Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Gimdymo istorijų" konkursas!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Akvilė

dėkui dėkui už apdovanojimus, už garbingą antrą vietą second.gif aciuks.gif
4u.gif

ir sveikinu pirmos ir trečios vietos nugalėtojas clap.gif clap_1.gif bis.gif
Soni
Dėkui už įvertinimą 4u.gif
lalka
[FONT=Arial]
ar nieko tokio jei parasysiu savo gimdymo istorija be lietuvisku nosiniu,ir raidziu su varnelemis?pas mane nera lietuviskos abeceles?
Aurėja
QUOTE(lalka @ 2006 06 14, 13:56)
ar nieko tokio jei parasysiu savo gimdymo istorija be lietuvisku nosiniu,ir raidziu su varnelemis?pas mane nera lietuviskos abeceles?
*

pirmiau pamėginkite "lietuvybę" susirasti pagal šias instrukcijas:

QUOTE(Aurėja @ 2006 04 26, 09:28)

i 

1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus.

2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate
"Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98),
"LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT),
"LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME),
"LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba
"LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP).

3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip.

4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes :)

5) Pakartoti 1 punktą.  

*

zydruteM
Birželio mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:

1. SilRa "Kaip "gimdos kamštis" virto "vandenimis" skaitykit  čia:
2. zydruteM "Kaip Dovydas išvydo šį paaulį" va čia:
3. conviva "Trumpa pasakėlė, kaip gimė mūsų stebuklėliai"
va čia:
4. skorpiukas "Aš - mama, ir tai mano sūnus" va čia:
5. vilke "Dvi Igno gimimo istorijos" va čia:
6. Latia "Audrė gimė per audrą" va čia:
7. Samta0204 "Kaip pajūryje gimė angeliukiukas" va čia:
Aurėja

i 
Registracija į Birželio mėn. "Gimdymo istorijų" konkursą baigėsi.
Nuo rytdienos, liepos 1 d., pradedame registruotis į LIEPOS mėn. gimdymo istorijų konkursą.
Registruotis reikia taip:  šioje temoje parašote komentarą, jog norite dalyvauti Liepos mėn. gimdymo istorijų konkurse ir parašykite savo papasakotos istorijos pavadinimą, dar galite įdėti nuorodą į savo pasakojimą. Tai viskas, daugiau nieko nereikia daryti!

Birželio mėn. gimdymo istorijų laimėtojos bus paskelbtos Liepos 17 dieną!
Aurėja
Sveikiname Birželio mėn. "Gimdymo istorijų" konkurso laimėtojas!!!

first.gif I vieta vilke "Dvi Igno gimimo istorijos" va čia:

Jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį! (apie prizo atisėmimą parašysiu asmeninę žinutę). Ir jūsų asmeniniame profilyje forume nuo šiol puikuosis aukso medalis! thumbup.gif

second.gif II vieta SilRa "Kaip "gimdos kamštis" virto "vandenimis" skaitykit čia:
Ši istorija apdovanota supermama.lt sidabro medaliu!

third.gif III vieta conviva "Trumpa pasakėlė, kaip gimė mūsų stebuklėliai"
va čia:

Ši istorija apdovanota firminiu supermama.lt bronzos medaliu! good.gif
Aurėja
LIEPOS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso dalyvių sąrašas:

1. elevin - Stebuklų būna, Arba skausmo ir džiaugsmo ašaros, skatykite čia
2. Gentle - Tiesiog mano istorija, MGN, Kaunas, skatykite čia
3. Uogienė - Susapnuotas gimdymas, VMUL, skatykite čia
4. Cikadelė - Mažo Lašelio didelė kelionė pasaulin , skatykite čia
5. Banni "Nejuokaukit su gandrais" va čia:
6. wwwTania "Gana ilgai lauktas Maksimas" va čia:
7. Saulyte060420 "Kaip patekėjo mūsų Saulyte" va čia:
8. mamagordon "Dvi istorijos" va čia:
9. sleeta "Du mano angelai" va čia:
10. ...
SilRa
Sveikinu Vilke su pergale 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nuosirdziai dekoju uz second.gif ivertinima oro_buckis.gif, labai juo dziaugiuosi ir didziuojuosi notworthy.gif
linkiu sekmes kitoms dalyvems, wub.gif visoms nestuke.gif ir soske.gif
sleeta
noreciau sudalyvaut ir uzsiregistruot,tik va nesuprantu kaip ta padaryti g.gif kur ta istorija rasyt,cia ar kokiam kitam skyrelyje
Aurėja
QUOTE(sleeta @ 2006 07 26, 19:06)
noreciau sudalyvaut ir uzsiregistruot,tik va nesuprantu kaip ta padaryti g.gif kur ta istorija rasyt,cia ar kokiam kitam skyrelyje
*

