Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Kaune - VI tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vesela
taigi taigi... tesiam diskusijas toliau 4u.gif
apie dainavos sporto kluba dar niekas nieko nezino?
gal kartais kas lankot aerobika jonavos gatvej?
ir beje, kokios kainos zalgirio klube?
mirksiukas.gif

o aerobika vandenyje as zinau tik Linijoj, arba Impulse 4u.gif
mylinti-mylima
Labukas 4u.gif

Net idomu pasidare, kur Jonavos g. yra aerobika ax.gif
As pati lankau pilates ir esu labai patenkinta. Nuo kovo 1d. Jonavos g. atsidarys didele O2 pilates studija, ten visokiu naujoviu bus, tai labai laukiu lotuliukas.gif Ypac grupiniu treniruociu su reformer treniruokliais! Nes jie pirmi Lietuvoje tai siulo!
Gal kas nori kartu? mirksiukas.gif
vesela
QUOTE(mylinti-mylima @ 2010 02 19, 11:22)
Labukas  4u.gif

As pati lankau pilates ir esu labai patenkinta. Nuo kovo 1d. Jonavos g. atsidarys didele O2 pilates studija, ten visokiu naujoviu bus, tai labai laukiu  lotuliukas.gif  Ypac grupiniu treniruociu su reformer treniruokliais! Nes jie pirmi Lietuvoje tai siulo!
*

Daugirdas Gym, ten seip bokso treniruotes vyksta.. zadu nueiti pabandyti 4u.gif
o kaip ten tas vadinsis kai atidarys? gal kokia internetine nuoroda yra? arba gal ka placiau zinai???
HaRLoT
Sveikutės mirksiukas.gif gal atsirastu panele norinti begioti Kaune dainavos mikrorajone? smile.gif ieškau bendražygės thumbup.gif
vesela
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 19, 20:16)
Sveikutės  mirksiukas.gif  gal atsirastu panele norinti begioti Kaune dainavos mikrorajone?  smile.gif ieškau bendražygės  thumbup.gif
*

hmm, as noreciau ax.gif o kur konkreciau? smile.gif ir dar reikia palaukti kol sniegas istirps ir balos isdzius 4u.gif
o as ieskau gal yra norinciu tinklini pazaist? suburtume koky rately ir galetume kazka suorganizuoti 4u.gif
Bezdžionė
QUOTE(mylinti-mylima @ 2010 02 19, 12:22)
Labukas  4u.gif

As pati lankau pilates ir esu labai patenkinta. Nuo kovo 1d. Jonavos g. atsidarys didele O2 pilates studija, ten visokiu naujoviu bus, tai labai laukiu  lotuliukas.gif  Ypac grupiniu treniruociu su reformer treniruokliais! Nes jie pirmi Lietuvoje tai siulo!
*

Gal vedi treniruotes ar tik šiaip materialiai suinteresuota? Na, žinai, ketvirta naujoko žinutė - pati supranti, kokios išvados peršasi smile.gif Tada tikriausiai galėtum paaiškinti, kuo skiriasi pilates mokyklos. Stott pilates, LPMA pilates fundamentals (abu šie variantai, kaip suprantu, bus studijoje - google visagalė biggrin.gif ) nuo klasikinio pilates?
Chardonnay
Sveikutės 4u.gif Noriu pradėt lankyt aerobiką, ir noriu, kad būtų kuo arčiau namų. Gyvenu prie buvusio Vitebsko (Kalniečiuose), gal galit pasiūlyt kokią vietelę pasisportint? ax.gif
vesela
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 02 20, 11:21)
Gal vedi treniruotes ar tik šiaip materialiai suinteresuota? Na, žinai, ketvirta naujoko žinutė - pati supranti, kokios išvados peršasi smile.gif Tada tikriausiai galėtum paaiškinti, kuo skiriasi pilates mokyklos. Stott pilates, LPMA pilates fundamentals (abu šie variantai, kaip suprantu, bus studijoje - google visagalė biggrin.gif ) nuo klasikinio pilates?
*

o negi tai blogai?? manau butu dar geriau jei visi parasytu apie atidarytus ar atidaromus tokius klubus... pilna tokiu klubeliu kuriuos zino tik vietiniai, nes jie nesireklamuoja..
mane asmeniskai sudomino, ir visai nesvarbu naujokas tas zmogus ar ne... tik norisi daugiau informacijos 4u.gif
Bezdžionė
QUOTE(vesela @ 2010 02 20, 14:53)
o negi tai blogai?? manau butu dar geriau jei visi parasytu apie atidarytus ar atidaromus tokius klubus... pilna tokiu klubeliu kuriuos zino tik vietiniai, nes jie nesireklamuoja..
mane asmeniskai sudomino, ir visai nesvarbu naujokas tas zmogus ar ne... tik norisi daugiau informacijos  4u.gif
*

O kas sako, kad blogai? Aš - ne, nebent Tu, bet kad irgi atrodo, jog ne biggrin.gif drinks_cheers.gif

