Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF namučiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Viktoriukas*
QUOTE(philipuks @ 2010 02 23, 19:53)
Merginos, o kurios daretes 2 ivf ar kartojotes visus tyrimus? Pvz. spermos tyrima, nors vyras visiskai sveikas?
*

Pas mus tyrimai galioja metus laiko, po jų reikia kartoti 4u.gif
Cassabella
Prisiduodu smile.gif Pilvelyje turiu 1 ,bet jau 15 mm nestuke.gif
VELI
QUOTE(Cassabella @ 2010 02 24, 19:11)
Prisiduodu smile.gif Pilvelyje turiu 1 ,bet jau 15 mm  nestuke.gif
*

wub.gif koks dickis 4u.gif
fokina 1972
*

saunumelis,aukit taip ir toliau 4u.gif mirksiukas.gif
Cassabella
Aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif
Visoms linkiu pagriebti virsusiuka, atsipalaiduokite ir nusiteikite optimistiskai biggrin.gif
Ir tada viskas pavyks thumbup.gif
rozele78
QUOTE(Cassabella @ 2010 02 25, 10:55)
Aciu uz palinkejimus  mirksiukas.gif
Visoms linkiu pagriebti virsusiuka, atsipalaiduokite ir nusiteikite optimistiskai  biggrin.gif
Ir tada viskas pavyks  thumbup.gif
*

griebiu virusiuka bigsmile.gif Na bet tikrai dickis pas tave auga, lengvu tau menesiuku wub.gif
Enrika Balčiūnas
*

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Dideliausi sveikinimai bigsmile.gif

Gaudau...gaudau... PAGAVAU Tavo siunčiamą virusiuką... mirksiukas.gif
Sesita
QUOTE(irmuse2 @ 2010 02 24, 14:42)
Sesita kaip tau sekasi?Laukiame žinių biggrin.gif

Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane ax.gif . Tyliai sėdžiu kaip pelytė po šluota ir laukiu savo 12 savaičių (po to lauksiu genetikės konsultacijos, dar vėliau, jeigu viskas tvarkoj - 20 savaitėlių ir t.t. biggrin.gif ). Va taip ir gyvenu, laukime ir pastovioj baimėj, ar tikrai viskas gerai unsure.gif . Paskutinį kartą pas savo ginę buvau, kai buvo 9 sav. Atsilieka mažiukas savaite, bet gal dar pasivys, o gal tiesiog vėliau implantavosi??? g.gif Dabar eisiu pasirodyti po 3 sav., tai galit įsivaizduoti, kaip man prailgo doh.gif .
Tiesa, vis dar vartoju Clexane, Aspiriną ir Crinoną.
Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų nestuke.gif . Labai už visas džiaugiuosi. O kitoms linkiu iš visos širdies kantrybės, tikėjimo, kad tikrai tikrai pasiseks, nesigręžioti atgal ir svarbiausia - teigiamų rezultatų. Mintyse "sergu" už visas nevaisingas poras. Sėkmės, merginos 4u.gif .
irmuse2
QUOTE(Sesita @ 2010 02 25, 15:39)
Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane  ax.gif . Tyliai sėdžiu kaip pelytė po šluota ir laukiu savo 12 savaičių (po to lauksiu genetikės konsultacijos, dar vėliau, jeigu viskas tvarkoj - 20 savaitėlių ir t.t.  biggrin.gif ). Va taip ir gyvenu, laukime ir pastovioj baimėj, ar tikrai viskas gerai unsure.gif .  Paskutinį kartą pas savo ginę buvau, kai buvo 9 sav. Atsilieka mažiukas savaite, bet gal dar pasivys, o gal tiesiog vėliau implantavosi???  g.gif Dabar eisiu pasirodyti po 3 sav., tai galit įsivaizduoti, kaip man prailgo  doh.gif .
Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų  nestuke.gif . Labai už visas džiaugiuosi. O kitoms linkiu iš visos širdies kantrybės, tikėjimo, kad tikrai tikrai pasiseks, nesigręžioti atgal ir svarbiausia - teigiamų rezultatų. Mintyse "sergu" už visas nevaisingas poras. Sėkmės, merginos  4u.gif .
*