pasakojimą reikia rašyti ne šioje temoje, o skyrelyje "Gimdymo istorijos" atidaryti naują temą. Naujos temos atidarymo mygtuką rasite dešinėje, viršuje. O kai aprašysite savo gimdymo istoriją, užeikite vėl į šią temą ir tiesiog parašykite, kad norite dalyvauti konkurse. O aš įtrauksiu į sąrašą. Lauksim!
sleeta
parasiau savo istorija,taigi noreciau kad itrauktumet i dalyvaujanciuju konkurse sarasiuka ax.gif is anksto dekoju 4u.gif
Aurėja
LIEPOS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso dalyvių sąrašas:

1. elevin - Stebuklų būna, Arba skausmo ir džiaugsmo ašaros, skatykite čia
2. Gentle - Tiesiog mano istorija, MGN, Kaunas, skatykite čia
3. Uogienė - Susapnuotas gimdymas, VMUL, skatykite čia
4. Cikadelė - Mažo Lašelio didelė kelionė pasaulin , skatykite čia
5. Banni "Nejuokaukit su gandrais" va čia:
6. wwwTania "Gana ilgai lauktas Maksimas" va čia:
7. Saulyte060420 "Kaip patekėjo mūsų Saulyte" va čia:
8. mamagordon "Dvi istorijos" va čia:
9. sleeta "Du mano angelai" va čia:
10. doovilijaa "Siurprizas" va čia:
doovilijaa

as vakar parasiau savo istorija, bet manes sarasiuke nera g.gif verysad.gif
Aurėja
QUOTE(doovilijaa @ 2006 07 31, 17:04)
as vakar parasiau savo istorija, bet manes sarasiuke nera g.gif  verysad.gif
*

sveiki,
nebuvo, nes į sąrašą įrašoma ne automatiškai visos mėnesio gimdymo istorijas, o tik tos dalyvės, kurios pareiškia norą dalyvauti konkurse, šioje temoje paprašę įrašyti į sąrašą. Dabar ir jūsų istorija dalyvauja konkurse.

i 
Šiandien baigėme registraciją į liepos mėn. gimdymo istorijų konkursą, ir pradedame naują sąrašą - "RUGPJŪČIO MĖN. gimdymo istorijų konkurso dalyvės:"

Kviečiame registruotis!
lina31m
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 01, 09:17)
sveiki,
Kviečiame registruotis!

Tai aš tada norečiau užsiregistruoti į rugpjūčio mėnesio sąrašą. Kiek suprantu būsiu pirmoji.
Aurėja
SVEIKINAME LIEPOS MĖN. PASAKOJIMŲ KONKURSO "MANO GIMDYMO ISTORIJA" LAIMĖTOJAS!!!

first.gif I vieta Cikadelė - "Mažo Lašelio didelė kelionė pasaulin" (istoriją skatykite čia) clap_1.gif
Nugalėtoja apdovanojama firminiu supermama.lt puodeliu ir aukso medaliu (prisegtas asmeniniame profilyje)

user posted image

second.gif II vieta Gentle - "Tiesiog mano istorija" (istoriją skatykite čia)

laimėtoja apdovanojama supermama.lt sidabro medaliu!

user posted image

third.gif III vieta Uogienė - "Susapnuotas gimdymas" (istoriją skatykite čia)

