Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išleistuvės!
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
Vidulka
Niekur nerandu tokios temos.
Esu savo ketvirtokelio tevu komitete,tad noriu su jumis pasidalinti savo rupesciu.Gal jus turit kokiu geru minciu ,kaip smagesne isleistuviu svente padaryti ketvirtokams.Kur teveliai su vaikuciais ir mokytoja po oficialumu galetu atsvesti. Galbut jus tai jau darete ir galetumete patarti.

Patarimai pravers ir apie dovanas mokytojams ir mokyklai.Ir t.t.
Vidulka
Ar nera mamyciu ,kurios turi vyresius vaikucius?
Smurka
As turiu penktoka. Mes pernai isleistuves darem tik mokykloj, jokiu sventimu neoficialioj aplinkoj. Tiesiog nieko gero, tad ir pasakot nera ka. Gal vaikui ir patiko, nes ryte jie koncertavo teveliams ir mokytojams, o po to vyko vaises, atsisveikinimas su mokytoja. O mokytojai tevai, susimete po kazkiek litu (nebepamenu, po 50 lygta), nupirko ceki kazkokioj parduotuvej.

As labai trumpai toj sventej dalyvavau, nes Junetai buvo tik menuo ir as ja dar pati maitinau.

Paskui, kita diena po isleistuviu, vaikai, kai kurie tevai ir mokytoja vaziavo kazkur i gamta. VA tada ir pabaliavojo. Aisku, irgi be manes, del suprantamu priezasciu.
Drugelis
QUOTE (Vidulka @ 2004 04 28, 21:23)
Gal jus turit kokiu geru minciu ,kaip smagesne isleistuviu  svente padaryti ketvirtokams.Kur teveliai su vaikuciais ir mokytoja po oficialumu galetu atsvesti. Galbut jus tai jau darete ir galetumete patarti.

Patarimai pravers ir  apie dovanas mokytojams ir mokyklai.Ir t.t.

Mano sūnus ir ketvirtokas, tai paskutiniame tėvų susirinkimę dėl išleistuvių buvo trys tokie pasiūlymai:
1. Vaikai su tėvais važiuoja linksmintis ir švesti į gamtą.
2. Vaikai linksminasi vieni, ta prasme galima užsisakyti kažkokią tai grupę žmonių, kurie veda tą renginį, tai yra diskoteka ir kažkas panašaus.
3. Kuklus šventimas klasėje po paskutinės pamokos, t.y. vaikams tortas, tėvams šampanas ir namo.
Vieningos nuomonės nepriėjome, tai dabar kol kas visi galvojame g.gif
Mokyklai dovanos neperkame, nes jos dar nepaliekame, o mokytojai greičiausiai bus įteiktas dovanų čekis.
Vidulka, pasiūlymų ir patarimų daug nepapyliau, bet reiškiu gilią užuojautą tėvų komitetui biggrin.gif wink.gif
Augė
Maniske panyte jau septintoke,bet ir dabar prisimenu isleistuves thumbup.gif
Mes gyvename Kaune salia Mariu todel gal nebuvo sunku rinktis
Po oficialios dalies, mes plaukiojom laivu Mariose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vaikams patiko .Pasidarem bendra stala pasventem su vaikais ir teveliais
Veliau visa tai pratesem krante ,oras buvo puikus
Vaikai duko ir liksminosi clap.gif buvo smagu thumbup.gif
Tango
Siemet pas mano vaika isleistuves, o musu klases teveliai negali nuspresti kur ir kaip?
gal kas gali pasidalinti savo patirtimi
Ei mamytes, gal turit geru ideju?
ewita
Kai mano duktė baigė 4 klasė, tėvų komitetas suorganizavo išvyką į Belmonto parką. Buvom žirgyne, kas norėjo pajodinėjo, vėliau visi valgė tortą (padarė pikniką). Buvo labai linksma, vaikai vaišinosi ir dūko. thumbup.gif
Ką padovanojo mokytojai - nežinau, iš tėvų rinko po 30 litų. thumbup.gif
SMV
Sveikos. Artėja metų galas, o su juo ir pirmosios išleistuvės mokykloje. Kaip ir visi, važiuosime į ekskursiją. Lygtai nusprendėme nevežti vaikų toli. Geriau dalį dienos praleisti gamtoje, pažaisti ir padaryti vaikam šventę nei kiurksoti pusę dienos autobuse.
Gal turit kokių idėjų, kokius žaidimus ar atrakcionus būtų galima organizuoti pirmokėliams, kad jie ilgai prisimintų šitą žygį?
Mergikė
Dar iki šiol atsimenu ketvirtokų išleistuves ( tai yra mano biggrin.gif (bet aišku žymiai seniau) ).. Viskas vyko mokykloje, vaikai bėgiojo iš klasės i klasę... O Tuo tarpu tėvai degtinę ir šampaną gėrė. Tai pasakojo, kad net mokytoja ant stalo gulėjo. Gaila to vaizdelio nemačiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Hm... Manau geriausia būtų išvažiuoti į kokią vilą ar namelius prie jūros (su aptverta teritorija doh.gif ) su nakvyne... Patikėkit- vaikai atsimins ilgam biggrin.gif

