Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF namučiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Šarūniukė
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 11:04)
Aciu, guliu guliu 4u.gif tik crinonas man kazkoks neaiskus.Toks rudas ir vietomis ruzavas g.gif Na tikiuos cia nieko blogo 4u.gif
*

Nieko blogo, jis gali būti įvairių spalvų blush2.gif
Šiaip aš pastebėjau, kad daugeliui po įsodinimo kimba visokios zarazos, galvoju tieisog gal taip organizmas įjungia kažkokias neaiškias galias kooti su kažkuo. be t man pvz. buvo po įsodinimo ausies uždegimas (staiga, per vasaros 28 l. karsščius), gėlė dantį (nors nėra skylučių), visi negalavimai baigėsi po 10 dienų, neprigijus blastoms. verysad.gif

linkiu kad tau būtų sėkminga pabaiga 4u.gif
munytte
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 03 18, 11:12)
Labas rytas smile.gif
Na, aš mokėjau 1500 Lt (auginimas iki blastocistų ir jų įsodinimas)  mirksiukas.gif  Išsitraukiau čekį ir pažiūrėjau  ax.gif
*

Aaaaaa, tai viskas tada aisku-500lt uz auginima trecia para, ir 1500lt.uz blastocistas.Tai taip ir gaunasi 4u.gif
Rozele, dar nesijauciu as taip basiai blogai, truputeli tik gerkle persti, sloga maza, tikiuos su arbatom issikapstyt.
Siandien ir rytoj mano kleckiukai turetu implantuotis wub.gif
rozele78
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 12:26)
Aaaaaa, tai viskas tada aisku-500lt uz auginima trecia para, ir 1500lt.uz blastocistas.Tai taip ir gaunasi 4u.gif
Rozele, dar nesijauciu as taip basiai blogai, truputeli tik gerkle persti, sloga maza, tikiuos su arbatom issikapstyt.
Siandien ir rytoj mano kleckiukai turetu implantuotis wub.gif
*

tai uzteks prie kompo sedet mirksiukas.gif greitai bek i lova ir gulek wub.gif Laikau kumstelius uz tave, jauciu si karta tau tikrai pavyks wub.gif
munytte
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 11:29)
tai uzteks prie kompo sedet mirksiukas.gif greitai bek i lova ir gulek wub.gif Laikau kumstelius uz tave, jauciu si karta tau tikrai pavyks  wub.gif
*

As lovytej su kompu guliu blush2.gif
Dekui uz palaikyma, as ir labai noriu tiket laiminga pabaiga 4u.gif Ir sikart labiau tikiu, nei praeita karta ax.gif
Enrika Balčiūnas
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 11:33)
As lovytej su kompu guliu blush2.gif
Dekui uz palaikyma, as ir labai noriu tiket laiminga pabaiga 4u.gif Ir sikart labiau tikiu, nei praeita karta ax.gif
*

Kumštukai už Tave mirksiukas.gif Svarbiausias begalinis noras ir tikėjimas...ir laiminga pabaiga garantuota mirksiukas.gif wub.gif
Vilma J.
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 10:50)
O siaip tai persalau kazkur, tai net nezinau kaip cia gydytis, juk vaistuku tai negaliu naudot g.gif
*

Geras ženklas mirksiukas.gif
Kuo daugiau skysčių, jei kyla temperatūra- paracetomolis . Sveik 4u.gif

QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 11:09)
o siaip tai tikrai medus arbatos ir tik guleti wink.gif
*

Medaus nerekomenduočiau schmoll.gif
Šarūniukė
QUOTE(Vilma J. @ 2010 03 18, 11:52)
Geras ženklas  mirksiukas.gif
Kuo daugiau skysčių, jei kyla temperatūra- paracetomolis . Sveik  4u.gif
Medaus nerekomenduočiau  schmoll.gif
*

Jei nealergiška medui, į sveikatą. Mes jau 6 metus net į arbatą cukraus nevartojam, tik medų. 4u.gif
Ariwom
QUOTE(Singerita @ 2010 03 18, 09:58)
Yra kainoraštis internete www.bak.lt. Auginimas 500 Lt kainuoja.

