Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymo žavesys
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
afgart
thumbup.gif na mano vaikui jau 6 metai bus greit , na o apie gimdyma ....
zmona pasiule kartu gimdyt tai as ir sutikau , vakare gryzau namo zmona man ir sako , laikas vaziuot , jau kazkas darosi , na iskvieciau greitaja { turbut letoji papuole tai po poros valandu atvaziavo } o man tuo metu viskas is ranku krenta , nieko nesuprantu , tik kad namie gimdyt nepradetu ....
na atvaziavo greitoji nuveze i jokuba gal kokia 23 00 val buvom jau ligoninei , atvare daktare na ta storule , faina tokia , ji panelei i klausimus astsakineja imtymiomis temomis , paskalde anegdotu ir sako : na arba gimdom arba miegam ...
na suleido vaistu ir zmona atsigule pamiegot ....
gal kokia 4 00 ryto prasidejo saremiai , bjaurus jausmas vyrui kai matai kaip kankinasi ir nieko negali padet ,....
mus nuvede i atskira gimdymo kambareli , na ten buvo vienas didelis , gal su 3 vertaliotais ir atskiras mazas su vienu , na ten ir buvom isikure gimdyt
kol laukem tos akimirkos uz sienos dideliam kambary gimde kita porele , tai vaikina dar nesulaukusi gimusio vaiko , dvi seseles istempe uz parankiu .... na galvoju ir as mirsi kaip tas vyrukas
na o saremiai mano mazutei vis didejo , ir vis negimdo , gal kokia 8 val ryto atejo daktare ir sako na man laikas jau namo o jums gimdymus priims sis daktaras ...
daktaras atrode labai nuostabiai biggrin.gif gal kokiu 40 metu visiskai plikas ir barzda kaip pas provoslava .....
zmona pamacius daktara man ir pareiske , as negimdysiu su situo hipiu , padaryk ka nors ,
na as padariau ka nors cool.gif ir daktare pasiliko .....
na kai pradejo jau vaikas islindineti , teko lupas vilgyti su dregna vata ,
tikejausi kad duos nukirpti vikstele , bet negavau tos laimes .
na mano kraujo grupe + o zmonos -
tai kaskaip net neleido , kai gime vaikas sesele laike rankose ir norejo duot ji man , bet as atkreipiau kad ka tik gimusio vaiko galvyte kaip amerikietisko futbolo kamuolys ir man jau jauciu kad silpna darosi ir kojas pakirtineja ,,,
bet sesele pamaciusi mano zvilgsni ir busena , nusisipsojo ir sako vaikas sveikas ir visi taip gime atrodo ..
na pagimde vaika apie 11 00 val .
ten daktare uzsiuvo ir sako , na vyras ateik ivertink ar gerai susiuvau , ar visiskai uzsiuti biggrin.gif
kaip ir viskas , isvare mane is ligonines , nuvaziavau i darba " dirbti " smile.gif

ex-balionas
Saunu paskaityti ir teveliu istoriju is gimdymo clap.gif
Suzinai kaip vyrai ten jaucias tongue.gif
Taurė
mano vyras irgi sake, kad jautesi bejegis negaledamas padeti ...
kaip sekesi dirbti rolleyes.gif
asfaltuota
Šaunuolis tėtukas-medalį tokiam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ragnez
liux istorija thumbup.gif
mes kai gimdom daug mazh viskas aishku. o vat kaip zhmogui ish shalies atrodo, nedazhnai ishgirsti thumbup.gif
Vukas
thumbup.gif turbut pirma tetuko gimdymo istorija skaitau. Tikrai panasu, kad jus kartu gimdet. Sauni istorija, kaip ir pats tevelis thumbup.gif
Katusik
oh, norechiau ir ash suzhinoti kada, ka manishkis jaute, kai ash ant stalo rekiau ir pirshtus jam lauzhiau! smile.gif

viska, ka jis man po visko buvo pasakes, tai kad "kodel kraujo taip mazai buvo?" matyt tikejosi, kad kraujas liesis laisvai smile.gif kvailutis! smile.gif

