sveikutes mes ir turejom sita problemele su suneliu jam dar 1men ir pusantros savaites isbandem espumizana visiskai nepadejo
QUOTE(1986mama @ 2010 10 26, 18:24) sveikutes mes ir turejom sita problemele su suneliu jam dar 1men ir pusantros savaites isbandem espumizana visiskai nepadejo Palengves, jei problema - geruju bakteriju trukumas. Jei kitkas, tai stebuklingo efekto nebus, tiesa, tikrai nepakenks. QUOTE(rabelkyte @ 2010 10 26, 13:25) sveikos, mano pupai irgi pucia pilvuka.. snd ziauriai kaip niekad... nesuprantu ka galejau uzvalgyt as duodu ir espumizano - bet jis kaip ir sh... o sab simplex biski geriau.. laukiu kitos savaites galo, sueis menesiukas ir duosiu Gripe Water. gal sitas gelbes bent kiek. pati geriu pankolius, ir kmynus,, ir va nieko Maitinant geriau vaisiu pasisaugot,as tik obuoli suvalgiau,ojai kaip verke. Mums gripe water visai nepadejo,dar blogiau buvo.Pirkau colic clam ,sie vaistukai padejo musu pilveliui. QUOTE(Luttuke @ 2010 10 27, 23:21) Palengves, jei problema - geruju bakteriju trukumas. Jei kitkas, tai stebuklingo efekto nebus, tiesa, tikrai nepakenks. Nzn mums tai padeda ir kur drauges rekomendavo tai padeja taip pat ir nesiskundzia jokiu problemeliu QUOTE(1986mama @ 2010 10 28, 11:37) Nzn mums tai padeda ir kur drauges rekomendavo tai padeja taip pat ir nesiskundzia jokiu problemeliu Nuo vieno tikrai poveikio nesuprasi... Mes naudojame siuos miltelius jau antra savaite, tai galiu pasakyti, kad mums poveikis tikrai jauciasi Tikiuosi, kad po truputi atsikratysime to pilvo putimo
Kai pirmakart perskaiciau, kad pilvuko diegliai vadinami "100 dienu liga", pamaniau, kad cia isivelus spausdinimo klaida ir turejo buti parasyta "10 dienu liga"
Man i galva nesutilpo, kad 3 menesius gali sitaip testis. Bet praejo 10 dienu, paskui 20, 30... sitacija nesikeite. Isbandem viska viska, nuo vaistuku iki masaziuku. Jokio pagerejimo. Valgiau vien koses, bet vistiek pilvukas nepraejo. Aisku, jei isdrysdavau suvalgyt ka "uzdrausto" obuolio, ar juodos duonos kasneli, tai isvis blogai tapdavo, mazyle klykdavo iki pamelynavimo, o as pati bliaudavau, kam kazka suvalgiau (o nuo kruopu jau tikrai bloga buvo)... Padejo laikas. Nuo 3.5 men dukryte neatpazistama Tvirtybes visoms tokia beda turincioms! QUOTE(emely @ 2010 10 28, 20:15) Kai pirmakart perskaiciau, kad pilvuko diegliai vadinami "100 dienu liga", pamaniau, kad cia isivelus spausdinimo klaida ir turejo buti parasyta "10 dienu liga" Man i galva nesutilpo, kad 3 menesius gali sitaip testis. Bet praejo 10 dienu, paskui 20, 30... sitacija nesikeite. Isbandem viska viska, nuo vaistuku iki masaziuku. Jokio pagerejimo. Valgiau vien koses, bet vistiek pilvukas nepraejo. Aisku, jei isdrysdavau suvalgyt ka "uzdrausto" obuolio, ar juodos duonos kasneli, tai isvis blogai tapdavo, mazyle klykdavo iki pamelynavimo, o as pati bliaudavau, kam kazka suvalgiau (o nuo kruopu jau tikrai bloga buvo)... Padejo laikas. Nuo 3.5 men dukryte neatpazistama Tvirtybes visoms tokia beda turincioms! Tai mazule prasikankino QUOTE(1986mama @ 2010 10 28, 21:17) istikro tai isranda visokiu vaistu kad tik pirktu bet jokio poveikio pvz.espumizan ten kazkoke nesamone ne vaistai jie nieko nepadeda ir tik pirkti Ir as manau, kad tie vaistukai tik teveliams nuraminti, kad yra priemoniu... Kiek paskaiciau, tai kam padejo, tai tik kokie treti isbandyti. Manau yra nemazai tikimybes jog tai ne vaistuku poveikis buvo, o tiesiog vaikiukas per visa tinkamu lasiuku ieskojimu laika isaugo is tu diegliuku
mes irgi turim sia problema. mano dvi pirmos mergytes ramutes buvo, o su maziausia vargstam su pilveliu. pati nebezinau nei ka valgyt. As tai duodu infacol lasiukus pakaitom su colinox tas su gerom bakterijom ir dar tarpuose babyfen is kmynu. Siaip tai padeda, bet va sianakt nepadejo niekas dvi valandas klyke
mes ir naudojom babyfen tuos kmynu lasiukus bet jie mums visai nepadejo
Mano maziuke jau lig ir isaugo sia beda.