O kažin ar iš šaldytų dar augina iki blastocistų, abejoju, juk dažniausiai jau šaldo blastocistas.
*

500lt viena diena? g.gif
o BAK'e mano uzsalde maziulelius 3dieneliu, neaugino iki blastocistu blink.gif
Papildyta:

oj, jau radau info, kad BAK'as saldytu blastocistu nepropaguoja ax.gif
Vilma J.
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 03 18, 12:12)
Jei nealergiška medui, į sveikatą. Mes jau 6 metus net į arbatą cukraus nevartojam, tik medų.  4u.gif
*

Medus veikia kaip antiseptikas, gydytojai nėštumo metu jo nerekomenduoja schmoll.gif
Baltija L.
Sveikos visos 4u.gif
priminsiu apie save blush2.gif
ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri doh.gif turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims...
zodziu dar apie tris savaites nezinomybes doh.gif o tada arba arba ...
linkiu sekmes visoms!!!
beje man liko dvi naujos(neatidarytos) gonal dezutes po900ml...galvoju,jei ligonine neprasys grazinti(na as ir nesiulysiu) tai padaryciau gera darba,galiu perleisti,gal kazkam padeciau sutaupyti...nieko nepazadu,bet jei liks,tai-taip...
T.P.Keberiokst
BaltijaL,smarkiai laikau suspaudus kusmcius uz rytoju ir sekancias tris savaites.
Kad tik viskas baigtusi didele sekme 4u.gif
rozele78
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 15:22)
Sveikos visos  4u.gif
priminsiu apie save  blush2.gif
ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri  doh.gif  turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims...
zodziu dar apie tris savaites nezinomybes  doh.gif  o tada arba arba ...
linkiu sekmes visoms!!!
beje man liko dvi naujos(neatidarytos) gonal dezutes po900ml...galvoju,jei ligonine neprasys grazinti(na as ir nesiulysiu) tai padaryciau gera darba,galiu perleisti,gal kazkam padeciau sutaupyti...nieko nepazadu,bet jei liks,tai-taip...
*

OHO niu ir uzsiauginai bigsmile.gif tai sekme rytoj wub.gif
Baltija L.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 18, 15:28)
BaltijaL,smarkiai laikau suspaudus kusmcius uz rytoju ir sekancias tris savaites.
Kad tik viskas baigtusi didele sekme  4u.gif
*

aciu tau labai,man labai padeda zinojimas,kad kazkas tiki manimi,mano sekminga pabaiga,nors as pati tai per viduri,nei tikiu,nei netikiu...net neisivaizduoju kuom baigsis visa tai...
man dar sake,kad pas mane hyperstimuliacija...ir dar skyre vaistu,kuriuos reiks pradeti naudoti nuo rytojaus,bet paskaicius informacini lapeli,nemanau kad jie man tinkami g.gif ten aiskiai parasyta,kad jei netinkami norimcioms pastoti,o jei planuoji,tai po vaistu vartojimo reik palaukt bent menesi...jie neleidzia pradeti veikti pieno liaukoms,arba jei nori nutraukti piena...bet ryt pasiimsiu juos i ligonine ir parodysiu...
dar karteli didelis dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 15:30)
OHO niu ir uzsiauginai  bigsmile.gif  tai sekme rytoj wub.gif
*

aciukas 4u.gif man tai kaip ir normalia atrodo tooks kiekis blush2.gif bet paskaicius si foruma,pasirodo,kad klystu blush2.gif meldziu Dievuli,kad tik is tokio derliaus butu nors keleta geru,tinkamu...
rugegele1
munyte,sveikačiukės ir džiaugsmingos pabaigos 4u.gif
Baltija L. gerai priauginai ,iš tiek turėtų būti kokybiškų thumbup.gif laikau kumščius ,rytoi tik sėkmės 4u.gif
Sella
Baltija, kaip tik nuolat pagalvodavau apie tave. smile.gif Sėkmės rytoj!Lauksim žinių kiek iš tų folikulų gausis gerų kiaušinėlių.Būtinai parašyk. 4u.gif
munytte
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 14:22)
Sveikos visos  4u.gif
priminsiu apie save  blush2.gif
ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri  doh.gif  turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims...
linkiu sekmes visoms!!!
*

Kuo didziausios sekmes 4u.gif Derlius tikrai nemazas 4u.gif
VELI
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 14:39)
dar karteli didelis dekui  4u.gif
Papildyta:
  meldziu Dievuli,kad tik is tokio derliaus butu nors keleta geru,tinkamu...
*