Labas Sesita, pagaliau sulaukiau žinių ir iš tavęs. Kaip galėčiau tave pamiršti, juk turiu tokia pat ligą kaip ir tu,tad ir įdomu kaip Jums sekasi mirksiukas.gif
Manau, kad viskas bus Jums gerai, pamatysi, laikyk savo džiaugsmelį ir kuo mažiau nervuokis biggrin.gif
Visada laukiu naujienų iš tavęs, kai apsilankysi pas gine, parašyk mirksiukas.gif
Sekmės kuo dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Enrika Balčiūnas
QUOTE(Sesita @ 2010 02 25, 15:39)
Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane  ax.gif . Tyliai sėdžiu kaip pelytė po šluota ir laukiu savo 12 savaičių (po to lauksiu genetikės konsultacijos, dar vėliau, jeigu viskas tvarkoj - 20 savaitėlių ir t.t.  biggrin.gif ). Va taip ir gyvenu, laukime ir pastovioj baimėj, ar tikrai viskas gerai unsure.gif .  Paskutinį kartą pas savo ginę buvau, kai buvo 9 sav. Atsilieka mažiukas savaite, bet gal dar pasivys, o gal tiesiog vėliau implantavosi???  g.gif Dabar eisiu pasirodyti po 3 sav., tai galit įsivaizduoti, kaip man prailgo  doh.gif .
Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų  nestuke.gif . Labai už visas džiaugiuosi. O kitoms linkiu iš visos širdies kantrybės, tikėjimo, kad tikrai tikrai pasiseks, nesigręžioti atgal ir svarbiausia - teigiamų rezultatų. Mintyse "sergu" už visas nevaisingas poras. Sėkmės, merginos  4u.gif .
*

Viskas yra ir bus gerai mirksiukas.gif Laikyk savo mažiuką stipriai stipriai, kad užaugtų didelis vyras bigsmile.gif
Lengvų mėnesiukų mirksiukas.gif Aukite ir žydėkite bigsmile.gif

P.S. Tik kuo mažiau streso! mirksiukas.gif ir daugiau pozityvių minčių bigsmile.gif
Sesita
QUOTE(irmuse2 @ 2010 02 25, 16:20)
Labas Sesita, pagaliau sulaukiau žinių ir iš tavęs. Kaip galėčiau tave pamiršti, juk turiu tokia pat ligą kaip ir tu,tad ir įdomu kaip Jums sekasi mirksiukas.gif
Manau, kad viskas bus Jums gerai, pamatysi, laikyk savo džiaugsmelį ir kuo mažiau nervuokis biggrin.gif
Visada laukiu naujienų iš tavęs, kai apsilankysi pas gine, parašyk mirksiukas.gif
Sekmės kuo dideliausios 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Likimo sese friends.gif . Ir aš tą patį dariau. Atrodo, paskaitai, kad kažkas su endo pastojo ir užsižiebė nauja vilties kibirkštėlė. Susikaupi ir vėl į kovą už savo svajonę. Suprantu tave labai.
Būtinai parašysiu po kito vizito. Ir tau sėkmės mirksiukas.gif .
Dijav
Sesita tiesiog puiku 4u.gif
Ar gali pakartoti kokie buvo Tavo HCG skaičiukai, kiek atsimenu jie negerai pagal medikus dvigubejo g.gif o pažėk žirnis įsitaisęs pas mamytę kuo puikiausiai thumbup.gif
Aš gi skaičiavau skaičiavau jei pameni ir buvau išvedus formulę, kad kaip ir gerai viskas biggrin.gif
Tokie atvejai dar kartą įrodo, kad ,jei lemta, tai lemta ir tas stebukliukas pasiliks pas mamytę visus 9 mėn. thumbup.gif
rugegele1
Sesita tikėk ir viskas bus gerai ,jau dabar gerai mirksiukas.gif svarbiausia negalima negero mąstyti,čia tau ir tavo kruopiukui 4u.gif lengvų 9 mėnesiukų wub.gif
Opti
[quote=RositaK,2010 02 24, 14:33]
tai augina iki blastocistu tuomet 4u.gif o kiek embrioniuku? beje, kodel nenori i musu sarasiuka? ax.gif unsure.gif

