Saulės mama
2011 08 01, 13:27
QUOTE(Glen @ 2011 07 29, 13:39) Jau pasiskambinau ir susitariau susitikt,gaila kad labai tolima data tik 08.19 bet daktariukas atostogaus.Nieko neklausinejo,nei kiek sveriu,nei kodel pas ji noriu ateit  Dabar laukiu. GAl žinote, kur Vilniuje daro tokias operacijas?
QUOTE(Saulės mama @ 2011 08 01, 13:27) GAl žinote, kur Vilniuje daro tokias operacijas? Vilnius:Prof. hab. med. dr. G.Brimasgintautas.brimas@santa.lt Vilniaus Santariskiu Klinikos ,Santariškių 2 868240944 Atliekamos šios operacijos: Skrandzio suverzimas ziedu Skrandžio sumažinimas balionu Daktaras Vytautas LipnickasPilvo chirurgas Vytautas.Lipnickas@santa.lt Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių Klinikos Atlieka skrandžio apjuosimą žiedu Dar vienas kontaktas UAB "Medicinos paslaugų ir informacijos valdymo centras" Trinapolio g. 9C; Vilnius vadovas/gydytojas Eduardas Pabarčius.Konsultuoja ir apjuosimo žiedu ir padalinimo klausimais. Skiria tyrimus ir t.t. O tada jau siunčia į Kauną pas Malecką. Jei pacientas pageidauja, gali Maleckui asistuoti op metu. Konsultacijos kaina 110Lt. http://www.mpvc.lt/lt/Įmanoma operacijos lizingavimas per Ūkio banko lizingą. Bet reikia tartis su gydytoju. Papildyta:siap as nesureiksmiciau miesto, ziureciau i hirurga labiau, po op 2-3 diena namo pirma diena nieko nenori, antraja kartais ir pirma diena jau ant koju ir viskas, LT mazute kad pasivazinejimai butu labai sudetingi
dabar galvoju ar verta man eit paciai per daktarus,kol Maleckas atostogauja,na tarkim endokrinologa.Nes kiek suprantu siuncia kazka tirtis, arba,endokrinologai atsiuncia pas CHirurga.Kazi jei uzbegciau ivykiam uz akiu ir pati nupedinciau
sveikutes . na as ir prisijungiu prie jusu . esu meskute kaip priklauso . mano kmi yra 49 vienu zodziu truksta zodziu apsakyti visa. nusprendziau kad reikia operacijos. nes jau ir judet sunku . buvau pas gyditoja kuris konsultuoja del operacijos , bet jis tik isbare mane ir liepe susirasti dietologa. na tai va nebezinau ar tiketis man operacijos AR ne .
QUOTE(singh @ 2011 12 08, 20:27) sveikutes . na as ir prisijungiu prie jusu . esu meskute kaip priklauso . mano kmi yra 49 vienu zodziu truksta zodziu apsakyti visa. nusprendziau kad reikia operacijos. nes jau ir judet sunku . buvau pas gyditoja kuris konsultuoja del operacijos , bet jis tik isbare mane ir liepe susirasti dietologa. na tai va nebezinau ar tiketis man operacijos AR ne .  pas ka buvai? visis jie zaidzia su tuo reikalu, tu turi buti tvirtai nusprendusi, nes jie ras milijona argumentu neoperuoti jei pajaus kad abejoji as gruodzio 15 d. busiu metai po padalinimo rezultatais patenkinta
buvau pas kaseli . esu apsisprendus 100% . noriu tos operacijos . darysiu viska katik reiks kad sulekneciau ir tas voris nebegryztu .
kodelcia
2011 12 10, 19:28
singh, o svoris pas jus po antrojo vaikelio padidėjo?
po antrojo niestumo dar tebeturiu +15 . nukrito koks 1 ar 2 kilogramai . o taip tai nuo kokios 18 ar 19 metu tapau 100kg ribose tada zaidziau su dietomis o rezultatas dietu gavosi deja 124kg .
