maisiau Simplex pora dienu i maista, bet nzn..lyg ir sumazejo, bent neverkia jau vakarais, bet tebera putimas..tai nusipirkau Colinox su gerosiom bakterijom, gal kas naudojote? ar veikia?
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 09 19, 21:34) maisiau Simplex pora dienu i maista, bet nzn..lyg ir sumazejo, bent neverkia jau vakarais, bet tebera putimas..tai nusipirkau Colinox su gerosiom bakterijom, gal kas naudojote? ar veikia? Visi lasiukai su simektikonu veikia taip, kad jie padeda issiburbuliuoti vaikui, o pilvo putimo priezast6ies nepanaikina. Kad butu efektyvu, reikia naudoti pries kiekviena maitinima (jo metu ar po jo, bet kiekviena karta). Kai pucia jau maziau, galima naudoti kelis kartus per diena. Nors siaip sab simplexe, pagal rekomenduojama doze, mazokai veikliosios medziagos, gal todel mums veike tik duodant daugiau.... O del clinox, tai mno manymu geriau pirkti gerasias bakterijas atskirai (bifolac, gefilus plius, protexin restore ar kazka kita kas tinka kudikiui).
Mes vakar po Colinox lasiuku gavom nauja vaika dovanu thumbup.gif Mamytes, ar naudojate kokius lasiukus pilvukui raminti? Ar jaustis kalta, kad farsiruoju vaistais savaites kudiki, ar dziaugtis, kad nuraminu klykima ir padedu jam kazkuo?
Colinox superinis vaistas, mes ji naudojam, labai padeda. Nepergyvenk, nefarsiruoji tu vaiko, o jam padedi istverti ir nuraminti diegliukus, tai musu mamytes ir mociutes megsta sakyti "farsiruoji vaika vaistais", man irgi taip sako
Mano mažylei pilvuką pradėjo pūsti kažkur nuo antro mėn. Naktim stenejo, bezdejo vėl kol užmigdavo, o ir man nemiego naktys
QUOTE(ingusiia @ 2010 09 11, 14:19) Na taip aliejinis beveik tris kart stipresnis, aliejiniam yra 1400VV vienam lase, o vandeniniam 500VV vienam lase, taip kad vandeninio vit D 5 lasai yra labai normali doze, o aliejinio tai gerumu tai jie abu turbut vienodi Gal galit pasakyti kuriam aliejiniam D3 yra tiek TV? Mes nusipirkom Oiledixin D3 tai ten rašo, kad vienam laše yra 400 TV Nes iki tol ir mes naudojom vandeninį, bet atsirado rachito požymių, tad gydytoja liepė didinti iki 4 lašų per parą, bet pastebėjau, kad delniukai ir kojytės sėkmingai ir toliau prakaituoja ir kaip daugelis rašė pradėjo vaikučiui pilvą pūsti
Man daktarytė išrašė Vygantolio vitD.Taciau nė viena vaistinė jo neturi.
O as parsisiunciau Colic calm. Stebesiu, koks poveikis bus
http://www.coliccalm.com/ tikiuosi, kad panasus: http://www.youtube.com/watch?v=-MxBZ1yk22Q QUOTE(Jurga26 @ 2010 09 21, 09:33) Man daktarytė išrašė Vygantolio vitD.Taciau nė viena vaistinė jo neturi. Tai kad SM baneryje viršuj jau kuris laikas reklamuojamas aliejinis vit D., tik pavadinimo tiksliai nepamenu, berods oildexin ar kažkaip pan. Tam reklaminiam baneryje buvo kad Camelia (berods, bo man visai sklerozė QUOTE(Jurga26 @ 2010 09 21, 08:33) Man daktarytė išrašė Vygantolio vitD.Taciau nė viena vaistinė jo neturi. Kiek žinau jį dabar tik iš Rusų veža.O kokia garantija kad jie bus geri neaišku...Išbandėm vandeninį vit.D - netiko, išbėrė, dabar įsigyjau rusišką kažkokį (be vaistų aprašymo) ir negaliu perlipti per save ir išbandyti Yra ir vygantolio pirkt, Kaune žinau vaistinę kur turi, mes tokį ir naudojam dabar. Tiesa mums dar sakė kad tuo vitaminu prekiuaja ir vokiečių vaistinės. Manau kad gerai paieškojus rasit Tiesa, ką domina turiu du naujus buteliukus Grape Water, nuo pilvuko pūtimo. Jeigu domina rašykit į AŽ
mums tai nuo pilvelio skausmu labai padeda mankstele
Merginos, gal zinote, gal galima ir maitinancios tas gerasas (jogurto) bakterijas gerti, o jos taip pateks maziukui su mamos pienuku? Kazkaip minima, kad vaikuciui girdo, o mama negali pati vartoti?
