apie dainavos sporto kluba dar niekas nieko nezino?
gal kartais kas lankot aerobika jonavos gatvej?
ir beje, kokios kainos zalgirio klube?
o aerobika vandenyje as zinau tik Linijoj, arba Impulse
taigi taigi... tesiam diskusijas toliau
apie dainavos sporto kluba dar niekas nieko nezino? gal kartais kas lankot aerobika jonavos gatvej? ir beje, kokios kainos zalgirio klube? o aerobika vandenyje as zinau tik Linijoj, arba Impulse
Labukas
Net idomu pasidare, kur Jonavos g. yra aerobika As pati lankau pilates ir esu labai patenkinta. Nuo kovo 1d. Jonavos g. atsidarys didele O2 pilates studija, ten visokiu naujoviu bus, tai labai laukiu Gal kas nori kartu? QUOTE(mylinti-mylima @ 2010 02 19, 11:22) Labukas Net idomu pasidare, kur Jonavos g. yra aerobika As pati lankau pilates ir esu labai patenkinta. Nuo kovo 1d. Jonavos g. atsidarys didele O2 pilates studija, ten visokiu naujoviu bus, tai labai laukiu Gal kas nori kartu? Daugirdas Gym, ten seip bokso treniruotes vyksta.. zadu nueiti pabandyti o kaip ten tas vadinsis kai atidarys? gal kokia internetine nuoroda yra? arba gal ka placiau zinai???
Sveikutės
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 19, 20:16) hmm, as noreciau o as ieskau gal yra norinciu tinklini pazaist? suburtume koky rately ir galetume kazka suorganizuoti QUOTE(mylinti-mylima @ 2010 02 19, 12:22) Labukas Net idomu pasidare, kur Jonavos g. yra aerobika As pati lankau pilates ir esu labai patenkinta. Nuo kovo 1d. Jonavos g. atsidarys didele O2 pilates studija, ten visokiu naujoviu bus, tai labai laukiu Gal kas nori kartu? Gal vedi treniruotes ar tik šiaip materialiai suinteresuota? Na, žinai, ketvirta naujoko žinutė - pati supranti, kokios išvados peršasi
Sveikutės
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 02 20, 11:21) Gal vedi treniruotes ar tik šiaip materialiai suinteresuota? Na, žinai, ketvirta naujoko žinutė - pati supranti, kokios išvados peršasi o negi tai blogai?? manau butu dar geriau jei visi parasytu apie atidarytus ar atidaromus tokius klubus... pilna tokiu klubeliu kuriuos zino tik vietiniai, nes jie nesireklamuoja.. mane asmeniskai sudomino, ir visai nesvarbu naujokas tas zmogus ar ne... tik norisi daugiau informacijos QUOTE(vesela @ 2010 02 20, 14:53) o negi tai blogai?? manau butu dar geriau jei visi parasytu apie atidarytus ar atidaromus tokius klubus... pilna tokiu klubeliu kuriuos zino tik vietiniai, nes jie nesireklamuoja.. mane asmeniskai sudomino, ir visai nesvarbu naujokas tas zmogus ar ne... tik norisi daugiau informacijos O kas sako, kad blogai? Aš - ne, nebent Tu, bet kad irgi atrodo, jog ne Jei žmogus reklamuojasi, puikiai paaiškins ir kuo skiriasi pilates mokyklos, o jei yra geras treneris, supras ir kodėl toks klausimas kilo. Yra Body control pilates sertifikuoti instruktoriai, yra Stott pilates, yra Winsor - kuo gi jie skiriasi? Ir iš ko mes šiuo metu galime rinktis ? (pvz., Winsor mokyklos atstovų Lietuvoje neteko girdėti). Man kuo daugiau info apie pilates, tuo geriau, ir visai nesvarbu, ar kažkas reklamuojasi, ar ne O jei dar kas į kokį pilates seminarą pakviestų - būtų išvis fantastiška QUOTE(vesela @ 2010 02 20, 08:58) hmm, as noreciau o as ieskau gal yra norinciu tinklini pazaist? suburtume koky rately ir galetume kazka suorganizuoti Šiaip, aš netoli telekomo gyvenu, o tu? QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 20, 15:22) Šiaip, aš netoli telekomo gyvenu, o tu? ta prasme nesenai atsikraustei, studentauji ar kaip? QUOTE(vesela @ 2010 02 20, 15:02) ta prasme nesenai atsikraustei, studentauji ar kaip? jau keletą metu Kaune gyvenu, tik jau nebe studentė esu
Ką manot apie sporto klubą FANKAS?
