Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KT ``FEMODENE``
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2
ambermammy
Labas,mamytes ir ne tik! 4u.gif
Butu malonu,jei parasytumet is patirties,ar tiko jums KT ``FEMODENE``,nes man juos paskyre,kadangi atsisakiau ``MICROGYNONE``,bet nesuprantu,ar cia tokia kvaila busena nuo tableciu,ar visai ne jos cia kaltos g.gif 4u.gif sakykit,ar Lietuvoj daznai paskiria butent sias KT ir kokioms moterims jas skiria 4u.gif butu idomu 4u.gif
san
as jau nemazai metu naudoju femoden. man tiko. visi pasaliniai poveikiai tik teigiami: maziau skausmingos ir gausios mmm. neigiamu pasaliniu poveikiu isviso nepastebejau.
na bet man visos, kokias tik naudojau, tiko...
liepsnele
Naudojau kelis metus, bendrai tiko, tik krutine per adug pajautrejo, tai pakeiciau i Harmonet.
ambermammy
Matau Lietuvoj nelabai populiarios sios tabletes g.gif o man atrodo viskas tvarkosi tpfu tpfu tpfu,bet pradzioj jau buvo minciu lauk mesti biggrin.gif viskas erzino,nervino,panasi busena kaip nescios,kuri su hormonais nesusitvarko doh.gif ar Lietuvoj kontraceptikai mokami,kiek pvz.,kainuoja sios tabletes g.gif 4u.gif pas mus UK nereik moket,net Mirena nemokama thumbup.gif aciu uz atsakymus 4u.gif
Saiva
Esu kazkada gerusi siuos KT, bet man nuo ju svoris buvo padidejes - per pusmeti kokie 5kg priaugo, taciau gal cia tik man taip sureagavo g.gif
alexejka
QUOTE(Saiva @ 2005 11 29, 10:01)
Esu kazkada gerusi siuos KT, bet man nuo ju svoris buvo padidejes - per pusmeti kokie 5kg  priaugo,  taciau gal cia tik man taip sureagavo  g.gif
*

Ir ash juos vartoju bet jauciu reik pakeist nes irgi priaugau (20kg) per 2 metus
o i kokius pakeitei?
san
QUOTE(ambermammy @ 2005 11 28, 23:32)
ar Lietuvoj kontraceptikai mokami,kiek pvz.,kainuoja sios tabletes g.gif  4u.gif pas mus UK nereik moket,net Mirena nemokama thumbup.gif aciu uz atsakymus 4u.gif
*

tai jau tikrai mokami - femoden 26-28 Lt.
idomus istatymas. geras, aisku. bet labaiu aktualus butu kokioj indijoj, o ne vakaru europos salyse...
asteriksas
Sveikos,
man šios KT tiko kuo piuikiausiai, netgi sako kai pradedi vartoti pirma menesi organizmas turi priprasti prie hormonu, man šiuo atveju jos tiko idealiai, nejaučiau jokio šalutinio poveikio man jos thumbup.gif
Alaja
Daug visokiu isbandziau,bet FEMODENAS vienintelis,kuris nesukele pasaliniu veiksniu. thumbup.gif
liepsnele
QUOTE(alexejka @ 2005 11 29, 10:37)
Ir ash juos vartoju bet jauciu reik pakeist nes irgi priaugau (20kg) per 2 metus
o i kokius pakeitei?
*

tiesa, as irgi siek tiek priaugau - apie 5 kg per pora metu, bet nemanau, kad cia vien KT itakojo.

O kad 20 kg priaugai, tai jau visiskai negerai, nesamone kazkokia, turbut reikia reguliuot mityba.
ambermammy
QUOTE(liepsnele @ 2005 11 29, 15:39)
tiesa, as irgi siek tiek priaugau - apie 5 kg per pora metu, bet nemanau, kad cia vien KT itakojo.

