Mano vaikas ejo į Puškino. Aš negaliu skustis, nes man patiko ten mokytis pačiai - gana laisva aplinka, nera labai stipraus spaudimo. Nors dabar iš vaikų gana daug reikalaujama - kaip aš suprantu, jie išmoksta rašyt dar paruošamoj klasėje.
Į Karsavino neleisčiau, nes nelabai man patiko ten nei dirbti, nei su mokytojom bendrauti kai vaikas ten mokėsi. Nors mano gymines ten dirba ir vyras ją baigė dešimtukais.
QUOTE(Natuke @ 2008 05 02, 14:16) Mano vaikas ejo į Puškino. Aš negaliu skustis, nes man patiko ten mokytis pačiai - gana laisva aplinka, nera labai stipraus spaudimo. Nors dabar iš vaikų gana daug reikalaujama - kaip aš suprantu, jie išmoksta rašyt dar paruošamoj klasėje. Į Karsavino neleisčiau, nes nelabai man patiko ten nei dirbti, nei su mokytojom bendrauti kai vaikas ten mokėsi. Nors mano gymines ten dirba ir vyras ją baigė dešimtukais. O kur yra Puskino mokykla? Pirma karta girdziu. O as ne apie Karsavina rasiau, o apie Kacialova. Karoliniskese gimnazija. Mano seske ten mokosi. Stipri mokykla. (direktore diktatore, tai ten tvarka)
QUOTE(Nanuk @ 2008 05 03, 10:27) O kur yra Puskino mokykla? Pirma karta girdziu. O as ne apie Karsavina rasiau, o apie Kacialova. Karoliniskese gimnazija. Mano seske ten mokosi. Stipri mokykla. (direktore diktatore, tai ten tvarka) taip, supratau parašiau apie dvi mokyklas apie kurias žinau  Puškino pašilaičiose
Jullaja
2008 05 21, 23:11
QUOTE(zanetka @ 2008 01 02, 11:10)  Labutis, as jau ieskau mokyklos , kaip galvojot ar laiku pradejau? manau kad rusiskoje mokykloje visada bus vietu o gal klystu ? Klystate- kai kurios mokyklos buna net perpildytos  bet tikrai dar rasit... o kokiam rajone ieskot? Papildyta:labai idomu... iz kazkur girdejau, kad Kacialovo gimnazija nuo kitu metu jau nepriims penktoku...  liks tik gimnazistai ten... klystu?? (tikiuos kad klystu)
bitutele
2008 05 23, 17:39
. Papildyta:Kačialovo gimnazijoj blogai paruošia lietuvių k. egzaminui. Papildyta:Veskit į Karsavino mokyklą.
Iškart norėčiau atsiprašyti poros gerų mokytojų, už tai ką parašysiu toliau. Tačiau viskas - yra tiesa.
Tikrai neverta atiduoti savo vaiką į Kačialovo gimnaziją. Apie 70% mokytojų neverti savo statuso. Atrodo, kad bent pusės mokytojų tikslas: padaryti taip, kad vaikai bijotų egzaminų, netikėtų savo jėgomis. Užuot padėję pasiruošti egzaminui, sako: "Tu neišlaikysi šito egzamino" ir atsisako padėti. Taigi gerai išlaiko egzaminus vaikai, kurie yra gabūs iš prigimties, kurie daug mokosi patys ir te, kurių tėvai nepagailėjo pinigų korepetitoriams. Geri rezultatai tikrai gauti ne mokyklos dėka. Kas iš to, kad mokykla išoriškai sutvarkyta ir "nupirko" gimnazijos statusą, jeigu jos "vidus supuvęs".
