Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prekės vaikams iš Gariūnių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Laurencijan
Sveikos mamytės,

Peržiūrėjau čia keletą temų, bet neradau daug informacijos apie drabuželius ir kitas prekes vaikams iš Gariūnų.
Planavom su sese lekti apsipirkti, bet gal neverta... ax.gif
Gal yra mamyčių pirkusių savo vaikučiams ka nors is Gariūnų. Tai norėjau sužinoti kaip kainos? Norim pasiskaičiuoti ar verta važiuoti.

Pasidalinkite savo patirtimi.
Dėkui.
Lesia
O kodel neverta tenai pirkt drabuzius? blink.gif ten ka,nekokybiski tipo?Aisku,yra visokiu,bet parduotuveje pirktas drabuzis nera kokybes zenklas g.gif pilna prekiu lenkisku,geros kokybes.O del kainos-pvz pastoviai perku antilopa odines ortopedines basutes vaikui-kaina vaiku mieste,ar cipoline 139lt,o gariunose 80.Manau yra skirtumas mirksiukas.gif pedkelnes pigiau,yra ir skynijos ir visokiu kitu.Tikrai galima rast geru prekiu pigiau,negu vaikisku prekiu parduose,ka jau kalbet apie zara,lindex ir pan.
Laurencijan
QUOTE(Lesia @ 2010 02 23, 00:38)
O kodel neverta tenai pirkt drabuzius? blink.gif ten ka,nekokybiski tipo?Aisku,yra visokiu,bet parduotuveje pirktas drabuzis nera kokybes zenklas g.gif pilna prekiu lenkisku,geros kokybes.O del kainos-pvz pastoviai perku antilopa odines ortopedines basutes vaikui-kaina vaiku mieste,ar cipoline 139lt,o gariunose 80.Manau yra skirtumas mirksiukas.gif pedkelnes pigiau,yra ir skynijos ir visokiu kitu.Tikrai galima rast geru prekiu pigiau,negu vaikisku prekiu parduose,ka jau kalbet apie zara,lindex ir pan.
*

Labai dekui, kad ir kainu skirtumus paminejote, tai gal tikrai vertetu nulekti g.gif
Gal dar yra mamyciu galinciu papasakoti, ka ir uz kiek pirko?
pukepuke
Labas, as tai megstu firminius drabuzelius (ypac NEXT, ju daugiausia ir turim) bet tikrai nespjaunu ir i Gariunu prekes 4u.gif Kepurytes, zieminiai kombinezonai is ten. Nes anglai neparduoda siltu kombinezonu. Na ir zinokit patenkinta labai esu 4u.gif Kaina pigesne nei siulo uz tas pacias perkytes kai kurios e-parduotuves (o prekes tos pacios)
Rudeniui vel pirsim ten kepuriukus, tikrai galima rasti kokybisku (bet realiai tai daug ir slamsto visisko ten su sirdutem, blizguciais, akmenukais, na bet atrinkti tikrai galima mirksiukas.gif )
olande
Pritariu, kad reikia zinoti geras vieteles, nes dauguma asortimentas Gariunuose prastokas ir labai vienodas. As kazkada buvau seniai aptikusi vieta,kur prekiavo tikrai gerais vaikiskais rubeliais, nes seimininkai ir parduotuve turi. bet dabar neprisiminciau....daug laiko sugaistama tam turguje kol ka nors randi doh.gif
Lliucija6
Pritariu ,kad reikia paieskoti,yra ir kokibisku daiktu.
Semile
batu tikrai galima rast pigiau negu parduotuvei, bet šiaip rūbeliu tikrai reik paieškoti ir žinoti kur ju yra geresniu, asortimentas ten skurdokas unsure.gif as va esu aptikus viena skyreli kur veza is H&M ir next ir kitu firminiu rūbeliu tik jie senesniu kolekcijų bet nauji man ten super thumbup.gif
Laurencijan
Gal galit mamytės tiksliau nupasakoti eilės numerį, o gal net ir vietos numerį, kad mažiau reiketų klaidžioti, jei kokią geresnę vietą žinot?
Dėkui smile.gif
pukepuke
Kombinezonai, striukytes man atrodo 7-8 eilej, ten vyras ir moteris priekiauja.
Laurencijan
gal dar kas pamenat geru vieteliu smile.gif ax.gif
tauromama
As esu pirkusi keleta kartu drabuzelius ir is Gariunu, daugiausiai ziemai, storas kelnias, striuke, kepures. Nesakyciau, kad jie prestesni nei pvz UK pirkti drabuzeliai. O ir kainos daug patrauklesnes smile.gif Tik norint papuosti vaika, grazesniu, originalesniu rubeliu turguj nera schmoll.gif ( na sita tiesa, tai visos zinojote ir be manes:) )
neducio mamyte
as labai noreciau i gariunus ,sakykit kokie ten kainu skirtumai ?ar verta vaziuoti?
lincia_pincia
Oj doh.gif Gariunu bijau kaip velnias kryziaus... doh.gif kiek ten yra teke pirkti vaikiskus rubelius - skaudziai nusivyliau... visi vienkartniai, po pirmo skalbimo pasidaro baisu i juos ziureti doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 03 22, 07:34)
Oj  doh.gif Gariunu bijau kaip velnias kryziaus... doh.gif kiek ten yra teke pirkti vaikiskus rubelius - skaudziai nusivyliau...  visi vienkartniai, po pirmo skalbimo pasidaro baisu i juos ziureti  doh.gif
*