[quote=vesela,2010 02 19, 19:12]
Daugirdas Gym, ten seip bokso treniruotes vyksta.. zadu nueiti pabandyti o kaip ten tas vadinsis kai atidarys? gal kokia internetine nuoroda yra? arba gal ka placiau zinai??? Labukas Nesu girdejusi apie Daugirdo Gym, reiks nuvaziuot ir man pasiziuret, idomu Pilates studijos pavadinimas O2, siaip dabar ji yra Azuolyno sporto ir sveikatingumo centre, tik nuo kovo men. pleciasi Papildyta: QUOTE(Bezdžionė @ 2010 02 20, 13:21) Gal vedi treniruotes ar tik šiaip materialiai suinteresuota? Na, žinai, ketvirta naujoko žinutė - pati supranti, kokios išvados peršasi O naujokams negalima rasyti, ka nori, ar reikia palaukt, kol pereisi prie senbuves statuso Del tavo klausimo: pilates metodas yra vienas vienintelis, toks, koki sukure pats J. Pilates, o siandienines pilates mokyklos ji pateikia siek tiek modifikavusios. Kokios tos modifikacijos ir skirtumai, gali pati pasistudijuoti, jei taip idomu, nes juk google visagalis Papildyta: QUOTE(Bezdžionė @ 2010 02 20, 17:11) O kas sako, kad blogai? Aš - ne, nebent Tu, bet kad irgi atrodo, jog ne Jei žmogus reklamuojasi, puikiai paaiškins ir kuo skiriasi pilates mokyklos, o jei yra geras treneris, supras ir kodėl toks klausimas kilo. Yra Body control pilates sertifikuoti instruktoriai, yra Stott pilates, yra Winsor - kuo gi jie skiriasi? Ir iš ko mes šiuo metu galime rinktis ? (pvz., Winsor mokyklos atstovų Lietuvoje neteko girdėti). Man kuo daugiau info apie pilates, tuo geriau, ir visai nesvarbu, ar kažkas reklamuojasi, ar ne O jei dar kas į kokį pilates seminarą pakviestų - būtų išvis fantastiška Miela Bezdzione, noriu pranesti, kad jus klystate - su treniruokliais yra puikiausiai dirbama ir O2 pilates studijoje Azuolyne, o nuo kovo men. bus siulomos grupines treniruotes su reformeriais Kaip matau, pati esate suinteresuota tuo, kuo mane kaltinate!
Stott Pilates yra siuolaikinis poziuris i pilates metoda.
J. Pilates tikejo, kad sveikiausia zmogui yra tiesus stuburas (flat back), taciau mokslas irode, kad neveltui mes turim stuburo linkius Siaip eiliniam zmogui mazai ka sako Balanced body, Stott Pilates, Winsor ir tt. Kas antras zmogus nezino kas yra pilates apskritai, tai ka jau sneket apie mokyklas Diplomo turejimas dar nieko nereiskia. Viskas priklauso nuo to, kaip sugebi mokinti ir metodiskai viska zmogui paaiskinti. Pilates viskas susiveda i smulkmenas Nezinau ar zmones treneri renkasi del diplomo...maniskiai tikrai ne....nors as toki ir turiu Pilates yra artimas kontaktas su zmogumi, nes dirbama arba individualiai, arba mazose grupese. Todel cia jau turi atitikti biolaukai Kiekvienas zmogus skirtingas ir ateina su savo motyvais beje su iranga dirba ne tik Baranauskiene Pilates studija O2 egzistuoja jau pusantru metu, o Jonavos g. 254 atsidarys musu antroji studija, erdvesne ir su daugiau irangos. Turesim 6 reformerius, uzsiemimus vaikams, mamoms su vaikais, nesciosioms ir tt Turesim pavasarini pilates bootcamp- treniruociu stovykla, kur vienoj trneiruotej bus apjungti trys metodai: cardio+pilates+kuno dizainas, kad butu galima pasiekti kuo optimalesniu rezultatu taip pat siulome treniruotes pietu pertraukos metu - pilates+obuolys+kokteilis kam idomu gali mus susirasti per facebooka o2 pilates studio, ar parasyti el.pastu info@o2pilates.lt QUOTE(Domule @ 2010 02 20, 23:24) Pilates studija O2 egzistuoja jau pusantru metu, o Jonavos g. 254 atsidarys musu antroji studija, erdvesne ir su daugiau irangos. Turesim 6 reformerius, uzsiemimus vaikams, mamoms su vaikais, nesciosioms ir tt Turesim pavasarini pilates bootcamp- treniruociu stovykla, kur vienoj trneiruotej bus apjungti trys metodai: cardio+pilates+kuno dizainas, kad butu galima pasiekti kuo optimalesniu rezultatu taip pat siulome treniruotes pietu pertraukos metu - pilates+obuolys+kokteilis kam idomu gali mus susirasti per facebooka o2 pilates studio, ar parasyti el.pastu info@o2pilates.lt bet matau kad ir kainos atitinkamos Papildyta: QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 20, 17:40) jau keletą metu Kaune gyvenu, tik jau nebe studentė esu aaa as kalbejau apie ta kuri yra kitok taikos pr gatves pusej
