namie vaikštau su džinsais su timpėm, niekada praktiškai pati nesidažau, tuo labiau namie, bet už tai džiaugiuos oda nenualinta
bet kasdiena dazytis, nemanau,kad tai gerai odai.
Humoras:
Kaip pasaulis atrodytų , jei jame nebūtų vyrų ? Pasaulyje gyventų laimingos storos moterys Galiu nuo savęs pridurti : nepasidažiusios QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 25, 11:39) Humoras: Kaip pasaulis atrodytų , jei jame nebūtų vyrų ? Pasaulyje gyventų laimingos storos moterys Galiu nuo savęs pridurti : nepasidažiusios Tai štai kodėl pasaulyje tiek daug nelaimingų moterų: nes šalia vyrų jos turi būti alinamos dietų ir pasidažiusios?
Man žmona namuse labiausiai patinka nepasidažiusi ir be drabužių...
P.s. Ji ir taip dažosi labai retai, gal kelis kartus per metus ir natūrali man atrodo daug gražesnė.. QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 18, 17:26) Klausimas pasvarstymui vyrams ir ne tik. Kaip Jūsų žmonos rengiasi namuose, ar dažosi, ar visiškai "atsipalaiduoja"? Ir kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje. kadangi as net iseidama is namu labai retai dazausi, tai namuose nesidazau visai, o apranga paprasta, treningai - megztinis, vasara sortai ir maikute
Geriausia apranga žmonai, tai jokios aprangos
namie bunu su bridzais ir maikute
man svarbiausia kad mano žmona pati namie jaustusi patogei, ar ji bus su treningu ar su chalatu ar kaip motule gamta paleido... svarbu kad pati patogei jaustusi! o kam namie makijažas? mergina, moteris ar žmona ir be makiažo yra graži mylinčio vyro akyse.
ačiū už demesi
Namie nesidažau, o rengiuosi tai, kas patogu - džinsai, timpės, megztukas, marškinukai, maikutė ir pan... Būna kartais dienų, kai visą dieną tik su chalatu praleidžiu. Brangusis neprieštarauja
As taip pat nesidazau.MB net gi grazesne atrodau nepasidazius.
O apranga,laisvos kelnes,treningai,megztiniai ar maikutes.Dzinsai Na,o MB tai pat laisvai rengiasi. Pasipuosiam kai iseinam is namu.
Dabar namie deviu timpes, ar svelnias (tas su pukeliu) kelnes. Nelabai jos ten ir treningines
QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 18, 18:26) Klausimas pasvarstymui vyrams ir ne tik. Kaip Jūsų žmonos rengiasi namuose, ar dažosi, ar visiškai "atsipalaiduoja"? Ir kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje. as noretau, kad mano zmona, kai as griztu is darbo, devetu stebuklinga nematomo zmogaus apsiausta. QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 21:55) O... tai nesunku paverst realybe, pakanka užpildyt skyrybų dokumentus Papildyta: QUOTE(mindudo @ 2010 02 26, 10:35) Kadaise bandžiau ir aš, bet bais nepatogu kotlektus kept su tokia apranga QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 21:55) beje,gal čia kiek ne į temą,bet yra geras posakis,kad apie vyrą galima spręsti pagal jo pasirinktą moterį QUOTE(pipima @ 2010 03 08, 15:03) beje,gal čia kiek ne į temą,bet yra geras posakis,kad apie vyrą galima spręsti pagal jo pasirinktą moterį labai netgi i tema, nes moteri as rinkausi pagal jos deliojamu geltonu galvyciu skaiciu.. Issirinkau ta, kuri ju daugiausiai dejo. Nes ji man atrodi linksmiausia. Dabar renkuosi atvirksciai... QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:47) jeigu buciau..jeigu buciau. Pipima ir afrikoj pipima... Nereikia reikalaut is saves daugiau, nei tavo pipima gali pakelt. Papildyta: QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:47) jeigu buciau..jeigu buciau. Pipima ir afrikoj pipima... Nereikia reikalaut is saves daugiau, nei tavo pipima gali pakelt. bjaurus gyvenimu nepatenkintas diedas QUOTE(Goodrutis @ 2010 03 01, 21:17) man svarbiausia kad mano žmona pati namie jaustusi patogei, ar ji bus su treningu ar su chalatu ar kaip motule gamta paleido... svarbu kad pati patogei jaustusi! o kam namie makijažas? mergina, moteris ar žmona ir be makiažo yra graži mylinčio vyro akyse. ačiū už demesi pasirodo yra protingu vyru
Aš žiemą mėgstu vaikščioti namuose apsirengusi chalatu, o vasarą - šortai, suknutės trikotažinės, bet tikrai niekada specialiai namie nesidažau, o kam? jei antakiai sutvarkyti, oda švari, lūpos nesuskeldėjusios - ir taip gražu...
