Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "KAIP MAN STABDĖ GIMDYMĄ"
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Ryto@Rasa
gimdymo istorija "KAIP MAN STABDĖ GIMDYMĄ"

visą karaliaus gimimo dieną kas valandą jausdavau susitraukimus, bet galvoju, gi jau pora savaičių po truputį jausdavau kažką. tai nelabai kreipiau dėmesį. svečiai sukviesti, valgyt daroma....vidurius leidžia (na iš vakaro džiovintų slyvų pavalgiau), bet ne vandeniu...valgyt nesinori....
vakare skambinu ginei: "nusipirk vaistų gyn....(užkrito) arba brendžio įkalk" . na vakare vaistų neturiu, tai brendžio įkaliau. kaip negeriančiai, tai dzin viskas pasidarė, galvoju, čia ko aš stresuoju, viskas valdoma ir čiki. einu miegot. pamiegu nuo pusės dvylikos iki pirmos. per tą laiką jaučiu penkis susitraukimus, bet miegu...gi jau pirmą nebejuokinga daros. pradėjau skaičiuoti...oooo kas aštuonios minutės....skambinu ginei:" važiuok į ligoninę, sustabdys gimdymą".
na aš klusniai pasiėmiau tašes, kol apsirengiau-užtruko, nes jau sąrėmiai ooooo ant kelių klupdo....
betgi važiuoju stabdyti gimdymo....atsisveikinu su dukra, paskutiniai nurodymai, kaip elgtis su mažyliu ir tiutiu-varom kaunan....
pakely kas du sąrėmius stojam ir aš šlapinuos (visai kaip laukinis šuva---bet taip spaudžia, kad nors į kelnes varyk)...užtrukom kely dėl to....vis dėlto ir kelias netrumpas-50 km...
atvažiuoju į priėmimą. aiškinu, kad man priešlaikinis (35sav), kad reik stabdyt....akušerė tik girdžiu kažkur skambina: "ateikit, penktas vaikas, kas šešios minutės, reik patikrint"
ateina gal gydytoja....ant kėdės...oooo...akys suapvalėja---galit savo gydytojai neskambint-nespės atvažiuoti. beveik pilnas atsidarymas blink.gif
nebaigus pildyt dokumentų, veda mane į gimdyklą (nes sąrėmiai ant kelių klupdo), ten patikrina-septyni cm.....ant stalo...." mes tuoj susiruošim, tada leidžiam vandenis ir gimdom..."KKĄĄĄĄĄĄ???????? nebus jokio epidūro, jau per vėlu doh.gif ....jei nenuleisim, užtruksit su sąrėmiais....(pirmą kart vandenys nenubėgo namie bigsmile.gif )
ir ką---susiruošia---leidžia vandenis.....noriu stumt...sako, palauk, nestumk...ką laukt, NEBEGALIU....pora sąrėmių praleidžiu šiaip ne taip, ir stumiu. vienas postūmis ir lelia jau.....verkia.....mergytė wub.gif .....tokia pat kaip karalius.....padeda ant krūtinės wub.gif wub.gif wub.gif po dviejų minučių atima naujagimių daktarai----nešam inkubatoriun...blogai kvėpuoja, turbūt plaučiai neišsiskleidę, nesubrendę verysad.gif
išneša. mane patikrina-neplyšau....
palatos užimtos, guliu gimdykloj, vyras parneša žinias iš lėlytės verysad.gif prigąsdino labai daug, prijungė turbūt viską ką turėjo.....
kai nuėjau po poros valandų - žliumbiau, pamačius vaizdą....
darė tyrimus, rodė blogus kraujo duomenis-bakterija...ji sukėlė gimdymą ir jo metu persidavė lėlytei doh.gif iškart lašinės, antibiotikai. lašinės į bambytę, nes niekur neranda venų...kur įduria-ten sprogsta doh.gif subadė visą....ketvirtą dieną išėmė iš inkubatoriaus ir davė man....trys dienas blioviau verysad.gif cool.gif
bet dabar mano varlytė su manim, auga, stiprėja kasdien....
sesės su broliuku labai ją myli ir džiaugiasi...
mamymamy
Nu tu šakės, ale viskas bistriai biggrin.gif . Ačiū dievui, kad mergytei viskas gerai thumbup.gif . Aukit 4u.gif Šaunus Jūsų būrelis wub.gif .
aidaa
mamalora , radusi tave cia negalejau praeit "pro sali" . Nuostabi istorija, o nuostabiausia joje TU 4u.gif
Sveikatytes, stiprybes, Dievo globos visuose Tavo reikaluosev wub.gif
**karina**
sekmes jums 4u.gif 4u.gif aukit dideles ir sveikutes mirksiukas.gif
cuoliukė
kuo didžiausi svekinimai ir didelės sėkmės jums augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ryto@Rasa
ačiū wub.gif
ederi
Sekmes Jums smile.gif
samadeva
didele grazi seimyna wub.gif bukit stiprus ir sveiki 4u.gif
irmaba
idomu buvo skaityti 4u.gif
aukit dideles ir sveikutes 4u.gif
...sara...
