Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Makaronų gaminimo mašinėlės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sense
Ilgai ieškojau tokios temos ir neradau. Kadangi esu įsigijusi makaronų darymo mašinėlę, tai įdomu sužinoti daugiau kaip jums sekas naudotis, kokių firmų turite ir t.t.

Aš įsigyjau Bergner firmos, atrodo štai taip.
user posted image

Lazanijos gamyba biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
ra
Ačiū, Sesnse už temą.

Aš vis dvejonėse - reikia-nereikia.

Nuotraukose man tešla atrodo kotai itin storokai kočiota.. g.gif
Kartais darau naminius makaronus, ale kočioju iki veik popieriaus plonumo. Taip pat ir tešlą virtiniams kočioju plonai..
Nesigauna ploniau?
Sense
Sveika,
Čia tešlą pagaminau kaip lazanijom, proporcijos iš akies ir be kiaušinio. Tešlos storis reguliuojasi (na bent jau manojoje), čia buvo nustatytas storiausias. Kai pabandžiau su ploniausiu, tai gavos labai labai plonas blynas.
Papildyta:
o kur ir kokią planuoji pirkti? Bergner nekainavo daug, tai pažiūrėjus įdomesnių makaronų kainas PC ir mašinėlės kainą, nusprendžiau nuo šiol gamintis makaronus pati.
SuperBaba
Sveikutes,

As kaip ir ratuto dar pamastymuose reikia ar ne biggrin.gif tikiuosi prisijungs daugiau ju turinciu ir papasakos kaip sekasi su jom gaminti biggrin.gif
dzhina
as tokia bergner turiu gal 1,5 metu bet niekaip nesusidraugauju su ja doh.gif bandem ir kibinu ir koldunu teslas kocioti, ir storiau ir ploniau...plysta, gaunasi su skylem... blink.gif
nataliuncik
Aš turiu, pirkau Thomas Philips, mokėjau visai nebrangiai
Kočioja tešlą iki 1-2mm, pjaustą makaronus (plonus ir storus), tik nėra antgalio ravioli, bet su jo ir kaina šimtinė
Kas nemėgsta kočiot tešlą (arba neturi jėgų) ir mėgsta šv.makaronus, tai šitas daiktas jiems thumbup.gif
ra
QUOTE(Sense @ 2010 02 22, 17:34)
Čia tešlą pagaminau kaip lazanijom, proporcijos iš akies ir be kiaušinio. Tešlos storis reguliuojasi (na bent jau manojoje), čia buvo nustatytas storiausias. Kai pabandžiau su ploniausiu, tai gavos labai labai plonas blynas.
Papildyta:
o kur ir kokią planuoji pirkti? Bergner nekainavo daug, tai pažiūrėjus įdomesnių makaronų kainas PC ir mašinėlės kainą, nusprendžiau nuo šiol gamintis makaronus pati.
*

na, kai iškočiosi ploną, paveiksluok smile.gif
kur ir kokią? Žinok dar taip smulkiai neplanuoju. Tam čia ir atėjau - pašnipinėt. Kaip ir su kokiu aparatu kam sekasi smile.gif))))
Mažu bus kelios norinčios, siųsimės iš anapus...

QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 22, 17:42)
As kaip ir ratuto
*

ja ja..kur gi da galim susitikt smile.gif..kur apie ėdimą kalba eina smile.gif)))

Papildyta:
QUOTE(dzhina @ 2010 02 22, 18:22)
as tokia bergner turiu gal 1,5 metu bet niekaip nesusidraugauju su ja doh.gif  bandem ir kibinu ir koldunu teslas kocioti, ir storiau ir ploniau...plysta, gaunasi su skylem... blink.gif
*