Laimėtoja apdovanojama supermama.lt bronzos medaliu!

user posted image

Ačiū, kad padovanojote mums daugybę jaudinančių akimirkų, kurias patyrėme skaitydami jūsų gimdymo istorijas. Jos nepaprastos! heart.gif

Laukiame naujų pasakojimų rugpjūčio mėn. konkurse "Mano gimdymo istorija"! Dalyves kviečiame pasisakyti šioje temoje - tiesiog parašykite, jog norite dalyvauti konkurse ir mes įrašysime jus į sąrašą. Iki hi.gif
Dasha
na vat ir susivelinau doh.gif
IAK
Sveiki,

Ir aš norėčiau dalyvauti, įtraukite į sąrašiuką 4u.gif
Istorija jau paskelbta
~KsenijA~
Labutis. Ar aš esu įtraukta į gimdimų istorijų sąrašą?
Aurėja
QUOTE(~KsenijA~ @ 2006 08 12, 12:58)
Labutis. Ar aš esu įtraukta į gimdimų istorijų sąrašą?
*

jūsų istorija skelbta liepos pabaigoje, kai vyko liepos mėn. konkursas. Jei tada būtumėte pareiškusi norą dalyvauti konkurse (šioje temoje tereikia pasakyti kad norite dalyvauti), jūsų istorija būtų dalyvavus liepos mėn. konkurse, o dabar jau vyksta rugpjūčio 1-31 d. skelbiamų istorijų konkursas.
iliuminati
ar mes dar galim dalyvaut smile.gif? jei taip tada itraukit i sarasiuka smile.gif
ambre
Labutis.Norime užsiregistruoti rugpjūčio mėnesio konkursui 4u.gif
Aurėja
RUGPJŪČIO mėn. Gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:

1. lina31m "Kaip aš gimdžiau 4400 g sūnų" va čia:

2. IAK "Alisa. Nuo pat pradžių" va čia:

3. iliuminati "Futbolisto gimimas" va čia:

4. ambre "Apie Kipriuko atėjimą" va čia:

5. maxi "Dukružės gimimas va čia:

6. SVAJA32 "Netikėtas mažylio gimimas" va čia:

7. Giedruthele "Mano zuikio atėjimas" va čia:

8. mamukas2 "Pavėlavom į tėčio gimtadienį" va čia:

9.
Laukiam daugiau dalyvių!!!
giedruthele
ačiū 4u.gif
Deisi
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 23, 17:57)
Laukiame Jūsų gimdymo istorijos!

labukas
parasiau savo gimdymo istorija, bet sarase rugpjucio menesio saves neradau. vadinasi, kazko nepadariau. kaip patekti i ta sarasa?
giedruthele
QUOTE(mamukas2 @ 2006 08 26, 14:22)
labukas
parasiau savo gimdymo istorija, bet sarase rugpjucio menesio saves neradau. vadinasi, kazko nepadariau. kaip patekti i ta sarasa?
*

parašyk čia, kad nori dalyvauti konkurse, ir kad tave įtrauktų į sąrašus, aš ir taip dariau, ir įtraukė 4u.gif
Aurėja
RUGPJŪČIO mėn. Gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:

1. lina31m "Kaip aš gimdžiau 4400 g sūnų" va čia:

2. IAK "Alisa. Nuo pat pradžių" va čia:

3. iliuminati "Futbolisto gimimas" va čia:

4. ambre "Apie Kipriuko atėjimą" va čia:

5. maxi "Dukružės gimimas va čia:

6. SVAJA32 "Netikėtas mažylio gimimas" va čia:

7. Giedruthele "Mano zuikio atėjimas" va čia:

8. mamukas2 "Pavėlavom į tėčio gimtadienį" va čia:

9. Žūžū "Tas prakeiktas siurblys, arba kaip aš pagimdžiau Majuką" va čia:

Aurėja
Kol bus skaitoma ir balsuojama už Rugpjūčio mėn. gimdymo istorijas, kviečiame registruotis į RUGSĖJO MĖN. "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašą:

