Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Monika :)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
lejamija
Kaip jums vardelis Monika? smile.gif labai idomi visu nuomone g.gif
Arvena
Įprastas, neutralus, tik va man nepatinka vardo reikšmė ax.gif
muminukas
įprastas, gražus.
*Liepa18*
Man kažkaip nuo vaikystės jis nelabai ir dabar kažkaip nuomonė nepasikeitė... Bet šiaip normalus smile.gif
Ir vardo reikšmė man irgi tokia... Niūroka/liūdnoka...
Ūla
Mano vardas smile.gif. Esu juo labai patenkinta, ačiū tėvams. O reikšmė niekaip neįtakoja nei manęs, nei mano gyvenimo, nors vienumas/vienišumas, mano įsitikinimu, nėra jau toks blogas dalykas smile.gif.
Arvena
QUOTE(Ūla @ 2010 02 19, 11:02)
Mano vardas smile.gif. Esu juo labai patenkinta, ačiū tėvams. O reikšmė niekaip neįtakoja nei manęs, nei mano gyvenimo, nors vienumas/vienišumas, mano įsitikinimu, nėra jau toks blogas dalykas smile.gif.
*

4u.gif

ir aš nemanau, kad vardo reikšmė gali įtakot gyvenimo kokybę, bet tiesiog man vardo reikšmė svarbi - ir tiek ax.gif
Ūla
QUOTE(Arvena @ 2010 02 19, 11:14)
4u.gif

ir aš nemanau, kad vardo reikšmė gali įtakot gyvenimo kokybę, bet tiesiog man vardo reikšmė svarbi  - ir tiek  ax.gif
*

o tada dėl kokios priežasties/priežasčių svarbi?
Man vardo reikšmė taip pat nėra paskutinėj vietoj, bet ir ne pirmoj.
Ende
Gražus, paprastas 4u.gif
lejamija
mano dukryte yra monika thumbup.gif tiesa sakant net neisivaizduoju jos kitu vardu schmoll.gif dar pries jai gimstant kelerius metus man tas vardas vis ant liezuvio galo buvo,taigi suzinojus kad bus dukryte apie kita varda net nepagalvojau wub.gif ir tik po keleriu metu pasidomejau to vardo reiksme g.gif siaip,asmeniskai man vardo reiksme visiskai nesvarbi....svarbu kad vardas vaikuciui tiktu 4u.gif
GiedrėM
QUOTE(Ūla @ 2010 02 19, 12:02)
vienumas/vienišumas, mano įsitikinimu, nėra jau toks blogas dalykas smile.gif.
*

drinks_cheers.gif O pats vardas man nei gražus, nei negražus.
Muskatinne
Gražus biggrin.gif
lejamija
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 19, 15:45)
Gražus  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
zaklina2008
mano pacios toks vardas biggrin.gif Vaikystej gal ir nepatiko, bet kai suaugau esu labai patenkinta bigsmile.gif
Adora_
as irgi Monika smile.gif labai nemegstu,kai Mb vadina vardu ir seip pradejo nepatikti vardas blink.gif mano mociutei 77metai ir ji monika smile.gif maza budama vis klausdavau mociutes -koks tavo vardas? ir ji sakydavo-Monika ! nu niekad netikejau,kad mano mociute gali buti mano bendravarde,kai draugiu mociutes Aldonos,Marytes,Onutes ax.gif o cia va ,mociute ir Monika tongue.gif mociute pasakojo,kad kai buvo jauna ir eidavo i sokius ir kavalierius paklausdavo vardo niekad nesakydavo lotuliukas.gif nes tais laikais buvo labai neiprasta turet toki varda ax.gif nelabai gal cia i tema... g.gif o del vardo reiksmes,nemanau kad jis ka nors itakoja,bet seip ... megstu but viena,erzina daug zmoniu namuose ir seip visur megstu but viena smile.gif i shopingus viena,vazinet po miesta -viena smile.gif
Sorceress
Vardas neblogas, įprastas, bet man nelabai, kažkaip nuo mažų dienų jisai man nemielas, nors jokių blogų asociacijų tikrai nekelia.
Ūla
QUOTE(Mešqtė @ 2010 02 19, 22:26)
as irgi Monika smile.gif labai nemegstu,kai Mb vadina vardu ir seip pradejo nepatikti vardas  blink.gif mano mociutei 77metai ir ji monika smile.gif