laimes dalykas gal

seniai nebuvau,bet anksciau esu pirkusi minette firmos savo vaikui,tais paciais rubais prekiauja ir cipolinas smile.gif ,kokybe gera,aiksu i rkaina normali
siaip yra tikrai kokybisku rubeliu, turejom pora bliuzeliu ilgom rankovem,nepatikesit,bet 10 kart geriau nesiojosi negu atsiustos next doh.gif
medlink
Esu kažkada pirkusi Gariūnuose vaikui ir sau rūbus ax.gif Jei pirksi pirmus surastus, tai tikrai gali skaudžiai nusivilti... bet paieškojus, tikrai rasi gerus kokybiškus rūbelius už prieinamą kainą, pigiau nei parduotuvėse smile.gif
ernoja
QUOTE(medlink @ 2010 03 29, 21:20)
Esu kažkada pirkusi Gariūnuose vaikui ir sau rūbus  ax.gif  Jei pirksi pirmus surastus, tai tikrai gali skaudžiai nusivilti... bet paieškojus, tikrai rasi gerus kokybiškus rūbelius už prieinamą kainą, pigiau nei parduotuvėse smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pirkau ne kartą, jei ieškai, tai ir randi 4u.gif
kristute as
na as gariūnuose tai nerandu nieko gero, pavargstu ir namo grįžtu su keliom porom puskojnių ax.gif
Leonilė
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 03 22, 08:34)
Oj  doh.gif Gariunu bijau kaip velnias kryziaus... doh.gif kiek ten yra teke pirkti vaikiskus rubelius - skaudziai nusivyliau...  visi vienkartniai, po pirmo skalbimo pasidaro baisu i juos ziureti  doh.gif
*

nu jau doh.gif tik nereikia perlenkti lazdos doh.gif ten prekiauja tais pačiais drabužėliais kaip ir "čipolinas" "vaikutis" ir kt. vaikų parduotuvės 4u.gif
kitaip sakant daugiausia prekės iš Lenkijos smile.gif
tik kaina trigubai mažesnė tongue.gif
Laurencijan
Kokiu firmu drabuzelius, mielos mamytes, jums yra teke pirkti Gariunuose?
Ir gal pamenat nors eiles numeri? kad netektu ilgai klaidzioti... 4u.gif
kilka
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 03 22, 08:34)
*