Sveikos merginos noriu ir as prisijungti i jusu gretas. Pavargau nesioti ta kalna lasiniu (bjauriai pasakiau ar ne) bet tai juk graudi tiesa  Pradejau ir asgalvoti apie skrandzio operacija nes jau atsiranda problemu su sveikatele. Tik dar informacijos mazokai turiu. Gal galetumete papasakoti kas tai yra skrandzio atidalinimas.
QUOTE(varune @ 2012 01 01, 18:26) Sveikos merginos noriu ir as prisijungti i jusu gretas. Pavargau nesioti ta kalna lasiniu (bjauriai pasakiau ar ne) bet tai juk graudi tiesa  Pradejau ir asgalvoti apie skrandzio operacija nes jau atsiranda problemu su sveikatele. Tik dar informacijos mazokai turiu. Gal galetumete papasakoti kas tai yra skrandzio atidalinimas.  vienintelis kelias www.nolt.lt daugiua info susirinkti ir su operuotais pabendrauti nete jai nori tiksliai suzinoti kas tai ieskok gastric bypass as padalinta
Pintikė
2012 01 02, 13:17
QUOTE(*Rūta* @ 2012 01 01, 22:02) vienintelis kelias www.nolt.lt daugiua info susirinkti ir su operuotais pabendrauti nete jai nori tiksliai suzinoti kas tai ieskok gastric bypass as padalinta  man sis puslapis tikrai suteike daug info ir padejo galutinai apsispresti-operacijos nedaryti
Ruta o kaip dabar jautiesi? Ar nesigaili? Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Kiek laiko jau isioperavus? Va kiek klausimu pazeriau
QUOTE(varune @ 2012 01 07, 13:12) Ruta o kaip dabar jautiesi? Ar nesigaili? Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Kiek laiko jau isioperavus? Va kiek klausimu pazeriau  jauciuosi puikiai pakartociau gruodzio 15 buvo metai
asta_prot
2012 01 28, 17:52
sveiki, jungiuosi i jusu gretas. sausia 25d man uzdetas skrandzio ziedas. jauciuosi labai laiminga. dar skaudena bet nebeda. tik klausimas ar jus irgi jausdavot alki kai buvo tik kelios dienos po operacijos. man toks jausmas kad as mielai imesciau ka nors i skrandi.skrandukas lyg ir praso maisto. nors geriu skysciu.
Svekinu Astapro ir truputi pavydziu As irgi noreciau, bet truputi baugu.Ir mano skrandis ne visai sveikas man turbut ziedo nedetu Beje kiek tau kainavo tas malonumas ir kur operavaisi
asta_prot
2012 01 28, 20:07
QUOTE(varune @ 2012 01 28, 21:34) Svekinu Astapro ir truputi pavydziu As irgi noreciau, bet truputi baugu.Ir mano skrandis ne visai sveikas man turbut ziedo nedetu Beje kiek tau kainavo tas malonumas ir kur operavaisi  tiesa saknat as ir nerasiau kad mano nesveikas. tik skaudena po operacijos. operavausi vilniuje. super personalas visas. o kainas pasako gydytojas konsultacijos metu.