Galit itraukt. 2 grazios blastocistos, 3 siaip, uz kompanija jau su manimi.
philipuks
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 02 23, 23:48)
Aš to paties klausiau savo gines, mat irgi ruošiamės antrajam kartui, tai sakė nieko kartoti nereikia, nes TIK metai praėjo nuo ano bandymo, bet man pasirodė labai keista dėl to, juk per metus galėjo daug kas pakisti  g.gif  ko gero pries bandydama sau pati pasiskirsiu bent jau išsitirti prolaktiną, nes anksčiau esu turėjus jo padidėjimą (o kaip žinia, tokiu atveju pastojimas kaip ir nelabai galimas), dėl vyro tai kažkaip ramu, gine sake, jei ir būtų koks pablogėjimas, čia gi ne IUI, vis tiek ras kelis gerus buožgalviukus  tongue.gif ar taikys ICSI. Tai tiek.
*

Aisku, nes su spermos tyrimu problemu daugiausia. Vyras sveikas kaip ridikas, problemos manyje blink.gif
Sidabrėlė
QUOTE(philipuks @ 2010 02 25, 19:55)
Aisku, nes su spermos tyrimu problemu daugiausia. Vyras sveikas kaip ridikas, problemos manyje  blink.gif
*

Nesupratau Jūsų komentaro, čia Jūs apie save ar apie mane? g.gif Ir kodėl su spermos tyrimu problemų daugiausia? g.gif
mykolina
Sveikos 4u.gif
Man punkcija bus pirmadieni, 19 c.d. blink.gif Isodinimas dar po 3-4 dienu sake turbut, tai kad jau mano ciklas is tikruju i pabaiga buna tokiom dienom g.gif
Opti tau irgi kazkas panasaus kaip supratau. Tai ka sake del to ruosimosi kitam ciklui, nes irgi turejai neramumu ax.gif
Dar idomu pagal ka sprendzia po keliu dienu isodinti ir ar auginti blastocistas, kuo jos skiriasi blush2.gif
Sesita
QUOTE(Dijav @ 2010 02 25, 18:57)
Sesita tiesiog puiku 4u.gif
Ar gali pakartoti kokie buvo Tavo HCG skaičiukai, kiek atsimenu jie negerai pagal medikus dvigubejo g.gif o pažėk žirnis įsitaisęs pas mamytę kuo puikiausiai thumbup.gif
Aš gi skaičiavau skaičiavau jei pameni ir  buvau išvedus formulę, kad kaip ir gerai viskas biggrin.gif
Tokie atvejai dar kartą įrodo, kad ,jei lemta, tai lemta ir tas stebukliukas pasiliks pas mamytę visus 9 mėn.  thumbup.gif
*

Mano skaičiukus aš net prisiminti bijau. Jie didžiausia mano dabartinio nerimo priežastis. Pažiūrėkit pačios:
14 DPO - 46
22DPO - 508
28 DPO 1655
37 DPO - virš 9000 (kiek tiksliai, deja nebepamenu).
Na niekaip niekaip man jie neįsipaišo į normalaus HCG ribas doh.gif . O jau apie normalų dvigubėjimą išvis tyliu...
Prašau Dievulio, kad viskas būtų gerai. Viskas dabar jo rankose.
Papildyta:
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 02 25, 16:25)
Viskas yra ir bus gerai  mirksiukas.gif Laikyk savo mažiuką stipriai stipriai, kad užaugtų didelis vyras  bigsmile.gif
Lengvų mėnesiukų  mirksiukas.gif Aukite ir žydėkite  bigsmile.gif

P.S. Tik kuo mažiau streso!  mirksiukas.gif ir daugiau pozityvių minčių  bigsmile.gif
*

QUOTE(rugegele1 @ 2010 02 25, 19:20)
Sesita tikėk ir viskas bus gerai ,jau dabar gerai mirksiukas.gif svarbiausia negalima negero mąstyti,čia tau ir tavo kruopiukui 4u.gif lengvų 9 mėnesiukų wub.gif
*

Ačiū, merginos, už palaikymą 4u.gif .

