Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Kaune - VI tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Intrinsa
QUOTE(gintaryte1 @ 2010 02 04, 11:48)
na va pradejau sportuoti hermyje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  na super klubelis, patiko viskas wub.gif
sportavau treniruokliuose, nes aerobika man nlb. tai treneris tikrai profesionalus ir gerai ismanantis savo darba, viska rodo, aiskina, pasakoja, nebaisu paklausti, visada mielai atsako ir padeda, jei mato, kad ne taip ka darai. pirys, baseinas, sukurine vonia... na pasaka, ko daugiau reik wub.gif  ir chlorkiu kvapas nlb ten jauciasi, nes nuo chloro mane pykina, bet ten viskas super duper, zodziu verta ten lankytis. uzskaitau sita vieta wub.gif  thumbup.gif
*

aplinka pasakiska, mane tiesiog traukia drinks_cheers.gif
karts nuo karto lankau baseina, pirtis rolleyes.gif
o kaip sporto salej, kokia liaudis renkasi? ar buna "spoksotoju"? lotuliukas.gif
Indrushka
Sveikos,
Visu temu tiesiog neturiu laiko skaityti blush2.gif
Todel jei kartosiuosi atsiprasau.
Gyvenu netoli KMUK, gal rekomenduotumet koki sporto kluba, kad nebutu labai toli g.gif bigsmile.gif
gintaryte1
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 02, 20:33)
aplinka pasakiska, mane tiesiog traukia drinks_cheers.gif
karts nuo karto lankau baseina, pirtis rolleyes.gif
o kaip sporto salej, kokia liaudis renkasi? ar buna "spoksotoju"? lotuliukas.gif
*

zinok liaudis normali, ateina zmogiukai sportuoti smile.gif nera ten jokiu fyfu ir fyfinu biggrin.gif kai jau sugalvojau, kad cia sportuosiu tai ir sukau galva ar nebus ten tokiu, kur ateina saves parodyt ir primest laabai jau vaznus lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet viskas gerai ten, gali eit drasiai sportuoti, nes to zmones ten ir susirenka. ir treneriai saunuoliai, viska parodo, paaiskina, pasako ka ir kaip reik daryti. jei blogai atlieki koki pratima tai tikrai prieis, pasakys kas ne taip, paaiskins
vesela
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 02, 05:51)
dar prisiminiau, vandens aerobika vykdavo centre, Misko g.
*

o gal zinote ar ten vyksta tinklinio uzsiemimai? 4u.gif
Black&Gold
niekada nelankiau sporto klubo,bet noreciau pradeti, todel turiu keleta klausimu,tik labai nesijuokit 4u.gif
kaip pradedi lankyti, ar tave apziuri treneris, pataria kaip ir kur sportuoti? ar tiesiog ateini ir sportuoji kur nori ir kiek nori ir apskritai ar priziuri treneris? Tiesiog nejauku pirmakart nuejus nezinociau ka daryt lotuliukas.gif
ir DAR gal yra merginu norinciu kartu pradet lankyt? bent i pirmus uzsiemimus kad drasiau butu.
Indrushka
QUOTE(Black&Gold @ 2010 03 04, 22:12)
niekada nelankiau sporto klubo,bet noreciau pradeti, todel turiu keleta klausimu,tik labai nesijuokit  4u.gif
kaip pradedi lankyti, ar tave apziuri treneris, pataria kaip ir kur sportuoti? ar tiesiog ateini ir sportuoji kur nori ir kiek nori ir apskritai ar priziuri treneris? Tiesiog nejauku pirmakart nuejus nezinociau ka daryt  lotuliukas.gif 
ir DAR gal yra merginu norinciu kartu pradet lankyt? bent i pirmus uzsiemimus kad drasiau butu.
*

o kur eisi sportuoti?
siaip treneriai sudaro programa specialiai tau, tikrai manau, kad visur ta daro ir tikrai padeda, paaiskina ir t.t 4u.gif
ambriu
QUOTE(Black&Gold @ 2010 03 04, 23:12)
niekada nelankiau sporto klubo,bet noreciau pradeti, todel turiu keleta klausimu,tik labai nesijuokit  4u.gif
kaip pradedi lankyti, ar tave apziuri treneris, pataria kaip ir kur sportuoti? ar tiesiog ateini ir sportuoji kur nori ir kiek nori ir apskritai ar priziuri treneris? Tiesiog nejauku pirmakart nuejus nezinociau ka daryt  lotuliukas.gif 
*