Jei žmogus reklamuojasi, puikiai paaiškins ir kuo skiriasi pilates mokyklos, o jei yra geras treneris, supras ir kodėl toks klausimas kilo. Yra Body control pilates sertifikuoti instruktoriai, yra Stott pilates, yra Winsor - kuo gi jie skiriasi? Ir iš ko mes šiuo metu galime rinktis ? (pvz., Winsor mokyklos atstovų Lietuvoje neteko girdėti).
Man kuo daugiau info apie pilates, tuo geriau, ir visai nesvarbu, ar kažkas reklamuojasi, ar ne smile.gif Juolab, kad pilates studijų nėra tiek daug, o dirbančių su treniruokliais - žinau tik vieną (D. Baranauskienės).
O jei dar kas į kokį pilates seminarą pakviestų - būtų išvis fantastiška smile.gif
HaRLoT
QUOTE(vesela @ 2010 02 20, 08:58)
hmm, as noreciau  ax.gif  o kur konkreciau?  smile.gif  ir dar reikia palaukti kol sniegas istirps ir balos isdzius  4u.gif
o as ieskau gal yra norinciu tinklini pazaist? suburtume koky rately ir galetume kazka suorganizuoti  4u.gif
*

Šiaip, aš netoli telekomo gyvenu, o tu? smile.gif esi begiojusi tuose apylinkėse? aš tai dar tik pradedančioji, tai ir ieškau kompanijos mirksiukas.gif
vesela
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 20, 15:22)
Šiaip, aš netoli telekomo gyvenu, o tu?  smile.gif  esi begiojusi tuose apylinkėse? aš tai dar tik pradedančioji, tai ir ieškau kompanijos  mirksiukas.gif
*

ta prasme nesenai atsikraustei, studentauji ar kaip? 4u.gif na as prie pasimatymo.. tai per viduriuka jeigu tai butu galima prie mokyklos tokios, nepamenu pavadinimo g.gif seip neesu begiojus bet noriu pradeti 4u.gif
HaRLoT
QUOTE(vesela @ 2010 02 20, 15:02)
ta prasme nesenai atsikraustei, studentauji ar kaip?  4u.gif  na as prie pasimatymo.. tai per viduriuka jeigu tai butu galima prie mokyklos tokios, nepamenu pavadinimo  g.gif  seip neesu begiojus bet noriu pradeti  4u.gif
*

jau keletą metu Kaune gyvenu, tik jau nebe studentė esu lotuliukas.gif šalia manęs yra "Vytūrio" vidurinė, mačiau ten kartais pabėgioja kas nors, bet vistiek vienai ten bėgioti nelabai drąsu, ypač, kai ten atšilus orams prisirenka visokių neaiškių mėgėjų išgerti blush2.gif tai gal mes apie tą pačią mokyklą ir šnekam? smile.gif
Chardonnay
Ką manot apie sporto klubą FANKAS?
mylinti-mylima
[quote=vesela,2010 02 19, 19:12]
Daugirdas Gym, ten seip bokso treniruotes vyksta.. zadu nueiti pabandyti 4u.gif
o kaip ten tas vadinsis kai atidarys? gal kokia internetine nuoroda yra? arba gal ka placiau zinai???
*

Labukas smile.gif
Nesu girdejusi apie Daugirdo Gym, reiks nuvaziuot ir man pasiziuret, idomu rolleyes.gif
Pilates studijos pavadinimas O2, siaip dabar ji yra Azuolyno sporto ir sveikatingumo centre, tik nuo kovo men. pleciasi ax.gif Gali pasiziureti http://www.assc.lt/pilates-grupems ir http://www.facebook.com/home.php?#!/pa...97606713?ref=ts. O ka noretum placiau zinoti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 02 20, 13:21)
*

O naujokams negalima rasyti, ka nori, ar reikia palaukt, kol pereisi prie senbuves statuso lotuliukas.gif Net juokas ima lotuliukas.gif
Del tavo klausimo: pilates metodas yra vienas vienintelis, toks, koki sukure pats J. Pilates, o siandienines pilates mokyklos ji pateikia siek tiek modifikavusios. Kokios tos modifikacijos ir skirtumai, gali pati pasistudijuoti, jei taip idomu, nes juk google visagalis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 02 20, 17:11)
O kas sako, kad blogai? Aš - ne, nebent Tu, bet kad irgi atrodo, jog ne  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Jei žmogus reklamuojasi, puikiai paaiškins ir kuo skiriasi pilates mokyklos, o jei yra geras treneris, supras ir kodėl toks klausimas kilo. Yra Body control pilates sertifikuoti instruktoriai, yra Stott pilates, yra Winsor - kuo gi jie skiriasi? Ir iš ko mes šiuo metu galime rinktis ? (pvz., Winsor mokyklos atstovų Lietuvoje neteko girdėti).
Man kuo daugiau info apie pilates, tuo geriau, ir visai nesvarbu, ar kažkas reklamuojasi, ar ne smile.gif Juolab, kad pilates studijų nėra tiek daug, o dirbančių su treniruokliais - žinau tik vieną (D. Baranauskienės).
O jei dar kas į kokį pilates seminarą pakviestų - būtų išvis fantastiška smile.gif
*

