QUOTE(philipuks @ 2010 02 23, 19:53)
Merginos, o kurios daretes 2 ivf ar kartojotes visus tyrimus? Pvz. spermos tyrima, nors vyras visiskai sveikas?
Pas mus tyrimai galioja metus laiko, po jų reikia kartoti
Prisiduodu
Aciu uz palinkejimus
Visoms linkiu pagriebti virsusiuka, atsipalaiduokite ir nusiteikite optimistiskai Ir tada viskas pavyks QUOTE(irmuse2 @ 2010 02 24, 14:42) Sesita kaip tau sekasi?Laukiame žinių Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane Tiesa, vis dar vartoju Clexane, Aspiriną ir Crinoną. Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų QUOTE(Sesita @ 2010 02 25, 15:39) Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane Tiesa, vis dar vartoju Clexane, Aspiriną ir Crinoną. Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų Labas Sesita, pagaliau sulaukiau žinių ir iš tavęs. Kaip galėčiau tave pamiršti, juk turiu tokia pat ligą kaip ir tu,tad ir įdomu kaip Jums sekasi Manau, kad viskas bus Jums gerai, pamatysi, laikyk savo džiaugsmelį ir kuo mažiau nervuokis Visada laukiu naujienų iš tavęs, kai apsilankysi pas gine, parašyk Sekmės kuo dideliausios QUOTE(Sesita @ 2010 02 25, 15:39) Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane Tiesa, vis dar vartoju Clexane, Aspiriną ir Crinoną. Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų Viskas yra ir bus gerai Lengvų mėnesiukų P.S. Tik kuo mažiau streso! QUOTE(irmuse2 @ 2010 02 25, 16:20) Labas Sesita, pagaliau sulaukiau žinių ir iš tavęs. Kaip galėčiau tave pamiršti, juk turiu tokia pat ligą kaip ir tu,tad ir įdomu kaip Jums sekasi Manau, kad viskas bus Jums gerai, pamatysi, laikyk savo džiaugsmelį ir kuo mažiau nervuokis Visada laukiu naujienų iš tavęs, kai apsilankysi pas gine, parašyk Sekmės kuo dideliausios Likimo sese Būtinai parašysiu po kito vizito. Ir tau sėkmės
Sesita tiesiog puiku
Ar gali pakartoti kokie buvo Tavo HCG skaičiukai, kiek atsimenu jie negerai pagal medikus dvigubejo Aš gi skaičiavau skaičiavau jei pameni ir buvau išvedus formulę, kad kaip ir gerai viskas Tokie atvejai dar kartą įrodo, kad ,jei lemta, tai lemta ir tas stebukliukas pasiliks pas mamytę visus 9 mėn.
Sesita tikėk ir viskas bus gerai ,jau dabar gerai
[quote=RositaK,2010 02 24, 14:33]
tai augina iki blastocistu tuomet Galit itraukt. 2 grazios blastocistos, 3 siaip, uz kompanija jau su manimi. QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 02 23, 23:48) Aš to paties klausiau savo gines, mat irgi ruošiamės antrajam kartui, tai sakė nieko kartoti nereikia, nes TIK metai praėjo nuo ano bandymo, bet man pasirodė labai keista dėl to, juk per metus galėjo daug kas pakisti Aisku, nes su spermos tyrimu problemu daugiausia. Vyras sveikas kaip ridikas, problemos manyje
Sveikos
Man punkcija bus pirmadieni, 19 c.d. Opti tau irgi kazkas panasaus kaip supratau. Tai ka sake del to ruosimosi kitam ciklui, nes irgi turejai neramumu Dar idomu pagal ka sprendzia po keliu dienu isodinti ir ar auginti blastocistas, kuo jos skiriasi QUOTE(Dijav @ 2010 02 25, 18:57) Sesita tiesiog puiku Ar gali pakartoti kokie buvo Tavo HCG skaičiukai, kiek atsimenu jie negerai pagal medikus dvigubejo Aš gi skaičiavau skaičiavau jei pameni ir buvau išvedus formulę, kad kaip ir gerai viskas Tokie atvejai dar kartą įrodo, kad ,jei lemta, tai lemta ir tas stebukliukas pasiliks pas mamytę visus 9 mėn. Mano skaičiukus aš net prisiminti bijau. Jie didžiausia mano dabartinio nerimo priežastis. Pažiūrėkit pačios: 14 DPO - 46 22DPO - 508 28 DPO 1655 37 DPO - virš 9000 (kiek tiksliai, deja nebepamenu). Na niekaip niekaip man jie neįsipaišo į normalaus HCG ribas Prašau Dievulio, kad viskas būtų gerai. Viskas dabar jo rankose. Papildyta: QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 02 25, 16:25) Viskas yra ir bus gerai Lengvų mėnesiukų P.S. Tik kuo