O kad 20 kg priaugai, tai jau visiskai negerai, nesamone kazkokia, turbut reikia reguliuot mityba.
*

Niu del svorio,tai tikiu,kad galim greit papilneti doh.gif nes kaip vakaras ateina,taip saldytuvas neuzsidaro,sluoju viska is eiles doh.gif pries kt taip nebudavo schmoll.gif bet 20kg,tai biski nemazai,cia gal ne kt kaltos g.gif o kaip jums reikalai su pms 4u.gif
ambermammy
QUOTE(san @ 2005 11 29, 09:06)
idomus istatymas. geras, aisku. bet labaiu aktualus butu kokioj indijoj, o ne vakaru europos salyse...
*

Nepigios visai g.gif tai ir pas mus daug indu bigsmile.gif bet istikro,tai patys angliokai anksti pradeda
smileysex.gif man cia daug istatymu patinka thumbup.gif
liepsnele
QUOTE(ambermammy @ 2005 11 30, 02:22)
o kaip jums reikalai su pms 4u.gif
*

neturim su juo reikalu biggrin.gif
mercedes
As taip pat naudojau Femoden.Mano organizmas per pora menesiu visiskai"susidraugavo"su siom KT,bet iki siol prisimenu ginekologes zodzius"svoris neaugs jeigu valgysi tiek,kiek valgei pries pradedama jas gerti".Pakovoti su padidejusiu apetitu tikrai teko.
ambermammy
QUOTE(mercedes @ 2005 12 12, 17:37)
As taip pat naudojau Femoden.Mano organizmas per pora menesiu visiskai"susidraugavo"su siom KT,bet iki siol prisimenu ginekologes zodzius"svoris neaugs jeigu valgysi tiek,kiek valgei pries pradedama jas gerti".Pakovoti su padidejusiu apetitu tikrai teko.
*

drinks_cheers.gif as irgi vakarais aplink saldytuva slankioju,kaip katinas,tai kai pas kitus po 6 nevalgoma,pas mane atvirksciai lotuliukas.gif sluoju savo vargsa saldytuva,kol niekas nemato bigsmile.gif o dienom nubegu pasportuot biggrin.gif o kaip tau sekasi tvarkytis g.gif 4u.gif
honkute
as geriau Femoden kelis menesius, o po to Ginera (pagal sudeti identiski Femoden, tik kitoj rinkoj matyt kitoks vardas) kelis metus. Na svoris man keliais kg paaugo po pusmecio. Bet nedristu vien kontraceptiku kaltinti, buvau susiradusi toki darba, kur neturejau laiko ramiai pavalgyti. Tai kazka darydama isimesdavau kazka i burna, o velai vakare neprisimindavau, ka valgiau ir jausdavausi baisiai alkana na tai dar pavalgydavau. Tai va ir priaugau. O siaip tai viskas gerai buvo. Tik, kad nustojus gerti periodas ilgas pasidare ir spuogiukai netikeciausiose vietose pradejo dygti. Nebuvau as niekad spuoguota, o dabar ant kaklo ir paausiuose blink.gif o vat ant veido nera g.gif Nedideli jie ir kai tokiose vietose, kad nelabai matosi, nu bet kazkaip vistiek nejauku. Na bet tikiuosi pripras mano organizmas vel be hormonu gyventi ir dings tie spuogiukai nuo kaklo.
Tik va menesines vel skausmingos verysad.gif ech, pripratus jau buvau prie tu pseudopakraujavimu.
Rimantė
QUOTE(san @ 2005 11 29, 11:06)
*

Naudoju ir as Femoden. Kaip gydytoja pasake- vienos is paprasciausiu KT. Perku Euro vaistinej- ten pigiausios, apie 23 lt su centais. rolleyes.gif
Man labai tinka. Jokiu pasaliniu poveikiu nepajauciau. Anksciau daznai mausdavo desini sona, o dabar susitvarke. Ir mmm daug lengvesnes.
Sypsenaa
As vartojau femoden 9 menesius. Bet atsisakiau ju, nes uzpuole ginekologines problemos - kas menesi kartodavosi uzdegimukai. doh.gif Dabar, aciu Dievui, viskas pasibaige, bet spuogai atsirado (ko anksciau nebudavo...) verysad.gif Na, tikekimes ir jie praeis...
asara
As irgi jas naudoju. Po pirmo gimdymo pradejus naudoti svoris padidejo 4 kg ir laikesi stabiliai nekrito, o po antro gimdymo tableciu naudojimas svoriui jokios itakos neturejo, tik 2 menesius prastesne savijauta buvo, o dabar viskas ok.
Rimantė
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 12 21, 11:18)
As vartojau femoden 9 menesius. Bet atsisakiau ju, nes uzpuole ginekologines problemos - kas menesi kartodavosi uzdegimukai.  doh.gif  Dabar, aciu Dievui, viskas pasibaige, bet spuogai atsirado (ko anksciau nebudavo...)  verysad.gif  Na, tikekimes ir jie praeis...
*