Jullaja
2008 05 28, 11:39
QUOTE(bitutele @ 2008 05 23, 18:39) . Papildyta:Kačialovo gimnazijoj blogai paruošia lietuvių k. egzaminui. Papildyta:Veskit į Karsavino mokyklą.  va keista- tik sitam forume kaikurios mamytes Kacalovo kaip tik del lietuviu k. gyre
Tomo mama
2008 06 04, 13:35
QUOTE(MamaI @ 2007 08 12, 09:45) Na va,ir mes siemet keiciam mokyklas,dukra ejo i Santaros vydurine,dabar lankis Ateites vyd.mokykla.Baisoka keist bet kitos iseities neturim.  Gal kieno nors vaikai eina i Ateities mokykla,gal galit pasidalinti informacija ? Prieš tai, kaip pasirinkti mokykla aplankėme keletas, ir lietuvių tame tarpe. Pasirinkome "Ateities". Dabar vaikas baigė 2 klase, ir sako kad jo mokytoja geriausia, ir jo mokykla geriausia. Aš tuo laiminga, būtent to ir norėtųsi palinkėti visiems vaikams, kad jie taip jaustųsi.
Tagulia
2008 06 05, 01:15
Jei dar aktualu, tai ir as rekomenduociau Puskino m-la (buvusi 60 vidurine). Ji yra Pasilaiciuose, Gabijos g., netoli autobusu ziedo.... Pati baigiau sia mokykla, ji nebuvo mano "pirmoji ir vienintele", taigi turiu su kuo palyginti  Kadangi mokyklos vadovybe gan griezta personalo atrankos prasme, ten parinktas labai geras kolektyvas. Yra nemazai grieztu mokytoju, kai kurie net itin griezti, bet tuo paciu dauguma moka pajuokauti ir palaikyti silta atmosfera.... Sia mokykla ir mokytojus prisimenu su didziule nostalgija Tikiu, kad dabar atsirado ir kitu mokytoju, apie kuriuos nieko negaliu pakomentuoti, bet kai buvau buvusiu klasioku susitikime, maciau, kad liko dar ir daug mokytoju is mano laiku Beje, mokykla turi labai grazia tradicija - kasmetinius buvusiu mokyklos aukletiniu susitikimus. Kaip sakant, toj pacioj vietoj tuo paciu laiku Girdejau, kad nebloga yra mokykla - darzelis "Silelis" (Druskio g., Karoliniskese), bet ji tinka tik pradinukams. P.S. mano dukra ten darzeli lanke pora metu (isejom, nes pasidare nepatogus susisiekimas) Yra dar tokia Sofijos Kovalevskajos m-la Seskineje. Pati ten nesimokiau, bet rodos, ji nera pati geriausia. Kol ji buvo 49 vid. - tai gan nebloga buvo, bet veliau ir ji "pagedo", ir prie jos dar prijunge buvusia 52 vidurine (o si labai labai prasta reputacija turejo).... BET, velgi, laikai keiciasi. Gal dabar kitaip?
Jo, Kovalevskaja nebloga kaidaise buvo, bet dabar ja jau ruosiasi uzdaryti. Siaip, baisu darosi, kol mano vaikas eis i 1 kl manau jau daug rusu mokyklu bus uzdaryta. Kazkokia nesamone. Veda visi i lietuviu mokyklas vaikus kaip nenormalus. Pushkina butinai aplankysim, apsidairysim. Ruosiames keltis i Justiniskes ar Pasilaicius tai mums liuks bus si mokykla. Dekoju visiems uz patarimus.
kliaksute
2008 06 08, 15:39
Jei dar domina, tai galiu patarti labai gerą mokytoją pradinių klasių puškino mokykloje, ji kaip tik dabar renka pirmą klasę. Tai Tatjana Chruščiova. Ji vienintelė mokytoja metodininkė tarp pradinių klasių mokytojų šioje mokykloje.
QUOTE(kliaksute @ 2008 06 08, 16:39) Jei dar domina, tai galiu patarti labai gerą mokytoją pradinių klasių puškino mokykloje, ji kaip tik dabar renka pirmą klasę. Tai Tatjana Chruščiova. Ji vienintelė mokytoja metodininkė tarp pradinių klasių mokytojų šioje mokykloje. Dekuj labai.  Turesiu omeny. Mums dar anksti i 1 klase, bet kai eisim teirausimes del sios mokytojos.
kliaksute
2008 06 09, 12:19
Mums irgi dar anksti. Rugseji tik 6 sueis, labai gaila, nes labai norejom pas sia mokytoja.
