Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žmonos apranga namuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Neatrastoji
namie vaikštau su džinsais su timpėm, niekada praktiškai pati nesidažau, tuo labiau namie, bet už tai džiaugiuos oda nenualinta smile.gif
Reika
biggrin.gif ziauru, as namie vaikstau su \patiniais, na jei sveciu turim tai jau apsirengiu(vaikas ta pati daro ) tongue.gif
bet kasdiena dazytis, nemanau,kad tai gerai odai.
*Westa*
Humoras:
Kaip pasaulis atrodytų , jei jame nebūtų vyrų ?
Pasaulyje gyventų laimingos storos moterys

Galiu nuo savęs pridurti : nepasidažiusios mirksiukas.gif
Minerva
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 25, 11:39)
Humoras:
Kaip pasaulis atrodytų , jei jame nebūtų vyrų ?
Pasaulyje gyventų laimingos storos moterys

Galiu nuo savęs pridurti : nepasidažiusios  mirksiukas.gif
*

Tai štai kodėl pasaulyje tiek daug nelaimingų moterų: nes šalia vyrų jos turi būti alinamos dietų ir pasidažiusios? laugh.gif ("Mano žmona yra nelaiminga su manimi, iš liūdesio ir depresijų neišlipa, bet ji yra liekna ir visada pasidažiusi" - tiesiog tobulas šeimos variantas)

mindudo
Man žmona namuse labiausiai patinka nepasidažiusi ir be drabužių... mirksiukas.gif
P.s. Ji ir taip dažosi labai retai, gal kelis kartus per metus ir natūrali man atrodo daug gražesnė..
Dereša
QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 18, 17:26)
Klausimas pasvarstymui vyrams ir ne tik. Kaip Jūsų žmonos rengiasi namuose, ar dažosi, ar visiškai "atsipalaiduoja"? Ir kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje.
*

kadangi as net iseidama is namu labai retai dazausi, tai namuose nesidazau visai, o apranga paprasta, treningai - megztinis, vasara sortai ir maikute
blogas.tevelis
Geriausia apranga žmonai, tai jokios aprangos thumbup.gif
diana34
namie bunu su bridzais ir maikute thumbup.gif . o dazausi kaip kada ax.gif jei turiu noro tai pasidazau tik blakstienas ir egipto zemes lengvai uztepu ... o siaip stengiuosi kuo maziau det ant veido visokios bjaurasties ax.gif
Wild Pearl
QUOTE(blogas.tevelis @ 2010 02 27, 17:21)
Geriausia apranga žmonai, tai jokios aprangos  thumbup.gif
*

biggrin.gif lotuliukas.gif na taip o jei vaikai namie tai ir nebetinkamas variantas schmoll.gif doh.gif unsure.gif
Goodrutis
man svarbiausia kad mano žmona pati namie jaustusi patogei, ar ji bus su treningu ar su chalatu ar kaip motule gamta paleido... svarbu kad pati patogei jaustusi! o kam namie makijažas? mergina, moteris ar žmona ir be makiažo yra graži mylinčio vyro akyse.
ačiū už demesi smile.gif
Unė Doroti
Namie nesidažau, o rengiuosi tai, kas patogu - džinsai, timpės, megztukas, marškinukai, maikutė ir pan... Būna kartais dienų, kai visą dieną tik su chalatu praleidžiu. Brangusis neprieštarauja smile.gif
viki81
As taip pat nesidazau.MB net gi grazesne atrodau nepasidazius.
O apranga,laisvos kelnes,treningai,megztiniai ar maikutes.Dzinsai schmoll.gif ,nepatogu man.
Na,o MB tai pat laisvai rengiasi.
Pasipuosiam kai iseinam is namu.
ramintukas
Dabar namie deviu timpes, ar svelnias (tas su pukeliu) kelnes. Nelabai jos ten ir treningines smile.gif Ir dzemperiuka ar palaidine ir panasiai. Viena karta, vyrui gryzus pietu buvau dar su chalatu... smile.gif dabar visada speju persirengti iki 12 tikrai smile.gif (Mat namuose auginu vaikeli). Nenesioju namuose tokiu baisiu drabuziu, kad netiketai uzejus sveciui ar jei extra begti i parduotuve tureciau eiti persirengti. Naminiam nesiojimui perku naujus drabuzius kaip ir ejimui i svecius ar i darba smile.gif Tik ju modeliai, stilius skiriasi smile.gif Visada vaikstau susisukavus, sutvarkytais nagais, bet be makiazo smile.gif (Tik pirma menesi po gimdymo truputi apsileidus buvau blush2.gif )
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(Prancuzze @ 2010 02 18, 18:26)
Klausimas pasvarstymui vyrams ir ne tik. Kaip Jūsų žmonos rengiasi namuose, ar dažosi, ar visiškai "atsipalaiduoja"? Ir kaip Jūs norėtumėte, kad jos atrodytų namų aplinkoje.
*