QUOTE(Lelina @ 2010 09 23, 18:46) Merginos, gal zinote, gal galima ir maitinancios tas gerasas (jogurto) bakterijas gerti, o jos taip pateks maziukui su mamos pienuku? Kazkaip minima, kad vaikuciui girdo, o mama negali pati vartoti? galima vartoti, bet maziukui jos tikrai nepateks,jos veiks mamos zarnyne
sweikos,
jei kas turit laiko argalite parasyti del lasiuku butina tartis su gydytoju? mums espumizanas nepadeda, gal colonox ar simplex irginusiprikti?\jei nesunku parasykite i AZ, aciu uz pagalba, labai neturiu laiko, maze rekia nuo 8 vakaro iki 5 ryto, negi tai pilvukas;? kaip manot? dabarpavargus nuluzo, pavalgius bet greit nubus ir vel bus rekimas , nesustoja staugti... visa net bordine.. artai normalu???? man jau tai nenormalu atrodo? ir pavalgius ir sausa,i rmasazas, ir nieko..visai issekus ir nemiegojus..ziauriai sunku.. busiu dekinga QUOTE(Jurga26 @ 2010 09 21, 09:33) Man daktarytė išrašė Vygantolio vitD.Taciau nė viena vaistinė jo neturi. zinokit mums irgi israse vygantolio vit D bet kai negavau tai liepe gert ERGOKALCIFEROLIO visai toks pat tas vitaminas vienas prie vieno
o kaip jums sekasi valgyti kai pilva pucia?? maziau suvalgo, jei is buteliuko?
turim ir mes pilvo putima, tai nebesuvalgo maisto is buteliuko ir nesinori versti..kaip verciates, busiu dekinga uz patirti
as dziaugiuosi pati maitinu ir nezinau kas tai yra piwo putimas o swarbiausia kad ir pati maisto nesisaugoju walgau ka noriu ir mazajai nieko.na man pasiseke
laba diena.Mes taip pat vargstam su pilveliu
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 09 27, 14:27) o kaip jums sekasi valgyti kai pilva pucia?? maziau suvalgo, jei is buteliuko? turim ir mes pilvo putima, tai nebesuvalgo maisto is buteliuko ir nesinori versti..kaip verciates, busiu dekinga uz patirti patikslinsiu-neverciate vaiko valgyti,jei atsisako? ar vistiek visa porcija su pertraukom suvalgot? vaikas priesinasi valgyti pilnai del pilvuko,tai nzn versti ji ar ne? QUOTE(r8e8d8e8 @ 2009 08 22, 13:18) sveikos, mamytės, nesenai susilaukiau sūnelio ir jam vis pučia pilvuką. nežinau ką daryti, padėkite, patarkite, kaip elgtis, ką valgyti? Kiek esu isbandzius pats geriausias preparatas nuo pilvo putimo Colic Calm, jis yra homeopatinis, jokios chemijos. Vaistinese jo nerasite, o gydytojai praso uz ji 150lt. Jeigu noretumete galiu parupinti uz zymiai mazesne kaina, rasykit greenclearwindows@gmail.com. Sekmes
Mums nuo pilvuko skausmeliu padejo Sab siplex, dabar naudojam Colief (juos is Anglijos mums atveze - taip pat padeda)
QUOTE(Migdole @ 2010 09 21, 14:23) O as parsisiunciau Colic calm. Stebesiu, koks poveikis bus http://www.coliccalm.com/ tikiuosi, kad panasus: http://www.youtube.com/watch?v=-MxBZ1yk22Q Pasidalinsiu ir as patirtim, parsisiuntem trys drauges savo leliukams sio vaistuko. Nu zinokit, visos ziurim ir stebimes, kad poveikis kaip ir aprasyta, kudikis labai greit nurimsta. Jei kas jau nebeturit kantrybes del pilvo putimo, nuosirdziai rekomenduoju jei turit klausimu kaip parsisiut, parasykit, paaiskinsiu
mes nuo siandien pradejom naudoti beibi kalm irgi is naturaliu zoleliu ziuresim poveiki
gal kas naudojote baby fen-padejo?