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_
ab rocket 180lt ab tronic x2 160lt celluless 90lt vibro tone 90lt masazinis lankas hoop 70lt leg magic 170lt cardio twister 320lt sauna belt 65lt vibro shaper 110lt galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria QUOTE(vesela @ 2010 02 21, 12:49) bet matau kad ir kainos atitinkamos Papildyta: aaa as kalbejau apie ta kuri yra kitok taikos pr gatves pusej Aš tai vakar įsidrąsinau ir palei gatvę pusvalanduką palaksčiau, tai likau žiauriai patenkinta - žymiai fainiau negu nuobodžiai ratais lakstyti, tad šiandien laukia pakartojimas Šiaip, pas mus čia dar nelabai įprasta, kad žmonės gatvėmis bėgiotų kaip užsieny kur nors, bet nieko, svarbu, kad pačiai gerai būtų, nes aš tai visai nesijaučiau nepatogiai gatvėmis lakstydama ir rezultatus iš kart pajaučiau: visus kojų raumenis šiandien skauda [COLOR=yellow] P.S. ir prašau nesikreipti į mane jūs, man dar tik 21
Sveikos
Va dar pažiūrėjau, kad merginos bėgioja, aš vasarą bėgiojau, iki nelaimingo atsitikimo, paskui įgijau baimę šitam reikalui QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 21, 15:02) Aš tai vakar įsidrąsinau ir palei gatvę pusvalanduką palaksčiau, tai likau žiauriai patenkinta - žymiai fainiau negu nuobodžiai ratais lakstyti, tad šiandien laukia pakartojimas na gatveje begioti manau nelabai patogu del to, kad reik pastoviai ziureti masina, o jei masina atvaziuoja reik sustot.. geriausia tai y kleboniskio miska, as ten su dviraciu apvaziuoju rata, gaunasi apie 9 km QUOTE(flooding @ 2010 02 21, 17:34) Gal žinote ką nors apie šokius Kaune? Kainas ir pobūdį? Va dar pažiūrėjau, kad merginos bėgioja, aš vasarą bėgiojau, iki nelaimingo atsitikimo, paskui įgijau baimę šitam reikalui as lankau sokiu studija ballare, sokio aerobika QUOTE(vesela @ 2010 02 21, 18:41) as lankau sokiu studija ballare, sokio aerobika Maniau, kad šokio studijos ir sporto klubai kartu vienoje temoje
[
Va dar pažiūrėjau, kad merginos bėgioja, aš vasarą bėgiojau, iki nelaimingo atsitikimo, paskui įgijau baimę šitam reikalui [/quote] Manau, viskas priklauso nuo to, kokio pobūdžio tas nelaimingas atsitikimas buvo O šiaip, bent jau man tai stadionuose bėgioti labai nuobodu, atrodo, kad laikas sustoja... Papildyta: [quote=vesela,2010 02 21, 16:41] na gatveje begioti manau nelabai patogu del to, kad reik pastoviai ziureti masina, o jei masina atvaziuoja reik sustot.. geriausia tai y kleboniskio miska, as ten su dviraciu apvaziuoju rata, gaunasi apie 9 km na, tai jeigu sugalvosi, parašyk, manau, dar vistiek čia lankysiuosi QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 21, 15:02) Aš tai vakar įsidrąsinau ir palei gatvę pusvalanduką palaksčiau, tai likau žiauriai patenkinta - žymiai fainiau negu nuobodžiai ratais lakstyti oj, aš prisimenu savo vasarą-apie 23h išbėgdavau, muzikėlė ausyse ir gatvėm rajonu. o gatvėj, tai ne todėl, kad ratais nuobodžiau, bet, kad kokie pakampėj nepaskerstų. aišku čia ne pasiteisinimas, bet nu kitokią valandą bėgiot negalėdavau, aš naktinė, tai naktį pabusdavau ir su visa atsigavusia dūšia kaifuodavau bėgiojant, vieną kartą taip užsikaifavau, kad kerkant gatvę vos mašina nenunešė o šiaip tai negerai gatvėj bėgioti vien dėlto, kad kietas asfaltas labai blogai sąnariam, po intensyvaus tokio sporto gali tekti daryti iiiiilgą pertrauką dėl traumų. tam reikalui reikia naudotis kokiu mišku ar stadionu, ten kur žolytė auga ir yra minkšta kojytėm
Ne visai tiesa. Alfaltas nėra labai blogai. Blogiau šaligatvių plytelės. Ir pasirinkus tinkamą avalynę smūgiai sumažinami.