p.s. jei patys suras ką veikt kol tėvai vynuką gers tongue.gif
peledziuke
Mano sunaus klase vaziuoja dviem dienom i Nida. Visi teveliai pasisake uz. Manau, kad tokia kelione kur kas geriau ir idomiau patiems vaikams, nei koks nors baliukas.
Cukrinukė
As patarciau vaziuoti i botanikos soda. Ten galima surengti iskyla.
Viskas tokiu metu zydi. mirksiukas.gif
Anafora
QUOTE(peledziuke @ 2005 05 12, 16:51)
Mano sunaus klase vaziuoja dviem dienom i Nida. Visi teveliai pasisake uz. Manau, kad tokia kelione kur kas geriau ir idomiau patiems vaikams, nei koks nors baliukas.
*

Pritariu. As praktikos metu irgi organizavau kelione i Burbiskiu dvara, o po to pieveleje piknika surengeme ir varzybas tarp tevu ir vaiku. Visi buvo labai patenkinti.
O is pedagogines patirties - tai vaikai ir ant asfalto randa ka veikti, o va del teveliu reikia galva pasukti.
Rudaakė
Sveikos mamytes 4u.gif
Na dar ne savo vaikus išleidžiu smile.gif, bet gavau prašymą kažką sugalvoti sūnėnui... Reikia kažko smagaus šiai šventei, kai vaikai pereina iš pradinės į jau "didžiųjų" grupę. Gal turite, mamytės, idėjų? Galvojam sukurti kažkokį vaikų pasižadėjimą ar pan. Būtų smagu jei pasidalintumėte savo patirtimi, kokį renginuką galima suorganizuoti ir pan. Gal turite kokių pavyzdžių ax.gif

Ačiū ! smile.gif
Berita
Sveiki smile.gif

Na štai ir baiginėjasi mokslo metai, ir kyla klausimas kaip elgiamasi Jūsų vaikučių klasėse - ar perkate mokytojai kokią bendrą dovaną, ar gėlių puokštę , tarkim nuo klasės ... g.gif
Berita
g.gif perkelta tema g.gif .... tik va kur g.gif
Rustė
QUOTE(sanija @ 2008 05 18, 16:28)
g.gif perkelta tema  g.gif .... tik va kur  g.gif
*

pas septynmečius smile.gif

mes neperkam nieko mokslų pabaigai .
o kuri klasė?
jei ketvirta tai manau pirks (maniškiai antrą baigia)

pirkom per Kalėdas kažką, o šiaip niekas nieko, na per Mokytojos dieną gėlių nešė.
Alnė
neperkam nieko schmoll.gif
Paauglė.
QUOTE(urtea @ 2008 05 19, 00:31)
neperkam nieko schmoll.gif
*