Mano dukrai pilvuko beveik nepute, tikiuosi jau praejome rizikos laikotarpi. Ka gi as dariau. Reguliavau valgi (is viso nevalgiau nieko, kas gali sukelti putima), guldziau dukryte ant pilvuko, dariausi pilvuko masaziukus su spec. weledos alejuku. negirdziau vaiko jokiomis pankolio, krapu ar kmynu arbatomis. Pati geriau kmynu, pankoliu arbata (po litra kiekviena diena). Duodavai is pradziu espumizana, veliau Sab Simplex. Sab Simplex labiau patiko ir po jo is viso pilvuko nepute mums.
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 09 29, 15:55) mes naudojom Mažiukui pilvuką LABAI pūtė (dar ir dabar pučia o jau 5 mėn.). Bandėm espumizaną, sab simplex, baby fen, colinox (tikrai geras tik kaina didoka, bet verta), gripe water iš Anglijos (šitie visai nepadejo
Sveikutes, mano suneliui irgi pute vidurius, tikra kancia...
QUOTE(Perkune @ 2010 09 30, 09:19) mes naudojom Mažiukui pilvuką LABAI pūtė (dar ir dabar pučia o jau 5 mėn.). Bandėm espumizaną, sab simplex, baby fen, colinox (tikrai geras tik kaina didoka, bet verta), gripe water iš Anglijos (šitie visai nepadejo Nusipirkom ir mes babyfen. Norejau paklausti del ju vartojimo, anotacijoje parasyta 3xper diena, tai ir reikia duoti tuos tris kartus (ryte, per pietus, vakare), kaip prifilaktikai ar tiesiog negalima duoti daugiau 3xper diena? Jei sveriam virs 4kg., tai duoti 8 lasus? Aciu. QUOTE(swelnute @ 2010 10 01, 09:17) Nusipirkom ir mes babyfen. Norejau paklausti del ju vartojimo, anotacijoje parasyta 3xper diena, tai ir reikia duoti tuos tris kartus (ryte, per pietus, vakare), kaip prifilaktikai ar tiesiog negalima duoti daugiau 3xper diena? Jei sveriam virs 4kg., tai duoti 8 lasus? Aciu. Siulyciau atsargiai su ta homeopatija
Pradejau savo mergytei duoti sab simplex nuo pilvuko putimo,taciau nerandu info ar reikia duoti kiekviena karta maitinant? MP nevalgom,tik misinuka.
QUOTE(swelnute @ 2010 10 01, 09:17) Nusipirkom ir mes babyfen. Norejau paklausti del ju vartojimo, anotacijoje parasyta 3xper diena, tai ir reikia duoti tuos tris kartus (ryte, per pietus, vakare), kaip prifilaktikai ar tiesiog negalima duoti daugiau 3xper diena? Jei sveriam virs 4kg., tai duoti 8 lasus? Aciu. daugiau kaip 3 x per dieną nesu davusi. Jei 4 kg tada taip ir išeina kad po 8 lašus. Dar ten viena mamytė minėjo, kad pavartojus išliko sunkumų dėl kakojimo. Man irgi vieną atvejį pasakojo, bet tik kalba ėjo apie espumizaną. Kažkada teko mokytis anatomiją, ir iš tų žinių kurias turiu, tai padariau išvadą, kad tokiu atveju arba šiems vaikams visai vaistukų nereikia arba jie veikia per stipriai, nes žarnyne susidarančios dujos būtinos normaliam tuštinimuisi.
