Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Monika :)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Giuste
Grazus vardas thumbup.gif
Nesugausi
QUOTE(Mešqtė @ 2010 02 20, 00:26)
as irgi Monika smile.gif labai nemegstu,kai Mb vadina vardu ir seip pradejo nepatikti vardas  blink.gif mano mociutei 77metai ir ji monika smile.gif maza budama vis klausdavau mociutes -koks tavo vardas? ir ji sakydavo-Monika ! nu niekad netikejau,kad mano mociute gali buti mano bendravarde,kai draugiu mociutes Aldonos,Marytes,Onutes  ax.gif  o cia va ,mociute ir Monika  tongue.gif mociute pasakojo,kad kai buvo jauna ir eidavo i sokius ir kavalierius paklausdavo vardo niekad nesakydavo  lotuliukas.gif nes tais laikais buvo labai neiprasta turet toki varda  ax.gif  nelabai gal cia i tema...  g.gif o del vardo reiksmes,nemanau kad jis ka nors itakoja,bet seip ... megstu but viena,erzina daug zmoniu namuose ir seip visur megstu but viena smile.gif i shopingus viena,vazinet po miesta -viena smile.gif
*

aš irgi Monika, o ir a.i. prosenelė buvo Monika, vaikystėje man vardukas irgi nelabai patiko, vien dėl to, kad aplink buvo pilna mergaičių Laurų, Agnių ir pan.. o Monika tuo metu man atrodė per ilgas, per grubus.. tačiau, dabar aš labai dž-iaugiuos, kad tai nėra labai labai dažnas vardas, toks kitoks, tvirtas, rimtas, gražus, o dar kai vyras vadina 'Mano Moni' tai isvis wub.gif
brasta
Labai mielas vardukas.
*ruta*
Pamacius si varda is kart pries akis iskyla, drauges grazuole mergaite wub.gif
'Chili
Šitas vardas man labai patinka dėl to, kad jo niekas neiškraipys, kaip jau minėjot yra tarptautinis. Apskritai Monika su mielu žmogum asocijuojas man. 4u.gif tongue.gif
"Monika"
QUOTE(dezira @ 2010 05 06, 23:44)
grazus vardas,tik kad jau labai pasenessssssssssss g.gif
*

nu jooo, pasenęs, o jau Emilija tai nesenas.... biggrin.gif mano prosenelės mama Emilija buvo, o čia dabar kas antra tokiu madingu vardu pavadinta....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.