tešlai trūksta elastingumo. bandyk dėt trynius be baltymų. Šiek tiek aliejaus lašint. Duonos kėepimo temoj esu įdėjus tobulai elastingą virtinių tešlą.. pabandyk ją.. vėliau įmesiu ją čia, kad turinčios mašynką pabandytų smile.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 22, 18:26)
Aš turiu, pirkau Thomas Philips, mokėjau visai nebrangiai
Kočioja tešlą iki 1-2mm, pjaustą makaronus (plonus ir storus), tik nėra antgalio ravioli, bet su jo ir kaina šimtinė
Kas nemėgsta kočiot tešlą (arba neturi jėgų) ir mėgsta šv.makaronus, tai šitas daiktas jiems thumbup.gif
*

mhmmmmmmmmmmmmmm.. dafai palepink fotkėm..a?
o kaip tas ravioli antgalis? g.gif jis..nu jis.. kvadratina? ką ans daro? g.gif
SuperBaba
QUOTE(ratuto @ 2010 02 22, 20:06)
ja ja..kur gi da galim susitikt smile.gif..kur apie ėdimą kalba eina smile.gif)))
*

Che che, bet vis tiek smagu, ane? lotuliukas.gif

Ir as patyliukais skaitysiu, jei kas gal ir as prisidesiu siustis biggrin.gif
nataliuncik
QUOTE(ratuto @ 2010 02 22, 19:06)

o kaip tas ravioli antgalis?  g.gif jis..nu jis.. kvadratina? ką ans daro?  g.gif
*

reikėjo sakyt kai lavašą dariau ar lazaniją, dabar tingiu traukt, bet gal rytoj ką darysiu (vis vien reikia valgyt), tai padarysiu foto blush2.gif Pas mane tokia
O Ravioli antgalis toks, jo noriu user posted image
ra
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 22, 19:23)
Che che, bet vis tiek smagu, ane? lotuliukas.gif

Ir as patyliukais skaitysiu, jei kas gal ir as prisidesiu siustis biggrin.gif
*

..tai žinoma, kad smagu smile.gif)) žinai, po to, ką parodė Nataliunčikas.. jaučiu isiųsimės, siųsimės...

QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 22, 20:26)
reikėjo sakyt kai lavašą dariau ar lazaniją, dabar tingiu traukt, bet gal rytoj ką darysiu (vis vien reikia valgyt), tai padarysiu foto  blush2.gif Pas mane tokia
O Ravioli antgalis toks, jo noriu user posted image
*

ai, nu neskubu.. bet kai tik prisiminsi, fotkyk..

ravioliams.. JAZAWW.. taigi nieko daryt nereik..suki sau rankeną, a kaldūnai ravioliai burnon ried... bigsmile.gif čia kaip ivanuškai, kurs ant pečiaus gulėjo.. božie..lafaaaa... NORIU
SuperBaba
ratuto, o kokia kaina jei siustis gal domejaisi, nes ir as noriu is kart burnon jei ka lotuliukas.gif
d-oncek
Tai gal ir kainas parasytumet?Is Lenku bandem siustis kazkokia,bet taip ir neatsiunte verysad.gif
dzhina
QUOTE(ratuto @ 2010 02 22, 19:06)

tešlai trūksta elastingumo. bandyk dėt trynius be baltymų. Šiek tiek aliejaus lašint. Duonos kėepimo temoj esu įdėjus tobulai elastingą virtinių tešlą.. pabandyk ją.. vėliau įmesiu ją čia, kad turinčios mašynką pabandytų smile.gif

*

buk gerute imesk cia ta recepteli blush2.gif nes MB bumba kad parduociau ta aparata, o as vis tikiuosi kad su juo kazkaip pavyks susidraugauti rolleyes.gif issitraukiu...pakankinu ji...susinerviju...pajuokinu MB...isplaunu ir atgal kisu i spinta doh.gif doh.gif doh.gif pas mane tai su visais navarotais tiems ravioliams, bet iki ju tai nedaejau ax.gif
Sisi
Aha, to tešlos recepto ir aš norėčiau blush2.gif Kokių koldūnųųųų ax.gif Makaronus naminius ir aš labai mėgstu, bet nemoku tešlų daryt schmoll.gif
nataliuncik
QUOTE(ratuto @ 2010 02 22, 21:33)

