Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žmonos apranga namuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
blondinas Nr.246
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 09:24)
Nieko tu nesupranti... biggrin.gif Tikra moteris yra tik ta, kuri ką nors turi - katiną, vaiką vyrą, o dar tikresnė ta, kuri pilnai susitapatina su  tuo katinu, vaiku ar vyru ir rezultate jų pačių individualus atvaizdas tiesiog nunyksta, todėl jos ir negali savęs demonstruoti...Nugis, pats matai kokios supermamoj dramos vyksta, kai pvz. nuo jų pabėga koks augintinis ar vyras. Joms tai tolygu jųjų pačių nužudymui...
Nu, dabar supratai, kodėl tos bobos ne save, o artimuosius rodo psauliui? Jų, kaip po tokių paprasčiausiai nelieka...Nulis, tuščia vieta...
*

ne.
As manau, kad tas rodymas yra tuscio zmogaus garbes troskimas..noras pasigirt pries drauges.
Tas budinga abiem lytim.
Supervyrai avataruose mielai detu savo milziniskus pimpalus arba prabangius automobilius. Bet kadangi dauguma neturi nei tu nei tu, tai ir nededa gal..
Forget
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 09:24)

Nu, dabar supratai, kodėl tos bobos ne save, o artimuosius rodo psauliui? Jų, kaip po tokių paprasčiausiai nelieka...Nulis, tuščia vieta...
*

Taiklu, sakyčiau.
salve123
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 01, 09:36)
ne.
rodymas yra tuscio zmogaus garbes troskimas..
*

Kas ne? Tai aš juk ir sakau - tuščia vieta ir nesvarbu per kur...
blondinas Nr.246
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 10:31)
Kas ne? Tai aš juk ir sakau - tuščia vieta ir nesvarbu per kur...
*

nu gerai tada.
Bitch_Intriguer
Nu aš visada pasidažau, kad ir namie būdama, ir galvą išsiplaunu biggrin.gif Ir treningų nenešioju - rengiuosi savo stiliumi ir tiek. Ir ne dėl vyro dažausi, o man tiesiog patinka dailiai atrodyt. Užtat neturiu problemų jei reik staigiai kur išeit ar išvažiuot - nereik nei persirengt, nei bėgt galvos plaut, nei dažytis skubėt. Atsikeliu iš ryto ir susitvarkau - man tai toks pats ritualas, kaip ir dantis išsivalyt. Studijų metais taip įpratau, taip ir liko. O vyrui tai jokio skirtumo, pasidažius aš, ar ne - sako, jam aš visokia graži.
Vienintelis priekaištas iš vyro - dėl mano pamėgtų baggy kelnių - tų, su nukarusiu klynu biggrin.gif Bet man patinka ir aš jas nešioju.
blondinas Nr.246
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 15:05)
Nu aš visada pasidažau,
  tiesiog patinka dailiai atrodyt.
*

vadinasi is principo esi negrazi
Bitch_Intriguer
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 01, 14:57)
vadinasi is principo esi negrazi
*

Nebūtinai. Esu graži, bet patinka atrodyt dar gražesnei negu esu biggrin.gif
(Lelija)
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 15:05)
Nu aš visada pasidažau, kad ir namie būdama, ir galvą išsiplaunu biggrin.gif Ir treningų nenešioju - rengiuosi savo stiliumi ir tiek. Ir ne dėl vyro dažausi, o man tiesiog patinka dailiai atrodyt. Užtat neturiu problemų jei reik staigiai kur išeit ar išvažiuot - nereik nei persirengt, nei bėgt galvos plaut, nei dažytis skubėt. Atsikeliu iš ryto ir susitvarkau - man tai toks pats ritualas, kaip ir dantis išsivalyt. Studijų metais taip įpratau, taip ir liko. O vyrui tai jokio skirtumo, pasidažius aš, ar ne - sako, jam aš visokia graži.
Vienintelis priekaištas iš vyro - dėl mano pamėgtų baggy kelnių - tų, su nukarusiu klynu biggrin.gif Bet man patinka ir aš jas nešioju.
*

