Ilgaplaukė
2010 08 18, 15:47
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 08 18, 10:47) nehigieniška????  gal tu pati tuo google pasinaudok, kad sužinotum, kas yra higieniška. nehigieniška yra su triusikais miegot, o ne be jų. nu nebent jūs patalynės mėnesį nekeičiat man nereikia lietuvių mokytis per google, aš sustiprintą m-kloj mokiaus. ir vis dar nesuprantu, kam tu naudoji tiek kabučių. google irgi neduos atsakymo į klausimą, kodėl tu naudoji tiek kabučių. tai gal apšviesk čia mus, ar pati nežinai kad suprast ilgaplaukę, reikia lobotomiją pasidaryt. priešingu atveju beprasmiška vargintis, sakiniai pernelyg nerišlūs, mintys painios... gi žinai, ne visoms duota būt ir protingoms ir gražioms  Del higieniskumo nusisnekejote... :wacko:Kur as rasiau,kad miegu su "trusikais"(kelnaitem) ar be ju(prasau istrauk is senu temu!) ...,as rasiau(anksciau),kad nehigieniska Cia tema ne apie tai...,ir nereikia spresti pagal save (del patalynes keitimo)... Mokeisi,mokeisi ir nieko galveleje neliko...  Sakoma: "Ziuri i knyga ir mato spyga"...Necituosiu lietuviu k. taisykliu,bet viena priminsiu,kad : "...kabutes dedama zodziai,kurie tariami su IRONIJA...",taigi,ar aisku "moksliukei" Ir taip nesugebate "kai kurios" logiskai mastyti,o dar bandote mane "perprasti"...neverta... Papildyta:QUOTE(Forget @ 2010 08 18, 11:07) Tik ką atėjo nušvitimas, nes perpratau moters paslaptį. Prieš vestuves sena sena kaimynystėje gyvenanti močiutė sakė, kad NIEKAD nemiegočiau su vyru nuoga, nes prarasiu moterišką paslaptį ir vyras nebenorės  Va kur Ilgaplaukės paslaptis, ji miega su triusikais, o mes, tos be paslapties- be.... O ,tai bent ...,tik supratote pagal savo smegenu kieki,deja... O gal parodysite,kur rasiau(sakiau) ,kad miegu su "triusikais"(lietuviskai- apat.kelnaitem) ar be ju...Ar kaip Gaile parase "nesamone",istraukusi kelis jai reikalingus sakinius ir sprendziate...,jus tada ":super"
salve123
2010 08 18, 15:53
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 16:47) O ,tai bent ...,tik supratote pagal savo smegenu kieki,deja... O jum su savo smegenų kiekiu galvos ant pečių ne per sunku nešioti?
Ilgaplaukė
2010 08 18, 16:02
QUOTE(Jurada @ 2010 08 18, 14:29) O jau Vilnių kad statai , na na  visokių stilių ir čia galima pamatyti... Jei kalbant apie namus, tai turi būti patogi apranga, ne aptempti džinsai ar išverčianti papus palaidinė, turi patogu būti, ir nebūtinai treningai. Nes kaip kažkas rašė ir uogienę verdi, paskui pašokt sumanai..  Man patogu namie laisvesni rūbai, bet nebūtinai treningai..Tvarkinga apranga ir tiek.. O Ilgaplaukė bando visiems įpiršti savo nuomonę, ne kitaip. Na,kiekvienas mato,tai ka nori matyti... Nepatinka kartotis,bet ...namie ir ne tik ,turi apranga buti patogi...o kokia ir ar su giliom iskirptem ar ne ,tai kiekvienos reikalas ...Na ir prajuokinote,o kodel negalima virti uogienes su palaidinuke ir pvz. sortais...,kazkaip "nedasilo"...jums patogu laisvesni,kitai priglude... Tai gal "atsimerkite"...,pagal jus ,jeigu as turiu savo nuomone ir ja ginu,tai jau cia vadinasi "pirsimas"...Taip,pastebejau,kad jei ne kaip visos,tai pries visas...,bet tai vadinu"bandos jausmu"...o ar tai jums priimtina ,tai jusu reikalas...