Aš kai pradėjau sportuot, tai tiesiog atėjau, iškart pasakė eit ant takelio - apšilt ir tada parodė mano "pradedančiosios" programa. Yra tokios dvi ,viena skirta merginom, kita vaikinam. Po mėnesio lankymo yra sudaroma programa asmeninė, atsižvelgiant į tavo tikslus, poreikius, lankomumą ir net charakterį. Na kitą savaite bus mėnesis kaip lankau smile.gif)) Laukiu laukiu smile.gif) šiaip labai džiaugiuosi pradėjus sportuot smile.gif))) sportuoju, beje , "Idėjoje" Sporto klubas "Idėja"
Black&Gold
QUOTE(Indrushka @ 2010 03 04, 23:34)
o kur eisi sportuoti?
siaip treneriai sudaro programa specialiai tau, tikrai manau, kad visur ta daro ir tikrai padeda, paaiskina ir t.t  4u.gif
*

galvoju i didiji grifa.
o klausimas tokjs iskilo, ar sudaro programa, nes ju puslapyje parasyta:

Abonentinis vieno mėnesio mokestis moksleivėms ir studentėms (bendra programa nemokamai, lankymo grafikas laisvas*) 50 Lt /mėn
Abonentinis vieno mėnesio mokestis moksleivėms ir studentėms (individualios programos sudarymas ir jos koregavimas, lankymo grafikas laisvas*) 90 Lt /mėn.

Tai del to siek tiek pasimeciau, kas ta ju vadinamoji "bendroji programa".
Papildyta:
QUOTE(ambriu @ 2010 03 05, 12:49)
Aš kai pradėjau sportuot, tai tiesiog atėjau, iškart pasakė eit ant takelio - apšilt ir tada parodė mano "pradedančiosios" programa. Yra tokios dvi ,viena skirta merginom, kita vaikinam. Po mėnesio lankymo yra sudaroma programa asmeninė, atsižvelgiant į tavo tikslus, poreikius, lankomumą ir net charakterį. Na kitą savaite bus mėnesis kaip lankau smile.gif)) Laukiu laukiu smile.gif) šiaip labai džiaugiuosi pradėjus sportuot smile.gif))) sportuoju, beje , "Idėjoje" Sporto klubas "Idėja"
*

visai sudominai, tik tiek kad vieta tokia ne itin, nors pati gyvenu Dainavos mikrorajone, bet toloka turetu buti stotele.
solitude
QUOTE(Black&Gold @ 2010 03 05, 16:08)
galvoju  i didiji grifa.
o  klausimas tokjs iskilo, ar sudaro programa, nes ju puslapyje parasyta:

Abonentinis vieno mėnesio mokestis moksleivėms ir studentėms (bendra programa nemokamai, lankymo grafikas laisvas*) 50 Lt /mėn
Abonentinis vieno mėnesio mokestis moksleivėms ir studentėms (individualios programos sudarymas ir jos koregavimas, lankymo grafikas laisvas*) 90 Lt /mėn.