Mes 4 klasėje padarėme tokį kaip prisiminimą.
Kiekvienas vaikas gaudavo namo tokią kaip knygą tuščią ar albumiukas kažkoks ten.. Įklijavome kiekvienas savo nuotrauką ir parašėme viską už ką dėkojame mokytojai ir panašiai.. Dar padovanjome didelę puokštę o tėveliai susimetę nupirko kažkokį čekį. Šiaip pas mus mokytoja buvo NEREALI. Atsimenu kaip žliumbiau įsikabinusi į mamos sijoną pirmoje klasėje kai bijojau palikt mamąbiggrin.gif O taip pat žliumbiau ir palikdama mokytoją.
DroWnie
Mes taip pat darėme su albumu smile.gif
zaka
Nesuprantu kam pirkti mokytojai dovaną?! g.gif Jos toks darbas - mokyti vaikus (ir gerai mokyti). Jums kas nors gale mėnesio ar gale metų perka dovanas? unsure.gif Jūs atliekate savo darbą, už tai gaunate atlyginimą.. Jinai taip pat. Jei labai jaučiate simpatiją ar dėkingumą, manau pakanka ir gėlytės..
kaneringa
Musu mokykloje, tai kiekvienu mokslo metu pabaigoje mokytojai perkama dovana. Kaip teveliu ir vaikuciu padeka uz visus mokslo metus. Pasibaigus mokslams, organizuojama klases vaikuciu ir teveliu isvyka, kurios metu ir iteikiama dovana.
Amarkize
As savo dukros augletojo dar nei karto nemaciau tik per nuotrauka lotuliukas.gif viena karta sake, kad bus susirinkimas, bet i ji neatvyko visi tevai labai uzpyko g.gif , bet dukra sako, kad jis labai linksmas lotuliukas.gif , o del dovanos tai dar nezinom...Bet kokia dabar padare neteisybe vaikams, kad jie turi beveik visa birzeli dar i mokykla eiti schmoll.gif ''Lietuvos mokiniai-ne arkliai.apsilankykit tinklapyje www.peticija.lt/visos/1302 ir pasirasykit kad atostogos butu nuo birzelio 1d. mes turime savo teises pailseti ir buti zmonemis. PLATINK! smile.gif '' cia yra vienas toks puslapis mano panele visiems ji labai platina tai gal ir jus noretumet pabalsuoti, kad mokiniai nearkliai mirksiukas.gif
Perastra
Musu mokykloj pastoviai renkami pinigeliai mokytojai dovanai - ir per sventes ir mokslo metu pabaigoje.Manau mokytojoms geriausia dovana nuo tevu - dovanu cekis, vis papildoma pinigine motyvacija, o atsiminimui vaikai rankdarbiu pridaro.
Dali01
mes pradinukų mokytojai dovanojam čekį per Kalėdas, o metų pabaigoje nieko, nes sugaudyti tevelius ir surinkti pinigelius be šancų rolleyes.gif
Panele+
Mes tai savo aukletoja siemet gan idomiai pasveikinom. Susimetem visi klasiokai po 5 lt. Is ju kiekvienam buvo nupirkstas vejo malunelis, kuri kiekvienas klasiokas aprase linkejimais susijusiais su vasara ir mokslu baigimu. Su klasioke is dvieju milzinisku deziu sumestaravom viena super milziniska deze. Deze apklijavom lapais o tuos lapus aprasem irgi linkejimais ir nurodymais dovana atidaryt per virsu. biggrin.gif nupirkom torta, atsigerti, kaspinu, ir ten aisku visokiu vienkartiniu ,serveteliu. Atejus jau siurpriso metui aukletoja pasikvietem i klase. Iteikem padeka su sukurtu eilerastuku apie mus ir ja, taip pat "aukso" medali, nes aukletoja uz visa darba ir kancia su mumis tikrai verta aukso. Tada padainavom savo sukurta daina. Tada prasidejo maluneliu isteikimo ceremonija. Kiekvienas iteike maluneli ir palinkejo kazko. Is 26 maluneliu gavos tikrai nerealaius grozio puokste, daug graziau nei gyvos geles. Aisku be geliu isgi kazkaip negrazu butu buve, tai turejom dar is puokstele. Veliau davem aukletojai 3 isbandymus, kuriuos atlikus atejo metais atidaryti didziaja deze, o joje tupejo klasiokas su tortu. ax.gif Pasijuokus pasijuokus ejom kapoti torciuko.
tai wa, gal kazkam ir tiks toks sveikinimas.. blush2.gif
Mergelė
QUOTE(Panele+ @ 2008 06 11, 18:11)
Mes tai savo aukletoja siemet gan idomiai pasveikinom. Susimetem visi klasiokai po 5 lt. Is ju kiekvienam buvo nupirkstas vejo malunelis, kuri kiekvienas klasiokas aprase linkejimais susijusiais su vasara ir mokslu baigimu. Su klasioke is dvieju milzinisku deziu sumestaravom viena super milziniska deze. Deze apklijavom lapais o tuos lapus aprasem irgi linkejimais ir nurodymais dovana atidaryt per virsu.  biggrin.gif  nupirkom torta, atsigerti, kaspinu, ir ten aisku visokiu vienkartiniu ,serveteliu. Atejus jau siurpriso metui aukletoja pasikvietem i klase. Iteikem padeka su sukurtu eilerastuku apie mus ir ja, taip pat "aukso" medali, nes aukletoja uz visa darba ir kancia su mumis tikrai verta aukso. Tada padainavom savo sukurta daina. Tada prasidejo maluneliu isteikimo ceremonija. Kiekvienas iteike maluneli ir palinkejo kazko. Is 26 maluneliu gavos tikrai nerealaius grozio puokste, daug graziau nei gyvos geles. Aisku be geliu isgi kazkaip negrazu butu buve, tai turejom dar is puokstele.  Veliau davem aukletojai 3 isbandymus, kuriuos atlikus atejo metais atidaryti didziaja deze, o joje tupejo klasiokas su tortu.  ax.gif Pasijuokus pasijuokus ejom kapoti torciuko.
tai wa, gal kazkam ir tiks toks sveikinimas..  blush2.gif
*