Sypsenaa, o jei nepaslaptis, kokios ligos uzpuole?
Mane irgi istisai kankina grybelis.... blink.gif Niekaip issigydyt negaliu, vis atsinaujina. Bet nepagalvojau kad cia itakos gali turet femoden. schmoll.gif O gal? g.gif
Sypsenaa
QUOTE(Rimantė @ 2005 12 21, 12:19)
Sypsenaa, o jei nepaslaptis, kokios ligos uzpuole?
Mane irgi istisai kankina grybelis.... blink.gif  Niekaip issigydyt negaliu, vis atsinaujina. Bet nepagalvojau kad cia itakos gali turet femoden.  schmoll.gif  O gal?  g.gif
*

taip, taip tas pats grybelis.
Is pradziu man irgi nedasilo, kad cia nuo KT. Laikiausi visu nurodymu, devejau medvilninius apatinius, valgiau jogurta ir t.t. ir t.p. Kai galiausiai nuejau pas kita gydytoja, ji sake, kad tai gali buti nuo KT. Dar vis vartodavau, bet man kas menesi atsinaujindavo. doh.gif Tik vaistus suvartoju ir vel. Tada pagalvojau, kad gal tikrai nuo KT. Meciau ir nuo to laiko.... tpfu tpfu tpfu.
Taip, kad isvadas gali padaryti pati... mirksiukas.gif
Tatka
Aš iki gimdymo du metus vartojau Femoden, viskas buvo puiku, kol po metų neprasidėjo baisi migrena. bet metus dar kentėjau, ėjau pas daktarus, nes negalvojau kad nuo KT, o pasirodo nuo jų. Vėliau kiek bandžiau kitokius nelabai tiko. dabar vėl nusprendžiau pradėti naudoti KT, tai ginekologė siūlo Yarina. Bandysiu.
Tata
Aš irgi 4 metus gėriau Femoden. Pirmą mėnesį organizmas labai sunkiai jį priėmė, beveik visą mėnesį silpnai kraujavau, o paskui viskas susitvarkė. Svoris tikrai nepadidėjo ir išvis jokio pašalinio poveikio nebuvo, išskyrus tik tai, kad po kažkiek laiko pasidariau labai frigidiška, išvis nenorėjau smileysex.gif . Bet dabar jau nutraukiau jų vartojimą, tai viskas grįšta į savo vėžes biggrin.gif biggrin.gif , tame tarpe ir nemalonūs pojūčiai (menstruaciniai skausmai) verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O dėl kainos, tai galiu pasakyti, kad ji kiekvieną mėnesį svyruoja 2-3 litų intervale, nesuprantu kodėl (čia Eurovaistinėje). g.gif g.gif g.gif
Kofee
labutes mirksiukas.gif Kazkada naudojau Femodeno KT, viskas buvo gerai, tik va neperdozuokite.... Instrukcijoje parasyta, kad naudoti galima 4 m. tad ir nepiknaudziaukite. Mano ginekologe leido man juos naudoti dar vienerius metus, kadangi as jauciausi gerai 4u.gif Taciau jo po penkiu menesiu pajutau jog viasai nebenoriu myletis, o ir pati esu sausa lyg isdziuvusi kempene doh.gif doh.gif doh.gif Kai nuejau pasikonsultuoti pas kita ginekologe, ji pasake, jog pirma turejo skirti Logesto KT, o veliau Femodena, nes jos to pates gamintojo ir yra lyg "brolis ir sesuo".
Na dabar nebenaudoju jokiu ax.gif , pagaliau viskas tvarkosi ir tai tik po 1.5 m. blink.gif
Mikutė
as femodena geriau 4m., pries tai geriau Logesta, bet jis man netiko.dabar nustojau gerti ir nesuprantu kas darosi, sportuoju, valgyti stenguosi kuo maziau, o per savaite priaugau 2 kg. tai nezinau ar cia gali buti nuo konktroceptiku. gal galetumet pasidalinti patirtimi, ar pakito svoris nustojus gerti kontroceptikus?
Laki
Sveikos smile.gif
Aš irgi vartoju Femoden jau metus, iki gimdymo vartojau Logest, tai buvo savijauta super tongue.gif , jokių pašalinių poveikių nepajutau. O nuo femodeno pirmas menuo buvo tikras košmaras blush2.gif , ir pikino, ir kraujavimas buvo visą mėnesį, ir galvos skausmai.
Galvojau, kad jau nebeištversiu ir mesiu šitą reikalą.
Bet žinokit susitvarkė viskas po mėnesio 4u.gif
O šiaip gydytoja sakė, kad organizmas prie KT adaptuojasi 3 mėn.
Miliunia
Sveikos, as irgi naudojau Femodena, gal 5 metus is eiles, be perstojo. Su vyru susitarem, kad po vestuviu- mesiu. Taip ir nutiko. Pastojau po 3 men. Tiesa as isbandziau daug, bet labiausiai man butens Femodenas tiko, nes nuo kitu galva skaidejo baisiai, bandziau taikytis su kiekvienu iki 3 men. bet skausmai nepraeidavo. O su femodenu tokiu problemu neturejau. Tiesa, po gimdymo dar nevartoju nieko, nes dar nesergu. Bet kai konsultavausi internetu su gyd-ginek. jis atrase taip:"Bet gal geriau ne Femoden, nors jis irgi labai neblogas." schmoll.gif
Ria
QUOTE(liepsnele @ 2005 11 28, 17:16)
Naudojau  kelis metus, bendrai tiko, tik krutine per adug pajautrejo, tai pakeiciau i Harmonet.
*