Tai del to siek tiek pasimeciau, kas ta ju vadinamoji "bendroji programa".
*

aš irgi galvojau apie šitą klubą ir iškilo tie patys klausimai... ax.gif
Black&Gold
QUOTE(solitude @ 2010 03 05, 19:16)
aš irgi galvojau apie šitą klubą ir iškilo tie patys klausimai... ax.gif
*

o jau išsirinkai kažką? Dabar pradėjau mąstyti apie "SAVAS", nes labai daug gerų atsiliepimų. :-) kaina gan panaši, o tiek susimokėjus ir kokybė svarbi.
vigai
Laba diena. Noriu paklausti gal kas žino kokios kainos sporto klube Dainavos centre. kiek žinau bus ten ir aerobika. Kas kas buvo apsižvalgyti ?
solitude
QUOTE(Black&Gold @ 2010 03 06, 14:50)
o jau išsirinkai kažką?  Dabar pradėjau mąstyti apie "SAVAS", nes labai daug gerų atsiliepimų. :-) kaina gan panaši, o tiek susimokėjus ir kokybė svarbi.
*

Lankiau "SAVĄ", bet man kaip studentei per brangu ten ax.gif šiaip tas klubas man labai patiko, bet skirtumas su "Didžiuoju grifu" kainų atžvilgiu labai didelis - "Save" studentams 120Lt, o grife 50Lt ax.gif
Dabar ieškau vis dar blush2.gif
Black&Gold
QUOTE(solitude @ 2010 03 07, 15:13)
Lankiau "SAVĄ", bet man kaip studentei per brangu ten ax.gif šiaip tas klubas man labai patiko, bet skirtumas su "Didžiuoju grifu" kainų atžvilgiu labai didelis - "Save" studentams 120Lt, o grife 50Lt ax.gif
Dabar ieškau vis dar blush2.gif
*

tai vat aš ir mąstau, dabar visai sunku kažką išsirinkt smile.gif
Intrinsa
QUOTE(gintaryte1 @ 2010 03 04, 13:11)
zinok liaudis normali, ateina zmogiukai sportuoti smile.gif  nera ten jokiu fyfu ir fyfinu biggrin.gif  kai jau sugalvojau, kad cia sportuosiu tai ir sukau galva ar nebus ten tokiu, kur ateina saves parodyt ir primest laabai jau vaznus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet viskas gerai ten, gali eit drasiai sportuoti, nes to zmones ten ir susirenka. ir treneriai saunuoliai, viska parodo, paaiskina, pasako ka ir kaip reik daryti. jei blogai atlieki koki pratima tai tikrai prieis, pasakys kas ne taip, paaiskins
*

labai gerai, salej megstu kaip reikiant paprakaituoti, issikrauti fitness4.gif
dekui mirksiukas.gif
QUOTE(vesela @ 2010 03 04, 18:35)
o gal zinote ar ten vyksta tinklinio uzsiemimai?  4u.gif
*

sito nezinau g.gif
Kakavinė
sveikos.
jungiuosi prie jusu sportininkiu biggrin.gif ziema lankiau AZUOLYNO sporto kluba,bet kad uz ju tokia kaina sportuoti neverta supratau...180Lt uz tai,kad butu galima pastrakset du kartus per savaite,tai doh.gif
Tei va,noreciau begioti arba sporto klube kitam sportuoti.
Siaip gyvenu Dainavoj.Maciau viena panele panasiai kakzur gyvena,gal prisijungtu.Arba gal dar kokia mergaite prisijungtu?Siulyciau gal netgi lekti i Azuolyno parka begioti.Su masina,tai problemu nebutu smile.gif Gal nori kuri?

QUOTE(ambriu @ 2010 03 05, 11:49)
šiaip labai džiaugiuosi pradėjus sportuot smile.gif))) sportuoju, beje , "Idėjoje" Sporto klubas "Idėja"
*

kada eini?kelinta? smile.gif
naktisss
sveikos. as anksciau nebegiojau, bet irgi noreciau pradet smile.gif gyvenu Dainavoj. gal kas i kompanija? 4u.gif
Piranija
Sveikos 4u.gif 4u.gif

kas ką apie Izidę galėtų pasakyti ax.gif g.gif ?
Gero? Blogo? treneriai prie sportuojančių su treniruokliais prieina?