mano močiutė irgi Monika smile.gif .
Ir man keista, kai suaugę žmonės taip kalba apie savo vardą.
yalissa
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 20, 01:11)
Vardas neblogas, įprastas, bet man nelabai, kažkaip nuo mažų dienų jisai man nemielas, nors jokių blogų asociacijų tikrai nekelia.
*

Man irgi. Lyg ir neblogas butu tas vardas, bet kazko jis man nelimpa rolleyes.gif
kristyyynyte
QUOTE(Ūla @ 2010 02 20, 09:26)
mano močiutė irgi Monika  smile.gif .
Ir man keista, kai suaugę žmonės taip kalba apie savo vardą.
*

Mano mociute irgi buvo Monika , bet visi ja Moniute vadino 4u.gif
ELWOOD
Grazus,jei gimtu dukryte sarase turim Monikos varda...javascript:emoticon(':4u:')
Dono
Kai buvau maža, Monika buvo vienas iš gražiausių vardų rolleyes.gif o šiai dienai ne, nes asocijuojasi su nemielu žmogumi schmoll.gif
tikroji meile
nelabai 4u.gif
JJ_M
grazus 4u.gif
secret_lover_
Negražus 4u.gif 1. Atsibodęs. 2. Tiesiog ne mano skonio mirksiukas.gif ax.gif
Pikų*Dama
man labai grazus, ir (kas man labai svarbu)-tarptautinis thumbup.gif nieks jo neiskraipys, lengvai tariamas ir malonus. ir neisduoda tautybes. bigsmile.gif
_Monce_
QUOTE(Mešqtė @ 2010 02 19, 23:26)
as irgi Monika smile.gif labai nemegstu,kai Mb vadina vardu ir seip pradejo nepatikti vardas  blink.gif mano mociutei 77metai ir ji monika smile.gif maza budama vis klausdavau mociutes -koks tavo vardas? ir ji sakydavo-Monika ! nu niekad netikejau,kad mano mociute gali buti mano bendravarde,kai draugiu mociutes Aldonos,Marytes,Onutes  ax.gif  o cia va ,mociute ir Monika  tongue.gif mociute pasakojo,kad kai buvo jauna ir eidavo i sokius ir kavalierius paklausdavo vardo niekad nesakydavo  lotuliukas.gif nes tais laikais buvo labai neiprasta turet toki varda  ax.gif  nelabai gal cia i tema...  g.gif o del vardo reiksmes,nemanau kad jis ka nors itakoja,bet seip ... megstu but viena,erzina daug zmoniu namuose ir seip visur megstu but viena smile.gif i shopingus viena,vazinet po miesta -viena smile.gif
*

As irgi Monika, tai irgi megstu buti viena smile.gif
Emerencija
normalus smile.gif
Dzindzilina
Turejau vaikystej drauge Monika, nu negrazus tas vardas man ir viskas, kazkaip schmoll.gif
mocha
Aš irgi Monika. Nepatiko vaikystėj, dabar visai nieko. Susigyvenau. Mergaitėm mažom man skamba gražiai, ypač kai Monikute šaukia biggrin.gif
Toks įprastas, paprastas, tarptautinis, lengvas ir aiškus vardas. Normalus smile.gif
Jogailė
Man gražus. Bet vadins Monika armonika unsure.gif
ruzava
Mano sesuo ir geriausia draugė Monikos biggrin.gif man tas vardas patinka ir jos abi tikrai nemėgsta būt vienos, labai socialiai aktyvios merginos ax.gif
be to, šiuo metu tai tikrai nėra dažnas vardas (bent jau darželiuose šiuo metu beveik neberasime Monikučių), jei tai aktualu.