O kas valgyt gamina??? Negi su aptaskytais rubais nuo bulviu skutimo, riebalais aptiskusiom kelnem su nukarusiu klynu ir leki kur nors ?
DNG
QUOTE((Lelija) @ 2010 09 01, 18:43)
O kas valgyt gamina??? Negi su aptaskytais rubais nuo bulviu skutimo, riebalais aptiskusiom kelnem su nukarusiu klynu ir leki kur nors ?
*

bigsmile.gif šitaip valgyt gaminat??? doh.gif
blondinas Nr.246
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 16:04)
Nebūtinai. Esu graži, bet patinka atrodyt dar gražesnei negu esu biggrin.gif
*

lygiai ta pati sakydavo bobos pries 30 metu.
Jos visos budavo grazios, bet noredamos but dar grazesnes, darydavo idijotiskas sukuosenas, dazydavo save ir rengdavosi labai graziai.
Ar matei nuotrauku 30 metu senumo, kuriose yra pasigrazine bobos?
Nu ir kaip...kiek laiko is ju zvengei?
Issidazius boba netampa grazesne.
Ji tampa juokingesne.
Nu kaip klounai cirke..
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 01, 18:23)
*

ne ble..
Valgis gaminamas isimant is saldytuvo pokeli saldytu koldunu ir supilant juos i verdanti puoda...
Jurada
QUOTE(Simulcika @ 2010 09 01, 17:05)
*

Gerai, kai viena esi ir vaikas nereikalauja pusryčių , aprengti, įjungti filmuką , sekioti ir zysti- galima valandą dažytis . biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 01, 20:23)
*

O kas čia tokio? g.gif Aš prijuosčių nekenčiu, tai irgi po maisto gaminimo, kepimo nebūna idealiai švarūs rūbai.

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 01, 23:14)
ne ble..
Valgis gaminamas isimant is saldytuvo pokeli saldytu koldunu ir supilant juos i verdanti puoda...
*

biggrin.gif Tada apranga bus švari, gal tik tykštantis vanduo paliks dėmių
blondinas Nr.246
QUOTE(Jurada @ 2010 09 01, 21:58)
Gerai, kai viena esi ir vaikas nereikalauja 

*

vaikas yra blogai?
salve123
Arba aš skaityti nemoku, arba temoje apie save rašančios moterys yra iki tiek bukos, kad nesupranta jog klausimas - kaip jūsų žmonos rengiasi namie? (akloms primenu, kad jis yra temos antraštėje), yra teisogiai adresuotas tik vyrams...
juraga
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 22:20)
apie save rašančios moterys yra iki tiek bukos, kad nesupranta jog klausimas - kaip jūsų žmonos rengiasi namie? (akloms  primenu, kad jis yra temos antraštėje), yra teisogiai adresuotas tik vyrams...
*

Nevaryk čia ant moterų dabar... mes moterys nesam tiek bukos, mes tiesiog labai darbščios.
Jei vyrai savo darbo nedirba ir temoje nedalyvauja, tai moterytės tai padaro už juos (kaip ir visus kitus buities darbus, nuo pat gimimo).
salve123
QUOTE(juraga @ 2010 09 01, 22:29)

Jei vyrai savo darbo nedirba ir temoje nedalyvauja, tai moterytės tai padaro už juos (kaip ir visus kitus buities darbus, nuo pat gimimo).
*

Būtent dėl to, kad vyrai dirba savo darbą t.y. galvoja, jie ir nesivargina atsakinėti į iki per negaliu buką temos klausimą, o vat kad moterys pernelyg darbčios tai sutinku...
juraga
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 22:52)
Būtent dėl to, kad vyrai dirba savo darbą t.y. galvoja, jie ir nesivargina atsakinėti į iki per negaliu buką temos klausimą, o vat kad moterys pernelyg darbčios tai sutinku...
*

Dabar galvoju, kad šitai temai reiktų kažką padaryt. Na, nes tokia tema tai gėdų gėda (kaip ir daugelis kitų, pvz. "intymi šukuosena", "ar gadinate orą vyrui girdint"! ir taip toliau...).
salve123
QUOTE(juraga @ 2010 09 01, 23:01)
Dabar galvoju, kad šitai temai reiktų kažką padaryt.
*

Kažką tai pvz. ką? biggrin.gif
QUOTE(juraga @ 2010 09 01, 23:01)
Na, nes tokia tema tai gėdų gėda nemanot?
*