Ačiū smile.gif
ambriu
kada eini?kelinta? smile.gif
*

[/quote]
Einu kas antra diena, laikas priklauso nuo nuotaikos smile.gif))
HaRLoT
QUOTE(naktisss @ 2010 03 08, 09:38)
sveikos. as anksciau nebegiojau, bet irgi noreciau pradet  smile.gif gyvenu Dainavoj. gal kas i kompanija?  4u.gif
*

o kokiu metu ir kur noretumet begioti? as irgi esu is dainavos ir kas antra diena prabegu pusvalanduka mirksiukas.gif
Windi
QUOTE(Piranija @ 2010 03 08, 16:07)
Sveikos 4u.gif  4u.gif 

kas ką apie Izidę galėtų pasakyti  ax.gif  g.gif ?

Ačiū smile.gif
*

Izide man totali kisene, vienas dviratis ir elipsipsinis treniruoklis tiesiog prie aerobikos sales duru prigrustas, pacioje aerobikos saleje telpa mazai merginu, vedinimo sistemos nera, taio atodaro langa doh.gif treneriai treniruokliu salese dirba kazkuriom valandom jei neklystu g.gif bijau sumeluot.

O va Baltai- buvo puiku labai, ir platus treniruociu pasirinkimas, ir pirtis, ir vieta, bet dabar ateina tiek merginu kad nelieka spienteliu nei batam, nei rubam, truksta kilimeliu stepu ir t.t Pabegau is ten biggrin.gif i atsidariusa naujaja Pilateso studija Jonavos g wub.gif
Papildyta:
Indreaja, sportuosi? biggrin.gif thumbup.gif
P.S, cia as Aiste (Mazgis) biggrin.gif
Indreaja
QUOTE(Windi @ 2010 03 08, 21:27)
Pabegau is ten  biggrin.gif  i atsidariusa naujaja Pilateso studija Jonavos g  wub.gif
Papildyta:
Indreaja, sportuosi?  biggrin.gif  thumbup.gif
P.S, cia as Aiste (Mazgis)  biggrin.gif
*

Čia tikiuosi ne į tą pačią, kur per visas temas reklamuoja? biggrin.gif jei ten tik pilate, tai neįdomu.
Sportuot labai noriu, ale nežinau kada pradėsiu, nes visus, šitam reikalui skirtus pinigus, planuoju išleist per šį savaitgalį- šuniškiems seminarams užsieny biggrin.gif Taip, kad toliau vaikščiosiu visa baisi biggrin.gif
Chardonnay
Sveikos, šiandien užsirašiau į sporto klubą Fankas, rytoj eisiu į pirmą aerobikos treniruotę. Planuoju eiti 16 val., gal kuri nors ten sportuojat? Rytoj parašysiu įspūdžius smile.gif
Windi
QUOTE(Indreaja @ 2010 03 09, 19:47)
Čia tikiuosi ne į tą pačią, kur per visas temas reklamuoja? biggrin.gif jei ten tik pilate, tai neįdomu.
Sportuot labai noriu, ale nežinau kada pradėsiu, nes visus, šitam reikalui skirtus pinigus, planuoju išleist per šį savaitgalį- šuniškiems seminarams užsieny biggrin.gif Taip, kad toliau vaikščiosiu visa baisi biggrin.gif
*

as nezinau kas ka reklamuoja, sita kluba suradau visai kitais budais, ne is SM smile.gif na ten ivairios treniruotes, kazkas kito negu kituose klubuose smile.gif
Indrushka
Sveikos 4u.gif
gal kuri sportuojate ''Antikoje'' arba Kalnieciu sc? ax.gif
monika29
QUOTE(Windi @ 2010 03 08, 20:27)
Izide man totali kisene, vienas dviratis ir elipsipsinis treniruoklis tiesiog prie aerobikos sales duru prigrustas, pacioje aerobikos saleje telpa mazai merginu, vedinimo sistemos nera, taio atodaro langa  doh.gif  treneriai treniruokliu salese dirba kazkuriom valandom jei neklystu  g.gif  bijau sumeluot.

