sveikos merginos,siandien isauso mano diena,man gydytojas paskyre operacija liepos 22,jus net neisivaizduojat kaip gera man,as visom linkiu to gero jausmo.aciu tau meta uz visus patarimus ir palaikyma,cia tiek informacijos galima rasti,kaip gydytojas ta pati kalba kas cia parasyta,kai pasidarysiu butinai parasysiu
o kas liecia kainas,tai yra taip panasiai kaip pasake.komplektas kainuos 5150lt,narkoze 150lt,ir pries operacija reikes gerti tokius miltelius kurie kainuoja 2 savaiciu kursas 350lt,ir viskas.is viso 5650lt,mazdaug vistiek reikia tureti 6000lt,aisku jeigu daraisi apylankos operacija
dar norejau paklausti,kiek laiko trunka operacija,ir kiek laiko reikia guleti logonineje,aciu
aš
QUOTE(gintareginta @ 2010 06 14, 19:28) Sveika, jei viskas gerai ir be kokiu tai komplikaciju, tai jau i trecia diena gali i namus parvaziuot, o jei nori gydytojas isitikinti, kad tikrai viskas OK, tai gali tekti iki savaiteles pavieset ligonineje. Beje, as jau esu operuota 5 metus ir jau du metaip, kaip padaryta pilvo plastikos operacija - rezultatais esu patenkinta - gyvenimas pasikeite 180 laipsniu Tiesa, del operacijos ir tyrimo kainu - teisingumo delei reiktu pamineti, kad kainos priklauso ir nuo gydytojo, pas kuri operuojiesi
viska susake del kainu,bet kiek daktarui reikes atsilyginti net neisivaizduoju
QUOTE(gintareginta @ 2010 06 25, 17:05) QUOTE(eda.dita @ 2010 06 26, 00:56) ************** Merginos gintareginta, sveikinimai BUTINAI nusifotkink pries operacija su kuo maziau drabuzeliu arba su aptemptais (is priekio, nugaros, sono) .Ir pasilik ruba, su kuriuo sau atrodai dabar labai grazi
į viršų
pasilikti ruba,tai jauciu kad nenoriu,viska ismesiu i konteineri,nes negalesiu ziureti
sveikutes. o man labai idomu del tu plastiniu operaciju del odos. vistiek gi svoris speju kris greitai, oda nespes trauktis, tai kiek tos operacijos kainuoja?
Man iskilo klausimas,iki operacijos liko 2 savaites ir reikia laikytis dietos,nu gerti tokius specialius gerimus,bet ar tikrai taip reikia issilaikyti nevalgius,bent jau man neimanoma,o kaip jum buvo
QUOTE(gintareginta @ 2010 07 08, 19:53) Man iskilo klausimas,iki operacijos liko 2 savaites ir reikia laikytis dietos,nu gerti tokius specialius gerimus,bet ar tikrai taip reikia issilaikyti nevalgius,bent jau man neimanoma,o kaip jum buvo Nesilaikiau, nes irgi buvo neįmanoma...Po op gal4si suvartoti-nepergyvenk. Tada labai tiks.
Labutis, labai norečiau sužinoti nuo ko reikėtų pradėti. Gyvenu Kaune. Gal galit parekomenduoti koki chirurgą.
KMU klinikose A.Maleckas pagooglink
Gal galit kas nors pasakyti, kaip viska pradeti, pasiskambinti daktarui ar eiti prasyti siuntimo pas savo gydytoja. Apie Malecka žinau gerus atsiliepimus,bet is tikro labai baisu. Gal galit papasakoti kas nors nuo ko viskas prasidejo pas jus.
QUOTE(Rasa1978 @ 2010 07 13, 11:58) Gal galit kas nors pasakyti, kaip viska pradeti, pasiskambinti daktarui ar eiti prasyti siuntimo pas savo gydytoja. Apie Malecka žinau gerus atsiliepimus,bet is tikro labai baisu. Gal galit papasakoti kas nors nuo ko viskas prasidejo pas jus. jeigu nori issamasnes ir labai tikslios info-registruokis forume nolt.lt Ten sužinosi viską, o čia nemanau, kad kas tau ką rašys...( registruokis ir domėkis šiuo adresu www.nolt.lt)
dar norejau suzinoti kaip vyksta apylankos operacija,kadangi buvau skrandi sviestis tai pati baisiausia procedura,tai labai bijau operacijos,ar ten pilva pjauna,ar irgi reikes ryti kazka
QUOTE(gintareginta @ 2010 07 13, 22:26) dar norejau suzinoti kaip vyksta apylankos operacija,kadangi buvau skrandi sviestis tai pati baisiausia procedura,tai labai bijau operacijos,ar ten pilva pjauna,ar irgi reikes ryti kazka Kodėl nepasiskaitai Googleje-ten viskas yra arba nolt.lt. Jei tikrai domiesi - ten viską rasi.
keista tema, sukuret o net pasneketi zmoniskai negalit apart pasakyti " pasiieskok googlei" . tai kam si tema reikalinga?