QUOTE(asta_prot @ 2012 01 28, 17:52) sveiki, jungiuosi i jusu gretas. sausia 25d man uzdetas skrandzio ziedas. jauciuosi labai laiminga. dar skaudena bet nebeda. tik klausimas ar jus irgi jausdavot alki kai buvo tik kelios dienos po operacijos. man toks jausmas kad as mielai imesciau ka nors i skrandi.skrandukas lyg ir praso maisto. nors geriu skysciu. labas, sveika prisijungus ir noriu 'nudziuginti' smegenu niekas neisoperavo, noras valgyti niekur nedingsta, todel nemazai kam svoris gryzta
mamuke68
2012 02 07, 16:25
...esu viena iš TŲ, žinoma - laiminga ir daug sveikesnė... Kiekvieno apsisprendimo reikalas - daryti- nedaryti.Niekas už Jus to nenuspręs...Man pasiteisino, tuoj bus du meteliai, kaip aš KITOKIA - laiminga
raudona26
2012 02 15, 16:10
Labukai Skaiciau skaiciaubet visvien matyt nedaskaiciau  . Gal pirma noriu apie save,o tada matysit kur mane nukreipt,ar isvaryt  . Mano KMi yra 39 jau cia yra antro laipsnio nutukimas  ,jau kvepia geromis ligomis.Kai pastoju taip svoris automatiskai pakyla.Pagimdau nekrenta,bet tik pradedu rukyt krenta,bet po trecio vaiko gimimo nutariau,kad nebegrisiu prie sio zalingo iprocio,bet svoris nekrito,o buvo 96kg., pradejau rukyt vel nukrito iki 92kg.,,bet susigriebiau,kad noriu mest,bet tuo momentu metimo daktarai atrado akmenis tulzije,pasalino tulzi ir akmenis,atrado dar,kad rugstingumas padidejes.Issioperavau tulzi,meciau rukyt,pradejau gydit rugstinguma,bet svoris pradejo augt tai siaubelis,nuo tu tableciu valgyt norsi ziauriai,pastoviai esu alkana,bet negana,kad suvalgyciau biski,kaip reikiant man reik prikirst,protas sako viena,skrandis ka kita.Ir taip va priaugau jau 105kg,ugis 164cm., metu 37.Esu vartojus ir vaistus,ir dirbu fizini darba,bet svoris niekur  . Tai va,nebenoriu daugiau issiplest.Noriu skrandzio sumazinimo operacijos,su ziedais nelabai noriu prasidet.Noreciau pasidaryt Klaipedoje,nes netoli manes,bet mama vis Kauna rekomenduoja.Gyvenu aisku ne Lietuvoje,bet vasara zadu grizt atostogu ant 3sav., Ar man kas darytu ta sumazinima,ar uztektu laiko,ir po kiek galeciau grizt i darba(darbas fizinis),ir pas koki geriau.Nu vienu zodziu buciau labai dekinga uz betkokia informacija,pagalba,nes tikrai esu apsisprendus.Nes tas svorio augimas mane zlugdo  !Galite ir AZ,laukiu jusu,nes jai ka turiu skambintis gyd., ir tartis su jais,laikas nelaukia  Noriu but laiminga del savo vaiku,del saves.Nes tas svorio perteklius nuo pat mazens mane zlugdo,dietos ir rukymai
jolanta255
2012 02 18, 12:55
 Sveikos merginos. Noriu prisijungti prie jusu, nes ir as esu jau padalinta ir kolkas labai laiminga nors laiko dar praejo labai mazai bet biski esu aptirpusi
O kaip del nestumo, jei tarkim pastoji ? ar nieko tokio ?
jolanta255
2012 03 26, 17:22
QUOTE(pilke @ 2012 03 26, 14:37) O kaip del nestumo, jei tarkim pastoji ? ar nieko tokio ? Kaip pasake gydytojas tai griestai du metus negalima pastot nes organizme vyksta pertvarkos ir tai vaisiui ne i nauda.
Mama Linali
2012 04 06, 13:52
