Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prekės vaikams iš Gariūnių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Joliuke
QUOTE(*J*N*L*L*M* @ 2011 08 26, 19:57)
pirkau merginai batus Kauno turguj ir paprasiau isduot paslapty pardavejos,kiek ji uzdirba nuo ju(masciau,kad veza is lenkijos) lotuliukas.gif
sako:neapsimoka vaziuot i lenkus is gariunu atsivezu,ten 40/45lt
as uz batus mokejau 65lt
biggrin.gif
na,tad kartais verta ir pavaziuot,jai nevieno smutkiaus reik biggrin.gif
*

Jūs negalvokit, kad jums atiduos už urmine kainą smile.gif Mokėsit tiek, kiek ir Kaune, gal pigiau keliais litais. Vat jei imsite urmu, tada bus pigiau 4u.gif
Loretutttia
Puikios prekės ir tikrai normalios kainos Gariūnuose thumbup.gif Sūneliui labai daug ką pirkom Gariūnuose, ir lovytę, ir pataliukus lovytėj (Vaikų mieste vaikiška patalynė tokia pati, tos pačios firmos, kaip Gariūnuose kainuoja virš 200 lt., o turguje mes mokėjom ne daugiau kaip 150 lt. ) vystimui lentą ir dar visokių kūdikiam reikalingų daiktelių, rūbelių ir t.t
Gariūnuose Cocodrillo rūbeliai tikrai normaliomis kainomis, ko nepasakyčiau apie "Urmo bazėje" esančias parduotuvėles ten tikrai žymiai brangiau.
dušara
Sveiki smile.gif o ar galiu paklausti, kur Jus perkate drabuzius gariunuose, juk yra manyciau tam tikros vietos, kur bazuojasi pardavejai su prekemis vaikams?
Pingvinukas
Gal neseniai buvote Gariūnuose, kurioje vietoje ieškoti RASTER kepurių?

Anksčiau pirkdavau vienoje vietoje, bet kai pastatė tą G centrą, neberandu ax.gif

Aš visada Gariūnuose perku kepures, Skinijos produkciją, Bilemi kombinezonus.

Dušara, daug kur yra vaikiškų prekių. Tiesiog reikia vaikščioti ir žiūrėti. Ir G centre yra daug, ir geltonuose paviljonuose ir palapinėse 4u.gif Yra tikrai kokybiškų prekių thumbup.gif

QUOTE(Laurencijan @ 2010 07 21, 22:49)
O naujagymių drabužėlių, tokių kaip Loritos ar panašių, ar esate pirkę Gariūnuose? Ar tokių būna leliukams Gariūnuose ax.gif ?
*

Esu mačiusi Loritos prekių, pirkau mažajam vilnonę kepurytę 4u.gif
3xmamytė
[quote=Pingvinukas,2011 09 13, 14:26]
Gal neseniai buvote Gariūnuose, kurioje vietoje ieškoti RASTER kepurių?

5 eile, einant tarp 5-6 eiles.
Pingvinukas
QUOTE(3xmamytė @ 2011 09 13, 16:02)
5 eile, einant tarp 5-6 eiles.
*

Ačiū, savaitgalį planuojame važiuoti, tik noriu kuo greičiau susisukti, nes vaikams nelabai patinka...
Pingvinukas
QUOTE(Neila+69 @ 2010 08 18, 15:27)
mus domintu striukes geresnes, ir batai jau zinomesniu firmu, sako bilemi kombinezonai ten 95lt kainuoja ,kur cia pas erikiux ir mamulka10 po 189Lt  g.gif
*

Jau pabrango ir Gariūnuose BILEMI kombinezonai. Anksčiau pirkdavau po 95 lt., o šiandien norėjau mažajam nupirkti, tai jau kaina 140 lt 4u.gif Nenupirkau...
linute xs
o kur konkreciau gal zinot parduodami bilemi kombinezonai gariunuose.
Pingvinukas
QUOTE(linute xs @ 2011 09 24, 18:22)
o kur konkreciau gal  zinot parduodami bilemi kombinezonai gariunuose.
*