Miela Bezdzione, noriu pranesti, kad jus klystate - su treniruokliais yra puikiausiai dirbama ir O2 pilates studijoje Azuolyne, o nuo kovo men. bus siulomos grupines treniruotes su reformeriais thumbup.gif thumbup.gif
Kaip matau, pati esate suinteresuota tuo, kuo mane kaltinate!
Domule
Stott Pilates yra siuolaikinis poziuris i pilates metoda.
J. Pilates tikejo, kad sveikiausia zmogui yra tiesus stuburas (flat back), taciau mokslas irode, kad neveltui mes turim stuburo linkius smile.gif, jie padeda kuo optimaliau sanariams susidoroti su fiziniu kruviu. Todel Stott pilates mokykla atsisake kai kuriu klasikiniu pilates pratimu ir daug ka modifikavo, butent siuo tikslu smile.gif Si mokykla taip pat daug akcentuoja menciu stabilizacija, kai kitos daugiau susitelke tik i dubeni.
Siaip eiliniam zmogui mazai ka sako Balanced body, Stott Pilates, Winsor ir tt.
Kas antras zmogus nezino kas yra pilates apskritai, tai ka jau sneket apie mokyklas smile.gif))
Diplomo turejimas dar nieko nereiskia. Viskas priklauso nuo to, kaip sugebi mokinti ir metodiskai viska zmogui paaiskinti. Pilates viskas susiveda i smulkmenas smile.gif
Nezinau ar zmones treneri renkasi del diplomo...maniskiai tikrai ne....nors as toki ir turiu smile.gif))
Pilates yra artimas kontaktas su zmogumi, nes dirbama arba individualiai, arba mazose grupese. Todel cia jau turi atitikti biolaukai smile.gif))
Kiekvienas zmogus skirtingas ir ateina su savo motyvais smile.gif, o jei jam gali suteikti truputi geros energijos ir nuotaikos, puiku smile.gif))
beje su iranga dirba ne tik Baranauskiene smile.gif)

Pilates studija O2 egzistuoja jau pusantru metu, o Jonavos g. 254 atsidarys musu antroji studija, erdvesne ir su daugiau irangos.
Turesim 6 reformerius, uzsiemimus vaikams, mamoms su vaikais, nesciosioms ir tt
Turesim pavasarini pilates bootcamp- treniruociu stovykla, kur vienoj trneiruotej bus apjungti trys metodai: cardio+pilates+kuno dizainas, kad butu galima pasiekti kuo optimalesniu rezultatu smile.gif)
taip pat siulome treniruotes pietu pertraukos metu - pilates+obuolys+kokteilis smile.gif))
kam idomu gali mus susirasti per facebooka o2 pilates studio, ar parasyti el.pastu info@o2pilates.lt
vesela
QUOTE(Domule @ 2010 02 20, 23:24)
Pilates studija O2 egzistuoja jau pusantru metu, o Jonavos g. 254 atsidarys musu antroji studija, erdvesne ir su daugiau irangos.
Turesim pavasarini pilates bootcamp- treniruociu stovykla, kur vienoj trneiruotej bus apjungti trys metodai: cardio+pilates+kuno dizainas, kad butu galima pasiekti kuo optimalesniu rezultatu smile.gif)
taip pat siulome treniruotes pietu pertraukos metu - pilates+obuolys+kokteilis smile.gif))
kam idomu gali mus susirasti per facebooka o2 pilates studio, ar parasyti el.pastu info@o2pilates.lt
*

bet matau kad ir kainos atitinkamos smile.gif as jau lankau sokius, noriu papildomai kas antra savaite ir aerobika lankyti, tai man jau tikrai apvali sumele susidarytu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 20, 17:40)
jau keletą metu Kaune gyvenu, tik jau nebe studentė esu  lotuliukas.gif  šalia manęs yra "Vytūrio" vidurinė, mačiau ten kartais pabėgioja kas nors, bet vistiek vienai ten bėgioti nelabai drąsu, ypač, kai ten atšilus orams prisirenka visokių neaiškių mėgėjų išgerti  blush2.gif tai gal mes apie tą pačią mokyklą ir šnekam?  smile.gif
*

aaa as kalbejau apie ta kuri yra kitok taikos pr gatves pusej smile.gif tada butu galima prie rusu mokyklos, prie pat yra kupreviciaus mokykla.. arba nezinau, gal jus turit ka pasiulyti smile.gif
loreta__
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_

ab rocket 180lt
ab tronic x2 160lt
celluless 90lt
vibro tone 90lt
masazinis lankas hoop 70lt
leg magic 170lt
cardio twister 320lt
sauna belt 65lt
vibro shaper 110lt
galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria
HaRLoT
QUOTE(vesela @ 2010 02 21, 12:49)
bet matau kad ir kainos atitinkamos  smile.gif  as jau lankau sokius, noriu papildomai kas antra savaite ir aerobika lankyti, tai man jau tikrai apvali sumele susidarytu  lotuliukas.gif
Papildyta:
aaa as kalbejau apie ta kuri yra kitok taikos pr gatves pusej smile.gif tada butu galima prie rusu mokyklos, prie pat yra kupreviciaus mokykla.. arba nezinau, gal jus turit ka pasiulyti smile.gif
*