idomu, o man gydytoja Harmonet i Femodene liepe pakeisti.....
verra

labux,
man irgi gydytoja israse femoden, nors pries tai apie puse metu harmonet vartojau.
IRMELE
As ir vartojau Femoden 3metus. Siaip man jie tiko, tik kad kiekviena pavasari pasirodzius saulei veida "papuosia" tokios baisios pigmentines demes blush2.gif
Pries 2men. nustojau vartoti. Aisku, dabar nereguliarios mm., kakla ir krutine isbere tokiais mazais spuogeliais, kuriu niekada neturedavau. g.gif
Vijolia
Jei nebuciau pasiskaicius jusu pasisakymu, buciau sakius, kad tai labai puiki kontracepcija, nes nei storeju, nei kitu salutiniu pozymiu pastebiu. Bet... del nuolatines migrenos (net nezn kada ji atsirado) ir visisko "sausumo" tai galiu pasiskusti. Ir neaisku dabar nuo KT ar ne, juk ne vienodai visoms g.gif

Bet kas isgasdino, tai pasakymas, kad nereikia vartot ilgiau nei 4 m. O as vartoju jau 5 ir zadu gal dar pora metu vartoti fear.gif Grizus i LT reiks lekt pas daktare patarimo...
lota*
Po gimdymo naudojau Harmonet, bet jos man netiko, keturis menesius tepliojo, o ir savijauta ne kokia buvo. Pakeiciau jas i Femoden, iskart pastebejau skirtuma. Visi nemalonumai dingo, menesines tapo reguliarios ir negausios, viskas susinormalizavo smile.gif
vdj
QUOTE(lota* @ 2007 01 11, 15:33)
Pakeiciau jas i Femoden, iskart pastebejau skirtuma. Visi nemalonumai dingo, menesines tapo reguliarios ir negausios, viskas susinormalizavo smile.gif
*