O va Baltai- buvo puiku labai, ir platus treniruociu pasirinkimas, ir pirtis, ir vieta, bet dabar ateina tiek merginu kad nelieka spienteliu nei batam, nei rubam, truksta kilimeliu stepu ir t.t Pabegau is ten  biggrin.gif  i atsidariusa naujaja Pilateso studija Jonavos g  wub.gif
Papildyta:
Indreaja, sportuosi?  biggrin.gif  thumbup.gif
P.S, cia as Aiste (Mazgis)  biggrin.gif
*

Laba, gal zinai kainas Pilates studijoje? Mane ir sudomino sis klubas, noriu pabandyti pilates, nors lankau kita, bet del ivairoves noreciau pabandyti.
Is anksto aciu
Papildyta:
QUOTE(Piranija @ 2010 03 08, 14:07)
Sveikos 4u.gif  4u.gif 

kas ką apie Izidę galėtų pasakyti  ax.gif  g.gif ?

Ačiū smile.gif
*

Laba, as ir lankiau Izide. Na, prieziuros tai ten tikrai truksta. Jei ieskai klubo tame rajone ir nebrangiai, tai gali pabandyti i Moteru Ekspresa nueiti, sporto klubo ideja idomi ir kitokia
vigai
QUOTE(monika29 @ 2010 03 10, 10:47)
Laba, gal zinai kainas Pilates studijoje? Mane ir sudomino sis klubas, noriu pabandyti pilates, nors lankau kita, bet del ivairoves noreciau pabandyti.
Is anksto aciu
Papildyta:

Laba, as ir lankiau Izide. Na, prieziuros tai ten tikrai truksta. Jei ieskai klubo tame rajone ir nebrangiai, tai gali pabandyti i Moteru Ekspresa nueiti, sporto klubo ideja idomi ir kitokia
*

Pritariu dėl Moterų ekspreso - ten tikrai įdomu, bet trenktis per visą miestą, tai jau....
sauleee25
Sveikas:) na va jau buvau "ideja"sporto klube:) gaila dar tik viena karteli...buvo visokiu svenciu ir pan tai nutraukus buvau lankyma:) zadu intensyviai pradet sportuot,ir pakeisti mitybos iprocius:) kadangi man sake trenere kad jai as tikrai noriu atsikratyti savo nemazo svorio ,man reikia 80% keisti mityba ir gyvenimo buda,bei 20% sportuoti:) tad db jau maziau valgau(bent jau stengiuosi ) ir zadu tikrai keistis:) aj gal dar yra kas eitu kartu ten sportuoti:) buvau kartu pirma karta klube su panele is cia:) bet ji tik po paskaitu gali eiti:) gal kuri nors ir anksciau su manimi kartu noretu pasportuoti:)
Chardonnay
Aš jau po pirmos treniruotės Fanke smile.gif Man labai patiko, graži aplinka, faina instruktorė (Erika). Pataikiau į gerą treniruotę kaip pirmam kartui - Fit Flex, kadangi esu lanksti, tai labai patiko bigsmile.gif
Kaifux
Primenu, kad yra galimybė sportuoti Impuls sporto klube iki 20% pigiau!
Tereikia jungtis prie mūsų renkamos grupės, kuri šį mėnesį jau pradėta rinkti ir bus renkama iki kovo 27 dienos. Rašykite asmenines žinutes ir Jums bus suteikta detalesnė informacija.
carela
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri jau lankotes šiaures sporto klube?Kaip ten aerobika?Kokie atsiliepimai?Norečiau pradėti lankyti,bet vis dvejoju blush2.gif
Dodže
Sveikos, gal kas žinot kokį sporto klubą ar aerobika Aleksote? Jokios info neradau internete, tik apie Aleksoto sporto klubą šiek tiek info, bet ten nesinori. g.gif
Mandra Sandra
QUOTE(vigai @ 2010 03 07, 14:47)
Laba diena. Noriu paklausti gal kas žino kokios kainos sporto klube Dainavos centre. kiek žinau bus ten ir aerobika. Kas kas buvo apsižvalgyti ?
*

dainavoj kiek žinau dar nieko nėra, bet tuoj bus. jei mūsų trenerei tiks sąlygos, turbūt pereisim visa grupė drauge su ja iš saulėtekio
vigai
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 03 13, 12:17)
dainavoj kiek žinau dar nieko nėra, bet tuoj bus. jei mūsų trenerei tiks sąlygos, turbūt pereisim visa grupė drauge su ja iš saulėtekio
*