QUOTE(varune @ 2012 01 07, 14:12) Ruta o kaip dabar jautiesi? Ar nesigaili? Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Kiek laiko jau isioperavus? Va kiek klausimu pazeriau  Aš ne Rūta, bet vistiek pasisakysiu Ar nesigaili? Gailiuosi. Esu pasidariusi 2008 m. skrandžio padalinimą. Svėriau 122, numečiau iki 70, šią dieną sveriu 93. nolt.lt irgi paskutiniu metu akcentuojama kad po padalinimo grįžta svoris. Sukišti pingai veltui, viduriai supjaustyti veltui. Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Taip. Tik dėčiau žiedą. Nes jį galima reguliuoti pagal savo poreikius. Nors aišku pilna teigiamų tos operacijos pavyzdžių, bet kaip matot yra ir neigiamų
As daryciausi, kito varinato neturiu zidas butu atmestas, netolieruoja kunas svetimkuniu... man po OP pasikeite viskas , mitybos iprociai ir dabar labai ziuriu ka valgau....nes kisant beleka svoris auga, jau metai si ta islaikau ir siandiena esu laiminga, nezinau kas bus rytoj, Papildyta:QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 06, 13:52) nolt.lt irgi paskutiniu metu akcentuojama kad po padalinimo grįžta svoris. Sukišti pingai veltui, viduriai supjaustyti veltui. Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Taip. Tik dėčiau žiedą. Nes jį galima reguliuoti pagal savo poreikius. Nors aišku pilna teigiamų tos operacijos pavyzdžių, bet kaip matot yra ir neigiamų  is tu merginu kuriuos turi nemazus gryzusius svorius ir su kuriomis man teko gyvai bendrauti, tai (zinau kad jos cia uzmeta aki) ir tikiosi nesupyks, didele svorio grizimo beda yra alkocholis, ir ziauriai dideli kiekiai alaus...po 7-8 bokalus didelius per meeta!!!!!!!!!ir vakaras be jo nevakaras siap nemazai bedu atsiranda nes mes priklausomos nuo maisto ir kei negalim velgyti keiciame kita nepriklausomybe....as labai riboju ta reikala, nes ir pati galiu ant to paslysti
Kaip kregždė ir aš apsižiedavau. Kol kas jokių pašalinių poveikių (5 dienos), aišku, aš tik geriu kol kas. Bijau pradėti valgyti, nes žiauriai nepakenčiu vėmimo, o ligoninėj sutiktos pacientės, kurios gydo broką (gydytojų ar žiedo) mane tikrai išgasdino. Pasirodo, apie tokias statistiką irgi informacijos per mažai...Kaip ir apie tai, kad kai kuriems iš mūsų svoris krenta labai lėtai ar visai nekrenta. Sutikta pacientė numetė tik 20 kg per 3 metus- aišku, ji labai džiaugiasi, bet manęs toks rezultatas nedžiugintų- mažiausiai tiek aš norėčiau numesti per metus. Ir dar bijau, kad sąlyginai būdama sveika pati savo noru guliau ant operacinio stalo dabar, o vėliau teks lankytis dar ir dar kartą. Gal skamba nekaip, bet nenoriu dar džiaugtis, kol dar nežinau, kas manęs laukia...
 Ne ten pataikiau
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 06, 14:52) Aš ne Rūta, bet vistiek pasisakysiu Ar nesigaili? Gailiuosi. Esu pasidariusi 2008 m. skrandžio padalinimą. Svėriau 122, numečiau iki 70, šią dieną sveriu 93. nolt.lt irgi paskutiniu metu akcentuojama kad po padalinimo grįžta svoris. Sukišti pingai veltui, viduriai supjaustyti veltui. Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Taip. Tik dėčiau žiedą. Nes jį galima reguliuoti pagal savo poreikius. Nors aišku pilna teigiamų tos operacijos pavyzdžių, bet kaip matot yra ir neigiamų  O kaip vėl priaugai svorio, ar skrandis vėl išsitampė, ar alkio priepuoliai. Svarstau apie operaciją, bet ko toliau tuo labiau kyla abejonių, o ypač dėl to, kad svoris vėl gali grįžti. Juk tada iš esmės tai niekuo nesiskiria nuo dietų, jei sąžiningai laikaisi, tai svoris ir krenta, o kai nustoji laikytis, svoris grįžta.