mano variantas 4u.gif iki gimdymo trejus metus vartojau ir buvau labai patenkinta. Po gimdymo jau praėjo 6 mėn., menst. dar nėra, bet jau galvoju, kaip dabar saugotis.. kažkur girdėjau, kad nereikėtų vėl tablečių gerti. Bet kaip tuomet? prezervatyvai netinka schmoll.gif
lota*
Po gimdymo maitinau krutimi tik 1 men. Po dvieju prasidejo menesines, o tabletes (gal ir negerai padariau) rinkausi savo nuoziura. jei maitini krutimi, tai tikrai tabletes tau netiks, na geriausia butu su gyditoju pasikonsultuoti. O jei nemaitini, tai man atrodo nieko blogo vel tas pacias pradeti gerti
Unregistered
Sveikos, pasakysiu ir aš savo nuomonę - man irgi jos buvo pirmos ir vienintelės KT. Geriau pusantrų metų, per visą tą laiką vyro pusėn su aistra nežiūrėjau, visos iki tol jautrios prisilietimams zonos "apmirė". Apsauga 100 proc. - tikrai, bet vyras visai galėjo būti nebūti irnesakyk.gif . Kiekvieną kartą ginekologei zyzdavau, kad taip ir taip, tai sakė, kad per trumpai dar vartoju! blink.gif . Pusantrų metų maža??? blink.gif . Kaip trenkiau aš jas, tai kaip Feniksas iš pelenų pakilau lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Niu, atgimusiu žmogum pasijutau ir ne kitaip lotuliukas.gif .
Papildyta:
Ojojoj, na ir sekasi man šiandien - vis kažką netaip padarau, va, ir dabar ne toj temoj pasireiškiau:oh , apie Femoden KT kalbėjau...Atsiprašau, prieš beveik keturis metus gėriau, tai pavadinimus sumaišiau. Paprašysiu moderatorės, kad perkeltų mano pasisakymus ten, kur reikia mirksiukas.gif
Unregistered
QUOTE(gitap @ 2007 03 11, 22:13)
Sveikos, pasakysiu ir aš savo nuomonę - man irgi jos buvo pirmos ir vienintelės KT. Geriau pusantrų metų, per visą tą laiką vyro pusėn su aistra nežiūrėjau, visos iki tol jautrios prisilietimams zonos "apmirė". Apsauga 100 proc. - tikrai, bet vyras visai galėjo būti nebūti irnesakyk.gif . Kiekvieną kartą ginekologei zyzdavau, kad taip ir taip, tai sakė, kad per trumpai dar vartoju! blink.gif . Pusantrų metų maža??? blink.gif . Kaip trenkiau aš jas, tai kaip Feniksas iš pelenų pakilau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Niu, atgimusiu žmogum pasijutau ir ne kitaip lotuliukas.gif .
Papildyta:
Ojojoj, na ir sekasi man šiandien - vis kažką netaip padarau, va, ir dabar ne toj temoj pasireiškiau:oh , apie Femoden KT kalbėjau...Atsiprašau, prieš beveik keturis metus gėriau, tai pavadinimus sumaišiau. Paprašysiu moderatorės, kad perkeltų mano pasisakymus ten, kur reikia mirksiukas.gif
*

Na, va, ačiuks aciuks.gif moderatorei Daisy - aš jau toj temoj, kur ir tuėjau būti mirksiukas.gif . Buvau pasireiškusi Logeste, o kalbėjau apir Femodeną blush2.gif
ingusita
Labuciukas, Man femodena israse ginekologe, nes nuo ankstesniu(neatsimenu kokiu blush2.gif ) istisai tepliodavo. Bet femodenas man visai netiko : nuo isgertos tablete praejus 2 val. beveik visada pykindavo (nors gerdavau 22 val ), padidejo plaukuotumas ant viso kuno, priaugau svorio... niu visai netiko
auksineblondine
As Femodena vartojau kokius 4 metus. Galiausiai meciau, nes priaugau svorio ir niekaip nejo numest nors ir nedaug, o nustojus gert iskart viskas istirpo. Be to veidas buvo padengtas pigmentinemis dememis ir baisiai skaudedavo galva, net iki pykinimu. Manau tos reakcijos nuo kiekvieno organizmo individualiai priklauso, bet visgi hormonai yra hormonai ir kazkoki poveiki jie visoms turi. verysad.gif
jurgitav
QUOTE(ingusita @ 2007 05 12, 16:41)
Labuciukas, Man femodena israse ginekologe, nes nuo ankstesniu(neatsimenu kokiu  blush2.gif ) istisai tepliodavo. Bet femodenas man visai netiko : nuo isgertos tablete praejus 2 val. beveik visada pykindavo (nors gerdavau 22 val ), padidejo plaukuotumas ant viso kuno, priaugau svorio... niu visai netiko
*

