zmona pasiule kartu gimdyt tai as ir sutikau , vakare gryzau namo zmona man ir sako , laikas vaziuot , jau kazkas darosi , na iskvieciau greitaja { turbut letoji papuole tai po poros valandu atvaziavo } o man tuo metu viskas is ranku krenta , nieko nesuprantu , tik kad namie gimdyt nepradetu ....
na atvaziavo greitoji nuveze i jokuba gal kokia 23 00 val buvom jau ligoninei , atvare daktare na ta storule , faina tokia , ji panelei i klausimus astsakineja imtymiomis temomis , paskalde anegdotu ir sako : na arba gimdom arba miegam ...
na suleido vaistu ir zmona atsigule pamiegot ....
gal kokia 4 00 ryto prasidejo saremiai , bjaurus jausmas vyrui kai matai kaip kankinasi ir nieko negali padet ,....
mus nuvede i atskira gimdymo kambareli , na ten buvo vienas didelis , gal su 3 vertaliotais ir atskiras mazas su vienu , na ten ir buvom isikure gimdyt
kol laukem tos akimirkos uz sienos dideliam kambary gimde kita porele , tai vaikina dar nesulaukusi gimusio vaiko , dvi seseles istempe uz parankiu .... na galvoju ir as mirsi kaip tas vyrukas
na o saremiai mano mazutei vis didejo , ir vis negimdo , gal kokia 8 val ryto atejo daktare ir sako na man laikas jau namo o jums gimdymus priims sis daktaras ...
daktaras atrode labai nuostabiai
zmona pamacius daktara man ir pareiske , as negimdysiu su situo hipiu , padaryk ka nors ,
na as padariau ka nors
na kai pradejo jau vaikas islindineti , teko lupas vilgyti su dregna vata ,
tikejausi kad duos nukirpti vikstele , bet negavau tos laimes .
na mano kraujo grupe + o zmonos -
tai kaskaip net neleido , kai gime vaikas sesele laike rankose ir norejo duot ji man , bet as atkreipiau kad ka tik gimusio vaiko galvyte kaip amerikietisko futbolo kamuolys ir man jau jauciu kad silpna darosi ir kojas pakirtineja ,,,
bet sesele pamaciusi mano zvilgsni ir busena , nusisipsojo ir sako vaikas sveikas ir visi taip gime atrodo ..
na pagimde vaika apie 11 00 val .
ten daktare uzsiuvo ir sako , na vyras ateik ivertink ar gerai susiuvau , ar visiskai uzsiuti
kaip ir viskas , isvare mane is ligonines , nuvaziavau i darba " dirbti "