...laikykitės ir aukit sveikutės wub.gif
S.A.T.I.N.E
is tiesu labai sauni mama 4u.gif tegul tavo dukryte kas diena vis stipreja ir grazeja smile.gif
Lady_W
kaip matau dar ne viena gimdyma galima butu aprasyt biggrin.gif ... idomu kaip kiti i ši pasaulį beldesi smile.gif sveikinimai 4u.gif sveikateles 4u.gif 4u.gif
GudriLapė
daug sveikatytės ir sėkmės jums augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Omrum
svekinu 4u.gif , bet vienas nesusipratimas aš kažką ne taip supratau , sūnui metukai , dukrai 11 mėnesiu o kitai dukrai 21 diena?
@mamyčiukas@
sekmes augant 4u.gif mirksiukas.gif
Ryto@Rasa
QUOTE(Lera @ 2010 02 22, 15:10)
svekinu  4u.gif  , bet vienas nesusipratimas aš kažką ne taip supratau , sūnui metukai , dukrai 11 mėnesiu o kitai dukrai 21 diena?
*

sūnui metukai, dukrai vienuolika metų ir kitai dukrytei dvidešimt viena diena. dar vyresnei dukrai keturiolika metų ir dar vienam sūnui aštuoniolika metų
floridija
Graziai aprasyta istorija 4u.gif Sekmes auginant gausia seimynele 4u.gif
Ryto@Rasa
ačiū visoms už atsiliepimus 4u.gif
rence*
Sveikinu su lengvu ir greitu gimdymu 4u.gif
Sveikatytes visiems vaikuciams ir ypac maziausiai princesei!
Shaunuole mama!
liolia79
Sveikinu 4u.gif Sekmes jusu didelei seimai ir daug daug sveikateles mazulei 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
yoyo75
Na ir šauni šeimynėlė jūsų 4u.gif o istorija puiki
sėkmės visiems,sveikatėlės mažytei princesytei wub.gif
vi78
grazi istorija thumbup.gif sekmes jusu seimynelei 4u.gif
Ryto@Rasa
ačiū 4u.gif
auksiukas22
svekinimai susilaukus mazytes 4u.gif sveikatytes jums 4u.gif
violytegj
Saunuole mamka!!! 4u.gif 4u.gif Sauni istorija wub.gif Aukit ir stiprekit!! 4u.gif 4u.gif
Ende
Šauni istorija. Ale didelė šeimyna Jūsų thumbup.gif Sėkmės Jums 4u.gif
inetukea
svarbiausia kad wiskas baigesi laimingai ir mergyte kartu su jumis, aukit sweikos ir stiprios 4u.gif
Grazina U.
drinks_cheers.gif 4u.gif
ramintukas
super smile.gif wub.gif wub.gif
raganyta
greitai smile.gif svarbu viskas laimingai 4u.gif
ŽanetaKava
Labai grazi istorija biggrin.gif Bet musu vaiku amziaus skirtumas toks pats biggrin.gif Smagu turet pagranduka biggrin.gif
-MJV-
Mamalora bigsmile.gif sveikinimai didziausi,jau princesyte su jumis wub.gif musu vienas sausinukas jau vyresnelis brolis thumbup.gif kaip fain..sekmes tau ir tavo dideliai graziai seimai 4u.gif
Gabanne
4u.gif sveikinimai 4u.gif
Ryto@Rasa
vaje kaip smagu skaityt jūsų gražius linkėjimus wub.gif AČIŪ 4u.gif
Pliukšt
4u.gif wub.gif Sveikinu!!!
Gandre*
O sestas bus? bigsmile.gif
Ryto@Rasa
nežinau. nė vieno neplanavau tongue.gif
Upjora
Oho,kaip greit gime pricesyte bigsmile.gif
Sveikatytes 4u.gif Ramiu naktu 4u.gif Daug pienelio 4u.gif
asertyt
Dziaugiuosi uz Jus ir jusu seima.Vasara uzsuksime aplankyti wub.gif
Ryto@Rasa
ačiū 4u.gif
evilish
smile.gif
elastica
...oho , koks didelis Jūsų būrelis...ir mama, sprendžiant iš ,,laisva ranka" parašytos istorijos , nei pavargus, nei suirzus...dar jumoro ,,pamėto"...džiaugiuosi už Jus...sėkmės
Ryto@Rasa
ačiū visoms už gražius žodžius.... wub.gif mano mergytei jau 5 mėnesiai. jau apie mėnesį pati riečiasi, sėdasi, treniruoja pilvo presą...žaisliukus ima ir čiupinėja-ko nedarė kiti vaikai....kiša viską į burnytę...o jau šypsosi-beveik visada....
va jums siunčia šypsenėlę, nes brolis duoda bučkį (tiesa čia jai kokie trys mėnesiai)
user posted image
Briliantas
Aukite visi sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ryto@Rasa
ačiū 4u.gif
Sandra29
Didelės sėkmės Jūsų šeimai auginant tiek vaikučių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mažylių grožis wub.gif wub.gif
Žemietė
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ryto@Rasa
ačiū wub.gif
laide
labai idomi istorija, svarbiausia, kad pasibaige laimingai, aukit sveiki thumbup.gif
sms-as
wub.gif Truksta zodziu,kaip grazu.
Smagu didele seima turet. wub.gif
Aukit sveikutes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.