Nu ir šaunuoliai vaikai. įspūdis turėjo būti nepakartojamas, kad man taip vaikai sukurtų dainą.
kristinapuma
Sūnytis baigė 4 klasę, tai tėvai darė vaikams siurprizą, klasėje buvo vaikų paruošta programa, tortas. Vaikai gavo po helio balioną kuriuos visi kartu paleido į dangų, gavos super nuotraukytės. O vakare nieko neitardami visi susirinko prie mokyklos su tėveliais ir išvykome į pažintinį taką " požemiai ir jų gyventojai'. Visi vaikai gavo po prožektorių kaip atminimo dovanėlę ir pagal paruoštą scenarijų pirmame forte su instruktoriumi leidosi į požemius, o tuo metu tėveliai linksminosi gamtoje. Vaikams buvo didelis įspūdis tamsoje. tiesa išvykome 22 val. grįžome 2 val. Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kam įdomu galėsiu atsiust visa scenarijų
Indrutia
mano isleistuves buvo tai, kad padainavom pasokom aktu salej ir viskas doh.gif gavosi, kad tevam svente padarem. O svente tai musu cool.gif kristinapuma va cia tai svente thumbup.gif ir vaikam ir tevam dziaugmas thumbup.gif
Lulutu
O man visai patiktu kokia iskyla i gamta, o kodel ne zygis? Ir teveliams smagu ir vaikuciams mirksiukas.gif
tyloszona
QUOTE(Lulutu @ 2008 06 18, 12:19)
O man visai patiktu kokia iskyla i gamta, o kodel ne zygis? Ir teveliams smagu ir vaikuciams  mirksiukas.gif
*

pas maniskius tai buvo ekskursija kartu su tevais. Tai visiems patiko, pabendravo ir tevai , ir vaikai, ir mokytojai thumbup.gif
Aušr
iš ryto oficialioji dalis buvo mokykloje. Būsimus penktokus pasveikino būsimieji ketvirtokai, surengė išties įspūdingą programą. O kur dar pažymėjimų įteikimas 4u.gif O vėliau visi susirinkome poilsinėj. Bendravo vaikai, tėvai, mokytojos. Šokom, dainavom, žaidėm. Buvo nerealu thumbup.gif
Sandr_e
na va siemet musu zuika irgi bus jau ketvirtoke kazi kaip, ar bus kokia svente ar viskas praeis iprastai sudie i vsio.. g.gif
smala
QUOTE(kristinapuma @ 2008 06 15, 00:32)
Sūnytis baigė 4 klasę, tai tėvai darė vaikams siurprizą, klasėje buvo vaikų paruošta programa, tortas. Vaikai gavo po helio balioną kuriuos visi kartu paleido į dangų, gavos super nuotraukytės. O vakare nieko neitardami visi susirinko prie mokyklos su tėveliais ir išvykome į pažintinį taką " požemiai ir jų gyventojai'. Visi vaikai gavo po prožektorių kaip atminimo dovanėlę ir pagal paruoštą scenarijų pirmame forte su instruktoriumi leidosi į požemius, o tuo metu tėveliai linksminosi gamtoje. Vaikams buvo didelis įspūdis tamsoje. tiesa išvykome 22 val. grįžome 2 val. Super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kam įdomu galėsiu atsiust visa scenarijų
*

