Šarūniukė
2010 03 18, 10:24
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 11:04) Aciu, guliu guliu  tik crinonas man kazkoks neaiskus.Toks rudas ir vietomis ruzavas  Na tikiuos cia nieko blogo  Nieko blogo, jis gali būti įvairių spalvų Šiaip aš pastebėjau, kad daugeliui po įsodinimo kimba visokios zarazos, galvoju tieisog gal taip organizmas įjungia kažkokias neaiškias galias kooti su kažkuo. be t man pvz. buvo po įsodinimo ausies uždegimas (staiga, per vasaros 28 l. karsščius), gėlė dantį (nors nėra skylučių), visi negalavimai baigėsi po 10 dienų, neprigijus blastoms. linkiu kad tau būtų sėkminga pabaiga
munytte
2010 03 18, 10:26
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 03 18, 11:12) Labas rytas  Na, aš mokėjau 1500 Lt (auginimas iki blastocistų ir jų įsodinimas)  Išsitraukiau čekį ir pažiūrėjau  Aaaaaa, tai viskas tada aisku-500lt uz auginima trecia para, ir 1500lt.uz blastocistas.Tai taip ir gaunasi Rozele, dar nesijauciu as taip basiai blogai, truputeli tik gerkle persti, sloga maza, tikiuos su arbatom issikapstyt. Siandien ir rytoj mano kleckiukai turetu implantuotis
rozele78
2010 03 18, 10:29
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 12:26) Aaaaaa, tai viskas tada aisku-500lt uz auginima trecia para, ir 1500lt.uz blastocistas.Tai taip ir gaunasi Rozele, dar nesijauciu as taip basiai blogai, truputeli tik gerkle persti, sloga maza, tikiuos su arbatom issikapstyt. Siandien ir rytoj mano kleckiukai turetu implantuotis  tai uzteks prie kompo sedet  greitai bek i lova ir gulek  Laikau kumstelius uz tave, jauciu si karta tau tikrai pavyks
munytte
2010 03 18, 10:33
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 11:29) tai uzteks prie kompo sedet  greitai bek i lova ir gulek  Laikau kumstelius uz tave, jauciu si karta tau tikrai pavyks  As lovytej su kompu guliu Dekui uz palaikyma, as ir labai noriu tiket laiminga pabaiga  Ir sikart labiau tikiu, nei praeita karta
Enrika Balčiūnas
2010 03 18, 10:37
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 11:33) As lovytej su kompu guliu Dekui uz palaikyma, as ir labai noriu tiket laiminga pabaiga  Ir sikart labiau tikiu, nei praeita karta  Kumštukai už Tave  Svarbiausias begalinis noras ir tikėjimas...ir laiminga pabaiga garantuota
Vilma J.
2010 03 18, 10:52
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 10:50) O siaip tai persalau kazkur, tai net nezinau kaip cia gydytis, juk vaistuku tai negaliu naudot  Geras ženklas Kuo daugiau skysčių, jei kyla temperatūra- paracetomolis . Sveik QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 11:09) o siaip tai tikrai medus arbatos ir tik guleti  Medaus nerekomenduočiau
Šarūniukė
2010 03 18, 11:12
QUOTE(Vilma J. @ 2010 03 18, 11:52) Geras ženklas Kuo daugiau skysčių, jei kyla temperatūra- paracetomolis . Sveik Medaus nerekomenduočiau  Jei nealergiška medui, į sveikatą. Mes jau 6 metus net į arbatą cukraus nevartojam, tik medų.
QUOTE(Singerita @ 2010 03 18, 09:58) Yra kainoraštis internete www.bak.lt. Auginimas 500 Lt kainuoja. O kažin ar iš šaldytų dar augina iki blastocistų, abejoju, juk dažniausiai jau šaldo blastocistas. 500lt viena diena? o BAK'e mano uzsalde maziulelius 3dieneliu, neaugino iki blastocistu Papildyta:oj, jau radau info, kad BAK'as saldytu blastocistu nepropaguoja
Vilma J.
