Ką apie tai manote? Ar tai gera idėja? Gal kieno nors vaikai taip mokosi?
taip- vienareikšmiškai atsakyt negalima. Tas "eksternu" šiuo metu vadinasi "savarankiškas mokymasis". jei atsiverstumėte SMM.lt puslapį, pamatytumėt, kad tai gyrnas vargas- tiek dokumentų ir visokių popierių reikia prirašyt. Dažniausia taikomas pasigimdžiusioms nepilnametėms. Retesniais atvejais- sportininkams ar artistams
Mano subjektyvia nuomone- bet kuriuo atveju žmogui geriau sėdėt klasėj ir kažką išgirst, nei pačiam mokytis savarankiškai. ...nebent, tas žmogus jau augina kitą žmogiuką. Bet tada tam žmogui tik dar sunkiau...
Gal dar yra kokių nuomonių?
Turėtų būti sunku mokytis eksternu
Aš galiu balsuoti už nusižudžiusį mokinį dėl tų priežasčių, kurias įvardijote. Dėkui, kad pranešėte. Jei ne vėlu, balsuosiu. matrix99 , nekaišiokit visiems savo geležinės logikos ir nekritikuokite kitų,į save pasižiūrėkit. Nuotolinio mokymo mokykla yra Vilniuje, bet tai labai sunki mokykla.Eilinis mokinys be pagalbos nepatems. Jei domitės, paruoškite kartu su vaiku tos mokyklos namų darbus bent savaitę. QUOTE(Nox @ 2010 03 15, 19:16) Turėjau du labai gabius mokinius, kurie mokėsi eksternu. Vienas nuo penktos klasės, kitas nuo pradinių klasių. Pamenu, kiek triukšmo buvo dėl to mokykloje. Kai berniukai (jie broliai) ateidavo pas mane atsiskaityti, visuomet stebėdavausi, kiek jie per tą laiką, kol nesimatėm, daug savarankiškai išmoko...Abu jie mokėsi muzikos mokykloje, lankė sporto būrelius. Dabar jie abu sėkmingai mokosi kažkurioje užsienio šalyje.
Labai ačiū už tas nuomones.
|