As ir naudojau "femoden" tabletes. Mane nuo ju pykino geriau puse metu ir meciau doh.gif
«gėlytė»
O niekam nebuvo padidėjęs apetitas nuo šių KT?
Laki
Aš irgi geriau femodeną, man jis irgi netiko. Prasidėjo nuolatiniai galvos skausmai doh.gif . Tai po beveik metų vartojimo mečiau tą reikalą. Po metimo išsireguliavo ciklas g.gif . Jau metus bandau atstatyti. Nuėjau pas kitą ginekologę, tai ji pasakė, kad femodene didelė hormonų dozė, dėl to dažni šalutiniai poveikiai blink.gif
Vijolia
QUOTE(Laki @ 2007 06 01, 08:04)
Aš irgi geriau femodeną, man jis irgi netiko. Prasidėjo nuolatiniai galvos skausmai doh.gif . Tai po beveik metų vartojimo mečiau tą reikalą. Po metimo išsireguliavo ciklas g.gif . Jau metus bandau atstatyti. Nuėjau pas kitą ginekologę, tai ji pasakė, kad femodene didelė hormonų dozė, dėl to dažni šalutiniai poveikiai  blink.gif
*

Nu sakes blink.gif o man paskyrusi ginekologe aiskino, kad kaip tik cia maza hormonu doze... blink.gif Tp ruosiuosi jas mesti, tai sakai, ciklas isireguliavo? unsure.gif unsure.gif O kaip ji atstatyti reikia? Man tai vien del ciklo sureguliavimo ir buvo paskirtas sis KT.
liepsnele
QUOTE(Fleurette @ 2007 06 01, 05:51)
*

Buvo ax.gif

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 01, 08:24)
Nu sakes  blink.gif o man paskyrusi ginekologe aiskino, kad kaip tik cia maza hormonu doze...  blink.gif Tp ruosiuosi jas mesti, tai sakai, ciklas isireguliavo?  unsure.gif  unsure.gif O kaip ji atstatyti reikia? Man tai vien del ciklo sureguliavimo ir buvo paskirtas sis KT.
*

Na žiūrint su kokios kartos tabletėm lyginsi... Nėra didelė dozė, bet pvz. harmonet sudėtis identiška, tik hormonų mažesnė dozė. O su kitais KT sunku lygint, nes ten skirtingi hormonai, vien pagal skaičių nepalyginsi, nes skirtingą poveikį skirtingi hormonai turi.
Ciklo reguliavimui jis kuo puikiausiai gali būti skiriamas (kaip ir dauguma KT), tik geriamas tada su pertraukom, 3 mėn. geri, 3 ne, ir taip visus metus.
Vijolia
QUOTE(liepsnele @ 2007 06 01, 20:49)
Ciklo reguliavimui jis kuo puikiausiai gali būti skiriamas (kaip ir dauguma KT), tik geriamas tada su pertraukom, 3  mėn. geri,  3 ne, ir taip visus metus.
*

Na va, vel nesutapimai. Ginekologe man jokiu pertrauku nepatare daryti, o kai po metu padariau keliu men. pertrauka, vel prasidejo bedos su ciklu ir ji man pasake, kad geriau nenutraukineti taip, nes organizmui sunku - tai geri KT, tai ne... Tai nieks cia nebeaisku, kaip tas KT gerti... Na, aisku, gi ne vien del ciklo sureguliavimo jos reikalingos yra...
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 06 01, 06:51)
*

Tokio dalyko tikrai nepastebejau, kaip tik, per tuos 5-kerius vartojimo metus sukudau... cool.gif
liepsnele
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 02, 07:19)
Na va, vel nesutapimai. Ginekologe man jokiu pertrauku nepatare daryti, o kai po metu padariau keliu men. pertrauka, vel prasidejo bedos su ciklu ir ji man pasake, kad geriau nenutraukineti taip, nes organizmui sunku - tai geri KT, tai ne... Tai nieks cia nebeaisku, kaip tas KT gerti... Na, aisku, gi ne  vien del ciklo sureguliavimo jos reikalingos yra...
*