Tiesiog aprašykite savo gimdymą, o šioje temoje pasisakykite, jog norite dalyvauti konkurse ir mes įrašysime jus į sąrašą! Laukiame jūsų pasakojimų bigsmile.gif
petelne
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 07, 10:22)
kas prie pavadinimo apraše neįrašėte gimdymo namų pavadinimo, galite parašyti šioje temoje, o aš įterpsiu kur reikia. Lauksiu.  smile.gif
*

Labutis,Aureja prasau pasakyt kaip galeciau uzregistruot savo gimdymo istorija,kuria parasiau liepos 18d,bet nezinojau,kad reikia uzregistruot.Aciu.
Aurėja
Rugsėjo mėn. "gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašas:

1. Užjūrė "Kam žydės pakalnutės?" va čia:

2. petelne "Baisus sapnas" va čia:

3.

Laukiame dalyvių!

Papildyta:
QUOTE(petelne @ 2006 09 03, 17:37)
Labutis,Aureja prasau pasakyt kaip galeciau uzregistruot savo gimdymo istorija,kuria parasiau liepos 18d,bet nezinojau,kad reikia uzregistruot.Aciu.

liepos konkursas baigėsi liepos 31 d., liepos laimėtojai paskelbti rugpjūčio pradžioje. Tad tikrai pavėlavote, tačiau su kito savo gimdymo istorija spėjote į rugsėjo mėn. konkursą užsiregistruoti.
petelne
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 04, 08:59)

liepos konkursas baigėsi liepos 31 d., liepos laimėtojai paskelbti rugpjūčio pradžioje.  Tad tikrai pavėlavote, tačiau su kito savo gimdymo istorija spėjote į rugsėjo mėn. konkursą užsiregistruoti.
o tai jei noreciau su ana tema sudalyvaut konkurse,ar tureciau ja perrasyt?
Aurėja
QUOTE(petelne @ 2006 09 04, 22:40)
o tai jei noreciau su ana tema sudalyvaut konkurse,ar tureciau ja perrasyt?

ne, konkurso taisyklėse yra atitinkamas punktas dėl to - istorija neturi būti publikuota anksčiau. Kas mėnesį dalyvauja tik naujos gimdymo istorijos.
Aurėja
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 28, 11:38)
SVAJA32 "Netikėtas mažylio gimimas" va čia:

Žūžū "Tas prakeiktas siurblys, arba kaip aš pagimdžiau Majuką" va čia:

IAK "Alisa. Nuo pat pradžių" va čia:

SVEIKINAME RUGPJŪČIO MĖN. "GIMDYMO ISTORIJŲ" KONKURSO LAIMĖTOJAS! ploja.gif

first.gif I vieta - "Netikėtas mažylio gimimas" (SVAJA32)
second.gif II vieta - "Tas prakeiktas siurblys, arba kaip aš pagimdžiau Majuką" (Žūžū)
third.gif III vieta - "Alisa. Nuo pat pradžių" (IAK)

Visoms laimėtojoms asmeniniame profilyje "Apdovanojimų" skiltyje prisegti firminiai konkursų medaliai, o I-osios vietos laimėtoja SVAJA32 dar laimėjo ir firminį supermama.lt puodelį!
Žūžū
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 06, 07:19)
second.gif II vieta - "Tas prakeiktas siurblys, arba kaip aš pagimdžiau Majuką"  (Žūžū)
*

Valiooooo!!!!!!!!! yahoo.gif
Aciukas uz ivertinima aciuks.gif smile.gif
Ir sveikinimai kitoms mamytems 4u.gif
** Svaja**
ACIU ACIU ACIU !!! VISOMS ACIU UZ IVERTINIMA IR ISGYVENIMUS KARTU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
aleksiuke
Norėčiau dalyvauti rugsėjo mėn. "Gimdymo istorijų" konkurse blush2.gif ax.gif Savo istoriją jau parašiau bigsmile.gif
Aurėja
Kviečiame registruotis į rugsėjo mėn. konkursą!!! kol kas turim tik 2 dalyves, laukiam ir jūsų bigsmile.gif
Meg
Ir mes registruojames i rugsejo men. va cia
Tik pamirsom parasyti, kad gimdziau RK ligonineje.
o kas nuspres, kieno istorija graziausia?
Aurėja
QUOTE(Meg @ 2006 09 21, 13:32)
o kas nuspres, kieno istorija graziausia?
*

ištrauka iš konkurso taisyklių:
Kaip renkami laimėtojai?
Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius). Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!