Kamavomes gerus pora menesiu. Naudojau infacol, kiekvienakart pries maitinant. Labai patogus duozuoti, iskart su pipete, problemos nepasalino tik, maziuke maziau kankindavosi, ramesne budavo. Po to bandziau sab simplex tai man nepadejo, vel dukryte klykti, raitytytis pradejo, be to kol prilasindavau sauksteli, tai isiverkdavo vaikas ir nepatogu, kur ta sauksteli laikyt.... ilgai nelaukiau ir po tryju, keturiu dienu vel infacol pradejau ir tada vel ji man ramesne. Na o dabar, beveik 3 menesiai, nebenaudoju nieko Be to pastebejau kad nuo infacol daugiau atpilinejo Del maisto tai prisiziurejau, bet niekas nesikeite. Cia jau kol leliuko zarnynas susitvarkys tol ir kankinsis. Dabar su baime laukiu kol dantukai dygt prades Dar truputi ne i tema man ir mano dukrytei Mildutei labai labai reikalingi jusu ir jusu draugu balsai. Labai prasau balsuoti uz ja! Labai noreciau, kad dukryte laimetu ir nusluostytu mano lietuvaite nosi angliukams http://apps.facebook.com/baby_modelcomp/entry/442955 Labai labai buciau dekinga uz jusu palaikyma ir balsus
mums 2.5men nuo 2men pradejo naktim neramiai miegot... o pradejo, nes galvojau kad pilvelis ir pradejau duot samsiplex... nuo jo maze aplamai nustojo tustintis
mus pilvuko skausmai kamavo iki 2.5men, daug ka bandem, bet manau kas tuos diegliukus tiesiog isaugt reikia
Pilvuko putimui siulyciau INFACOL, super daiktas! Maciau kazkas LT ji pardavineja, gamintojas lyg is Airijos. Mes naudojam ir jokiu problemu neturim;)
jo jo ir as maciau coliukai.lt, mus INFACOL siek tiek padedavo
Mums taip pat padejo Infacol,bet ji reikai vartoti pastoviai o nekaitalioti su kitais sirupais ir nenutraukti.Pirmom dienm jokio efekto nebuvo po savaites pradejo veikti po 10dienu is vis jokiu putimo priepouliu nebuvo.Mums jau 3 men ir 10 dienu po 5 dienu nutrauksim sirupa.Manau kadjau isaugom pilvuko putima.
QUOTE(luna @ 2010 11 03, 12:13) mums 2.5men nuo 2men pradejo naktim neramiai miegot... o pradejo, nes galvojau kad pilvelis ir pradejau duot samsiplex... nuo jo maze aplamai nustojo tustintis tai va sianakt nedaviau jokiu lasu, pakakojo ... ir miegojo puikiai
Mums jau 5 mėnesiai, bet pilvuką vis dar pūčia. Infakol nepadėjo
Vakar buvau pas gydytoja,tai sirupa Infacol vartosim kas antra maitinima ir po to nutrauksim.