Tai tame ir reikalas, jei geri taip, be jokiu pertrauku, nebus jokio ciklo reguliavimo, tada bus KT naudojamos tik tiesiogine ju paskirtim - apsisaugojimui, o nereguliarus ciklas GYDOMAS kitaip, tam tikrais periodais geriama, ir isvis tada labiau skiriamos trifazes tabletes - nes jos artimiausios naturaliam ciklui.
O tas kas apskritai vadinama ciklo regulavimu, skamba juokingai, nes tipo susireguliuoja ciklas geriant KT, t.y, kol geri, jis buna reguliarus. Bet man tai skamba nesamoningai, nes tiesiog naturalaus ciklo nebuna geriant KT, nes nebuna ovuliacijos, o organizmas reguliuoja kraujavimu padarius pertrauka tarp pakuociu.
Vijolia
O siaube... verysad.gif as jau lb noriu nutrauti ta Femodena, tai idomu, kaip bus, jei vel tokie kosmarai su ciklu, tai teks grizti? unsure.gif
«gėlytė»
Mano KT vartojimo stažas nemažas, iš pradžių Mirelle, paskui Logest, po to Regulon (hormonų dozės vis didesnės, kiek suprantu), dabar antra savaitė kaip geriu Femoden (prieš tai dar du mėnesius saugojausi žiedu Nuvaring, bet pagailėjau pinigų...), ir pastebėjau, kad apetitas be proto išaugo, valgau viską iš eilės, ta prasme, alkio nejaučiu, bet yra kažkoks protu nepaaiškinamas potraukis, kurį anksčiau pastebėdau tik savaitę prieš mot.dienas doh.gif Jaučiu, mesiu aš tą hormoninę kontracepciją nafig artimiausiu metu ir pasakysiu savo brangiausiajam pamėgti gumytes, nes man KT irgi labai pradėjo nepatikti, be to, nuo visų jų man palaipsniui visai dingdavo bet koks noras mylėtis doh.gif
neringule
as ir geriu femoden.jis man la tinka,nei svorio priaugau,nei dar kokiu salutiniu poveikiu nepastebejau bigsmile.gif
needita
Aš gėriau Femoden kelis metus. Labai buvau patenkinta. Kai jau pradėjom planuoti leliuką, mėnesį negėriau ir iš karto pastojau. Paklausiau savo gydytojos, ką dabar ji rekomenduotų iš KT. Tai ji patarė ir toliau naudoti Femoden, nes man jos tiko. O iš naujesnės kartos KT patarė pabandyti Yarine (nežinau, kaip tiksliai rašosi) arba Nuvaring žiedą.
devintas dangus
Na ir as geriu Femoden jau daugiau nei 2 metus.Man jas gydytoja skyre,nes sake jog tai mazai hormonu turincios ir vienfazes KT,nes pries tai geraiu trifazes, tai nuo ju sustorejau baisiausiai, svoris augdavo vos ne menesiais.O nuo situ tfu tfu tfu ne vieno kg kol kas nepriaugau, na va o numest irgi nenumeciau verysad.gif unsure.gif .Tik va dabar kai pasiskaiciau jusu komentarus tai supratau kad jos ir man turi pasalini poveiki, nejauciu sotumo jausmo, mano potraukis vyrui siaubingai sumazejes,kaip kazkuri is jusu sake,gali buti gali nebuti blush2.gif .Ir dar...galva skauda kartais net iki pykinimo....na bet man ir anksciau skaudedavo ja...tik manau kad dabar zymiai labiau skauda nei anksciau... unsure.gif .Net nzn ne ka daryt, iki sios temos pasiskaitymo maniau kad viskas puiku, na siaip manes nuo ju tikrai nepykina, viskas tvarkoj, nei tepa, nei ka.Nelabai megstu kaitalio KT, per 5 metus pakeiciau tik 3 KT, vienas pakeitimas ivyko del to kad MINULET nustojo gamint, tai ir pakeiciau. blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.