vilnera
2010 08 18, 16:05
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 16:47) Del higieniskumo nusisnekejote... :wacko:Kur as rasiau,kad miegu su "trusikais"(kelnaitem) ar be ju(prasau istrauk is senu temu!) ...,as rasiau(anksciau),kad nehigieniska Cia tema ne apie tai...,ir nereikia spresti pagal save (del patalynes keitimo)... Mokeisi,mokeisi ir nieko galveleje neliko...  Sakoma: "Ziuri i knyga ir mato spyga"...Necituosiu lietuviu k. taisykliu,bet viena priminsiu,kad : "...kabutes dedama zodziai,kurie tariami su IRONIJA...",taigi,ar aisku "moksliukei" Ir taip nesugebate "kai kurios" logiskai mastyti,o dar bandote mane "perprasti"...neverta... http://www.minfolit.lt/arch/1/48.pdfCia jums apie kabuciu vartojima siek tiek.. Ir idomu butu, kur zodziu junginy "kai kurios" yra ironija? Arba "perprasti" ? (Ironija paslėpta pajuoka, žodžio ar frazės vartojimas perkeltine reikšme, priešinga tiesioginei.) Juk jei be ironijos, tai tamstos sakinys skambetu isvis absurdiskai - vat mazdaug taip: "Ir taip nesugebate visos (?) logiskai mastyti,o dar bandote mane nesuprasti (?)...neverta...  "
Ilgaplaukė
2010 08 18, 16:06
QUOTE(salve123 @ 2010 08 18, 16:53) O jum su savo smegenų kiekiu galvos ant pečių ne per sunku nešioti? Matot,jusu smegenu idirbis per menkas,tai net nesivarginsiu...
salve123
2010 08 18, 16:08
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 17:06) Matot,jusu smegenu idirbis per menkas,tai net nesivarginsiu...  Aš neklausiu apie save, aš klausiu ar jums galva dažnai į šoną svyra, nes nu labai didelė turėtų būti...Nors, jeigu kaklas pakankamai storas, gal ir nesvyra...
vilnera
2010 08 18, 16:15
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 17:06) Matot,jusu smegenu idirbis per menkas,tai net nesivarginsiu...  Kokiu budu idirbat savasias? Su traktorium gal? Ar "bumbt su sakaleliu,bumbt per galva.."?
Ilgaplaukė
2010 08 18, 16:19
QUOTE(vilnera @ 2010 08 18, 17:05) Cia jums apie kabuciu vartojima siek tiek.. Ir idomu butu, kur zodziu junginy "kai kurios" yra ironija? Arba "perprasti" ? (Ironija paslėpta pajuoka, žodžio ar frazės vartojimas perkeltine reikšme, priešinga tiesioginei.) Juk jei be ironijos, tai tamstos sakinys skambetu isvis absurdiskai - vat mazdaug taip: ********** "Ir taip nesugebate visos (?) logiskai mastyti,o dar bandote mane nesuprasti (?)...neverta...  " ******* O kam iskraipete mano zodzius...VISOS,ar taip rasiau...  ir zodis PERPRASTI...  ...Bent sugebekite parasyti kaip as parasiau...net juokingai atrodote,nes elgiates kaip mazvaike... Papildyta:QUOTE(salve123 @ 2010 08 18, 17:08) Aš neklausiu apie save, aš klausiu ar jums galva dažnai į šoną svyra, nes nu labai didelė turėtų būti...Nors, jeigu kaklas pakankamai storas, gal ir nesvyra... O vat as klausiu apie jusu protinius sugebejimus...Nustokite viska vertinti pagal savo elgiasi,isvaizda...
vilnera
2010 08 18, 16:22
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 17:16) ******* O kam iskraipete mano zodzius...VISOS,ar taip rasiau...  ir zodis PERPRASTI...  ...Bent sugebekite parasyti kaip as parasiau...net juokingai atrodote,nes elgiates kaip mazvaike...  Gi as jusu ironija isverciau i ne ironija.. Juk citata net imeciau-kad ironija-tai kai zodis ar sakinys pakeiciamas priesingu pagal reiksme. Pas tamsta kabutemis isskirti kaip ironiski butent zodziai,ne sakinys. Pvz: su ironija as rasau: Man labai "patinka" esperanto.. Be ironijos butu : man labai nepatinka esperanto. Atradau as jusu zavesio paslapti-visiskas logikos nebuvimas, bet toks visiskas,kad net idomu. Bet gal jums su menais kokiais gerai sekasi?