schmoll.gif schmoll.gif Šimta metu ten nebuvau,pasitikėjimo nekelia kažkaip....
Laurencijan
del labai aukstos kokybes vaikams... hmm... nemanau, kad jos reiketu... juk labai greitai isaugam blush2.gif, na nebent, del naturaliu pluostu... drabuzelius stengiuosi pirkti is naturaliu medziagu, o ne is sintetiniu, pasiutus rubelius ax.gif
taip, kad labai nepergyvenu, jei koks ir greiciau issitampo...svarbu nauji ir nelabai brangus... juk vis vien per kelis menesiukus isaugsim tongue.gif
tigra_111
Retai kada uzsukam i gariunus. Dickei esu nupirkusi keleta rubu golfa, siltas kelnes bei pirstines, kokybe gera ir nesiojosi puikiai thumbup.gif Turbut ten gali rasti visokios kokybes drabuziu ax.gif Kaina viska rodo ax.gif
Damiani
Nezinau,as kai atradau pries 3metus Internetines parduotuves,ypac rubus is Anglijos,i Gariunines prekes negaliu ziureti unsure.gif Tie blizguciai,papuosimai,aplikacijos, doh.gif Ir tikrai ne Lenkija,o is Lenkijos kinieciu baziu parvezti rubai...Nesakysiu apie visus aplamai,gal yra ir geru firmu kazkur parduodama,bet kaip kazkas rase,istikruju rubai vienkartiniai,ir sprendziant pagal kainas,kuriomis parduoda pvz.erikiuxxx ir mamulka10,is Anglijos ir tai pigiau nusipirksit,bet gausit koki daikta,su kokia kokybe,vaizdu,spalvingumu... As kaifuoju nuo dabartines aprangos mano vaiko wub.gif wub.gif ypac NEXT wub.gif

doh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laurencijan
Tai butu idomu suzinoti, kokios gi tos ypatinagai geromis kainomis prekiaujancios e-parduotuves? Gal kokia nuoroda imestumete?
Galetumeme ir kainas palyginti, o gal tos pacios prekes pigiau Gariunuose, nes ten ir rimtu firmu drabuzeliu parduoda...
Damiani
QUOTE(Laurencijan @ 2010 05 03, 14:45)
Tai butu idomu suzinoti, kokios gi tos ypatinagai geromis kainomis prekiaujancios e-parduotuves? Gal kokia nuoroda imestumete?
Galetumeme ir kainas palyginti, o gal tos pacios prekes pigiau Gariunuose, nes ten ir rimtu firmu drabuzeliu parduoda...
*

Pacioj apacioj suraskite-INTERNETINES PARDUOTUVES 4u.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(Laurencijan @ 2010 05 03, 13:45)
*

Asdos drabuzeliai, Tesco - ir kokybiski ir kainos nesikandzioja mirksiukas.gif
Laurencijan
O naujagymių drabužėlių, tokių kaip Loritos ar panašių, ar esate pirkę Gariūnuose? Ar tokių būna leliukams Gariūnuose ax.gif ?
Neila+69
kaip manote ar verta vaziuoti is kto Lietuvos galo i gariunus apsipirkti ziemos sezonui, vaikui ,ir teveliam ar zymiai skiriasi kainos nuo paprastu turgavieciu? gariunuose nesu buvusi,todel nei kainu nieko nezinau ...
nes visi kombinezonai batai,kurias cia sm prekiauja yra ir gariunuose.
medziotojas.zvejys
Tikrai neverta ten prekintis, geriau jau devetu parduotuves. Iki isskalbimo gal ir nieko, bet po to ne kas is ju lieka.
Neila+69
mus domintu striukes geresnes, ir batai jau zinomesniu firmu, sako bilemi kombinezonai ten 95lt kainuoja ,kur cia pas erikiux ir mamulka10 po 189Lt g.gif
Laurencijan
O man atrodo, kad verta važiuoti apsipirkti visam sezonui, jei pirksite visai šeimai. Kam permokėti dvigubai doh.gif už tas pačias prekes, nes visko to paties, ka perkam apšviestose ir gražiai pateiktose parduotuvėse, galima rasti ir Gariūnuose.
Žinoma, gali tekti ilgiau klaidžioti turgaus labirintuose, bet verta, jei norite sutaupyti ir nesumokėti dvigubo ar net trigubo antkainio parduotuvėje už tuo pačius batus ar drabužėlius ax.gif
Neila+69
QUOTE(Laurencijan @ 2010 08 19, 12:56)
O man atrodo, kad verta važiuoti apsipirkti visam sezonui, jei pirksite visai šeimai. Kam permokėti dvigubai  doh.gif  už tas pačias prekes, nes visko to paties, ka perkam apšviestose ir gražiai pateiktose parduotuvėse, galima rasti ir Gariūnuose.
Žinoma, gali tekti ilgiau klaidžioti turgaus labirintuose, bet verta, jei norite sutaupyti ir nesumokėti dvigubo ar net trigubo antkainio parduotuvėje už tuo pačius batus ar drabužėlius  ax.gif
*

