Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyrai ir moterys cigarečių pasauly...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Vyras Modesty
Sveiki. Pamačiau temą apie rūkymą "kaip mesti rūkyti?" ir pan. ir iš po vakarykščio baliaus, kai pastebėjau, jog rūkančių merginų yra kur kas daugiau nei vaikinų, iškilo klausimas man, kodėl rūkančių merginų gretos taip sparčiai auga ir auga, kad net tuoj lenks vaikinus... Kaip manote kame čia replės, kodėl toks NEMOTERIŠKAS dalykėlis, tampa toks populiarus tarp merginų. Gal dėl to, kad jos mūsų silpnoji lytis? Ir jos neatlaikusios įtampos griebiasi cigaretės? O gal jos vaikosi kokių nors madų ir pamačius, kad kokia draugė rūko ir ji nusprendžia "atrodyti "kietai""... Ir išvis, kaip jums atrodo rūkanti mergina? Draugautumėt su tokia? Gal draugaujat, ar rūkymas jums netrukdo?

Ką merginos mano apie šią situaciją? Ką manot apie rūkančius vyrus? Jūsiškis rūko? Nesipykstat dėl to...?

Beje, noriu pabrėžti, kad merginos, kurios mano istorijoje "rūkančių merginų yra kur kas daugiau nei vaikinų", buvo 16-20 metų panelės smile.gif Būsimos mamytės... Tikėkimės, kad išaugs iš tokio amžiaus ir mes rūkymus bei gėrimus iki to, kai teks sūpuoti leliuką. smile.gif

Tikriausiai tokių temų šimtas su trupučiu, tačiau aš čia naujas ir visko praeit per diena tikrai nespėsiu smile.gif)
Neatrastoji
o kodėl rūkymas nemoteriškas.....įsivaizduok Prancūzija...kažkas panašaus į Merlyn Monro, plonas cigaras.....juk seksualu....čia viena priežastis
antra matyt priežastis gyvenimo tempas - matyt vienintelis būdas stabtelti
trečia priežastis lengvesnis bendravimas, susipažinimas
ketvirta paauglystė...
astor
Rūkančių moterų nei vyrų yra daugiau jau seniai,seniai.Kiek mes su vyru pažystam porų,tiek giminių,tiek draugų tarpe,tai rūko tik moterys.Kodėl tas "dalykėlis" nemoteriškas?Kas sugalvojo,kas yra moteriška,o kas vyriška,tikriausiai vyrai,nes mat moteris prisirūkius smirdi,o vyras tai gali ir šūdo išlipes gali pareit ir moterims turi būt viskas ok.Dėl vaikelių tai mes nesam vien indai vaikam išnešiot.Norint susilaukt sveiko vaikelio nerukyt turi abu tėvai.Dėl silpnumo tai galėčiau taip pasakyt- jai kokie rūpesčiai ar nesklandumai gyvenime tai pirmiausia palūžta vyrai,o moterys dar sugeba ir vaikais ir tais palūžusiais vyrais pasirūpint.Mes silnoji lytis tik fiziškai,bet dvasiškai tai dar klausimas.Gal todėl ir rūko moterys,nes visus keturis kampus laiko,tai norisi turėt kažkokį atsipalaidavimo būda,be to moterys plepesnės,tai būna pretekstas pasiimt cigaretę ir išeit paplepėt.
Vyras Modesty
Neatrastoji, įsivaizduoju moterį su plonu cigaru... mmm.... kaip gražu.... imu ją ir pabučiuoju...o iš burnos klaikus tabako kvapas.. fehh.. blink.gif čia žinoma, tas kvapas taikomas ir vyrams, tačiau niekados gyvenime nedraugaučiau su tokia mergina, kuri rūko. schmoll.gif (aš nesu net bandęs rūkyti) net susimastyčiau ar draugauti, jei ji vis dėlto nuspręstų mesti rūkyti. Buvau jau susidūręs su tokia situacija, kai mergina meta dėl manęs rūkyti, tačiau laikant bėgant, ji vis mesteldavo man: "gal galiu nors vieną surūkyti, juk tiek ilgai nerūkiau?" arba imdavo ir surūkydavo po mūsų kivirčo. Tai yra nemoteriška, visiškai neseksualu ir šlykštu. Vaikščiojantys kaminai. smile.gif