Mama Linali
2012 04 10, 06:39
QUOTE(*Rūta* @ 2012 04 07, 08:04) didele svorio grizimo beda yra alkocholis Na jei kas per konsultaciją būtų nors žodžiu užsiminęs apie galimą naują priklausomybę tai irgi būtų galima papildomai pagalvoti ar daryčiau operaciją ar ne. O kodėl alus o ne kažkoks kitas gėrimas? Nes išgėrus šalia nežinančio apie op, gali išsigasti ir vos ne greitąją kviesti, nes tokį deginantį skausmą nuo stipraus alkoholio nepastebint kitiems sunku ištverti. P.S. patinka ir man alus, na bet ne po 7-8 bokalus. O pas mane svoris ataugo, nes valgau beleką ir belekiek. Nuo nieko man nebūna blogai, kaip kitiems pvz, nuo pieno produktų. Tai jei aš dabar kaskart turiu galvoti ką ir kiek dedu į burną tai kam man ta operacija? Dabar kaskart valgydama kelis kartus turiu pagalvoti ar man to reikia ar aš tikrai to noriu, intensyviai sportuoju. Tai manau kad taip gyvendama nors kažkiek svorio būčiau numetus ir be op
O kokios dabar yra šių operacijų kainos , o jei tiksliau, kiek iš viso išleidote pinigėlių
gravkyte
2012 04 12, 18:16
QUOTE(Varnaa @ 2012 04 12, 16:39) O kokios dabar yra šių operacijų kainos , o jei tiksliau, kiek iš viso išleidote pinigėlių mane ir sitas klausimas domina
Vilniuje Santariškėse 5700lt žiedas, o apylankos operacija, berods, 5400lt...Na, ir dar reikia binto ir apklotų už 80 lt. Visa kita- nemokamai
jei domites OP nepagailekite tu 25 lt ir notl uzsiregistruokite, ten daugiausia informacijos ir senos ir paskutiniu ziniu op tema, pries ir po ko kam reikia....as mokejau uz irankius 5250 lt, tyrimus namokamai nes gavau seimos gydytojo siuntimus Papildyta: nepykite, kad netasakau, nes iformacijos yra labai daug ir visiems skirtingai....
QUOTE(*Rūta* @ 2012 04 12, 19:03) jei domites OP nepagailekite tu 25 lt ir notl uzsiregistruokite, ten daugiausia informacijos ir senos ir paskutiniu ziniu op tema, pries ir po ko kam reikia....as mokejau uz irankius 5250 lt, tyrimus namokamai nes gavau seimos gydytojo siuntimus Papildyta:nepykite, kad netasakau, nes iformacijos yra labai daug ir visiems skirtingai.... Aš kol kas dar nepasiruošusi daryti OP. Tai tik vienas iš variantų , ir jau pats kraštutinis, bijau baisiai, o labiausiai dėl to, kad svoris gali grįžti. o dėl kainų, žinau, kad yra skirtingos, užtat ir domina kiek konkrečiai kam kainavo.
Sveikos. Rūta, o Tu Klaipėdoje ar kur kitur operavaisi? Ir toks klausimas kilo: jei organizmas toleruoja svetimkūnius - žiedas gal geriau, nei pjūvis?  Mąstau, mąstau, skaičiuoju, skaitau, vėl mąstau... Noriu susitvarkyti, nes kritinė būklė jau.
QUOTE(Lexana @ 2012 04 16, 19:24) Ir toks klausimas kilo: jei organizmas toleruoja svetimkūnius - žiedas gal geriau, nei pjūvis?  Mąstau, mąstau, skaičiuoju, skaitau, vėl mąstau... Noriu susitvarkyti, nes kritinė būklė jau.  Klausimas gal ir kvailas iškilo, o kaip žinoti, ar organizmas toleruos svetimkūnį , šiuo atveju žiedą.
QUOTE(Lexana @ 2012 04 16, 18:24) Sveikos. Rūta, o Tu Klaipėdoje ar kur kitur operavaisi? Ir toks klausimas kilo: jei organizmas toleruoja svetimkūnius - žiedas gal geriau, nei pjūvis?  Mąstau, mąstau, skaičiuoju, skaitau, vėl mąstau... Noriu susitvarkyti, nes kritinė būklė jau.  sveika, as klp operuota pas Kaseli, kiek galvoju net jei toleruotu svetimkunius vistiek padalinima imciau, maziau komplikaciju ir t...t..... op neisgelbes nuo nieko tik laikinai apkusi gali maziau valgyt, gali vel skrandi istampyt, tik man chirurgas sake tai ramentai pagalba tau per metus du pakeisti mitybos yprocius, nes galvos neisoperuoja, ir po OP turi galvoti ka valgai kaip valgai, tik tik kad pradzioje skausmo berjeras nepatogumas labai stabdo ir mazina porcijas as siendiena galiu jau didesnes porcijas valgyt negu pries metus, tik as jau daug ko kas anksciau mane tukino nebevalgau ir nebenoriu ziedas jei viskas ok, nori suverzi nori atlaisvini patogu QUOTE(Varnaa @ 2012 04 16, 21:46) Klausimas gal ir kvailas iškilo, o kaip žinoti, ar organizmas toleruos svetimkūnį , šiuo atveju žiedą. bandymo budu
Ačiū, Rūta, už astakymą.  Realiai buvau susiėmusi aš ir tada numečiau 32 kg. Bet prasidėjo stuburo problemos, skyrė vaistus ir aleliuja - svoris sugrįžo bumerangu ir dar priaugau.  Tad reikalui prispaudus, šiuo atveju jei būtų žiedas ar OP, susiimčiau ir būtų ritmas motyvas laikytis...
