Žodynuose šių vardų neradau, na Arėjas - karo dievas, bet tokios kaip Arėjos nėr, o Aurėja man l.gražiai skamba
o arėja - tai tai kuri aria žemę
vienareiškimiškai aurėja vadinkit, taigi juoksis žmonės iš arėjos
Tik Aurėja
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 19, 17:21) Moteriškiau aišku skambėtų Audėja, Siuvėja, Kepėja ir t.t. Aurėja - skonio reikalas.
tik Aurėja - jis man tokias teigiamas asociacijas kelia, nors nė vienos gyvai nepažįstu
Arėja - ne
Aurėja - taip
Arėja, sėjėja- ne ne ne
Aurelija, Aurika, Aurėja, Aura, Aurora- prašom, visi faini
Arėja - nu ne,,,,,
Aurėja - man gražu : retas, reikšmė graži
Turiu pussesere vardu Aureja
Arėja ir man ne...
Aurėja normalus, nors man jis labai nesimpatiškas dėl asmeninių priežaščių
jei tik iš šių dviejų vardų,tai tik Aurėja
Uz ka taip nemylit savo vaiko, kad toki tragiska varda (Areja) zadat duot???
Na, jei jau duosit, galiu vardus sekancioms dukrytems pasiulyt: Laistytoja, Mezeja, Kaseja, Kultivuotoja, Retintoja...
Aurėja
Tik Aurėja
Aurėja
Nei vienas, nei kitas
Bet jeigu jau reikia rinktis is situ dvieju, tai Aureja tikrai mazesnis blogis negu Areja
Aurėja
Aurėja
Nei vienas nei kitas... Mano ausiai per grubus jie
Arėja tai tikrai kažkaip nesąmoningai skamba kaip vardas.
Aurėja gražu
Tik Aurėja
mano dukryte Aureja
Aurėja
Aureja
Pati esu Aurelija, bet jau nuo seniai seniai jaučiu labai didelę simpatiją Aurėja vardui. Nes pilnu vardu manęs niekas nevadina ir šis būtų lyg tarpinis. Todėl tėvų nuolat klausiu, kodėl nepavadino manęs Aurėja. Nuostabus vardas
na taip, areja - aria zeme
kazkaip iskart nekilo tokia mintis tiesiog graziai skambejo
nei vienas...bet jai ner pasirinkimo tai Aureja, nors man Aura butu daug graziau ar galu gale Aurelija..
Aurėja
Aurėja
Aurėja. (tik labai populiarus vardukas, pažįstu tris mažas Aurėjas ir dar viena Aurita)
Arėja? Ne, ne, ne.
Aurėja gražus.
Aurėja-gražu, Arėja-
As taip pat uz Aureja
Aurėja
Aureja
Na man , tai nei vienas nei kitas nelabai grazus, bet cia mano nuomene. O siaip renkantis is siu dvieju , tai aureja graziau...
|