aisku, aciu uz pasisakymus, mat nesam buve gariunuose,todel net neisivaizduoju kaip ten kas, visu pirma reiks gariunu turgaus zemelapi isstudijuot kur kas yra,kad nepraklaidziot visa turgaus laika ir gryzt nieko neisigijus smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(Neila+69 @ 2010 08 18, 15:27)
mus domintu striukes geresnes, ir batai jau zinomesniu firmu, sako bilemi kombinezonai ten 95lt kainuoja ,kur cia pas erikiux ir mamulka10 po 189Lt  g.gif
*

tai gal tuomet geriau vaziuokit i Lenkija, jos gi lenkiskais prekiauja rubais... tai ten kokiam turegely tikrai rasit ko pirkti, tik reikia pasidometi is anksto..yra net tema apie pirkima lenkijoj....
Arnytė
QUOTE(DAMIANI @ 2010 05 02, 23:41)
Nezinau,as kai atradau pries 3metus Internetines parduotuves,ypac rubus is Anglijos,i Gariunines prekes negaliu ziureti unsure.gif Tie blizguciai,papuosimai,aplikacijos, doh.gif Ir tikrai ne Lenkija,o is Lenkijos kinieciu baziu parvezti rubai...Nesakysiu apie visus aplamai,gal yra ir geru firmu kazkur parduodama,bet kaip kazkas rase,istikruju rubai vienkartiniai,ir sprendziant pagal kainas,kuriomis parduoda pvz.erikiuxxx ir mamulka10,is Anglijos ir tai pigiau nusipirksit,bet gausit koki daikta,su kokia kokybe,vaizdu,spalvingumu... As kaifuoju nuo dabartines aprangos mano vaiko wub.gif  wub.gif ypac NEXT wub.gif

doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

*

Vat pritariu 100% Man tie blizgučiai,aplikacijos ir medžiaga o ypatingai kokybė tai schmoll.gif jau senai atradau kad sisųtis iš intern,parduotuvių daug pigiau o ir rūbelių kokybė ir išvaizda thumbup.gif ypač NEXT wub.gif
Neila+69
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 20, 22:41)
tai gal tuomet geriau vaziuokit i Lenkija, jos gi lenkiskais prekiauja rubais... tai ten kokiam turegely tikrai rasit ko pirkti, tik reikia pasidometi is anksto..yra net tema apie pirkima lenkijoj....
*

pas lenkus tikrai neiseis vaziuoti, na yra kai kuriu rubu lenkisku tikrai nebloga kokybe, nors dauguma tikrai apgailetinos kokybes, uz kelis litus kur galima nupirkti. i tokius net neziuriu. kazkaip jau paimus i rankas ar ruba ar batus matosi kur kazkiek ilgiau tarnaus kur kaip ant juoko pagaminti. todel jei visi turgininkai vezasi is gariunu prekiauti,tai galvoju gal ten striukes,paltukai, batai bus kazkiek pigiau.tik nuo kazi kada jau pradeda prekiauti zieminemis prekemis?
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:50)
Vat pritariu 100% Man tie blizgučiai,aplikacijos ir medžiaga o ypatingai kokybė tai  schmoll.gif  jau senai atradau kad sisųtis iš intern,parduotuvių daug pigiau o ir rūbelių kokybė ir išvaizda  thumbup.gif ypač NEXT wub.gif
*