RositaK
QUOTE(Opti @ 2010 02 25, 19:39)
Galit itraukt. 2 grazios blastocistos, 3 siaip, uz kompanija jau su manimi.
*

tai dare dviguba isodinama- dejo viena keliu dienu ir paskui dvi blasto.? 4u.gif o uzsaldet dar kazka? pas ka gydotes? kelintas IVF? wub.gif
Sesita, laikyk kiek galedama wub.gif 4u.gif
mykolina, tu esi uzslopinta, tai nemanau kad siuo metu ciklo dienos kazka reiskia 4u.gif atsipalaiduok ir augink derliu - beje, paaugo? ax.gif
mykolina
QUOTE(RositaK @ 2010 02 26, 11:10)
mykolina, tu esi uzslopinta, tai nemanau kad siuo metu ciklo dienos kazka reiskia  4u.gif atsipalaiduok ir augink derliu - beje, paaugo?  ax.gif
*

Jo paaugo siek tiek, vakar buvo apie 16 tie didieji. Nuo tokiu doziu tai vistiek per letai auga. Dar vakar ir siandien leidziuos gonali ir merionali, o rytoj 22 val ovitrelis, pirmadieni 8 val. turiu buti jau pas juos punkcijai rolleyes.gif
Taip iseis kad stebejo mane tiktai Treijsas, o visa kita darys kazkos gydytojas Vitols. Siaip vakar Treijsas sake, kad vienu metu nebetikejo, kad aplamai man jie uzaugs. Tai jauciu butu viska nutraukes doh.gif Ar kaip kazin daro tokiais atvejais g.gif
Dabar ramiai lauksiu pirmadienio, kazkaip nebebijau dabar jau, vakar ramesne jau grizau nors dar tik viskas priesaky, bet bent jau ramu kad auga ten jie pas mane. Ir jauciu gali buti kad augins man iki blastocistu, tik nezinau pagal ka cia taip sprendzia.
RositaK
QUOTE(mykolina @ 2010 02 26, 11:47)
Ir jauciu gali buti kad augins man iki blastocistu, tik nezinau pagal ka cia taip sprendzia.
*

nu smagu, kad apsiraminai ir kad nereikejo nutraukti - manau butu taip ir atsitike, jei nebutu auge unsure.gif bet dabar super thumbup.gif o kiek mazdaug turi ju?
del blastocistu - as vat ir nesuprantu, vienoms ir kelis augina iki balstoc., o kitoms ne vieno...matyt gal nuo kokybes embrionu. g.gif
del gydytojo: nepergyvenk, gydytojas jau viska atliko kas reikejo, dabar liko labaratorinis darbas 4u.gif beto, jie ten kolegos 4u.gif
beje, noriu pataisyti kazkada teigta info - Embrions klinikoje saldo letuoju budu, ir nesaldo blastocistu delto kaip suprantu
zynaida
[quote=Sesita,2010 02 26, 07:48]
Mano skaičiukus aš net prisiminti bijau. Jie didžiausia mano dabartinio nerimo priežastis. Pažiūrėkit pačios:
14 DPO - 46
22DPO - 508
28 DPO 1655
37 DPO - virš 9000 (kiek tiksliai, deja nebepamenu)
tik atsipalaiduok mergaite smile.gif mano 9DPO-38
16DPO-872
o veliau tukstanciai biggrin.gif pradzioj galvojo,kad ne vienas,bet buvo vienas thumbup.gif
viskas bus pas tave gerai smile.gif
*Viktoriukas*
Iš Lietuvos ryto apie allisa ax.gif
Vynyoge
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 02 26, 13:26)

Ziauru.... doh.gif
Opti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 26, 12:13)
nu smagu, kad apsiraminai ir kad nereikejo nutraukti - manau butu taip ir atsitike, jei nebutu auge  unsure.gif bet dabar super  thumbup.gif o kiek mazdaug turi ju?
del blastocistu - as vat ir nesuprantu, vienoms ir kelis augina iki balstoc., o kitoms ne vieno...matyt gal nuo kokybes embrionu.  g.gif
del gydytojo: nepergyvenk, gydytojas jau viska atliko kas reikejo, dabar liko labaratorinis darbas  4u.gif beto, jie ten kolegos  4u.gif
beje, noriu pataisyti kazkada teigta info - Embrions klinikoje saldo letuoju budu, ir nesaldo blastocistu delto kaip suprantu
*