Ilgaplaukė
2010 08 18, 16:24
QUOTE(vilnera @ 2010 08 18, 17:15) Kokiu budu idirbat savasias? Su traktorium gal? Ar "bumbt su sakaleliu,bumbt per galva.."? Kaip viena forumiete sake:'Kas gamtos duota...",tai va jums matyt neduota...
salve123
2010 08 18, 16:30
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 17:19) O vat as klausiu apie jusu protinius sugebejimus... Nu nėra pas mane protinių sugebėjimų, nėra. Niekaip ir niekada nesugebėsiu "mąstyti", kaip jūs...
Ilgaplaukė
2010 08 18, 16:41
QUOTE(vilnera @ 2010 08 18, 17:22) Gi as jusu ironija isverciau i ne ironija.. Juk citata net imeciau-kad ironija-tai kai zodis ar sakinys pakeiciamas priesingu pagal reiksme. Pas tamsta kabutemis isskirti kaip ironiski butent zodziai,ne sakinys. Pvz: su ironija as rasau: Man labai "patinka" esperanto.. Be ironijos butu : man labai nepatinka esperanto. Atradau as jusu zavesio paslapti-visiskas logikos nebuvimas, bet toks visiskas,kad net idomu. Bet gal jums su menais kokiais gerai sekasi? O kam juos versti...,be to neteisingai ir isvertete...Rasau su ironija,nes kai kuriu mintys absurdiskos iki "negalejimo"...O kodel man TURI patikti ,kas jums patinka...O jus neverskite,o jei norite skaitykite taip kaip parasiau,tai ir skaitykite,o jei ne- visada prasome "aplenkti"... Vat ir neatspejote,su menais visai nesusijusi,o atvirksciai...tikslieji mane myli...  Jei logikos ,kaip jus sakote netureciau,nebuciau tuo, kuo esu,ir netureciau ka turiu...  Bet,jums tai nesuprast...  O jus pati vadovaujates logika ar jausmais... Papildyta:QUOTE(salve123 @ 2010 08 18, 17:30) Nu nėra pas mane protinių sugebėjimų, nėra. Niekaip ir niekada nesugebėsiu "mąstyti", kaip jūs... Kaip sakoma ,dziaukites ka "turite"...
light blue
2010 08 18, 17:14
Ryte netyčia čia užėjau paskaitinėti  Linksma... Iš kur mergaitei tiek drąsos, tiek valios geležinės. Valios tiek visiems atsakinėti ir plušėti ties tuo Šiaip temos pavadinimą jau reikėtų pasikeisti  "Pjedestalas JAI".
alter ego
2010 08 18, 18:19
Pala pala, jau nebesusigaudau... o vaikščiot su triusikais higieniška ar nehigieniška?
Ilgaplaukė
2010 08 18, 18:41
QUOTE(light blue @ 2010 08 18, 18:14) Ryte netyčia čia užėjau paskaitinėti  Linksma... Iš kur mergaitei tiek drąsos, tiek valios geležinės. Valios tiek visiems atsakinėti ir plušėti ties tuo Šiaip temos pavadinimą jau reikėtų pasikeisti  "Pjedestalas JAI". Na papuoliau i "gyvaciu irstva",tai jos mano ,kad jei nepritari JU nuomonei,o turi SAVO,tai bando "ikasti",bet... juokinga...  Nereikia man tokios "garbes",bet va pavadinimas tai tiktu "Gyvatynas". Papildyta:QUOTE(alter ego @ 2010 08 18, 19:19) Pala pala, jau nebesusigaudau... o vaikščiot su triusikais higieniška ar nehigieniška?  Manau GAILE geriau zino... O jus matyt "tokiu" net neturite,ar ne...  Tai gal nesivarginkite,o dar ir ...bereikalingos islaidos...,"graziai" ir taip atrodote...
bardakas, jau nebelinksma... Ilgaplauke, kaip namie turėtų atrodyti moteris? Nes kyla įtarimas, kad visas triukšmas dėl nieko...nesusikalbėjimas gal.
salve123
2010 08 18, 18:53
Ilgaplauke, kaip suprantu esate darbdavė? O savo pavaldiniams tapačiai iki smulkmenų paaiškinat, kaip jie turi atrodyti darbe, o kaip namie?