NEXT tai tikrai kokybe nesulyginama ne su kuo, musu vaikis taip pat turi labai daug next rubeliu,nei spalvos nusiskalbia nei kas atsitinka.
rapoja
iš Gariūnų schmoll.gif cool.gif
Ksesanko
Nesuprantu kas musu laikais dar Gariunuose apsipirkineja. Ne taip ir pigiai ten, o kokybe lenkisku prekiu doh.gif nemaciau ne vieno grazau rubelio. Internete pigiau galima rasti, kad ir tu paciu lenkisku (kam grazu smile.gif As geriau tada padevetu rubu parduotuvese apsipirkineciau (ten galima rasti kokybisku next, mothercare, mexx, mamapas & papas drabuzeliu). Beje mano dukryte gime mazyte, tai teko rubelius ieskotis padevetu rubu parduotuvese, nes Klaipedos parduotuvese nebuvo ne vieno tinkamo mazojo rubelio (vatgais negalais radau kelis 50 cm. Lornitos tinkamus marskinelius). Bet apie grozi jokios kalbos sad.gif
Laurencijan
nesutiksiu, kad Gariūnuose vien nekokybiškos prekės schmoll.gif tik reikia gerai paieškoti cool.gif Yra kinietiškų, yra lenkiškų, yra ir rimtesnių firmų prekių. O galiausiai- ir mūsų parduotuvėse tos pačios prekės tik su dvigubu, ar net trigubu antkainiu.
O kas link dėvėtų rūbų, tai... suaugusiam žmogui gal ir taip- galima nešioti, kai mūsų oda jau mačiusi ir šilto ir šalto g.gif , bet ką tik gimusiam naujagimiui, kai jo odelė, dar tokia pažeidžiama, užvilkti neaišku kur išvalkiotą drabužį (kad ir perskalbtą), man atrodo, nehigieniška doh.gif nors gal kas nors ir mano kitaip... rolleyes.gif
Ksesanko
QUOTE(Laurencijan @ 2010 09 17, 15:18)
nesutiksiu, kad Gariūnuose vien nekokybiškos prekės schmoll.gif  tik reikia gerai paieškoti  cool.gif Yra kinietiškų, yra lenkiškų, yra ir rimtesnių firmų prekių. O galiausiai- ir mūsų parduotuvėse tos pačios prekės tik su dvigubu, ar net trigubu antkainiu.
O kas link dėvėtų rūbų, tai... suaugusiam žmogui gal ir taip- galima nešioti, kai mūsų oda jau mačiusi ir šilto ir šalto  g.gif , bet ką tik gimusiam naujagimiui, kai jo odelė, dar tokia pažeidžiama, užvilkti neaišku kur išvalkiotą drabužį (kad ir perskalbtą), man atrodo, nehigieniška  doh.gif  nors gal kas nors ir mano kitaip...  rolleyes.gif
*