Pas mane antras IVF, bet dar du kartai su saldytais buvo. Abiais atvejais daug kaisialasciu, hiperstimuliacija. Po pirmo IVF sudejom po sesis embrionus i du vamzdelius ir uzsaldem (tik dvieju dienu buvo). Atsilo ir atitiko visus medicininius parametrus viena karta visi, kita keturi. Deja nieko.
II IVF nutarem technologiskai kazka keist. Info del blastocistu gavom tokia: laboratoriskai uzauga tik 10 % embrionu iki blastocistu, todel, jei yra maziau nei 10 vnt, augint neverta. Tuo labiau, kad embrionams geriausia aplinka - gimda, o ne megintuvelis. Kartais, ypac jei moteriai netoli 40, augina ir maziau, bet matant, kad neistvers iki 6 dienos, sukrauna i gimda anksciau.
Yra dar viena technoogija: 3 dienu embrionu sieneliu ploninimas. Pasauline statistika teigia, kad tikimybe tokia pati, kaip ir blastocistu.
Man augino 10 puikiausiu embrionu (dar 6 uzsalde 3 dienu), 2 isaugo pagal visus parametrus, visi kiti ir buvo gyvi, bet aiskiai atsilike. Todel 2 isodino normalius, o treciam dave paskutini sansa. Visus ikele 6 dienu.

Vakar isodino, siandien kuno temperatura 37. Skambinau gydytojai, sake taip buna, nuo ko, neaiskino, liepe sekti bukle, jei temp., kils, skambinti, jokiu savarankisku gydymusi nedaryti grieztai. Kad tai tikrai susije su procedura, aisku, bet kas ne taip? Kas is tu embrionu liks?
RositaK
QUOTE(Opti @ 2010 02 26, 16:51)
Kad tai tikrai susije su procedura, aisku, bet kas ne taip? Kas is tu embrionu liks?
*

supratau 4u.gif
na, kas liks, pamatysim jau po geru 10dienu 4u.gif kiek matau, grazus embrionai tavo 4u.gif dabar tik tikejimo jais wub.gif 4u.gif
neatsakei kur gydotes ax.gif 4u.gif ir kas apie tuos 10% kalbejo?
Opti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 26, 17:13)
supratau  4u.gif
na, kas liks, pamatysim jau po geru 10dienu  4u.gif kiek matau, grazus embrionai tavo  4u.gif dabar tik tikejimo jais  wub.gif  4u.gif
neatsakei kur gydotes  ax.gif  4u.gif ir kas apie tuos 10% kalbejo?
*

Gydomes VC Viln, visa info pati gyd. pateikia.
Opti
Praejo valanda, o temp 37,5. Puoliau vel skambint. Isklausinejo ar dar ka skauda, nuspernde, kad ko gero bus crenone kartu pateke per isodinima. Ot graziausia. Sako, taip buna, bet daugiau, nei 37 ir kelios dalys del to nekyla.
Darausi isvada, kad IVF sekme - atsitiktinumu virtine, kai tiesiog visos palankios savybes susideda i viena vieta. Turim ko gero visokiu embrionu: saldytu, keptu, tik nei vieno, is kurio zmogus galetu isaugt.
daivukas27
Sveikos ir as noriu prie jusu jungtis,jei priimsit. smile.gif Mes ir zadam darytis IVF,nes pas mane tik vienas kiausintakis geras,bet jame nebresta folikulai,tai gyd.Tvarijonaviciene patare darytis IVF.Tai turiu toki klausimuka,gal kam dare si gydytoja,kokia nuomone apie ja?
renatele
QUOTE(daivukas27 @ 2010 02 26, 18:04)
Sveikos ir as noriu prie jusu jungtis,jei priimsit. smile.gif Mes ir zadam darytis IVF,nes pas mane tik vienas kiausintakis geras,bet jame nebresta folikulai,tai gyd.Tvarijonaviciene patare darytis IVF.Tai turiu toki klausimuka,gal kam dare si gydytoja,kokia nuomone apie ja?
*