su tempu... stabtelėti galima ir kitokiais būdais, pavyzdžiui prisėst ramiai pasikalbėt biggrin.gif

astor, tai pala, juk pati paminėjot, kad tarp porų yra daugiau rūkančių merginų. Tai gal vis dėlto, vyrai yra labiau pareigingi ir labiau supranta rūkymo žala vaikams bei aplinkiniams... smile.gif Dėl palūžimo tai viską galima paaiškinti. Vyrai dažniausiai dirba sunkų fizinį darbą, labiau išvargsta...Pavargusiam ir sunkiau pakelti buities rūpesčius, dar kai principinga antroji pusė įkyriai nenusileidžia tai išvis norisi nueit su draugais pakelt po pora alaus bokalų ir atsiriboti nuo problemų drinks_cheers.gif O paskui moteriškės pyksta, kad jų vyrai kažkokie prasigėrę, kai net nė trupučio neįdeda pastangų toms latrystėm užkirst kelio ir tik dar paaštrina situaciją, keldamos skandalus. Bet tema ne apie tai... Įdomus požiūris į cigaretės, kad paplepėjimai negali apsieiti be jų... wink.gif) Esu dar jaunas vyrukas, tad gal ir man bei mano draugams ateityje taip bus, kad negalėsim paplepėti neišsitraukę cigaretės... Tačiau pakolkas, kad paplepėtume mūsų chėbrikėj nėr nė vieno tokio, kuris butų garvežys ir trauktų dūmus į plaučius smile.gif)

Ir visgi, nelabai suprantu kame čia bėda... Paauglystė kaip ir praėjau, bet nerūkiau...Tai paauglystę atmeskim...
Brown Eyed
Nu aš dar suprantu, kad rūkantys žmonės nepatinka, smirda, etc., bet tai kodėl NEMOTERIŠKAS net iš didžiųjų raidžių parašytas? Kodėl Jums taip atrodo? Jei pažvelgt į preitą amžių, kai išpopuliarėjo dabartinės cigaretės, rūkė tiek vyrai, tiek moterys, moteris su cigarete buvo elegancijos simbolis blink.gif
user posted image
Taip pat pats sakote, kad moterų rūko daugiau nei vyrų, tai kame čia nemoteriškumas doh.gif Čia pirma.

Kodėl rūkančių merginų gretos auga. Na, nes merginų gretos auga. Jei Jūsų, pavyzdžiui, universiteto kurse yra 60 merginų ir 10 vaikinų, ir 10 merginų rūko, o vaikinai ne, tai nejaugi galime apibendrinti, kad rūko daugiau merginų nei vaikinų? blink.gif

Vyrai dažniausiai dirba sunkų fizinį darbą, sakote. O jei vyras ne arklį su plūgu po laukus gainioja, o kontoroje sėdi, ir moteris ne grindis su šypsena šveičia, o irgi kontoroje sėdi, tai kaip čia gaunas tada?

Ir pabaigai, atsakymas - taip, rūkantys vyrai man patinka smile.gif Susilieję tabako, kvepalų ir mėtinio ledinuko kvapai yra labai seksualu smile.gif
***Žaltvykslė
O kodėl niekas nekelia klausimo, kodėl vyrai daugiau geria, negu moterys?
Kas kam patinka, tas tą daro. Alkoholis griauna šeimas, tabakas- ne.
Lygios teisės visiems, ir visi renkasi , kas nuo ko nori numirti.

Rūkiau 24 metus ir neleidau niekam aiškinti, kam tai darau. Patiko- rūkiau.
Dabar metusi senokai, o MB rūko.
Ir neknisu jam proto. Norės- mes, norės- mirs nuo plaučių vėžio. Arba nuo infarkto. Arba išvis nemirs biggrin.gif
Medinis
QUOTE(Vyras Modesty @ 2010 02 20, 19:38)
Ir visgi, nelabai suprantu kame čia bėda... Paauglystė kaip ir praėjau, bet nerūkiau...Tai paauglystę atmeskim...