QUOTE(LOONA_ @ 2010 07 15, 10:55) keista tema, sukuret o net pasneketi zmoniskai negalit apart pasakyti " pasiieskok googlei" . tai kam si tema reikalinga? patikėk ir nepyk-ten visos operuotos ir dar besiruošiančios sėdi...Tad jei nori TIKRAI rasti visą info-keliaut turi ten. O čia matau, labai mažai šia tema rašo.
loona tu teisi,net negali atsakyti normaliai,pasiieskok google,tai tam ir yra tas tinklalapis jei normaliai negali atsakyti,tikrai buvo smagu anksciau klausti buvo viskas aikiai atsakyta,o kazkas nebemoka normaliai rasyti,bet nieko man viskas aisku jau
Sveikos,
o man toks klausimas iskilo va pvz kai tomis operacijomis domejausi pries gerus 2metus jos buvo po 2000 pigesnes nei dabar ( jau lyg ir buvau tada apsisprendusi kreiptis konsultacijos bet vat nestumo testas parode gera zinia
Sveiki.
Galvoju apie šią operaciją. KMI 39,5. Šiek tiek bijau padarinių. Bet nusibodo jau vaikščioti su tuo svoriu. Man 24 metai. Kur geriau patartumėt kreiptis Kaune ar Vilniuje?
Beto, kas darėte, kokio dabar eilės? Ar ilgai teko laukti?
aš laukiau apie 2 mėn, bet galėjo ir greičiau-čia datą aš pasirinkau. O šiaip laukia apie 1 mėnesį. Dariau pas A.Malecką Kaune.
sveikos merginos,pagaliau sulaukiau jau si treciadieni vaziuoju i kauna darytis operacijos,ziauriai bijau,bet labai noriu
Na taip, anksciu mes cia bendravome labai daznai. Pagrinde visa reikiama informacija as radau butent SM ir tai pabreziu ir musu sukurtame tinklapyje, kad bendraudamos SM suradome viena kita. Taciau kazkaip cia pasidare ankstoka, nors ir labai myliu si puslapi, kazkas cia ivyko su moderatoriais - senai tas buvo, tai nepamenu kas, tada man gime ideja susikurti savo tinklapi ir foruma. Suradau zmoguti ir dabar mes gyvuojame. Bendraujame forume, dalinames patirtimi - beje ne tik geraja, bet nemazai kalbame ir apie broblemas.
Cia uzsuku retai. Taciau pastaruoju metu daznai uzsuku i saldumynu skyreli, nes uzejo azartas kepti Kainos, mano manymu, auga, atsizvelgiant i paklausa. Siaip mokamas yra pats operacijos rinkinys, kuri isigyjate vaistineje, bet vaistininkai visada buvo sukti, jie didina kainas. Gal jos siek tiek isties pakilo savaime, t.y. gamintoju pabrangintos, bet manau, kad cia gryna komercija - kuo paklausiau, tuo brangiau. As operuota pries 5 metus, tai palyginti labai pigiai issisukau
sveikos merginos,as jau isoperuota 5 dienos,jauciuosi neblogai,bet niekaip nesuprantu to sotumo dar,valgau pagal laika ir pagal norma,gal veliau suprasiu,bet keista,kazin ar tikrai pajusiu ta sotumo jausma
QUOTE(gintareginta @ 2010 07 28, 15:27) sveikos merginos,as jau isoperuota 5 dienos,jauciuosi neblogai,bet niekaip nesuprantu to sotumo dar,valgau pagal laika ir pagal norma,gal veliau suprasiu,bet keista,kazin ar tikrai pajusiu ta sotumo jausma Kaip tai valgau? Tau dar tik skysčiai reikia gerti, o ne valgyti. O kokia op buvo atlikta ir ku-Kaune? Koks daktaras darė? Tavęs Nolte nėra?