kliaksute
2008 06 10, 21:37
Labas visiems. O musiškei rugsėjį tik bus 6-ieri. Bet jau irgi apie moyklą pagalvojam. Labai šaunu, kad daugelyje rusiškų mokyklų dabar yra paruošiamosios klasės arba sekmadieninės mokyklos, kur busimieji pirmokai galės susipažinti su būsimąja mokytoja ir apsispresti dėl tolesnio mokyklos lankymo. Mes gyvename Baltupiuose, bet kokiu atvėjų vaiką teks į mokyklą vežiuoti, todėl irgi negalime apsispresti dėl mokyklos. Pagalvojame apie Puškino arba Ateities mokyklas. Pati kažkada dirbau mokytoja santaros mokykloje ir Juventos gimnazijoje, bet savo vaikų ten neatiduočiau.
Jullaja
2008 08 18, 10:04
o gal yra mamyciu, kieno vaikai eina i Puskino mokykla?
QUOTE(Jullaja @ 2008 08 18, 11:04) o gal yra mamyciu, kieno vaikai eina i Puskino mokykla? yra  turim trecioka ir pirmoke
Jullaja
2008 08 24, 17:31
QUOTE(Jurina @ 2008 08 22, 09:38) yra  turim trecioka ir pirmoke  Noretusi ispudziu
QUOTE(Jullaja @ 2008 08 24, 18:31) Noretusi ispudziu  Kadangi nesu is tu mamu, kurios zutbut nori savo vaikams labiausiai prestiziniu darzeliu, mokyklu ir pan, tai si mokykla mums tiko. Visu pirma ieskojau geros pradiniu klasiu mokytojos ir kad nuo namu butu patogu vazinet. Dabar vezioju masina, bet ateis laikas kai patys tures vazinet su troleibusu. Ko ieskojom , ta ir turim. Svarbiausias zmogus vaikui 1-4 klasej - mokytoja, o ne visa mokykla. Nezinau ko laukiat is mokyklos.
QUOTE(HIGHWAY @ 2007 07 05, 22:16) Na ir aš norečiau kitu nuomone sužinot apie šia gimnazija Lesia kokjo kalasej tavo sūnus?  Na ir mano dukra siais metais eina i 7 klase.As nepatenkinta anglu kalbos mokymu ir klases vadovo darbu.Anglu mokytoja,tai ,kai dukra pasako ,kad ji nesupranto ir kaip cia reikia daryti(namu uzdavinis),tai mokytoja pasako ,kad o kodel as tau turiu aiskinti,pati galvok O apie klases mokytoja ,tai ten zmogus ,kaip cia teisingai pasakyti,jei jau patinka jai mokinis ,tai ji uz ta mokini galva nuraus,bet uz tai jei koks ne prie sirdies,tai sakis,visis bedos ,tiesa ir netiesa ant to vaiko.Jokios kaip klases vadovo darbo.
Mamusik
2008 09 08, 17:25
QUOTE(Laura1975 @ 2008 09 07, 20:15) Na ir mano dukra siais metais eina i 7 klase.As nepatenkinta anglu kalbos mokymu ir klases vadovo darbu.Anglu mokytoja,tai ,kai dukra pasako ,kad ji nesupranto ir kaip cia reikia daryti(namu uzdavinis),tai mokytoja pasako ,kad o kodel as tau turiu aiskinti,pati galvok O apie klases mokytoja ,tai ten zmogus ,kaip cia teisingai pasakyti,jei jau patinka jai mokinis ,tai ji uz ta mokini galva nuraus,bet uz tai jei koks ne prie sirdies,tai sakis,visis bedos ,tiesa ir netiesa ant to vaiko.Jokios kaip klases vadovo darbo. O apie kokia cia gimnazija kalbat?
QUOTE(Mamusik @ 2008 09 08, 18:25) O apie kokia cia gimnazija kalbat? Apie Kacialovo gimnazija
Ksana77
2008 12 22, 23:10
Sveikos mamaškos :-) Va, mastau, mastau -- į kurią mokyklą vis gi geriau atiduoti savo dukrelę - į "Ateities" ar į "Vaiviorikštę". Ateities mokykla šalia namų, bet neaiškų -kaip ten su "prodlionke", o Vaivorikštėje - galima visą dieną būti, bet labai toli rytais važinėti per kamščius. Gal ka nors girdėjote apie auklėtoją Natalija Vikulovna, (rodos Rybakova) iš Vivorikštės? arba apie Liudmila Triščenko iš Atieities mokyklos?