Ilgaplaukė
2010 08 18, 19:03
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 19:45) bardakas, jau nebelinksma... Ilgaplauke, kaip namie turėtų atrodyti moteris? Nes kyla įtarimas, kad visas triukšmas dėl nieko...nesusikalbėjimas gal. O va tu ir pasakyk...ar tu irgi "neturi" nuomones"... Koks triuksmas...as tai cia linksminuosi... Papildyta:QUOTE(salve123 @ 2010 08 18, 19:53) Ilgaplauke, kaip suprantu esate darbdavė? O savo pavaldiniams tapačiai iki smulkmenų paaiškinat, kaip jie turi atrodyti darbe, o kaip namie? Gerai suprantate... :mirksiukas:Jums cia paaiskinti visas darbo subtilybes ar kaip... Nuklydote "i lankas"...
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 20:58) O va tu ir pasakyk...ar tu irgi "neturi" nuomones"... Koks triuksmas...as tai cia linksminuosi...  na, jei tau linksma, tai gerai. Moteris namie...Švari, tvarkinga. Man asmeniškai nepatinka treningai, chalatai ir pan. ir taip, aš noriu būti graži vyrui.
Ilgaplaukė
2010 08 18, 19:15
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 20:05) na, jei tau linksma, tai gerai. Moteris namie...Švari, tvarkinga. Man asmeniškai nepatinka treningai, chalatai ir pan. ir taip, aš noriu būti graži vyrui. Linksma,nes "tokiu tupu " moteriskiu dar nebuvau sutikusi,dekui,kad tik virtualioje erdveje... Griztant prie temos,pagaliau...taip,ir man nepatinka treningiukai,nors as su jais TIK ir vaikstau i sporto klubus,bet va namie,netinka...Chalatu as is vis tokiu neturiu...O va trumpos suknytes,sortukai,maikutes...tie drabuziai ,su kuriais jauciuosi gerai,patraukliai,ir seksualiai...
salve123
2010 08 18, 19:16
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 20:05) , aš noriu būti graži vyrui. Na, o man pilnai pakanka pačiai sau patikti...Beje tas visai nemaišo santykiams su artimais man žmonėmis. Priešingai - dargi labai padeda.
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 21:15) Linksma,nes "tokiu tupu " moteriskiu dar nebuvau sutikusi,dekui,kad tik virtualioje erdveje... Griztant prie temos,pagaliau...taip,ir man nepatinka treningiukai,nors as su jais TIK ir vaikstau i sporto klubus,bet va namie,netinka...Chalatu as is vis tokiu neturiu...O va trumpos suknytes,sortukai,maikutes...tie drabuziai ,su kuriais jauciuosi gerai,patraukliai,ir seksualiai...  na va, ir ginčytis nėr ko. suknytės, šortai, maikutės, kitos net nepagalvotų, kad tai yra sexualu. Salve, sau patikti būtina. ale noris ir vyrui patikt
salve123
2010 08 18, 19:19
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 20:03) Nuklydote "i lankas"...  Kodėl lankas? Netgi labai nelankos...Vat galvoju - turi gi kažkas "laimę" turėti tokį viršininką, kaip jūs...