bet shiaip laikesi visai gerai. gal net geriau uzh mane. vis stengesi ilysti daktarei po ranka ir pazhiureti, kas ten dedasi smile.gif bet gavo viska zhiureti tik ish shono, kadangi daktare pasake: arba netrukdai, arba eini lauk!" tongue.gif
-Lilė-
faina, kad ir tėčiai pasisako, ką jaučia thumbup.gif
Germante
Labai malonu skaityti ne tik mamyciu, bet ir tevelio mintis apie gimdyma. Galetu ir daugiau tokiu teveliu atsirast. thumbup.gif
Agu
laugh.gif laugh.gif laugh.gif gera istorija tongue.gif
MAMA2T&T
thumbup.gif super istorija thumbup.gif

beje, kaip dirbosi ta diena wink.gif
kamileh
Aha, vienintelis tetis, parases isrorija. Saunuolis!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
reda4
labai faina pasiklausyti vyro istorijos apie gimdyma 4u.gif
Elzyte
drinks_cheers.gif
Veitė
na ką galiu pasakyt- viskas tiesiai, šviesiai 4u.gif Žavu thumbup.gif
joločka
Šaunuolis. thumbup.gif thumbup.gif Tikrai labai įdomu paskaityti vyro išgyvenimus tokiomis akimirkomis. drinks_cheers.gif
monce*
Fantastine istorija ir fantastinis vyrukas smile.gif
Labai smagiai prisijuokiau is subtilaus vyruko humoro. thumbup.gif
Aciu uz grazia istorija.
ramaska
Šaunuolis tėtukas thumbup.gif 4u.gif
Zuikiosaulute
idomus vyriskas poziuris:) mirksiukas.gif
Birbiziukas
super user posted image
Ryški
Šauni istorija tėčio lūpomis 4u.gif Geriausia frazė - "gal visai užsiūti?" lotuliukas.gif
sveikinu 4u.gif
GudriLapė
fainai kai teveliai istorijas raso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Sacra
labai idomu paskaityti istorija is tevo pozicijos thumbup.gif
parissweet

speju kad neleidai visiskai uzsiuti? lotuliukas.gif
su sypsena skaiciau vyriska rasiny drinks_cheers.gif liuks thumbup.gif
laurilka
smagu rasti ir teciu istorijas ir pamatyti ju akimis gimdyma thumbup.gif na manau sauniai tevelis atsilaike ir nereikejo isvesti uz ranku, kaip is gretimos palatos doh.gif na visokiu vyru yra, manasis zadejo visa gimdyma atsilaikyti bigsmile.gif kazin kaip bus lotuliukas.gif
rence*
Smagi istorija. Tetukui sveikinimai kad sauniai atlaike ir nenugriuvo nuo neitin graziu vaizdu wub.gif
MO
saunuolis tetukas, labai graziai parasyta, gerbiu uz rupesti ir supratinguma thumbup.gif 4u.gif
Sazha
NA, kadangi buvo seniai, tai leisiu sau parašyt, ką galvoju, o ne "vai tai tai".
Išvis neleisčiau savo vyrui gimdyme dalyvaut, jei žinočiau, jam tik tokio lygio įspūdžius vaiko atėjimas sukelia, ir išvardyti momentai - svarbiausi.
NA, ir jei jau negalima pasiimt tokia proga poros laisvų dienų, kad pabūtum su savo moterim ir vaiku doh.gif Tai tikrai, kad "šaunuolis".
batida
idomu paskaityt vyro akimis smile.gif 4u.gif
Soffyyy
O kaip įdomu buvo paskaityti tėčio mintis ir išgyvenimus smile.gif Pasirodo Jūs alpstat pamatę ką tik gimusius kūdikius, jaudinatės, kai Jai skauda, o nieko negalite padaryti, ir netgi patys norite nukirpti virkštelę wub.gif
griteXXL
QUOTE(Sazha @ 2008 06 28, 06:25)
NA, kadangi buvo seniai, tai leisiu sau parašyt, ką galvoju, o ne "vai tai tai".
Išvis neleisčiau savo vyrui gimdyme dalyvaut, jei žinočiau, jam tik tokio lygio įspūdžius vaiko atėjimas sukelia, ir išvardyti momentai - svarbiausi.
NA, ir jei jau negalima pasiimt tokia proga poros laisvų dienų, kad pabūtum su savo moterim ir vaiku  doh.gif  Tai tikrai, kad "šaunuolis".
*

Gal tiesiog zmogus nera iskalbus. O cia taip uzsipuolet ...

Idomu is kitos puses isorija skaityt 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.