Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankdarbiai iš odos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
moonc
QUOTE(krita @ 2010 03 23, 18:31)
user posted image Pradėjau daryti tokias sagės.
*

krita,

labai grazios sages wub.gif
krita
user posted image user posted image Ačiū. Dar kitaip pateiksiu.
krita
http://www.liveinternet.ru/showjournal.php...ywordid=1329569
daug patarimų ir grožio
Miegaliuke S
Sveikos,noreciau padovanoti draugei 3metai kaip vede,skaitosi odines vestuves,gal kuri kokias smulkmeneles darote? tokiom progom,rasykite i AZ
*LADA*
Iškepiau pirmąjį blyną ax.gif blush2.gif Gal vakare įmesiu savo dėkliuką telefonui blush2.gif
Dzenete
sveikos mergaite, kaip pas js grazu. 4u.gif
Kazkada pas viena pazystama pamaciau toki darbeli
user posted image
susigundziau prisirinkau tuntus senu rankiniu ir kazka panasaus kuriau. biggrin.gif viena sau kita draugei. Maniskis taip ir nerado namuose tinkamos vietos todel dula dabar kazkur biggrin.gif bet vat tos visos skiautys ir liko. Mane labai sudomino sages ir kiti papuosalai. Buvau zurnala radusi toki regis viskas aiskei parasyta, bet klaustuku lieka nors tu ka. o dar kaip tyce ir tas zurnalas pas mama i kaima iskelevo. biggrin.gif noreciau junktis prie jusu gal ka pavyktu ir man pameistrauti. smile.gif
pinciuke
sveika,
džiaugiamės, kad mūsų ratelis plečiasi.
jei klaustukų yra - vadinai, tu pasirengusi tobulėti smile.gif
klausk, jei tik galėsime - atsakymus gausi..... mirksiukas.gif
ką sukursi - rodyk - girsime, džiaugsimės ir, žinoma, kritikuosime, reikšime pastabas blink.gif

LADA - LAUKIAME IR TAVO BLYNO thumbup.gif
Dzenete
As netobuleti pasirengus, as tik pradeti dar ruosiuosi biggrin.gif
Na se savaite sau duodu susirinkti truputi informacijos, o paskui ziuresim kaip ce bus. ( tikiuosi mama nepakureno krosnies tais zurnalais) biggrin.gif
Neerineelee
http://public.fotki.com/oksius44/kavos-pav...ai/medelis.html

padekit yvertinti
pinciuke
na, vaizdas labai liuks thumbup.gif
tik niekaip nesuprantu - iš ko ir kaip čia padarytas tas medis??? g.gif
suprantu, kad turėtų būti iš odos.......... bigsmile.gif
gerai būtų didesnio formato fofo blink.gif
trr
jei iš odos, tai spėju juostelių galai, jaučiu į šoną sukarpyta juostelė ir susukta, o poto tokių daug suklijuojama greta g.gif ania <neerineelee>? bigsmile.gif atrodo įspūdingai, čia pati sugalvojot, ar matėt kažkur? ax.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*LADA* @ 2010 03 29, 08:28)
Iškepiau pirmąjį blyną  ax.gif  blush2.gif  Gal vakare įmesiu savo dėkliuką telefonui  blush2.gif
*

jau vakaras rolleyes.gif
Neerineelee
O gal galetumet yvertinti kaina sy darbely??? Gal kas mate parduotuvese ar mugesi ka nors panasaus smile.gif
Siaip visus savo darbelius pati kuriu, na zinoma gali buti kad ne as viena taip sugalvoju, bet saziningai sakau kad nenusiziurinejau nuo nieko
trr
QUOTE(Neerineelee @ 2010 03 30, 15:59)
O gal galetumet yvertinti kaina sy darbely??? Gal kas mate parduotuvese ar mugesi ka nors panasaus smile.gif

*

g.gif na manau reiktų žiūrėt kiek tokie medeliai kainuoja iš džiovintų augalų (net neįsivaizduoju kiek ax.gif ), nu ir plius tai, kad oda truputį brangesnė medžiaga nei augalai.. 4u.gif

beje, ar daug odos tam medeliui suėjo? jaučiu sunkokas turi būt bigsmile.gif
Neerineelee
As ziurejau is sausu geliu tai 50lt na odos tai sunaudojau tikrai, ir taip jis sunkokas
Dzenete
Pas kazka esu maciusi apdirbta buteli, kokiais ten klijais klijuojate? manau tie Moment ( kur dazniausiai raso kad tinka odai) ce gal nelabai tinka?
rygaryguzela
gal kas daro iš odos nagines ?
*LADA*
QUOTE(trr @ 2010 03 29, 20:42)
jau vakaras  rolleyes.gif
*