4u.gif super naujienos. zinoma bus geru..pas mane irgi panasiai folikulu buvo smile.gif
o del hiperstimulaicijos, tai man irgi buvo.... doh.gif laikykis mergyt. svarbiausia gausiai skysciu mirksiukas.gif
sniege555
Aš su liūdnom žiniom .... 11 dpi, ryte dariau testą, neigiamas ..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
nebetikiu jau ..... nė dryželio antros juostelės....
buvo pirmas IVF, daug vilčių dėjau.... verysad.gif
sperma buvo superinė, embrionai 3 buvo ir 8 ląstelių, bet .... nekimba jie į mane...... cray.gif
*renatux*
Munytte, linkiu kuo didziausios sekmes! Ir kad dienos laukimo neprailgtu biggrin.gif

BaltijaL, 30 - super daug, lauksiu tolesniu ziniu. Sekmes ryt!

Sniege, kur gi tu pradingus? Kaip laukt sekas? Berods jau antra savaite smile.gif Vis maziau ir maziau dieneliu liko. Pamenu, kaip rasei, kad buvo 5 dpo, man siandien 6-ta ax.gif Jau ryt vakare puse bus biggrin.gif

Parasiau, o po to pamaciau tavo, sneige, zinute.. 11 dpo man lyg anksti dar testam.. O tai kraujo tyrimo nedarysi?? Tik jis tiksliai parodo!! Nosi aukstyn!!
sniege555
QUOTE(*renatux* @ 2010 03 18, 19:28)

Sniege, kur gi tu pradingus? Kaip laukt sekas? Berods jau antra savaite  smile.gif  Vis maziau ir maziau dieneliu liko. Pamenu, kaip rasei, kad buvo 5 dpo, man siandien 6-ta  ax.gif  Jau ryt vakare puse bus  biggrin.gif

Parasiau, o po to pamaciau tavo, sneige, zinute.. 11 dpo man lyg anksti dar testam.. O tai kraujo tyrimo nedarysi?? Tik jis tiksliai parodo!! Nosi aukstyn!!
*

renatux, kad nebeišeina tikėt... nors gal.... ?
pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai.... doh.gif
pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt....
bliaunu dramblio ašaromis...... verysad.gif
avilte
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 19:40)
pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai....  doh.gif
pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt....
bliaunu dramblio ašaromis......  verysad.gif
*

Sniege555, lendu is pogrindzio skubiai tave paguosti console.gif Tikrai NT 11dpo nereikia tiketi, pasidaryk nebent ryt kraujuko tyrima, tada galima bus spresti. O is testo tikrai dar gali buti per anksti, kad parodytu, kad ir butum nestuke.gif

Laukiam taves rytoj su paciom paciausiom naujienom....- dideliais skaiciukais mirksiukas.gif
Baltija L.
Sniege555 nosyte aukstyn,negalima netiketi,kol dar yra bent laselis vilties!!!!
Didelis dekui VISOMS uz palaikyma,tikejima 4u.gif

P.S.mergaites kurios rasete del gonal I a/z as nezinau ar galima siusti pastu,bet jei jus susizinotumete ir pranestumete man ,butu liux smile.gif o as savo ruostu informuosiu jus kita savaite I pabaiga,ar neprase ligonine manes grazinti vaistu ir tada isspresim si klausima.
zirza
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 18:40)
*

sniege, pasidaryk HCG ir ne nebandyk dabar stresuot. as pati, pamenu, ziauriai parinausi panasiu metu, kai NT parode spyga, blioviau kaip nuprotejusi, o paskui paaiskejo, kad leliokas kabinosi ir augo. tai vat ir galvoju, ar pati savo baisuliniu stresu neprisisaukiau bedos..