Kai sužinosit - parašykit kainas aerobikos traniruočių
flooding
Sveikos, aš vis dar blaškaus nerasdama sau tinkamo varianto doh.gif Mačiau, kad yra norinčių bėgioti iš Dainavos, jei dar neradot bėgiojimo kompanijos, mielai ja pabūčiau, jei tik sutaps poreikiai (laikas, vieta, dažnumas ir pan). 4u.gif
Laimuske
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 03 13, 12:17)
*

Gal jau kas aišku dėl to klubo? ax.gif
@ktyvi
QUOTE(sauleee25 @ 2010 03 10, 16:49)
Sveikas:) na va jau buvau "ideja"sporto klube:) gaila dar tik viena karteli...buvo visokiu svenciu ir pan tai nutraukus buvau lankyma:) zadu intensyviai pradet sportuot,ir pakeisti mitybos iprocius:) kadangi man sake trenere kad jai as tikrai noriu atsikratyti savo nemazo svorio ,man reikia 80% keisti mityba ir gyvenimo buda,bei 20% sportuoti:) tad db jau maziau valgau(bent jau stengiuosi ) ir zadu tikrai keistis:) aj gal dar yra kas eitu kartu ten sportuoti:) buvau kartu pirma karta klube su panele is cia:) bet ji tik po paskaitu gali eiti:) gal kuri nors ir anksciau su manimi kartu noretu pasportuoti:)
*

girdėjau, kad "idėjoje" treneriai neblogai klientus prižiūri, ar tiesa? labai norėčiau sportuoti "po priežiūra", todėl tikuosi rasti klubą su įskaičiuota neabejingo (os) trenerio (ės) paslauga... mirksiukas.gif
naktisjurga
Visoms rekomenduoju pilates studija Jonavos g.

labai jauku, nerealiai fainos treneres

mano vyresnioji dukra pradejo ten lankyti specialia programa pries vasara -BODCAMPA. Ten vienu metu, PER 1 H 20 min, sportuoji trimis budais: pilates, fitnes ir su svareliais. Jai labai patinka, be to jos tikslas- numesti bent 5 kg. Sako, kad numes:-)))

dar ten yra NIA uzsiemimai - sokis plius joga plius kovos menai. www.nia.lt
juos lankau ir as. labai smagu, nes ir pasportuoji ir prisikrauni energijos.
Rutic
Lankiau aerobikos treniruotes Fanke,ten labai patiko.Personalas labai draugiskas.Greitu metu vel pradesiu ji lankyti ax.gif
vigai
QUOTE(Laimuske @ 2010 03 15, 16:10)
Gal jau kas aišku dėl to klubo?  ax.gif
*

kažką jau radau
http://www.dainavosturgus.lt/index.php?pag...lubo-atidarymas
Chardonnay
QUOTE(Rutic @ 2010 03 16, 23:16)
Lankiau aerobikos treniruotes Fanke,ten labai patiko.Personalas labai draugiskas.Greitu metu vel pradesiu ji lankyti ax.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif Personalas labai fainas bigsmile.gif Ypač Erika ir jos treniruotės wub.gif Labai patinka, galvojau, kad bent 3 kartus į savaitę nueičiau sportuot (nes labai nemėgstu sportuot), o dabar lekiu kasdien ir savim neatsistebiu bigsmile.gif Ir Andžėjus labai malonus. Labai jauku man ten ax.gif
Ingra
Kas sportuojat Fanke, gal galit pasakyt, ar labai daug žmonių būna vakarinėse treniruotėse nuo 19 ar 20 val.? Ar reikia užsirašyt į treniruotes iš anksto?
Chardonnay
QUOTE(Ingra @ 2010 03 19, 14:25)
Kas sportuojat Fanke, gal galit pasakyt, ar labai daug žmonių būna vakarinėse treniruotėse nuo 19 ar 20 val.? Ar reikia užsirašyt į treniruotes iš anksto?
*