2010 03 18, 13:04
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 03 18, 12:12) Jei nealergiška medui, į sveikatą. Mes jau 6 metus net į arbatą cukraus nevartojam, tik medų.  Medus veikia kaip antiseptikas, gydytojai nėštumo metu jo nerekomenduoja
Baltija L.
2010 03 18, 13:22
Sveikos visos priminsiu apie save ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri  turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims... zodziu dar apie tris savaites nezinomybes  o tada arba arba ... linkiu sekmes visoms!!! beje man liko dvi naujos(neatidarytos) gonal dezutes po900ml...galvoju,jei ligonine neprasys grazinti(na as ir nesiulysiu) tai padaryciau gera darba,galiu perleisti,gal kazkam padeciau sutaupyti...nieko nepazadu,bet jei liks,tai-taip...
T.P.Keberiokst
2010 03 18, 13:28
BaltijaL,smarkiai laikau suspaudus kusmcius uz rytoju ir sekancias tris savaites. Kad tik viskas baigtusi didele sekme
rozele78
2010 03 18, 13:30
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 15:22) Sveikos visos priminsiu apie save ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri  turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims... zodziu dar apie tris savaites nezinomybes  o tada arba arba ... linkiu sekmes visoms!!! beje man liko dvi naujos(neatidarytos) gonal dezutes po900ml...galvoju,jei ligonine neprasys grazinti(na as ir nesiulysiu) tai padaryciau gera darba,galiu perleisti,gal kazkam padeciau sutaupyti...nieko nepazadu,bet jei liks,tai-taip... OHO niu ir uzsiauginai  tai sekme rytoj
Baltija L.
2010 03 18, 13:39
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 18, 15:28) BaltijaL,smarkiai laikau suspaudus kusmcius uz rytoju ir sekancias tris savaites. Kad tik viskas baigtusi didele sekme  aciu tau labai,man labai padeda zinojimas,kad kazkas tiki manimi,mano sekminga pabaiga,nors as pati tai per viduri,nei tikiu,nei netikiu...net neisivaizduoju kuom baigsis visa tai... man dar sake,kad pas mane hyperstimuliacija...ir dar skyre vaistu,kuriuos reiks pradeti naudoti nuo rytojaus,bet paskaicius informacini lapeli,nemanau kad jie man tinkami  ten aiskiai parasyta,kad jei netinkami norimcioms pastoti,o jei planuoji,tai po vaistu vartojimo reik palaukt bent menesi...jie neleidzia pradeti veikti pieno liaukoms,arba jei nori nutraukti piena...bet ryt pasiimsiu juos i ligonine ir parodysiu... dar karteli didelis dekui Papildyta:QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 15:30) OHO niu ir uzsiauginai  tai sekme rytoj  aciukas  man tai kaip ir normalia atrodo tooks kiekis  bet paskaicius si foruma,pasirodo,kad klystu  meldziu Dievuli,kad tik is tokio derliaus butu nors keleta geru,tinkamu...
rugegele1
2010 03 18, 14:04
munyte,sveikačiukės ir džiaugsmingos pabaigos Baltija L. gerai priauginai ,iš tiek turėtų būti kokybiškų  laikau kumščius ,rytoi tik sėkmės
Baltija, kaip tik nuolat pagalvodavau apie tave.  Sėkmės rytoj!Lauksim žinių kiek iš tų folikulų gausis gerų kiaušinėlių.Būtinai parašyk.
munytte
2010 03 18, 14:34
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 14:22) Sveikos visos priminsiu apie save ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri  turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims... zodziu dar apie tris savaites nezinomybes  o tada arba arba ... linkiu sekmes visoms!!! beje man liko dvi naujos(neatidarytos) gonal dezutes po900ml...galvoju,jei ligonine neprasys grazinti(na as ir nesiulysiu) tai padaryciau gera darba,galiu perleisti,gal kazkam padeciau sutaupyti...nieko nepazadu,bet jei liks,tai-taip... Kuo didziausios sekmes  Derlius tikrai nemazas
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 14:39) dar karteli didelis dekui Papildyta: meldziu Dievuli,kad tik is tokio derliaus butu nors keleta geru,tinkamu...  super naujienos. zinoma bus geru..pas mane irgi panasiai folikulu buvo  o del hiperstimulaicijos, tai man irgi buvo....  laikykis mergyt. svarbiausia gausiai skysciu
sniege555
2010 03 18, 17:24
Aš su liūdnom žiniom .... 11 dpi, ryte dariau testą, neigiamas ..... nebetikiu jau ..... nė dryželio antros juostelės.... buvo pirmas IVF, daug vilčių dėjau.... sperma buvo superinė, embrionai 3 buvo ir 8 ląstelių, bet .... nekimba jie į mane......