mažiau streso! QUOTE(rugegele1 @ 2010 02 25, 19:20) Sesita tikėk ir viskas bus gerai ,jau dabar gerai Ačiū, merginos, už palaikymą QUOTE(Opti @ 2010 02 25, 19:39) tai dare dviguba isodinama- dejo viena keliu dienu ir paskui dvi blasto.? Sesita, laikyk kiek galedama mykolina, tu esi uzslopinta, tai nemanau kad siuo metu ciklo dienos kazka reiskia QUOTE(RositaK @ 2010 02 26, 11:10) mykolina, tu esi uzslopinta, tai nemanau kad siuo metu ciklo dienos kazka reiskia Jo paaugo siek tiek, vakar buvo apie 16 tie didieji. Nuo tokiu doziu tai vistiek per letai auga. Dar vakar ir siandien leidziuos gonali ir merionali, o rytoj 22 val ovitrelis, pirmadieni 8 val. turiu buti jau pas juos punkcijai Taip iseis kad stebejo mane tiktai Treijsas, o visa kita darys kazkos gydytojas Vitols. Siaip vakar Treijsas sake, kad vienu metu nebetikejo, kad aplamai man jie uzaugs. Tai jauciu butu viska nutraukes Dabar ramiai lauksiu pirmadienio, kazkaip nebebijau dabar jau, vakar ramesne jau grizau nors dar tik viskas priesaky, bet bent jau ramu kad auga ten jie pas mane. Ir jauciu gali buti kad augins man iki blastocistu, tik nezinau pagal ka cia taip sprendzia. QUOTE(mykolina @ 2010 02 26, 11:47) nu smagu, kad apsiraminai ir kad nereikejo nutraukti - manau butu taip ir atsitike, jei nebutu auge del blastocistu - as vat ir nesuprantu, vienoms ir kelis augina iki balstoc., o kitoms ne vieno...matyt gal nuo kokybes embrionu. del gydytojo: nepergyvenk, gydytojas jau viska atliko kas reikejo, dabar liko labaratorinis darbas beje, noriu pataisyti kazkada teigta info - Embrions klinikoje saldo letuoju budu, ir nesaldo blastocistu delto kaip suprantu
[quote=Sesita,2010 02 26, 07:48]
Mano skaičiukus aš net prisiminti bijau. Jie didžiausia mano dabartinio nerimo priežastis. Pažiūrėkit pačios: 14 DPO - 46 22DPO - 508 28 DPO 1655 37 DPO - virš 9000 (kiek tiksliai, deja nebepamenu) tik atsipalaiduok mergaite 16DPO-872 o veliau tukstanciai viskas bus pas tave gerai QUOTE(RositaK @ 2010 02 26, 12:13) nu smagu, kad apsiraminai ir kad nereikejo nutraukti - manau butu taip ir atsitike, jei nebutu auge del blastocistu - as vat ir nesuprantu, vienoms ir kelis augina iki balstoc., o kitoms ne vieno...matyt gal nuo kokybes embrionu. del gydytojo: nepergyvenk, gydytojas jau viska atliko kas reikejo, dabar liko labaratorinis darbas beje, noriu pataisyti kazkada teigta info - Embrions klinikoje saldo letuoju budu, ir nesaldo blastocistu delto kaip suprantu Pas mane antras IVF, bet dar du kartai su saldytais buvo. Abiais atvejais daug kaisialasciu, hiperstimuliacija. Po pirmo IVF sudejom po sesis embrionus i du vamzdelius ir uzsaldem (tik dvieju dienu buvo). Atsilo ir atitiko visus medicininius parametrus viena karta visi, kita keturi. Deja nieko. II IVF nutarem technologiskai kazka keist. Info del blastocistu gavom tokia: laboratoriskai uzauga tik 10 % embrionu iki blastocistu, todel, jei yra maziau nei 10 vnt, augint neverta. Tuo labiau, kad embrionams geriausia aplinka - gimda, o ne megintuvelis. Kartais, ypac jei moteriai netoli 40, augina ir maziau, bet matant, kad neistvers iki 6 dienos, sukrauna i gimda anksciau. Yra dar viena technoogija: 3 dienu embrionu sieneliu ploninimas. Pasauline statistika teigia, kad tikimybe tokia pati, kaip ir blastocistu. Man augino 10 puikiausiu embrionu (dar 6 uzsalde 3 dienu), 2 isaugo pagal visus parametrus, visi kiti ir buvo gyvi, bet aiskiai atsilike. Todel 2 isodino normalius, o treciam dave paskutini sansa. Visus ikele 6 dienu. Vakar isodino, siandien kuno temperatura 37. Skambinau gydytojai, sake taip buna, nuo ko, neaiskino, liepe sekti bukle, jei temp., kils, skambinti, jokiu savarankisku gydymusi nedaryti grieztai. Kad tai tikrai susije su procedura, aisku, bet kas ne taip? Kas is tu embrionu liks?