Aš tai visada einu 16 arba 17 valandą. Tai nemažai merginų būna, dažniausiai visiškai pilna salė. O apie išankstinį užsirašymą dar negirdėjau g.gif
Rutic
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 19, 13:02)
Pritariu drinks_cheers.gif  Personalas labai fainas bigsmile.gif  Ypač Erika ir jos treniruotės wub.gif  Labai patinka, galvojau, kad bent 3 kartus į savaitę nueičiau sportuot (nes labai nemėgstu sportuot), o dabar lekiu kasdien ir savim neatsistebiu bigsmile.gif  Ir Andžėjus labai malonus. Labai jauku man ten  ax.gif
*

Taip,tikrai Erikos treniruoties man labiausiai patiko.Reik prisiruost i vel ten apsilankyt bigsmile.gif
Didele_meile
As kita savaite pradesiu lankyti Azuolyno sporto kluba! 4u.gif Tikiuosi patiks g.gif
Celeste
QUOTE(Didele_meile @ 2010 03 19, 22:16)
As kita savaite pradesiu lankyti Azuolyno sporto kluba! 4u.gif  Tikiuosi patiks  g.gif
*

As irgi noriu pradet lankyt si kluba blush2.gif man jis atrodo labai erdvus,modernus,dar kaip studentei tai kaina pakenciama blush2.gif
Chardonnay
QUOTE(Rutic @ 2010 03 19, 16:28)
Taip,tikrai Erikos treniruoties man labiausiai patiko.Reik prisiruost i vel ten apsilankyt  bigsmile.gif
*

Šiandien buvau Agnės Dance Aerobics fitness3.gif Tai nusiplūkiau ohoho, prakaitas žliaugte žliaugė, bet man patiko bigsmile.gif Vienas minusas ten - dušai miniatiūriniai schmoll.gif
Arvile'
QUOTE(Didele_meile @ 2010 03 19, 21:16)
As kita savaite pradesiu lankyti Azuolyno sporto kluba! 4u.gif  Tikiuosi patiks  g.gif
*

QUOTE(Celeste @ 2010 03 19, 22:05)
As irgi noriu pradet lankyt si kluba  blush2.gif  man jis atrodo labai erdvus,modernus,dar kaip studentei tai kaina pakenciama  blush2.gif
*

kokiu laiku eisite? As irgi vis dairaus dairaus i si kluba, bet vis pagailiu pinigeliu blush2.gif
Celeste
QUOTE(Arvile' @ 2010 03 20, 11:31)
kokiu laiku eisite? As irgi vis dairaus dairaus i si kluba, bet vis pagailiu pinigeliu  blush2.gif
*

as ketinu sportuot daugiausia dienos metu,iki pietu ir rytais ax.gif
Didele_meile
QUOTE(Arvile' @ 2010 03 20, 11:31)
kokiu laiku eisite? As irgi vis dairaus dairaus i si kluba, bet vis pagailiu pinigeliu  blush2.gif
*

As leksiu su drauge, sportuosim dazniausiai vakare g.gif
princese333
QUOTE(Dodže @ 2010 03 12, 19:45)
Sveikos, gal kas žinot kokį sporto klubą ar aerobika Aleksote? Jokios info neradau internete, tik apie Aleksoto sporto klubą šiek tiek info, bet ten nesinori. g.gif
*

Sveika,pati lankiau aerobika aleksote,uzsiemimai vyksta buvusioje darzoviu bazeje,netoliese ten atsidare pica visiem.jei domina rasykit AZ,duosiu treneres tel smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vigai @ 2010 03 13, 12:43)
Kai sužinosit - parašykit  kainas aerobikos traniruočių
*

kaina 80 lt. bet man nepatiko tvarkarastis,tas klubas atsidare tik siandien.80lt kiek suprantu 2 kartai per savaite,treniruotes vyksta kolkas treciadieni,penktadieni nuo 17 val.arba treciadieni nuo 18 ir siastadieni nuo 11val
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.