nu vat teisingai, pati labai abstrakčiai parašiau, nes man visas miestas-asfaltas, o sukonkretinant tai bėgiojimas ir vykdavo šaligatviais, nelabai įsivaizduoju kaip miesto gatvėmis įmanoma būtų bėgiot.
į šitą temą įpuškėjau ne be reikalo, užsidegiau ir aš noru sportuot, planuoju keliaut į Amazon Gym-kažkaip paviliojo mane tenai, perskaičiau visą seną temą, bet atradau vos kelias, kurios lankė šį klubą, gal dabar gretos pagausėjo? norisi išgirst, kuo daugiau nuomonių, kad nesugriautų mano noro raumenėt, nes psichologiškai ruošiausi labai ilgai, bet kai jau patapau želatina nusprendžiau, kad jau vsio
Aš lankiau
Kai lankiau, labai patiko. Dabar jau kurį laiką Baltus lankau, tai turiu su kuo palyginti. Privalumai: centras, yra puikių trenerių (ypač Olego treniruotės super, o pilatesas tobulas). Bet minusų daugiau Tokia situacija buvo prieš metus. Nes lankiau nuo sausio iki gegužės. Bet šiaip iš principo, tai neblogas klubas. Nors jei nebūtų Olego, tai lankytojų turbūt perpus sumažėtų Ai, ir dar labai nesąmonė, kad už kai kurias treniruotes primokėti reikėdavo. Simboliškai, aišku, (2 lt buvo) bet vis tiek nesąmonė: t.y. populiarios dviračių treniruotės. Į jas reikia registruotis, nes dviračių tik 13 rodos, bet dažniausiai jau viskas užrezervuota senbuviams būna Ir už jogą reikėdavo mokėt po 2 lt už treniruotę. o šiaip tai negerai gatvėj bėgioti vien dėlto, kad kietas asfaltas labai blogai sąnariam, po intensyvaus tokio sporto gali tekti daryti iiiiilgą pertrauką dėl traumų. tam reikalui reikia naudotis kokiu mišku ar stadionu, ten kur žolytė auga ir yra minkšta kojytėm [/quote] Sutinku, kad miškuose ir stadionuose bėgioti yra geriau ir sveikiau, bet aš, kadangi irgi bėgioju vakarais (ir dar viena), kai jau sutemę būna, tai gatvė man atrodo saugiausias variantas, juk visos puikiai žinome kas vakarais miškeliuose ir stadionuose renkasi Papildyta: [quote=Indreaja,2010 02 21, 20:55] nu vat teisingai, pati labai abstrakčiai parašiau, nes man visas miestas-asfaltas, o sukonkretinant tai bėgiojimas ir vykdavo šaligatviais, nelabai įsivaizduoju kaip miesto gatvėmis įmanoma būtų bėgiot. o sakydama "bėgioju gatvėje" ir turiu omeny bėgiojimą šaligatviais
jooo, ne viskas taip 'skaniai' jau ir atrodo..vandens nebuvimai, žmonių gausuma(nors turbūt daugumoj klubų čia jau taip), o dar primokėjimai, kas čia per nonsensas visiškas
blyn, gal dar pasidomėt reik-noriu kokybės, gerų trenerių, na čia jau natūralu turbūt, tik va aš dar iš tų, kurioms ir aplinka svarbu
[quote=Indreaja,2010 02 22, 00:24]
jooo, ne viskas taip 'skaniai' jau ir atrodo..vandens nebuvimai, žmonių gausuma(nors turbūt daugumoj klubų čia jau taip), o dar primokėjimai, kas čia per nonsensas visiškas blyn, gal dar pasidomėt reik-noriu kokybės, gerų trenerių, na čia jau natūralu turbūt, tik va aš dar iš tų, kurioms ir aplinka svarbu Labukas Jei patinka pilates, visa tai, kam teiki prioriteta, rasi O2 pilates studijoje, Jonavos g. 254 nuo kovo 1d. QUOTE(mylinti-mylima @ 2010 02 21, 00:18) O naujokams negalima rasyti, ka nori, ar reikia palaukt, kol pereisi prie senbuves statuso