Aga blush2.gif

Va mano šleivys ax.gif

user posted image
pinciuke
QUOTE(*LADA* @ 2010 03 31, 19:17)
Aga  blush2.gif

Va mano šleivys  ax.gif

visai nieko, kaip pirmas. daryk toliau ir mums rodyk smile.gif
o pamatysi, koks bus mielas, kai išsinešios. nebesimatys ir to šleivumo. nes oda gyva - ji prisitaiko, išsiformuoja pagal daiktus ir tarsi priauga prie formos.
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2010 03 31, 16:19)
Pas kazka esu maciusi apdirbta buteli, kokiais ten klijais klijuojate? manau tie Moment ( kur dazniausiai raso kad tinka odai) ce gal nelabai tinka?
*

galėjai ir pas mane arba pas kritą....
aš tai klijavau tais pačiais moment, man lipo gerai.
trr
QUOTE(Dzenete @ 2010 03 31, 16:19)
*

aš irgi kadaise labai nemažai jų pridarius buvau, buvau įdėjus čia, bet gal butelių temoj. manau gal pirma lietuvoj ir pradėjau juos daryti tongue.gif biggrin.gif tik paskui mugėse pasipylė raukiniai ir kaukės/personažai ant butelių. žodžiu aš tai odos prie stiklo neklijuoju, aš butelį aptraudavau, apvilkdavau. padarydavau pagal butelį individualiai tokią "rankovę", kaklelyje siaurėjančia ir reikia taip nutaikyt, kad ta rankovė būtų biski per maža, todėl gražiai apsitemptų, o ne būtų palaida. užmaudavau ją per viršų ant butelio, o tada pripindavau dugną ir gražiai sutvarkydavau kaklelį (dažniausiai linine virvele apsikdavau ir skiestais klijais sutepdavau), žo be peilio nenuimsi biggrin.gif . na o dangtelis fantazijos reikals, ten jau tekdavo naudoti ir klijus (aš tuos superglue iš mažų tutelių, tik atsargiai reikia, kad aplink neaplaistyt jais doh.gif ) eisiu gal foto paieškot.

QUOTE(*LADA* @ 2010 03 31, 19:17)
Aga  blush2.gif

Va mano šleivys  ax.gif

bigsmile.gif visai ne šleivys, maniau kaip pirmam blynui bus blogiau ax.gif biggrin.gif bet čia visai gerai. thumbup.gif thumbup.gif
trr
user posted image

user posted image

gaila, neturiu kompe kitų butelių foto doh.gif , šitas ne pats mano tipiškiausias, tai čia kaip tik ne su virvute ant kaklelio, o odos juostom pintom.

p.s. o beje šiaip terminas black jack atsirado iš to, kad kadais taip buvo vadinami juodi odos bokalai (ne aptraukti oda, o padaryti iš odos bigsmile.gif ) biggrin.gif
Neerineelee
Jokios pagalbos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
pinciuke
QUOTE(Neerineelee @ 2010 04 01, 00:23)
Jokios pagalbos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

matyt niekas nežino. ir šiaip neaišku iš nuotraukos, kokio daiktas dydžio..... aš jau sakiau, kad iš nuotraukos nelabai matosi, net iš ko padarytas medelis.
todėl bent jau aš negaliu įvertinti nei kokybės, nei kainos.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2010 03 31, 22:56)
gaila, neturiu kompe kitų butelių foto doh.gif , šitas ne pats mano tipiškiausias, tai čia kaip tik ne su virvute ant kaklelio, o odos juostom pintom.

labai gražu. bet, manau, labai sunku ir nutaikyti, kokią iškarpą reikia kiekvienam buteliui daryti.
*LADA*
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 31, 20:05)
visai nieko, kaip pirmas. daryk toliau ir mums rodyk smile.gif