O jūs rūkykit. Tuomet suprasite kaip tai malonu, kaip tai padeda gyvenime, kaip tai naudinga.
Aš rūkau. Moterų patrauklumo pagal rūkymą neskirstau.
secret_lover_
Maniškis rūko ir mesti nesugeba niekaip .. Ir aš laaabai pykstu ant jo doh.gif blink.gif ax.gif
Mertišė
Aš manau, kad tai dažniausiai būna žmonių nusistatymas. jeigu jau rūkai tai esi silpnavalis ir t.t. Mano draugų rate didelė dalis merginų rūkančios ir aš nematau čia nieko tragiško, tai jų pačių reikalas. Tiktai keista būna, kai jau pakankamai vyresnės draugės dar bando slėptis kad kas nepamatytu ir nepasmerktų... blink.gif
Neatrastoji
jūs sakot nedraugaučiau su rūkančia moterim, bet jkiek žinau tokių kurie sakė: mano žmona niekada nerūkys - o žiūrėk pats nerūko, o žmona kaip kaminas rūko.
Aišku labiausiai nepateisinu moterų kurios nėščios rūko, ir tik nereik sakyti, kad negali mesti
vesta:6
jei vaikinas,dumija kaip kamynas,tai truputi nelabai..o jei normose,tai pakenciama.Mano ex ruke,pradzioj nebuvo malonu,bet paskui kazkaip nelabai trukde ir pan,juolab jei cigaretes yra is giresniuji(o beto kai kuriu kvapas nera labai jau blogas).Pati esu nerukancioji,bet jei vaikinas rukytu nesu labai pries,kaikuriem tai netgi tinka is dalies rolleyes.gif
rusnele
Mes abu nerukantys smile.gif
reda86
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 22, 17:23)
jūs sakot nedraugaučiau su rūkančia moterim, bet jkiek žinau tokių kurie sakė: mano žmona niekada nerūkys - o žiūrėk pats nerūko, o žmona kaip kaminas rūko.
Aišku labiausiai nepateisinu moterų kurios nėščios rūko, ir tik nereik sakyti, kad negali mesti
*

pati rukiau 6 metus pries pastojant. gavojau kad jau jei sugebesiu nerukyt 9men ir plius dar kol maitinsiu,tai jau tikrai nepradesiu vel...deja... maitinu,zinoma nerukau, bet galvoju kad kai maitint baigsiu tikrai susigundysiu...man rukymas-malonumas... ryte su kava, vasara prie ezeriuko...vakare su vyno taure... nenoriu rukyt per kiekviena filmo reklama,ar begt i lauka prie -20 per paskaitu pertrauka, bet ramiai letai ir su pasimegavimu... na man tai malonumas kad ir koks nesveikas ir "nemoteriskas" jis butu.
eSminis
Cigariukas ir bokalas padeda kaikuriems atsipalaiduot. Aš esu negeriantis ir nerūkantis, todėl kol nepakeičiau aplinkos būdavo labai keista kai leidžiant laiką kompanijoje kas kažkiek laiko tekdavo pasėdėti vienam.

Kas mane labiausiai stebina tai kai žmonės sužino kad negeriu ir nerūkau sako "keistas tu kažkoks". Matyt nebepatenku į šiuolaikines "normalumo" ribas.
Wunderbar
Kvailiausias dalykas, mano galva, rinktis moterį pagal tai, ar ji rūko ar ne biggrin.gif
Tas kuris niekada nerūkė vargu ar supras rūkančiuosius. Man rūkymas tam tikras ritualas. Kaip kažkas jau minėjo - rytinė cigaretė su kava yra vienas iš tų mažyčių malonumų, kurių bent jau kolkas nesinori atsisakyti.
MB irgi rūko, taigi rūkom abu, problemos tame nematome, net gi šiokia tokia romantika ;] Be to, prie cigaretės yra užsimezgęs ne vienas įdomus pokalbis ir įdomi pažintis.
Į tuos, kurie nerūko nežiūriu kažkaip "keistai". Juk tai kiekvieno pasirinkimas. Ir nepastebėjau, kad rūkančių moterų būtų daugiau. Buvo teisingai minėta - daug kas priklauso nuo kolektyvo, kuriame esate. Jei mano grupėje 20 merginų ir trys vyrukai (iš kuriu nė vienas nerūko), tai nereiškia kad rūkančių merginų žymiai daugiau. Galėčiau pasakyti net gi, kad iš pažįstamų tarpo pirmauja vaikinai.
Vilgaudas
Rūkymas yra labai aktuali tema šiais laikais, bet tai gal net ir yra visa problema. Vyrų ir moterų santykiuose pašaliniai veiksmai turėtų užimti tik mažąją dalį viso jūsų bendravimo, o rūkymas, kaip ir gėrimas yra grynai indvidualybės reikalas.
Beje rūkymas turi ir pliusų ir minusų, todėl niekaip nepriverstumėt manęs mesti rūkyti, na nebent mano miela žmonelė... bet aš su ja per daug gerai sutariu smile.gif
Roxaniuke
QUOTE(Vilgaudas @ 2010 05 05, 22:53)
Rūkymas yra labai aktuali tema šiais laikais, bet tai gal net ir yra visa problema. Vyrų ir moterų santykiuose pašaliniai veiksmai turėtų užimti tik mažąją dalį viso jūsų bendravimo, o rūkymas, kaip ir gėrimas yra grynai indvidualybės reikalas.
Beje rūkymas turi ir pliusų ir minusų, todėl niekaip nepriverstumėt manęs mesti rūkyti, na nebent mano miela žmonelė... bet aš su ja per daug gerai sutariu smile.gif
*