Nors pažįstu ir tokių, kurios tik atsikėlusios blakstienas prisiklijuoja... Vargšai jų vyrai, jie nė neįsivaizduoja kaip jų mylimosios be tonos "špakliaus" atrodo... Papildyta: Beje, mano vyras sako, kad be makijažo aš jam gražesnė
Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti. Man tai atrodo nepriimtina.
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 03 11, 14:13) Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti. jei dauguma moteru pries atsikeliant vyrui neissidazytu, tai vyras atsikeles gali jos nepazinti. Arba taip issigasti, kad ji istiks infarktas.
Namai-ne darbo vieta,kad butu nustatyta aprangos stilius. Turi buti patogu ir jauku. Kiekvienam savo. Mes abu devim "naminius" rubus (lengvos kelnes,marskineliai).
Makijazo man namie tikrai nereikia,ir net eidama is namu nesidazau,nebent kur i svecius traukiam,ar i koki rengini. Mano draugiu tarpe,dauguma isaugo is to periodo,kai net siuksliu negali isnesti nenusipiese veido (kas vadinama makijazu),daugumai tai praeina kartu su paauglyste. QUOTE(Apus @ 2010 02 19, 10:20) mes ir daznai su pizamom lakstom, arba treningais kokias niekada nesipustom nei vienas nei kitas namuose, mums svarbiausia patogumas o del makiazo, tai kam jo reikia namuose, mane vyras myli visokia, ir pasidaziuse ir ne, ir storesne ir kudesne QUOTE(ambush @ 2010 02 19, 16:13) O kur daugiau atsipalaiduot, jei ne namie? Tiesiog atsipalaidavimo sąvoką Jūs per daug išplėtėt. Suplyšę drabužiai jau apsileidimas, o ne atsipalaidavimas. O pastaroji sąvoka kaip tik taikliausiai ir nusako, kaip namie vertėtų rengtis. Drabužiai neturi būti varžantys, nepatogūs ir pan. Geriausia, kai jie mieli pačiai juos dėvinčiai moteriai. Tuomet ji gerai jaučiasi, o taip jausdamasi yra patraukli. QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 11, 18:38) jei dauguma moteru pries atsikeliant vyrui neissidazytu, tai vyras atsikeles gali jos nepazinti. Arba taip issigasti, kad ji istiks infarktas. Perskaicius Jusu pasisakymus toks ispudis susidaro, kad moterys tokios baisios, o vyrai tokie grazus nuostabus Deja taip nera Dabar pasisakysiu is savo puses QUOTE(sraigiuss @ 2010 03 18, 16:08) Tendencija tokia- riebaluoti plaukai, nuvalkioti treiningai ar džinsai....O juk kiekvienam miela matyt tvarkingą žmogų. o ko jom but tvarkingom? Jos tvarkingos buvo kai zenytis ir gymdyt norejo. O dabar viskas...gyvenimo tikslas pasiektas, galima atrodyt kaip kiaulem.
Su kiaulėm poruojasi ir gyvena kuiliai, o su moterim gyvena vyrai. Taip jau gamtos surėdyta.
Jūs koks tai zoofilas? Normalūs vyrai ant kiaulių nelipa.
o jetus, atsibodo man su jumis derėtis. Gyvenkit jūs su savo kiaule, jei moters susirast nesugebat.
Na, jei pudra ant veido yra pasitempimas, tai man gaila jūsų moteriškių
Man nepriimtinas moterų pataikavimas vyrui, norės - pabėgs ir nuo gražios Ir ką - nieko, nepabėgo. O puošiuosi tikrai ne dėl vyro.
As vaikstau su ''timpem'' ir megziniais,dzemperiais.Vasara -suknelem.
Susitvarkau plaukus, pasitepu veido kremu ir tiek.Niekad nesidazau namie,jei neplanuoju kur iseit. MB sako,kad as be makiazo grazesne ir jam nepatinka,kai as dazaus, nei jei kur iseinam.
nekenciu halatu, nebent kai labai salta ziema galima leist
Labai dažnai - chalatas. Laisvos kelnes ir kokia maikute. Rečiau koks padoresnis rūbelis :
|