*renatux*
2010 03 18, 17:28
Munytte, linkiu kuo didziausios sekmes! Ir kad dienos laukimo neprailgtu BaltijaL, 30 - super daug, lauksiu tolesniu ziniu. Sekmes ryt! Sniege, kur gi tu pradingus? Kaip laukt sekas? Berods jau antra savaite  Vis maziau ir maziau dieneliu liko. Pamenu, kaip rasei, kad buvo 5 dpo, man siandien 6-ta  Jau ryt vakare puse bus  Parasiau, o po to pamaciau tavo, sneige, zinute.. 11 dpo man lyg anksti dar testam.. O tai kraujo tyrimo nedarysi?? Tik jis tiksliai parodo!! Nosi aukstyn!!
sniege555
2010 03 18, 17:40
QUOTE(*renatux* @ 2010 03 18, 19:28) Sniege, kur gi tu pradingus? Kaip laukt sekas? Berods jau antra savaite  Vis maziau ir maziau dieneliu liko. Pamenu, kaip rasei, kad buvo 5 dpo, man siandien 6-ta  Jau ryt vakare puse bus  Parasiau, o po to pamaciau tavo, sneige, zinute.. 11 dpo man lyg anksti dar testam.. O tai kraujo tyrimo nedarysi?? Tik jis tiksliai parodo!! Nosi aukstyn!! renatux, kad nebeišeina tikėt... nors gal.... ? pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai.... pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt.... bliaunu dramblio ašaromis......
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 19:40) renatux, kad nebeišeina tikėt... nors gal.... ? pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai.... pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt.... bliaunu dramblio ašaromis......  Sniege555, lendu is pogrindzio skubiai tave paguosti  Tikrai NT 11dpo nereikia tiketi, pasidaryk nebent ryt kraujuko tyrima, tada galima bus spresti. O is testo tikrai dar gali buti per anksti, kad parodytu, kad ir butum Laukiam taves rytoj su paciom paciausiom naujienom....- dideliais skaiciukais
Baltija L.
2010 03 18, 17:58
Sniege555 nosyte aukstyn,negalima netiketi,kol dar yra bent laselis vilties!!!! Didelis dekui VISOMS uz palaikyma,tikejima P.S.mergaites kurios rasete del gonal I a/z as nezinau ar galima siusti pastu,bet jei jus susizinotumete ir pranestumete man ,butu liux  o as savo ruostu informuosiu jus kita savaite I pabaiga,ar neprase ligonine manes grazinti vaistu ir tada isspresim si klausima.
