Butu malonu,jei parasytumet is patirties,ar tiko jums KT ``FEMODENE``,nes man juos paskyre,kadangi atsisakiau ``MICROGYNONE``,bet nesuprantu,ar cia tokia kvaila busena nuo tableciu,ar visai ne jos cia kaltos
Labas,mamytes ir ne tik!
Butu malonu,jei parasytumet is patirties,ar tiko jums KT ``FEMODENE``,nes man juos paskyre,kadangi atsisakiau ``MICROGYNONE``,bet nesuprantu,ar cia tokia kvaila busena nuo tableciu,ar visai ne jos cia kaltos
as jau nemazai metu naudoju femoden. man tiko. visi pasaliniai poveikiai tik teigiami: maziau skausmingos ir gausios mmm. neigiamu pasaliniu poveikiu isviso nepastebejau.
na bet man visos, kokias tik naudojau, tiko...
Naudojau kelis metus, bendrai tiko, tik krutine per adug pajautrejo, tai pakeiciau i Harmonet.
Matau Lietuvoj nelabai populiarios sios tabletes
Esu kazkada gerusi siuos KT, bet man nuo ju svoris buvo padidejes - per pusmeti kokie 5kg priaugo, taciau gal cia tik man taip sureagavo
QUOTE(ambermammy @ 2005 11 28, 23:32) ar Lietuvoj kontraceptikai mokami,kiek pvz.,kainuoja sios tabletes tai jau tikrai mokami - femoden 26-28 Lt. idomus istatymas. geras, aisku. bet labaiu aktualus butu kokioj indijoj, o ne vakaru europos salyse...
Sveikos,
man šios KT tiko kuo piuikiausiai, netgi sako kai pradedi vartoti pirma menesi organizmas turi priprasti prie hormonu, man šiuo atveju jos tiko idealiai, nejaučiau jokio šalutinio poveikio man jos
Daug visokiu isbandziau,bet FEMODENAS vienintelis,kuris nesukele pasaliniu veiksniu.
QUOTE(alexejka @ 2005 11 29, 10:37) Ir ash juos vartoju bet jauciu reik pakeist nes irgi priaugau (20kg) per 2 metus o i kokius pakeitei? tiesa, as irgi siek tiek priaugau - apie 5 kg per pora metu, bet nemanau, kad cia vien KT itakojo. O kad 20 kg priaugai, tai jau visiskai negerai, nesamone kazkokia, turbut reikia reguliuot mityba. QUOTE(liepsnele @ 2005 11 29, 15:39) tiesa, as irgi siek tiek priaugau - apie 5 kg per pora metu, bet nemanau, kad cia vien KT itakojo. O kad 20 kg priaugai, tai jau visiskai negerai, nesamone kazkokia, turbut reikia reguliuot mityba. Niu del svorio,tai tikiu,kad galim greit papilneti
As taip pat naudojau Femoden.Mano organizmas per pora menesiu visiskai"susidraugavo"su siom KT,bet iki siol prisimenu ginekologes zodzius"svoris neaugs jeigu valgysi tiek,kiek valgei pries pradedama jas gerti".Pakovoti su padidejusiu apetitu tikrai teko.
QUOTE(mercedes @ 2005 12 12, 17:37) As taip pat naudojau Femoden.Mano organizmas per pora menesiu visiskai"susidraugavo"su siom KT,bet iki siol prisimenu ginekologes zodzius"svoris neaugs jeigu valgysi tiek,kiek valgei pries pradedama jas gerti".Pakovoti su padidejusiu apetitu tikrai teko.
as geriau Femoden kelis menesius, o po to Ginera (pagal sudeti identiski Femoden, tik kitoj rinkoj matyt kitoks vardas) kelis metus. Na svoris man keliais kg paaugo po pusmecio. Bet nedristu vien kontraceptiku kaltinti, buvau susiradusi toki darba, kur neturejau laiko ramiai pavalgyti. Tai kazka darydama isimesdavau kazka i burna, o velai vakare neprisimindavau, ka valgiau ir jausdavausi baisiai alkana na tai dar pavalgydavau. Tai va ir priaugau. O siaip tai viskas gerai buvo. Tik, kad nustojus gerti periodas ilgas pasidare ir spuogiukai netikeciausiose vietose pradejo dygti. Nebuvau as niekad spuoguota, o dabar ant kaklo ir paausiuose
Tik va menesines vel skausmingos QUOTE(san @ 2005 11 29, 11:06) tai jau tikrai mokami - femoden 26-28 Lt. idomus istatymas. geras, aisku. bet labaiu aktualus butu kokioj indijoj, o ne vakaru europos salyse... Naudoju ir as Femoden. Kaip gydytoja pasake- vienos is paprasciausiu KT. Perku Euro vaistinej- ten pigiausios, apie 23 lt su centais. Man labai tinka. Jokiu pasaliniu poveikiu nepajauciau. Anksciau daznai mausdavo desini sona, o dabar susitvarke. Ir mmm daug lengvesnes.