as noretau, kad mano zmona, kai as griztu is darbo, devetu stebuklinga nematomo zmogaus apsiausta.
alter ego
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 21:55)
as noretau, kad mano zmona, kai as griztu is darbo, devetu stebuklinga nematomo zmogaus apsiausta.
*

O... tai nesunku paverst realybe, pakanka užpildyt skyrybų dokumentus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mindudo @ 2010 02 26, 10:35)
Man žmona namuse labiausiai patinka nepasidažiusi ir be drabužių...  mirksiukas.gif
*

Kadaise bandžiau ir aš, bet bais nepatogu kotlektus kept su tokia apranga cool.gif cool.gif
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(alter ego @ 2010 03 08, 13:27)
O... tai nesunku paverst realybe, pakanka užpildyt skyrybų dokumentus  tongue.gif

*

a kas tada est darys ir grindis plaus?
Forget
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 14:06)
*

samdoma darbuotoja. Kuri atsieis tikrai pigiau nei žmona. Ir nervų mažiau kainuos.
alter ego
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 13:06)
*

Arba pats arba... jau Forget anksčiau už mane atsakė mirksiukas.gif
pipima
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 21:55)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje,gal čia kiek ne į temą,bet yra geras posakis,kad apie vyrą galima spręsti pagal jo pasirinktą moterį smile.gif , tad greičiausiai tamstele būsite dėl savo asmeninių savybių susiradęs būtent tokią kokia jums ir yra tinkama smile.gif
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(pipima @ 2010 03 08, 15:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

beje,gal čia kiek ne į temą,bet yra geras posakis,kad apie vyrą galima spręsti pagal jo pasirinktą moterį  smile.gif , tad greičiausiai tamstele būsite dėl savo asmeninių savybių susiradęs būtent tokią kokia jums ir yra tinkama  smile.gif
*

labai netgi i tema, nes moteri as rinkausi pagal jos deliojamu geltonu galvyciu skaiciu..
Issirinkau ta, kuri ju daugiausiai dejo.
Nes ji man atrodi linksmiausia.
Dabar renkuosi atvirksciai...
pipima
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 14:14)
labai netgi i tema, nes moteri as rinkausi pagal jos deliojamu geltonu galvyciu skaiciu..
Issirinkau ta, kuri ju daugiausiai dejo.
Nes ji man atrodi linksmiausia.
Dabar renkuosi atvirksciai...
*

nieko nesupratau biggrin.gif biggrin.gif
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(pipima @ 2010 03 08, 15:20)
nieko nesupratau  biggrin.gif  biggrin.gif
*

nenuostabu...tu juk pipima.
pipima
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 08, 15:31)
nenuostabu...tu juk pipima.
*

ir?.. jei būčiau nebyli - nematoma - fėja, tai būčiau supratus apie kokias geltonas galvutes kalba biggrin.gif ?
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(pipima @ 2010 03 09, 09:25)
ir?.. jei būčiau nebyli - nematoma - fėja, tai būčiau supratus apie kokias geltonas galvutes kalba  biggrin.gif ?
*

jeigu buciau..jeigu buciau.
Pipima ir afrikoj pipima...
Nereikia reikalaut is saves daugiau, nei tavo pipima gali pakelt.
pipima
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:47)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:47)
*

bjaurus gyvenimu nepatenkintas diedas tongue.gif
knopke*
QUOTE(Goodrutis @ 2010 03 01, 21:17)
man svarbiausia kad mano žmona pati namie jaustusi patogei, ar ji bus su treningu ar su chalatu ar kaip motule gamta paleido... svarbu kad pati patogei jaustusi!  o kam namie makijažas? mergina, moteris ar žmona ir be makiažo yra graži mylinčio vyro akyse.
ačiū už demesi smile.gif
*