kol nera mm - jokiu nervavimusi! jei labai niezti suzinot anksciau - leiskis krauja, o ne NT gadink.. juk tie testai gana nejautrus, mazo HCG nerodo.
sekmes pacios paciausios 4u.gif
RositaK
munyte, puikios zinios wub.gif tikiuosi sykrt viskas puikiai vystysis wub.gif beje, cia tavo antras ICSI kiek pamenu? ax.gif leidau sau itraukti tave sarasiukin ax.gif
sniege555, NT visiskai nieko nereiskia!!! 100% pritariu zirzai. Priduok krauja ir tada jau mesk vilti - dabar tiesiog privalai tiketi! wub.gif
BaltijaL, ot derlius thumbup.gif tikiuosi viskas ir toliau taip gausiai ir sklandziai 4u.gif
munytte
QUOTE(RositaK @ 2010 03 18, 19:52)
munyte, puikios zinios  wub.gif tikiuosi sykrt viskas puikiai vystysis  wub.gif beje, cia tavo antras ICSI kiek pamenu?  ax.gif leidau sau itraukti tave sarasiukin  ax.gif
sniege555, NT visiskai nieko nereiskia!!! 100% pritariu zirzai. Priduok krauja ir tada jau mesk vilti - dabar tiesiog privalai tiketi!  wub.gif
BaltijaL, ot derlius  thumbup.gif tikiuosi viskas ir toliau taip gausiai ir sklandziai  4u.gif
*

Taip, antras ICSI 4u.gif
sniege, gi man taip pat praeita karta kabinosi, hCg buvo virs 20, o NT parode ryskia viena juosta.Taip kad nevisad parodo, pasidarysi hcG ir bus aisku smile.gif linkiu nestuke.gif
sniege555
QUOTE(RositaK @ 2010 03 18, 20:52)
sniege555, NT visiskai nieko nereiskia!!! 100% pritariu zirzai. Priduok krauja ir tada jau mesk vilti - dabar tiesiog privalai tiketi!  wub.gif
[

labai dėkoju visoms jums už palaikymą ir patarimus 4u.gif
Tikrai, blemba, reikia susiimti. doh.gif darysiu NT sekmad, o pirmad pas gyd., kaip ji ir liepė. O MirV kaune paskiria HCG daryt? Ar čia pats susiveiki? g.gif
Nu, negali gi man būti viskas žmoniškai..... tokia lemtis, tik reikia dar išlaukt galutinio nuosprendžio.
Ačiū jums, viltis rusena, o kas daugiau mums ir lieka... ax.gif

Visoms startuojančioms linkiu kantrybės ir sėkmės. Jei tai bus, viskas ir pavyks mirksiukas.gif
*renatux*
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 16:40)
pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai....  doh.gif
*

Pirma - 11 dpi ANKSTI!! Ir dar NT.. Ne be reikalo juk gydytoja sake sekmadieni daryt. Iki sekmadienio dar marios laiko. Tuo labiau, kad mm dar ner. Nusiramink, susiimk i rankas, kol kas dar nieks neprarasta. Ryt arba sestadieni (but protingiau - sestadieni), pasidaryk kraujo tyrima. Tik nestresuok per anksti. Stresas juk kenkia, pagalvok pati: jei maziukas pas tave pilvuky ramiai isitaises, o tu verki be paliovos. Dar ne siandien ta diena, kai verkt reikia!!
Aisku, as irgi negarantuoju, kad nepabandysiu 11 dpi testuko pagadint, bet tik del smalsumo rolleyes.gif Ech, taip noris bent karta gyvenime tas 2 juosteles pamatyt..

O kai skaiciuojat dpi, tai isodinimo diena skaiciuojat, ar ne??
sniege555
QUOTE(*renatux* @ 2010 03 18, 21:25)

O kai skaiciuojat dpi, tai isodinimo diena skaiciuojat, ar ne??
*

O čia geras klausimas. Skaičiuot ar neskaičiuot? Kas žino?
gitana78de
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 21:02)
O čia geras klausimas. Skaičiuot ar neskaičiuot? Kas žino?
*

Isodinimo diena neskaiciuojama! 4u.gif Nosi aukstyn!
daivukas27
Baltija,sekmes tau rytoj laikysiu kumstukus 4u.gif
Merginos nepykit cia ne i tema,bet skaiciau,kad daugelis geriat borovaja matka,tai jus visa cikla ja geriat be pertraukos? g.gif .As ir pradejau si cikla gert,bet kazkodel po mm ilgokai teplioja,tai ar cia taip turi but? g.gif
dizzy___
Sniege, nu, rimtai gausi per minkstaja uz tokias asaras, kai niekas neaisku. Kad butu tau ramiau, su Leja 11 dpi vienas riebus bruksnys buvo, o po poros val normalus nestukiskas hcg, taigi, dar teks palaukt.
mykolina
QUOTE(pliuske @ 2010 03 18, 01:40)
Borovaja matka padeda esant ginekologinems uzdegiminems ligoms, nevaisingumui, endometriozei ir kt. Sakiau pagersiu as ja iki sekancio IVF. Blogiau tikrai nebus, o gal net ir labai pades..  ax.gif  mirksiukas.gif
*