Mum nuo 2 sav, pilvelį pūst pradėjo, naktimis labiau, bet ir diena stena ir inskcia mazyle, espumizanas beveik nepadeda, na gal kazkiek lengviau nuo jo, pradejom mankstele daryt, kojytes prie krutines rieciu, nors is pradziu baisoka buvo, bet tikrai padeda issibezda vaikas ir toliau miega, jei neuzmiega masaziuka padarau, ir daug veiksmingiau nei lasiukai
Taigin kantrybes visoms mamytems
mergytes, mano maziukui lyg pilvuka pucia, bet va antra diena i pampi nieko nepadaro, tik stena ir purpsi, kvapelis ne koks ir nzn kaip padeti... viduriukai uzkietejo... kaip padet?
QUOTE(shipra @ 2010 11 05, 19:25) mergytes, mano maziukui lyg pilvuka pucia, bet va antra diena i pampi nieko nepadaro, tik stena ir purpsi, kvapelis ne koks ir nzn kaip padeti... viduriukai uzkietejo... kaip padet? Su nagu atgnybk maža maža (tipo kmyno sėkla) gabaliuką vaikiško muilo. Ir užkėlusi kojytes, įstumk su mažuoju piršteliu į šiknytę (prieš tai pašlapinusi su aliejuku pirštelį, kad slidžiau lystų) pasiklok daugiau palučių, po 2-4 min turėtų sureaguoti ir pasituštinti, gausiai. Sekmės
padariau taip ir pasirode nelabai daug, geltono ir minksto kakio, bet neskysto...
QUOTE(shipra @ 2010 11 05, 20:25) mergytes, mano maziukui lyg pilvuka pucia, bet va antra diena i pampi nieko nepadaro, tik stena ir purpsi, kvapelis ne koks ir nzn kaip padeti... viduriukai uzkietejo... kaip padet? Nebutinai uzkietejo QUOTE(mituka @ 2010 11 03, 09:50) Sveiki,turiu suneli jam 3savaites ir mums gryzus namo prrasidejo pilvo diegliukai Mes irgi turim vysniu kauliku pagalve parsisiuntem is hiperfarmos (www.hiperfarma.lt).Bet yra ir kitose internetinese parduotuvese, reikia i paieska ivesti vysniu kauliuku pagalve ir ismes kelis variantus.Siulau pirkti pacia paprasciausia, nes yra ir brangesniu didesniu kaip zaislus galima naudoti. Naudojam tikrai padeda:) Aisku vien jos neuztenka...
Sveikos,
Kiek pamenu pirmąsias 100 dienų, tai buvo ir mums problemyčių su pilvuku, todėl prieš kiekvieną maitinimą gerdavom Simplex(mums tikrai padėjo geriau nei Espumissan), o pati valgydavau tik troškintą maistą. Vitaminus irgi gėriau, bet vengiau braškių ir kitokių raudonų uogyčių. Tai tegul tos pirmosios 100 dienų nepagadina Jūsų naujo šeimos nario atėjimo džiaugsmo
Mes nuo pilvuko putimo gerem Gripe water. Mums padejo tikrai
Sveikos, mums jau 6 men., taciau kai gime sunelis,po kokio menesio jam prasidejo diegliukai
Isbandem Espumizana, Sab Simplex, Colinox - visu poveikis daugmaz budavo panasus - kazkiek lyg ir padedavo.
Suprantu, kad kiekvieno atvejis - individualus, bet mums sitie vaistai - fantastiski. Vienintelis minusas - juoda spalva - reikia igusti juos duoti, kitaip kentes rubeliai ir pan.
Sveikos mamytes, iskilo toks klausimelis, nupirkau savo mazajai infacol, gavau jy lenkiskoj pakuotej, paskaicius inf.lapely radau tokia info, kad jy galima vartoti nuo 1 men, o mum dar iki jo savaite, tai nedrisau jo duoti savo pupai. ar jy kaip ir raso duoti tik 1 men suejus?Kaip jus naudojat siuos vaistukus?