ravioliams.. JAZAWW.. taigi nieko daryt nereik..suki sau rankeną, a kaldūnai ravioliai burnon ried...  bigsmile.gif čia kaip ivanuškai, kurs ant pečiaus gulėjo.. božie..lafaaaa... NORIU
*

lotuliukas.gif

QUOTE(dzhina @ 2010 02 22, 22:08)
buk gerute imesk cia ta recepteli blush2.gif  nes MB bumba kad parduociau ta aparata, o as vis tikiuosi kad su juo kazkaip pavyks susidraugauti rolleyes.gif issitraukiu...pakankinu ji...susinerviju...pajuokinu MB...isplaunu ir atgal kisu i spinta doh.gif  doh.gif  doh.gif  pas mane tai su visais navarotais tiems ravioliams, bet iki ju tai nedaejau ax.gif
*

Svarbu, kad tešla butu kieta
O kam tu plauni, nereikia, nes viskas lips tada prie valu schmoll.gif
Sense
PLAUTI NEGALIMA!!
Pati tokią klaidą padariau ir jau matau lendančius rūdžius. Tuoj rasiu ką pati radau, ten parodyta, kad plauti negalima, o reikia sutepti aliejumi.

Tešlos recepto ir aš laukiu,bandysiu tada raviolius daryti, nes būtent reikia elastingos tešlos, kad gražus blynas lįstu.
Papildyta:
user posted image
user posted image
ra
QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 22, 23:15)
O kam tu plauni, nereikia, nes viskas lips tada  prie valu  schmoll.gif
*

božie, jos dar ir plauti nereikia... thumbup.gif

Sense, tai dabar pasakok - iš kur siunteis, kiek mokėjai? Pavadinimą nurašyk..a?

Receptas kutį radau SM:

Tešla koldūnams, virtiniams
2 tryniai
2 saukstai aliejaus
ziupsnelis druskos
mazdaug 2 - 3 stiklines miltu
6iltas vanduo

Į stiklinę 250 ml dedu du trynius, įpilu du šaukštus aliejaus, žiupsnelį druskos ir pripilu iki pilno šilto vandens. Viską sumaišau. Į dubenį išsijoju miltus (maždaug dvi stiklinės, jeigu reikia, tai po to dar pripilu), juose padarau duobutę ir į ją įpilu vandens-trynių mišinį. Užmaišau minkštą tešlą ir leidžiu jai pagulėti ne mažiau pusvalandžio. Miltai išbrinksta, tešla pasidaro labai elastinga ir smagi

Ale jei Nataliunčikas sako, kad tešla turi būt kieta, aiškiai reikia ją kietinti. Šita monkštoka, bet elastinga.. Vnž Jūs bandykit, mes varvinsim seiles..
Serille
Ka tik nusipirkau TW forma koldunams doh.gif , bet tas kociojimas schmoll.gif Reiks padovanot sesei. O kiek ta masinele is Thomo Philips kainavo? Ar seniai pirkot?
pipete
QUOTE(ratuto @ 2010 02 23, 02:44)

Receptas kutį radau SM:

[i]Tešla koldūnams, virtiniams
2 tryniai
2 saukstai aliejaus
ziupsnelis druskos
mazdaug 2 - 3 stiklines miltu
6iltas vanduo

*

Įmetu nuorodą į Oliverio makaronų tešlos receptą.
Ir dar radau italo šeimos receptą:
2 cups miltų,
2 kiaušin.,
1 a.š.aliejaus,
druskos,
šalto vandens apie 1 cup.

Mix with heel of hands, add cold water as needed, about 1 cup.
SuperBaba
QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 09:05)
Ka tik nusipirkau TW forma koldunams  doh.gif , bet tas kociojimas  schmoll.gif  Reiks padovanot sesei.  O kiek ta masinele is Thomo Philips kainavo? Ar seniai pirkot?
*

Ir as ta forma turiu, bet tingiu kocioti biggrin.gif

Che che, plaut nereikia bigsmile.gif kaip tik man lotuliukas.gif
Sense
QUOTE(ratuto @ 2010 02 23, 02:44)
božie, jos dar ir plauti nereikia... thumbup.gif

Sense, tai dabar pasakok - iš kur siunteis, kiek mokėjai? Pavadinimą nurašyk..a?