Rūkime kurioje vietoje sukelia pliusus?
Eleina
QUOTE(Evelina*** @ 2010 05 06, 18:38)
*

reiktu gramatikos ir stilistikos klaidas istaisyt, gal tada bus aisku, ko cia klausiat biggrin.gif
astor
QUOTE(Evelina*** @ 2010 05 06, 17:38)
*

Jeigu rūkymas turėtų vien tik minusus tai niekas ir nerūkytų,deja visada yra 100 priežasčių kodėl reikėtų nerūkyti ir 100 priežasčių kodėl rūko,tad čia jau kiekvienam reikia pačiam nuspręsti kuris 100 yra svaresnis. ax.gif
r8t8l18k3
QUOTE(Vyras Modesty @ 2010 02 20, 20:38)

*

koks siauras požiūris. Jūsų praeitis neapsprendžia visko. mirksiukas.gif vien dėl to, kad Jūs nerūkėt, nereiškia, kad paauglystę kaip po rūkymo priežastį galima atmesti. smile.gif
Ddnatas
QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 18:55)
pati rukiau 6 metus pries pastojant. gavojau kad jau jei sugebesiu nerukyt 9men ir plius dar kol maitinsiu,tai jau tikrai nepradesiu vel...deja... maitinu,zinoma nerukau, bet galvoju kad kai maitint baigsiu tikrai susigundysiu...man rukymas-malonumas... ryte su kava, vasara prie ezeriuko...vakare su vyno taure... nenoriu rukyt per kiekviena filmo reklama,ar begt i lauka prie -20 per paskaitu pertrauka, bet ramiai letai ir su pasimegavimu... na man tai malonumas kad ir koks nesveikas ir "nemoteriskas" jis butu.
*

Lygiai taip pat. Galiu nerūkyti ištisą savaitę, bet kai užsinori kartais, tai doh.gif
Man rūkymas- malonumas, kurį naudoju su pasimėgavimu. Didžiausias malonumas- kartu su rytmetine kava... thumbup.gif
Pats_geriausias_tetis_pasaulyje
Anksciau masciau kaip temos autorius, kad zmona bus nerankti ir panasiai. Taip mano zmona nerukanti, bet nebuciau labai pries jeigu ji po nestumo pradetu rukyti, bei dabar neskirstau moteru i rukancias ir ne, ruko jeigu nori. smile.gif
Militukas
Na paskaitinejau apie rukyma kiekvienam savo smile.gif kas kaip nori taip ir gyvena ir kiekvieno pasirinkimas yra laisvas 4u.gif Buvau rukanti kol nepradejau lauktis, bet meciau ta pacia minute kai suzinojau kad nescia blush2.gif , bet ir susilaukusi vaiko nepradejau rukyti tai jau daugiau nei 11m tongue.gif , o vyras niekada neruke mirksiukas.gif ir jam rukantis zmones is vis nepatinka biggrin.gif
Tetis Evaldas
Man tai asmeniskai netrugdo ruko moterys ar ne cia kiekvieno reikalas nori ruko nori ne.As pats ilgokai rukiau bet neperseniausiai meciau ir tuo esu labai patenkintas smile.gif
gintare109
mano vyras rūko, o aš ne. piktina tai, kad ant tokių dalykų kaip cigaretės ir alus yra leidžiami pinigai. nepatinka ir kvapas. mano aplinkoje daugiau rūkančių vaikinų, bet yra ir merginų. man aktualu tik šeimos nariai o ka daro draugai ar kaimynai, čia jau jų reikalas.
...Dream...
mano vyras ruko, o as taip pat doh.gif deja deja, esu vienintele rukanti is draugu rato cool.gif na giliau tarp draugu pasikapscius rasciau rukancia ne viena, bet snekant apie artimiausius, tai as viena ir del to jauciuosi tragiskai verysad.gif
graveolens
Kadangi as nerukau, tai atitinkamai ir noreciau nerukancio partnerio (aciu dievui toki turiu biggrin.gif ). Jei zmogu suruko kelias cigaretes per diena, tai nieko baisaus, bet jei skaiciuojama pakeliais, jau darosi baisu. Turiu bendradarbe, kuri per diena suruko, 2-3 pak., smirda vos arciau priejus, o darbas su zmonemis rimtoje firmoje, karta maciau, kai klientas priejes, net atsoko doh.gif . Ji sake, kad nikotinas padeda mesti svori, tai gal ir daugiau del sios priezasties atsiranda rukanciu lotuliukas.gif
PlayIt
dauguma rūkančių - elementarūs silpnavaliai, randantys šimtus priežasčių pateisinti savo ištižimą...
-Monroe-
QUOTE(PlayIt @ 2011 02 18, 10:37)
dauguma rūkančių - elementarūs silpnavaliai, randantys šimtus priežasčių pateisinti savo ištižimą...
*