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 18:40) pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt.... bliaunu dramblio ašaromis......  sniege, pasidaryk HCG ir ne nebandyk dabar stresuot. as pati, pamenu, ziauriai parinausi panasiu metu, kai NT parode spyga, blioviau kaip nuprotejusi, o paskui paaiskejo, kad leliokas kabinosi ir augo. tai vat ir galvoju, ar pati savo baisuliniu stresu neprisisaukiau bedos.. kol nera mm - jokiu nervavimusi! jei labai niezti suzinot anksciau - leiskis krauja, o ne NT gadink.. juk tie testai gana nejautrus, mazo HCG nerodo. sekmes pacios paciausios
RositaK
2010 03 18, 18:52
munyte, puikios zinios  tikiuosi sykrt viskas puikiai vystysis  beje, cia tavo antras ICSI kiek pamenu?  leidau sau itraukti tave sarasiukin sniege555, NT visiskai nieko nereiskia!!! 100% pritariu zirzai. Priduok krauja ir tada jau mesk vilti - dabar tiesiog privalai tiketi! BaltijaL, ot derlius  tikiuosi viskas ir toliau taip gausiai ir sklandziai
munytte
2010 03 18, 19:14
QUOTE(RositaK @ 2010 03 18, 19:52) munyte, puikios zinios  tikiuosi sykrt viskas puikiai vystysis  beje, cia tavo antras ICSI kiek pamenu?  leidau sau itraukti tave sarasiukin sniege555, NT visiskai nieko nereiskia!!! 100% pritariu zirzai. Priduok krauja ir tada jau mesk vilti - dabar tiesiog privalai tiketi! BaltijaL, ot derlius  tikiuosi viskas ir toliau taip gausiai ir sklandziai  Taip, antras ICSI sniege, gi man taip pat praeita karta kabinosi, hCg buvo virs 20, o NT parode ryskia viena juosta.Taip kad nevisad parodo, pasidarysi hcG ir bus aisku  linkiu
sniege555
2010 03 18, 19:20
QUOTE(RositaK @ 2010 03 18, 20:52) sniege555, NT visiskai nieko nereiskia!!! 100% pritariu zirzai. Priduok krauja ir tada jau mesk vilti - dabar tiesiog privalai tiketi! [ labai dėkoju visoms jums už palaikymą ir patarimus Tikrai, blemba, reikia susiimti.  darysiu NT sekmad, o pirmad pas gyd., kaip ji ir liepė. O MirV kaune paskiria HCG daryt? Ar čia pats susiveiki? Nu, negali gi man būti viskas žmoniškai..... tokia lemtis, tik reikia dar išlaukt galutinio nuosprendžio. Ačiū jums, viltis rusena, o kas daugiau mums ir lieka... Visoms startuojančioms linkiu kantrybės ir sėkmės. Jei tai bus, viskas ir pavyks
*renatux*
2010 03 18, 19:25
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 16:40) renatux, kad nebeišeina tikėt... nors gal.... ? pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai.... pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt.... bliaunu dramblio ašaromis......  Pirma - 11 dpi ANKSTI!! Ir dar NT.. Ne be reikalo juk gydytoja sake sekmadieni daryt. Iki sekmadienio dar marios laiko. Tuo labiau, kad mm dar ner. Nusiramink, susiimk i rankas, kol kas dar nieks neprarasta. Ryt arba sestadieni (but protingiau - sestadieni), pasidaryk kraujo tyrima. Tik nestresuok per anksti. Stresas juk kenkia, pagalvok pati: jei maziukas pas tave pilvuky ramiai isitaises, o tu verki be paliovos. Dar ne siandien ta diena, kai verkt reikia!! Aisku, as irgi negarantuoju, kad nepabandysiu 11 dpi testuko pagadint, bet tik del smalsumo  Ech, taip noris bent karta gyvenime tas 2 juosteles pamatyt.. O kai skaiciuojat dpi, tai isodinimo diena skaiciuojat, ar ne??
sniege555
2010 03 18, 20:02
QUOTE(*renatux* @ 2010 03 18, 21:25) O kai skaiciuojat dpi, tai isodinimo diena skaiciuojat, ar ne?? O čia geras klausimas. Skaičiuot ar neskaičiuot? Kas žino?
gitana78de
2010 03 18, 20:20
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 21:02) O čia geras klausimas. Skaičiuot ar neskaičiuot? Kas žino? Isodinimo diena neskaiciuojama!  Nosi aukstyn!
daivukas27
2010 03 18, 20:47
Baltija,sekmes tau rytoj laikysiu kumstukus Merginos nepykit cia ne i tema,bet skaiciau,kad daugelis geriat borovaja matka,tai jus visa cikla ja geriat be pertraukos?  .As ir pradejau si cikla gert,bet kazkodel po mm ilgokai teplioja,tai ar cia taip turi but?
dizzy___
2010 03 18, 20:53
Sniege, nu, rimtai gausi per minkstaja uz tokias asaras, kai niekas neaisku. Kad butu tau ramiau, su Leja 11 dpi vienas riebus bruksnys buvo, o po poros val normalus nestukiskas hcg, taigi, dar teks palaukt.