Aisku kiekvienam savo smile.gif Gal yra kokiu ligotu ar jautriu vaiku. Jiems gal ir negerai padeveta drabuzeli deti. Mano mergynos oda ir is viso sveikata iki siol yra idealios bukles tfu tfu tfu, todel galiu konstatuoti, kad jai sie drabuzeliai nepakenke. Ir as nekalta,. kad Klaipedos parduotuvese neradau ne vieno mazo dydzio kuris tiktu mano mazylei. Aisku, kai gimsta vaikas virs 3 kg ir 55 cm., tai drabuziu pasirinkimas dydelis, o manajai pirkti maziausi drabuzeliai buvo SUPER dideli. Gal gariunuose ir yra geresniu drabuzeliu. pas mus Klaipedos turguje ju nera. Parduotuves irgi klaikios. Vien lenkiskas ir kinietiskas asortimentas. Veliau, kai paaugome labai patiko Lindex drabuzeliai. Geros kokybes, grazus ir kainuoja nedaug. Todel niekad nieko nepirksiu savo vaikui is gariunu.
Laurencijan
Jei yra parduotuvėje, vadinasi yra ir Gariūnuose mirksiukas.gif nes visi pardavėjai ima iš tų pačių tiekėjų, tik Gariūnuose mažiausias antkainis, o parduotuvėse didesnis. Visos prekės nuo kinietiškų iki garsiausių firmų atkeliauja į sandėlius ir visi pardavėjai iš jų ima, tik skirtingai parduoda mažmenine kaina. Todėl nematau tikslo permokėti dvigubai ar net trigubai ir išlaikyti gražias pardavėjas ir ryškiai apšviestas lentynas rolleyes.gif
Varinija
Senokai buvau sioje lietuviu Mekoje,taciau prekintis ten teko ir ne karta.Galima rasti sauniu firmu-WOICIK,MINETTI,DADA,WENICE,ANTILOPA rubeliu ir avalynes.O vienos rusies vaikiski kinietiski golfukai savo kokybe pranoksta visu tu internetiniu golfuku kokybe kartu sudejus(nenusiskalbia,nesusitraukia,nesivelia,lengvai velkami per galvyte,o juk joks vaikas nenori ,,uzstrigti"golfuke...).Musu parduotuvese visi tie patys rubeliai kone dvigubai brangesni.O dar rkiekvieno rudens pradzioje savo trijulei uzpirkineju Skinijos ir Vegateksos pedkelnes,kurios parduotuvese zenkliai brangesnes.Savo vaikams perku daug drabuzeliu ir ne Lietuvoj,o tuomet isleidziu nemenkas pinigu sumeles,taciau ir prekiu ,,is gariunu"RANDU NEBLOGU.
Laurencijan
QUOTE(Varinija @ 2010 09 20, 20:15)
Senokai buvau sioje lietuviu Mekoje,taciau prekintis ten teko ir ne karta.Galima rasti sauniu firmu-WOICIK,MINETTI,DADA,WENICE,ANTILOPA rubeliu ir avalynes.O vienos rusies vaikiski kinietiski golfukai savo kokybe pranoksta visu tu internetiniu golfuku kokybe kartu sudejus(nenusiskalbia,nesusitraukia,nesivelia,lengvai velkami per galvyte,o juk joks vaikas nenori ,,uzstrigti"golfuke...).Musu parduotuvese visi tie patys rubeliai kone dvigubai brangesni.O dar rkiekvieno rudens pradzioje savo trijulei uzpirkineju Skinijos ir Vegateksos pedkelnes,kurios parduotuvese zenkliai brangesnes.Savo vaikams perku daug drabuzeliu ir ne Lietuvoj,o tuomet isleidziu nemenkas pinigu sumeles,taciau ir prekiu ,,is gariunu"RANDU NEBLOGU.
*

Visiškai sutinku 4u.gif
Beje, o kur dar (ne Lietuvoje) perkate drabužėlius ir avalynę vaikučiams?
*Caras*
QUOTE(Laurencijan @ 2010 09 17, 14:18)
nesutiksiu, kad Gariūnuose vien nekokybiškos prekės schmoll.gif  tik reikia gerai paieškoti  cool.gif Yra kinietiškų, yra lenkiškų, yra ir rimtesnių firmų prekių. O galiausiai- ir mūsų parduotuvėse tos pačios prekės tik su dvigubu, ar net trigubu antkainiu.
*