Praejo valanda, o temp 37,5. Puoliau vel skambint. Isklausinejo ar dar ka skauda, nuspernde, kad ko gero bus crenone kartu pateke per isodinima. Ot graziausia. Sako, taip buna, bet daugiau, nei 37 ir kelios dalys del to nekyla.
Darausi isvada, kad IVF sekme - atsitiktinumu virtine, kai tiesiog visos palankios savybes susideda i viena vieta. Turim ko gero visokiu embrionu: saldytu, keptu, tik nei vieno, is kurio zmogus galetu isaugt.
Sveikos ir as noriu prie jusu jungtis,jei priimsit.
QUOTE(daivukas27 @ 2010 02 26, 18:04) Sveikos ir as noriu prie jusu jungtis,jei priimsit. Puiki gydytoja. Didele patirtis. Labai atsakinga, viską paaskina. QUOTE(Opti @ 2010 02 26, 16:51) II IVF nutarem technologiskai kazka keist. Info del blastocistu gavom tokia: laboratoriskai uzauga tik 10 % embrionu iki blastocistu, todel, jei yra maziau nei 10 vnt, augint neverta. bet kas per poziuris "ga but pakliuvo.."? laikau kumstukus uz tavo
Opti, na, nesijaudink tu del tos tempos, juk ne 40
Opti, man zinok po IVF irgi temperatura buvo pakilus. Kasdien sokinedavo nuo 37 iki 37.5. Ir taip 2 sav suvirs
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 02 26, 13:26) Perskaiciau straipsni apie Alisa. Ziauru, kai tokie dalykai atsitinka. Pilnai zinai ta busena, nes po pirmos laparoskopijos taip pat vos neuzdusau. Bet tuo paciu ir baime apeme. As vis da nezinioje. Mano HCG kvailioja. Praeita sestadieni buvo 5,98, treciadieni 13,2 (treciadieni ir mm atejo) o siandien 15,1. Jis kyla, o gimda kaip ir issivaliusi (tiesa, pludau kraujais tik dvi dienas). Tai va gydytoja vel itaria negimdini, o tai reiskia laporoskopija. Siaubas - bijau jau dabar.
Tavo hcg labai nekyla sparciai, manau, kitas variantas vaistai, aisku daug ilgesnis procesas, bet nereiktu operacijos, pagalvok ir pasikonsultuok su gydytoja
Dekui uz bandymus paguosti. Bet savijauta - gedulas.
Vakar temperatura kilo tiesiog minutemis. Tai dar gyd nedaviau ramybes. Liepe, kai perkops 38, staigiai musti paracetamoliu. 2 tabletem. Jau po pokalbio pasimatavau 38,1. Uz paracetamolio, sugeriau, kol jis suveike, buvo 38,4. Kad organizmas savo darba padare siryt supratau. Visos zarazos zuvo. Temp normali. Savijauta kuo puikiausia. Vakar kamavo pilvo skausmai, issipute jis. Siryt nieko nebeskauda, o pilvas subliusko, kaip koks pradurtas balionas. Vat nuotaika... Manau, kad su zarazom galas buvo ir tiems mazuciams. Ar as teisi, tik laikas parodys. Info apie tokius atvejus ieskojau visur: angiskas, rusiskas svetaines perziurejau. Virs 37 dar, dar, bet virs 38 - nieko gero.
Opti, as gal savaite leidausi diklofenaca, na, is kur tokia pesimistine nuotaika, nera dar nieko bloga! Kad isgerei pora paracetamolio baika
QUOTE(dangutex @ 2010 02 26, 23:19) As vis da nezinioje. Mano HCG kvailioja. Praeita sestadieni buvo 5,98, treciadieni 13,2 (treciadieni ir mm atejo) o siandien 15,1. Jis kyla, o gimda kaip ir issivaliusi (tiesa, pludau kraujais tik dvi dienas). Tai va gydytoja vel itaria negimdini, o tai reiskia laporoskopija. Siaubas - bijau jau dabar. O tu LT?nes kitur su tokiu mazu hcg galima methrotexatate injekcija nestumai naikinti kur jis bebutu,svarbu hcg nebutu daugiau nei 2000 ir nestumo darinys didesnis nei 4 cm diametro.Galima net ir nieko nedaryt,dazniausiai atsimeta pats.As laukiu,injekcijos atsisakiau pirmadieni tikiuosi pats pabegs.HCG didziausias kil iki 219,dabar pamazu eina zemyn.Gal ir tau pavyks isvengt tos laparoskopijos?