Gerai, kad paraset dauguma rukanciu biggrin.gif Nes buvo jau galima pamanyti, kad visi bigsmile.gif
Chanelle
Man nepatinka nei rukantys vaikinai, nei merginos schmoll.gif
As irgi paskutiniu metu pastebejau, jog aplinkoje tik kelios merginos liko berukancios. Paaiskinimo nezinau, tiesiog pries kelis metus, kai uzdraude baruose, klubuose rukyti, tai dauguma ir atkrito thumbup.gif
Linja
QUOTE(Chanelle @ 2011 02 28, 17:38)
Man nepatinka nei rukantys vaikinai, nei merginos  schmoll.gif
As irgi paskutiniu metu pastebejau, jog aplinkoje tik kelios merginos liko berukancios. Paaiskinimo nezinau, tiesiog pries kelis metus, kai uzdraude baruose, klubuose rukyti, tai dauguma ir atkrito  thumbup.gif
*

Jei butu maziau bambanciu, gal ir rukanciu sumazetu? Kai kuriems patinka draudziami dalykai, tai ku daryt? rolleyes.gif
aushra1
QUOTE(Linja @ 2011 02 28, 19:17)
Jei butu maziau bambanciu, gal ir rukanciu sumazetu? Kai kuriems patinka draudziami dalykai, tai ku daryt?  rolleyes.gif
*

Draudžiami dalykai gali būti vaikams ar paaugliams, o suaugęs žmogus pats privalo valdyti savo gyvenimą, nusistatyti ko jam siekti ir pasiekti. Jei pastebėjote, pagrindinis rūkalių priežodis kad jie niekam neturi pinigų. O atidėkite kiek surūkote kasdien ir po 356 dienų galėsite išvažiuoti į Turkiją ar Egiptą. Gal tai nebus 5 žvaigždutės, bet 3 žvaigždutės bus garantuotai. Rūkymas visais laikais buvo ir išliks skurdžių malonumas.
Inga__
QUOTE(Wunderbar @ 2010 04 03, 23:29)
Kvailiausias dalykas, mano galva, rinktis moterį pagal tai, ar ji rūko ar ne biggrin.gif
Tas kuris niekada nerūkė vargu ar supras rūkančiuosius. Man rūkymas tam tikras ritualas. Kaip kažkas jau minėjo - rytinė cigaretė su kava yra vienas iš tų mažyčių malonumų, kurių bent jau kolkas nesinori atsisakyti.
MB irgi rūko, taigi rūkom abu, problemos tame nematome, net gi šiokia tokia romantika ;] Be to, prie cigaretės yra užsimezgęs ne vienas įdomus pokalbis ir įdomi pažintis.
Į tuos, kurie nerūko nežiūriu kažkaip "keistai". Juk tai kiekvieno pasirinkimas. Ir nepastebėjau, kad rūkančių moterų būtų daugiau. Buvo teisingai minėta - daug kas priklauso nuo kolektyvo, kuriame esate. Jei mano grupėje 20 merginų ir trys vyrukai (iš kuriu nė vienas nerūko), tai nereiškia kad rūkančių merginų žymiai daugiau. Galėčiau pasakyti net gi, kad iš pažįstamų tarpo pirmauja vaikinai.
*