QUOTE(Lexana @ 2012 04 17, 10:52) Ačiū, Rūta, už astakymą.  Realiai buvau susiėmusi aš ir tada numečiau 32 kg. Bet prasidėjo stuburo problemos, skyrė vaistus ir aleliuja - svoris sugrįžo bumerangu ir dar priaugau.  Tad reikalui prispaudus, šiuo atveju jei būtų žiedas ar OP, susiimčiau ir būtų ritmas motyvas laikytis... O kiek dabar sveri. Mano svoris 117 kg, o KMI 43. Jau pamąstau ir apie operaciją, tik abejonių tiek daug.
QUOTE(Varnaa @ 2012 04 17, 10:05) O kiek dabar sveri. Mano svoris 117 kg, o KMI 43. Jau pamąstau ir apie operaciją, tik abejonių tiek daug. Mano ūgis 187 cm, svoris 140 kg. KMI 40.  Abejonių ir baimių turiu daug ir aš, bet noriu atskratyti to nereikalingo balasto, tad ta operacija kaip panacėja man atrodo.  Aišku, būtų palankios finansinės galimybės - dabar pat bėgčiau ir tarčiausi dėl operacijos. O dabar viską skaičiuoju, dėlioju, ieškau informacijos, kur išsimokėjimo paslauga galima pasinaudoti.
QUOTE(Lexana @ 2012 04 17, 11:20) Mano ūgis 187 cm, svoris 140 kg. KMI 40.  Abejonių ir baimių turiu daug ir aš, bet noriu atskratyti to nereikalingo balasto, tad ta operacija kaip panacėja man atrodo.  Aišku, būtų palankios finansinės galimybės - dabar pat bėgčiau ir tarčiausi dėl operacijos. O dabar viską skaičiuoju, dėlioju, ieškau informacijos, kur išsimokėjimo paslauga galima pasinaudoti.  Tai jau kaip ir esi pasiryžus. Aš ne tik dėl finasinių galimybių dar nesidarau operacijos, nors aišku tai irgi svarbu, po truputį kaupiu pinigėlius, bent kai jau pasiryšiu turėčiau kažkokią sumą,
Mama Linali
2012 04 20, 07:32
Sveikos merginos... Pas mane namie yra Cgates kabelinė, kur yra toks kanalas TLC rusų kalba. Ketvirtadieniais vakare ten rodo laidą Šeimos klinika kur daromos skrandžio apylankos operacijos. Ten per valandos laidą medicininių žinių pateikia ne per daugiausia, bet kadangi aš pati operuota prieš keletą metų tai man įdomu pažiūrėti. Vakar vienai moterytei darė apylankos operaciją, prieš tai jai buvo uždėtas žiedas, kuris jai nepagelbėjo, įaugo. Dėl kokių priežasčių, deja nepaaiškino per teliką. Ten pas juos Amerikoje tas operacijas daro tik leidus psichologui, kuris rašo išvadas, kurias pateikia draudimo kompanijai, kuri apmoka arba ne. Tai vienam klientui psichologė teigiamų išvadų nedavė, nes net pats klientas kuris jau sveria 320 kg. Prisipažino kad tik grįžęs namo visokiomis priemonėmis bandys valgyti. Psichologė paaiškino, kad po op neįmanoma daug suvalgyti, todėl tokie pacientai, kurie linkę persivalgyti, dažniausiai prasigeria. Skystis jiems bėga gerai, o suvalgyti daug negali. Todėl gerdamas neužkanda, ir tokiu būdu su laiku tokie pacientai tampa potencialiais alkoholikais. Štai jums paaiškinimas kodėl