black
Noreciau ir as sudalyvauti konkurse su savo istorijele.... Ja jau ikeliau prie visu istoriju: "Zvilgsnis is dangaus", 09.19. Tik daba nezinau ar ja dar ir cia reikia ikelti?
Atsiprasau uz toki kvailuti klausima, bet jau atleiskit naujokei! blush2.gif
Aurėja
QUOTE(black @ 2006 09 25, 13:43)
Noreciau ir as sudalyvauti konkurse su savo istorijele.... Ja jau ikeliau prie visu istoriju: "Zvilgsnis is dangaus", 09.19. Tik daba nezinau ar ja dar ir cia reikia ikelti?
Atsiprasau uz toki kvailuti klausima, bet jau atleiskit naujokei! blush2.gif
*

viskas ok, užtenka tiesiog čia parašyti, kad norite dalyvaut konkurse, ir aš papildau sąrašą. Jau įrašiau jus.
Vilma-22
As taip pat noreciau dalyvauti siame konkurse 4u.gif
Aurėja
QUOTE(Vilma-22 @ 2006 09 25, 16:37)
As taip pat noreciau dalyvauti siame konkurse  4u.gif
*

smagu, jau įrašiau į sąrašą, dabar belieka tik paredaguoti pavadinimą - temos apraše, po pavadinimu, pagal taisykles, reikėtų įrašyti gimdymo namų pavadinimą, kur gimdėte. Aš įrašysiu, kai tik čia patikslinsit, kur gimdėte. Ačiū.
rutuze
as irgi noreciau sudalyvauti siame konkurse ax.gif savo istorija"Ugniuko gimimas"jau parasiau prie visu biggrin.gif
Aurėja
Rugsėjo mėn. "gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašas:

1. petelne "Baisus sapnas" va čia:

2. Aleksiuke "Mūsų svajonė - Gabija" va čia:

3. Meg "Lengvai ir sklandžiai" va čia:

4. black "Žvilgsnis iš dangaus" va čia:

5. Vilma-22 "Sūnelio gimimas" va čia:

6. rutuze "Ugniuko gimimas" va čia:

7. buuuchepaula "Amos gimtis" va čia:

8. sonata tolvaisiene "kaip mano saulė keliavo pas mane" va čia:

9. RVJ "Skrydis į mūsų pasaulį" va čia:

10. ivoma "Tą rytą snigo" va čia:

Laukiame dalyvių!
Aurėja

i 
Sveiki, informuojame, kad Rugsėjo mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" registracija baigsis šiandien, 17 val. Jei norite sudalyvauti konkurse, prašome parašyti apie tai čia, šioje temoje iki 17:00. Lauksime!
evelina
As neparasiau kad gimdziau panevezio gimdymo namuose! verysad.gif Ir noriu dalyvauti istoriju konkurse.
Papildyta:
KAIP UZSIRASYTI I SARASA?
Aurėja

i 
 Dėmesio, rugsėjo mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" dalyviams!
Rugsėjo mėn. konkurso laimėtojai bus paskelbti 2006 spalio 18 d. Ačiū, kad dalyvaujate!
Aurėja
KAIP UZSIRASYTI I SARASA?

i 
Visi norintys dalyvauti spalio mėn. konkurse, turėtų parašyti čia, šioje temoje, apie tai - tiesiog keletą žodelių, kad norite dalyvauti, ir tuomet jūsų nick'as bei nuoroda į temą atsidurs sąraše.
Sąrašą redaguoja moderatoriai, jums patiems nereikia nieko daryti, tik pranešti apie dalyvavimą.
Lauksime!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.