Keliose vietose yra:

Mes pirkdavome pas vyrą, jis prekiauja 3 geltoname angare (čia tie tokie dideli kaip fermos smile.gif jis yra vidurinis), 54 vieta. Ir dar tames pačiame angare jaunas vyras jais prekiauja 4u.gif
mamka68
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 07, 17:56)
Puikios prekės ir tikrai normalios kainos Gariūnuose  thumbup.gif  Sūneliui labai daug ką pirkom Gariūnuose, ir lovytę, ir pataliukus lovytėj (Vaikų mieste vaikiška patalynė tokia pati, tos pačios firmos, kaip Gariūnuose kainuoja virš 200 lt., o turguje mes mokėjom ne daugiau kaip 150 lt. ) vystimui lentą ir dar visokių kūdikiam reikalingų daiktelių, rūbelių ir t.t
Gariūnuose Cocodrillo rūbeliai tikrai normaliomis kainomis, ko nepasakyčiau apie "Urmo bazėje" esančias parduotuvėles ten tikrai žymiai brangiau.
*

Sveikutė,
Gal galėtum pasakyti, kurioje eilėje Gariūnuose prekiauja Cocodrilo rūbeliais? Būsiu labai dėkinga.Nes paskutiniu metu turguose randu tik prastas kinietiškas ar dar neaišku iš kur vežamas prekes. Ir visur tos pačios.

Ačiū
Joliuke
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 09 17, 21:42)
Jau pabrango ir Gariūnuose BILEMI kombinezonai. Anksčiau pirkdavau po 95 lt., o šiandien norėjau mažajam nupirkti, tai jau kaina 140 lt  4u.gif Nenupirkau...
*

Nepykit, bet aš labai abejoju BILEMI orginalumu. Susiradau jų gamyklą, užsiregsitravau kaip verslo klientas, pasiūlė jie man urminę kainą ir vos nuo kėdės neunkritau, kai pamačiau, kad tikrųjų Bilemi urmninė kaina didesnbė nei čia pas mus parduodama. Taip kad išvada tik viena, gariūnai padirbinėja Bilemi produkciją. Ant kiek kokybiškai, nežinau, g.gif
Pingvinukas
QUOTE(Joliuke @ 2011 09 27, 12:05)
Nepykit, bet aš labai abejoju  BILEMI orginalumu. Susiradau jų gamyklą, užsiregsitravau kaip verslo klientas, pasiūlė jie man urminę kainą ir vos nuo kėdės neunkritau, kai pamačiau, kad tikrųjų Bilemi urmninė kaina didesnbė nei čia pas mus parduodama. Taip kad išvada tik viena, gariūnai padirbinėja Bilemi produkciją. Ant kiek kokybiškai, nežinau,  g.gif
*