O kas gi cia per pozemiu takas?Gal galetum parasyti,kaip suorganizuoti ten ekskursija?Buciau labai dekinga
zlatamoka
naq va o mano dukrai kai buvo ketvirtoke jie diena su teveliais dalyvavo ekskursijoje po to kazkur apie sesta atvaziavom i sodyba bvo didelis stalas vaikai pavalge buvo visiem kartu uzduotis konkursai karaoke po to ejom "miegoti" viduri nakties aisku vaikai nemiegojo duko krete sunybes ir siaip kvailiojo . manau kad buvo visiem labai smagu ir isleistuviu nepamirs
*visterija*
g.gif išleistuves turėjom darželyje išeinant į mokykla
po programos darželyje važiavom į kavine , buvo stalas tėvams ir mokytojai ir stalas vaikams , pasėdėjom keleta valadėlių , vaikai pasišoko, buvo thumbup.gif
shaiba

Ar jau ruošiatės ketvirtokų išleistuvėms

Reikia idomių minčių ax.gif bigsmile.gif
Chr.
QUOTE(shaiba @ 2009 03 01, 22:59)
Ar jau ruošiatės ketvirtokų išleistuvėms

Reikia idomių minčių ax.gif  bigsmile.gif
*

mes Europos parke sventem. thumbup.gif
regermo
Jau galvojam apie išleistuves, bet pirmoji užduotis - dovana mokytojai. O šiaip mąstom apie išvyką į gamtą.
Tutsė
Mes per sūnaus išleistuves užsakėme salę "Bernelių užeigoje" Kaune, ten yra ir žaidimų kambarys, sugalvojom vaikams įv. užduočių, po to Pepė buvo atėjusi, linksmino vaikus. Vaikams labai patiko thumbup.gif
niekad
lengviausia tai gamtoj. Bet dažnai pakiša koją oras. Nors man asmeniškai kažkaip nepatinka tokios šventės - kaip nori taip, vistiek viskas baigias tėvelių išgertuvėm g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
regermo
Su oru tai tikrai problematiška. Bet kiti tėveliai išvis neturi ką pasiūlyt. Nenori to, nenori ano, ten brangu ir t.t.
Pernai buvo vaiko išleistuvės pusiau kavinėj, tai pasėdėjom porą valandų kaip svetimi ir išsiskirstėm. verysad.gif Net nepatogu prieš mokytoją.
giintariuke
aš atsimenu, mano 4 klasės išleistuvės buvo raudondvario pilyje ax.gif buvo laaabai smagu. ten visiems vaikams davė persirengt įvairius rūbus iš pasakų ir pan,( aš gavau princesės suknelę) žaidėm visokius žaidimus lauke ir viduje, buvo vaišės ir pan..labai malonios vedėjos buvo;] ir geras oras pasitaikė, nes galėjom žaisti lauke smile.gif žodžiu buvo labai smagu, dar ilgai atsiminsiu nors jau 6 metai praėjo biggrin.gif
regermo
Tikrai smagu. O mes ieškom Klaipėdos apylinkėse g.gif
Rimuselis
QUOTE(giintariuke @ 2009 03 13, 14:36)
aš atsimenu, mano 4 klasės išleistuvės buvo raudondvario pilyje ax.gif  buvo laaabai smagu. ten visiems vaikams davė persirengt įvairius rūbus iš pasakų ir pan,( aš gavau princesės suknelę) žaidėm visokius žaidimus lauke ir viduje, buvo vaišės ir pan..labai malonios vedėjos buvo;] ir geras oras pasitaikė, nes galėjom žaisti lauke smile.gif žodžiu buvo labai smagu, dar ilgai atsiminsiu nors jau 6 metai praėjo biggrin.gif
*