Puiki gydytoja. Didele patirtis. Labai atsakinga, viską paaskina. smile.gif
VELI
II IVF nutarem technologiskai kazka keist. Info del blastocistu gavom tokia: laboratoriskai uzauga tik 10 % embrionu iki blastocistu, todel, jei yra maziau nei 10 vnt, augint neverta.
*

g.gif man is paliktu 4, visi keturi uzaugo iki blast, is ju 3 thumbup.gif kokybes... ax.gif manau tie procentai labai individualiai kiekvienam..
bet kas per poziuris "ga but pakliuvo.."? doh.gif

laikau kumstukus uz tavo nestuke.gif nestuke.gif
dizzy___
Opti, na, nesijaudink tu del tos tempos, juk ne 40 mirksiukas.gif Zinai, po visu siu gydymu, kai pastojau naturaliai ir to nezinojau, viso velnio buvo, bet tfu, tfu, mazius auga, taigi, svarbu tikek, kad ir kokios ten salygos, tavo puikus embrionai isikibs visom keturiom 4u.gif
pliuske
Opti, man zinok po IVF irgi temperatura buvo pakilus. Kasdien sokinedavo nuo 37 iki 37.5. Ir taip 2 sav suvirs doh.gif Jauciausi tikrai nekaip,kaip serganti. Na, tikekimes, kad tau viskas bus gerai, atsipalaiduok ir stenkis kuo maziau kreipti demesi i viska (ko as nedariau)Sekmes mirksiukas.gif
dangutex
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 02 26, 13:26)

Perskaiciau straipsni apie Alisa. Ziauru, kai tokie dalykai atsitinka. Pilnai zinai ta busena, nes po pirmos laparoskopijos taip pat vos neuzdusau.
Bet tuo paciu ir baime apeme.
As vis da nezinioje. Mano HCG kvailioja. Praeita sestadieni buvo 5,98, treciadieni 13,2 (treciadieni ir mm atejo) o siandien 15,1. Jis kyla, o gimda kaip ir issivaliusi (tiesa, pludau kraujais tik dvi dienas). Tai va gydytoja vel itaria negimdini, o tai reiskia laporoskopija. Siaubas - bijau jau dabar.
dizzy___
Tavo hcg labai nekyla sparciai, manau, kitas variantas vaistai, aisku daug ilgesnis procesas, bet nereiktu operacijos, pagalvok ir pasikonsultuok su gydytoja mirksiukas.gif
Opti
Dekui uz bandymus paguosti. Bet savijauta - gedulas.
Vakar temperatura kilo tiesiog minutemis. Tai dar gyd nedaviau ramybes. Liepe, kai perkops 38, staigiai musti paracetamoliu. 2 tabletem. Jau po pokalbio pasimatavau 38,1. Uz paracetamolio, sugeriau, kol jis suveike, buvo 38,4.
Kad organizmas savo darba padare siryt supratau. Visos zarazos zuvo. Temp normali. Savijauta kuo puikiausia. Vakar kamavo pilvo skausmai, issipute jis. Siryt nieko nebeskauda, o pilvas subliusko, kaip koks pradurtas balionas.
Vat nuotaika... Manau, kad su zarazom galas buvo ir tiems mazuciams. Ar as teisi, tik laikas parodys. Info apie tokius atvejus ieskojau visur: angiskas, rusiskas svetaines perziurejau. Virs 37 dar, dar, bet virs 38 - nieko gero.
dizzy___
Opti, as gal savaite leidausi diklofenaca, na, is kur tokia pesimistine nuotaika, nera dar nieko bloga! Kad isgerei pora paracetamolio baika mirksiukas.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(dangutex @ 2010 02 26, 23:19)
As vis da nezinioje. Mano HCG kvailioja. Praeita sestadieni buvo 5,98, treciadieni 13,2 (treciadieni ir mm atejo) o siandien 15,1. Jis kyla, o gimda kaip ir issivaliusi (tiesa, pludau kraujais tik dvi dienas). Tai va gydytoja vel itaria negimdini, o tai reiskia laporoskopija. Siaubas - bijau jau dabar.
*