Aš tai vakar įsidrąsinau ir palei gatvę pusvalanduką palaksčiau, tai likau žiauriai patenkinta - žymiai fainiau negu nuobodžiai ratais lakstyti, tad šiandien laukia pakartojimas thumbup.gif tik, beje, dabar ne Kaune esu, bet rytoj grįšiu ir bandysiu tą patį bėgiojimo būdą pritaikyti, tai jeigu ką, tai kviečiu prisijungti kuria diena mirksiukas.gif
Šiaip, pas mus čia dar nelabai įprasta, kad žmonės gatvėmis bėgiotų kaip užsieny kur nors, bet nieko, svarbu, kad pačiai gerai būtų, nes aš tai visai nesijaučiau nepatogiai gatvėmis lakstydama thumbup.gif
ir rezultatus iš kart pajaučiau: visus kojų raumenis šiandien skauda thumbup.gif

[COLOR=yellow] P.S. ir prašau nesikreipti į mane jūs, man dar tik 21 mirksiukas.gif [COLOR=yellow]
flooding
Sveikos 4u.gif Pajutau pirmuosius pavasario požymius ir noras sportuoti labai šoktelėjo biggrin.gif Mastau apie šokimą (išpildyčiau MB svajonę, baigtųsi zyzimai lotuliukas.gif ). Gal žinote ką nors apie šokius Kaune? Kainas ir pobūdį?
Va dar pažiūrėjau, kad merginos bėgioja, aš vasarą bėgiojau, iki nelaimingo atsitikimo, paskui įgijau baimę šitam reikalui doh.gif Gal reiktų tą baimę jau vyt šalin? g.gif Tik nežinau, kur Kaune geriau bėgioti parkuose, mokyklų stadionuose? g.gif
vesela
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 21, 15:02)
Aš tai vakar įsidrąsinau ir palei gatvę pusvalanduką palaksčiau, tai likau žiauriai patenkinta - žymiai fainiau negu nuobodžiai ratais lakstyti, tad šiandien laukia pakartojimas  thumbup.gif  tik, beje, dabar ne Kaune esu, bet rytoj grįšiu ir bandysiu tą patį bėgiojimo būdą pritaikyti, tai jeigu ką, tai kviečiu prisijungti kuria diena  mirksiukas.gif 
*

na gatveje begioti manau nelabai patogu del to, kad reik pastoviai ziureti masina, o jei masina atvaziuoja reik sustot.. geriausia tai y kleboniskio miska, as ten su dviraciu apvaziuoju rata, gaunasi apie 9 km 4u.gif bet begioti vienai tai tikrai nelabai ten smagu smile.gif as dar kokia savaitele palauksiu kol balos pradzius, tada gal ir prisijunksiu 4u.gif

QUOTE(flooding @ 2010 02 21, 17:34)
Gal žinote ką nors apie šokius Kaune? Kainas ir pobūdį?
Va dar pažiūrėjau, kad merginos bėgioja, aš vasarą bėgiojau, iki nelaimingo atsitikimo, paskui įgijau baimę šitam reikalui  doh.gif  Gal reiktų tą baimę jau vyt šalin?  g.gif  Tik nežinau, kur Kaune geriau bėgioti parkuose, mokyklų stadionuose?  g.gif
*

as lankau sokiu studija ballare, sokio aerobika 4u.gif kiekviena savaite mokomes vis kita soki (regetonas, indiski, modernus ir salsa) per treniruote pasimokom kazka pasokti o paskui padarom visokius pratimukus (kalanetika) thumbup.gif man patinka smile.gif yra daug visokiu studiju, internete nemazai rasi, priklauso nuo to kokia rusi sokiu nori lankyti 4u.gif beje SM yra atskira tema apie sokius 4u.gif
flooding
QUOTE(vesela @ 2010 02 21, 18:41)
as lankau sokiu studija ballare, sokio aerobika  4u.gif  kiekviena savaite mokomes vis kita soki (regetonas, indiski, modernus ir salsa) per treniruote pasimokom kazka pasokti o paskui padarom visokius pratimukus (kalanetika)  thumbup.gif  man patinka  smile.gif  yra daug visokiu studiju, internete nemazai rasi, priklauso nuo to kokia rusi sokiu nori lankyti  4u.gif  beje SM yra atskira tema apie sokius  4u.gif
*

Maniau, kad šokio studijos ir sporto klubai kartu vienoje temoje blush2.gif Radau tą šokių temą, ale ten, kur tinka kaina, tai kiek suprantu naujos "žaliųjų" grupės šiuo metu neformuojamos doh.gif Vadinas, teks ieškot, kažkokio kitokio sporto doh.gif
HaRLoT
[
Va dar pažiūrėjau, kad merginos bėgioja, aš vasarą bėgiojau, iki nelaimingo atsitikimo, paskui įgijau baimę šitam reikalui doh.gif Gal reiktų tą baimę jau vyt šalin? g.gif Tik nežinau, kur Kaune geriau bėgioti parkuose, mokyklų stadionuose? g.gif
*