Aš pirkau Lenkijoje. Pas mus pasiūla maža. Pasirinkau Bergner firmos, nes man vardas žinomas, kuris gamina normalios kokybės gaminius už priimtiną kainą. Buvo ir tie brangūs Marcato, kaina panaši kaip Lietuvoje.tokių visiškai neaiškių kaip Thomas Philips nepirkau, galbūt irgi geros mašinėlės, bet nepavyko rasti atsiliepimų. Pavadinimą tingiu nurašyti, tai radau nuotrauką
user posted imageuser posted image

Mokėjau 150, nes mano su ravioliu. Paieškokite ebay.
nataliuncik
QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 08:05)
  O kiek ta masinele is Thomo Philips kainavo? Ar seniai pirkot?
*

Mokėjau apie dvidešimt su kažkiek lituku
Pirkau maždaug prieš metus, naudoju labai dažnai ir esu patenkinta, su ją net vaikai dirbt gali
Sense
Oho kaip pigiai.. O kokius makaronus gamina? Tešlą gamina įvairaus storio?
jursim
QUOTE(Sense @ 2010 02 23, 10:57)
Aš pirkau Lenkijoje. Pas mus pasiūla maža. Pasirinkau Bergner firmos, nes man vardas žinomas, kuris gamina normalios kokybės gaminius už priimtiną kainą. Buvo ir tie brangūs Marcato, kaina panaši kaip Lietuvoje.tokių visiškai neaiškių kaip Thomas Philips nepirkau, galbūt irgi geros mašinėlės, bet nepavyko rasti atsiliepimų. Pavadinimą tingiu nurašyti, tai radau nuotrauką
*

laba, o tu sijnteis is lenkijos ar ten vietoj kazkur pirkai, nes mes kaip tik ruosiame spenktadieni i lenkus vaziuot? aciu uz ats..
Papildyta:
lietuvos tai va tik tokia randu, nu bet jau kaina doh.gif

www.ebay.co.ukhttp://www.imperija.lt/gefu/gaminimui/makaronams-ir-leistinukams/gefu-masinele-makaronams-gaminti-pasta-perfetta-de-luxe.html
Deiva1212
Pas jus Sense yra ravioli priedas. O kaip įdarą ar gražiai paskirsto, ar nebūna jo ant kraštų?
Aš ir labai norėčiau tokios mašinėlės.
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trk...-All-Categories
Čia žiūrėjau, tai galima visai nebrangiai nusipirkti naudotą itališką mašinėlę.
Aš koldūnams darau tokią tešlą (turėtų tikti makaronams):
450 g miltų
0,5 a.š. druskos
1 kiaušinis
180 ml vandens
1 v.š. aliejaus
Tešla gaunasi elastinga, stangri ir kočiojant miltų reikia labai mažai.
Sense
Aš pirkau per internetinę parduotuvę, pažįstami pagelbėjo, nes į Lt nesiunčia.
Papildyta:
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 02 23, 17:02)
Pas jus Sense yra ravioli priedas. O kaip įdarą ar gražiai paskirsto, ar nebūna jo ant kraštų?

Raviolių dar nebandžiau daryti ax.gif dėl to gražaus pasiskirstymo irgi perkant abejojau, bet greitu laiku planuoju išbandyti.
Ebėjuj galima nusipirkti, tik problema ta, kad vienas kitas tik siunčia į Lt, reik ieškoti.
jursim
ale ziuriu TopShop yra makaronine pirkti, su Ravioli, kaina 99lt, kazi gera g.gif
Deiva1212
Aš turbūt pirksiu mašinėlę be ravioli priedo, o ravioli gamint nusipirksiu tokį:
http://www.amazon.co.uk/Imperia-Italian-Ra...ref=pd_sim_kh_7
Kaip įdėsiu mėsytę, tai taip ir bus.
Aruša
O su šita mašinėle ar eis gamint ravioli? Ar dar kažkokio priedo reikės? g.gif
http://moda.allegro.pl/item924453036_walko...bg_902_901.html
dzhina
QUOTE(Aruša @ 2010 02 23, 20:03)
O su šita mašinėle ar eis gamint ravioli? Ar dar kažkokio priedo reikės? g.gif
http://moda.allegro.pl/item924453036_walko...bg_902_901.html
*