QUOTE(trr @ 2010 03 31, 20:39)
bigsmile.gif  visai ne šleivys, maniau  kaip pirmam blynui bus blogiau  ax.gif  biggrin.gif  bet čia visai gerai.  thumbup.gif  thumbup.gif
*

aciuks.gif

Papasakokit kaip tuos galiukus paslėpti, kaip pradėti ir užbaigti su virvelėm blush2.gif Mazgai lyg ir netinka ax.gif
trr
QUOTE(pinciuke @ 2010 04 01, 10:26)
labai gražu. bet, manau, labai sunku ir nutaikyti, kokią iškarpą reikia kiekvienam buteliui daryti.
*

na nesunku, rankom apvynioju, priglaudžiu prie butelio turimas atraižas, ir pasižymiu jungimo vietas, tada ten supinu, o tada užmaunu, tas movimas kartais ir užtrukdavo, po milimetrą stumiant, betgi oda tokia nuostabi ir paslanki medžiaga - juk ji kažkiek tamposi, tad pasiduoda bet kam bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(*LADA* @ 2010 04 01, 10:40)
aciuks.gif

Papasakokit kaip tuos galiukus paslėpti, kaip pradėti ir užbaigti su virvelėm  blush2.gif  Mazgai lyg ir netinka  ax.gif
*

turit omeny juostelėm ne virvelėm, na pradedant pinti galiuką nuploninu su peiliu, priklijuoju ir pinant jis pasislepia, baigus irgi galiuką nuploninu, patepu klijais ir su yla pakišu po prieš tai buvusia kilpele. nežinau ar aiškiai.. 4u.gif na galima ir mazgais, pagražinant juos karoliukais ar pakabukais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neerineelee @ 2010 04 01, 00:23)
Jokios pagalbos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

nu bet gi tik autorius tą tikslią kainą gali nustatyti, nes tik jis žino kiek medžiagų, laiko ir širdies įdėjo.. mirksiukas.gif 4u.gif ax.gif pradžioj užsimeskit daugiau, o jei nepirks galima nuleisti.. 4u.gif
*LADA*
QUOTE(trr @ 2010 04 01, 10:01)

turit omeny juostelėm ne virvelėm, na pradedant pinti galiuką nuploninu su peiliu, priklijuoju ir pinant jis pasislepia, baigus irgi galiuką nuploninu, patepu klijais ir su yla pakišu po prieš tai buvusia kilpele. nežinau ar aiškiai..  4u.gif  na galima ir mazgais, pagražinant juos karoliukais ar pakabukais  biggrin.gif
Papildyta:

Taip juostelėm doh.gif labai jau sunku ten kažkur sukišti mastau.gif
trr
QUOTE(*LADA* @ 2010 04 01, 12:01)
Taip juostelėm  doh.gif  labai jau sunku ten kažkur sukišti  mastau.gif
*

na su ylą pakišus galima paskutinę kilpelę truputį atpalaiduoti, atkelti, atsiras plyšys ir su yla sukimšti ten tą galiuką, ir paskui su ta pačia yla dar patempti viską, kad susiveržtų, bandykit kažkada tikrai išeis smile.gif
*LADA*
QUOTE(trr @ 2010 04 01, 11:11)
na su ylą pakišus galima paskutinę kilpelę truputį atpalaiduoti, atkelti, atsiras plyšys ir su yla sukimšti ten tą galiuką, ir paskui su ta pačia yla dar patempti viską, kad susiveržtų, bandykit kažkada tikrai išeis  smile.gif
*

aciuks.gif
Dar labai norėčiau sagę pasigaminti, tik nesusikaupiu tokiam dideliam darbui, laiko nėr doh.gif Gal turit kokių paprastesnių darbelių parodyti blush2.gif
trr
na aš sagių nedarau ax.gif čia gal kitos merginos daugiau papasakos ar parodys. 4u.gif
*LADA*
QUOTE(trr @ 2010 04 01, 13:01)
na aš sagių nedarau  ax.gif  čia gal kitos merginos daugiau papasakos ar parodys.  4u.gif
*