Ko gi man pykti mirksiukas.gif Juk aš jais neprekiauju. Visko gali būti, kad ten padirbta produkcija. O kaip yra iš tikrųjų? Čia jau nežinau kas gali atsakyti į šitą klausimą 4u.gif
Pingvinukas
Gal esate mačiusios Gariūnuose vilnonių apatinių maikučių vaikams?
Megi Simpson
Parasysiu ir as savo nuomone apie prekes vaikams ir Gariunu 4u.gif Vaziuoju ten pirkti vaikisku batuku lenkisku, Dawid, Obex ir pan. Tikrai kokybiska gera nebrangi avalyne thumbup.gif Visa kita slamstas, atsiprasau uz issireiskima doh.gif Kiek esu pirkus vaikui drabuzeliu, ypac tu pirmuju, tai ka as zinau, nu tikrai vienkartiniai blink.gif Kartais net iki skalbimo mest lauk reikejo. Kai laukiausi nestuke.gifb (buvau visai be suoprocio apie tai kas kokybiska ir patogu) buvau prisipirkus begale tu graziuju veliuriniu (ir ne tik) lenkisku, turkisku sliauztu, ir tik viena syki buvau vaika aprengus vienu, nes pamaciau kad ziauriai nepatogus ir dar tas veliuras (pukeliai veliasi), tai jo ir plaukose buvo ir visur kitur. Sukroviau didziausia maisa ir atidaviau vienai seimai nepasiturinciai blush2.gif Bodziukai, maikutes, nu sorry pravalas doh.gif apsiburbulioja greit, siules isira, issitampo... Megztuka pirkau, na toks nieko pasirode, bet kaina 40lt su kazkiek. Is UK siustis kainuoja nuo 20lt is tokie grazuciai wub.gif Dabar perku daugiausia per tarpininke rubelius ir UK, tai kokybes, kainu ir grozio net ner ka lyginti schmoll.gif Siaip is lenkisku patinka Mariquita, bet Gariunose nemaciau sios firmos drabuzeliu schmoll.gif Vat kokie is geresniu drabuzeliu naujagimiui Gariunose, tai Loritos, bet kiek teko pastebeti, kad kai kurie ju pigesni Cipoline blink.gif
Stai tokie mano pastebejimai 4u.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, kad nebutu viskas i "vienus vartus", pasakysiu, kad lovyte, ciuzinuka, pataliukus pirkau Garuinose, nes kaina tikrai prieinama, zenkliai pigiau, nei parduotuvese thumbup.gif Bet nei zaisliuku, nei vibriuku, nei karuseles ir pan. dalykeliu ten tikrai nepirkciau ax.gif Nebent butu FP firmos wub.gif
466
Gal zinote kurioje vietoje prekiauja coccodrillo kombinezonais, Gariuniuose, planuoju treciadieni vaziuoti , o simtas metu tenai nebuvusi ir laiko ten klaidzioti nelabai turesiu, nes kazkaip Kauno prekybos centrais ir baze labai nusivyliau arba mokek 400 lt arba ner i ka ziureti, nors verk.....
Temos neseku, tai kas zinot ir galit pasidalinti info , brukstelkite i AZ, labai lauksiu 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(466 @ 2011 11 06, 16:28)
Gal zinote kurioje vietoje prekiauja coccodrillo kombinezonais, Gariuniuose, planuoju treciadieni vaziuoti , o simtas metu tenai nebuvusi ir laiko ten klaidzioti nelabai turesiu, nes kazkaip Kauno prekybos centrais ir baze labai nusivyliau arba mokek 400 lt arba ner i ka ziureti, nors verk.....
Temos neseku, tai kas zinot ir galit pasidalinti info , brukstelkite i AZ, labai lauksiu  4u.gif
*

Prieš kelis metus kitoje temoje buvau parašiusi, bet nežinau ar dabar tose pačiose vietose bus ax.gif

Gariūnuose keliose vietose yra Cocodrillo rūbelių Gavau jų vizitinę kortelę.
1 eilė, 16 ir 49 paviljonas
4C eilė, 28 paviljonas
Auruma
Sveikos,
Gal žinot konkrečias vietas kur pardavinėja vaikiškus žieminius batus. Norėtųsi geresnės kokybės 4u.gif Važiuočiau su vaikais, tai norėtųsi kuo greičiau apsipirkti.
erikiuxxx

QUOTE(Laurencijan @ 2010 07 21, 21:49)
O naujagymių drabužėlių, tokių kaip Loritos ar panašių, ar esate pirkę Gariūnuose? Ar tokių būna leliukams Gariūnuose ax.gif ?
*