cia tik teslai kocioti cool.gif
Serille
QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 23, 12:00)
Mokėjau apie dvidešimt su kažkiek lituku
Pirkau maždaug prieš metus, naudoju labai dažnai ir esu patenkinta, su ją net vaikai dirbt gali
*

Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles lotuliukas.gif Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo? blush2.gif Galvoju, kur cia reiks ja prisukt, nes mesmalei teko del tos priezasties i Kariotiskes emigruot ax.gif
dzhina
QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 21:10)
Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles  lotuliukas.gif Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo? blush2.gif Galvoju, kur cia reiks ja prisukt, nes mesmalei teko del tos priezasties i Kariotiskes emigruot ax.gif
*

mes tai mesmale prie taburetes prisukinejam rolleyes.gif
Sense
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 02 23, 20:00)
Aš turbūt pirksiu mašinėlę be ravioli priedo, o ravioli gamint nusipirksiu tokį:

Na nežinau kurioj šalyje gyveni, bet tokią formą pirkti man tai brangu, ~60lt, nes už tokią sumą jau geriau pirkčiau mašinėlę su ravioliu priedu. Juk merginos rašė, kad turi tokias formas ir tingi kočioti.

QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 22:10)
Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles  lotuliukas.gif Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo?

Nežinau ar visos, bet kiek esu mačius rankines, tai visos buvo prisukamos kaip mėsmalės. Galbūt tos elektrinės nebeprisukamos, nelabai jomis domėjaus, jos kainuoja apie 300lt.
Trolėmolė
QUOTE(ratuto @ 2010 02 22, 20:06)
Duonos kėepimo temoj esu įdėjus tobulai elastingą virtinių tešlą.. pabandyk ją.. vėliau įmesiu ją čia, kad turinčios mašynką pabandytų smile.gif
o kaip tas ravioli antgalis?  g.gif jis..nu jis.. kvadratina? ką ans daro?  g.gif
*

Man šitos tešlos nelabai norėjo ta mašinka kočiot schmoll.gif . Ji turėtų kietesnė būti, mano nuomone.

Idealūs makaronai man gaunasi pagal Oliverio receptą - kiek kiaušinių, tiek šimtų gramų miltų ir išminkius (man kombainas išminko) leisti pastovėti suvyniotai šaldytuve pusę valandikės. Tiesa, aš naudoju miltus specialiai makaronams 00 tipo, bet manau ir su paprastais turėtų gautis.
nataliuncik
Tešla turi būt kieta, nes kitaip nepjaustys peiliai

QUOTE(Sense @ 2010 02 23, 13:32)
Oho kaip pigiai.. O kokius makaronus gamina? Tešlą gamina įvairaus storio?
*

Prieš puslapį rašiau, gamina ir storus ir plonus, tešla iškočioja iki 1mm storio

QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 21:10)
Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles  lotuliukas.gif Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo? blush2.gif Galvoju, kur cia reiks ja prisukt, nes mesmalei teko del tos priezasties i Kariotiskes emigruot ax.gif
*