Jei kalbėti išimtinai apie šitą temą, tai mane sudomino ne jos turinys, o autorės mintis jog vyrams tokia diskusija gali būti aktuali...Nu nepažįstu vyrų aptarinėjančių savo žmonų aprangą buityje...Tai tiek...
(Lelija)
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 23:16)
Kažką tai pvz. ką?  biggrin.gif

Jei kalbėti išimtinai apie šitą temą, tai mane sudomino ne jos turinys, o autorės mintis jog vyrams tokia diskusija gali būti aktuali...Nu nepažįstu vyrų aptarinėjančių savo žmonų aprangą buityje...Tai tiek...
*

Aš irgi nemanau, kad vyras aptarinėja savo žmonos aprangą, bet kad vyrai aptarineja su žmonomis aprangą tai faktas mirksiukas.gif
Jurada
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 02, 00:14)
vaikas yra blogai?
*

Vaikas yra labai gerai. Tiesiog dėmesys sau būna mažesnis, daliji gyvenimą ne vien sau..
Papildyta:
QUOTE(salve123 @ 2010 09 02, 01:16)
Kažką tai pvz. ką?  biggrin.gif

*

Gal autorės aplinkoje ta apranga labai aktuali? g.gif Pačiai moteriai svarbiau kaip ji apsirengusi, nei vyrukui.
blondinas Nr.246
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 23:16)
Nu nepažįstu vyrų aptarinėjančių savo žmonų aprangą buityje...Tai tiek...
*

nu a ka..
Normali temute.
Susirenkam po darbo..isgeriam alaus..ziurim krepsini.
O per pertraukas viens kito klausiam: kaip gi ble.. tos musu bobos apsirenge po namus slankioja.
Nu ir?
Ne vienas neprisimenam ble..
Todel, kad mum ant musu bobu, po namus slankiojanciu, yra visiskai po chujukuo jos apsirenge.
Svarbu, kad est padarytu, kojines surinktu ir suni isvestu..
salve123
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 02, 23:00)

Normali temute.

*

Dar pasiginčysi ir vakarienei ricinos gausi...
*GAILĖ*
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 20, 16:01)
Nepergyvenk,as tikrai atsimenu ka ir kur rasiau...Va ,butent apie tevu nuoguma...Ir jei tu miegi nuoga prie vaiku ar net su jais ,tai gal tau reiketu psichologo pagalbos,o ne man..Ir negedinga,o ne higieniska,jauti skirtuma...
  wacko.gif

Del rastingumo...beviltiska gincytis...del ironijos tai tikrai vertetu pasiskaityti((( trumpai galiu parasyti- IRONIJA- PASLEPTA,SAMONINGA PASAIPA; SU KABUTEMIS GALI BUTI RASOMI NETIESIOG. IRONISKA  REIKSME PAVARTOTI ZODZIAI; Vikizodynas)))...

"kvailiui duosiu kelia"... blink.gif Kur tu matai,kad as issisukineju...jei juoku kazkas nesupranta ,kaip beje ir tu ,tai ne mano problema lotuliukas.gif
*

o kodėl iškart nuoga? kodėl negalima miegot su naktiniais ir be kelnaičių? o jei dar po kaldra? nu kur gi čia gėdingumas ir nehigieniškumas?

vikižodynas lotuliukas.gif nu taip, labai informatyvus mokslinis veikalas biggrin.gif

o čia kam kabutės? beje, čia tu labiausiai juokų nesupranti. čia jau ne pirmas psl iš tamstos visi juokiasi, bet tu vis dar nesupranti biggrin.gif
Ilgaplaukė
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 09 09, 00:25)
o kodėl iškart nuoga? kodėl negalima miegot su naktiniais ir be kelnaičių? o jei dar po kaldra? nu kur gi čia gėdingumas ir nehigieniškumas?

vikižodynas lotuliukas.gif nu taip, labai informatyvus mokslinis veikalas biggrin.gif

o čia kam kabutės? beje, čia tu labiausiai juokų nesupranti. čia jau ne pirmas psl iš tamstos visi juokiasi, bet tu vis dar nesupranti biggrin.gif
*