Uliuliuska
2008 12 23, 12:28
QUOTE(Ksana77 @ 2008 12 22, 23:10) Gal ka nors girdėjote apie auklėtoją Natalija Vikulovna, (rodos Rybakova) iš Vivorikštės? Ji ne aukletoja, ji - mokytoja
Mamusik
2009 01 09, 21:43
QUOTE(Ksana77 @ 2008 12 23, 01:10) Sveikos mamaškos :-) Va, mastau, mastau -- į kurią mokyklą vis gi geriau atiduoti savo dukrelę - į "Ateities" ar į "Vaiviorikštę". Ateities mokykla šalia namų, bet neaiškų -kaip ten su "prodlionke", o Vaivorikštėje - galima visą dieną būti, bet labai toli rytais važinėti per kamščius. Gal ka nors girdėjote apie auklėtoją Natalija Vikulovna, (rodos Rybakova) iš Vivorikštės? arba apie Liudmila Triščenko iš Atieities mokyklos? Ateities mokykloje yra popamokine grupe ("prodlionke"), bet ji, atrodo, mokama. Lyg tai 20 lt/men. Reikia nueiti i mokykla i paklausti. Mums sake, kad jusu mineta mokytoja gera, bet mes eisim pas Rima Matovnikova.
Loterija
2009 01 09, 22:45
QUOTE(Ksana77 @ 2008 12 23, 00:10) Sveikos mamaškos :-) Va, mastau, mastau -- į kurią mokyklą vis gi geriau atiduoti savo dukrelę - į "Ateities" ar į "Vaiviorikštę". Ateities mokykla šalia namų, bet neaiškų -kaip ten su "prodlionke", o Vaivorikštėje - galima visą dieną būti, bet labai toli rytais važinėti per kamščius. Gal ka nors girdėjote apie auklėtoją Natalija Vikulovna, (rodos Rybakova) iš Vivorikštės? arba apie Liudmila Triščenko iš Atieities mokyklos? "Ateities" ir "Vaivorykštė" yra nesulyginami dalykai. "Ateitis"- paprasta, eilinė mokykla, "Vaivorykštė"- na, ne kiekvienam... O jūs esate tikra, kad "V" taip paprastai galima pasirinkti? Kiek girdėjau, ten patekt praktiškai neįmanoma, jei nepriklausai pagal gyvenama vietą, arba esi tiesiog "kiekvienas". P.S. Natalija Vikulovna yra viena iš geriausių Lietuvos mokytojų, jei yra galimybė patekt pas ją tikrai neverta svarstyti kitų variantų.
Mirėja ir kuom "Vaivorykštė" ipatinga?
Mamusik
2009 01 15, 20:09
P.S. Natalija Vikulovna yra viena iš geriausių Lietuvos mokytojų, jei yra galimybė patekt pas ją tikrai neverta svarstyti kitų variantų. [/quote] O kokia sios mokytojos pavarde?