O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti bigsmile.gif
daivukas27
QUOTE(mykolina @ 2010 03 18, 20:14)
O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti  bigsmile.gif
*

as geriu arbata tu zoleliu,ir man parveze is Rusijos,nes pas mus nera smile.gif
mykolina
QUOTE(daivukas27 @ 2010 03 18, 22:20)
as geriu arbata tu zoleliu,ir man parveze is Rusijos,nes pas mus nera smile.gif
*

Cia gal tie kur vaistus veza gali parvezti?
sniege555 gali darytis HCG. Man 11 DPI jau liepe draytis HCG, taip kad rytoj darykis ir viskas bus tavrkoj. NT tai tikrai nerodys dar. O ta tyrima taii paciai reikia darytis, jis vistiek mokamas, bet kur nueik. Nezinau is kokio tu miesto. SEKMES ir nebesinervuok 4u.gif
BaltijaL gero derliaus rytoj 4u.gif
skorpas35
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 13:22)
Sveikos visos  4u.gif
linkiu sekmes visoms!!!

Tai bent derlius thumbup.gif . Dideliausios sėkmės rytoj, kad kuo daugiau kokybiškų kiaušialąsčių pavyktų gauti, o jau po to laikysim kumštukus už išsvajotus II .

munytte dabar tik ramybės ir gerų emocijų wub.gif

sniege555 pritariu merginom, tikrai dar anksti pasiduoti ir lieti ašaras, gerų HCG skaičiukų drinks_cheers.gif
Liucina75
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 18:40)
*

Nusiramink ir pasidaryk HCG. Man per abu IVF gydytoja net kai pradejau kraujuoti liepe pasidaryti kraujo tyrima.
Viskas turi buti OK 4u.gif
pliuske
QUOTE(mykolina @ 2010 03 18, 22:14)
O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti  bigsmile.gif
*

Zoleles. Kiek zinau Dina* prekiauja zolelemis is Rusijos 4u.gif Siaip ir LT yra ju pirkti, tik ne visuose miestuose..

Baltija L kuo dideliausios sekmes rytoj mirksiukas.gif Lauksim su naujienom bigsmile.gif
Baltija L.
dar karteli didelis dekui,uz palaikyma ir sekme 4u.gif visoms visoms oro_buckis.gif
butinai pranesiu kaip sekesi ryt vakare...bandysiu eit liulio,jei pavyks ax.gif
iki rytojaus mergaites 4u.gif
munytte
Labas rytukas 4u.gif
Mergaites, man jau neramu, nes crinonas krenta rudas, truputi rusvo g.gif Praeita karta tai nebuvo g.gif Dar jam per anksti tokios spalvos kristi g.gif
RositaK
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 09:20)
Labas rytukas 4u.gif
Mergaites, man jau neramu, nes crinonas krenta rudas, truputi rusvo g.gif Praeita karta tai nebuvo g.gif Dar jam per anksti tokios spalvos kristi g.gif
*

jei rudas tai nera ko nerimauti, nes tai greiciausiai punkcijos kraujo likuciai 4u.gif juolab, kad tau dar visiskai per anksti kokiems tai nerimavimams 4u.gif atsipalaidavimo!ramybes!optimizmo! wub.gif 4u.gif
munytte
QUOTE(RositaK @ 2010 03 19, 10:02)
jei rudas tai nera ko nerimauti, nes tai greiciausiai punkcijos kraujo likuciai  4u.gif juolab, kad tau dar visiskai per anksti kokiems tai nerimavimams  4u.gif atsipalaidavimo!ramybes!optimizmo!  wub.gif  4u.gif
*

Meginsiu nusiramint blush2.gif Ot trizniulka esu 4u.gif
rozele78
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 11:35)
Meginsiu nusiramint blush2.gif Ot trizniulka esu 4u.gif
*

visos mes tokios triznulkios kai yra tos 2 sav. laukimo biggrin.gif bet va logiskai mastyk tikrai per anksti dar kad tavo mmm ateitu, tiesiog gal ir pati crinona dedamasi kur pazeidei arba blastocista sodindami truputi pazeidi tai ir matosi truputi to rudumo wink.gif
o kada tau sake HCG darytis ?
munytte
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 19, 10:42)
visos mes tokios triznulkios kai yra tos 2 sav. laukimo biggrin.gif  bet va logiskai mastyk tikrai per anksti dar kad tavo mmm ateitu, tiesiog gal ir pati crinona dedamasi kur pazeidei arba blastocista sodindami truputi pazeidi tai ir matosi truputi to rudumo wink.gif
o kada tau sake HCG darytis ?
*