Del tavo klausimo: pilates metodas yra vienas vienintelis, toks, koki sukure pats J. Pilates, o siandienines pilates mokyklos ji pateikia siek tiek modifikavusios. Kokios tos modifikacijos ir skirtumai, gali pati pasistudijuoti, jei taip idomu, nes juk google visagalis Papildyta: Miela Bezdzione, noriu pranesti, kad jus klystate - su treniruokliais yra puikiausiai dirbama ir O2 pilates studijoje Azuolyne, o nuo kovo men. bus siulomos grupines treniruotes su reformeriais Kaip matau, pati esate suinteresuota tuo, kuo mane kaltinate! Ačiū už atsakymą. Miela moteriškė QUOTE(Domule @ 2010 02 21, 00:24) Stott Pilates yra siuolaikinis poziuris i pilates metoda. J. Pilates tikejo, kad sveikiausia zmogui yra tiesus stuburas (flat back), taciau mokslas irode, kad neveltui mes turim stuburo linkius Siaip eiliniam zmogui mazai ka sako Balanced body, Stott Pilates, Winsor ir tt. Kas antras zmogus nezino kas yra pilates apskritai, tai ka jau sneket apie mokyklas Diplomo turejimas dar nieko nereiskia. Viskas priklauso nuo to, kaip sugebi mokinti ir metodiskai viska zmogui paaiskinti. Pilates viskas susiveda i smulkmenas Nezinau ar zmones treneri renkasi del diplomo...maniskiai tikrai ne....nors as toki ir turiu Pilates yra artimas kontaktas su zmogumi, nes dirbama arba individualiai, arba mazose grupese. Todel cia jau turi atitikti biolaukai Kiekvienas zmogus skirtingas ir ateina su savo motyvais beje su iranga dirba ne tik Baranauskiene Pilates studija O2 egzistuoja jau pusantru metu, o Jonavos g. 254 atsidarys musu antroji studija, erdvesne ir su daugiau irangos. Turesim 6 reformerius, uzsiemimus vaikams, mamoms su vaikais, nesciosioms ir tt Turesim pavasarini pilates bootcamp- treniruociu stovykla, kur vienoj trneiruotej bus apjungti trys metodai: cardio+pilates+kuno dizainas, kad butu galima pasiekti kuo optimalesniu rezultatu taip pat siulome treniruotes pietu pertraukos metu - pilates+obuolys+kokteilis kam idomu gali mus susirasti per facebooka o2 pilates studio, ar parasyti el.pastu info@o2pilates.lt Ačiū Pilates man - vienintelė treniruočių kryptis, iš kurios ne tik malonumas, bet ir nauda prie PC pavargusiai nugarai. Mielai ateičiau į studiją, bet truputėlį atstumas trukdo - šiuo metu esu ne kaunietė Gal galima smulkiau apie treniruočių stovyklą? Gal čia kažkas panašaus į jogos stovyklas? Galbūt kur nors būtų galima šiek tiek giliau susipažinti su skirtingomis pilates mokyklomis? Domina bet kokios mokymo formos - seminarai, nuotolinės studijos ar pan. P.s. O klasikinis pilates tikrai be "nugaros linkių"? QUOTE(flooding @ 2010 02 21, 18:05) Maniau, kad šokio studijos ir sporto klubai kartu vienoje temoje as pati nesenai pradejau lankyti, tai cia dar renkasi merginos, tai gali prisijungti o apie koki dar sporta galvoji?
Lankau sporto klubą Idėja Sporto klubas IDEJA tai galiu pasakyt vieną tik minusą - dabar kai anksti temsta nefainai yra eiti po treniruotės iki stotelės Vyturio vidurinės, nors ten netoli mačiau yra stotelė "Partizanų" bet kiek stebėjau į ją nevažiuoja jokie troleibusai nei autobusai.. arba aš tiesiog nežinau.