pasirodo yra protingu vyru 4u.gif nu saunuoliai 4u.gif maniskis lygiai tokios pat nuomones, dziaugiuosi, kad ir daugiau tokiu yra 4u.gif thumbup.gif
Jamaica 06
Aš žiemą mėgstu vaikščioti namuose apsirengusi chalatu, o vasarą - šortai, suknutės trikotažinės, bet tikrai niekada specialiai namie nesidažau, o kam? jei antakiai sutvarkyti, oda švari, lūpos nesuskeldėjusios - ir taip gražu... bigsmile.gif
Nors pažįstu ir tokių, kurios tik atsikėlusios blakstienas prisiklijuoja... lotuliukas.gif
Vargšai jų vyrai, jie nė neįsivaizduoja kaip jų mylimosios be tonos "špakliaus" atrodo... doh.gif
Papildyta:
Beje, mano vyras sako, kad be makijažo aš jam gražesnė blush2.gif
_Foxy_
Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti. Man tai atrodo nepriimtina. schmoll.gif
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 03 11, 14:13)
Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti.
*

jei dauguma moteru pries atsikeliant vyrui neissidazytu, tai vyras atsikeles gali jos nepazinti. Arba taip issigasti, kad ji istiks infarktas.
tobulai netobula
Namai-ne darbo vieta,kad butu nustatyta aprangos stilius. Turi buti patogu ir jauku. Kiekvienam savo. Mes abu devim "naminius" rubus (lengvos kelnes,marskineliai).
Makijazo man namie tikrai nereikia,ir net eidama is namu nesidazau,nebent kur i svecius traukiam,ar i koki rengini. Mano draugiu tarpe,dauguma isaugo is to periodo,kai net siuksliu negali isnesti nenusipiese veido (kas vadinama makijazu),daugumai tai praeina kartu su paauglyste.
eglejk
QUOTE(Apus @ 2010 02 19, 10:20)
thumbup.gif  o mes ypac savaitgaliais su pizamom lakstom  lotuliukas.gif nerealus kaifas kai visi trys su pizamom dar kava geriam ( kai kas kakava) thumbup.gif  Niekada gyvenime nenorejau vyro , kuris ryte pirmiausia ne bucki duotu ir labas rytas istartu, o i dusa begtu  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes ir daznai su pizamom lakstom, arba treningais kokias smile.gif
niekada nesipustom nei vienas nei kitas namuose, mums svarbiausia patogumas smile.gif
o del makiazo, tai kam jo reikia namuose, mane vyras myli visokia, ir pasidaziuse ir ne, ir storesne ir kudesne smile.gif
ciuke
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 11, 17:38)
jei dauguma moteru pries atsikeliant vyrui neissidazytu, tai vyras atsikeles gali jos nepazinti. Arba taip issigasti, kad ji istiks infarktas.
*

Tai jau tikrai, ne viena istiko rolleyes.gif
Vilma-Ieva
QUOTE(ambush @ 2010 02 19, 16:13)
mano nuomone tiek vyras tiek moteris neturetu atsipalaiduot per daug namie.
*

O kur daugiau atsipalaiduot, jei ne namie? Tiesiog atsipalaidavimo sąvoką Jūs per daug išplėtėt. Suplyšę drabužiai jau apsileidimas, o ne atsipalaidavimas. O pastaroji sąvoka kaip tik taikliausiai ir nusako, kaip namie vertėtų rengtis. Drabužiai neturi būti varžantys, nepatogūs ir pan. Geriausia, kai jie mieli pačiai juos dėvinčiai moteriai. Tuomet ji gerai jaučiasi, o taip jausdamasi yra patraukli.
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 03 15, 21:03)
Tuomet ji gerai jaučiasi, o taip jausdamasi yra patraukli.
*

moters paskirtis gyvenime- graziai atrodyti ir kad ja kas nors patrauktu...
Man ble...jusu problemas...
xernesta
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 11, 18:38)
*