NOLT forumietės sugeba išgerti po 8 bokalus alaus. Aš kaip seniau operuota galiu pasidalinti savo įspūdžiais... Dariausi skrandžio apylankos op, ėmiau paskolą, norėjau greitų rezultatų, mažesnės tikimybės komplikacijoms, ir kainavo pigiau. Faktas tas, kad po šios op visą gyvenimą reikia gerti vitaminus. Pagal paskutines dietologės kuri dirba su tokiais operuotais rekomendacijas reikia gerti (kainos iš www.vaistai.lt): Elevit PRONATAL tabletės N30 Kaina - 34,68 Lt Vitamino D (400 IU) N30 Kaina - 15,65 Lt Calcigran 500mg kramtomosios tabletės N100 Kaina - 26,66 Lt (30 tab.-8 Lt) kažkodėl dauga calcigrano rūšių nuo 2011m. rudens neveža Lietuvon Ferro-Folgamma (B12) N20 Kaina - 13.76 Lt (2k./d.- 41,28) Neurorubine Forte Lactab plėvele dengtos tab.N20 Kaina - 21.79 Lt (15 tab./mėn.-16,34 Lt) Viso mėnuo kainuoja 115,95 Lt x 12 mėn. Metai = 1391,40 Lt Taigi tos, kurios skrandžio apylanką renkasi vietoj žiedo dėl kainos, padarys klaidą, nes kaip matote tai tikrai nekainuoja pigiau. Turiu pažįstamą, kuri po apylankos op numetė labai mažai svorio ir iki šiol yra pakankamai stamboka, kita draugė turi žiedą, ir žaisdama su paveržimais gali reguliuoti. Nors kai jau užveržia tai vos vanduo prabėga, vaikšto su paakiais pamėlusiais, kas nemanau, kad irgi yra gerai. O kai žiedą atsiveržia tai valgo viską ir betkiek, kol svoris vėl šauna į viršų. Yra krūva pavyzdžių, kurioms nei viena nei kita operacija nepateisino lūkesčių 100 proc., gal iš dalies todėl, kad operuoja skrandį, o ne smegenis. Aš viena tarp jų, juk smegenys sako, kad kodėl nepavalgius daugiau jei telpa. Juk su laiku tas mažiukas skrandukas prasitampo jei valgai daugiau nei reikėtų, o žieduotiems jei per žiedą netelpa tai stemplė išsitampo. Kaip viena mergina čia teisingai rašė, kad tai ramentai, pagalba jums susiformuoti gerus maitinimosi įgūdžius, o ne panacėja nuo visų problemų. Tos, kurios išmoko šią gyvenimo pamoką, vaikšto kaip tikros gražuolės, galvą aukštai iškėlusios ir neatsilieka nei per nago juodymą nuo tikrų manekenių. Na baisiais čia aš prirašiau, tikiuosi nieko neišgąsdinau. P.S. Mano op metu Vilniuje darė žiedą, Kaune gyrė tik apylankos op, Klaipėdoje tiksliai nepasakysiu, manau, kad darė ką klientas pasirenka. Bet galutinai sprendžiate jūs, o ne gydytojas, nes jums reikės gyventi, o ne jam. Prieš darant reikia pasverti visus už ir prieš...
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 20, 08:32) Na baisiais čia aš prirašiau, tikiuosi nieko neišgąsdinau. Ačiū , kad pasidalinai, va tokios konkrečios informacijos man labiausiai ir trūksta.
Bandymas sulieknėti vyrui baigėsi mirtimi http://www.delfi.lt/news/daily/Health/band...i.d?id=58700893O tas tai jau gąsdina.