[quote=Mamusik,2009 01 15, 21:09] P.S. Natalija Vikulovna yra viena iš geriausių Lietuvos mokytojų, jei yra galimybė patekt pas ją tikrai neverta svarstyti kitų variantų. [/quote] O kokia sios mokytojos pavarde? [/quote] Rybakova
Jullaja
2009 01 16, 11:22
QUOTE(Tascha @ 2009 01 13, 12:06) Mirėja ir kuom "Vaivorykštė" ipatinga? Del sios mokyklos: stiprios mokytojos, geras lygis, mokykla gerai viskuo aprupinta, ir ziniu lygis gana aukstas. BET jei eilinis vaikas papuola tarp neeiliniu - atsiranda lengvai isivaizduojamos problemos klases ziauriai perpeldytos, ir net tos SUPER mokytojos nesugeba vaikams isaiskinti viska, nes vaiku daug, reikalavimai dideli, papildomos medziagos irgi daug, o jei ne duok diev vaikas pagauna ne is karto Mokesciai ir dar jau zinau ne viena atveji, kai vaikai po sios pradines turi sunkumu viodurinei - kai ka jie moka per daug- ir jiems nebeidomu, o kai ka moka ne taip jau ir gerai... PS i sita mokykla eina dabar 4 mano pazistamu vaikai, 2 vaikai jau sia mokykla baige. mano vaikas i ta mokykla neina ir ziniomis bei rezultatais nesiskundzia, o klaseje tik 10 zmoniu- ir mokytoja vos ne individualiai su kiekvienu dirba
QUOTE(Jullaja @ 2009 01 16, 11:22) Del sios mokyklos: stiprios mokytojos, geras lygis, mokykla gerai viskuo aprupinta, ir ziniu lygis gana aukstas. BET jei eilinis vaikas papuola tarp neeiliniu - atsiranda lengvai isivaizduojamos problemos klases ziauriai perpeldytos, ir net tos SUPER mokytojos nesugeba vaikams isaiskinti viska, nes vaiku daug, reikalavimai dideli, papildomos medziagos irgi daug, o jei ne duok diev vaikas pagauna ne is karto Mokesciai ir dar jau zinau ne viena atveji, kai vaikai po sios pradines turi sunkumu viodurinei - kai ka jie moka per daug- ir jiems nebeidomu, o kai ka moka ne taip jau ir gerai... PS i sita mokykla eina dabar 4 mano pazistamu vaikai, 2 vaikai jau sia mokykla baige. mano vaikas i ta mokykla neina ir ziniomis bei rezultatais nesiskundzia, o klaseje tik 10 zmoniu- ir mokytoja vos ne individualiai su kiekvienu dirba  Jullaja, kuria mokykla lankot?
QUOTE(Jullaja @ 2009 01 16, 12:22) Del sios mokyklos: stiprios mokytojos, geras lygis, mokykla gerai viskuo aprupinta, ir ziniu lygis gana aukstas. BET jei eilinis vaikas papuola tarp neeiliniu - atsiranda lengvai isivaizduojamos problemos klases ziauriai perpeldytos, ir net tos SUPER mokytojos nesugeba vaikams isaiskinti viska, nes vaiku daug, reikalavimai dideli, papildomos medziagos irgi daug, o jei ne duok diev vaikas pagauna ne is karto Mokesciai ir dar jau zinau ne viena atveji, kai vaikai po sios pradines turi sunkumu viodurinei - kai ka jie moka per daug- ir jiems nebeidomu, o kai ka moka ne taip jau ir gerai... PS i sita mokykla eina dabar 4 mano pazistamu vaikai, 2 vaikai jau sia mokykla baige. mano vaikas i ta mokykla neina ir ziniomis bei rezultatais nesiskundzia, o klaseje tik 10 zmoniu- ir mokytoja vos ne individualiai su kiekvienu dirba  Pinigu siurbiklis o ne mokykla  Kaip pradejo nuo darzelio siurbt tai ir iki 4 klases ir siurbs...o mes tik antruokai Ir dar mano vaikas paaiskejo kad pagauna ne is karto, tai man dabar ne mokykla o siaubo filmas...ir dar anglu mokytoja ziaurej nepatinka vaikui, o kita vis serga ir serga
Jullaja
2009 01 17, 18:34
QUOTE(umka @ 2009 01 16, 12:48) Jullaja, kuria mokykla lankot? Toli nuo Zirmunu- Karoliniskese Silelio (pradine) Beje del anglu - super pas mus anglu- vaikas sneka svariai, skaito gana sudetingus tekstus ir aplamai- tikrai nesitikejau tokio lygio trecioj klasej (nors mes anglu dar ir papildomai lankom)
QUOTE(Jullaja @ 2009 01 17, 19:34) Toli nuo Zirmunu- Karoliniskese Silelio (pradine) Beje del anglu - super pas mus anglu- vaikas sneka svariai, skaito gana sudetingus tekstus ir aplamai- tikrai nesitikejau tokio lygio trecioj klasej (nors mes anglu dar ir papildomai lankom) O papildomai lankot pas kokia mokytoja?