Šiaip pats klubas man patinka: 1. faini treneriai, nuolatine priežiūra (Egle, Dalius ir dar vienas vaikinas - pamainom dirba) 2. daug treniruoklių, nemažai apšilimui skirtų stepų bei takelių 3. visada maloni aplinka - didelis kabantis televizorius, rodantis olimpines varžybas, vaizdas pro langą, Powerhitradio arba šiaip linksma muzika 4. prieinama kaina (kainos tinklalapyje) 5. po mėnesio treniruočių sudaro individualią programa atsižvelgdami i asmens poreikius ir būklę 6. erdvus persirengimo kambarys merginoms, daug spintelių su užraktais, džiovintuvas plaukams 7. uždari dušai, pirtelė (savaitgaliais nemokama) 8. klubas dirba ir šeštadieniais ir sekmadieniais 9. koridoriuje stovi vandens filtras, nereikia pilt iš kriaukles jei baigiasi Man patinka
aš vat ieškau, kad klubas būtų ir su treniruokliais ir-kad netingėčiau-su vedamom grupinėm treniruotėm
gal ir tiktų, bet su autobusu kiekvieną kartą trenktis iš Dainavos į Šilainius, tai-nu nafik
Gal žinote kur būtų geriausia lankyti
Baltai irgi rašo apie nėščiųjų priežiūrą, bet neklausiau kaip kas ten. Gal ten ir toliau lankyti? QUOTE(pikkolo @ 2010 02 26, 14:38) Gal žinote kur būtų geriausia lankyti Baltai irgi rašo apie nėščiųjų priežiūrą, bet neklausiau kaip kas ten. Gal ten ir toliau lankyti? Yra LINIJOJ spec. neščiosioms treniruotės. Linijos tinklalapyje yra daugiau informacijos. QUOTE(ambriu @ 2010 02 27, 11:58) Minotaure buvau apsiziureti,man ten kaskaip atmosfera tokia slegianti,zalgirio klube man vienas treneris treniruokliu sales senyvo amziaus lb patiko...jis man patare pasiziureti dar kitus sporto klubus nes ,man yra bedu su nugara tai mazai ten tokiu treniruokliu..... as noriu "fankas"sporto kluba lankyti,gal atsirastu naujokiu kurios kartu su manimi eitu,kaskap man nedrasu vienaij,,,nesijauciu jaukiai QUOTE(sauleee25 @ 2010 02 28, 17:28) Minotaure buvau apsiziureti,man ten kaskaip atmosfera tokia slegianti,zalgirio klube man vienas treneris treniruokliu sales senyvo amziaus lb patiko...jis man patare pasiziureti dar kitus sporto klubus nes ,man yra bedu su nugara tai mazai ten tokiu treniruokliu..... as noriu "fankas"sporto kluba lankyti,gal atsirastu naujokiu kurios kartu su manimi eitu,kaskap man nedrasu vienaij,,,nesijauciu jaukiai dar susidomejau ir ideja sporto klubu..nes iki jo ir pestute nueiti galeciau:)
Sveikos, gal jau kas turi atsiliepimu apie Leta studija Šilainiuose?
QUOTE(sauleee25 @ 2010 02 28, 18:28) Minotaure buvau apsiziureti,man ten kaskaip atmosfera tokia slegianti,zalgirio klube man vienas treneris treniruokliu sales senyvo amziaus lb patiko...jis man patare pasiziureti dar kitus sporto klubus nes ,man yra bedu su nugara tai mazai ten tokiu treniruokliu..... as noriu "fankas"sporto kluba lankyti,gal atsirastu naujokiu kurios kartu su manimi eitu,kaskap man nedrasu vienaij,,,nesijauciu jaukiai Ir aš noriu pasibandyt į Fanką nueit
dar prisiminiau, vandens aerobika vykdavo centre, Misko g.
Labutis, sportininkės
Norėčiau paklausti, gal kuri nors žinote, ar kur nors Garliavoje, arba kur nors aplink Aleksotą, nevyksta aerobikos užsiėmimai ? (mokykloje ar šiaip kur nors "papigiai"??? ).. Būčiau dėkinga už info. Anksčiau lankiau Mastaičiuose aerobiką, labai fainai ten būdavo, bet, deją, jau nebevyksta .. |