As vartojau femoden 9 menesius. Bet atsisakiau ju, nes uzpuole ginekologines problemos - kas menesi kartodavosi uzdegimukai.
As irgi jas naudoju. Po pirmo gimdymo pradejus naudoti svoris padidejo 4 kg ir laikesi stabiliai nekrito, o po antro gimdymo tableciu naudojimas svoriui jokios itakos neturejo, tik 2 menesius prastesne savijauta buvo, o dabar viskas ok.
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 12 21, 11:18) As vartojau femoden 9 menesius. Bet atsisakiau ju, nes uzpuole ginekologines problemos - kas menesi kartodavosi uzdegimukai. Sypsenaa, o jei nepaslaptis, kokios ligos uzpuole? Mane irgi istisai kankina grybelis.... QUOTE(Rimantė @ 2005 12 21, 12:19) Sypsenaa, o jei nepaslaptis, kokios ligos uzpuole? Mane irgi istisai kankina grybelis.... taip, taip tas pats grybelis. Is pradziu man irgi nedasilo, kad cia nuo KT. Laikiausi visu nurodymu, devejau medvilninius apatinius, valgiau jogurta ir t.t. ir t.p. Kai galiausiai nuejau pas kita gydytoja, ji sake, kad tai gali buti nuo KT. Dar vis vartodavau, bet man kas menesi atsinaujindavo. Taip, kad isvadas gali padaryti pati...
Aš iki gimdymo du metus vartojau Femoden, viskas buvo puiku, kol po metų neprasidėjo baisi migrena. bet metus dar kentėjau, ėjau pas daktarus, nes negalvojau kad nuo KT, o pasirodo nuo jų. Vėliau kiek bandžiau kitokius nelabai tiko. dabar vėl nusprendžiau pradėti naudoti KT, tai ginekologė siūlo Yarina. Bandysiu.
Aš irgi 4 metus gėriau Femoden. Pirmą mėnesį organizmas labai sunkiai jį priėmė, beveik visą mėnesį silpnai kraujavau, o paskui viskas susitvarkė. Svoris tikrai nepadidėjo ir išvis jokio pašalinio poveikio nebuvo, išskyrus tik tai, kad po kažkiek laiko pasidariau labai frigidiška, išvis nenorėjau
O dėl kainos, tai galiu pasakyti, kad ji kiekvieną mėnesį svyruoja 2-3 litų intervale, nesuprantu kodėl (čia Eurovaistinėje).
labutes
Na dabar nebenaudoju jokiu
as femodena geriau 4m., pries tai geriau Logesta, bet jis man netiko.dabar nustojau gerti ir nesuprantu kas darosi, sportuoju, valgyti stenguosi kuo maziau, o per savaite priaugau 2 kg. tai nezinau ar cia gali buti nuo konktroceptiku. gal galetumet pasidalinti patirtimi, ar pakito svoris nustojus gerti kontroceptikus?
Sveikos
Aš irgi vartoju Femoden jau metus, iki gimdymo vartojau Logest, tai buvo savijauta super Galvojau, kad jau nebeištversiu ir mesiu šitą reikalą. Bet žinokit susitvarkė viskas po mėnesio O šiaip gydytoja sakė, kad organizmas prie KT adaptuojasi 3 mėn.
Sveikos, as irgi naudojau Femodena, gal 5 metus is eiles, be perstojo. Su vyru susitarem, kad po vestuviu- mesiu. Taip ir nutiko. Pastojau po 3 men. Tiesa as isbandziau daug, bet labiausiai man butens Femodenas tiko, nes nuo kitu galva skaidejo baisiai, bandziau taikytis su kiekvienu iki 3 men. bet skausmai nepraeidavo. O su femodenu tokiu problemu neturejau. Tiesa, po gimdymo dar nevartoju nieko, nes dar nesergu. Bet kai konsultavausi internetu su gyd-ginek. jis atrase taip:"Bet gal geriau ne Femoden, nors jis irgi labai neblogas."
labux, man irgi gydytoja israse femoden, nors pries tai apie puse metu harmonet vartojau.