Uliuliuska
2009 01 18, 09:02
Labukas visoms. Gera reklama padaret "Vaivorukstei", gal vaiku skaicius sumazes O jei rimtai - man patogu ir vaikui patinka. Nesam is tu turtinguju, bet didelio skirtumo nei as, nei mano dukra nejaciam. Del anglu - irgi respekt musu mokytojai, problemu neturim. Tascha, gali susitart su mokytoja del papildomu anglu pamoku. Tiesa, as jus pazistu
QUOTE(Uliuliuska @ 2009 01 18, 10:02) Labukas visoms. Gera reklama padaret "Vaivorukstei", gal vaiku skaicius sumazes O jei rimtai - man patogu ir vaikui patinka. Nesam is tu turtinguju, bet didelio skirtumo nei as, nei mano dukra nejaciam. Del anglu - irgi respekt musu mokytojai, problemu neturim. Tascha, gali susitart su mokytoja del papildomu anglu pamoku. Tiesa, as jus pazistu  Uliuliuska, papildomai su savo mokytoja jisai nuo rugsejo uzsiimineja ir anglu nuo darzelio mokynosi su vis ta pacia mokytoja, bet jokiu rezultatu. O pas jus kokia anglu mokytoja? O pazistat mane is kur, as siais metais taip retai tuoj mokykloi bunu
Jullaja
2009 01 19, 13:31
QUOTE(Tascha @ 2009 01 18, 01:08) O papildomai lankot pas kokia mokytoja? Mes papildomai lankom anglu ne pas mokytoja.. o kaip kursai - www.kalba.lt Tikiu, kad kai gyvena salia vaivorykstes- gal ir gerai, bet kai vaikus is viso vilniaus tempia ten, duoda kysius, kad tik priimtu (zinau kad net suolas nuperka, nes i klase tie vaikai netelpa  ) Siaip, as kai renkau vaikui mokykla renkau pagal mokytoja... musu mokytoja yra tiesiog super- visiems vaikams didziausias autoritetas, zinios yra geros. visada rupestinga - zodziu jokiu pretenziju. o jau mokyklai, manau beveik kiekvienai galima pretenzijas pareiksti. Bet man svarbiausia- kad nebutu pagrindo uzvesti sm temos "ka daryt, kai mokytoja pastoviai apkalbineja ir rekia", arba treciokas nemoka skaityti...
Loterija
2009 01 21, 01:06
QUOTE(Jullaja @ 2009 01 17, 19:34) Toli nuo Zirmunu- Karoliniskese Silelio (pradine) Beje del anglu - super pas mus anglu- vaikas sneka svariai, skaito gana sudetingus tekstus ir aplamai- tikrai nesitikejau tokio lygio trecioj klasej (nors mes anglu dar ir papildomai lankom) O paskui kur planuojat? Nes man atrodo stiprių rusų pradinių yra, o toliau pravalas visiškas
QUOTE(Jullaja @ 2009 01 16, 12:22) mano vaikas i ta mokykla neina ir ziniomis bei rezultatais nesiskundzia, o klaseje tik 10 zmoniu- ir mokytoja vos ne individualiai su kiekvienu dirba  Kažkaip sunku patikėti, kad taip mažai mokiniu klasėje - nenoriu ižeisti, tiesiog tikrai taip gerai, kad net nesitiki. O kitos klasės ir mažos? šiaip manau mažos klasės - didelis privalumas... O kaip mokytojos vardas?
Groovy77
2009 01 21, 19:54
Papildyta:Veskit į Karsavino mokyklą.  [/quote] Kad Karsavino mokykloj klases po 20-30 zmoniu, tokiu dideliu klasiu seniai jau nebemaciau. Mano vaikas lanko paprasta darzeli ir ju pagal sarasha 16, lanko maziau ir 2 aukletojos, o cia klases virsh 20 zmoniu ir tik viena mokytoja, kas gi cia gero. Kad ir kokia gera bebutu, vistiek nespetu su visais susitvarkyti. O ka gero galite pasakyti apie Naujamiescio (buvusi 8) mokykla? Siais metais sunui i mokykla, shis klausymas yra labai aktualus
Mamusik
2009 01 21, 20:50
Mano vaikas lanko paprasta darzeli ir ju pagal sarasha 16, lanko maziau ir 2 aukletojos, o cia klases virsh 20 zmoniu ir tik viena mokytoja, kas gi cia gero. Kad ir kokia gera bebutu, vistiek nespetu su visais susitvarkyti. O ka gero galite pasakyti apie Naujamiescio (buvusi 8) mokykla? Siais metais sunui i mokykla, shis klausymas yra labai aktualus  [/quote] Mano vaiko grupeje yra 21 vaikas. Retai kada buna 15 ar maziau. O su 20 ir daugiau mokiniu nera sunku susitvarkyti, jei klaseje nera mokiniu besimokanciu pagal individualias programas. Kelios mano drauges veda vaikus i 8-ta mokykla, patenkintos. Negirdejau nei vieno blogo zodzio apie sia mokykla.