Taip, prisisuka
san
aš irgi jungiuosi prie turėtojų biggrin.gif
tik kol kas man irgi nesisekė kočioti doh.gif su rankomis įprastai iškočiota tešla paskui jau koldūnai labai gerai "sukosi". bet tešla pagal mano lietuviškos knygos receptą tai nesikočioja schmoll.gif
užklausiau giminių iš italijos, kokią jie tešlą daro. tai toks receptas: 500 g miltų, 5 kiaušiniai, šaukštas alyvų aliejaus, druskos.
pati dar nebandžiau...
+777+
Ale gi , ir darbštuolės Jūs thumbup.gif , aš tai nelabai turiu laiko kokį sudėtingesnį patiekalą gaminti, o Jūs makaronus darot, žaviuosi thumbup.gif
Deiva1212
QUOTE(Sense @ 2010 02 24, 08:14)
Na nežinau kurioj šalyje gyveni, bet tokią formą pirkti man tai brangu, ~60lt, nes už tokią sumą jau geriau pirkčiau mašinėlę su ravioliu priedu. Juk merginos rašė, kad turi tokias formas ir tingi kočioti.

Aš čia tik kaip pavyzdį parodžiau, paieškojus turbūt būtų galima ir pigesnių surasti. smile.gif Man patiko tos formos plotis, turbūt atitinka iškočiojamos tešlos plotį. Mažiau atraižų liktų. Prisiskaičiau atsiliepimų apie ravioli priedus, tai visi juos peikia, nepriklausomai nuo gamintojo. Tai manau neverta pirkti brangesnę mašinėlę dėl to priedo. smile.gif
Kvarcas
QUOTE(pipete @ 2010 02 23, 09:18)
Įmetu nuorodą į Oliverio makaronų tešlos receptą.
Ir dar radau italo šeimos receptą:
2 cups miltų,
2 kiaušin.,
1 a.š.aliejaus,
druskos,
šalto vandens apie 1 cup.

Mix with heel of hands, add cold water as needed, about 1 cup.
*

Nustebau, kad į makaronų tešlą pilamas vanduo. Kai nusipirkau makaronų mašinėlę, internete ieškojau tešlos receptų. Kažkuriame mašinėles prezentuojančiame puslapyje radau filmuką, kuriame rodoma, kaip gaminti makaronus. Ten vyriškis (italas) ant lentos pripylė miltų, padarė duobutę ir įmušė keletą kiaušinių. Tuomet šakute atsargiai tuos kiaušinius ėmė maišyti, plakti. Kiaušiniai pamažu maišėsi su miltais. Sakė, kad galima įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus. Toliau tešlą minkė rankomis. Jokių proporcijų nebuvo nurodyta. Tiesiog daroma iš 2, 3 ar keturių kiaušinių - atitinkamai gausis ir daugiau tešlos. Tikrai jokio vandens nepylė. Taip pat ir aš darau makaronus, jie išeina labai plastiški, netrūksta, netgi tempiasi tarsi būtų guminiai. Beje, pagal šį receptą makaronai išeina labai skanūs, ypač jei juos išvirus apibarstai tarkuotu fermentiniu sūriu, paskanini sviestu ir šaukštu grietinės. thumbup.gif
Tačiau norėjau paklausti, kaip jums mašinėlė pjausto makaronus? Manoji kažkodėl nesupjausto visiškai atskirais makaroniukais, jie vietomis būna sulipę ir tenka rankomis paplėšyti. Aš ją pirkau Vilniuje, įmonėje, kuri parduoda restoranams indus ir kitus reikmenis. Gal žinote, kur galima atskirai nusispirkti ravioli priedą?
nataliuncik
QUOTE(Kvarcas @ 2010 02 24, 16:19)
Nustebau, kad į makaronų tešlą pilamas vanduo.
Tačiau norėjau paklausti, kaip jums mašinėlė pjausto makaronus? Manoji kažkodėl nesupjausto visiškai atskirais makaroniukais, jie vietomis būna sulipę ir tenka rankomis paplėšyti. Aš ją pirkau Vilniuje, įmonėje, kuri parduoda restoranams indus ir kitus reikmenis. Gal žinote, kur galima atskirai nusispirkti ravioli priedą?
*