Idomu,ar dar kas organizuojama tenai g.gif .Man patiktu ax.gif .
giintariuke
QUOTE(Rimuselis @ 2009 03 15, 14:26)
Idomu,ar dar kas organizuojama tenai g.gif .Man patiktu ax.gif .
*

aš dabar nežinau, bet reikėtų pasidomėti...nes tikrai, tada išleistuvės buvo super bigsmile.gif
juriukas7
QUOTE(kristinapuma @ 2008 06 15, 00:32)
Sūnytis baigė 4 klasę, tai tėvai darė vaikams siurprizą, klasėje buvo vaikų paruošta programa, tortas. Vaikai gavo po helio balioną kuriuos visi kartu paleido į dangų, gavos super nuotraukytės. O vakare nieko neitardami visi susirinko prie mokyklos su tėveliais ir išvykome į pažintinį taką " požemiai ir jų gyventojai'. Visi vaikai gavo po prožektorių kaip atminimo dovanėlę ir pagal paruoštą scenarijų pirmame forte su instruktoriumi leidosi į požemius, o tuo metu tėveliai linksminosi gamtoje. Vaikams buvo didelis įspūdis tamsoje. tiesa išvykome 22 val. grįžome 2 val. Super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kam įdomu galėsiu atsiust visa scenarijų
*

Žinoma,kad įdomu bigsmile.gif Laukiu į až
Papildyta:
QUOTE(juriukas7 @ 2009 03 28, 18:52)
Žinoma,kad įdomu  bigsmile.gif  Laukiu į až
*

ir - ačiū blush2.gif
Sandrule78
QUOTE(juriukas7 @ 2009 03 28, 17:55)
Žinoma,kad įdomu  bigsmile.gif  Laukiu į až
Papildyta:

ir - ačiū  blush2.gif
*

Man irgi būtų įdomu gauti scenarijų smile.gif. Ačiū.
Papildyta:
Mano krikštasūnis šiemet baigia 4 klases... Ieškojom su mama idėjų, kaip čia būtų galima atšvęst išleistuves. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, ar geriau kažką mieste organizuoti, ar važiuot kur su vaikais į ekskursiją? Nors sako, tų ekskursijų ir taip nemažai būna...
Dar galvojam gal kokią specialią teminę programą suorganizuot, bet va niekas iš tėvų nenori apsiimti tuo rūpintis. o mokytoja ir taip daug rūpesčių turi... Gal žinot firmą ar žmogų, kas gerą programą galėtų pravesti?
Radau internete, kad www.sypsomes.lt tuo užsiima. Gal žinote ir kitų firmų?
Geroji_Meškutė
Dabar esu penktokė. Išleistuvės mūsų buvo tokios. Pirma-Antra pamoka: Direktoriaus iteikimas mums diplomus. Tada ėjome visi namo. Atgal į mokyklą atėjo pavakary [ apie 16val] Pradėjome ruoštis šventei. persirengė [ nes vaidinome tėveliams spektaklį "Nykštukas nosis", o po to buvome paruošę tėveliams psirodimus. Po oficialios dalies rašėme savo svajones ir mokytoja jas sudėjo i dėzutę ir užrišo. Sakė kad kai būsim dvyliktokai per išleistuves atiduos smile.gif Tada, parašę tuos rašinukus valgėme tortą ir ėjome linksmintis [krėsti išdaigas] kol tėvai gurkšnojo šampaną. Apie 21 val. važiavome į baulingą. Vaikai žaidė baulingą , o tėvai užkandžiavo kalbėjosi ir taip pat gere šampaną.... Buvome iki 00Val biggrin.gif
Inga N
o man labai įdomu, po kiek renkatės pinigėlių toms išleistuvėms (įskaitant dovanas ir pramogas) šiuo krizės laikotarpiu? Labai laukiu atsakymų
KLEVELIS
Mano dukra ketvirtokė , bet kol kas tai nieko neorganizuojame...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.