O iskasenu ieskotoja atsirado... lotuliukas.gif
O ,geras zodis "kaldra"... lotuliukas.gif Ir aplamai atsikniskite,per daug susireiksminate...
Jei jums sis zodynas netinka,atsiverskite kita ...Vikipedija...juk parasyta tas pats...bandote s... malti...
Kabutes,nes kaip sakoma is dainos kaip ir is patarles zodziu neismesi... jums tai per sudetinga... wacko.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 09 08, 23:37)
O iskasenu ieskotoja atsirado... lotuliukas.gif
  O ,geras zodis "kaldra"... lotuliukas.gif Ir aplamai atsikniskite,per  daug susireiksminate...
Jei jums sis zodynas netinka,atsiverskite kita ...Vikipedija...juk parasyta tas pats...bandote s... malti...
Kabutes,nes kaip sakoma is dainos kaip ir is patarles zodziu neismesi... jums tai per sudetinga... wacko.gif
*

na taip, sudėtinga šitą minčių lietų supast. ko gero net neįmanoma biggrin.gif . ką tu čia parašei? gal galima žmonių kalba? pageidautina lietuvių lotuliukas.gif
Ilgaplaukė
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 09 09, 00:59)
na taip, sudėtinga šitą minčių lietų supast. ko gero net neįmanoma biggrin.gif . ką tu čia parašei? gal galima žmonių kalba? pageidautina lietuvių lotuliukas.gif
*

Demesio stoka...jauciasi... wacko.gif
O jus dar ir lietuviskai suprantate... lotuliukas.gif
S... tik ir sugebate malti...maniau beviltiska,apsirikau...
DNG
na, jei dėl kabučių, tai ,Ilgaplauke, iš ties dėlioji jas bet kur, dažniausiai ten, kur jų TIKRAI nereikia....žinau, ką sakau....
grįžtam į temą...rengtis gerai būtų taip, kad netyčia išbėgus į laiptinę senuko kaimyno apopleksija neištiktų cool.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 09 09, 00:29)
Demesio stoka...jauciasi... wacko.gif
O jus dar ir lietuviskai suprantate... lotuliukas.gif
S... tik ir sugebate malti...maniau beviltiska,apsirikau...
*

rolleyes.gif lens.gif lens.gif nk nesupratau biggrin.gif
ADREV
Jau artejame prie 50psl. Valio drinks_cheers.gif
*INSOMNIA*
atsikeliu ryte uzsidedu sportinius sortus ir maikute jei silta jei salta sportines kelnes ir maikute jei vis dar salta ant virsaus uzsimetu dzemperi arba chalata kas po ranka arciau papuola, jei niekur eiti nereikia nesidazau, jei atsikelus ryte zinau kad reiks tarkim i parduotuve, pasidazau..
Ilgaplaukė
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 09 09, 08:18)
rolleyes.gif  lens.gif  lens.gif nk nesupratau biggrin.gif
*

dirol.gif
perliuks
Namuose, kad ir nenumacius niekur eiti is namu, pasidazau blakstienas, apsirengiu taip, kad patikciau sau ir galeciau bet kada prireikus nueiti iki parduotuves ar dar kur. Manau nei vienam vyrui nepatiktu pastoviai matyti zmona su chalatu kokiu frotiniu( na nebent tas chalatukas butu silkinis plonytis ir po juo rubeliai butu seksovi tada taip) ar nusidevejusiais,sutysusiais rubais ir dar suktukais plaukuose lotuliukas.gif Plaukams nedarau jokiu sukuosenu, bet jie privalo buti svarus.O siaip tiek namuose tiek isvykus stengiuosi atrodyti kuo naturaliau.prisispakleve susilipine sukuosenas ir t.t pirmas vaizdas grazu taip.Bet kaip atrodo moteris be viso to...kas kad nakti tamsu wink.gif
evelyna
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 09 09, 17:05)
atsikeliu ryte uzsidedu sportinius sortus ir maikute jei silta jei salta sportines kelnes ir maikute jei vis dar salta ant virsaus uzsimetu dzemperi arba chalata kas po ranka arciau papuola, jei niekur eiti nereikia nesidazau, jei atsikelus ryte zinau kad reiks tarkim i parduotuve, pasidazau..
*