[/quote]

Manau, viskas priklauso nuo to, kokio pobūdžio tas nelaimingas atsitikimas buvo unsure.gif
O šiaip, bent jau man tai stadionuose bėgioti labai nuobodu, atrodo, kad laikas sustoja... doh.gif bet čia jau nuo žmogaus priklauso smile.gif
Papildyta:
[quote=vesela,2010 02 21, 16:41]
na gatveje begioti manau nelabai patogu del to, kad reik pastoviai ziureti masina, o jei masina atvaziuoja reik sustot.. geriausia tai y kleboniskio miska, as ten su dviraciu apvaziuoju rata, gaunasi apie 9 km 4u.gif bet begioti vienai tai tikrai nelabai ten smagu smile.gif as dar kokia savaitele palauksiu kol balos pradzius, tada gal ir prisijunksiu 4u.gif

na, tai jeigu sugalvosi, parašyk, manau, dar vistiek čia lankysiuosi mirksiukas.gif
Indreaja
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 21, 15:02)
Aš tai vakar įsidrąsinau ir palei gatvę pusvalanduką palaksčiau, tai likau žiauriai patenkinta - žymiai fainiau negu nuobodžiai ratais lakstyti

oj, aš prisimenu savo vasarą-apie 23h išbėgdavau, muzikėlė ausyse ir gatvėm rajonu. o gatvėj, tai ne todėl, kad ratais nuobodžiau, bet, kad kokie pakampėj nepaskerstų. aišku čia ne pasiteisinimas, bet nu kitokią valandą bėgiot negalėdavau, aš naktinė, tai naktį pabusdavau ir su visa atsigavusia dūšia kaifuodavau bėgiojant, vieną kartą taip užsikaifavau, kad kerkant gatvę vos mašina nenunešė biggrin.gif
o šiaip tai negerai gatvėj bėgioti vien dėlto, kad kietas asfaltas labai blogai sąnariam, po intensyvaus tokio sporto gali tekti daryti iiiiilgą pertrauką dėl traumų. tam reikalui reikia naudotis kokiu mišku ar stadionu, ten kur žolytė auga ir yra minkšta kojytėm biggrin.gif

Cinside
Ne visai tiesa. Alfaltas nėra labai blogai. Blogiau šaligatvių plytelės. Ir pasirinkus tinkamą avalynę smūgiai sumažinami.
Indreaja
nu vat teisingai, pati labai abstrakčiai parašiau, nes man visas miestas-asfaltas, o sukonkretinant tai bėgiojimas ir vykdavo šaligatviais, nelabai įsivaizduoju kaip miesto gatvėmis įmanoma būtų bėgiot.

į šitą temą įpuškėjau ne be reikalo, užsidegiau ir aš noru sportuot, planuoju keliaut į Amazon Gym-kažkaip paviliojo mane tenai, perskaičiau visą seną temą, bet atradau vos kelias, kurios lankė šį klubą, gal dabar gretos pagausėjo? norisi išgirst, kuo daugiau nuomonių, kad nesugriautų mano noro raumenėt, nes psichologiškai ruošiausi labai ilgai, bet kai jau patapau želatina nusprendžiau, kad jau vsio biggrin.gif
Cinside
Aš lankiau biggrin.gif
Kai lankiau, labai patiko. Dabar jau kurį laiką Baltus lankau, tai turiu su kuo palyginti.
Privalumai: centras, yra puikių trenerių (ypač Olego treniruotės super, o pilatesas tobulas).
Bet minusų daugiau biggrin.gif Nėra kur parkuotis, treniruoklių salė maža, nedidelė ir aerobikos. Apšilimo treniruoklių mažai, prie jų NUOLAT eilės (ypač prie slidžių). Dažnokai karšto vandens nėra. Jei daug susirenka merginų, grūda rengtis į antrą aukštą, ten dušai išvis neveikia. Kartą mačiau merginos ir koridoriuje persirenginėjo, nes nebuvo kur blink.gif
Tokia situacija buvo prieš metus. Nes lankiau nuo sausio iki gegužės.
Bet šiaip iš principo, tai neblogas klubas. Nors jei nebūtų Olego, tai lankytojų turbūt perpus sumažėtų biggrin.gif

Ai, ir dar labai nesąmonė, kad už kai kurias treniruotes primokėti reikėdavo. Simboliškai, aišku, (2 lt buvo) bet vis tiek nesąmonė: t.y. populiarios dviračių treniruotės. Į jas reikia registruotis, nes dviračių tik 13 rodos, bet dažniausiai jau viskas užrezervuota senbuviams būna biggrin.gif Realu šeštadienį patekt arba tiesiog pasiseks.
Ir už jogą reikėdavo mokėt po 2 lt už treniruotę.
HaRLoT

o šiaip tai negerai gatvėj bėgioti vien dėlto, kad kietas asfaltas labai blogai sąnariam, po intensyvaus tokio sporto gali tekti daryti iiiiilgą pertrauką dėl traumų. tam reikalui reikia naudotis kokiu mišku ar stadionu, ten kur žolytė auga ir yra minkšta kojytėm biggrin.gif
*