Ilgaplaukė
2010 08 18, 19:33
QUOTE(salve123 @ 2010 08 18, 20:19) Kodėl lankas? Netgi labai nelankos...Vat galvoju - turi gi kažkas "laimę" turėti tokį viršininką, kaip jūs... Vat nepasiseke jusu vyrui ir vaikams "tokia" namuose tureti... O jus taip "neimkite" i galva del mano darbo,pavaldiniu...,paskui dar susirgsite...  Geriau i tema,i tema...prasome,pasakykite gi pagaliau kaip jums patogu namuose vaikscioti... Papildyta:QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 20:19) na va, ir ginčytis nėr ko. suknytės, šortai, maikutės, kitos net nepagalvotų, kad tai yra sexualu. Salve, sau patikti būtina. ale noris ir vyrui patikt  O jus dazniau nueikite i tema "Uz miegamojo duru..." ,ten gal geriau mokes paaiskinti...Ir zinias praplesite,ir mus "apsviesite"... Tai jus ir nepasakete su kokiais drabuziais vaikstote...,na treningai nepatinka,chalatai irgi...tai kas gi patinka...Ir kas jums seksualu namie,ne veltui lankotes "tokiose" temose...,tai gal pasidalinsite patirtimi... :mirksiukas:Ir vyrui patinka,tik ar nenusibos greitai,jei taip ir valgyti gaminate( sex apatiniais  )
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 21:33) Vat nepasiseke jusu vyrui ir vaikams "tokia" namuose tureti... O jus taip "neimkite" i galva del mano darbo,pavaldiniu...,paskui dar susirgsite...  Geriau i tema,i tema...prasome,pasakykite gi pagaliau kaip jums patogu namuose vaikscioti... Papildyta: O jus dazniau nueikite i tema "Uz miegamojo duru..." ,ten gal geriau mokes paaiskinti...Ir zinias praplesite,ir mus "apsviesite"... Tai jus ir nepasakete su kokiais drabuziais vaikstote...,na treningai nepatinka,chalatai irgi...tai kas gi patinka...Ir kas jums seksualu namie,ne veltui lankotes "tokiose" temose...,tai gal pasidalinsite patirtimi... :mirksiukas:Ir vyrui patinka,tik ar nenusibos greitai,jei taip ir valgyti gaminate( sex apatiniais  )  nesupratau...kur man eit? Jums smulkiai? Vasarą trikotažinės suknutės. nes karšta. žiemą šilčiau rengiuos. gana? ar čia blogai?
salve123
2010 08 18, 19:44
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 20:33) Geriau i tema,i tema...prasome,pasakykite gi pagaliau kaip jums patogu namuose vaikscioti...  Namuose man patogu vaikščioti basomis kojomis... Papildyta:QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 20:33) Vat nepasiseke jusu vyrui ir vaikams "tokia" namuose tureti... Nieko baisaus. Lai kenčia. O jeigu zyrzės labai, pagrąsinsiu, kad ištremsiu pas Ilgaplaukę...
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 20:37)  nesupratau...kur man eit? Jums smulkiai? Vasarą trikotažinės suknutės. nes karšta. žiemą šilčiau rengiuos. gana? ar čia blogai?  Eik persirengt. Kiek laiko sedesi su tais trikotaziniais naktiniais- neseksualu labai.
QUOTE(juraga @ 2010 08 18, 21:45) Eik persirengt. Kiek laiko sedesi su tais trikotaziniais naktiniais- neseksualu labai.  niu gerai...jei jau nesexualu, tai reik keist... o jei mini sijonuką ryt, a?  jau bus sexualu?
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 20:51)  niu gerai...jei jau nesexualu, tai reik keist... o jei mini sijonuką ryt, a?  jau bus sexualu? Ai, nu nezinau, tu manes kazkaip netrauki, nu visiskai. Taip, kad renkis, nesirengus.
QUOTE(juraga @ 2010 08 18, 21:54) Ai, nu nezinau, tu manes kazkaip netrauki, nu visiskai. Taip, kad renkis, nesirengus. ai, tai aš gi ne dėl tavęs. Vyrą reik išsaugot
birutea
2010 08 18, 20:00
as ir kai grystu is darbo i miniaka ir maikute  cia vasara taip:) ziema teningais namie vilkiu, paogiai kad butu  sekmadieniais daznai su vaikinu nieko nevilkime, i halatus susisukame  ir slampinejame, tinginiaujame  bet cia ir tik ziema taip buna  )
blondinas Nr.246
2010 08 18, 20:23
boba apsirengus gerai buna tada, kai nusisuki ir negali pasakyt ka jinai yra apsirengus.