Prisijungus as senokai. Kai seniau aktyviai reiskiausi, cia buvo daugybe kitu vardu. Tiek daug ju jau senai su laiminga pabaiga. O as vis toj pacioj sitaucijoj.
Tiesa, prisiskaiciau, kad ar uzkibo, geras zenklas 37 bazine besilaikanti temp. Gal kas bandet sekti tokius dalykus? QUOTE(Opti @ 2010 02 27, 16:19) Tiesa, prisiskaiciau, kad ar uzkibo, geras zenklas 37 bazine besilaikanti temp. Gal kas bandet sekti tokius dalykus? Opti, pasistenk atsipalaiduot
Labas mergaites
Gal kas gali pasakyt kas geriau 3 dienu emrionai ar blastocistos. Man siandien turejo padaryt isodinima 3 (dienu) bet atidejo pirmadieniui. 8 embriona: 5 is ju 8 lasteliu 3-6 rodikliai lyg ir geri bet tai kodel nukele nesuprantu. QUOTE(Asta27 @ 2010 02 27, 18:38) Labas mergaites Gal kas gali pasakyt kas geriau 3 dienu emrionai ar blastocistos. Man siandien turejo padaryt isodinima 3 (dienu) bet atidejo pirmadieniui. 8 embriona: 5 is ju 8 lasteliu 3-6 rodikliai lyg ir geri bet tai kodel nukele nesuprantu. Aisku blastocitos. Jei jau blastocistom nepasiseks, tai jau ne embrionuose bus beda. Jei jie laboratorijos salygimis isaugs, tai tavo gimda jiems - pasaku salis. Tik vat kiti prcesai cia gali pakisti koja.
daivuk27, jau gal zinai kada startuojat? itraukciau saasan
Asta27, o kurioje jus klinikoje gydotes? na, vieni sako, kad geriausia terpe embrioniukams yra motinos iscios, kiti-kad su blastocistomis yra didesne tikimybe pastoti...Taciau ziurint i jusu embrionus, tai jie labai geri - 8lasteliu 3diena pats tas
Baltija, kur dingai?Atsiliepk kaip tau sekasi!
QUOTE(Sella @ 2010 03 01, 10:54) as nedingusi,tik neturiu ka pasakyti grazaus pirmadienio
labas rytas
Noriu paklausti, kaip ilgai po IVF dar buna issiderines ciklas? Pirmos mm buvo keistos, antros prasidejo be jokiu pozymiu ir buno trumpos, o treciu isvis baba BaltijaL, sekmes QUOTE(RositaK @ 2010 03 01, 07:42) daivuk27, jau gal zinai kada startuojat? itraukciau saasan Asta27, o kurioje jus klinikoje gydotes? na, vieni sako, kad geriausia terpe embrioniukams yra motinos iscios, kiti-kad su blastocistomis yra didesne tikimybe pastoti...Taciau ziurint i jusu embrionus, tai jie labai geri - 8lasteliu 3diena pats tas Aciu aciu As gydausi londone. Siandien ta diena net nesitiki kad turesiu kazka pilvuke jau siandien kad tik isikabintu jie ten.
Labas rytas
QUOTE(Opti @ 2010 02 26, 16:51) Info del blastocistu gavom tokia: laboratoriskai uzauga tik 10 % embrionu iki blastocistu, todel, jei yra maziau nei 10 vnt, augint neverta. Tuo labiau, kad embrionams geriausia aplinka - gimda, o ne megintuvelis. Kartais, ypac jei moteriai netoli 40, augina ir maziau, bet matant, kad neistvers iki 6 dienos, sukrauna i gimda anksciau. Na, manau čia kiekvienai individualiai O Tau linkiu, kad viskas būsų tik super ir laikau kumštukus už Tavo didelius HCG skaičius QUOTE(Asta27 @ 2010 03 01, 11:20) Aciu aciu As gydausi londone. Siandien ta diena net nesitiki kad turesiu kazka pilvuke jau siandien kad tik isikabintu jie ten. oi, tai smagiu susitikimu tada Vynyoge, ciklas tikrai gali issiderinti, juk ne saldainius, o hormonus IVF metu vartojame BaltijaL, Opti, vienintelis dalykas, ka dabar gali duoti savo dalelytems, yra ramybe ir pasitikejimas jais - kodel gi jiems to palaikymo nesuteikus?! drauge dovanoja dvigubo viruso paveikta Pregnyl 5000 viena ampole , galioja iki kovo raso. Su didele viltim! veiksmas kaip ir Kaune, dar Marijampolej, bet bandytume pristatyt betkur |