QUOTE(krita @ 2010 03 23, 18:31)
krita,
labai grazios sages
http://www.liveinternet.ru/showjournal.php...ywordid=1329569
daug patarimų ir grožio
Sveikos,noreciau padovanoti draugei 3metai kaip vede,skaitosi odines vestuves,gal kuri kokias smulkmeneles darote? tokiom progom,rasykite i AZ
Iškepiau pirmąjį blyną
sveikos mergaite, kaip pas js grazu.
Kazkada pas viena pazystama pamaciau toki darbeli ![]() susigundziau prisirinkau tuntus senu rankiniu ir kazka panasaus kuriau.
sveika,
džiaugiamės, kad mūsų ratelis plečiasi. jei klaustukų yra - vadinai, tu pasirengusi tobulėti klausk, jei tik galėsime - atsakymus gausi..... ką sukursi - rodyk - girsime, džiaugsimės ir, žinoma, kritikuosime, reikšime pastabas LADA - LAUKIAME IR TAVO BLYNO
As netobuleti pasirengus, as tik pradeti dar ruosiuosi
Na se savaite sau duodu susirinkti truputi informacijos, o paskui ziuresim kaip ce bus. ( tikiuosi mama nepakureno krosnies tais zurnalais)
na, vaizdas labai liuks
tik niekaip nesuprantu - iš ko ir kaip čia padarytas tas medis??? suprantu, kad turėtų būti iš odos.......... gerai būtų didesnio formato fofo
jei iš odos, tai spėju juostelių galai, jaučiu į šoną sukarpyta juostelė ir susukta, o poto tokių daug suklijuojama greta
Papildyta: QUOTE(*LADA* @ 2010 03 29, 08:28) jau vakaras
O gal galetumet yvertinti kaina sy darbely??? Gal kas mate parduotuvese ar mugesi ka nors panasaus
Siaip visus savo darbelius pati kuriu, na zinoma gali buti kad ne as viena taip sugalvoju, bet saziningai sakau kad nenusiziurinejau nuo nieko QUOTE(Neerineelee @ 2010 03 30, 15:59) beje, ar daug odos tam medeliui suėjo? jaučiu sunkokas turi būt
As ziurejau is sausu geliu tai 50lt na odos tai sunaudojau tikrai, ir taip jis sunkokas
Pas kazka esu maciusi apdirbta buteli, kokiais ten klijais klijuojate? manau tie Moment ( kur dazniausiai raso kad tinka odai) ce gal nelabai tinka?
gal kas daro iš odos nagines ?
QUOTE(*LADA* @ 2010 03 31, 19:17) Aga Va mano šleivys visai nieko, kaip pirmas. daryk toliau ir mums rodyk o pamatysi, koks bus mielas, kai išsinešios. nebesimatys ir to šleivumo. nes oda gyva - ji prisitaiko, išsiformuoja pagal daiktus ir tarsi priauga prie formos. Papildyta: QUOTE(Dzenete @ 2010 03 31, 16:19) Pas kazka esu maciusi apdirbta buteli, kokiais ten klijais klijuojate? manau tie Moment ( kur dazniausiai raso kad tinka odai) ce gal nelabai tinka? galėjai ir pas mane arba pas kritą.... aš tai klijavau tais pačiais moment, man lipo gerai. QUOTE(Dzenete @ 2010 03 31, 16:19) Pas kazka esu maciusi apdirbta buteli, kokiais ten klijais klijuojate? manau tie Moment ( kur dazniausiai raso kad tinka odai) ce gal nelabai tinka? aš irgi kadaise labai nemažai jų pridarius buvau, buvau įdėjus čia, bet gal butelių temoj. manau gal pirma lietuvoj ir pradėjau juos daryti QUOTE(*LADA* @ 2010 03 31, 19:17) Aga Va mano šleivys ![]() ![]() gaila, neturiu kompe kitų butelių foto p.s. o beje šiaip terminas black jack atsirado iš to, kad kadais taip buvo vadinami juodi odos bokalai (ne aptraukti oda, o padaryti iš odos
Jokios pagalbos
QUOTE(Neerineelee @ 2010 04 01, 00:23) matyt niekas nežino. ir šiaip neaišku iš nuotraukos, kokio daiktas dydžio..... aš jau sakiau, kad iš nuotraukos nelabai matosi, net iš ko padarytas medelis. todėl bent jau aš negaliu įvertinti nei kokybės, nei kainos. Papildyta: QUOTE(trr @ 2010 03 31, 22:56) gaila, neturiu kompe kitų butelių foto labai gražu. bet, manau, labai sunku ir nutaikyti, kokią iškarpą reikia kiekvienam buteliui daryti. QUOTE(pinciuke @ 2010 04 01, 10:26) na nesunku, rankom apvynioju, priglaudžiu prie butelio turimas atraižas, ir pasižymiu jungimo vietas, tada ten supinu, o tada užmaunu, tas movimas kartais ir užtrukdavo, po milimetrą stumiant, betgi oda tokia nuostabi ir paslanki medžiaga - juk ji kažkiek tamposi, tad pasiduoda bet kam QUOTE(*LADA* @ 2010 04 01, 10:40) turit omeny juostelėm ne virvelėm, na pradedant pinti galiuką nuploninu su peiliu, priklijuoju ir pinant jis pasislepia, baigus irgi galiuką nuploninu, patepu klijais ir su yla pakišu po prieš tai buvusia kilpele. nežinau ar aiškiai.. Papildyta: QUOTE(Neerineelee @ 2010 04 01, 00:23) nu bet