maciau sios firmos pirkti thumbup.gif

QUOTE(Varinija @ 2010 09 20, 19:15)
Senokai buvau sioje lietuviu Mekoje,taciau prekintis ten teko ir ne karta.Galima rasti sauniu firmu-WOICIK,MINETTI,DADA,WENICE,ANTILOPA rubeliu ir avalynes.O vienos rusies vaikiski kinietiski golfukai savo kokybe pranoksta visu tu internetiniu golfuku kokybe kartu sudejus(nenusiskalbia,nesusitraukia,nesivelia,lengvai velkami per galvyte,o juk joks vaikas nenori ,,uzstrigti"golfuke...).Musu parduotuvese visi tie patys rubeliai kone dvigubai brangesni.O dar rkiekvieno rudens pradzioje savo trijulei uzpirkineju Skinijos ir Vegateksos pedkelnes,kurios parduotuvese zenkliai brangesnes.Savo vaikams perku daug drabuzeliu ir ne Lietuvoj,o tuomet isleidziu nemenkas pinigu sumeles,taciau ir prekiu ,,is gariunu"RANDU NEBLOGU.
*

drinks_cheers.gif tikra teisybe, yra ir daugiau geru firmu prekiu ir uz mazesne kaina nei parduotuveje
tigrin
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 05, 13:33)
Bet nei zaisliuku, nei vibriuku, nei karuseles ir pan. dalykeliu ten tikrai nepirkciau  ax.gif Nebent butu FP firmos  wub.gif
*

sakykit kodėl dauguma taip giria FP firmą? Juk visus FP žaislus gamina kiniečiai. Atsakant į temą, aš nusivyliau akropoly pirktais drabužėliais, kainos neatitinka kokybės. Lb greit prairo, nusiskalbė. Kadangi sau nieko neperku iš turgaus, vaikui juolab. Man tai turgus - prastos kokybės ir falsifikatų prekybvietė.
lialia99
As esu vieną kart apsipirkusi gariūnuose, mano patirtis nesėkminga doh.gif visi rubeliai po pirmo skalbimo tapo naminiais, nuo to karto nepirkau ir nesiruosiu ten pirkti rubeliu tikrai schmoll.gif Labiausiai man patinka NEXT firmos rubeliai, ir naujų kaina nėra didelė palygint su jų groziu ir pasirinkimo galimybe thumbup.gif jau geriau pirkti devetus geresnes firmos, nei naujus Gariunuose rolleyes.gif
kemppinele
Gariunuose taippat galite rasti ir H&M ir Next ir t.t. bent kelios vietos tai tikrai yra...pati pirkau ,tai tikrai zinau,patenkinta ziauriai,kad atradau juos,nes galiu apziureti ,pamatuoti:)
renite
QUOTE(kemppinele @ 2012 01 09, 22:45)
Gariunuose taippat galite rasti ir H&M ir Next ir t.t. bent kelios vietos tai tikrai yra...pati pirkau ,tai tikrai zinau,patenkinta ziauriai,kad atradau juos,nes galiu apziureti ,pamatuoti:)
*

O kur tos vietos?
kemppinele
QUOTE(renite @ 2012 01 09, 23:25)
O kur tos vietos?
*

0a eile,18paviljonas ir zinau ,kad 9 eilej ,nepamenu tik paviljono numerio ,bet 0 eilej tikrai didelis pasirinkimas ir nuolaidas dar pritaiko neblogas:) thumbup.gif
renite
QUOTE(kemppinele @ 2012 01 10, 14:00)
0a eile,18paviljonas ir zinau ,kad 9 eilej ,nepamenu tik paviljono numerio ,bet  0 eilej tikrai didelis pasirinkimas ir nuolaidas dar pritaiko neblogas:) thumbup.gif
*

aciuks.gif friends.gif
anaf
Yra kaip Gariūnuose gerų prekių taip ir prastų, tas pats galioja ir išgirtam Nextui (ypač plono trikotažo maikės išsitampo po pirmo skalbimo, o sumoki penkigubai). Žieminę aprangą tikrai siūlau pirkti Gariūnuose yra coccodrillo, bilemi tikrai vertos dėmesio striukės ir kombiai. Galima rasti daug visokių maikučių ir kt gėrio pusdykai kur prekes išparduoda. Kaip buvo papuolę gerų taip ir blogų variantų. Ta pati situacija ir su parduotuvinėm prekėm.
Pingvinukas
Ar Gariūnuose yra pirkti D.D.Step ir BENA avalynės vaikams?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.