[/quote]

Sutinku, kad miškuose ir stadionuose bėgioti yra geriau ir sveikiau, bet aš, kadangi irgi bėgioju vakarais (ir dar viena), kai jau sutemę būna, tai gatvė man atrodo saugiausias variantas, juk visos puikiai žinome kas vakarais miškeliuose ir stadionuose renkasi cool.gif
Papildyta:
[quote=Indreaja,2010 02 21, 20:55]
nu vat teisingai, pati labai abstrakčiai parašiau, nes man visas miestas-asfaltas, o sukonkretinant tai bėgiojimas ir vykdavo šaligatviais, nelabai įsivaizduoju kaip miesto gatvėmis įmanoma būtų bėgiot.

o sakydama "bėgioju gatvėje" ir turiu omeny bėgiojimą šaligatviais lotuliukas.gif maniau, čia ir taip aišku bus blush2.gif
Indreaja
jooo, ne viskas taip 'skaniai' jau ir atrodo..vandens nebuvimai, žmonių gausuma(nors turbūt daugumoj klubų čia jau taip), o dar primokėjimai, kas čia per nonsensas visiškas blink.gif
blyn, gal dar pasidomėt reik-noriu kokybės, gerų trenerių, na čia jau natūralu turbūt, tik va aš dar iš tų, kurioms ir aplinka svarbu biggrin.gif nu ne fyfa kokia, ale, kad rusy su pelėsiškom sienom dirbt norėčiau, tai turėčiau būs sportininke gimus, o kai sunku prisiverst tai norisi, kad viskas būtų labai labai jau kvapnu ir gražu, kad po kiekvienos treniruotės vėl trauktų atgal ax.gif
mylinti-mylima
[quote=Indreaja,2010 02 22, 00:24]
jooo, ne viskas taip 'skaniai' jau ir atrodo..vandens nebuvimai, žmonių gausuma(nors turbūt daugumoj klubų čia jau taip), o dar primokėjimai, kas čia per nonsensas visiškas blink.gif
blyn, gal dar pasidomėt reik-noriu kokybės, gerų trenerių, na čia jau natūralu turbūt, tik va aš dar iš tų, kurioms ir aplinka svarbu biggrin.gif nu ne fyfa kokia, ale, kad rusy su pelėsiškom sienom dirbt norėčiau, tai turėčiau būs sportininke gimus, o kai sunku prisiverst tai norisi, kad viskas būtų labai labai jau kvapnu ir gražu, kad po kiekvienos treniruotės vėl trauktų atgal ax.gif
*

Labukas bigsmile.gif
Jei patinka pilates, visa tai, kam teiki prioriteta, rasi O2 pilates studijoje, Jonavos g. 254 nuo kovo 1d. ax.gif thumbup.gif
Bezdžionė
QUOTE(mylinti-mylima @ 2010 02 21, 00:18)
O naujokams negalima rasyti, ka nori, ar reikia palaukt, kol pereisi prie senbuves  statuso lotuliukas.gif  Net juokas ima  lotuliukas.gif
Del tavo klausimo: pilates metodas yra vienas vienintelis, toks, koki sukure pats J. Pilates, o siandienines pilates mokyklos ji pateikia siek tiek modifikavusios. Kokios tos modifikacijos ir skirtumai, gali pati pasistudijuoti, jei taip idomu, nes juk google visagalis mirksiukas.gif
Papildyta:
Miela Bezdzione, noriu pranesti, kad jus klystate - su treniruokliais yra puikiausiai dirbama ir O2 pilates studijoje Azuolyne, o nuo kovo men. bus siulomos grupines treniruotes su reformeriais  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaip matau, pati esate suinteresuota tuo, kuo mane kaltinate!
*

Ačiū už atsakymą.
Miela moteriškė smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(Domule @ 2010 02 21, 00:24)
Stott Pilates yra siuolaikinis poziuris i pilates metoda.
J. Pilates tikejo, kad sveikiausia zmogui yra tiesus stuburas (flat back), taciau mokslas irode, kad neveltui mes turim stuburo linkius smile.gif, jie padeda kuo optimaliau sanariams susidoroti su fiziniu kruviu. Todel Stott pilates mokykla atsisake kai kuriu klasikiniu pilates pratimu ir daug ka modifikavo, butent siuo tikslu smile.gif Si mokykla taip pat daug akcentuoja menciu stabilizacija, kai kitos daugiau susitelke tik i dubeni.
Siaip eiliniam zmogui mazai ka sako Balanced body, Stott Pilates, Winsor ir tt.
Kas antras zmogus nezino kas yra pilates apskritai, tai ka jau sneket apie mokyklas smile.gif))
Diplomo turejimas dar nieko nereiskia. Viskas priklauso nuo to, kaip sugebi mokinti ir metodiskai viska zmogui paaiskinti. Pilates viskas susiveda i smulkmenas smile.gif
Nezinau ar zmones treneri renkasi del diplomo...maniskiai tikrai ne....nors as toki ir turiu smile.gif))
Pilates yra artimas kontaktas su zmogumi, nes dirbama arba individualiai, arba mazose grupese. Todel cia jau turi atitikti biolaukai smile.gif))
Kiekvienas zmogus skirtingas ir ateina su savo motyvais smile.gif, o jei jam gali suteikti truputi geros energijos ir nuotaikos, puiku smile.gif))
beje su iranga dirba ne tik Baranauskiene smile.gif)