gi tik autorius tą tikslią kainą gali nustatyti, nes tik jis žino kiek medžiagų, laiko ir širdies įdėjo.. QUOTE(trr @ 2010 04 01, 10:01) turit omeny juostelėm ne virvelėm, na pradedant pinti galiuką nuploninu su peiliu, priklijuoju ir pinant jis pasislepia, baigus irgi galiuką nuploninu, patepu klijais ir su yla pakišu po prieš tai buvusia kilpele. nežinau ar aiškiai.. Papildyta: Taip juostelėm QUOTE(trr @ 2010 04 01, 11:11) na su ylą pakišus galima paskutinę kilpelę truputį atpalaiduoti, atkelti, atsiras plyšys ir su yla sukimšti ten tą galiuką, ir paskui su ta pačia yla dar patempti viską, kad susiveržtų, bandykit kažkada tikrai išeis Dar labai norėčiau sagę pasigaminti, tik nesusikaupiu tokiam dideliam darbui, laiko nėr
na aš sagių nedarau
QUOTE(*LADA* @ 2010 04 01, 13:36) Dar labai norėčiau sagę pasigaminti, tik nesusikaupiu tokiam dideliam darbui, laiko nėr po savaitgalio parsivesiu viena zurnala kur aprasyta kaip sages daryti, jei ka pabandysiu pasidalinti info trr - na grozis to butelelio, net nemacius tokiu buvau. lyg nuotrauka is kokio katalogo. tik pas mane kur nuziurejus esu kamstis kaip ir prie pacio butelio vielute pritvirtintas, zodziu turbut klijuoti teks o ne mauti. nors vyras negeria bet is kazkur namie du dideli alaus buteliai su uzspaudzemais kamsciais, sakau gana jiems metytis reikia pagrazinti QUOTE(rygaryguzela @ 2010 03 31, 17:47) nemoku, nors visai norėčiau mokėti Papildyta: QUOTE(Dzenete @ 2010 04 01, 17:24) trr - na grozis to butelelio, net nemacius tokiu buvau. lyg nuotrauka is kokio katalogo. tik pas mane kur nuziurejus esu kamstis kaip ir prie pacio butelio vielute pritvirtintas, zodziu turbut klijuoti teks o ne mauti. nors vyras negeria bet is kazkur namie du dideli alaus buteliai su uzspaudzemais kamsciais, sakau gana jiems metytis reikia pagrazinti dėkui. aa, supratau, nu tai toj vietoj kur viela bet kuriuo atveju ir stiklo paslėpti nepavyks QUOTE(trr @ 2010 04 01, 16:16) o oda stora ar plona? jei storesnė tai knygos aplankalą pasidarykit, su apipintais (ar apsiūtais) kraštais ir kokia pripinta (ar prisiūta) odos aplikacija.. Liuks idėja QUOTE(Dzenete @ 2010 04 01, 16:24) po savaitgalio parsivesiu viena zurnala kur aprasyta kaip sages daryti, jei ka pabandysiu pasidalinti info Oi lauksiuuuu QUOTE(krita @ 2010 04 02, 15:23)
Ačiū už kritiką. O tą apviniojimą po užbaigimo ar reikia truputi su plaktuku per medžiagą kokia pastuksent?
O ar galima paprastu metaliniu plaktuku.Ar tik guminiu reiktu ?????
QUOTE(krita @ 2010 04 02, 19:21) oho, guminis tikrai nebūtinai, aš net poperiui metalinį naudoju, tai oda tikrai nenukentės
Ačiū
Na ce lyg ir buvau kazkurei SM pazadejus ideti tuos papuošaliukus kaip gaminti.
Parsivežiau tuos žurnalus ir dar ten netik apie papuošalus yra. Kadangi skanerio nebera, teko fotografuoti, todel kai kuriuos puslapius dejau ir visus ir gabalais fotografuotus, kad butu galima kažka iskaityti. Tad iskart atsiprašau už kokybe. Taigi viska sukroviau če. http://public.fotki.com/dzenis/oda/ P.S. kažka bandžiau šendien pasiterlioti pagal ta papuošalu aprašyma. Įmanoma, bet reikia pasitreniruoti. Ir man kaip naujokiai su klijais atsargiau žaisti.
keliu temą ir dedu naują dėžutę. ramunės
![]()
[quote=trr,2010 04 28, 16:23]
keliu temą ir dedu naują dėžutę. ramunės Labai kruopstu ir originalu, o cia forma ramuniu, gal modelino pagalba isgauta? As prijaucianti odai, turiu darbeliu sumeistravus megejiskai zinoma QUOTE(Nirida @ 2010 04 28, 16:29) Labai kruopstu ir originalu, o cia forma ramuniu, gal modelino pagalba isgauta? dėkui. ne, modelino čia nėra. tik oda. kartono reljefas aptrauktas oda.
labai graži dėžutė
Sveiko mamos.
Rasau, noredama Jus visas pagirti ir turedama klausimeli: gal kuri netycia siuna odineius batelius-tapkutes. Tokius mini mokasinus. Mano mazasis nevaiksto, bet i lauka tik su kojinytem nesinori lekti , nors ir sedint vezime. Gal kuri turi ka nors panasaus. Buciau labai dekinga uz info. Kurybines sekmes
[quote=trr,2010 04 28, 15:23]
keliu temą ir dedu naują dėžutę. ramunės Super. Man labai patiko.
sveikos
nuostabus darbeliai turiu toki klausimeli,galkas turite nereikalingu odos atraizu? |