O tu LT?nes kitur su tokiu mazu hcg galima methrotexatate injekcija nestumai naikinti kur jis bebutu,svarbu hcg nebutu daugiau nei 2000 ir nestumo darinys didesnis nei 4 cm diametro.Galima net ir nieko nedaryt,dazniausiai atsimeta pats.As laukiu,injekcijos atsisakiau pirmadieni tikiuosi pats pabegs.HCG didziausias kil iki 219,dabar pamazu eina zemyn.Gal ir tau pavyks isvengt tos laparoskopijos?
zirza
QUOTE(renatele @ 2010 02 26, 20:59)
Puiki gydytoja. Didele patirtis. Labai atsakinga, viską paaskina.  smile.gif
*

renatele, o kaip tau pavyko? bigsmile.gif
pamenu tavo grazius postus dar is senu laiku - gal del, kad ir tu su endo, berods.. ax.gif
labai labai sveikinu 4u.gif
Opti
Prisijungus as senokai. Kai seniau aktyviai reiskiausi, cia buvo daugybe kitu vardu. Tiek daug ju jau senai su laiminga pabaiga. O as vis toj pacioj sitaucijoj.

Tiesa, prisiskaiciau, kad ar uzkibo, geras zenklas 37 bazine besilaikanti temp. Gal kas bandet sekti tokius dalykus?
dizzy___
QUOTE(Opti @ 2010 02 27, 16:19)
Tiesa, prisiskaiciau, kad ar uzkibo, geras zenklas 37 bazine besilaikanti temp. Gal kas bandet sekti tokius dalykus?
*

Opti, pasistenk atsipalaiduot 4u.gif Bazine temperatura nerodys nieko tiksliai, nes juk prisileidus esi kruva vaistu...jei pastotum naturaliai, tuomet taip, o dabar palinkesiu kantrybes mirksiukas.gif Beje, kai pirma karta dariausi, hcg tyrima atlikau po savaites, man dar parode vaistu likucius, tavo situacijoj bus kiek kitaip, nes ilgokai embrionus augino, taciau vis tiek reikes palaukt...
Asta27
Labas mergaites

Gal kas gali pasakyt kas geriau 3 dienu emrionai ar blastocistos. Man siandien turejo padaryt isodinima 3 (dienu) bet atidejo pirmadieniui. 8 embriona: 5 is ju 8 lasteliu 3-6
rodikliai lyg ir geri bet tai kodel nukele nesuprantu.
Opti
QUOTE(Asta27 @ 2010 02 27, 18:38)
Labas mergaites

Gal kas gali pasakyt kas geriau 3 dienu emrionai ar blastocistos. Man siandien turejo padaryt isodinima 3 (dienu) bet atidejo pirmadieniui. 8 embriona: 5 is ju 8 lasteliu 3-6
rodikliai lyg ir geri bet tai kodel nukele nesuprantu.
*

Aisku blastocitos. Jei jau blastocistom nepasiseks, tai jau ne embrionuose bus beda. Jei jie laboratorijos salygimis isaugs, tai tavo gimda jiems - pasaku salis. Tik vat kiti prcesai cia gali pakisti koja.
RositaK
daivuk27, jau gal zinai kada startuojat? itraukciau saasan ax.gif 4u.gif
Asta27, o kurioje jus klinikoje gydotes? na, vieni sako, kad geriausia terpe embrioniukams yra motinos iscios, kiti-kad su blastocistomis yra didesne tikimybe pastoti...Taciau ziurint i jusu embrionus, tai jie labai geri - 8lasteliu 3diena pats tas thumbup.gif deciau didelias viltis wub.gif
Sella
Baltija, kur dingai?Atsiliepk kaip tau sekasi! smile.gif
Baltija L.
QUOTE(Sella @ 2010 03 01, 10:54)
Baltija, kur dingai?Atsiliepk kaip tau sekasi! smile.gif
*

lotuliukas.gif labukas
as nedingusi,tik neturiu ka pasakyti ax.gif apart to,kad leidziuosi vaistus nuo 21 cd jau turejau mmm,bet vis dar leidziuosi ir tik ketvirtad einu pas daktara,darys skana,ir tada jauciu paskirs doze ir starta su gonal....nesistebek ,toks jausmas,kad taiko dar netaikyta schema doh.gif nes nelabai suprantu kodel leidziuosi ta buserelin,ir kiek ji dar leisiuos(nes dar liko 2.5 buteliuko,o doze yra 0.5ml-tai vieno buteliuko uztenka ~7d) tai vat tokios kol kas naujienos...kaip tu?kokiu ziniu turi? ax.gif
grazaus pirmadienio 4u.gif
Vynyoge
labas rytas 4u.gif