*

Ačiū smile.gif
Pilates man - vienintelė treniruočių kryptis, iš kurios ne tik malonumas, bet ir nauda prie PC pavargusiai nugarai. Mielai ateičiau į studiją, bet truputėlį atstumas trukdo - šiuo metu esu ne kaunietė smile.gif
Gal galima smulkiau apie treniruočių stovyklą? Gal čia kažkas panašaus į jogos stovyklas? rolleyes.gif
Galbūt kur nors būtų galima šiek tiek giliau susipažinti su skirtingomis pilates mokyklomis? Domina bet kokios mokymo formos - seminarai, nuotolinės studijos ar pan.
P.s. O klasikinis pilates tikrai be "nugaros linkių"? unsure.gif Ir vėl susipainiojau - maniau, kad klasikinis - neutral position, kai kurios mokyklos - imprint lotuliukas.gif
vesela
QUOTE(flooding @ 2010 02 21, 18:05)
Maniau, kad šokio studijos ir sporto klubai kartu vienoje temoje  blush2.gif  Radau tą šokių temą, ale ten, kur tinka kaina, tai kiek suprantu naujos "žaliųjų" grupės šiuo metu neformuojamos  doh.gif  Vadinas, teks ieškot, kažkokio kitokio sporto  doh.gif
*

as pati nesenai pradejau lankyti, tai cia dar renkasi merginos, tai gali prisijungti 4u.gif mazdaug pries menesi visur buvo pradedamos pradedenciuju grupes formuotis, tai manau dar betkur gali isilieti 4u.gif DanzaM ir dar kazkur maciau g.gif pasidomek labiau, pasiskambink ir suzinosi mirksiukas.gif
o apie koki dar sporta galvoji? smile.gif
ambriu
Lankau sporto klubą Idėja Sporto klubas IDEJA tai galiu pasakyt vieną tik minusą - dabar kai anksti temsta nefainai yra eiti po treniruotės iki stotelės Vyturio vidurinės, nors ten netoli mačiau yra stotelė "Partizanų" bet kiek stebėjau į ją nevažiuoja jokie troleibusai nei autobusai.. arba aš tiesiog nežinau.
Šiaip pats klubas man patinka:
1. faini treneriai, nuolatine priežiūra (Egle, Dalius ir dar vienas vaikinas - pamainom dirba)
2. daug treniruoklių, nemažai apšilimui skirtų stepų bei takelių
3. visada maloni aplinka - didelis kabantis televizorius, rodantis olimpines varžybas, vaizdas pro langą, Powerhitradio arba šiaip linksma muzika
4. prieinama kaina (kainos tinklalapyje)
5. po mėnesio treniruočių sudaro individualią programa atsižvelgdami i asmens poreikius ir būklę
6. erdvus persirengimo kambarys merginoms, daug spintelių su užraktais, džiovintuvas plaukams
7. uždari dušai, pirtelė (savaitgaliais nemokama)
8. klubas dirba ir šeštadieniais ir sekmadieniais
9. koridoriuje stovi vandens filtras, nereikia pilt iš kriaukles jei baigiasi
Man patinka
Indreaja
aš vat ieškau, kad klubas būtų ir su treniruokliais ir-kad netingėčiau-su vedamom grupinėm treniruotėm
Cinside
QUOTE(Indreaja @ 2010 02 24, 19:44)
aš vat ieškau, kad klubas būtų ir su treniruokliais ir-kad netingėčiau-su vedamom grupinėm treniruotėm
*

O Baltai netinka? Ten salė treniruoklių didelė, aerobikos trenerių taip pat yra puikių. Pirtis veikia visad (atrodo, nes neinu) ir kaina padori biggrin.gif
Indreaja
gal ir tiktų, bet su autobusu kiekvieną kartą trenktis iš Dainavos į Šilainius, tai-nu nafik doh.gif
vigai
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 20, 14:20)
Sveikutės 4u.gif  Noriu pradėt lankyt aerobiką, ir noriu, kad būtų kuo arčiau namų. Gyvenu prie buvusio Vitebsko (Kalniečiuose), gal galit pasiūlyt kokią vietelę pasisportint? ax.gif
*

Kiek aš žinau mokykloje veda treniruotes Indrė. Jei domins paklausiu tel.
Chardonnay
QUOTE(vigai @ 2010 02 25, 11:19)
Kiek aš žinau mokykloje veda treniruotes Indrė. Jei domins paklausiu tel.
*