mykolina
2010 03 18, 21:14
QUOTE(pliuske @ 2010 03 18, 01:40) Borovaja matka padeda esant ginekologinems uzdegiminems ligoms, nevaisingumui, endometriozei ir kt. Sakiau pagersiu as ja iki sekancio IVF. Blogiau tikrai nebus, o gal net ir labai pades..  O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti
daivukas27
2010 03 18, 21:20
QUOTE(mykolina @ 2010 03 18, 20:14) O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti  as geriu arbata tu zoleliu,ir man parveze is Rusijos,nes pas mus nera
mykolina
2010 03 18, 21:36
QUOTE(daivukas27 @ 2010 03 18, 22:20) as geriu arbata tu zoleliu,ir man parveze is Rusijos,nes pas mus nera  Cia gal tie kur vaistus veza gali parvezti? sniege555 gali darytis HCG. Man 11 DPI jau liepe draytis HCG, taip kad rytoj darykis ir viskas bus tavrkoj. NT tai tikrai nerodys dar. O ta tyrima taii paciai reikia darytis, jis vistiek mokamas, bet kur nueik. Nezinau is kokio tu miesto. SEKMES ir nebesinervuok BaltijaL gero derliaus rytoj
skorpas35
2010 03 18, 21:48
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 13:22) Sveikos visos  ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri  turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims... zodziu dar apie tris savaites nezinomybes  o tada arba arba ... linkiu sekmes visoms!!! Tai bent derlius  . Dideliausios sėkmės rytoj, kad kuo daugiau kokybiškų kiaušialąsčių pavyktų gauti, o jau po to laikysim kumštukus už išsvajotus II . munytte dabar tik ramybės ir gerų emocijų sniege555 pritariu merginom, tikrai dar anksti pasiduoti ir lieti ašaras, gerų HCG skaičiukų
Liucina75
2010 03 18, 22:08
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 18:40) renatux, kad nebeišeina tikėt... nors gal.... ? pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai.... pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt.... bliaunu dramblio ašaromis......  Nusiramink ir pasidaryk HCG. Man per abu IVF gydytoja net kai pradejau kraujuoti liepe pasidaryti kraujo tyrima. Viskas turi buti OK
pliuske
2010 03 18, 23:32
QUOTE(mykolina @ 2010 03 18, 22:14) O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti  Zoleles. Kiek zinau Dina* prekiauja zolelemis is Rusijos  Siaip ir LT yra ju pirkti, tik ne visuose miestuose.. Baltija L kuo dideliausios sekmes rytoj  Lauksim su naujienom
Baltija L.
2010 03 18, 23:59
dar karteli didelis dekui,uz palaikyma ir sekme  visoms visoms butinai pranesiu kaip sekesi ryt vakare...bandysiu eit liulio,jei pavyks iki rytojaus mergaites
munytte
2010 03 19, 08:20
Labas rytukas Mergaites, man jau neramu, nes crinonas krenta rudas, truputi rusvo  Praeita karta tai nebuvo  Dar jam per anksti tokios spalvos kristi
RositaK
2010 03 19, 09:02
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 09:20) Labas rytukas Mergaites, man jau neramu, nes crinonas krenta rudas, truputi rusvo  Praeita karta tai nebuvo  Dar jam per anksti tokios spalvos kristi  jei rudas tai nera ko nerimauti, nes tai greiciausiai punkcijos kraujo likuciai  juolab, kad tau dar visiskai per anksti kokiems tai nerimavimams  atsipalaidavimo!ramybes!optimizmo!
munytte
2010 03 19, 09:35
QUOTE(RositaK @ 2010 03 19, 10:02) jei rudas tai nera ko nerimauti, nes tai greiciausiai punkcijos kraujo likuciai  juolab, kad tau dar visiskai per anksti kokiems tai nerimavimams  atsipalaidavimo!ramybes!optimizmo!  Meginsiu nusiramint  Ot trizniulka esu
rozele78
2010 03 19, 09:42
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 11:35) Meginsiu nusiramint  Ot trizniulka esu  visos mes tokios triznulkios kai yra tos 2 sav. laukimo  bet va logiskai mastyk tikrai per anksti dar kad tavo mmm ateitu, tiesiog gal ir pati crinona dedamasi kur pazeidei arba blastocista sodindami truputi pazeidi tai ir matosi truputi to rudumo  o kada tau sake HCG darytis ?