Noriu paklausti, kaip ilgai po IVF dar buna issiderines ciklas? Pirmos mm buvo keistos, antros prasidejo be jokiu pozymiu ir buno trumpos, o treciu isvis baba g.gif vakar net NT dariau, bet irgi be rezultatu...paprastai ciklas kaip laikrodis budavo 28 d, o dabar jau 33 d...

BaltijaL, sekmes 4u.gif
Asta27
QUOTE(RositaK @ 2010 03 01, 07:42)
daivuk27, jau gal zinai kada startuojat? itraukciau saasan  ax.gif  4u.gif
Asta27, o kurioje jus klinikoje gydotes? na, vieni sako, kad geriausia terpe embrioniukams yra motinos iscios, kiti-kad su blastocistomis yra didesne tikimybe pastoti...Taciau ziurint i jusu embrionus, tai jie labai geri - 8lasteliu 3diena pats tas  thumbup.gif deciau didelias viltis  wub.gif
*

Aciu aciu
As gydausi londone. Siandien ta diena net nesitiki kad turesiu kazka pilvuke jau siandien kad tik isikabintu jie ten. nestuke.gif
Enrika Balčiūnas
Labas rytas smile.gif

Info del blastocistu gavom tokia: laboratoriskai uzauga tik 10 % embrionu iki blastocistu, todel, jei yra maziau nei 10 vnt, augint neverta. Tuo labiau, kad embrionams geriausia aplinka - gimda, o ne megintuvelis. Kartais, ypac jei moteriai netoli 40, augina ir maziau, bet matant, kad neistvers iki 6 dienos, sukrauna i gimda anksciau.
*

Na, manau čia kiekvienai individualiai mirksiukas.gif Man išpunktavo 16 kiaušialąsčių, iš kurių 11 apsivaisino, 9 superiniai embrionai, įsodinti 2 dieną (šeštadienį punkcija, o pirmadienį embrionai) ir augino iki blastocistų tai užaugo puikios blastocistos ir buvo įsodinta penktadienį. Kitus užšaldė. Viskas buvo superinės kokybės, o rezultatas vistiek nulinis doh.gif Kiekvienai labai individualiai ir auga, ir dalinasi, ir įsikabina, jei lemta tai ir tas vienas vienintelis nepergeriausias įsikabintų mirksiukas.gif

O Tau linkiu, kad viskas būsų tik super ir laikau kumštukus už Tavo didelius HCG skaičius mirksiukas.gif
RositaK
QUOTE(Asta27 @ 2010 03 01, 11:20)
Aciu aciu
As gydausi londone. Siandien ta diena net nesitiki kad turesiu kazka pilvuke jau siandien kad tik isikabintu jie ten. nestuke.gif
*

oi, tai smagiu susitikimu tada wub.gif 4u.gif gal galiu itraukti sarasiukin? wub.gif kelintas IVF? 4u.gif ir kiek pas jus sodina blastoc.?
Vynyoge, ciklas tikrai gali issiderinti, juk ne saldainius, o hormonus IVF metu vartojame rolleyes.gif kantrybes wub.gif
BaltijaL, 4u.gif 4u.gif
Opti, vienintelis dalykas, ka dabar gali duoti savo dalelytems, yra ramybe ir pasitikejimas jais - kodel gi jiems to palaikymo nesuteikus?! wub.gif 4u.gif

drauge dovanoja dvigubo viruso paveikta Pregnyl 5000 viena ampole , galioja iki kovo raso. Su didele viltim! veiksmas kaip ir Kaune, dar Marijampolej, bet bandytume pristatyt betkur thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.