As ir vartojau Femoden 3metus. Siaip man jie tiko, tik kad kiekviena pavasari pasirodzius saulei veida "papuosia" tokios baisios pigmentines demes
Pries 2men. nustojau vartoti. Aisku, dabar nereguliarios mm., kakla ir krutine isbere tokiais mazais spuogeliais, kuriu niekada neturedavau.
Jei nebuciau pasiskaicius jusu pasisakymu, buciau sakius, kad tai labai puiki kontracepcija, nes nei storeju, nei kitu salutiniu pozymiu pastebiu. Bet... del nuolatines migrenos (net nezn kada ji atsirado) ir visisko "sausumo" tai galiu pasiskusti. Ir neaisku dabar nuo KT ar ne, juk ne vienodai visoms
Bet kas isgasdino, tai pasakymas, kad nereikia vartot ilgiau nei 4 m. O as vartoju jau 5 ir zadu gal dar pora metu vartoti
Po gimdymo naudojau Harmonet, bet jos man netiko, keturis menesius tepliojo, o ir savijauta ne kokia buvo. Pakeiciau jas i Femoden, iskart pastebejau skirtuma. Visi nemalonumai dingo, menesines tapo reguliarios ir negausios, viskas susinormalizavo
QUOTE(lota* @ 2007 01 11, 15:33) Pakeiciau jas i Femoden, iskart pastebejau skirtuma. Visi nemalonumai dingo, menesines tapo reguliarios ir negausios, viskas susinormalizavo mano variantas
Po gimdymo maitinau krutimi tik 1 men. Po dvieju prasidejo menesines, o tabletes (gal ir negerai padariau) rinkausi savo nuoziura. jei maitini krutimi, tai tikrai tabletes tau netiks, na geriausia butu su gyditoju pasikonsultuoti. O jei nemaitini, tai man atrodo nieko blogo vel tas pacias pradeti gerti
Sveikos, pasakysiu ir aš savo nuomonę - man irgi jos buvo pirmos ir vienintelės KT. Geriau pusantrų metų, per visą tą laiką vyro pusėn su aistra nežiūrėjau, visos iki tol jautrios prisilietimams zonos "apmirė". Apsauga 100 proc. - tikrai, bet vyras visai galėjo būti nebūti
Papildyta: Ojojoj, na ir sekasi man šiandien - vis kažką netaip padarau, va, ir dabar ne toj temoj pasireiškiau:oh , apie Femoden KT kalbėjau...Atsiprašau, prieš beveik keturis metus gėriau, tai pavadinimus sumaišiau. Paprašysiu moderatorės, kad perkeltų mano pasisakymus ten, kur reikia QUOTE(gitap @ 2007 03 11, 22:13) Sveikos, pasakysiu ir aš savo nuomonę - man irgi jos buvo pirmos ir vienintelės KT. Geriau pusantrų metų, per visą tą laiką vyro pusėn su aistra nežiūrėjau, visos iki tol jautrios prisilietimams zonos "apmirė". Apsauga 100 proc. - tikrai, bet vyras visai galėjo būti nebūti Papildyta: Ojojoj, na ir sekasi man šiandien - vis kažką netaip padarau, va, ir dabar ne toj temoj pasireiškiau:oh , apie Femoden KT kalbėjau...Atsiprašau, prieš beveik keturis metus gėriau, tai pavadinimus sumaišiau. Paprašysiu moderatorės, kad perkeltų mano pasisakymus ten, kur reikia Na, va, ačiuks
Labuciukas, Man femodena israse ginekologe, nes nuo ankstesniu(neatsimenu kokiu
As Femodena vartojau kokius 4 metus. Galiausiai meciau, nes priaugau svorio ir niekaip nejo numest nors ir nedaug, o nustojus gert iskart viskas istirpo. Be to veidas buvo padengtas pigmentinemis dememis ir baisiai skaudedavo galva, net iki pykinimu. Manau tos reakcijos nuo kiekvieno organizmo individualiai priklauso, bet visgi hormonai yra hormonai ir kazkoki poveiki jie visoms turi.
QUOTE(ingusita @ 2007 05 12, 16:41) Labuciukas, Man femodena israse ginekologe, nes nuo ankstesniu(neatsimenu kokiu As ir naudojau "femoden" tabletes. Mane nuo ju pykino geriau puse metu ir meciau
O niekam nebuvo padidėjęs apetitas nuo šių KT?
