Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1.9men.pats samoningai nesipraso ant puodo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
luka15
sveiki,juo nebezinau ka ir daryt-sunu ant puodo sodinu nuo 9men.sedi puikiausiai,rodos suvokia ka padare ten padare,bet pats pasiprasyt nesipraso sodinamas-jokios mimikos,nieko..ir taip METAI laiko..ir vien tik su kelnytem palaidziu-slampa kelnytes o jam dzin..klausiu ar nori ant puodo,sisi-jokuos reakcijos o sysius bega per klesne.kai vedi uz rankytes i tualeta,pats pirmas kelia rodo ir pats seda ant puodo su visom kelnem..baust uz slapias kelnes nebaudziu..ka as ne taip darau?
aganiux
Visiskai be reikalo pergyveni! Ismoks su laiku. Pazistu ne viena vaika 2 metu dar tebenesiojanti pampersa, nors maniskis nuo 1,10 men padejo prasytis. Mano sunaus draugas 3 metu ir 2 men dar tebera pampersuotas ir jo tevai nemato cia bedos, nors ir bando ji pratint, bet nelabai sekasi,tai tiek jo ir nespaudzia per daug. Taip kad atsipalaiduok!
san
ramiai irnesakyk.gif
mano dukra jausti šitą reikala pradėjo tik 2 metų ir kažkur 7-8 mėn. (o sodinti pradėjom dar metų neturinčią). irgi visko prisigalvojau. o paskui, kai iš tikrųjų pradėjo jausti, tai akivaizdžiai pasimatė.
viti
QUOTE(aganiux @ 2010 02 18, 14:44)
Visiskai be reikalo pergyveni! Ismoks su laiku. Pazistu ne viena vaika 2 metu dar tebenesiojanti pampersa, nors maniskis nuo 1,10 men padejo prasytis. Mano sunaus draugas 3 metu ir 2 men dar tebera pampersuotas ir jo tevai nemato cia bedos, nors ir bando ji pratint, bet nelabai sekasi,tai tiek jo ir nespaudzia per daug. Taip kad atsipalaiduok!
*

aš irgi priėmiau kaip faktą, kad mano vaikas išlipo iš sauskelnių tik 2,5 metų. Nieko negalėjom padaryti: su sauskelnėm, prašom, sėdi ant puodo kuo puikiausiai, tik nuimk - riečiasi, pyksta, rėkia. doh.gif Niekaip... Kol atėjo laikas... ax.gif
xingx
Paciu laiku radau site temele, nes kaip tik ieskau atsakymo i panasu klausima... Mano mergaitei 1 ir 7men. jau nuo 1ir 2men. neturejom problemos. tikrai, galiu ranka prie sirdies pridejus sakyti, kad del puoduko neturejom problemu. Jau buvau nusprendusi net i miesta vaziuojant nebedeti sauskelniu, nes nei karto nera nieko padariusiu. Mieste jeigu ilgiau uztrukdavom, nuvesdavau i tualeta ir tai ne visada padarydavo, tik grizus namo puse puoduko prisisiodavo smile.gif. O dabar jau gal antra savaite, daro i kelnes bet kada ir bet kur, net nakti pradejo nesiprasyti ir daznai atsikelia slapia. Toks jausmas, kad maistauja. Jau ir pasiprasydavo retkaciais, imdavo uz rankos ir vesdavo i tualeta, o kartais pasakydavo, kad "kaka". Jau prisgalvojau visokiu nesamoniu ir pas gyd. noriu vesti, bet bijau, kad durna palaikys, nes tipo iki 2,5 metu vaikai nesupranta ka daro. Nors musu pediatre yra jau pagyvenusi ir zino, kad sauskelniu senai nenesioja tik mieste.
La pluie
QUOTE(xingx @ 2010 02 24, 15:08)
Paciu laiku radau site temele, nes kaip tik ieskau atsakymo i panasu klausima... Mano mergaitei 1 ir 7men. jau nuo 1ir 2men. neturejom problemos. tikrai, galiu ranka prie sirdies pridejus sakyti, kad del puoduko neturejom problemu. Jau buvau nusprendusi net i miesta vaziuojant nebedeti sauskelniu, nes nei karto nera nieko padariusiu. Mieste jeigu ilgiau uztrukdavom, nuvesdavau i tualeta ir tai ne visada padarydavo, tik grizus namo puse puoduko prisisiodavo smile.gif. O dabar jau gal antra savaite, daro i kelnes bet kada ir bet kur, net nakti pradejo nesiprasyti ir daznai atsikelia slapia. Toks jausmas, kad maistauja. Jau ir pasiprasydavo retkaciais, imdavo uz rankos ir vesdavo i tualeta, o kartais pasakydavo, kad "kaka". Jau prisgalvojau visokiu nesamoniu ir pas gyd. noriu vesti, bet bijau, kad durna palaikys, nes tipo iki 2,5 metu vaikai nesupranta ka daro. Nors musu pediatre yra jau pagyvenusi ir zino, kad sauskelniu senai nenesioja tik mieste.
*

Mano sunus tokio amziaus kaip ir jusu dukra. Prie puoduko pratinu nuo 9 menesiu, dabar jau buna, kad ir pats sedasi (aisku, kelnyciu dar nenusimauna, tai sisioja per jas smile.gif ), buna, kad sako kaka, kai jau buna po visko, o buna, jog pasipraso laiku. Buna ir bus dar visko smile.gif Ankstoka dar reikalauti sausu triusikeliu ir kad visuomet prasytusi. Nurimkit ir lukterkit. Manau, jog viskas tikrai vel stos i senas vezes mirksiukas.gif
gudre79
QUOTE(xingx @ 2010 02 24, 15:08)
*

o gal koki isgasti apturejo,ar stresa patyre g.gif todel ir nesipraso,manau dar nera reikalo pulti ikrastutinumus g.gif mes dar irgi nesekmingai draugaujam su puodu g.gif su kelnem seda ir sako ssss,o kai numaunu kelnes sedi bet nieko nepadaro g.gif tikrai ismoksim,rudeni eisim idarzeli,tai manau darzeli tada ismoks jei namie nespes g.gif
somnija
Mano dvimetis berniukas ne tik kad nesiprašo,bet kai sodinu būna baisiai nepatenkintas,turiu to metu jam rodyt visokias knygutes,užsiiminet su juo,nes vienas nesėdi,vis lipa nuo puodo. verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.