Jau su šita nuomone tikrai sutinku. Parvežė mama treningiuką vaikiu iš gariūnų už 20lt, nešiojas gerai, nenusiskalbia viskas liuks thumbup.gif . Kažkada užėjau į vieną vaikiškų rūbų parduotuvę, kurioj kabėjo keli next, adams kids rūbeliai ir jau čia vadinas firminė parduotuvė su firminiais rūbais. Ir ką jūs manot, taigi randu prikabinta tų pačių gariūnų treningiukų, tik čia jau jie kainuoja po 49lt.
zipkute
QUOTE(Laurencijan @ 2010 09 20, 18:17)
Jei yra parduotuvėje, vadinasi yra ir Gariūnuose  mirksiukas.gif nes visi pardavėjai ima iš tų pačių tiekėjų, tik Gariūnuose mažiausias antkainis, o parduotuvėse didesnis. Visos prekės nuo kinietiškų iki garsiausių firmų atkeliauja į sandėlius ir visi pardavėjai iš jų ima, tik skirtingai parduoda mažmenine kaina. Todėl nematau tikslo permokėti dvigubai ar net trigubai ir išlaikyti gražias pardavėjas ir ryškiai apšviestas lentynas  rolleyes.gif
*

QUOTE(Varinija @ 2010 09 20, 20:15)
*

QUOTE(*Caras* @ 2010 10 11, 19:33)
Jau su šita nuomone tikrai sutinku. Parvežė mama treningiuką vaikiu iš gariūnų už 20lt, nešiojas gerai, nenusiskalbia viskas liuks thumbup.gif . Kažkada užėjau į vieną vaikiškų rūbų parduotuvę, kurioj kabėjo keli next, adams kids rūbeliai ir jau čia vadinas firminė parduotuvė su firminiais rūbais. Ir ką jūs manot, taigi randu prikabinta tų pačių gariūnų treningiukų, tik čia jau jie kainuoja po  49lt.
*

thumbup.gif pritariu 100-u procentų. o jqau kiek tie mažiukai nešioja tuos drabužius. Labai greitai auga ir tenka keisti ir keisti drabužius doh.gif tai jau nemanau, kad tas kinietiškas ar lenkiškas rūbelis jau toks fūflo. Na nežinau, aš turiu ir a la labai gerų firmų rūbelių ir turginių, gal kai kurių kokybė ir skiriasi, bet tikrai ne taip baisiai , kaip čia kai kuriuose postuose išdėta schmoll.gif
marina86
Man jau geriau is padevetu, ne karta nusivyliau kiniska preke is turgaus...
sladkaja-ie
Na, man kolkas neteko,nors as tiesa sakant nelabai ziuriu kieno rubai,jei patinka ir kaina palanki perku smile.gif
jarulia
kiek zmoniu, tiek nomuoniu 4u.gif
Spangalytė
perku is visur, nespjaunu ir i gariunus. juolab, kad tokiu pat rubu galima rasti ir pardese, tik jau kaina daug didesne buna. vienintelis minusas, kad reikia vaika kartu tampyt, bet as viska nuperku be sunaus, pirkciau ir valyne ten, tik vaiko gaila tasyt. pilni gariunai kokybisku, odiniu, ortopedinius reikalavimus atitinkanciu batuku. yra ir kokybisku prekiu. aisku yra ir s... pilna.
Joliuke
Pasisakysiu ir aš dėl kokybės, čia kažkas minėjo, kad Anglijos prekės geresnės kokybės. Čia galima ginčytis. PVz Tecko kokybė man prastesnė nei lenkiškų. Buvo vyras parvežęs lauktuvių, tai džemperiukai greit nubluko ir nusiskalbė. Dabar patys vežamės rūbelius iš Lenkijos ir dukrytę rengiu vien lenkiškais rūbais, tai drąsiai galiu teigti, kad kokybė pakankamai gera. Aišku, visada prieš perkant prekę, reikia žiūrėti ir į kainą. jei pardavėjas normalus, kaina bus proporcinga kokybės santykiui. nereikia tikėtis, kad už 10 ar 15 lt nusipirkę kelnytes nešiosit 5 metus ir jos išliks kaip naujos biggrin.gif
laumir
pirkau merginai batus Kauno turguj ir paprasiau isduot paslapty pardavejos,kiek ji uzdirba nuo ju(masciau,kad veza is lenkijos) lotuliukas.gif
sako:neapsimoka vaziuot i lenkus is gariunu atsivezu,ten 40/45lt
as uz batus mokejau 65lt
biggrin.gif
na,tad kartais verta ir pavaziuot,jai nevieno smutkiaus reik biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.