Kažką norėčiau padaryti bet nesugalvoju.Gal užrašų knygelę ar kalendorių aplenkusi kuri ax.gif bigsmile.gif
trr
QUOTE(*LADA* @ 2010 04 01, 16:03)
Kažką norėčiau padaryti bet nesugalvoju.Gal užrašų knygelę ar kalendorių  aplenkusi kuri    ax.gif  bigsmile.gif
*

o oda stora ar plona? jei storesnė tai knygos aplankalą pasidarykit, su apipintais (ar apsiūtais) kraštais ir kokia pripinta (ar prisiūta) odos aplikacija.. biggrin.gif
Dzenete
QUOTE(*LADA* @ 2010 04 01, 13:36)
aciuks.gif
Dar labai norėčiau sagę pasigaminti, tik nesusikaupiu tokiam dideliam darbui, laiko nėr  doh.gif  Gal turit kokių paprastesnių darbelių parodyti  blush2.gif
*

po savaitgalio parsivesiu viena zurnala kur aprasyta kaip sages daryti, jei ka pabandysiu pasidalinti info biggrin.gif

trr - na grozis to butelelio, net nemacius tokiu buvau. lyg nuotrauka is kokio katalogo. tik pas mane kur nuziurejus esu kamstis kaip ir prie pacio butelio vielute pritvirtintas, zodziu turbut klijuoti teks o ne mauti.
nors vyras negeria bet is kazkur namie du dideli alaus buteliai su uzspaudzemais kamsciais, sakau gana jiems metytis reikia pagrazinti biggrin.gif
trr
QUOTE(rygaryguzela @ 2010 03 31, 17:47)
gal kas daro iš odos nagines ?
*

nemoku, nors visai norėčiau mokėti bigsmile.gif . pažiūrėkit dvaromeistrai.lt ten regis buvo ir senovinio apavo meistrų.. g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2010 04 01, 17:24)

trr - na grozis to butelelio, net nemacius tokiu buvau. lyg nuotrauka is kokio katalogo. tik pas mane kur nuziurejus esu kamstis kaip ir prie pacio butelio vielute pritvirtintas, zodziu turbut klijuoti teks o ne mauti.
nors vyras negeria bet is kazkur namie du dideli alaus buteliai su uzspaudzemais kamsciais, sakau gana jiems metytis reikia pagrazinti  biggrin.gif
*

dėkui.
aa, supratau, nu tai toj vietoj kur viela bet kuriuo atveju ir stiklo paslėpti nepavyks g.gif ir tą perėjimą tarp skirtingų medžiagų tvirtai ir dailiai (kad neprarastų estetinio vientisumo) padaryti sudėtinga g.gif . galima vistiek mauti per galvą, tik palikti skylę didesnę, kad vielos tilptų pralyst, o tada užmovus kraščiukus atlenkus klijų patepti ir susijungimo vietą papildomais elementais, dekoratyvinėmis detalėmis paslėpti.. g.gif na darykit kaip fantazija išneš, manau svarbiausia, kad tvirtai laikytusi ir visi odos kraštai paslėpti būtų.. rolleyes.gif biggrin.gif
*LADA*
QUOTE(trr @ 2010 04 01, 16:16)
o oda stora ar plona? jei storesnė tai knygos aplankalą pasidarykit, su apipintais (ar apsiūtais) kraštais ir kokia pripinta (ar prisiūta) odos aplikacija..  biggrin.gif
*

Liuks idėja didis.gif aciuks.gif Lyg soroka, bet beisiai beisiai minkšta wub.gif

QUOTE(Dzenete @ 2010 04 01, 16:24)
po savaitgalio parsivesiu viena zurnala kur aprasyta kaip sages daryti, jei ka pabandysiu pasidalinti info  biggrin.gif

Oi lauksiuuuu yahoo.gif
krita
user posted image user posted image Aplankalas iš odos.
trr
QUOTE(krita @ 2010 04 02, 15:23)
[] Aplankalas iš odos.
*