Mums labiausiai padejo Colic Calm. Lietuvoje nera,tenka atsisiusti.Labai geras homeopatins vaistukas,diegliukai praeina per 10-15min,maziau pucia pilvuka,lengviau atsirugsta.Mums nepadejo nei espumizanas,nei sab simplex,nei colinoxas.
QUOTE(sesyte @ 2010 10 01, 12:45) Pradejau savo mergytei duoti sab simplex nuo pilvuko putimo,taciau nerandu info ar reikia duoti kiekviena karta maitinant? MP nevalgom,tik misinuka. Sab simplex'a duodu pries kiekviena maitinima, tik skirtingomis dozemis - nakti ir pirmoj dienos pusej, kai problemu maziau, duodu 8-10 lasiuku, o antroj dienos pusej ir vakare, kai prasideda "didysis veiksmas", duodu 15 lasiuku. Jie gi nesirezorbuoja i krauja, tiesiog suskaldo duju burbuliukus zarnyne ir su ismatomis pasisalina O kas per Colic Calm? Pirmakart girdziu, nors galvojau, kad esu isbandziusi viska...
mano maziuke turejo problemu su pilvuku
[quote=sauliuxxx,2010 10 02, 12:18]
O kas per Colic Calm? Pirmakart girdziu, nors galvojau, kad esu isbandziusi viska... Uzsiprasiau ir as Colic Calm net 2 pakuotes, kad man atveztu is Amerikos, nes tikrai nemalonu, kai maziukas rieciais ir spiegia is skausmo, ziuresim, kaip veiks QUOTE(magic magic @ 2010 10 01, 17:16) Mums labiausiai padejo Colic Calm. Lietuvoje nera,tenka atsisiusti.Labai geras homeopatins vaistukas,diegliukai praeina per 10-15min,maziau pucia pilvuka,lengviau atsirugsta.Mums nepadejo nei espumizanas,nei sab simplex,nei colinoxas. o kaip jums juodas kakis po jo?
as duodavau abiems GRIPE Water. Jis angliskas bet yra pirkti ir Lenkijoj. Mums labai padejo
gal kuri Mamyte nupiltu kazkiek Gripe water? labai reikia..... zinoma, susimokesim
arba gal kazka kitka parduotu jei turi daugiau....
jau radau, dekui atsiliepusiems
QUOTE(asterra @ 2010 10 04, 23:54) o kaip jums juodas kakis po jo? As parasiau jiems maila ir paklausiau apie spalva,stai ka atrase ColicCalm is naturally black. That's the vegetable charcoal that is so effective in getting the gas out of your baby's system. It is not absorbed by the body but goes straight through the digestive tract taking gas with it. Also, as long as your little one is using ColicCalm, stools will darken.
O mums niekas nepadeda Pucia pilvuka ziaurei
as kartais duodu krapu vaisiu arbatos, tai poveikis kaip kmynu ar kazkas panasaus. tik nekietina kakucio
o mamytes ne viena nebanded vysniu kauliuku pagalve pasildyta?
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 11:03) Nu va, net nežinojau kad jo Lenkijoje yra pirkti. Reiks įsidėmėti (man iki Lenkijos arčiau negu iki Vilniaus
Jau galvojau, kad iseities nera ir nesiosiu vaika ant ranku, kol isaugs tuos dieglius, bet pabandziau Gripe Water ir neatpazistu savo vaiko - valgo, zaidzia ir uzminga pati! Jokio klykimo, jokio raitymosi, jokio nesiojimo ar supimo! Tik vakarais pusvalanduka pazirzauja ir viskas... Fantastika! Aciu, mamytems, kurios patare!
Sveikos,
mums dar tik 5 dienos, bet turim problemele, musu oda labai sausa ir net nzn ka daryti, sake tepti alyvuogiu aliejum, bet nelabai padeda, matyt kad pilvuke per ilgai pas mane jis buvo... tikiuosi pades... gal kazkam buvo panasiai? o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug... sako kad negerai, bet ka daryti? siandien mw buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano? nes jauciu kaip jam pucia pilvuka.... |