Groovy77
2009 01 22, 09:55
Kelios mano drauges veda vaikus i 8-ta mokykla, patenkintos. Negirdejau nei vieno blogo zodzio apie sia mokykla. [/quote] aciu uz geras rekomendacijas:) man shi mokykla irgi patiko,vakar buvome uzvaziave apsiziureti. be to ten yra paruoshiamieji kursai pradinukams. Tik va neaisku del prailgintu grupiu, sake, gal bus, gal nebus. Vaikas gi namuose vienas nesedes po mokyklos. o del mokyniu skaiciausi, tai pvz as patilankiau mokykla, musu buvo 14 zmoniu:) o tai buvo jau pamirshau priesh kiek metu
Jullaja
2009 02 02, 16:17
QUOTE(viketa @ 2009 01 21, 20:50) Kažkaip sunku patikėti, kad taip mažai mokiniu klasėje - nenoriu ižeisti, tiesiog tikrai taip gerai, kad net nesitiki. O kitos klasės ir mažos? šiaip manau mažos klasės - didelis privalumas... O kaip mokytojos vardas? Netikekit  Musu mokykloje is vis po viena 1.2.3 bei 4 klase. Musu klaseje yra pagal sarasa 12 vaiku, is ju 2-* mokosi su spec pedagogais ir bendru pamoku nelanko. Musu mokytioja , mano nuomone, tiesiog nuostabi- Marcenko Svetlana Vasiljevna man maza klase- svarbiausias argumentas buvo pasirenkant mokykla, nes musu rajone yra ir kita rusu pradine, bet ten vaiku buvo labai daug. I penkta greiciausiai eisim i Puskino- pasilaiciuose. nes, sorry, bet Karsavino mokykla paliko man ne itin gera ispudi... gaila kad kacialovo gimnazija enktoku nepriima... bet nuo astuntos klases tikrai bandysim
Uliuliuska
2009 02 02, 18:59
Kas nors is Karsavino atsilepkit, ka? Nes i 5 klase ten planuojam
rada 001
2009 02 19, 08:06
QUOTE(Uliuliuska @ 2009 02 02, 20:59) Kas nors is Karsavino atsilepkit, ka? Nes i 5 klase ten planuojam Upasi Boze popast Vam v skolu Ateities!Pedagogi tam javno neadekvatnie,znanija haoticnie.Slisala,ucitelnica po muzike podralas na uroke s ucenicei,pravda,vrode s etogo goda ona uze ne rabotaet,no tam i bez nee hvataet pedagogov so strannostjami,slisala,daze klassi rasformirovivajut,potomu,cto uhodjat uceniki,a seicas voobse slucai u nih interesnii,ucenica s 8 klassa beremennaja,kuda interesno smotrjat soc.pedagog i administracija,nado ze reagirovat.Hotja oni i liubjatpovtorjat,cto ih skola vhodit v sotniu lucsih po Litve skol,no mne kazetsja,cto v Litve ih vsego sotnja.Navernoe na samom dele lucse otdat rebenka v litovskuju skolu,hot jazik normalno znat budet.Moja podruga s etoi skoloi tak namucalas,tam pedagogamsoversenno net dela do detei,ih otvet odin-nam za eto dengi ne platjat.Ne mogu skazat pro nacalnuju skolu-ne znaju,no v starsih klassah-polnii bardak!