Mum jau 4 me. Degliukai kamavo, siaubas. Padejo tik COLINOX!!!!!! 10 balu!!!!!!! Brangus, bet veiksmingas. Bent jau mano vaikui padejo...
sveikos gal kuri turit siu vaistuku Himalaya Bonnisan jie is anglijos... jei kas turit prasykit i as.z aciu labai
QUOTE(gintariele @ 2010 11 09, 14:51) Sveikos mamytes, iskilo toks klausimelis, nupirkau savo mazajai infacol, gavau jy lenkiskoj pakuotej, paskaicius inf.lapely radau tokia info, kad jy galima vartoti nuo 1 men, o mum dar iki jo savaite, tai nedrisau jo duoti savo pupai. ar jy kaip ir raso duoti tik 1 men suejus?Kaip jus naudojat siuos vaistukus? mes ji vartojom tikrai nuo kokiu 3 savaiciu.Duoti reikia 20min pries maista.Buna kad duodu o vaikas uzmiega tai ir valanda praeina.Buna kad ir po 5 min .valgo taigi vaikui nepasakysi palauk.Mums jau 3men ir2savaites ir geriam iki siol.Svarbu vartoti pastoviai ir rezultatai pasimato po savaites.Maniski is vis nusiramino,bet cia priklauso nuo vaiko. Istvermes.
o mes nuturėjome su pilvukų problemų nė karto.nežinau ar čia taip tiko mišinukas ar mažytes pilvukas taip gerai piėmė maistelį.kad tik neisikalbeti,stuksenu į medį.
QUOTE(ingusiia @ 2009 11 21, 03:54) pasidalinsiu ir as patirtim gal kam pades, mes isbandem viska, pradejom nuo espumizano jei ir buvo koks efektas, tai nelabai pastebimas, nes vistiek uzeidavo raitymaisi ir verkimai, per ta pilveli net diena su naktim sumaisem, sab simplex panasiai, gal siek tiek labiau padeda nes stipresni, vibrucol zvakutes kazkaip irgi tik labai trumpam padedavo,zodziu riesdavos, klykdavo ir net pirstelt neiseidavo (masazus sildymus taip pat visokius bandem) Gal galima suzinot tu vaistuku kurie tai padejo pavadynimus,nes jau irgi nebezinau ko griebtis Papildyta: QUOTE(Laisva_ @ 2010 11 08, 17:21) Sveikos, mums jau 6 men., taciau kai gime sunelis,po kokio menesio jam prasidejo diegliukai Labas.Ar dar yra tu lasiuku?Kokia ju kainyke butu?
Vieniems padeda tas,kitiems kitas....tu visu vaistuku sudetis ta pati,tad lieka tik bandyti,as pradejau nuo pigesniu,aciu dievui brangiu neprireike
DOVANUOJU Gripe water nuo pilvuko putimo. Pirkau is SM bet nepanaudojom.Nepatiko,kad sudeti yra sodos. Galioja iki 2011 m sausio men. Turiu 3 buteliukus po 250 ml.
Rasykit i AZ
sveikos mamytes naudokit himalaya bonisson vastukus is uk. jie tikrai geri. o cia sitie lietuviski nieko nepadeda. o tu veikimas liukx
Beje, mamytes, kurios geriat pankoliu arbata, kad vaikuciams pilvuko nepustu, ar greit pasijuto poveikis mazyliams
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 11, 16:01) Beje, mamytes, kurios geriat pankoliu arbata, kad vaikuciams pilvuko nepustu, ar greit pasijuto poveikis mazyliams Mums pankoliai nepadėjo. Tai bandžau mišinį: pankoliai, anyžiai ir kmynai QUOTE(elenuxus @ 2010 11 11, 15:01) Beje, mamytes, kurios geriat pankoliu arbata, kad vaikuciams pilvuko nepustu, ar greit pasijuto poveikis mazyliams man tikrai padedavo,ta arbata tebegeriu ir dabar.Pirma as issibezdedavau,paskui dukryte
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|