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 18, 21:23) boba apsirengus gerai buna tada, kai nusisuki ir negali pasakyt ka jinai yra apsirengus. Tau leidus, sita tavo citata issikirpsiu ir uzsiklijuosiu ant rubu spintos. Ir dar prie veidrodzio.
Ilgaplaukė
2010 08 18, 20:58
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 20:37)  nesupratau...kur man eit? Jums smulkiai? Vasarą trikotažinės suknutės. nes karšta. žiemą šilčiau rengiuos. gana? ar čia blogai?  Na ,ten kur jums pasakys,kaip seksualiau atrodyti... Prasome smulkiau ,ypac domina ziemos sezonu... Papildyta:QUOTE(salve123 @ 2010 08 18, 20:44) Namuose man patogu vaikščioti basomis kojomis...
Nieko baisaus. Lai kenčia. O jeigu zyrzės labai, pagrąsinsiu, kad ištremsiu pas Ilgaplaukę...
Basomis ir be kelnaiciu..."paskutinis mados klyksmas",pagal salve123... Na jau,ne ...paskui virkausite temose "Pabego vyras..."  Na,netikiu ,kad "tokios moteros" kas nors neklausytu...,va pasakete ,kad tegul kencia,tai ir "sventa"...jis matyt ir taip jauciasi kaip tremtyje...,uzuojauta...
salve123
2010 08 19, 10:00
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 21:58) Na,netikiu ,kad "tokios moteros" kas nors neklausytu Kodėl netikit? Aš vat jums jau nioliktą kartą liepiu eiti į biblioteką, o jūs kaip čia, taip čia.
blondinas Nr.246
2010 08 19, 10:05
QUOTE(salve123 @ 2010 08 19, 11:00) Kodėl netikit? Aš vat jums jau nioliktą kartą liepiu eiti į biblioteką, o jūs kaip čia, taip čia. todel, kad galvoja, kad "eiti i byblioteka" yra tas pats, kas eiti "na huij"... Tik lietuviskai.
salve123
2010 08 19, 10:21
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 19, 11:05) todel, kad galvoja, kad "eiti i byblioteka" yra tas pats, kas eiti "na huij"... Tik lietuviskai.  tai aš visai nepykčiau jeigu ji eitu ten, kur galvoja...Svarbu, kad eitų...Kur nors...
blondinas Nr.246
2010 08 19, 11:00
QUOTE(salve123 @ 2010 08 19, 11:21)  tai aš visai nepykčiau jeigu ji eitu ten, kur galvoja...Svarbu, kad eitų...Kur nors... nezino ka apsirengti.
Ilgaplaukė
2010 08 19, 15:08
QUOTE(salve123 @ 2010 08 19, 11:00) Kodėl netikit? Aš vat jums jau nioliktą kartą liepiu eiti į biblioteką, o jūs kaip čia, taip čia. Kazkodel nesitebiu,kad visoms supermamu klube siulote eiti...i biblioteka...manote ,jei pati ten "proto igijote" besededama( kazkaip atrodo ,kad be reikalo),tai kitiems reiketu... O jei i tema,tai ,sakete vaikstote basomis namie,o ka ,neuztenka pinigeliu slepetem nusipirkti...  Ir neatsakete, priedas "basomis" ,tai kelnates,ar be ju... Papildyta:QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 19, 12:00) As ne Salve123,nevaikstau nei basomis,nei ...
salve123
2010 08 19, 15:25
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 16:08) O jei i tema,tai ,sakete vaikstote basomis namie,o ka ,neuztenka pinigeliu slepetem nusipirkti... Aha, į temą...Taip. Neturiu pinigų šlepetėms. Nupirksite? Jei ką, tai pirkite ružavas, ružavas...
Ir as savo namuose vaikstau basa ir kas tame blogo?
Ilgaplaukė
2010 08 19, 15:32
QUOTE(salve123 @ 2010 08 19, 16:25) Aha, į temą...Taip. Neturiu pinigų šlepetėms. Nupirksite? Jei ką, tai pirkite ružavas, ružavas...