...atsikeliu ryte, uzsidedu treningus, jei salta - uzsidedu palta, jei dar salta - uzsidedu kailinius, jei vis dar salta - uzsimetu dar vienus kailinius ir chalata ant virsaus (jei po ranka papuola) ... biggrin.gif
DNG
brangiosios žmonos...dedamės viską ant galvos... švarką velkamės, paltą taip pat....o tai deduosi suknelę, deduosi paltą...komiškas vaizdelis....
blondinas Nr.246
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 09 09, 17:05)
atsikeliu ryte uzsidedu
kas po ranka arciau papuola, jei niekur eiti nereikia nesidazau, jei atsikelus ryte zinau kad reiks tarkim i parduotuve, pasidazau..
*

nu nieko sau bomzai gyvena...
stripulis
QUOTE(evelyna @ 2010 09 09, 19:30)
...atsikeliu ryte, uzsidedu treningus, jei salta - uzsidedu palta, jei dar salta - uzsidedu kailinius, jei vis dar salta - uzsimetu dar vienus kailinius ir chalata ant virsaus (jei po ranka papuola) ... biggrin.gif
*

ačiū už puikią humoro dozę lotuliukas.gif
ADREV
doh.gif
juraga
QUOTE(ADREV @ 2010 09 10, 10:18)
doh.gif
*

Kokios problemos apstojo?
Nežinot, ką šiandien rengtis?
D.E.V.A

QUOTE(evelyna @ 2010 09 09, 19:30)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras humoras ...sveikas.....
ADREV
QUOTE(juraga @ 2010 09 10, 11:14)
Kokios problemos apstojo?
Nežinot, ką šiandien rengtis?
*

nu jo, jau vakareja, o as dar su pizama doh.gif
fragolina*
O ka galima kita vilketi jei ne juodus neriniuotus apatinius ir prisegamas kojnes g.gif g.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet,kad ir kaip gerai butu matyti toki vaizdeli kiekviena vakara (vyrui),geriausiai jauciuosi su MB siltu megztiniu ir timpomis smile.gif ir dar kojnes kur padai guminiai (Kaip vaikuciai nesioja vietoj tapkiu) biggrin.gif biggrin.gif
alter ego
Klausykit o nėriniuotų treningų dar niekas neišrado? Arba tokių - prisegamų kojinių ir korseto imitacija? Ir pačiai šilta beigi patogu, ir vyrui gražu pažiūrėti g.gif cool.gif
fragolina*
QUOTE(alter ego @ 2010 10 25, 20:31)
Klausykit o nėriniuotų treningų dar niekas neišrado? Arba tokių - prisegamų kojinių ir korseto imitacija? Ir pačiai šilta beigi patogu, ir vyrui gražu pažiūrėti  g.gif cool.gif
*

Stai ir nauja ideja kurti eskizus ir paleisti i rinka bigsmile.gif butu didele paklausa
+777+
O ką ne visos šmirinėja po namus su chalatais, bigudukais plaukuose ir su varškės kauke po namus? lotuliukas.gif
alter ego
QUOTE(+777+ @ 2010 10 26, 11:32)
O ką ne visos šmirinėja po namus su chalatais, bigudukais plaukuose ir su varškės kauke po namus? lotuliukas.gif
*

Nu ne, ne visos. Žiemą aš tai dar ir su vilnonėm kojinėm ir flaneliniais triusikais tongue.gif
+777+
QUOTE(alter ego @ 2010 10 26, 18:51)
Nu ne, ne visos. Žiemą aš tai dar ir su vilnonėm kojinėm ir flaneliniais triusikais  tongue.gif
*

Vau, vaizdelis geras nusipaišė mirksiukas.gif Jau vyro vietoj išsilydičiau matydamas tokį seksualumą hihihi.gif
Taika75
visiska tustybe
+777+
QUOTE(Taika75 @ 2010 10 28, 13:55)
visiska tustybe
*

O negi tokia tema galima rimtai diskutuot doh.gif mirksiukas.gif
alter ego
QUOTE(+777+ @ 2010 10 27, 14:31)
Vau, vaizdelis geras nusipaišė mirksiukas.gif Jau vyro vietoj išsilydičiau matydamas tokį seksualumą hihihi.gif
*

Na taip, tik dėl vyro ir stengiuosi tongue.gif blush2.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.