Yra visokiu receptu, netgi be kiaušiniu, vien su vandeniu, ir puikiai išeina
Blogai supjaustą jeigu tešlai trūksta kietumo
Atskirai galima pirkt iš Ebay
Elika
Sveikutės mirksiukas.gif
žiūriu, skaitinėju, ir vistik nusprendžiau išlįst kaip tas Pilypas iš kanapių hihihi.gif
Lygiai tokią pat bergner aš pirkau štai čia tik nesisiunčiau, o aptikau Saulės mieste Šiauliuose, kur yra Top shop parduotuvėlė. Apžiūrėjau, patrypčiojau, patrypčiojau ir nesugebėjau palikti.. hihihi.gif nors turėjau ir iš TP nusipirkus už 45 lt. Bet šita "sugundė" dėl to priedo ravioliams doh.gif
Makaronus su ja gaminau ir esu tikrai patenkinta, kaip ir ta iš TP. Tik v, raviolių kol kas neprisiruošiu gamint, nors mašinėlei jau gal kokie 3 ar 4 mėn. doh.gif na, bet man laaaaaabai labai reikėjo... lotuliukas.gif
nataliuncik
QUOTE(Elika @ 2010 02 24, 20:52)
Sveikutės  mirksiukas.gif
žiūriu, skaitinėju, ir vistik nusprendžiau išlįst kaip tas Pilypas iš kanapių  hihihi.gif
Lygiai tokią pat bergner aš pirkau štai čia tik nesisiunčiau, o aptikau Saulės mieste Šiauliuose, kur yra Top shop parduotuvėlė.  Apžiūrėjau, patrypčiojau, patrypčiojau ir nesugebėjau palikti..  hihihi.gif nors turėjau ir iš TP nusipirkus už 45 lt. Bet šita "sugundė" dėl to priedo ravioliams  doh.gif
Makaronus su ja gaminau ir esu tikrai patenkinta, kaip ir ta iš TP. Tik v, raviolių kol kas neprisiruošiu gamint, nors mašinėlei jau gal kokie 3 ar 4 mėn.  doh.gif  na, bet man laaaaaabai labai reikėjo...  lotuliukas.gif
*

Tai jei labai reikėjo, o nedarai, du variantai, arba mėsos neturi, arba nelabai reikėjo bigsmile.gif
Van ratuto, tik suktu rankenėlė kad koldūnai patįs į burną šoktu lotuliukas.gif
Elika
QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 24, 22:16)
Tai jei labai reikėjo, o nedarai, du variantai, arba mėsos neturi, arba nelabai reikėjo bigsmile.gif
Van ratuto, tik suktu rankenėlė kad koldūnai patįs į burną šoktu  lotuliukas.gif
*

Mėsos turiu, kai reikia. Ir tuo metu labai reikėjo, o vat kai įsigijau, pamačiau man ir makaronų pakanka, nes kažkaip nekyla noras išbandyti. O vat kai reikės ir užsinorėsiu pabandyt, bus ir šitas prietaisiukas. Tad nereikia čia tokių replikų.
Sėkmės bendraujant mirksiukas.gif
nataliuncik
QUOTE(Elika @ 2010 02 24, 21:27)
Mėsos turiu, kai reikia. Ir tuo metu labai reikėjo, o vat kai įsigijau, pamačiau man ir makaronų pakanka, nes kažkaip nekyla noras išbandyti. O vat kai reikės ir užsinorėsiu pabandyt, bus ir šitas prietaisiukas. Tad nereikia čia tokių replikų.
Sėkmės bendraujant  mirksiukas.gif
*

Elika, aš gi nepiktai 4u.gif
O taip dažnai būna, kad reikia, jau vos gyvenimas griūna, o nuperki, ir stovi biggrin.gif
Pas mus taip garpuodis stovi, kai atostogavom, viešbutyje visos daržovės buvo pagamintos ant garų, tai atvažiavom namo ir man žūtbūt reikėjo, o nusipirkom...ir stovi, jau treji metai blush2.gif
Sense

QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 24, 17:56)
Atskirai galima pirkt iš Ebay

Šiek tiek rizikinga, nes gali neatitikti.