Prasyciau tikrai nepykti tu, kuriom neatsakoma, arba parasoma "paieskokit googleje". Pirma tai siulyciau net gerai perskaityti sia temute ir joje yra nemazai atsakymu. Sia tema palikome labiau kaip informacine tema,kad yra tokios operacijos, nes kaip ir eda.dita rase, musu pradzia tikrai buvo sitame puslapyje.Bet po to buvome apkaltintos reklama, operacijos propagavimu ir tt ir pan.Todel susikureme naujus savo namucius, kuriu nuorodos net negalima cia rasyti
Bet noreciau padekoti Moderatorei, kad nebanina ir neistrina musu "netycia" parasytos nuorodos Merginos, as tikrai stengiuosi visoms atsakyti, bet tikrai i si puslapi uzsuku retokai ir kartais pikta, kai nepaskaite visos temos uzduoda tuos pacius klausimus , an pabosta rasyt ta pati per ta pati..... QUOTE(Rasa1978 @ 2010 07 13, 11:58) Gal galit kas nors pasakyti, kaip viska pradeti, pasiskambinti daktarui ar eiti prasyti siuntimo pas savo gydytoja. Apie Malecka žinau gerus atsiliepimus,bet is tikro labai baisu. Gal galit papasakoti kas nors nuo ko viskas prasidejo pas jus. Pasiskaiciuoji KMI.Jei jis ~40 ir daugiau, eini pas seimos gydytoja, prasai siuntimo konsultacijoi pas chirurga del operacijos nutukimo gydimui ir tada jau skambiniesi Maleckui ir tariesi del vizito QUOTE(LOONA_ @ 2010 07 15, 10:55) keista tema, sukuret o net pasneketi zmoniskai negalit apart pasakyti " pasiieskok googlei" . tai kam si tema reikalinga? Si tema labiau sukurta tik informacijai, kad tokios operacijos egzistuoja ir nukreipti besidomincius ten, kur yra daugiau info.Nes cia net nezinai kaip ka parasyti, kad nesigautu operacijos reklama ar propagavimas. QUOTE(gintareginta @ 2010 07 15, 19:05) loona tu teisi,net negali atsakyti normaliai,pasiieskok google,tai tam ir yra tas tinklalapis jei normaliai negali atsakyti,tikrai buvo smagu anksciau klausti buvo viskas aikiai atsakyta,o kazkas nebemoka normaliai rasyti,bet nieko man viskas aisku jau Is visu operuotuju praktiskai atsakinedavau tik as QUOTE(inieska @ 2010 07 18, 02:29) Sveikos, o man toks klausimas iskilo va pvz kai tomis operacijomis domejausi pries gerus 2metus jos buvo po 2000 pigesnes nei dabar ( jau lyg ir buvau tada apsisprendusi kreiptis konsultacijos bet vat nestumo testas parode gera zinia Kaina padidejo del PVM'o, kas be ko ir ju populiarumo.Zmones jau nebebijo operuotis, nes mato ju nauda.Operuojama yra tikrai lb daug.Tik dar pas mus geriau "pasigirs" , kad susirgo veziu, nei pasidare tokia operacija QUOTE(Fille @ 2010 07 18, 16:38) Sveiki. Galvoju apie šią operaciją. KMI 39,5. Šiek tiek bijau padarinių. Bet nusibodo jau vaikščioti su tuo svoriu. Man 24 metai. Kur geriau patartumėt kreiptis Kaune ar Vilniuje? Cai jau tavo pasirinkimo ir pasitikejimo gydytoju reikalas. QUOTE(Fille @ 2010 07 18, 18:36) Tai priklauso nuo daktaro uzimtumo.Vieniem padare po porso savaiciu, kiti lauke kelis menesius.Tai derinama su daktaru QUOTE(gintareginta @ 2010 07 28, 15:27) sveikos merginos,as jau isoperuota 5 dienos,jauciuosi neblogai,bet niekaip nesuprantu to sotumo dar,valgau pagal laika ir pagal norma,gal veliau suprasiu,bet keista,kazin ar tikrai pajusiu ta sotumo jausma SVEIKINIMAI QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 06 11, 09:47) Sveika, manau, kad operacija tau butu vienintele iseitis.Zinoma, jei bandei laikytis dietu ir tai nepadejo ir svorio augimas nesusijes su skydliaukes sutrikimais(sita tyrima turesi pasidaryt pries operacija) Oficialios irankiu kainos : skrandzio apylankos operacijai -5150-5200 ziadas- 7200-7400 Tyrimu kaina priklauso nuo to kur darysies: jei su siuntimu is seimos daktaro tai ~30-50lt. Jei kazkur privacioj klinikoj, tai irgi visokiu tu kainu yra, iki 150 gali sukainuot. Visa "kita" gali ir nieko nekainuot Nuo pirmo vizito iki operacijos velgi laikas labai individualus, priklauso kiek uzimtas gydytojas, per kiek laiko pasidarysi tyrimus.Gali buti savaite, gali buti keli menesiai. Mano pasiulymas: is seimos daktaro pasiimti siuntima konsultacijai pas chirurga del nutukimo gydymo, ir viskas bus aisku. Sekmes!
sveikos,esu 9 dienos po operacijos,bet tik viena karta buvau tualete ant rimtesnio reikalo,kazin ar tai normalu,o kaip jums buvo gal kas atsimenate
QUOTE(gintareginta @ 2010 07 30, 18:49) sveikos,esu 9 dienos po operacijos,bet tik viena karta buvau tualete ant rimtesnio reikalo,kazin ar tai normalu,o kaip jums buvo gal kas atsimenate Na nelabai gerai. O nesinori?Jei nesinori tai nieko, bet jei viduriai uzkieteje, tai Mikrolax pagelbes
kai pasveiksiu grynai tikrai uzsiregistruosiu i jusu namucius,nes esu is po operacijos ir tikrai susiduriu su daug klausimu.as pasidariau apylankos operacija,bet dabar visi mane gasdina,kad ataugs skrandis arba vel istampysiu,mane jau baugina,o kaip yra istikruju?