thumbup.gif na dar dešiniau toj tuščioj vietoj man gal dar truksta kokios detalės atsvarai, o šiaip puikus daiktas. tik va a ko ten viršus pasibangavęs lens.gif ar nelygiai nukirpta oda ar pinant per daug suveržta, t.y. nepavyksta tolygiai įveržt? gal oda per minkšta? tokiais atvejais reikia iš blogosios pusės paklijuoti dar odinę juostelę ir tada skyluoti ir pinti per abi, tai sukietins, neleis raitytis tam kraštui ir gražiau atrodys. šiaip jei visai teisingai darant tai priklauso ir medžiaginis pamušalas (nors man jis neatrodo būtinas, nes leidžia matyti blogają pusę, t.y. matosi kad oda tikrai tikra, na nebent jis reikalingas kaip pakietintojas kai oda per plona), ir tos juostelės viršuj ir apačioj sutvirtinimui, ir dar tų kišenėlių kraštas, kuris nėra apipintas, turi būt nuplonintas, užlenktas ir persiūtas, nes kaip ir bet kuriam gaminy odos kraštas be siūlės ar kito sutvirtinimo su laiku išsitampo ir susibanguoja.
krita
Ačiū už kritiką. O tą apviniojimą po užbaigimo ar reikia truputi su plaktuku per medžiagą kokia pastuksent?
trr
QUOTE(krita @ 2010 04 02, 18:12)
Ačiū už kritiką. O tą apviniojimą  po užbaigimo ar reikia truputi su  plaktuku per  medžiagą  kokia  pastuksent?
*

tą apipynimą? aha, verta pakalti, ypač jei stora oda. ir net nebūtinai per medžiagą. jis paplokštėja ir malonesnis pasidaro.
krita
O ar galima paprastu metaliniu plaktuku.Ar tik guminiu reiktu ?????
trr
QUOTE(krita @ 2010 04 02, 19:21)
O ar galima paprastu metaliniu plaktuku.Ar tik  guminiu reiktu ?????
*

oho, guminis tikrai nebūtinai, aš net poperiui metalinį naudoju, tai oda tikrai nenukentės 4u.gif (nu nebent kampu kapojant biggrin.gif ) dar ir ant metalo pasidėti galima. tiesa, jei tarkim plaktuko galas parūdijęs, kad nesusiteptu oda (ypač jei šviesi) galima švarų popieriaus lapą pasitiesti (tik ne laikraštį, nes gali raidės atsispausti)..
krita
Ačiū
Dzenete
Na ce lyg ir buvau kazkurei SM pazadejus ideti tuos papuošaliukus kaip gaminti.
Parsivežiau tuos žurnalus ir dar ten netik apie papuošalus yra. Kadangi skanerio nebera, teko fotografuoti, todel kai kuriuos puslapius dejau ir visus ir gabalais fotografuotus, kad butu galima kažka iskaityti. Tad iskart atsiprašau už kokybe.
Taigi viska sukroviau če.

http://public.fotki.com/dzenis/oda/

P.S. kažka bandžiau šendien pasiterlioti pagal ta papuošalu aprašyma. Įmanoma, bet reikia pasitreniruoti. Ir man kaip naujokiai su klijais atsargiau žaisti. biggrin.gif
krita
http://foto.mail.ru/bk/accessories/3684
trr
keliu temą ir dedu naują dėžutę. ramunės biggrin.gif . reljefas, intarsija.

user posted image

user posted image
Nirida
[quote=trr,2010 04 28, 16:23]

Labai kruopstu ir originalu, o cia forma ramuniu, gal modelino pagalba isgauta? g.gif
As prijaucianti odai, turiu darbeliu sumeistravus megejiskai zinoma smile.gif , o cia pas jus tokiuose groziuose akeles yra paganyti kur, sekmes visoms kuryboje.... 4u.gif
trr
QUOTE(Nirida @ 2010 04 28, 16:29)
Labai kruopstu ir originalu, o cia forma ramuniu, gal modelino pagalba isgauta?  g.gif

dėkui. 4u.gif
ne, modelino čia nėra. tik oda. kartono reljefas aptrauktas oda.
juupeer
labai graži dėžutė wub.gif
agnytulis
Sveiko mamos.
Rasau, noredama Jus visas pagirti ir turedama klausimeli: gal kuri netycia siuna odineius batelius-tapkutes. Tokius mini mokasinus. Mano mazasis nevaiksto, bet i lauka tik su kojinytem nesinori lekti , nors ir sedint vezime. Gal kuri turi ka nors panasaus. Buciau labai dekinga uz info.
Kurybines sekmes smile.gif
krita
[quote=trr,2010 04 28, 15:23]

Super. Man labai patiko.
krita
Mano nauji darbeliai.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DOLLILYTE
sveikos 4u.gif
nuostabus darbeliai wub.gif
turiu toki klausimeli,galkas turite nereikalingu odos atraizu? blush2.gif reikia nedaug..tinka mazi gabaliukai.. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.