Uliuliuska
2009 02 21, 14:10
QUOTE(rada 001 @ 2009 02 19, 08:06) a seicas voobse slucai u nih interesnii,ucenica s 8 klassa beremennaja,kuda interesno smotrjat soc.pedagog i administracija,nado ze reagirovat. Nesupratau, prie ko cia soc.pedagogai ir administracija.  Ir kaip jie turi reagot? Isvaryt vaika is mokyklos , kad kitos neuznestetu?
rada 001
2009 02 22, 15:26
estestvenno isvaryt,i ne vpuskat ni pod kakim predlogom,i voobse,prostite,esli eto dlja Vas v porjadke vesei-beremennie deti,to cto hotet ot detei,i dla cego nuzni soc.pedagogi-dlja krasoti?razvrat v skole nao iskorenjat,ctob drugim nepovadno bilo,hot v nase vremja prinjato bez konca rugat sovetskie vremena-vto vremja takogo ne bilo,soc.pedagogi dolzni navesjat neblagopolucnie sem,i,interesovatsja dosugom detei,uspevaemost,ju i posesaemost,ju,borotsja za detei i vitaskivat ih iz trjasini,a s odobrenija vzroslih-oni u nas nacnut rozat uze v 10
Uliuliuska
2009 02 22, 16:07
Nu bet atsiprasau. Nesciu merginu buvo visada ir visais laikais ir mokykla cia ne prie ko. Galu gale, ne mokykloj mergaites turi suzinoti apie kontracepcija, o seimoj. O jei jau taip atsitiko,jokiu budu nereikia smerkti, o palaikyt. Sorry uz spama. Kaip ten su Karsavino mokykla? Ir aplamai, ar yra patenkintu savo mokykla? Papildyta:rada 001, gal galetum rasyt arba LT , arba RU..........please, labai sunku skaityt.
Mamusik
2009 02 24, 16:41
QUOTE(rada 001 @ 2009 02 22, 17:26) estestvenno isvaryt,i ne vpuskat ni pod kakim predlogom,i voobse,prostite,esli eto dlja Vas v porjadke vesei-beremennie deti,to cto hotet ot detei,i dla cego nuzni soc.pedagogi-dlja krasoti?razvrat v skole nao iskorenjat,ctob drugim nepovadno bilo,hot v nase vremja prinjato bez konca rugat sovetskie vremena-vto vremja takogo ne bilo,soc.pedagogi dolzni navesjat neblagopolucnie sem,i,interesovatsja dosugom detei,uspevaemost,ju i posesaemost,ju,borotsja za detei i vitaskivat ih iz trjasini,a s odobrenija vzroslih-oni u nas nacnut rozat uze v 10 Uvazajemaja Rada! Jesli vy sxodite v skolu i poprosite procitat obiazanosti soc. pedagoga, to uvidite, sto so sveckoj u krovati on stojat ne to sto ne dolzen, a ne imejet prava. Takze klassnije rukovoditeli i soc. pedagog ne imejut prava xodit k ucenikam domoj. Takoje pravo jest tolko u socialnogo rabotnika seniuniji v soprovozdeniji policiji. Jedinstvennoje, sto v etoj situaciji mozet sdelat soc. pedagog, tak napisat pismo v seniuniju, sto za rebenkom roditeli ne smotriat. V 8 klase detiam uze po 15 let, v 16 ona rodit. Takije mamy bili i v sovetskije vremena, tolko o nix gromko nikto ne govoril.
Gal kas turit atsiliepimu apie rusiska Juventos gimnazija. Ar yra ten pradines klases, ir ar galima ten papulti? Ir aplamai, kaip ji 'gyvuoja"?
bitutele
2009 03 26, 18:05
QUOTE(Uliuliuska @ 2009 02 22, 17:07) Nu bet atsiprasau. Nesciu merginu buvo visada ir visais laikais ir mokykla cia ne prie ko. Galu gale, ne mokykloj mergaites turi suzinoti apie kontracepcija, o seimoj. O jei jau taip atsitiko,jokiu budu nereikia smerkti, o palaikyt. Sorry uz spama. Kaip ten su Karsavino mokykla? Ir aplamai, ar yra patenkintu savo mokykla? Papildyta:rada 001, gal galetum rasyt arba LT , arba RU..........please, labai sunku skaityt.
|
|