munytte
2010 03 19, 09:50
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 19, 10:42) visos mes tokios triznulkios kai yra tos 2 sav. laukimo  bet va logiskai mastyk tikrai per anksti dar kad tavo mmm ateitu, tiesiog gal ir pati crinona dedamasi kur pazeidei arba blastocista sodindami truputi pazeidi tai ir matosi truputi to rudumo  o kada tau sake HCG darytis ? Na as hcg darysiu kita penktadieni, nes man crinonas eis i pabaiga, ir jei bus hcg aukstesnis, kartosiu dar pirmadieni.  As galvoju, gal man dar to crinono spalvoto pasirodo del to, kad kaip tik siom dienom turetu but implantacija Na reik maziau mastyt Dar norejau paklaust, ar nuos slogos nieko negaliu vartot?
Šarūniukė
2010 03 19, 09:51
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 10:50) Na as hcg darysiu kita penktadieni, nes man crinonas eis i pabaiga, ir jei bus hcg aukstesnis, kartosiu dar pirmadieni.  As galvoju, gal man dar to crinono spalvoto pasirodo del to, kad kaip tik siom dienom turetu but implantacija Na reik maziau mastyt Dar norejau paklaust, ar nuos slogos nieko negaliu vartot?  Skalauk su druska, geriau be vaistų
euromergele
2010 03 19, 10:19
Mergaites, man labai reikia informacijos.... Gal kuri siais metais daretes IVF Lenkijoje arba Baltarusijoje ir pirkote GONAL? Labai reik kaina suzinot, bet siu metu, nes sake keitesi. Gal turite kieno paklaust?
QUOTE(euromergele @ 2010 03 19, 10:19) Mergaites, man labai reikia informacijos.... Gal kuri siais metais daretes IVF Lenkijoje arba Baltarusijoje ir pirkote GONALI'i? Labai reik kaina suzinot, bet siu metu, nes sake keitesi. Gal turite kieno paklaust? Lenkijoje pirkom cia http://www.aptekapodgryfem.pl/search/node/...zpuszczalnikiemBaltarusijoje kaina didesne,negu VK
euromergele
2010 03 19, 10:40
 aciu *oksi*, gal gali suzinot kiek baltarusijoj kainuoja? Cia Lenkijoj siu metu kainos? QUOTE(*oksi* @ 2010 03 19, 11:23)
QUOTE(euromergele @ 2010 03 19, 10:40)  aciu *oksi*, gal gali suzinot kiek baltarusijoj kainuoja? Cia Lenkijoj siu metu kainos? Lenkijoje siu metu kainos  Tik reikia jiems pasiskambinti ir uzsisakyti  Galima moketi kortele Baltarusijoje piestuku neturi,tik miltelius ir skysti 75IU  vasara kainavo apie 100 lt
euromergele
2010 03 19, 10:55
aciu tau labai  o gal turi Baltarusijoj kokia nuoroda, kur galima butu pasiteirauti siu metu kainu? QUOTE(*oksi* @ 2010 03 19, 11:44) Lenkijoje siu metu kainos  Tik reikia jiems pasiskambinti ir uzsisakyti  Galima moketi kortele Baltarusijoje piestuku neturi,tik miltelius ir skysti 75IU  vasara kainavo apie 100 lt 
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 10:50) Na as hcg darysiu kita penktadieni, nes man crinonas eis i pabaiga, ir jei bus hcg aukstesnis, kartosiu dar pirmadieni. kazkur gi skaiciau, kad crinonas gali kitoms stipriau suerzinti gimdos kaklelio gleivine ar maksti, tai nuo jo ji kartais pakraujuoja, todel ir crinonas spalvotas krenta. kiek pamenu, cia jau daug kartu buvo rasyta, kad spalvotas crinonas - nieko baisaus. kad tik i gera
|
|