Kokioje mokykloje? bigsmile.gif Sudominai bigsmile.gif
gintaryte1
QUOTE(vesela @ 2010 02 19, 12:06)
taigi taigi... tesiam diskusijas toliau  4u.gif
apie dainavos sporto kluba dar niekas nieko nezino?
gal kartais kas lankot aerobika jonavos gatvej?
ir beje, kokios kainos zalgirio klube?
mirksiukas.gif

o aerobika vandenyje as zinau tik Linijoj, arba Impulse  4u.gif
*

ir hermyje yra
pikkolo
Gal žinote kur būtų geriausia lankyti nestuke.gif ? Iki šiol lankiau Baltuose aerobiką, bet matau, kad jau man sunkoka strikinėti su visom, nors dar nedaug laiko, bet jau greit labai pavargstu, trūksta jėgų. Tačiau norėčiau vis viena pasportuoti, eičiau į salę, bet tik vakarais po darbo, nuo 18.30-19 val. Gal žinot kuriame sporto klube treneriai turi daugiausiai patirties nėštukių priežiūroje?
Baltai irgi rašo apie nėščiųjų priežiūrą, bet neklausiau kaip kas ten. Gal ten ir toliau lankyti?
aiskauda
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 26, 14:38)
Gal žinote kur būtų geriausia lankyti  nestuke.gif ? Iki šiol lankiau Baltuose aerobiką, bet matau, kad jau man sunkoka strikinėti su visom, nors dar nedaug laiko, bet jau greit labai pavargstu, trūksta jėgų. Tačiau norėčiau vis viena pasportuoti, eičiau į salę, bet tik vakarais po darbo, nuo 18.30-19 val. Gal žinot kuriame sporto klube treneriai turi daugiausiai patirties nėštukių priežiūroje?
Baltai irgi rašo apie nėščiųjų priežiūrą, bet neklausiau kaip kas ten. Gal ten ir toliau lankyti?
*

Yra LINIJOJ spec. neščiosioms treniruotės. Linijos tinklalapyje yra daugiau informacijos.
pikkolo
QUOTE(aiskauda @ 2010 02 26, 13:46)
Yra LINIJOJ spec. neščiosioms treniruotės. Linijos tinklalapyje yra daugiau informacijos.
*

Netinka šis variantas, nes treniruotės vyksta vandenyje, o aš nenoriu vandenyje, nebent paskutiniais mėnesiais, o ir laikas toks, kad niekaip nespėčiau.
ambriu
O KAS LANKO "Ideja" sporto klubą?
arba sporto klubą "Minotauras"?
smile.gif)))
sauleee25
QUOTE(ambriu @ 2010 02 27, 11:58)

Minotaure buvau apsiziureti,man ten kaskaip atmosfera tokia slegianti,zalgirio klube man vienas treneris treniruokliu sales senyvo amziaus lb patiko...jis man patare pasiziureti dar kitus sporto klubus nes ,man yra bedu su nugara tai mazai ten tokiu treniruokliu..... as noriu "fankas"sporto kluba lankyti,gal atsirastu naujokiu kurios kartu su manimi eitu,kaskap man nedrasu vienaij,,,nesijauciu jaukiai
sauleee25
QUOTE(sauleee25 @ 2010 02 28, 17:28)
Minotaure buvau apsiziureti,man ten kaskaip atmosfera tokia slegianti,zalgirio klube man vienas treneris treniruokliu sales senyvo amziaus lb patiko...jis man patare pasiziureti dar kitus sporto klubus nes ,man yra bedu su nugara tai mazai ten tokiu treniruokliu..... as noriu "fankas"sporto kluba lankyti,gal atsirastu naujokiu kurios kartu su manimi eitu,kaskap man nedrasu vienaij,,,nesijauciu jaukiai
*

dar susidomejau ir ideja sporto klubu..nes iki jo ir pestute nueiti galeciau:)
mylinti-mylima
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 26, 17:30)
Netinka šis variantas, nes treniruotės vyksta vandenyje, o aš nenoriu vandenyje, nebent paskutiniais mėnesiais, o ir laikas toks, kad niekaip nespėčiau.
*

Sveika,

O2 pilates studijoje Jonavos g. 254 irgi vyksta treniruotes nesciosioms nestuke.gif
Bananamio
Sveikos, gal jau kas turi atsiliepimu apie Leta studija Šilainiuose? 4u.gif Idomus visi atsiliepimai.
Chardonnay
QUOTE(sauleee25 @ 2010 02 28, 18:28)
*

Ir aš noriu pasibandyt į Fanką nueit blush2.gif Aš noriu aerobikos, o ką tu nori sportuot? ax.gif
Intrinsa
dar prisiminiau, vandens aerobika vykdavo centre, Misko g.
Aistika
Labutis, sportininkės 4u.gif

Norėčiau paklausti, gal kuri nors žinote, ar kur nors Garliavoje, arba kur nors aplink Aleksotą, nevyksta aerobikos užsiėmimai ? (mokykloje ar šiaip kur nors "papigiai"??? ).. Būčiau dėkinga už info. mirksiukas.gif
Anksčiau lankiau Mastaičiuose aerobiką, labai fainai ten būdavo, bet, deją, jau nebevyksta .. schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.