Perskaicius Jusu pasisakymus toks ispudis susidaro, kad moterys tokios baisios, o vyrai tokie grazus nuostabus fool.gif
Deja taip nera tongue.gif
Dabar pasisakysiu is savo puses ax.gif Niekada namuose nevaikstau issipusciusi doh.gif (kartais puse dienos su chalatu prabinbineju blush2.gif ) o seip: Ziema treningines kelnes ir dzemperis, vasara sortukai ir maikute smile.gif Plaukus susirisu i arkio uodega biggrin.gif Ir niekada namuose budama nesidazau blink.gif Ir isvis nesuprantu tu moteru, kurios negali nueiti i parduotuve nepasidazusios blink.gif Mylekite save ir busite mylimos 4u.gif
sraigiuss
g.gif Šiuo metu nedirbu, auginu vaiką, bet dėmesio išvaizdai nepamirštu...Mėgstu stebėti moteris, o ypač mamytes, auginančias vaikus. Tenka su jomis susitikti ir namuose, ir vaikų aikštelėse. Tendencija tokia- riebaluoti plaukai, nuvalkioti treiningai ar džinsai....O juk kiekvienam miela matyt tvarkingą žmogų. Aš ne už tai, kad namuose reikia būtinai išsipuošt, išsidažyt ir t.t., bet tvarkingai atrodyti BŪTINA smile.gif
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(sraigiuss @ 2010 03 18, 16:08)
Tendencija tokia- riebaluoti plaukai, nuvalkioti treiningai ar džinsai....O juk kiekvienam miela matyt tvarkingą žmogų.
*

o ko jom but tvarkingom?
Jos tvarkingos buvo kai zenytis ir gymdyt norejo.
O dabar viskas...gyvenimo tikslas pasiektas, galima atrodyt kaip kiaulem.

sraigiuss
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 18, 17:32)
o ko jom but tvarkingom?
Jos tvarkingos buvo kai zenytis ir gymdyt norejo.
O dabar viskas...gyvenimo tikslas pasiektas, galima atrodyt kaip kiaulem.
*

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taram-param
Su kiaulėm poruojasi ir gyvena kuiliai, o su moterim gyvena vyrai. Taip jau gamtos surėdyta.
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(taram-param @ 2010 03 18, 17:49)
Su kiaulėm poruojasi ir gyvena kuiliai, o su moterim gyvena vyrai. Taip jau gamtos surėdyta.
*

jei kiaule gerai nuspalvotum dazais ir aprengtum, labai lengva ja butu sumaisyt su moterim.
Va cia vyrai ir apsigauna.

taram-param
Jūs koks tai zoofilas? Normalūs vyrai ant kiaulių nelipa.
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(taram-param @ 2010 03 18, 19:49)
Jūs koks tai zoofilas? Normalūs vyrai ant kiaulių nelipa.
*

lipa...nelipa. Cia nuo alaus kiekio priklauso.
taram-param
o jetus, atsibodo man su jumis derėtis. Gyvenkit jūs su savo kiaule, jei moters susirast nesugebat.
Moniuke
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 23, 12:37)
o tu manai tai sveika odai?  blink.gif
*

nemanau kad sveika, bet as taip papratusi. kaip sakant pasitempusi visur ax.gif
Esemesas
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 03 11, 15:13)
Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti. Man tai atrodo nepriimtina.  schmoll.gif
*

O ką daryt, jei vyras anksčiau atsikelia? lotuliukas.gif
(Lelija)
Na, jei pudra ant veido yra pasitempimas, tai man gaila jūsų moteriškių biggrin.gif
Man nepriimtinas moterų pataikavimas vyrui, norės - pabėgs ir nuo gražios sad.gif Svarbiausia, supratimas vienas kito, tvarkingi namai, maistas skanus, vaikas ramus ir sveikas. Aš mėgstu ir į vyro storas treningines kelnes įšokti ir dar chalatą ant viršaus užsidėt storą frotinį, man šilta ir patogu biggrin.gif
Ir ką - nieko, nepabėgo.
O puošiuosi tikrai ne dėl vyro.
*GAILĖ*
QUOTE(Moniuke @ 2010 03 18, 21:23)
nemanau kad sveika, bet as taip papratusi.

kaip sakant pasitempusi visur ax.gif
*

tai tada čia žalingas sveikatai įprotis biggrin.gif

o nepasidažiusi negali jaustis pasitempusi? g.gif
Pelyte_M
As vaikstau su ''timpem'' ir megziniais,dzemperiais.Vasara -suknelem.
Susitvarkau plaukus, pasitepu veido kremu ir tiek.Niekad nesidazau namie,jei neplanuoju kur iseit.
MB sako,kad as be makiazo grazesne ir jam nepatinka,kai as dazaus, nei jei kur iseinam.
Darkblue
nekenciu halatu, nebent kai labai salta ziema galima leist
AIRG
Labai dažnai - chalatas. Laisvos kelnes ir kokia maikute. Rečiau koks padoresnis rūbelis :smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.