Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: keistokos menesines
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
teilor
sveikos mamytes.noreciau pasiteirauti ar ir jums taip yra buve.pirma karta menesinemis susirgau po gimdymo praejus 10 menesiu.buvo tokios pat kaip ir pries gimdyma...bet dabar vel nesusergu jau puse menesio.ar cia jos ilga laika bus tokios nereguliarios?
miig
QUOTE(teilor @ 2010 02 19, 20:29)
sveikos mamytes.noreciau pasiteirauti ar ir jums taip yra buve.pirma karta menesinemis susirgau po gimdymo praejus 10 menesiu.buvo tokios pat kaip ir pries gimdyma...bet dabar vel nesusergu jau puse menesio.ar cia jos ilga laika bus tokios nereguliarios?
*

maitini dar?
mano mažiui dabar metai ir trys mėnesiai. po gimdymo sirgau vieną kartą, kai mažiui buvo 6mėn, po to iki dabar daugiau mmm ir nebuvo. tai normalu 4u.gif
vaikiukas žyzdamas stimuliuoja spenelius, gaminas labai daug prolaktino, jis natūraliai ir slopina ovuliacija. todėl ir mėnesinių gali nebūti. kiekvienas organizmas savaip reaguoja į vykstančius procesus, todėl nereikėtų pergyventi kad draugė va serga, o tu ne. smile.gif
Wild Pearl
QUOTE(teilor @ 2010 02 19, 20:29)
*

nono.gif oi oi....man po gimdymo mms pasirode kazkur 6men...o 7menesi ju jau nebesulaukiau...maniau kad hormonai o pasirodo kad visai ne bigsmile.gif ,buvo nestumas biggrin.gif taip kad jei turejei lyt.santykiu ir mms.kas menesi visada budavo reguliarios tai manau reiketu nusipirkti nestumo testuka...mano vidurinelei dabar 1m.5men.o suneliui 1men.2sav. mirksiukas.gif tai kad buna ir taip blink.gif biggrin.gif
nepriklausoma
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 21, 08:45)
nono.gif oi oi....man po gimdymo mms pasirode kazkur 6men...o 7menesi ju jau nebesulaukiau...maniau kad hormonai o pasirodo kad visai ne  bigsmile.gif ,buvo nestumas  biggrin.gif taip kad jei turejei lyt.santykiu ir mms.kas menesi visada budavo reguliarios tai manau reiketu nusipirkti nestumo testuka...mano vidurinelei dabar 1m.5men.o suneliui 1men.2sav. mirksiukas.gif tai kad buna ir taip  blink.gif  biggrin.gif
*

Vajezau, kažkaip neramu pasidarė blink.gif
Kenzo
blink.gif paskaiciau tai ir man neramu, po gimdymo nepraejus porai men susirgau ir sirgau taip du menesius, o dabar vel nesulaukiu menesiniu blink.gif nors vis dar maitinu suneli.
Pušūnė
o as susisrgau 1,5 men. po gimdymo. As pienuka nusitraukineju, nes maniskis tinginukas ir nenori zysti kur reik pasidarbuoti biggrin.gif . Tai gal del to jos buvo taip anksti, bet jau tokios negausios, o po ju susitvarke visi reikalai ir net skausmas tarpkojo siules vietoje dingo ax.gif . Sirgau 3 dienas kaip ir pries pastojima, tik negausiai.
mazuika
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 21, 08:45)
nono.gif oi oi....man po gimdymo mms pasirode kazkur 6men...o 7menesi ju jau nebesulaukiau...maniau kad hormonai o pasirodo kad visai ne  bigsmile.gif ,buvo nestumas  biggrin.gif taip kad jei turejei lyt.santykiu ir mms.kas menesi visada budavo reguliarios tai manau reiketu nusipirkti nestumo testuka...mano vidurinelei dabar 1m.5men.o suneliui 1men.2sav. mirksiukas.gif tai kad buna ir taip  blink.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif labai panasi ir mano situacija mirksiukas.gif kai jau atsirado menesines, tai kokius 5-6 men sulaukiau ju daugmaz reguliariai (veluodavo kartais iki savaites), o stai viena karta nesulaukiau ju daugiau kaip menesi.... dariausi nestumo testus, buvo neigiami, tad sventai isitikinusi, kad cia siaip ciklo sutrikimai nuejau pas gine - ji irgi nieko nemate, sako, labai abejoju, kad butumet nescia, bet del visa ko galim padaryt kraujo tyrima. ir ka jus galvojat - ogi pasirodo, vis tik antras leliukas pas mus uzsinorejo atkeliaut ax.gif tai dabar jau labai laukiam, nedaug ir beliko.
Juditab
jetus, pasiskaiciau ir nezinau ka galvot... doh.gif po gimdymo susirgau tik po 4men,nors maitinau tik menesi unsure.gif antros pasirode savaite veliau nei pries gimdyma, tada kitos vel normaliai 31d, dabar vel nesulaukiu jau 42d, kai buvo 39d dariausi NT, bet neigiamas, tai nezinau ka galvot doh.gif uzsirasiau pas gine, reikia gi issiaiskint unsure.gif nors pastot tai maza tikimybe, visada saugojomes su vyru doh.gif
duokanka
As pirma karta susirgau mm po 6men ir po to menesi neturejau, po to turejau, vel pertrauka. Zodziu susireguliavo tik po puses metu. Vaikui dabar metai ir jau sergu reguliariai ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.