QUOTE(Varnaa @ 2012 04 18, 21:39) Tai jau kaip ir esi pasiryžus. Aš ne tik dėl finasinių galimybių dar nesidarau operacijos, nors aišku tai irgi svarbu, po truputį kaupiu pinigėlius, bent kai jau pasiryšiu turėčiau kažkokią sumą, Ir noriu, ir bijau.  Vyras irgi labai pergyvena dėl to ir va dvejonių daug yra.  Noriu sulieknėti, nes pačiai jau per sunku tampa lakstyti kasdienių rūpesčių vedinai. Pavargstu nuo savo svorio. Mama Linali, ačiū už konkrečią informaciją. Jos labai reikėjo. Išties, jei dalį smegenų, kurios atsakingos už poreikį maitintis belekiek amputuotų operacijos metu - būtų super, bet bet bet...
QUOTE(Varnaa @ 2012 04 25, 12:31) Ačiū , kad pasidalinai, va tokios konkrečios informacijos man labiausiai ir trūksta. kad konkrecios cia nedaug matau, daug daugiau vaistu reklamos, o kaip sakiu informacijos yra tik ne super mamose QUOTE(Varnaa @ 2012 05 12, 09:44) Bandymas sulieknėti vyrui baigėsi mirtimi http://www.delfi.lt/news/daily/Health/band...i.d?id=58700893O tas tai jau gąsdina. o mirti nuo diabeto, uzriebejusiu kepenu, sirdies ligu, sanariu stuburo ? negazdina? bet kokia hirurgine intervencija yra pavojinga, ir statistiskai nuo jos maziau mirsta negu nuo nutukimo tik kas apie tai rekia per spauda, koks blogas buvo ede kol kojas uzverte? man gydytojas per pirma konsultacija pasake kad tai labai pavojinga, pries bet kuria operacija ispedavo kad po narkozes galiu neatsikelti ( o op per paskutinius metus iki mazinimo turejau su pilna narkoze virs 10) QUOTE(Lexana @ 2012 05 13, 15:27) Ir noriu, ir bijau.  Vyras irgi labai pergyvena dėl to ir va dvejonių daug yra.  Noriu sulieknėti, nes pačiai jau per sunku tampa lakstyti kasdienių rūpesčių vedinai. Pavargstu nuo savo svorio. Mama Linali, ačiū už konkrečią informaciją. Jos labai reikėjo. Išties, jei dalį smegenų, kurios atsakingos už poreikį maitintis belekiek amputuotų operacijos metu - būtų super, bet bet bet... Lexsane kadangi mes senos "pazystamos" siulau susitikti prie kavos ir pasikalbeti
QUOTE(*Rūta* @ 2012 05 14, 05:31) Lexsane kadangi mes senos "pazystamos" siulau susitikti prie kavos ir pasikalbeti  Galim kada susibėgti.  Būtų visai smagu ir vertinga gauti informacijos iš pirmų lūpų.
QUOTE(Lexana @ 2012 05 14, 18:22) Galim kada susibėgti.  Būtų visai smagu ir vertinga gauti informacijos iš pirmų lūpų.  ateinancias dvi savaites, man sesija, tai paplanuojam birzelio pirmai savaitei
QUOTE(*Rūta* @ 2012 05 14, 18:51) ateinancias dvi savaites, man sesija, tai paplanuojam birzelio pirmai savaitei  Man irgi. Man birželio antrąją savaitę geriausia būtų susimatyti, jei tik galėsi.
Mama Linali
2012 05 15, 06:41
QUOTE(*Rūta* @ 2012 05 14, 06:31) kad konkrecios cia nedaug matau, daug daugiau vaistu reklamos, o kaip sakiu informacijos yra tik ne super mamose Na nematau čia jokios reklamos... pasijutau lyg prekiaučiau vaistais. Atsiprašau kad sugaišau savo brangų laiką norėdama paskaičiuoti kad besiruošiančios operuoti suprastų kiek joms kainuos vitaminai.
QUOTE(*Rūta* @ 2012 05 14, 06:31) kad konkrecios cia nedaug matau, daug daugiau vaistu reklamos, o kaip sakiu informacijos yra tik ne super mamose Tai pasidalinkit savo informacija, kokius vaistus jūs vartojate. Ar šitokia informacija dalinatės tik už pinigus, visiems primygtinai siūlydama NOLT Aš asmeniškai nematačiau ne trupučio reklamos, ir į pavadinimus dėmesio nekreipiau, o tik į sumas.
|
|