QUOTE(gintareginta @ 2010 08 02, 12:27) kai pasveiksiu grynai tikrai uzsiregistruosiu i jusu namucius,nes esu is po operacijos ir tikrai susiduriu su daug klausimu.as pasidariau apylankos operacija,bet dabar visi mane gasdina,kad ataugs skrandis arba vel istampysiu,mane jau baugina,o kaip yra istikruju? Po op aš klausiau daktaro, ar įmanoma ištampyti skrandį- sakė-NIEKAIP.Taip kad nebijok. QUOTE(gintareginta @ 2010 08 02, 12:27) kai pasveiksiu grynai tikrai uzsiregistruosiu i jusu namucius,nes esu is po operacijos ir tikrai susiduriu su daug klausimu.as pasidariau apylankos operacija,bet dabar visi mane gasdina,kad ataugs skrandis arba vel istampysiu,mane jau baugina,o kaip yra istikruju? Na man neataugo ir dar negirdejau, kad kam ataugtu Po operacijos tikrai galima ataugti svorio(ne skrandzio) , bet tikrai ne visa, o statistiskai apei 20-30% numesto svorio.Bet tai jau mitybos problemos.Jei bus valgomi riebus , kaloringi produktai, arba daznai uzkandziaujama, tai JOKIA operacija neisgelbes.Nei ziedas, nei balionas, nei apylankos. Na gal smegenu padetu Man jau greit 4metai po operacijos, svoris dar po truputi krenta. Bet buna,kad nei is sio nei is to per pora savaiciu sast kokie +6kg. Na ir ka? Tai 6kg!Ne 15ka kokie OPERACIJA YRA TIK RAMENTAI!!!!! Tik pradine pagalba. Nereikia tiketis, kad pasidarius bet kurio tipo operacija galesit valgyt kaip valge. gintareginta mano patarimas.~2metus NEREKOMENDUOJU net galvot apie dietas, nes tikrai turim pavyzdziu, kai merginos nenumete norimu kilogramu puole dietintis nepraejus nei metams.Ir iki tiek, kad visiskai nusilpnino krauja ir organizma. Virsvorio mes prisiauginom per daug metu, todel ir mest ji reikia ne per menesi. Na prirasiau daugiau nei klausei, bet susimastyti verta
o kada galima pradeti vartoti koki alchoholi,arteja gimtadienis ir nezinau ka cia daryti
QUOTE(gintareginta @ 2010 08 06, 18:35) aš po didelio mėnesio ragavau šampano...Viskas buvo ok. Nors kai kurie vynai išvis neina ir dabar. Pati pajusi, ką gali vartoti ir ko ne. Skrandukas pasakys - jis ne kvailys. QUOTE(gintareginta @ 2010 08 06, 18:35) Na po kokio menesiuko galima palengva pradet ragaut.Pradek nuo silnu,negazuotu ir nedideliais kiekiais. O jau veliau matysi.Nes vienos negali gert su burbulais, kitos vyno, kitos stipriu. As jau galiu viska
Metule, aukso vertes zodziai - svori uzsiauginome permetu metus, o numesti norime per menesi!!!
Man po operacijos visas svoris nukrino per pirmus metus, veliau dar stabilizavosi, dabar siek tiek atauges, bet nepanikuoju, nes ne tragiskai
sveikos merginos,iskilo man klausimas,esu 7 savaites kaip is po skrandzio apylankos operacijos,ir numeciau apie 14kg,ir jau kaip savaite svoris nebekrenta ir laikosi tas pats,ar tai normalu,ar taip gali buti?
QUOTE(gintareginta @ 2010 09 12, 10:18) sveikos merginos,iskilo man klausimas,esu 7 savaites kaip is po skrandzio apylankos operacijos,ir numeciau apie 14kg,ir jau kaip savaite svoris nebekrenta ir laikosi tas pats,ar tai normalu,ar taip gali buti? Viskas normalu, mieloji
Mes pasmerktos būti plonomis-kokie geri žodžiai...
aciu Meta mane labai paguodei kad tikrai kris
|