Aš irgi geriau femodeną, man jis irgi netiko. Prasidėjo nuolatiniai galvos skausmai
QUOTE(Laki @ 2007 06 01, 08:04) Aš irgi geriau femodeną, man jis irgi netiko. Prasidėjo nuolatiniai galvos skausmai Nu sakes QUOTE(Fleurette @ 2007 06 01, 05:51) Buvo QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 01, 08:24) Nu sakes Na žiūrint su kokios kartos tabletėm lyginsi... Nėra didelė dozė, bet pvz. harmonet sudėtis identiška, tik hormonų mažesnė dozė. O su kitais KT sunku lygint, nes ten skirtingi hormonai, vien pagal skaičių nepalyginsi, nes skirtingą poveikį skirtingi hormonai turi. Ciklo reguliavimui jis kuo puikiausiai gali būti skiriamas (kaip ir dauguma KT), tik geriamas tada su pertraukom, 3 mėn. geri, 3 ne, ir taip visus metus. QUOTE(liepsnele @ 2007 06 01, 20:49) Ciklo reguliavimui jis kuo puikiausiai gali būti skiriamas (kaip ir dauguma KT), tik geriamas tada su pertraukom, 3 mėn. geri, 3 ne, ir taip visus metus. Na va, vel nesutapimai. Ginekologe man jokiu pertrauku nepatare daryti, o kai po metu padariau keliu men. pertrauka, vel prasidejo bedos su ciklu ir ji man pasake, kad geriau nenutraukineti taip, nes organizmui sunku - tai geri KT, tai ne... Tai nieks cia nebeaisku, kaip tas KT gerti... Na, aisku, gi ne vien del ciklo sureguliavimo jos reikalingos yra... Papildyta: QUOTE(Fleurette @ 2007 06 01, 06:51) Tokio dalyko tikrai nepastebejau, kaip tik, per tuos 5-kerius vartojimo metus sukudau... QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 02, 07:19) Na va, vel nesutapimai. Ginekologe man jokiu pertrauku nepatare daryti, o kai po metu padariau keliu men. pertrauka, vel prasidejo bedos su ciklu ir ji man pasake, kad geriau nenutraukineti taip, nes organizmui sunku - tai geri KT, tai ne... Tai nieks cia nebeaisku, kaip tas KT gerti... Na, aisku, gi ne vien del ciklo sureguliavimo jos reikalingos yra... Tai tame ir reikalas, jei geri taip, be jokiu pertrauku, nebus jokio ciklo reguliavimo, tada bus KT naudojamos tik tiesiogine ju paskirtim - apsisaugojimui, o nereguliarus ciklas GYDOMAS kitaip, tam tikrais periodais geriama, ir isvis tada labiau skiriamos trifazes tabletes - nes jos artimiausios naturaliam ciklui. O tas kas apskritai vadinama ciklo regulavimu, skamba juokingai, nes tipo susireguliuoja ciklas geriant KT, t.y, kol geri, jis buna reguliarus. Bet man tai skamba nesamoningai, nes tiesiog naturalaus ciklo nebuna geriant KT, nes nebuna ovuliacijos, o organizmas reguliuoja kraujavimu padarius pertrauka tarp pakuociu.
O siaube...
Mano KT vartojimo stažas nemažas, iš pradžių Mirelle, paskui Logest, po to Regulon (hormonų dozės vis didesnės, kiek suprantu), dabar antra savaitė kaip geriu Femoden (prieš tai dar du mėnesius saugojausi žiedu Nuvaring, bet pagailėjau pinigų...), ir pastebėjau, kad apetitas be proto išaugo, valgau viską iš eilės, ta prasme, alkio nejaučiu, bet yra kažkoks protu nepaaiškinamas potraukis, kurį anksčiau pastebėdau tik savaitę prieš mot.dienas
as ir geriu femoden.jis man la tinka,nei svorio priaugau,nei dar kokiu salutiniu poveikiu nepastebejau
Aš gėriau Femoden kelis metus. Labai buvau patenkinta. Kai jau pradėjom planuoti leliuką, mėnesį negėriau ir iš karto pastojau. Paklausiau savo gydytojos, ką dabar ji rekomenduotų iš KT. Tai ji patarė ir toliau naudoti Femoden, nes man jos tiko. O iš naujesnės kartos KT patarė pabandyti Yarine (nežinau, kaip tiksliai rašosi) arba Nuvaring žiedą.
Na ir as geriu Femoden jau daugiau nei 2 metus.Man jas gydytoja skyre,nes sake jog tai mazai hormonu turincios ir vienfazes KT,nes pries tai geraiu trifazes, tai nuo ju sustorejau baisiausiai, svoris augdavo vos ne menesiais.O nuo situ tfu tfu tfu ne vieno kg kol kas nepriaugau, na va o numest irgi nenumeciau
|