Turiu pasakyti, kad laikausi panašios nuomonės. Mano draugas rūko, tačiau man tai netrukdo. Tai yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir tas skirstymas ar netgi teisimas už tai, kad rūko, manau, yra labai jau vaikiškas. Negi dabar pradėsim skirstyti ir pagal svorį ar rūbus? O aš, kol neplanuoju nėštumo, nematau nieko blogo, o net atvirkščiai, malonu su vyno taure ar kavute balkone surūkyti vieną cigaretę.
Linja
QUOTE(aushra1 @ 2011 02 28, 19:49)
Draudžiami dalykai gali būti vaikams ar paaugliams, o suaugęs žmogus pats privalo valdyti savo gyvenimą, nusistatyti ko jam siekti ir pasiekti. Jei pastebėjote, pagrindinis rūkalių priežodis kad jie niekam neturi pinigų. O atidėkite kiek surūkote kasdien ir po 356 dienų galėsite išvažiuoti į Turkiją ar Egiptą. Gal tai nebus 5 žvaigždutės, bet 3 žvaigždutės bus garantuotai. Rūkymas visais laikais buvo ir išliks skurdžių malonumas.
*

Butent - pats, o ne aushra 1,2 ar trys. Turkija ir Egiptas su penkiu zvzigzduciu viesbuciu - kiekvieno ubago svajone. Nuotraukos prie viesbucio ir piramidziu- butinos. lotuliukas.gif
aushra1
QUOTE(Linja @ 2011 02 28, 21:02)
Butent - pats, o ne aushra 1,2 ar trys. Turkija ir Egiptas su penkiu zvzigzduciu viesbuciu - kiekvieno ubago svajone. Nuotraukos prie viesbucio ir piramidziu- butinos. lotuliukas.gif
*

Deja, daugeliui tai ir liks per cigaretės dūmą fantazijose. Ne veltui dar senovės graikai kalbėjo, kad žmogui yra viskas leistina, bet ne viskas yra naudinga ir įveikiama. Sėkmės rūkaliams ir visiems kitiems!
Linja
QUOTE(aushra1 @ 2011 03 01, 00:04)
Deja, daugeliui tai ir liks per cigaretės dūmą fantazijose. Ne veltui dar senovės graikai kalbėjo, kad žmogui yra viskas leistina, bet ne viskas yra naudinga ir įveikiama. Sėkmės rūkaliams ir visiems kitiems!
*

tongue.gif Tik jau nesinervinkite del kitu fantaziju. ax.gif Nervai groziui peilis, o dar potraukis cigaretems atgis, kad ji kur bala - tiesus kelias i ubagyste, egipta uz dumu uzdangos ir kitas stichines nelaimes. Net pagalvot baisu, kad kur jas tabakas tokias mintis. Viso pasaulio juk neisgelbesit, visokiu yra, visokiu reikia, bo ir egipetas ne guminis. Menkas malonumas, kai zemos kulturos prasirukeliai aplink trainiojasi, prarukytus plaucius kurortinese vietovese vedina, kam tokie nepatogumai?
deiritta
pati neberukau jau daugiau kaip puse metu ir tuo labai dziaugiuosi smile.gif bet yra pazystamu kurie baige rukyt dar nuo tos pacios cigaretes prisidega nauja ir taip toliau. Buna kartais padaro 5min pertrauka.taip rukant faktas kad i lauka nelaksto o ruko kambary.nesmerkiu tokiu zmoniu bet pas juos nemalonu net i svecius uzeit nes nera kuom kviepuot.o seip kadangi pati rukiau tai suprantu rukancius smile.gif

Juozas1980
Mes tai nerūkome abudu. Ir tikrai neesu už rūkymą, nesvarbu kur, kada ir kas rūko.

Mano manymu rūkymas labai gražiai išnyks, nes šiuo metu labai efektyvi politika vykdoma visame pasaulyje prieš rūkymą.
mijaxxx
baisu, žiauru, šlykštu, ačiū Dievui, kad nei vienas iš mūsų nerūko.
Eartha
Man tai baisu tik dėl "užkietėjusio" nusistatymo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.