Elika kaip prižiūrite mašinėlę,po gaminimo plovėte vandeniu?
SuperBaba
nataliuncik, o mes garpuodi sekmingai naudojam...ne kas diena, bet tikrai nestovi ax.gif

ratutoooo.. kuku, nepamirsk manes jei is kur siusies biggrin.gif gal sakau kai daugiau pirksim-nuolaida duos lotuliukas.gif
ra
qq.. apie visa kita vėliau, bo nūnai mane itin sunki savaitė užpuolė..

ELIKA, klausyk, prijak kada į svečius, kartu darysim raviolius..a? Jei Tau pavyks, ir aš pirksiu mašynką smile.gif)) t.y. aš irgi šiaulietė.. Mažu aš Tave spustelsiu, kad darytum? Atsisvešiu kokį pyraaaaaaaaagąąąąąąąąąąąą..a?

SB, aš gi nemuoku siųstisssssssssss... jei kas tai darys, aš elementarno bandysiu plaktis šalia.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elika @ 2010 02 24, 20:52)
Lygiai tokią pat bergner aš pirkau štai čia tik nesisiunčiau, o aptikau Saulės mieste Šiauliuose, kur yra Top shop parduotuvėlė. 
*

Miargaiiiii..žiekit..perki mašinėlę, gauni sukimo lanką su 4 lt nuolaida... doh.gif Nu tokia nuolaida, kuri suviliot negali smile.gif))))) paėdi raviolių pasuki lanką.. doh.gif Kaip gi ne..

Elika, mums reikia susipažint. drinks_cheers.gif
Serille
Miargaiiiii..žiekit..perki mašinėlę, gauni sukimo lanką su 4 lt nuolaida... doh.gif Nu tokia nuolaida, kuri suviliot negali smile.gif))))) paėdi raviolių pasuki lanką.. doh.gif Kaip gi ne..

nu kai lankas su toookia nuolaida griekas nepirkt lotuliukas.gif
man tai kazkaip dar neaisku kaip tuos canelloni vamzdelius ta masinuke padaro.
As tai laukiu nesulaukiu, kol kas nors padarys galu gale tuos raviolius ir pasakys savo nuomone. 4u.gif Nes dabar kaip as supratau daug kas turi masineles, bet neturi ikvepimo raviolintis g.gif
pipete
Skaitau, skaitau ir galvoju, ar tie raviolai susiklijuoja pakankamai, neišsižioja?
san
QUOTE(Serille @ 2010 02 25, 13:20)
As tai laukiu nesulaukiu, kol kas nors padarys galu gale tuos raviolius ir pasakys savo nuomone. 4u.gif  Nes dabar kaip as supratau daug kas turi masineles, bet neturi ikvepimo raviolintis  g.gif
*

na aš dariau. pas mane masina tokia:
user posted image
ir priedas toks:
user posted image
tipo ne "ravioli", o "agnolotti".

pirmą kartą užsispyrusiai bandžiau kočioti su mašina, bet sekėsi sunkiai, bet vistiek kočiojau. iškočioti be skylių pavyko tik storą blyną (storis reguliuojasi), tai rezultate gavosi kad tešlos ir įdaro santykis buvo neįdaro naudai. iš likučių bandžiau prasukti makaronus - ne kas gavosi - sulipę. išvada: per minkšta tešla.
antrą kartą kočiojau pati kočėlu ant stalo, pjausčiau ir kišau į koldūnų mašiną. gavosi puikiai. abiem atvejaus tešla buvo: 2 st. miltų, 1 kiaušinis, 0,5 st vandens.
kitą kartą bandysiu daryti 500 g miltų, 5 kiaušai, 1 šaukštas aliejaus.
dariau su mėsa, varške, vyšniom, mėlynėm. įdaras spaudžiasi visur, t.y. jo patenka ir į tą vietą, kur susiklijuoja kraštai. bet tas galutiniam rezultatai kažkaiptai įtakos neturi. tik su stambesnėm uogom nelabai (vyšniom): jei gaunasi puse uogos vienam koldūne, puse kitam, tai tos uogos neperpjauna...
susiklijuoja pakankamai - niekas neišsižioja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.