Vivikaliux
2010 02 18, 17:02
Sveikutės, Aš norėjau pasidomėti, kaip dekoruosite kambarius ir kaip rengsite savo būsimus arba jau esamus mažylius(-es). Pasidalinkite savo fantazija, idėjomis, svajonėmis, apmąstymais ir kūryba. Mano vaikučio kambarys jau suprojektuotas: Kambarys nebus didelis, tačiau nebus ir mažas.  kadangi mūsų būsima lėliukė yra mergaitė, sienas nudažysime kremine spalva (kad kai paaugs, jai nepasirodytų per kūdikiška) o juk ir dabar jai tinka.  lovelė stovės kambario kampe, šiek tiek už lango. Ant jo mes pakabinsime šilkines užuolaidas, kurios bus baltos spalvos. Prie sienos pridėsime vystymo stalą, šiaip staliuką, komodą, tris spinteles.  grindys bus medinės, ąžuolinės. Patiesime didžiulį kilimą.  O aplink visa tai - milijonai žaislų o jūs?
L'aurora
2010 02 18, 17:47
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 18, 18:02) Sveikutės, Aš norėjau pasidomėti, kaip dekoruosite kambarius ir kaip rengsite savo būsimus arba jau esamus mažylius(-es). Pasidalinkite savo fantazija, idėjomis, svajonėmis, apmąstymais ir kūryba. Mano vaikučio kambarys jau suprojektuotas: Kambarys nebus didelis, tačiau nebus ir mažas.  kadangi mūsų būsima lėliukė yra mergaitė, sienas nudažysime kremine spalva (kad kai paaugs, jai nepasirodytų per kūdikiška) o juk ir dabar jai tinka.  lovelė stovės kambario kampe, šiek tiek už lango. Ant jo mes pakabinsime šilkines užuolaidas, kurios bus baltos spalvos. Prie sienos pridėsime vystymo stalą, šiaip staliuką, komodą, tris spinteles.  grindys bus medinės, ąžuolinės. Patiesime didžiulį kilimą.  O aplink visa tai - milijonai žaislų o jūs? musu vaikucio lovyte bus musu miegamajame, mano puseje. atskira kambari jam irengsim kai paaugs. is drabuzeliu tai man mieliausi kudikiski (bodziukai, sliauztinukai ir t.t.), o nervina visokie dzinsiukai. nesuprantu, kaip; toki maziuka (pvz,puses metuku) rengt tokiais nepatogiais drabuzeliais?  manau, dar spes tuos dzinsus nesiot. o maziukui reikia patogiu, minkstu drabuziuku. labai mieli yra su visokiom zuikucio ausytem
niurzga123
2010 02 18, 21:32
o kuo čia susiję su sveikata?
L'aurora
2010 02 18, 22:06
QUOTE(niurzga123 @ 2010 02 18, 22:32) o kuo čia susiję su sveikata?  nezinau. radau sia tema ir atsakineju  o siaip tai gal galima traktuoti taip : "jei vaikelis pasipuoses, tai ir mamytes sirdiele linksmesne, tad didesne tikimybe ilgiau gyvent"
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 18, 18:02) Sveikutės, Aš norėjau pasidomėti, kaip dekoruosite kambarius ir kaip rengsite savo būsimus arba jau esamus mažylius(-es). Pasidalinkite savo fantazija, idėjomis, svajonėmis, apmąstymais ir kūryba. Mano vaikučio kambarys jau suprojektuotas: Kambarys nebus didelis, tačiau nebus ir mažas.  kadangi mūsų būsima lėliukė yra mergaitė, sienas nudažysime kremine spalva (kad kai paaugs, jai nepasirodytų per kūdikiška) o juk ir dabar jai tinka.  lovelė stovės kambario kampe, šiek tiek už lango. Ant jo mes pakabinsime šilkines užuolaidas, kurios bus baltos spalvos. Prie sienos pridėsime vystymo stalą, šiaip staliuką, komodą, tris spinteles.  grindys bus medinės, ąžuolinės. Patiesime didžiulį kilimą.  O aplink visa tai - milijonai žaislų o jūs? Vaizdas tai kaip is serialu  Pirmagimio lovele stovejo pas mus miegamajame prie mano sono.Paskui nupirkome lova taip ir gyvena jau 4.5m pas mus.Turi savo kambari kur jo zaislai sudeti ir visi kiti daiktai,bet miegoti tenai neina,o ir pati kai pagalvoju taip gera kai salia taves guli.Nes jie taip greitai uzauga ir jau ziurek nepriprasysi kad salia atsigultu ar prisiglaustu.Dabar laukiam antro leliuko ir jau su vyru planuojame kaip reiks kudikio lovele dar priimti i miegama.Man kazkaip ramiau kaip leliukas miega salia manes.O rubai tas kas patogu ir miela.Kadangi pirmas gime vasaros pradzioje ir buvo silta tai pagrinde augo su maikute ir tokiais triusikuciais ant pamperso  O zaislu jokiu pukuotu nemego,net purtydavosi prisilietes.
|
|