Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dekoracijos ir rūbeliai: neštukės:
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Vivikaliux
Sveikutės,
4u.gif
Aš norėjau pasidomėti, kaip dekoruosite kambarius ir kaip rengsite savo būsimus arba jau esamus mažylius(-es). Pasidalinkite savo fantazija, idėjomis, svajonėmis, apmąstymais ir kūryba. thumbup.gif
Mano vaikučio kambarys jau suprojektuotas:
Kambarys nebus didelis, tačiau nebus ir mažas. cool.gif kadangi mūsų būsima lėliukė yra mergaitė, sienas nudažysime kremine spalva (kad kai paaugs, jai nepasirodytų per kūdikiška) o juk ir dabar jai tinka. tongue.gif lovelė stovės kambario kampe, šiek tiek už lango. Ant jo mes pakabinsime šilkines užuolaidas, kurios bus baltos spalvos. Prie sienos pridėsime vystymo stalą, šiaip staliuką, komodą, tris spinteles. nestuke.gif grindys bus medinės, ąžuolinės. Patiesime didžiulį kilimą. thumbup.gif O aplink visa tai - milijonai žaislų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o jūs?
L'aurora
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 18, 18:02)
Sveikutės,
  4u.gif
Aš norėjau pasidomėti, kaip dekoruosite kambarius  ir kaip rengsite savo būsimus arba jau esamus mažylius(-es). Pasidalinkite savo fantazija, idėjomis, svajonėmis, apmąstymais ir kūryba.  thumbup.gif
Kambarys nebus didelis, tačiau nebus ir mažas.  cool.gif  kadangi mūsų būsima lėliukė yra mergaitė, sienas nudažysime kremine spalva (kad kai paaugs, jai nepasirodytų per kūdikiška) o juk ir dabar jai tinka.  tongue.gif  lovelė stovės kambario kampe, šiek tiek už lango. Ant jo mes pakabinsime šilkines užuolaidas, kurios bus baltos spalvos. Prie sienos pridėsime vystymo stalą, šiaip staliuką, komodą, tris spinteles.  nestuke.gif  grindys bus medinės, ąžuolinės. Patiesime didžiulį kilimą.  thumbup.gif  O aplink visa tai - milijonai žaislų  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
o jūs?
*

musu vaikucio lovyte bus musu miegamajame, mano puseje. atskira kambari jam irengsim kai paaugs. is drabuzeliu tai man mieliausi kudikiski (bodziukai, sliauztinukai ir t.t.), o nervina visokie dzinsiukai. nesuprantu, kaip; toki maziuka (pvz,puses metuku) rengt tokiais nepatogiais drabuzeliais? doh.gif manau, dar spes tuos dzinsus nesiot. o maziukui reikia patogiu, minkstu drabuziuku. labai mieli yra su visokiom zuikucio ausytem mirksiukas.gif
niurzga123
o kuo čia susiję su sveikata? blink.gif
L'aurora
QUOTE(niurzga123 @ 2010 02 18, 22:32)
o kuo čia susiję su sveikata? blink.gif
*

nezinau. radau sia tema ir atsakineju lotuliukas.gif o siaip tai gal galima traktuoti taip : "jei vaikelis pasipuoses, tai ir mamytes sirdiele linksmesne, tad didesne tikimybe ilgiau gyvent" biggrin.gif
PUPA13
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 18, 18:02)
Sveikutės,
  4u.gif
Aš norėjau pasidomėti, kaip dekoruosite kambarius  ir kaip rengsite savo būsimus arba jau esamus mažylius(-es). Pasidalinkite savo fantazija, idėjomis, svajonėmis, apmąstymais ir kūryba.  thumbup.gif
Kambarys nebus didelis, tačiau nebus ir mažas.  cool.gif  kadangi mūsų būsima lėliukė yra mergaitė, sienas nudažysime kremine spalva (kad kai paaugs, jai nepasirodytų per kūdikiška) o juk ir dabar jai tinka.  tongue.gif  lovelė stovės kambario kampe, šiek tiek už lango. Ant jo mes pakabinsime šilkines užuolaidas, kurios bus baltos spalvos. Prie sienos pridėsime vystymo stalą, šiaip staliuką, komodą, tris spinteles.  nestuke.gif  grindys bus medinės, ąžuolinės. Patiesime didžiulį kilimą.  thumbup.gif  O aplink visa tai - milijonai žaislų  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
o jūs?
*

Vaizdas tai kaip is serialu mirksiukas.gif Pirmagimio lovele stovejo pas mus miegamajame prie mano sono.Paskui nupirkome lova taip ir gyvena jau 4.5m pas mus.Turi savo kambari kur jo zaislai sudeti ir visi kiti daiktai,bet miegoti tenai neina,o ir pati kai pagalvoju taip gera kai salia taves guli.Nes jie taip greitai uzauga ir jau ziurek nepriprasysi kad salia atsigultu ar prisiglaustu.Dabar laukiam antro leliuko ir jau su vyru planuojame kaip reiks kudikio lovele dar priimti i miegama.Man kazkaip ramiau kaip leliukas miega salia manes.O rubai tas kas patogu ir miela.Kadangi pirmas gime vasaros pradzioje ir buvo silta tai pagrinde augo su maikute ir tokiais triusikuciais ant pamperso lotuliukas.gif O zaislu jokiu pukuotu nemego,net purtydavosi prisilietes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.