiame Jūsų gimdymo istorijos! labukas parasiau savo gimdymo istorija, bet sarase rugpjucio menesio saves neradau. vadinasi, kazko nepadariau. kaip patekti i ta sarasa?
RUGPJŪČIO mėn. Gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:
1. lina31m "Kaip aš gimdžiau 4400 g sūnų" va čia: 2. IAK "Alisa. Nuo pat pradžių" va čia: 3. iliuminati "Futbolisto gimimas" va čia: 4. ambre "Apie Kipriuko atėjimą" va čia: 5. maxi "Dukružės gimimas va čia: 6. SVAJA32 "Netikėtas mažylio gimimas" va čia: 7. Giedruthele "Mano zuikio atėjimas" va čia: 8. mamukas2 "Pavėlavom į tėčio gimtadienį" va čia: 9. Žūžū "Tas prakeiktas siurblys, arba kaip aš pagimdžiau Majuką" va čia:
Kol bus skaitoma ir balsuojama už Rugpjūčio mėn. gimdymo istorijas, kviečiame registruotis į RUGSĖJO MĖN. "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašą:
Tiesiog aprašykite savo gimdymą, o šioje temoje pasisakykite, jog norite dalyvauti konkurse ir mes įrašysime jus į sąrašą! Laukiame jūsų pasakojimų QUOTE(Aurėja @ 2006 03 07, 10:22) kas prie pavadinimo apraše neįrašėte gimdymo namų pavadinimo, galite parašyti šioje temoje, o aš įterpsiu kur reikia. Lauksiu. Labutis,Aureja prasau pasakyt kaip galeciau uzregistruot savo gimdymo istorija,kuria parasiau liepos 18d,bet nezinojau,kad reikia uzregistruot.Aciu.
Rugsėjo mėn. "gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašas:
1. Užjūrė "Kam žydės pakalnutės?" va čia: 2. petelne "Baisus sapnas" va čia: 3. Laukiame dalyvių! Papildyta: QUOTE(petelne @ 2006 09 03, 17:37) Labutis,Aureja prasau pasakyt kaip galeciau uzregistruot savo gimdymo istorija,kuria parasiau liepos 18d,bet nezinojau,kad reikia uzregistruot.Aciu. liepos konkursas baigėsi liepos 31 d., liepos laimėtojai paskelbti rugpjūčio pradžioje. Tad tikrai pavėlavote, tačiau su kito savo gimdymo istorija spėjote į rugsėjo mėn. konkursą užsiregistruoti. QUOTE(Aurėja @ 2006 09 04, 08:59) liepos konkursas baigėsi liepos 31 d., liepos laimėtojai paskelbti rugpjūčio pradžioje. Tad tikrai pavėlavote, tačiau su kito savo gimdymo istorija spėjote į rugsėjo mėn. konkursą užsiregistruoti. QUOTE(petelne @ 2006 09 04, 22:40) o tai jei noreciau su ana tema sudalyvaut konkurse,ar tureciau ja perrasyt? ne, konkurso taisyklėse yra atitinkamas punktas dėl to - istorija neturi būti publikuota anksčiau. Kas mėnesį dalyvauja tik naujos gimdymo istorijos. QUOTE(Aurėja @ 2006 08 28, 11:38) SVAJA32 "Netikėtas mažylio gimimas" va čia: Žūžū "Tas prakeiktas siurblys, arba kaip aš pagimdžiau Majuką" va čia: IAK "Alisa. Nuo pat pradžių" va čia: SVEIKINAME RUGPJŪČIO MĖN. "GIMDYMO ISTORIJŲ" KONKURSO LAIMĖTOJAS! Visoms laimėtojoms asmeniniame profilyje "Apdovanojimų" skiltyje prisegti firminiai konkursų medaliai, o I-osios vietos laimėtoja SVAJA32 dar laimėjo ir firminį supermama.lt puodelį!
ACIU ACIU ACIU !!! VISOMS ACIU UZ IVERTINIMA IR ISGYVENIMUS KARTU
Norėčiau dalyvauti rugsėjo mėn. "Gimdymo istorijų" konkurse
Kviečiame registruotis į rugsėjo mėn. konkursą!!! kol kas turim tik 2 dalyves, laukiam ir jūsų
Ir mes registruojames i rugsejo men. va cia
Tik pamirsom parasyti, kad gimdziau RK ligonineje. o kas nuspres, kieno istorija graziausia? QUOTE(Meg @ 2006 09 21, 13:32) ištrauka iš konkurso taisyklių: QUOTE Kaip renkami laimėtojai? Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius). Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!
Noreciau ir as sudalyvauti konkurse su savo istorijele.... Ja jau ikeliau prie visu istoriju: "Zvilgsnis is dangaus", 09.19. Tik daba nezinau ar ja dar ir cia reikia ikelti?
Atsiprasau uz toki kvailuti klausima, bet jau atleiskit naujokei! QUOTE(black @ 2006 09 25, 13:43) Noreciau ir as sudalyvauti konkurse su savo istorijele.... Ja jau ikeliau prie visu istoriju: "Zvilgsnis is dangaus", 09.19. Tik daba nezinau ar ja dar ir cia reikia ikelti? Atsiprasau uz toki kvailuti klausima, bet jau atleiskit naujokei! viskas ok, užtenka tiesiog čia parašyti, kad norite dalyvaut konkurse, ir aš papildau sąrašą. Jau įrašiau jus.
As taip pat noreciau dalyvauti siame konkurse
QUOTE(Vilma-22 @ 2006 09 25, 16:37) smagu, jau įrašiau į sąrašą, dabar belieka tik paredaguoti pavadinimą - temos apraše, po pavadinimu, pagal taisykles, reikėtų įrašyti gimdymo namų pavadinimą, kur gimdėte. Aš įrašysiu, kai tik čia patikslinsit, kur gimdėte. Ačiū.
as irgi noreciau sudalyvauti siame konkurse
Rugsėjo mėn. "gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašas:
1. petelne "Baisus sapnas" va čia: 2. Aleksiuke "Mūsų svajonė - Gabija" va čia: 3. Meg "Lengvai ir sklandžiai" va čia: 4. black "Žvilgsnis iš dangaus" va čia: 5. Vilma-22 "Sūnelio gimimas" va čia: 6. rutuze "Ugniuko gimimas" va čia: 7. buuuchepaula "Amos gimtis" va čia: 8. sonata tolvaisiene "kaip mano saulė keliavo pas mane" va čia: 9. RVJ "Skrydis į mūsų pasaulį" va čia: 10. ivoma "Tą rytą snigo" va čia: Laukiame dalyvių!
As neparasiau kad gimdziau panevezio gimdymo namuose!
Papildyta: KAIP UZSIRASYTI I SARASA?
QUOTE KAIP UZSIRASYTI I SARASA?
|