aš savo geriausią draugę jau n metų Monyte vadinu... wub.gif
Ramunita
QUOTE(ericaa @ 2010 04 23, 15:28)
*

nu ir kas? šiaip prie kiekvieno vardo galima pravardę pritaikyt smile.gif
Nuke1
*

Nu, nu. Jus padarykit "apklausą" vaikų iki 10 metų, jei iš 100 nors du jums pasakys, kas yra armonika- manau jums pasisekė. Pasenės žodis. Naujų pravardžių vaikai prigalvos. mirksiukas.gif Kaip ir kiekvienam vardui.
lituka
labai grazus vardas thumbup.gif
Haske
Per viduriuka thumbup.gif
***Žaltvykslė
*

Deja, mano 19- metės Monikos niekas niekada taip nevadino schmoll.gif
mocha
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 04 26, 14:59)
Deja, mano 19- metės Monikos niekas niekada taip nevadino schmoll.gif
*

Mane irgi retai armonika šaukdavo. Dažniau Monce biggrin.gif
gosas
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
m.krystina
man seipsau cool.gif
Širdele
is kart kilo mintis Monika - armonika doh.gif
Femme Fatale
Ohoho, kokia tema smile.gif na, tiesa pasakius, vardas tikrai grazus, taciau tu Moniku tiek daug... Mano geriausia drauge Monika, turiu kelias grupiokes Monikas, turejau kelias klasiokes, ir dar pilna pazistamu smile.gif siaip nieko, bet... smile.gif
Adora_
manes irgi niekas nera vadines armonika smile.gif tetis kviecia-Monyte.mama kartais pasako-mONiuškinai smile.gif
*Liepa18*
QUOTE(Femme Fatale @ 2010 05 05, 22:57)
Ohoho, kokia tema smile.gif  na, tiesa pasakius, vardas tikrai grazus, taciau tu Moniku tiek daug... Mano geriausia drauge Monika, turiu kelias grupiokes Monikas, turejau kelias klasiokes, ir dar pilna pazistamu smile.gif  siaip nieko, bet... smile.gif
*

Bet kas liečia mažąją kartą, tai tų Monikučių tikrai nėra daug... g.gif smile.gif
Femme Fatale
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 06, 08:26)
Bet kas liečia mažąją kartą, tai tų Monikučių tikrai nėra daug...  g.gif  smile.gif
*

Na vat nebent del to, tai tikrai, mazai kas bevadina tokiu vardu, nes vienu metu cia bumas buvo. O taip vardas juk grazus visai.
dezira
grazus vardas,tik kad jau labai pasenessssssssssss g.gif
Ūla
QUOTE(dezira @ 2010 05 06, 22:44)
grazus vardas,tik kad jau labai pasenessssssssssss g.gif
*

biggrin.gif
gera juoko dozė iš pat ryto.
***Žaltvykslė
QUOTE(mocha @ 2010 04 27, 20:37)
Mane irgi retai armonika šaukdavo. Dažniau Monce biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif Aha, Monce , Monciuku ir mes vadinam, ir draugai, ir jai tas patinka biggrin.gif
oracle
Grazus vardas smile.gif
perliuke11
g.gif
taip seniai kas nors komentavo si varda g.gif
mano sesuo yra Monika, man asmeniskai labai grazus vardas. kai sesei gime dukryte, buvo labai panasi i mano sese, tai as sesei sakau: ziurek, mazyte Monikute (bet pavadino visgi Austeja) smile.gif
o Monika dar vadinam Monciuke, Monce, o armonika pavadindavom vaikystej, kai susipykdavom smile.gif
(esam trys seses, tai susipykus budavo: Asta pasta (as), Monika armonika ir Kriste traktoriste) biggrin.gif lotuliukas.gif
Milda_Milda
Grazus 4u.gif
Karikima
siek tiek nusibodes, bet visai nieko.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.