Na as hcg darysiu kita penktadieni, nes man crinonas eis i pabaiga, ir jei bus hcg aukstesnis, kartosiu dar pirmadieni. 4u.gif As galvoju, gal man dar to crinono spalvoto pasirodo del to, kad kaip tik siom dienom turetu but implantacija g.gif 4u.gif
Na reik maziau mastyt blush2.gif
Dar norejau paklaust, ar nuos slogos nieko negaliu vartot? 4u.gif
Šarūniukė
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 10:50)
Na as hcg darysiu kita penktadieni, nes man crinonas eis i pabaiga, ir jei bus hcg aukstesnis, kartosiu dar pirmadieni. 4u.gif As galvoju, gal man dar to crinono spalvoto pasirodo del to, kad kaip tik siom dienom turetu but implantacija g.gif  4u.gif
Na reik maziau mastyt  blush2.gif
Dar norejau paklaust, ar nuos slogos nieko negaliu vartot? 4u.gif
*

Skalauk su druska, geriau be vaistų 4u.gif
euromergele
Mergaites, man labai reikia informacijos....
Gal kuri siais metais daretes IVF Lenkijoje arba Baltarusijoje ir pirkote GONAL?
Labai reik kaina suzinot, bet siu metu, nes sake keitesi. Gal turite kieno paklaust?
*oksi*
QUOTE(euromergele @ 2010 03 19, 10:19)
Mergaites, man labai reikia informacijos....
Gal kuri siais metais daretes IVF Lenkijoje arba Baltarusijoje ir pirkote GONALI'i?
Labai reik kaina suzinot, bet siu metu, nes sake keitesi. Gal turite kieno paklaust?

*

Lenkijoje pirkom cia http://www.aptekapodgryfem.pl/search/node/...zpuszczalnikiem
Baltarusijoje kaina didesne,negu VK 4u.gif
euromergele
wub.gif aciu *oksi*, gal gali suzinot kiek baltarusijoj kainuoja? Cia Lenkijoj siu metu kainos?

QUOTE(*oksi* @ 2010 03 19, 11:23)
Lenkijoje pirkom cia http://www.aptekapodgryfem.pl/search/node/...zpuszczalnikiem
Baltarusijoje kaina didesne,negu VK 4u.gif
*

*oksi*
QUOTE(euromergele @ 2010 03 19, 10:40)
wub.gif  aciu *oksi*, gal gali suzinot kiek baltarusijoj kainuoja? Cia Lenkijoj siu metu kainos?
*

Lenkijoje siu metu kainos mirksiukas.gif Tik reikia jiems pasiskambinti ir uzsisakyti mirksiukas.gif Galima moketi kortele mirksiukas.gif
Baltarusijoje piestuku neturi,tik miltelius ir skysti 75IU doh.gif vasara kainavo apie 100 lt 4u.gif
euromergele
aciu tau labai smile.gif o gal turi Baltarusijoj kokia nuoroda, kur galima butu pasiteirauti siu metu kainu?

QUOTE(*oksi* @ 2010 03 19, 11:44)
Lenkijoje  siu metu kainos mirksiukas.gif Tik reikia jiems pasiskambinti ir uzsisakyti mirksiukas.gif Galima moketi kortele mirksiukas.gif
Baltarusijoje piestuku neturi,tik miltelius ir skysti 75IU doh.gif vasara kainavo apie 100 lt 4u.gif
*

zirza
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 10:50)
Na as hcg darysiu kita penktadieni, nes man crinonas eis i pabaiga, ir jei bus hcg aukstesnis, kartosiu dar pirmadieni. 4u.gif

kazkur gi skaiciau, kad crinonas gali kitoms stipriau suerzinti gimdos kaklelio gleivine ar maksti, tai nuo jo ji kartais pakraujuoja, todel ir crinonas spalvotas krenta.
kiek pamenu, cia jau daug kartu buvo rasyta, kad spalvotas crinonas - nieko baisaus. kad tik i gera 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.