*Selma*
2010 08 19, 15:34
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 16:31) Ir as savo namuose vaikstau basa ir kas tame blogo?  Aš taip pat. Matyt kažkam nuo sėdėjimo SM sutrikusi kraujo apytaka, tai vaikšto su "vatynkom"
evelyna
2010 08 19, 15:47
QUOTE(*Selma* @ 2010 08 19, 16:34)  Aš taip pat. Matyt kažkam nuo sėdėjimo SM sutrikusi kraujo apytaka, tai vaikšto su "vatynkom" 
ot kodėl kodėl reikia šlepečių. nepasimokot. taigi PASLAPTIS dingsta. čia kaip su triusikėliais. nėr jų-nėr paslapties. ir su šlepetėm tas pats...žinokit...
vilnera
2010 08 19, 15:53
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 16:08) Kazkodel nesitebiu,kad visoms supermamu klube siulote eiti...i biblioteka...manote ,jei pati ten "proto igijote" besededama( kazkaip atrodo ,kad be reikalo),tai kitiems reiketu... O jei i tema,tai ,sakete vaikstote basomis namie,o ka ,neuztenka pinigeliu slepetem nusipirkti...  Ir neatsakete, priedas "basomis" ,tai kelnates,ar be ju... Papildyta: As ne Salve123,nevaikstau nei basomis,nei ...  O tai tamsta ka-namie,prie tu seksualiu sukneliu,slepetemis avite??  Kazkaip isivaizdavau,kad slepetes tai prie chalatelio kokio geriausiai dera..Prie naktiniu dar.. tik kad anu,saket,nenesiojat.Tai kaip cia iseina-tokia stilinga,ir tokia kliurka stiliaus
Ilgaplaukė
2010 08 19, 16:34
QUOTE(vilnera @ 2010 08 19, 16:53) O tai tamsta ka-namie,prie tu seksualiu sukneliu,slepetemis avite??  Kazkaip isivaizdavau,kad slepetes tai prie chalatelio kokio geriausiai dera..Prie naktiniu dar.. tik kad anu,saket,nenesiojat.Tai kaip cia iseina-tokia stilinga,ir tokia kliurka stiliaus  Gal galite pasakyti,kur as sakiau,kad nesioju slepetes...  Prie suknyciu ar sortuku nesioju isispiriamas basutes ( aiskiau,kad butu,ant zemo kulniuko...), o va slepetes uzsidedu tik kai miegucio einu...Patenkinau jusu smalsuma... O va kaip jus pati vaikstote,manau supratau...chalatas,slepetes...na kaip sovietine moteriskaite...
vilnera
2010 08 19, 16:43
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 17:34) Gal galite pasakyti,kur as sakiau,kad nesioju slepetes...  Prie suknyciu ar sortuku nesioju isispiriamas basutes ( aiskiau,kad butu,ant zemo kulniuko...), o va slepetes uzsidedu tik kai miegucio einu...Patenkinau jusu smalsuma... O va kaip jus pati vaikstote,manau supratau...chalatas,slepetes...na kaip sovietine moteriskaite...  Del slepeciu,tai as taip is tamstos parasymu supratau.. O del mano apdaru-bigudukus pamirsot, anie yr isskirtinis aksesuaras,puosiantis mano galva.. Atrodau,zinokit,kaip koks jezuselis su rozine,plastmasine biguduku aerole -labai jaunatviskai ir gaiviai
QUOTE(vilnera @ 2010 08 19, 18:43) Del slepeciu,tai as taip is tamstos parasymu supratau.. O del mano apdaru-bigudukus pamirsot, anie yr isskirtinis aksesuaras,puosiantis mano galva.. Atrodau,zinokit,kaip koks jezuselis su rozine,plastmasine biguduku aerole -labai jaunatviskai ir gaiviai  net Karlsoną prisiminiau...ta Freken Bok, tokia charizmatiška buvo,ania?
salve123
2010 08 19, 16:51
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 17:34) ...), o va slepetes uzsidedu tik kai miegucio einu... Su šlepetėmis miegate?
|
|